SACCSIV – blog ortodox

Ce nu ni se spune despre vaccinul anti Covid-19 al companiei Pfizer: se foloseste EDITAREA de GENE mARN, tehnologie neaplicata niciodata in alte vaccinuri / IPOTEZA TERIBILA: Acum nu avem un val de infectari, ci un gigantic val de teste fals pozitive. Raspandirea unei ucigatoare boli va urma de abia prin vaccinarea in masa

Posted in Bill Gates, Coronavirus, genetica, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on noiembrie 19, 2020

Va amintiti serialul?

Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film produs vreodata iar in episodul 6 ni se spune ca prin vaccinarea in masa le vom permite sa ne modifice ADN-ul, astfel incat la momentul ales de papusari, intreaga omenire se va imbolnavi cumplit

Oare ceva similar se va desfasura real, in viitorul apropiat?

Sa ne amintim ca in primavara, Rockefeller a dat startul testarilor de proportii colosale:

Planul Fundației Rockefeller: Ancheta epidemiologica de proportii gigantice cu zeci de milioane de teste saptamanal pentru depistarea americanilor infectati si cu sute de mii de lucratori pentru depistarea contactilor

Ceea ce a dus la ceea ce avertiza in toamna un fost director de la Pfizer:

Dr. Mike Yeadon, fost director la Pfizer: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Fost sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Adica, actualmente nu avem un val de infectari, ci un gigantic val de teste fals pozitive (inclusiv in randul celor cu boli in faze terminale), un ocean de asimptomatici, iar aproape orice bolnav de gripa, viroze, guturaiuri si raceli este trecut la Covid-19. De aceea si:

La nivel mondial, au scazut cu 98% cazurile de gripa sezoniera fata de anul trecut / Explicatie agreata oficial: datorita mastilor / Explicatie neagreata oficial: cei cu gripa au fost trecuti la Covid-19

Iar aceasta mascarada de proportii epice are suportul propagandistic total al mass-mediei.

De ce intreaga aceasta mascarada? Prima ipoteza (a doua ipoteza o puteti citi in comentariul de la final) ar fi ca totul se petrece pentru instaurarea groazei in sufletele gloatelor, astfel incat dictatura sa se poata implementa lejer iar vaccinarea in masa sa fie acceptata. De ce ar dori insa papusarii vaccinarea impotriva unei “pandemii” (intre ghilimele)? Deoarece raspandirea unei ucigatoare boli va urma de abia prin vaccinarea in masa.

Sf? Teoria conspiratiei? Vom vedea. Deocamdata aflam despre vaccinul Pfizer (si nu numai) lucruri ingrozitoare. Informatiile sunt oficiale, insa mass-media nu dezbate despre ele.

Iata ce putem citi pe Global Research la What’s Not Being Said About the Pfizer Coronavirus Vaccine. “Human Guinea Pigs”?:

Ce nu ni se spune despre vaccinul companiei Pfizer pentru Coronavirus. “Cobai umani”?

de F. William Engdahl

Bill Gates finanţează în mod activ şi promovează noi vaccinuri netestate presupuse a ne ţine cel puţin în siguranţă faţă de o moarte “cumplită” din cauza noului coronavirus şi a ne permite să revenim la o viaţă cumva “normală”. Gigantul farma  Pfizer a anunţat acum ceea ce ei pretind a fi rezultate spectaculoase la testele umane iniţiale. Ei folosesc o tehnologie experimentală cunoscută ca editarea de gene, în mod specific editarea de gene mARN, ceva ce nu s-a mai folosit niciodată în vaccinuri. Înainte să ne repezim să fim înţepaţi în speranţa imunităţii, ar trebui să ştim mai multe despre tehnologia experimentală radicală şi lipsa ei de precizie.

Lumea financiară a devenit o bombă pe 9 noiembrie atunci când gigantul farma Pfizer şi partenerul său german, BioNTech, au anunţat printr-un comunicat de presă că au dezvoltat un vaccin pentru Covid19 care este “90%” eficace.

Controversatul sef American de la NIAID, Tony Fauci (sus) s-a grăbit să salute ştirea, iar UE a anunţat că a cumpărat 300 de  milioane de doze din costisitorul nou vaccin. Dacă crezi pieţele financiare, pandemia e de acum istorie.

Evenimente suspecte

Totuşi, se pare că Albert Bourla, CEO-ul de la Pfizer, nu împărtăşeşte încrederea propriilor sale afirmaţii. În ziua în care compania sa a emis comunicatul de presă despre testele vaccinului propus, acesta şi-a vândut 62% din acţiunile pe care le deţinea la Pfizer, câştigând milioane în urma acestei tranzacţii. El a trimis ordinul de vânzare cu o opţiune specială încă din august în aşa fel încât să nu apară ca o “vânzare din interior”, totuşi a programat-o chiar după alegerile din SUA si presa centrală l-a declarat în mod ilegitim pe Joe Biden ca  preşedinte ales. Se pare că Bourla s-a aflat intr-un destul de clar conflict de interese emiţând comunicatul de presă în aceeaşi zi.

Bourla a minţit şi a negat faţă de presă că firma sa a primit fonduri de la administraţia Trump pentru a dezvolta vaccinul când a ieşit la iveală că ei contractaseră în vară livrarea a 100 de  milioane de doze guvernului SUA. Ca să adauge mai mult la acţiunile suspecte ale firmei Pfizer a fost şi faptul că firma a informat mai întâi echipa lui Joe Biden în loc să informeze agenţiile guvernamentale ale SUA.

Dar ăsta nu e nici pe departe singurul lucru alarmat despre mult trâmbiţatul anunţ al lui Pfizer.

Partenerul German

Pfizer, faimos pentru Viagra şi alte medicamente, a făcut un parteneriat cu o mică firmă din Mainz, Germania, BioNTech, care a dezvoltat tehnica radicală mRNA folosită pentru producerea noului vaccin pentru coronavirus. BioNTech a fost fondată de abia în 2008. BioNTech a semnat o înţelegere cu Bill & Melinda Gates Foundation în septembrie 2019, chiar înainte de anunţul cu noul coronavirus din Wuhan-China şi chiar înainte de debutul pe piaţa de acţiuni a firmei BioNTech. Înţelegerea cuprindea cooperarea pentru dezvoltarea noilor tehnici mRNA pentru a trata cancerul şi HIV. Curios e că, comunicatul de presă “Fundaţia Gates observă potenţialul lui BioNTech pentru a ‘reduce dramatic HIV şi tuberculoza la nivel global” din 05 septembrie 2019, apare ca fiind şters acum.

BioNTech are de asemeni o înţelegere cu unul dintre cei mai mari producători de medicamente din China, Shanghai Fosun Pharmaceutical Co., Ltd (“Fosun Pharma”) pentru dezvoltarea unei versiuni a vaccinului propriu mRNA pentru noul coronavirus pe piaţa chineză. Ai-Min Hui, preşedinte pe cercetare şi dezvoltare la Fosun Pharma a spus într-o declaraţie din august, “Injectarea primului subiect chinez cu BNT162b1 marchează o piatră de hotar în programul de co-dezvoltare globala din China. Lucrăm îndeaproape cu BioNTech şi cu autorităţile de reglementare pentru a evalua siguranţa şi eficacitatea vaccinului BNT162b1 şi a altor vaccinuri candidate… de tip mRNA”

Asta înseamnă că aceeaşi companie germană de biotehnologie se află în spatele vaccinurilor covid ce sunt grăbite pe piaţă deopotrivă în China la fel ca şi în SUA şi UE. Vaccinul este grăbit spre o aprobare finală într-un timp alarmant de scurt.

Atât autorităţile din SUA şi UE, cât şi cele din China, au renunţat la testele standard pe animale ce foloseau dihori şi şoareci şi au sărit direct la “cobaii umani”. Testele pe oameni au început la finalul lunii iulie şi începutul lunii august. Trei luni este ceva nemaiauzit pentru testarea unui nou vaccin. Normal este de câţiva ani. Din cauza gradului de panică globală indusă de către OMS asupra coronavirusului, prudenţa este aruncată în vânt. Producătorii de vaccinuri au toţi impunitate legală ceea ce înseamnă că nu pot fi daţi în judecată dacă oamenii mor sau rămân mutilaţi din cauza noului vaccin. Dar cel mai alarmant fapt despre noul vaccin cu editare de gene de la Pfizer-BioNTech este că vaccinurile cu editare de gene de tip mRNA pentru oameni n-au fost niciodată aprobate. De remarcat este că testele de doi ani revizuite între medici cu şoareci hrăniţi cu porumb modificat genetic stropit cu produsul firmei Monsanto bogat în glyphosate-Roundup a relevant tumori canceroase după nouă luni, precum şi afecţiuni hepatice şi ale altor organe. Mai devreme, testele firmei Monsanto s-au finalizat după trei luni şi au pretins că nu dăunează. O situaţie similară apare cu vaccinurile cu gene editate tip mRNA care sunt grăbite pe piaţă după mai puţin de 90 de zile de teste umane.

“Experimental în mod explicit”

Dr. Michael Yeadon a replicat într-un comentariu de pe o reţea de socializare unui coleg din Anglia că  “Toate vaccinurile împotriva virusului SARS-COV-2 sunt prin definiţie noi. Niciun vaccin candidat n-a fost în… dezvoltare pentru mai mult de câteva luni.” Yeadon a mers mai departe declarând,

“Dacă oricare dintre aceste vaccinuri este aprobat pentru folosire sub orice alte circumstanţe decât EXPLICIT experimentale, eu cred că pacienţii sunt induşi în eroare până la un nivel criminal. Asta din cauză că există exact zero voluntari umani… pentru care să existe informaţii cu privire la siguranţă, de mai mult de câteva luni.”

Yeadon este destul de calificat pentru a aduce astfel de critici. Aşa cum menţionează în comentariu, “Am o licenţă în Biochimie & Toxicologie şi un doctorat bazat pe cercetare în farmacologie. Am petrecut 32 de ani lucrând in cercetare şi dezvoltare farmaceutică, în special în noile medicamente pentru disfuncţii la nivel pulmonar şi al pielii. Am fost manager la Pfizer & CEO… la o firmă de biotehnologie pe care am fondat-o (Ziarco – cumpărată de Novartis). Sunt cunoscător al cercetării şi dezvoltării pentru noile medicamente.” El a lucrat anterior la Pfizer la un nivel foarte înalt.

Cobai umani?

Vaccinul Pfizer-BioNTech este experimental si departe de a fi garantat sigur, în ciuda faptului că Pfizer, UE şi notoriul dr Tony Fauci par gata să-i dea drumul pe piaţă chiar înainte de finele anului pentru sute de milioane de oameni.

Tehnologia experimentală se bazează pe o manipulare de gene destul de nouă cunoscută ca editare de gene. Într-un mare articol din 2018  al revistei New York Council on Foreign Relations, Foreign Affairs, Bill Gates a promovat în mod vulcanic noua tehnologie de editare a genelor CRISPR ca fiind capabilă să “transforme dezvoltarea globală.” El a mai afirmat că fundaţia sa Gates Foundation finanţează de peste zece ani dezvoltarea editării genelor pentru vaccinuri şi alte aplicaţii.

Dar este această tehnologie de rupere şi îmbinare a genelor umane aşa de absolut sigură încât să merite riscul unui nou vaccin experimental ce nu a mai fost folosit la oameni? Contrar afirmaţiilor lui Bill Gates, răspunsul ştiinţific este nu, nu a fost dovedit ca fiind aşa de sigur.

Într-un articol scris de medici in octombrie 2020 în jurnalul Trends in Genetics (Tendinţe în genetică), autorii conchid că “gama de evenimente moleculare posibile rezultate din editarea genomului a fost subestimată iar tehnologia rămâne în continuare imprevizibilă, şi departe de a fi punct ochit, punct lovit.”

Dr. Romeo Quijano, profesor pensionat de farmacologie şi toxicologie la College of Medicine, University of the Philippines Manila, a notat o serie de pericole ale editării experimentale de gene aplicate la vaccinurile umane. Quijano avertizează asupra,

“pericolului prin care vaccinul ar putea de fapt “creşte” patogenia virusului, sau l-ar putea face mai agresiv  posibil din cauza creşterii dependenţei de anticorp (ADE), aşa cum s-a întâmplat cu studiile anterioare asupra testării vaccinurilor pe animale. Dacă s-ar întâmpla asta într-un studiu-test major pe oameni, rezultatul ar putea fi deszastruos. Acest efect advers serios ar putea chiar să nu fie detectat de un test clinic în special în clinicile foarte părtinitoare finanţate prin conflict de interese de către producătorii de vaccinuri. Chiar şi atunci când este detectat un efect advers major, acesta este măturat de obicei sub preş.”

