SACCSIV – blog ortodox

”Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Ce sustine un fost oficial Pfizer pe internet

Posted in Coronavirus, STIRI, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by Vali on noiembrie 26, 2020

Sursa: https://playtech.ro/stiri/nu-e-nevoie-de-vaccin-pandemia-s-a-incheiat-fostul-vicepresedinte-pfizer-rupe-tacerea-238504?utm_source=GSP+LINK&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Michael Yeadon spune ca nici nu a fost nevoei de vaccin anti-coronavirus

Un fost președinte al companiei Pfizer, companie farmaceutică care ar avea gata un prim vaccin împotriva covid, demontează apariția acestuia, precum și pandemia. Michael Yeadon spune că nu mai este nevoie de un vaccin, pentru că pandemia s-a încheiat înainte de a fi început. Omul de știință susține că 30% din populație are deja în organism celulele necesare pentru lupta cu covid-ul, de la gripa comună.Dr. Michael Yeadon, care a făcut timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, retrăgându-se de la Pfizer, cu cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu, susține că nici nu a fost necesară creearea unui vaccin anti-covid.Acesta consideră o absurditate să se vaccineze oameni a căror viață nu este pusă în pericol. La fel, celebrul om de știință consideră că nu se poate face vaccinarea a milioane de oameni cu un vaccin care nu a fost testat așa cum trebuie.SAGE a comis mai multe greșeli majoreNu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani”, a declarat Dr. Michael Yeadon.Comentariile omului de știință britanic au venit în contextul în care acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-COVID, negativ din punctul lui de vedere.

Vaccinul, făcut în necunoștință de cauzăMichael Yeadon a explicat că SAGE nu are expertiza necesară în domeniul în legătură în care s-a pronunțat, printre membrii grupului neregăsindu-se ”imunologi clinici”. Astfel, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori grave pe care grupul le-a făcut, urmarea fiind torturarea populației în ultimele șapte luni.Prima greșeală majoră a SAGE ar fi că ”100% din populație este susceptibilă să ia virusul și că nu există nici un fel de imunitate preexistentă”. Nichael Yeadon afirmă că ideea este ”ridicolă deoarece, deși SARS-CoV-2 este nou, coronavirușii nu sunt. Nu există viruși fără strămoși”.Există alți 4 coronaviruși care circulă liberiDupă cum susține omul de știință, ”există cel puțin patru coronaviruși endemici care induc gripa comună și care circulă liber în Marea Britanie și aiurea”.

De asemenea, oamenii care au fost infectați de o astfel de gripă liberă ar avea imunitate. ”Una sau mai multe dintre aceste endemii, gripe comune care au produs coronaviruși în trecut, au o imunitate (celule T) durabilă și robustă, nu doar la acești viruși, dar și la virușii cu grad mare de rudenie. SARS-CoV-2 este unul dintre acești viruși strâns înrudiți”, a subliniat Michael Yeadon.

Testele PCR au stricat viața multor oameni

Astfel, ținând cont de cele enumerate mai sus, dr. Micheal Yeadon crede că ”a nu lua în considerare o asemenea inter-reacție… demonstrează lipsa de înțelegere necesară pentru a construi un model suficient de fiabil pentru a fi utilizat”.

Pe de altă parte, omul de știință a mai aratat că testul PCR comun care este utilizat pentru depistarea cazurilor de COVID-19, se poate dovedi pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre acești coronaviruși ai gripei comune, astfel că testul este foarte puțin fiabil. În baza acestor teste lamultă lumea le-a fost stricată viața trebuind să se autoizoleze timp de 14 zile.

30% din populație are celule T, capabile să lupte cu COVID-19

Ca concluzie, Michael Yeadon informează că 30% din populație avea deja la începutul lui 2020 suficiente celulte T, de la gripa comună, capabile să facă față singure coronavirusului.

Autor: Stan Nicu

 

Comentariu saccsiv:

Ce a mai spus Yeadon:

Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

Despre teste cititi va rog si:

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Despre vaccin:

Ce nu ni se spune despre vaccinul anti Covid-19 al companiei Pfizer: se foloseste EDITAREA de GENE mARN, tehnologie neaplicata niciodata in alte vaccinuri / IPOTEZA TERIBILA: Acum nu avem un val de infectari, ci un gigantic val de teste fals pozitive. Raspandirea unei ucigatoare boli va urma de abia prin vaccinarea in masa

Pentru vaccinul anti Covid-19 se utilizeaza CELULE CANCEROASE!

Ce bagă în vaccinul pentru Covid-19? Cultura celulara luata din tesutul pulmonar de la fetusi!

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] ”Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Ce sustine un fost oficial Pfizer pe internet […]

    Apreciază

  2. […] ”Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Ce sustine un fost oficial Pfizer pe internet […]

    Apreciază

  3. […] ”Nu e nevoie de vaccin. Pandemia s-a încheiat”. Ce sustine un fost oficial Pfizer pe internet […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: