SACCSIV – blog ortodox

Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film produs vreodata iar in episodul 6 ni se spune ca prin vaccinarea in masa le vom permite sa ne modifice ADN-ul, astfel incat la momentul ales de papusari, intreaga omenire se va imbolnavi cumplit

Posted in ADN, vaccinare in masa by saccsiv on octombrie 20, 2020

 

“The doctors are all getting sick”. Scena din episodul 6.

Am mai scris despre el in 2016. Repostez si completez articolul de atunci, pentru cititorii mai noi ai acestui blog dar si pentru ca acum, la finalul anului 2020, pare si mai interesant.

Va amintiti de celebrul serial “Dosarele X”, inceput in 1993 si terminat in 2002? A avut 9 sezoane.

Ei bine, in 2016 au revenit cu sezonul 10. Aceiasi actori, oleaca mai batrani.

De ce, dupa 14, ani au creat un nou sezon cu doar 6 episoade? Ca sa transmita un mesaj in primul si in ultimul, celelalte patru fiind de umplutura.

Iata cateva citate si principalele teme abordate, in ordinea aparitiei lor, in episodul 1 (putina actiune, pare mai degraba un documentar):

Controlul armelor

9/11

Supraveghere

Niste papusari au tehnologia extraterestra de 70 de ani dar o tin secreta pentru a putea subjuga omenirea prin companiile petroliere

Nu extraterestrii rapesc oameni si fac experiente cu copii in burta mamei, ci oamenii acelor papusari

Skinner, Director adjunct FBI: “Dupa 9/11 lucrurile se indreapta spre o directie gresita.”

Mulder: “Ne monitorizeaza, spioneaza … cum ne spun ca ne tin in siguranta? Niciodata n-am fost intr-un mai mare pericol.”

Skinner, Director adjunct FBI: “Atunci fa ceva Mulder.”

Din nou despre dezarmarea populatiei.

Din 2012 au inceput pregatirea ultimei etape, a finalului. Nu sunt implicati extraterestrii “ci o conspiratie lipsita de scrupule a unor oameni impotriva umanitatii”.

“Roswel a fost o perdea de fum”

Mulder: “Tentaculele ajung adanc in secolul trecut, dar abia dupa victoriile din Europa si Japonia si dupa izbucnirea Razboiului Rece conditiile economice si politice au devenit perfecte pentru a fi puse in aplicare. O conspiratie mai mare si mai secreta decat Proiectul Manhattan.”

Testele nucleare i-au adus pe extraterestrii care au esuat la Roswel. Papusarii le-au cercetat tehnologia si au facut experimente pe tesutul lor, pe tesutul uman si pe hibrizi.

O tanara: “De ce atata minciuna … propriul nostru guvern?”

Mulder: “Propriul tau guvern minte, ca de obicei, e o practica … Experimentele din Tuskegee. Henrietta Lacks.”

Toate astea pentru a prelua controlul Americii si apoi al intregii lumi. Manati nu doar de lacomie financiara ci mai ales “de un obiectiv intunecat”.

Arme meteorologice, agenti contaminanti atmosferici, valuri electromagnetice.

Razboi continuu, stare de <problema – reactie – solutie> menite “sa inrobeasca cetatenii americani acasa cu unelte de tipul Patriot Act si National Defense Authorization Act, ingradind Constitutia in numele sigurantei nationale. Militarizarea fortelor politienesti in unele orase din SUA. Constructia de lagare FEMA fara un scop declarat. Preluarea hranei si a agriculturii de catre cateva corporatii precum si a medicamentelor si a sistemului sanitar pana si a armatei pentru planuri clandestine de a ingrasa, distruge, imbolnavi si controla o populatie si asa consumata de consumerism. Un guvern care iti asculta telefonul, culege informatii si iti monitorizeaza locuinta fara sa fie tras la raspundere. Un guvern pregatit sa foloseasca acele informatii impotriva ta cand va lovi si cand ultima preluare va incepe.”    

Finalul va incepe prin simularea unui atac terorist sau a Rusiei sau chiar a extraterestrilor.

Episoadele 2 – 5:

Mai mult de umplutura. Printre randuri se aminteste:

De bine de Madam Blavatski

Eugenie

Celebrele zgomote bizare auzite de mari mase de oameni in diverse zone ale lumii.

Episodul 6 (se aminteste despre chemtrails, insa, in general, contine mai putina vorba si mai multa actiune):

Papusarii au declansa finalul, dar au putut-o face deoarece terenul fusese pregatit prin vaccinarea in masa a populatiei, ocazie cu care oamenilor li s-a injectat si un ceva ce la momentul prestabilit a dus la dezastru: distrugerea omenirii.

In concluzie

Eu nu-mi amintesc ca industria cinematografica americana sa mai fi produs pana acum un serial sau film care sa abordeze aproape toate temele anti NOUA ORDINE MONDIALA, precum in acest episod 1 al seriei 10 din X Files.