El citează un alt vaccin candidat de-al lui Gates- mRNA- Moderna, unde “3 din 15 subiecţi experimentali umani din grupul cu doză mare au suferit simptome medicale semnificative serioase. Moderna, totuşi, a concluzionat că vaccinul era “sigur în general şi bine tolerat,” lucru pe care presa aservită dominată de corporaţii l-a raportat cu supunere, ascunzând realul pericol…”

El notează,

“mRNA-ul exogen este în mod inerent imuno-stimulant, iar această proprietate a  mRNA-ului ar putea fi în beneficiul ori în detrimentul pacienţilor. Ar putea da o activitate de adjuvant şi ar putea inhiba expresia antigenului şi afecta în mod negativ răspunsul imun. Efectele paradoxale ale percepţiei imune înnăscute pe diferite formate de vaccinuri cu mRNA sunt incomplete înţelese.” Quijano adaugă, “Un vaccin bazat pe mRNA ar putea de asemeni induce un răspuns potenţial ca interferonul de tip I, care a fost asociat nu doar cu inflamaţia, dar chiar şi cu o posibilă autoimunitate… şi ar putea duce la coagularea sângelui şi la formarea patologică de formaţiuni trombice.”

Quijano scrie în articolul foarte bine documentat,

“printre alte pericole, vaccinurile de tip virus-vector ar putea trece printr-o recombinare cu virusul spontan şi ar putea produce virusuri hibride ce ar putea avea proprietăţi nedorite afectând transmiterea ori virulenţa. Posibilele rezultate ale recombinării sunt  practic imposibil de cuantificat în mod précis, date fiind uneltele existente şi nivelul de cunoaştere. Aceste riscuri, totuşi, sunt reale, aşa cum s-a exemplificat prin apariţia de virusuri mutante, patogeneză crescută şi efecte adverse neaşteptate şi destul de serioase (incluzând moartea) ca urmare a campaniilor ocazionale de vaccinare în masă şi a încerărilor anterioare eşuate de a dezvolta vaccinuri-himeră folosind tehnologia ingineriei genetice.”

Bill Gates, producătorii vaccinului mRNA incluzând Pfizer/BioNTech şi Moderna şi aliaţii lor apropiaţi cum este Dr. Tony Fauci de la NIAID joacă în mod clar un joc “repede şi pierzi” (fast and loose) cu vieţile oamenilor în graba lor de a introduce aceste vaccinuri în corpurile noastre. De notat că acelaşi Dr. Fauci şi a lui NIAID deţine patentul unui vaccin pentru febra Dengue cunoscut ca Dengvaxia, pus pe piaţă de către Sanofi-Pasteur şi promovat ca vaccin “esenţial” de către Tedros de la OMS încă din 2016. Robert F. Kennedy Jr. (sus) a declarat că Fauci şi NIAID “ştia din testele clinice că exista acolo o problemă cu răspunsul imun paradoxal,” dar l-au administrat unor sute de mii de copii filipinezi, oricum. Se estimează că nu mai puţin de 600 de copii vaccinaţi au murit înainte ca guvernul să oprească vaccinarea.

În mod clar, bine-cunoscutul Principiu al Precauţiei –dacă ai dubii serioase, nu o fă– este ignorat de către Fauci, Pfizer/BioNTech şi alţii în goana lor de a aproba noul vaccin mRNA pentru coronavirus. Tehnologia ARN-ului mesager (mARN) trebuie mai întâi să producă un medicament aprobat, nemaivorbind despre un vaccin.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Despre CRISPR cititi va rog mai multe la:

CRISPR – o tehnologie care poate fi folosită pentru a manipula genele si care va schimba lumea

Informatii precum cele dezvaluite de Global Research au determinat-o probabil pe doctorita Monica Pop sa fie atat de vehementa in studioul Antenei 3:

Video – Monica Pop: ”Categoric NU mă voi vaccina! Dacă peste 3 ani faceți leucemie?”

Si tot astfel de informatii poate ca au fost cele ce i-au determinat pe 50% dintre medicii din Iasi sa declare ca nu s-ar vaccina (dupa cum aflam din aceeasi emisiune).

Ajungem astfel la a doua ipoteza (pe prima ati putut-o citi in preambul), care ar suna cam asa:

Intreaga sandrama se agata de un singur fir: testarea. Iar din ce in ce mai multa lume afla ca testarea asta este o aiureala. Pe de alta parte, ni se repeta ca vom fi vaccinati si nu oricum, ci obligatoriu. Si nu cu orice, ci cu un vaccin netestat si potential terfiant de periculos. Care vaccinare se va face cu ajutorul armatei iar mass-media refuza sa dezbata aceste chestiuni. Iar ca lucrurile sa fie si mai rele, din ce in ce mai des ni se comunica faptul ca si dupa vaccinare vom sta cu botnita si restrictii:

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

Eternitatea COVID. Doctorul Anthony Fauci: „Masca și distanțarea vor fi necesare și după vaccin”

Toate acestea ii determina pe multi sa protesteze si sa marsaluiasca in din ce in ce mai multe tari. Iar numarul acestor oameni tot creste pana se va ajunge la o masa critica, ceea ce va duce inevitabil la REVOLUTIE:

Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor strigand “Am invins!”?

 

70 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on noiembrie 19, 2020 at 7:41 pm

    S-a trezit şi co coşul de gunoi de la Cotroceni cu o ofertă pe care n-a putut-o refuza :
    – ia dă tu vreo 20 de milioane de cobai să experimentăm noi o chestie la care lucrează de ceva timp mengelii noştri, să vedem care-i rata reacţiilor adverse, că n-o să le spui a lor tăi de cea a deceselor, că se sperie !
    O iei frumos, cu cît de insistent ai fost tu la negocierile pentru primirea fiolelor, cum i-ai luat-o pe dinainte şi lui Macron, ba chiar ai lăsat-o şi pe satana Angela cu şliţul deschis în aşteptarea vreunei fiole de doi litri şi ai obţinut pentru români, tot cei mai bun …pentru stăpâni !
    Tot spunea Gates , întrebat de riscurile vaccinării că nu vor fi pentru început. mai mult de 7 milioane de decese ( Ce vă miraţi a zis el, la 7 miliarde şi ceva, procentul e foarte mic, trebuie să mai găsim şi altceva !), aşa că pentru ceilaţi 13 milioane de români se mai gândesc ei ce mai descoperă şi tot Iohanus va avea prioritate, cum altfel ?
    Probabil că ştiu ei că pe ortodocşi stau cei mai mulţi covidişi de ăştia şi probabil de aia vor să înceapă cu noi !
    Dar nu ca să ne scape, ci ca să ne îngroape, măcar în datorii…. 😉

    Apreciat de 2 persoane

    • VioletaB said, on noiembrie 21, 2020 at 2:38 pm

      @saccsiv privește te rog acest clip in engleza luat de pe Instagram (nu știu contul original) cu pliantul „vaccinului” anticovid:
      http://tranzistoare.ro/video.mp4?fbclid=IwAR28KtpICPq-Ps

      Cineva a pus acest clip in comentarii la postarea dr. Mircea Pușcașu pe Facebook in care prezinta conținutul articolului tau:

      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10223534253161685&id=1150159697

      Voi face un transcript mai tarziu

      Apreciază

      • VioletaB said, on noiembrie 21, 2020 at 2:51 pm

        Se pare că acest clip cu prospectul AstraZene a e luat de aici: https://rumble.com/vb4z6j-confirmed-aborted-male-fetus-in-covid-19-vaccine.html și postat pe pagina de Facebook We are Vaxxed : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1323142901366316&id=272455363101747

        E marcat de Facebook ca fiind „informație falsa” făcând referire că e falsa, pentru că nu ar exista celule de fetuși avortați in vaccinul final, ci doar in procesul de obținere…

        Apreciază

      • VioletaB said, on noiembrie 21, 2020 at 5:45 pm

        Am găsit o postare pe Facebook din 12 nov 2020, cu câteva poze ale ambalajului AstraZeneca folosit in clip.
        Aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3502054439881347&id=100002304765144
        unde se spune: Buna, dragilor, am primit ieri informații de la un angajat care lucrează într-o companie de ambalare a medicamentelor din Marea Britanie. Încă de acum câteva săptămâni erau pregătiti pentru a livra către client. Aproape un milion de pachete cu 80 de doze per pachet. Să citez: „și nu e ca si cum le-au comandat ieri. După cum știți, procesul de producție plus selectarea culorilor (de pe ambalaj) durează cel puțin câteva luni, ei știau cu cel puțin 4 luni in urma”. Așadar, producția ambalajului cu compoziția vaccinului a început înaintea anunțului că vaccinul a fost inventat. Să vă reamintim că pana si testele au fost suspendate după ce s-a administrat vaccinul unor voluntari, pentru că mai mulți oameni au murit…

        Traducerea videoclipului (va rog iertați-mi greșelile de exprimare acolo unde există)

        In regula, suntem live, ne-am intors. Am revenit pe Instagram. Oameni buni, avem câteva informații, vreau sa ascultați și să auziti asta cat mai bine. Este un fapt, o realitate (nu o afirmație). Vreau sa-l distribuiți, să faceți capturi de ecran, să-l copiați, orice este necesar, pentru că vor șterge acest videoclip. Acesta este un fapt real. Distribuiți-l pe grupurile voastre religioase sau cu oricine nu dorește să îi fie introduse în corp fragmente de țesut de fetuși avortați, sau ca ADN-ul său să fie modificat. Iată cutia (ambalajul) vaccinului anticovid19 produs de AstraZeneca, este chiar în fața dvs, uitati-va la ingrediente. Nu ne interesează asta acum, ci la ce scrie dedesubt. Vreau sa faceți zoom pe ce este scris în paranteze, pe acest număr: ChAdOx1-S (recombinant) și apoi să mergeți pe site-ul http://www.researchsquare.com. E foarte important, oameni buni, motivul pentru care facem aceste clipuri este pentru că dorim sa învățați să vă faceți singuri munca de cercetare (să verificați singuri). Nu va bazați pe noi sau pe altcineva, faceți acest lucru pe cont propriu. Așadar, căutăm pe site acest număr ChAdOx1-S. Și găsim următoarele:
        (Notă: am căutat personal și am găsit acest link unde apare informația din captura de ecran prezentată în clip: https://www.researchsquare.com/article/rs-94837/v1 )
        Și primul lucru care îmi sare în ochi, înainte să mergem la ceea ce am încercuit cu roșu, este cuvântul: recombinant. Ce este recombinant, ce înseamnă de fapt acest cuvânt ? Am întrebat pe cineva (nota: nu se intelege pe cine) și a spus că nu știe. Așadar, iată ce trebuie sa faceți: trebuie să căutați pe google fiecare cuvânt în parte, fiecare din cuvintele care apar aici (în clip scrie in engleză: ChAdOx1 nCov-19 is a recombinant adenovirus vaccine candidate against SARS-CoV-2).
        Nu treceți cu vederea considerând că e prea științific pentru a putea înțelege. Haideți să căutăm acest cuvânt pe Wikipedia, iată ce găsim: recombinant ADN
        https://en.m.wikipedia.org/wiki/Recombinant_DNA

        Moleculele de ADN recombinat (ADNr) sunt molecule formate prin metode de laborator de recombinare genetică (cum e de exemplu clonarea moleculară), pentru a aduce la un loc material genetic din surse multiple, creând astfel secvențe care nu s-ar găsi în mod natural în genom.

        Bine, faceti-va singuri verificarea, dar ceea ce vreau sa subliniez este că toate informațiile se află chiar în fața dvs. și că toate lucrurile astea sunt în acest vaccin. Pot zice că suntem nebuni si ca e o farsă, sau alte denumiri groaznice, dar ne pun toate aceste informații în fața ochilor. Haideți să ne întoarcem puțin înapoi. Deci ceea ce vă cerem este sa verificați singuri ceea ce am inceput noi pentru dvs. Să ne întoarcem la acest număr ChAdOx1-S. Asta înseamnă că e vorba de vaccinul AstraZeneca, al cărui ambalaj vi l-am arătat mai devreme. Pe măsură ce citim mai jos (la paragraful Metode), putem vedea: am folosit secvențiere directă de ARN pentru a analiza expresia de transcriere din genomul ChAdOx1 nCov-19 in liniile celulare umane de tip MRC-5 și A549, care sunt nepermisive pentru replicarea vectorilor, împreună cu linii celulare permisive replicării, HEK293.

        MRC-5… poate va gândiți, hai să sărim peste asta, suna puțin cam științific. Nu! Cautati acest cuvânt. Și ce găsim, Claire (este a doua voce de pe fundal), când căutăm acest cuvânt?

        https://en.m.wikipedia.org/wiki/MRC-5

        MRC-5 (abreviere de la Medical Research Council sușe celulare 5) este o linie de cultura de celule umane somatice, compusă din fibroblaste (celule de țesut conjunctiv), și dezvoltată inițial din țesutul pulmonar al unui fetus avortat de gen masculin tip caucazian cu vârsta de 14 luni, folosit pentru cercetare.

        Iată, oameni buni, acest vaccin anticovid19 despre care toți spun că va salva lumea are o groază de nenorociri (literal „căcaturi”) în el, și un lucru pe care îl conține cu siguranță este țesutul pulmonar al unui făt avortat caucazian de gen masculin, în vârstă de 14 luni.

        O altă voce, cu accent american, completează… care a fost replicat de nenumărate ori pentru o perioadă foarte lungă de timp. Asadar, trimiteți acest clip oricărui creștin pro-viață pe care îl cunoașteți . Uitați de treaba cu vaccinul. E toată lumea de acord sa le fie injectat așa ceva în corp lor sau copiiilor lor? E pur și simplu dezgustător. Deci distribuiți-l. O să vă mai arat ceva înainte să închidem. Acest paragraf. O să îl postez și pe rețelele de socializare, ca sa îl găsiți.