Episodul 6 insa, este deja WOW! Mai ales acum, cu pandemia de Covid-19 si viitoarea vaccinare in masa.

Asadar, in film, agentii descopera faptul ca s-a umblat la ADN-ul oamenilor. Si s-a putut umbla deoarece chiar oamenii au permis acest lucru:

Si au permis, prin acceptarea vaccinarii in masa. Guvernele nu le-a comunicat cetatenilor ca scopul vaccinarii in masa este ADN-ul, iar cetatenii n-au luat in seama “teoriile conspiratiei”, ci s-au lasat bucurosi injectati ca sa nu se imbolnaveasca de cine stie ce.

Agentii au realizat ticalosia, dar prea tarziu: “the possibility that they were given a faulty vaccine”. Scena din episodul 6.

La momentul ales de papusari, manipularea ADN-ului isi face efectul iar intreaga omenirea se imbolnaveste brusc:

Dupa ce vizionezi un astfel de film (evident, scotand extraterestrii din ecuatie) si privesti la cele ce se petrec in jur, nu poti sa nu intrebi: Oare vaccinarea in masa impotriva Covid-19 nu ascunde ceva macabru legat de ADN? Iar dupa vaccinarea in masa, nu cumva omenirea va fi decimata, precum in film?

Intrebari sf pe marginea unui film sf, vor zice unii…

In incheiere, o intrebare de nota 10: de ce au facut acest film?

Sursa fotografiilor:

https://recapguide.com/recap/90/The-X-Files/season-10/episode-6/

 

51 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristina said, on octombrie 20, 2020 at 9:45 pm

    Foarte adevarat!

    Va multumim pentru aceasta.

    Apreciat de 2 persoane

  2. marian said, on octombrie 20, 2020 at 9:52 pm

    Mda….interesanta intrebare!
    Probabil asa transmit ei niste instructiuni!
    Sau in subconstientul maselor se propaga o mai usoara supunere?
    Sau poate amlele variante…

    Apreciat de 1 persoană

  3. MihaelaT said, on octombrie 20, 2020 at 10:48 pm

    Ei, chestii socoteli tovarashi…

    „Alo tovarashi ! Alo !!! Stati la locurile voastre !!!”… .. Iliescu, Roman (Neulander) – jidov notoriu, etc…mureau de ras…

    Intrebare: Ma mai aude cineva? Nu. Toti poarta masca.

    Trag linie. Rezum.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Grigore said, on octombrie 20, 2020 at 11:15 pm

    In incheiere, o intrebare de nota 10: de ce au facut acest film?

    Oamenii vor vedea filmul si cand vor veni cu vaccinarea in masa se vor produce revolte uriase.
    La noi politia a comandat pistoale si munitie cu scopul de a reprima aceste revolte.
    Nu m-as mira sa fie comenzi identice si in alte tari.

    Apreciat de 2 persoane

  5. astridcezara said, on octombrie 20, 2020 at 11:39 pm

    Daca facem vaccinul..ne ducem in cap…si nu vaccinul,ci seria de …multiple doze,cum zice nebunul miliardar Gates
    vor fi cozi la acest vaccin…cozi intregi de oi

    Apreciat de 1 persoană

  6. Cosmin said, on octombrie 20, 2020 at 11:43 pm

    Buna intrebare: de ce au facut acest film?

    De ce anumite informatii „au scapat” in ultimii 30-40-50 de ani, ajungand la urechile celor care mai apoi sunt numiti conspirationisti, care la randul lor incearca sa trezeasca si pe altii, adevarat, nu foarte multi?

    De ce au nevoie papusarii de o masa de oameni care sa stie chestii?

    De ce au nevoie papusarii de existenta unor oameni care sa se fereasca de vaccinare, de inregimentarea electronica, care sa nu semneze orice hartii li se arunca sub nas, care sa refuze sa poarte masca, etc etc ?

    Din punctul meu de vedere, exista doua posibile raspunsuri:

    1. Indubitabil vor sa reduca drastic populatia globului. Modalitatea prin care o vor face, va fi unica pana acum in istorie, foarte eficienta, cu numar foarte mare de victime, cel putin asa isi propun ei. Dar, exista riscul ca aceasta metoda super eficienta de ucidere in masa, sa duca la disparitia rasei umane si atunci trebuie sa existe un numar de insi, format din elita si o alta categorie, cu un anumit tip de gandire (caci nu au nevoie chiar de pleava si nici de super inteligenti care nu-s capabili sa treaca nici macar de nivelul 1 de manipulare, cum cunosc eu cativa), care sa supravietuiasca, sa-i deserveasca pe primii, adica viitorii sclavi, in optica papusarilor.