        MHRA caută MHRA caută urgent un instrument software de AI (inteligență artificială) pentru a procesa volumul mare preconizat de reacții adverse ale vaccinului covid-19 și pentru a se asigura că nu se pierde niciun detaliu din textul referitor la aceste reacții adverse. Ei știu că acest vaccin va răni sau va ucide oamenii atât de rău. Oameni buni, e in fața voastră. Cercetați singuri. In loc să dați share acestui clip, incercati sa înregistrați propriul vostru clip, nu știu cum, nu sunt o persoana tehnica.. faceți-o căci îl vor șterge. Vă iubim, oameni buni, sunteți cu siguranță mult iubiți. Rugați-vă mult. Distribuiți.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 21, 2020 at 5:56 pm

        VioletaB

        Esential ar fi sa stim ce afiseaza acel cod.

        Apreciază

      • VioletaB said, on noiembrie 21, 2020 at 6:25 pm

        @saccsiv nu am înțeles la ce referi cu ce afișează codul ChAdOx1

        https://www.dictionary.com/e/tech-science/chadox1-ncov-19/

        Abrevierea pare sa vina de la Chimpanzee (Ch) Adenovirus-vectored(Ad) vaccine, developed by the University of Oxford (Ox) Novel Coronavirus 19 in order to stimulate an immune response to nCov-19 (Novel Coronavirus first detected in 2019).

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 21, 2020 at 6:42 pm

        VioletaB

        Nu. Ci acel patratel. Cred ca e QR.

        Apreciază

  2. Timis Mihaela said, on noiembrie 19, 2020 at 8:11 pm

    Ma repet…

    Este un joc psihologic la scara mondiala, precum a zis si ilustrul domn Florin Colceag.

    1. Ilegala OMS finantata de China comunista & companiile farmaceutice NU A DEMONSTRAT EXISTENTA presupusului ‘virus’.
    2. Evreul zionist Kissinger zicea ca dupa „vaccinarea cirezii, jocul s-a terminat”.
    3. De unde atata obsesie cu vaccinarea sau testarea?
    4. Interesant, in Spania, comunitatea din Galicia vrea sa amendeze cu 3000 euro pe cei care REFUZA SA SE VACCINEZE SAU SA SE TESTEZE… DE CE ATATA INSISTENTA?
    5. Sa nu mai vorbim de criza care se creaza in spatele acesui bal mascat satanist, criza financiara, alimentara, eliminarea banilor cash, etc…

    CONCLUZIE: DESCHIZI TV sau IEI CONTACT CU MASS-MEDIA (TV-RADIO-INTERNET CENZURAT) esti PIERDUT.

    AI CONTACT CU MASS-MEDIA -> EXISTA ‘virus’.
    NU AI CONTACT CU MASS-MEDIA – > NU EXISTA ‘virus’.

    Apreciat de 3 persoane

    • Grigore said, on noiembrie 20, 2020 at 10:32 am

      Mihaela o sa vin cu niste completari la raspunsul tau. Completarile sunt perspectiva mea deci sa nu le citesti ca pe un afront sau critica la ceea ce ai scris tu.

      „joc psihologic la scara mondiala”
      Acesta este orice, numai un joc nu este. Se pun in balanta milioane de vieti si suflete. Nu este un joc, este ceva mai rau decat un genocid.

      2. Evreul zionist Kissinger zicea ca dupa „vaccinarea cirezii, jocul s-a terminat”.
      Daca ai acest citat te rog sa precizezi sursa, videoclip sau text, de unde ai aflat asta, ca e ceva foarte important.

      NU AI CONTACT CU MASS-MEDIA – > NU EXISTA ‘virus’.
      Virusul exista fara discutii, ce se pune in discutie este contagiozitatea sau mortalitatea acestui virus.
      Si sunt scoase din context metodele traditionale care au fost testate sute de ani, metode de crestere a imunitatii naturale sau metodele traditionale de lupta cu boala.


      EVREII ZIONISTI, care au imprumutat (FACUT SCLAVI PUNANDU-LE JUGUL DE FIER INROSIT) pe gat, toate neamurile, DICTEAZA.
      Ai ipoteca? …
      Ai credit bancar ?…
      Esti ‘medic/doftor/doctor/asistent/bagator in seama’ ? ….

      Am scurtat ca sa arate bine in pagina nu ca sa scot din context ceea ce ai scris.
      Imprumuturile nu au fost facute de oameni, de neamuri, ci de cei „votati”. Iar cei votati au fost impusi evident.
      Nu spun nimic nou si sigur esti de acord cu mine.
      Astia ne spun ca se imprumuta pentru salariile bugetarilor si pensii.
      Daca se imprumuta pentru salariile bugetarilor inseamna evident ca statul nu este rentabil economic.
      Deci s-au cam dat in gat singuri. Cat despre pensionari, acestia au cotizat toti acei zeci de ani de munca, deci statul trebuie sa le returneze ceea ce au dat ei statului.
      Daca statul nu mai are acei bani, inseamna a doua oara ca statul si sistemul acesta, nu este rentabil economic.

      Statul a fost prabusit tocmai de cei ce l-au imprumutat. Iar decidentii statului nu sunt alesi de oameni, ci impusi de serviciile secrete, o zona incontrolabila unde crima si santajul sunt doar niste simple accesorii.

      Insa populatia nu a fost de acord cu aceste imprumuturi facute in numele ei.

      Este simplu, daca ai intreba politistul, militarul, jandarmul, doctorul sau un simplu tamplar, daca sunt de acord cu amanetarea viitorului lor si al copiilor lor pentru un imprumut, categoric n-ar accepta.
      Insa daca alegi un individ santajabil si ii spui semneaza si cedeaza resursele Romaniei ca iti iei niste bani si te las in pace, atunci cu siguranta raul s-ar implini.

      Planul e mult mai vechi si mai complex, inceput de la Revolutia Franceza, dar eu am prezentat intr-un mod simplu.
      Concluzia e ca nu oamenii s-au imprumutat, altii s-au imprumutat in loc oamenilor ca si cum ar reprezenta vointa oamenilor.
      Este o inselaciune!

      La final, inca o data te rog sa ne spui de unde ai aflat ce a spus Kissinger. Multumim!

      Apreciază

    • Rugaminte said, on noiembrie 20, 2020 at 1:13 pm

      Saccisv,
      Te rog sa filtrezi de acum inainte orice comentariu ce nu-si are rostul. Orice cuvant „aiurea” spus de catre cineva, spre exemplu cele doua cuvinte de inainte de Kissinger, nu-si au rostul, sunt trecute doar ca altcineva sa poata incepe o „discutie” pe o tema sensibila.
      Te rog sa nu mai aprobi astfel de comentarii fiindca poate multi din noi ar mai trimite pe email, whatapp, facebook si la alte persoane ce nu-ti urmaresc blogul, dar daca ei vor vedea la comentarii astfel de discutii poate vor fi oarecum reticenti a intra pe blog.
      Multumesc/

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 20, 2020 at 1:31 pm

        Rugaminte

        Hai ca si tu esti culmea. Asta n-am mai auzit-o. Deci tu nu promovezi un articol de pe blog deoarece nu-ti place postarea unui comentator.

        Apreciază

      • Radu Humor said, on noiembrie 20, 2020 at 2:03 pm

        Dacă cei care ar intra, dar nu suportă adevărul cuprins de unele comentarii de genul acesta şi n-ar mai reveni, sau şi-ar lăsa pe aici replicile ofuscate, crede-mă că n-ar fi mare pagubă !
        Ne-am învăţat să fim noi jigniţi şi desconsideraţi, inclusiv prin minciuni strigătoare la cer, dar noi nu le putem răspunde că atunci intră în joc corectitudinea ! Şi o să-ţi dau un exemplu : suntem acuzaţi şi plătim bani grei în locul altora care au făcut holocaustul, dar noi n-avem voie să comentăm prea mult ce-au făcut ei, nici vprbă să primim ceva despăgubiri pentru jaful, crimele şi distrugerile făcute de cei sosiţi pe tancurile sovietice să instaureze comunismul în România .

        Apreciază

      • Radu Humor said, on noiembrie 20, 2020 at 2:24 pm

        „Luptătorii din munți nu ar fi putut rezista fără sprijinul localnicilor. Peste 10.000 de țărani din Țara Făgărașului au fost arestați sau anchetați pentru gesturile lor creștinești de sprijinire a luptătorilor pentru libertate. Este o parte din epopeea rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgăraș, a luptătorilor din munți pentru care, așa cum a spus unul dintre membrii grupului de rezistență făgărășean, Nicolae Mazilu, „libertatea a luat chipul lui Dumnezeu”. „Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”, spunea Ion Gavrilă Ogoranu.

        Din păcate, în zilele noastre, există și luări de poziție denigratoare la adresa luptătorilor din munți, a celor care au menținut aprinsă în conștiința românilor flacăra speranței. Spre exemplu, psiholoaga Aurora Liiceanu consideră că: „Frustările și reprimarea, ca și tentația stereotipurilor, au fost, probabil, atât de mari încât doar o glorificare a rezistenței în general putea produce o imagine care să flateze orgoliul național. Glorificarea însă, cu discursul său excesiv, patetic, emoțional, adesea nemăsurat în nuanțe superlative, pasional, a impus conștiinței publice eroi aproape de neînțeles, lipsiți de substanța vieții, de acel amalgam complicat și subtil pe care individualitatea o are prin singularitate, ambivalență și consistență uneori contradictorie”.

        Luptătorii din rezistența armată anticomunistă sunt contestați și de reprezentanții Institutului „Elie Wiesel” din România, pentru care evocarea luptătorilor anticomuniști din Munții Făgăraș, cei mai mulți dintre ei membri ai Frățiilor de Cruce, „reprezintă un risc pentru consolidarea unei democrații civice la care aspirăm”. Cel mai bun răspuns dat acestor denigrări a fost anticipat de Ion Gavrilă Ogoranu, care, într-un articol scris în 1991, afirma că „nu te întreba nimeni din ce partid ai făcut parte, ci dacă ești gata să lupți și să mori pentru țara asta. Problema coloraturii politice a fost o invenție a Securității de ieri și de azi pentru a ponegri și a dezbina. Steagul ce l-am apărat atunci a fost al națiunii române și nu al unei grupări partinice. Și apoi munții au fost la locul lor egal pentru toți tinerii acestei țări. Oricine se putea retrage să lupte în ei. Istoria însă va trebui să se mulțumească cu cei care, buni sau răi, n-au stat cu mâinile în sân, când țara se scufunda în întuneric și rușine”.

        Apreciază

      • Rugaminte said, on noiembrie 20, 2020 at 3:48 pm

        sacciv,
        Eu vreau sa trimit articole de la tine de pe blog spre a-i trezi pe cate unii adormiti in ceea ce priveste iminentul vaccin.
        Daca ei vor sa caute si alt fel de informatie e treaba lor, la cei cu dinti de lapte nu le dai slanina sau cotlet.

        Apreciază

      • Grigore said, on noiembrie 20, 2020 at 11:49 pm

        Radu Humor ceea ce a spus domnul Ogoranu e un cutremur de 9 grade:
        „Istoria însă va trebui să se mulțumească cu cei care, buni sau răi, n-au stat cu mâinile în sân, când țara se scufunda în întuneric și rușine”

        Apreciază

  3. Timis Mihaela said, on noiembrie 19, 2020 at 8:20 pm

    Din alta perspectiva de vedere, este clar cine dicteaza in aceasta ‘criza’ care de fapt, nu exista: BANUL.

    EVREII ZIONISTI, care au imprumutat (FACUT SCLAVI PUNANDU-LE JUGUL DE FIER INROSIT) pe gat, toate neamurile, DICTEAZA.

    Ai ipoteca? Lucrezi ca politist, jandarm, militar? Cel mai probabil: calci peste cadavre si ti-ai vandut sufletul, pentru ca esti CRETIN/IMBECIL/IDIOT/PROST (4 TIPARE ORGANU ARE !!!) ca sa-ti platesti ipoteca.

    Ai credit bancar ? Lucrezi ca politist, jandarm, militar? Cel mai probabil: calci peste cadavre si ti-ai vandut sufletul, pentru ca esti CRETIN/IMBECIL/IDIOT/PROST (4 TIPARE ORGANU ARE !!!) ca sa-ti platesti creditul.

    Esti ‘medic/doftor/doctor/asistent/bagator in seama’ ? Te duci si participi la BAL MASCAT? Esti mult mai rau decat anteriorii….

    Apreciază

  4. Timis Mihaela said, on noiembrie 19, 2020 at 8:27 pm

    Stii ce…

    Hai sa facem o lista cu cele mai periculosi ‘virusi’ creati in laborator si sa comparam rata lor de mortalitate….

    Interesant ar fi, nu?

    Fata de un ‘virus’ declarat, nedemonstrat, posibil existent precum si conceptul de ‘TERORIST’, un ‘dusman’ nedefinit, nedescris, necunoscut care ar putea fi oricine.