    2. O fac pentru ca asa au facut intotdeauna prin etertainement: obisnuiau mentalul colectiv cu ceea ce urmeaza, pentru ca oamenii sa accepte subconstient situatia, chiar daca la modul constient nu convine ceea ce se intampla. E o forma de detensionare anticipata subconstienta, ca sa nu sara oamenii la beregata lor.

    Priviti cata informatie bine fundamentata anticovid este in mediul online si nimeni nu reactioneaza asa cum ar fi normal.

    Bill Gates ameninta pe fata cu pandemii si inca are capul la locul lui. Nici un mare mahar ale carui afaceri i-au fost incurcate de plandemie, nu a trimis o echipa de baietasi bine pregatiti sa-l intrebe de sanatate.

    Din ecuatie, trebuie scosi ortodocsii practicanti, care oricum au suficiente informatii din Sfanta Scriptura si din Scrierile Sfintilor Parinti, ferindu-se prin practica si traditia ortodoxa.

    Concluzie: inclin sa cred prima varianta. Elita oricum stie si se fereste. Se lasa portite de scapare pentru acea masa de „conspirationisti” care le intuiesc si incearca sa profite si ei de ele.

    Papusarii ar putea foarte bine prin alimentatie sau chemtrails sa ne schimbe ADN-ul, dar nu o fac pentru ca sunt expuse si elitele, si viitori sclavi.

    Apreciat de 2 persoane

    • Schindler said, on octombrie 21, 2020 at 12:27 pm

      O fac ca sa ii identifice din timp pe cei care nu vor accepta noua dezordine mondiala condusa de demoni prin inteligenta artificiala (computere cuantice) care „par a fi vi” cum a spus un nebun care lucreaza cu ele. Le este mai usor prin comentariile noastre pe internet si comunicarea digitala sa faca liste de exterminare. „Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor. – Apocalipsa 13:10”

      Apreciat de 2 persoane

  7. Paul said, on octombrie 21, 2020 at 12:05 am

    Ultima fraza din extrasul ep 6 zice ca: este vorba de o multipla contagiune, si daca gripa nu te ucide, ce urmeaza te va ucide!
    Vorba ta, nu pare intamplator deloc.

    Uite ce spuneau astazi, la stirile RFi Romania (post radio de stanga, globalist, anticrestin):
    https://www.rfi.ro/special-paris-126343-permafrostul-este-o-bomba-cu-virusi

    Toti virusii astia au „dormit” in permafrostul din Siberia, asta se dezgheata, Putin cauta minerale pentru telefoane si elibereaza virusi necunoscuti, impotriva carora nu avem antidot…rog cititi articolul, dand la o parte nalucirile lor ateiste, gen Neanderthal, etc.

    Nu ar fi de mirare sa apara un virus nou, peste virusul actual, „scapat” tot de „ei”.

    Apreciat de 1 persoană

  8. dd2d said, on octombrie 21, 2020 at 9:22 am

    Chestiile astea nu sunt intamplatoare. Voi credeti ca ‘agentii’ NWO se intalnesc si vb despre planurile lor? Cateodata, ca sa isi etaleze puterea. Dar de cele mai multe ori, nu.
    Cateodata isi trimit mesaje. Prin filme, prin muzica, prin media mai exact.

    1.Acest film este o avertizare, fie pt omul de rand fie pt altcineva care intelegea mesajul filmului cand a fost difuzat.
    2.Este si o pregatire mentala a maselor.
    – Nu domne , teoria conspratie. SF. A fost in filme, nu se poate.

    Cred in var 2. Ca altfel lfilmul nu ar fi vazut lumina TV-ului. Daca era var 1 sau varianta din articol, probabil cei implicati ar fi fost morti, le fel ca Aaroun Russo.

    Acum stau si ma gandesc ! Nu cumva Sf.Impartasanie risipeste efectul acestui vaccin. Mai mult ca sigur.
    Si acesta este sfatul meu. Dupa ce vor da buzna in casa ta, pt inteparea fortata, spovediti-va si impartasiti-va, de urgenta.

    Apreciat de 2 persoane

  9. energein7 said, on octombrie 21, 2020 at 9:41 am

    In incheiere, o intrebare de nota 10: de ce au facut acest film?

    Filmul este un Manual de Utilizare, este un script care se va implinii pas cu pas, si ofera suport sociologic pentru pionii implicati in operationalizarea ingineriei sociale ! Masele sunt conditionate pas cu pas, sa accepte pierderea de drepturi pentru binele comun, pana la biometria comerciala din Apocalipsa 13, care este un Smart Auschwitz! Cine citeste sa inteleaga !