    Apreciază

  5. M. Uriel said, on noiembrie 19, 2020 at 8:58 pm

    Chiar cand ma uitam la „LIVE: Trump Campaign Press Conference” (Canalul lui Donald J Trump) sau auzit voci care nu erau parte din conferinta. Cei din „chat” au suggestionat ca ar fi hackers, totul s-a intrerupt, dupa care canalul lui Trump a fost cenzurat/sters complet de pe Youtube.

    Ceva nu-i bine…

    Apreciază

    • Mihai T said, on noiembrie 20, 2020 at 7:44 am

      M Uriel

      M-am uitat și canalul lui Trump nu e șters.

      Apreciază

  6. pamaio said, on noiembrie 19, 2020 at 9:01 pm

    Saccsiv
    A aparut …sau poate era mai vechi si nu stiu eu…https://nouldanielvla.wordpress.com/

    Apreciază

  7. gabriel said, on noiembrie 19, 2020 at 9:07 pm

    exista posibilitatea sa fi vaccinat deja pe cei ce s-au testat cu betisorul in nas:
    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27352214/
    iata dovada ca exista vaccin hydrogel nazal.

    Apreciat de 1 persoană

  8. gabriel said, on noiembrie 19, 2020 at 9:09 pm

    https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19121350/
    nanoparticule pentru vaccinare nazala

    Apreciat de 1 persoană

  9. mario said, on noiembrie 19, 2020 at 9:13 pm

    Doctor german arestat in direct in timp ce vorbea despre falsa pandemie.

    Luati aminte la ce ne asteapta

    Apreciază

  10. Spaceman said, on noiembrie 19, 2020 at 9:23 pm

    În timp ce propaganda spune că vaccinurile de covid-19 sunt eficiente și sigure, MHRA (UK) – Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale – achiziționează softuri de inteligență artificială (SafetyConnect – AI) → pentru a procesa un volum ridicat preconizat de reacții adverse (ADR – Adverse Drug Reaction) la vaccinurile Covid-19 și pentru a se asigura că nu este omis niciun detaliu din fișa ADR.

    https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:506291-2020:TEXT:EN:HTML&tabId=1

    IV.1.1) Explicație

    Din motive de urgență extremă în temeiul Regulamentului 32 (2) (c) privind eliberarea unui vaccin Covid-19, MHRA a accelerat achiziționarea și implementarea unui instrument AI specific vaccinării.

    Absolut necesar – sistemele moștenite ale MHRA nu pot fi adaptate pentru a gestiona cantitatea de ADR generate de un vaccin Covid-19. Dacă MHRA nu folosește instrumentul AI, prin urmare, nu va putea procesa aceste ADR-uri în mod eficient. Acest lucru va afecta capacitatea sa de a identifica rapid potențialele probleme de siguranță legate de vaccinul Covid-19 și va reprezenta o amenințare iminentă pentru viața pacienților și sănătatea publică.

    Motive urgente – MHRA recunoaște că procesul său de achiziție propus pentru programul SafetyConnect, inclusiv instrumentul AI, nu ar fi fost finalizat odată cu introducerea vaccinurilor. Ca urmare, nu este posibilă monitorizarea eficientă a efectelor secundare ale unui vaccin Covid-19.

    Evenimente imprevizibile – criza COVID-19 este nouă și evoluțiile în căutarea unui vaccin Covid-19 nu au adoptat încă un model previzibil.

    Apreciază

  11. mariusmioc said, on noiembrie 19, 2020 at 9:24 pm

    Încă o amendă, primită de mine prin poștă. Tot 500 de lei, dar temeiul juridic e diferit: nu mai e vorba de faptul că n-aș fi purtat mască, ci că am participat la o întrunire neautorizată. Așadar, acum am 2 amenzi: una pentru 8 noiembrie și una pentru 15 noiembrie. 500 + 500 = total 1000 lei. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/11/19/inca-o-amenda-primita-de-mine-prin-posta/

    Apreciază

    • mario said, on noiembrie 19, 2020 at 9:52 pm

      Cinste domnul Mioc, este timpul marturisirii iar din pacate suntem putini care ne opunem sistemului dar datorita acestui lucru vom primi si plata mai mare.
      Din ce am discutat cu un avocat eu am adaugat aceste temeiuri in plangerea contraventionala si cred ca merg si in cazul dvs:

      Potrivit art. 16 alin. (7) din Ordonanța Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările și completările ulterioare, agentul constatator este obligat sa aduca la cunostinta contravenientului dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul actului de constatare. Obiectiunile consemnate de agentul constatator la rubrica „ Alte mentiuni” sunt „la postul de politie”. Eu nu am fost informat de faptul ca sunt amendat, nu mi s-a prezentat si nu am semnat nici un proces – verbal. Astfel, lipsa completarii rubricii „ Alte mentiuni”, cu obiectiunile contravenientului, atrage nulitatea procesului-verbal.
      Procesul verbal nu a fost intocmit in prezenta mea, nu sunt prezentati martori si nu am fost in posibilitatea sa prezint situatia.
      Intrucat nu am fost de fata la incheierea procesului verbal de contraventie, agentul constatator, trebuia sa faca mentiunea, conform art. 19 alin (1) din Ordonanța Guvernului nr. 2/2001, despre aceste imprejurari si sa fie confirmate de cel putin un martor, incluzand datele personale ale acestuia si semnatura.

      Mentionez ca, in data de xxx, am gasit Procesul-verbal de contraventie in cutia postala a imobilului in care locuiesc.

      Avand in vedere aspectele prezentate, consider ca s-au incalcat prevederile legale atat in privinta intocmirii procesului verbal, cat si a sanctiunii, motiv pentru care cer admiterea plângerii și anularea procesului verbal de contravenție mentionat.
      În drept, îmi întemeiez plângerea pe dispozițiile art. 31 alin. (1), art. 16 alin. (7) si art. 19 alin. (1) din Ordonanța Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 180/2002, cu modificările și completările ulterioare.
      Solicit anularea procesului-verbal de contravenție și în raport de decizia Curtii Constituționale din 6 mai 2020, care a stabilit că sunt neconstituționale art. 28 din OUG 1/1999 și întreaga OUG 34/2020.

      Apreciază

    • Grigore said, on noiembrie 19, 2020 at 9:53 pm

      nu au dreptul sa te legitimeze daca nu ai incalcat vreo lege, ar trebui sa le fie rusine ca participa la tiranie desi au jurat sa apere drepturile celor ce ii platesc. Daca sunt concediati ilegal au dreptul la despagubiri. la ce folos sa iti pastrezi „capul” si sa iti pierzi sufletul in lacul de foc vesnic?

      Apreciază

    • https://ro.wikipedia.org/wiki/Terorism said, on noiembrie 19, 2020 at 10:04 pm

      „Terorismul este o tactică de luptă neconvențională folosită pentru atingerea unor obiective politice. El se bazează pe acte de violență spectaculară acționate asupra unor populații neimplicate în mod direct în conflict dar cu potențial de presiune asupra conducerii, câteodată conducerea face acte de terorism asupra populației (stat, organizații, categorii sociale sau, împotriva unui grup de persoane civile) în sensul scontat de teroriști – producerea unui efect psihologic generalizat de panică și intimidare, augmentat de folosirea manipulativă a mediei, cu scopul atingerii unui obiectiv greu de realizat prin mijloace democratice sau convenționale.”

      Apreciat de 1 persoană

  12. mario said, on noiembrie 19, 2020 at 9:26 pm

    https://www.forbes.com/sites/startswithabang/2020/07/30/you-must-not-do-your-own-research-when-it-comes-to-science/?sh=1735b721535e

    Articol forbes: „Investigarea individuala este periculoasa, chiar mortala.”

    Apreciază

  13. VioletaB said, on noiembrie 19, 2020 at 9:53 pm

    Daca ai dubii serioase, nu o face.

    Apreciază

  14. M. Uriel said, on noiembrie 19, 2020 at 11:41 pm

    Bill Gates’ falsehood: ‘I’ve never been involved in any sort of microchip-type thing’

    Apreciază

  15. Execute! said, on noiembrie 20, 2020 at 2:29 am

    Arfaat de America https://www.bitchute.com/video/BQ9xTPMpL7Sl/

    Apreciază

  16. rodoal said, on noiembrie 20, 2020 at 4:11 am

    De astazi s-au inchis bisericile si in Vancouver,Canada iar de Duminica trecuta, o biserica greceasca (probabil toate )a inceput sa dea Sfanta Impartasanie cu lingurite de unica folosinta ………….
    DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ne ajute !

    Apreciază

  17. Mihai T said, on noiembrie 20, 2020 at 7:38 am

    ”Pe de alta parte, ni se repeta ca vom fi vaccinati si nu oricum, ci obligatoriu.”
    Deocamdată atât președintele, cât și Alexandru Rafila, spun că vaccinul nu va fi obligatoriu.

    Apreciază

  18. moonty_man said, on noiembrie 20, 2020 at 9:24 am

    ROTHSCHILD VA TREBUI SĂ REVADĂ COPERTA REVISTEI SALE, ”THE ECONOMIST 2021”, ÎN CARE L-A PREZENTAT PREȘEDINTE PE JOE BIDEN, ȘI-A PERMIS SĂ PUBLICE UN DRAPEL AMERICAN SFÂȘIAT ÎN DOUĂ, DELIRÂND PE TEMA VACCINĂRII GENERAL-SILNICE, A OBLIGATI-VITĂȚII BOTNIȚELOR DE LA NAȘTERE PÂNĂ LA MOARTE, PRĂBUȘIREA TUTUROR ECONOMIILOR, SUPRAVEGHEREA ELECTRONICĂ A MASELOR POPULARE ȘI COMUNISM PE ÎNTREGUL PĂMÂNT.
    https://www.incorectpolitic.com/efectul-fulgeratoarei-vizite-de-lucru-a-lui-mike-pompeo-la-paris-europenii-scapa-de-vaccinarea-silnica-si-impuscarierea-in-propriile-lor-locuinte/

    Coperta The Economist 2021
    https://shop.economist.com/products/the-world-in-2021?redirect=US

    Apreciază

  19. energein7 said, on noiembrie 20, 2020 at 9:29 am

    Avem duzine de filme artistice cu zombii, al caror scop este programarea predictiva a maselor. Filmele se intind pe o perioada de cel puti 50 de ani. In ultimii 20 aceste filme se concentreaza pe tematica medicala. Planul ocultei este sa inoculeze populatia cu un agent care produce encefalita, si care mimeaza profilul artistic de zombie, livrat de filmele artistice. La momentul respectiv, se va instala psihoza in masa, masele suferinde de encefalita, vor iesii afara din case pentru a cere ajutor, dar vor fi percepute ca zombi infectati, si vor fi executati pe loc, vezi, Songbird, care va fi lansat in 2021, si care este un manual de utilizare, pentru acolitii implicati in linia inatai si linia a doua. Sper din toata inima sa fie doar o fabulatie a mea, si sa nu se intample.

    Apreciază

    • qnami said, on noiembrie 20, 2020 at 3:46 pm

      … vezi si filmul Legenda Vie (will smith), unde se declara ca virusul (de zombi) apare in urma unei vaccinari ARN contra cancerului, care a dat gres … apoi, in timp ce actorul principal inregistreaza video simptomele aparute pe un exemplar de zombie, mai mentioneaza ca regresia sociala e completa, ca si cand ar fi asteptat acest rezultat…

      Apreciază

  20. Mario said, on noiembrie 20, 2020 at 9:36 am

    Coperta The Economist 2021
    https://shop.economist.com/products/the-world-in-2021?redirect=US

    Apreciază

  21. energein7 said, on noiembrie 20, 2020 at 9:37 am

    Nu e un scenariu de filme artistic SF, este chiar oferta prodcatorilor de biotehnologie: criptomoneda umana, Apocalipsa 13 devine un semn pentru acesta generatie, cine citeste sa inteleaga !

    Apreciază

  22. Catalin said, on noiembrie 20, 2020 at 11:49 am

    doctor german transmitea live pe youtube in timp ce politia i-a spart usa si l-a arestat:

    Apreciază

  23. Andrei said, on noiembrie 20, 2020 at 12:25 pm

    Apar tot mai multe mizerii dastea https://youtu.be/np7ouWDYJeU
    ,ce au că scop ironizarea și manipularea

    Apreciază

  24. Ștefan said, on noiembrie 25, 2020 at 7:31 pm

    Sfântul Paisie Aghioritul spune,în cartea „Vremurile din urmă”, că:
    „Acum iarăși a apărut o boală, pentru care au găsit vaccin care va fi obligatoriu, dar ca să-l facă cineva va trebui să se lase pecetluit”.Mare atenție!Diavolul este viclean și umblă să înșele.REFUZAȚI VACCINUL ANTIHRISTIC.

    Apreciat de 1 persoană

  25. […] Ce nu ni se spune despre vaccinul anti Covid-19 al companiei Pfizer: se foloseste EDITAREA de GENE m… […]

    Apreciază

  26. […] Ce nu ni se spune despre vaccinul anti Covid-19 al companiei Pfizer: se foloseste EDITAREA de GENE m… […]

    Apreciază

  27. […] Ce nu ni se spune despre vaccinul anti Covid-19 al companiei Pfizer: se foloseste EDITAREA de GENE m… […]

    Apreciază

  28. […] Ce nu ni se spune despre vaccinul anti Covid-19 al companiei Pfizer: se foloseste EDITAREA de GENE m… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.