    Apreciat de 3 persoane

  10. eplatnemiscat said, on octombrie 21, 2020 at 9:49 am

    De ce l-au mai produs? Ca sa ne obisnuiasca cu ideea si ca sa ne spuna ce urmeaza, sa nu zicem ca n-am stiut si de aceea ne-am lasat iselati. Nu trebuie sa scoatem extraterestrii din ecuatie, din contra trebuie sa-i luam in seama, pentru ca stim cine sunt acestia.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Mihai T said, on octombrie 21, 2020 at 10:16 am

    Lupta pentru libertate

    Apreciază

  12. Mihai T said, on octombrie 21, 2020 at 10:21 am

    Cum de au dat drumul episodului ? Variante:
    – ca să poată ridiculiza pe cei care vin în viața reală cu astfel de idei (”te-ai uitat prea mult la dosarele x);
    – demersul este sincer și a fost pornit de cineva ca Trump, cu scopul de a trezi pe oameni;
    – vor să vadă ce reacție au oamenii;
    – vor să introducă ideile în mintea oamenilor (”programare predictivă”)
    1, 3 și 4 pot să fie împreună, dar nu și 2.

    Apreciază

  13. Alexandru TM said, on octombrie 21, 2020 at 10:35 am

    Doamne ajuta,

    De ce au facut acest film ?

    1. programare predictiva – baga otrava in prajiturele prin productii gen „x-Files” , sa pregateasca masa de manevra , carnea de tun sa astepte implinirea celor descrise culminand cu cererea pentru „cineva” care sa rezolve totul. Impusca 2 iepuri dintr-o lovitura, odata, pregatirea „zombatilor” si doi, bagatelizarea celor ce deslusesc mesajele astfel ii discrediteaza ii desfinteaza social etichetandu-i ca si retrograzi sau in cel mai bun caz „conspirationisti” care se uita prea mult la filme.

    2.fiind profund inselati comandatarii (avand la mare cinste dracul hindus cu pluta shiva si altii ), traiesc dupa o regula „karmica” care spune ca instiintandu-i inainte pe de ce vor „ei” sa faca , acesti ocultatinu vor mai fi supusi pedepsei sau mai bine spus , „nu li se mai intoarce roata ” papusarilor”, pt ca „marinimosi” fiind au avertizat din vreme.

    E bine sa poti citi printre randuri dar sa avem grija se nu ne tulbure la rugaciune. Imaginile (imaginatia) sunt puntea dracilor.

    Mantuire

    Apreciat de 1 persoană

  14. florinache said, on octombrie 21, 2020 at 12:26 pm

    Parintele Serafim Rose in „Ortodoxia si Religia viitorului” vorbeste despre rolul negativ al filmelor. El zice ca se fac atatea filme cu extraterestri pentru ca lumea sa creada in existenta lor. E vorba de minciuna care se tot repeta si se repeta de zeci de ani si in filme dar si in viata reala, lumea ajunge sa nu mai deosebeasca realitatea de fictiune si minciuna devine adevar.
    Se poate observa si cu covidul. S-a ajuns in cateva luni sa se creada cu ardoare in covid.
    Pana in martie 2020 cine mai credea in politicieni? Pana in martie 2020 cine nu stia ca doctorii sunt o categorie care ia frecvent spaga? Deodata, prin repetare, daca spune Orban ca e pericol, lumea stie ca e pericol, daca Orban spune ca e foarte pericol, lumea stie ca e foarte pericol; doctorii au devenit eroi, desi la tembelizor de 8 luni apar aceiasi 4, 5 „doctori” spunandu-ne cat de grava e situatia.

    Apreciat de 2 persoane

  15. Victor said, on octombrie 21, 2020 at 12:58 pm

    Ascultati cu atentie acest discurs: https://www.facebook.com/239780270288734/videos/2713043192302244

    Un medic specialist roman vorbeste despre pseudo-V@CC1N-ul AntiCOVRIG – FRAUDA MEDICALA – deoarece acesta este un modificator genetic

    Apreciat de 2 persoane

  16. M. Uriel said, on octombrie 21, 2020 at 1:57 pm

    Am gasit Episodul 1 seria 10 din X Files aici:

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on octombrie 21, 2020 at 4:10 pm

      M. Uriel

      Ai idee de ce l-a postat pe dos, ca in oglinda?

      Apreciază

      • Cenzura democratica said, on octombrie 22, 2020 at 12:14 am

        ca sa ocoleasca drepturile de autor , prin refexie nu mai este originalul 🙂

        Apreciază

  17. M. Uriel said, on octombrie 21, 2020 at 2:38 pm

    Cauta pe google „covid isolation facilities”. Se pare ca documentul canadian (Link – mai jos) este cam adevarat.
    Ce credeti voi?

    https://www.henrymakow.com/2020/10/viral-world-lockdown-plan-leaked.html

    Apreciază

  18. Claudia said, on octombrie 21, 2020 at 3:05 pm

    Am urmarit acest serial cand era in voga, in anii ’90. Toata seria ‘Dosarele X’ si filmele cu acelasi titlu sunt un simbol al programarii predictive. Filmul ‘X Files: Fight the Future’ are o secventa definitorie pentru ce traim noi acum: https://www.youtube.com/watch?v=JOfr1Ob35us unde e mentionata FEMA, Agentia Federala de Gestionare a Situatiilor de Urgenta care are autoritatea de a suspenda guvernul american in caz de situatie de urgenta. Practic, asta e guvernul secret. Si filmul e realizat in 1998.

    Apreciat de 1 persoană

  19. Tommy said, on octombrie 21, 2020 at 4:26 pm

    Apreciază

  20. sky said, on octombrie 21, 2020 at 5:21 pm

    O fi ceva adevarat in serialul asta, dar „duhul” serialului e lipsa proniei Divine din lume, la fel cum in toate filmele si serialele apocaliptice sau anti-sistem. Nu trebuie sa uitam ca in lume se intampla lucruri atat cat Dumnezeu ingaduie, iar chestia asta cu sau fara „salvatori ai lumii” nu sunt altceva decat gandire ateista: dumnezeu nu exista = orice e posibil.

    Apreciat de 2 persoane

  21. Alex Sherrod said, on octombrie 21, 2020 at 8:30 pm

    In Lone Wolf, un serial tot cu personajele din x-files, au prezis atacul de la 9/11 in Martie, 2001.

    Apreciază

  22. voicusoft said, on octombrie 22, 2020 at 2:55 am

    Cred ca sunt doua explicatii pentru faptul ca asemenea filme sunt publice si accesibile tuturor (tinand cont de cine controleaza industria cinematografica):

    1. Bagatelizarea sau, mai bine zis, fictionalizarea ideii. Pui o idee reala, un pericol real, o conspiratie reala si periculoasa intr-o serie SF sau intr-un film SF/Horror, care prin natura lor sunt percepute de populatie ca fictiuni si chestiuni fantastice. Multe SF-uri (de la carti la filme) au prezis lucruri care chiar s-au intamplat in viitor, desi la vremea respectiva nu le credea nimeni si la momentul intamplarii lumea era ignoranta. Unii realizau ce s-a intamplat doar dupa ce faptul era implinit.

    Pur si simplu, un eveniment e pus intr-un film SF ce contine o gramada de adevaruri amestecate cu minciuni, lucruri posibile amestecate cu imposibil + propaganda new-age / egalitarista / eugenista, etc.

    Exact cum Vadim a spus multe lucruri adevarate, dar caracterul sau, impulsivitatea sa, comportamentul sau cat si faptul ca a degenerat incat a ajuns sa se faca de rahat in emisiuni gen Capatos au bagatelizat tot ce a spus el.

    Asa e si cu Dosarele X, Matrix, etc. Aceste lucuri sunt publicate acolo laolalta cu fictiuni, propaganda,etc. astfel incat lumea sa considere ca asa ceva nu se poate intampla, ca e SF si ca cei care vorbesc despre asta sunt, fie conspirationisti, fie paranoici, fie „s-au uitat la prea multe SF-uri”.

    Iei adevarul, il bagi intr-o ciorba de minciuni, si iti iese haos, confuzie si negare.

    Daca nu ar exista aceste filme/carti SF, lumea ar fi mult mai alerta si nu ar accepta diverse planuri dubioase. Dar asa, lumea stie ca „asa ceva e SF, si nu se poate intampla”.

    Nu cred in ipoteza „programarii mentale” prin prezentarea adevarului intr-o forma 98-99% pura (extraterestrii sunt draci, nu salvatori sau fiinte inofensiva), deoarece programarea mentala pentru mase nu functioneaza asa.
    Vorbim de un proces manipulativ indelungat de tip „fereastra overton”, intins pe generatii intregi: cazul LGBT incepe cu „drepturile civile”, miscarea hippie si revolutia sexuala anilor 60, mai intai retentia la avort / homosexualitate fiind chiar mai mare
    in societatile occidentale, dar apoi fiind acceptata mai usor datorita ereziilor fara har si gradului mai ridicat de secularizare. URSS, de exemplu, a legalizat avortul in 1920 intr-o tara majoritar ortodoxa, pe cand SUA abia prin anii 70.

    Iar „programarea mentala” merge in pasi spre acceptare si intotdeauna prezinta lucrul, initial inacceptabil/de neconceput, intr-o lumina pozitiva ca pe o „solutie”.

    Ori, noi astazi vedem ca se intampla lucruri ex-SF ce, probabil, nu ar fi fost acceptate cu 50-100-200 de ani in urma:

    – Supraveghere in masa
    – Numerotare in masa (CNP)
    – Cipare/digitalizare in masa pe documente si in domeniul identitatii (corespondenta eshatologica spre semnul fiarei prin profetii dar si usor de realizat logic)
    – Tiranie din ce in ce mai vizibila la toate nivelele
    – Inteligenta artificiala cu potential distructiv economic dar si liberticid

    Si toate acestea au fost acceptate pasiv si cu o totala ignoranta de populatie, nu datorita „programarii mintale”, ci datorita intoxicarii cu SF-uri si catalogarii, din timp, de catre industria de propaganda Hollywood ca ceva SF ceea ce, in mentalul colectiv,
    inseamna: fantezie, imposibil de aplicat, entertainment, etc. Asta datorita amestecarii adevarului cu minciuni si a exagerarii (uneori la nivel lacrimogen) a potentialului tehnologiilor/metodelor aplicate.

    De exemplu, filmul Contagion prezinta intr-un mod foarte reductionist si simplist problema unei pandemii si vaccinarea rapida, peste noapte, ca si solutie.

    In realitate, noi am stat intr-un lockdown unde puteai minti in declaratii, unde amenzile au cazut (si la noi si in alte tari la Curtile Constitutionale, fapt cunoscut de cei care au citit odata in viata in Constitutie), cu Netflix,
    ajutor social (somaj tehnic), playstation, mancare plian de chimicale si confort din belsug. Si de murit nu s-a murit cine stie ce, decat in capul corporatistilor paranoici (#rezist).

    Pentru noi ortodocsii practicanti (minoritari) a fost ceva apocaliptic, dureros, inacceptabil.
    Dar, pentru mase ce a fost? A fost o perioada de leneveala, de stat acasa, urmarit seriale, indopat si de plimbat pe la cabane (scriind voluntariat sau munca agricola in declaratie).
    De-aia in tari ca UK, dar si in Romania (conform sondajelor din iunie) majoritatea populatiei declara ca ar fi de acord cu inca un lockdown daca e necesar.

    Pentru multi (la care nu le place munca) a fost un concediu gratis platit de stat. Lumea e plina de putori care fug de munca ca necuratul de tamaie, iar socialismul (noua ordine mondiala mirosind de la o posta a bolsevism) mereu cu astfel de oameni se construieste.

    Evident, criza economica, depresiile, celelalte boli ce se agraveaza isi vor face in timp simitita prezenta. Si in criza din 2007-2012, la noi in Romania abia prin 2010 s-a simtit foamea in aer. In 2008 cand SUA era in plina criza,
    la noi lumea dormea linistita si politrucii ziceau „ca nu ne va lovi criza”. Ba, se bateau PSD si PDL intre ei pentru mariri de pensii si salarii.

    Nu se lucreaza ca in anii 50 cu hard power. Se lucreaza cu „soft power”. Sistemul nu te mai musca de gat, ci te roade incet astfel incat tu nici macar nu iti dai seama.

    Rolul SF-urilor, in acest caz Dosarele X este de a „fictionaliza” sau, mai bine zis, a „imposibiliza” in randul gloatelor o conspiratie a elitelor.

    2. Pregatirea populatiei pentru a gasi falsi salvatori: extraterestri, tehnici new age, yoga, etc.

    Si aici va pot da un exemplu gaia.com . E un site plin de degenerari new age care e promovat de conspirationisti de tip new-age gen David Icke, care acuma promoveaza tot felul de tehnici de meditatie si tampenii new age / bivolarisme ca solutie la radiatiile 5G.

    Trebuie sa fim foarte atenti si foarte precauti la ce se intampla si, indeosebi, la zona conspirationista, antisistem,etc. ca e plin de intrusi si de impostori.

    In zona in care noi ne aflam (noi, cei care avem putin creier in cap am realizat ca mass media nu are nici o legatura cu informarea) vom gasi:

    – Ortodocsi (ca si noi)
    – Eretici cu gramada (indeosebi neoprotestanti, evanghelici de origine americana)
    – Stilisti/schismatici (si aici ma refer la schismatici adevarati, nu la cei care doar au intrerupt pomenirea canonic si au fost caterisiti pe nedrept)
    – Yoghini
    – Adepti / propagandisti new age
    – Vrajitori
    – Libertarieni atei
    – Ufologi
    – Manipulatori / securisti / agenti de dezinformare sau de dezbinare
    – Clowni gen Vadim Tudor (ca degeaba spui lucruri adevarate daca le compromiti prin comportamentul tau)
    – Musulmani (siitii din ce am studiat au si ei o problmea cu cipuri ,semnul fiarei, etc.).

    Avem o foarte mare problema ca multi nu stim pe cine sa credem si multe din afirmatiile/publicatiile/articolele categoriile de mai sus sunt contradictorii.

    De aia e foarte important sa facem cat mai exact si mai precis, si apeland la informatii factuale, la stiinta (atentie, nu pseudostiinta), la istorie si la logica astfel incat sa le putem corobora cat mai bine cu profetiile ortodoxe, Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie.

    Pentru ca e foarte clar, de exemplu, ca eshatologia neoprotestanta (penticostala, indeosebi) are puncte comune cu ortodoxia, dar si diferente (inselari) fundamentale. Faptul ca doar ortodocsii sunt preocupati de chestiuni gen cip, vaccin, ecumenism este un fals si un mit care circula prin blogosfera ortodoxa. Eshatologia lor nu se rezuma strict la rapirea la cer, semnul fiarei a fost un subiect central in anii 80 in mediile neoprotestante, problema codurilor de bare, a cardurilor bancare si a sistemului unic de plata ca precursor al semnului fiarei a ajuns la public prin intermediul cartii „Where your money fail” de Mary Stewart Refle, o ratacita penticostala care la vreo 20 de ani „vorbea cu Dumnezeu”. Multe idei de acolo circula si astazi prin mediile ortodoxe, in unele cazuri preluate mot a mot.

    Faptul ca unii neoprotestantii (care alaturi de ortodocsi) sunt foarte activi antisistem,,antivaccin, anticip, etc. ) .nu ii face ortodocsi si nu le valideaza 100% profetiile/descoperirile lor.

    Si, cel mai rau e, ca toata aceasta ciorba formata din cei mai sus creeaza imaginea unei apocalipse catastrofale, a unei dictaturi mondiale permanente asupra careia lipsesc Hristos, Parusia, Sf Enoh si Ilie si lasa impresia ca Antihristul vine dupa ce toti is sodomizati, homosexualizati, redusi ca numar, amestecati rasial si spalati pe creier, ii inrobeste si apoi ii nenoroceste pe toti fara sa scape aproape nimeni, ceea ce e o viziune prea simplista si reductionista care isi pierde logica eshatologica ortodoxa. Antihristul va fi o persoana fermecatoare, va fi lider mondial si religios ales democratic, iar Biserica Ortodoxa (cat si ortodocsii) ca institutie (bineinteles, cazuta in erezie), va participa activ la promovarea si inscaunarea sa. Tirania vine dupa inscaunare (dupa cei 3,5 ani), primii 3,5 ani fiind anii de „campanie electorala” unde va fi si demascat public de Sf Enoh si Ilie (care pentru ce vin daca toti suntem morti sau in pestera fara acces la nici o informatie). Farmecul lui de salvator si fals mesia va face ca majoritatea populatiei lumii sa il accepte de bunavoie si sa se lase vrajita/fermecata de el, considerandu-l un om de o bunatate de nedescris. Ori, daca vine Antihristul direct ca tiran dupa ce 5/6 din populatie e exterminata prin vaccinuri si restul sunt sclavi in lanturi si cipati pentru ce isi mai face „campanie electorala” si pentru ce mai e demascat? E clar ca Antihristul nu va fi nici neomarxist, nici lgbt-ist, nici secularist/ateist sau dictator pe fata la inceput ci, foarte probabil, conservator si fals salvator, indeosebi pentru crestinii ortodocsi si nu ar fi exclus, cum mai zicea @saccsiv in alte articole, ca fix el sa fie cel care sa elimine personaje detestate can Bill Gates, George Soros, etc. Ar fi un caz de viclenie draceasca perfecta si tipica.

    Acuma se creeaza un complex de probleme pentru care antihristul e „solutia”.

    De aia zic, colcaie zona antisistem / conspirationista / apocaliptica de informatii care ne pot induce in eroare sau provoca confuzie/fatalism.

    S-a mai vorbit anul acesta despre modificarea ADN-ului prin vaccinarea anticovid pe celebrul link:

    https://telegra.ph/EVENT-201-02-26

    unde limbajul e pur si simplu neortodox, alarmist si fatalist. Miroase de la o posta a penticostaleala. Iar informatiile sunt atat adevarate, cat si false adunate laolalta. Similar cu „marcarea izotopica”.

    Ce e adevarat e ca unele din vaccinurile anti-Covid (Moderna, Pfizer) presupun injectarea in organism a unei particule de grasime cu cod ARN ce intra in celule si determina celulele sa genereze anticorpi, spre deosebire de vaccinurile clasice care provoaca o pseudoinfectie ce atrage o reactie imunitara. Se inecteaza cod ARN (nu ADN) in celule ca acele celule sa genereze anticorpi in absenta adenovirusului/virusului atenuat (ceea ce se afla in vaccinurile clasice) .Iar aceasta tehnologie nu a fost niciodata utilizata/testata pe om pana acum .
    Aceste vaccinuri in mod clar nu trebuie primite, dar nici nu ma astept ca ele sa fie facute obligatorii sau impuse fortat.

    Posibil restrictii la evenimente gen Untold, la calatorii in afara conditionate de un pasaport de imunitate, dar astea sunt lucruri de care ne putem lipsi. Se face lobby pentru asta, dar e destul de slab, dupa parerea mea.

    Altele, precum cel de la AstraZeneca, cel rusesc, cel chinezesc sau de la Johnson & Johnson sunt vaccinuri clasice cum am avut si la gripe si alte boli. Cu riscurile si problemele lor aferente.
    Eu, personal, nu o sa imi fac nici aceste vaccinuri, vaccinurile aparute peste noapte sunt nesigure, durata normala a dezvoltarii unui vaccin e de 10-15 ani.
    Si daca vor fi proteste impotriva unei propuneri de obligativitate, voi participa activ.

    De retinut e faptul ca gradul de acceptabilitate a populatiei pentru aceste vaccinuri anti-covid e desutl de scazut, si asta din motive de frica/ipohondrie, nu neaparat din motive de credinta / libertate personala. Pur si simplu absolut toti USR-istii, corporatistii,
    sustinatorii LGBT pe care ii cunosc au zis ca nu vor sa se vaccineze, desi cu luni in urma demonmizau miscarile antivaccin.

    Una e sa faci lockdown cu netflix, mc donald’s, pizza si pornhub la discretie, alta e sa injectezi oameni cu forta. Aia nu e soft power si e dificil logistic si uman de implementat. La o scara de 7 miliarde de oameni in sisteme diferite risti sa dai rateuri mari.
    Coruptie (buna sau rea) exista si va exista intotdeauna.
    Frica de implantarea a ceva strain, impredictibil in corpul tau inca mai exista la multi, iar miscarile antivacciniste/conspirationiste au vizibilitate mult mai mare decat in alti ani, datorita cenzurii si demonizarii lor.

    Si ar fi si probleme de legalitate/constitutionalitate aici, deoarece siguranta lor nu poate fi garantata intr-un timpo atat de scurt, si nu mai vorbim de „dreptul tau se limiteaza cand lezezi dreptul la viata/sanatate al altuia”, deoarece
    prin acest vaccin iti e pus tie in pericol dreptul la viata / integritate corporala. Nici un tribunal nu te poate obliga sa iti pui viata in pericol.

    Probabil, cu timpul, lumea se va vaccina anticovid si cu alte vaccinuri si cand vor ramane foarte putini nevaccinati, atunci se va impune cu forta si pentru ei (fiind minoritate subjugata nu mai au nici o putere).

    Precizez, de asemenea, ca nu toate vaccinurile sunt injectii sau patch-uri (cu sau fara cerneluri electromagentice/cipuri, etc.). Unele vaccinuri la care se lucreaza sunt prin respiratie, sau sunt vaccinuri ce le inghiti cu paine.
    Am avut eu un astfel de vaccin in clasa a 2-a.

    Daca au chef de redus populatia prin crima/conspiratie, pot da drumul vaccinului direct in aer, in apa potabila, in mancaruri, etc. fara sa se stie si fara sa fie observabil. La ce sa te complici cu rezistenta populatiei si sa construiesti masinarii de vaccinare la o asemenea scara?
    Apoi, Trump chiar a avut asemenea idei prin primavara: de a da drumul la un vaccin in sistemele de apa potabila ca sa scape rapid de problema.
    S-a si practicat asta in trecut, in San Francisco, cu droguri.

    Nu stiu acuma ideea de reducere activa (nu pasiva de-a lungul generatiilor prin vaccinare, cum o promoveaza Bill Gates si alti tembeli, de-a lungul generatiilor) a populatiei prin vaccin + infectare in masa (si nu razboi, dupa cum stim din profetii) isi are originile in surse ortodoxe si nu eretice sau new age / seculare / securistice.

    Faptul ca cei care conduc lumea sunt sub oblanduirea diavolului nu inseamna ca ei constientizeaza asta (ei poate pe diavol il socotesc drept mare arhitect, drept ceva bun, de altfel satanismul exact pe asta e construit: imaginea pozitiva a diavolului), nu inseamna ca au vreo autonomie in gandire, decizie si nici nu inseamna ca ceea ce vor ei sa isi planuiasca automat se indeplineste sau nu. E in functie de cum vrea Dumnezeu, dar si de cum vrea diavolul care ii conduce a carui scop e pierzania omului (nu simpla ucidere, ca omul poate e ucis dupa spovedanie/impartasanie, caz in care scopul demonic de a ucide nu foloseste decat marginal la a provoca suferinta/ratacirea celor din jur).

    Bill Gates, de exemplu, e un ateu notoriu care, evident, ca toate elitele, e o sluga a celui rau. La fel ca Stalin, dar asta nu inseamna ca stapanul lui comunica direct cu el si el isi cunoaste stapanul. In cele mai multe cazuri, elitele cred ca vor stapani lumea vesnic.

    E vorba aici de foarte multa frica secularista/consumeritsa de moarte si confuzia intre rau si moarte, moartea fiind considerat raul absolut (ne omoara astia cu vaccinul bai).

    Diavolul nu cauta, in primul rand, simpla ucidere trupeasca omului (alta viziune simplista, reductionista si penticostala) ci inrobirea lui si trimiterea sufletului sau in iad.
    Daca omoara diavolul o manastire cu 1000 de calugari credinciosi nu se alege cu mare lucru.
    Diavolul cauta inrobire, astfel incat omul sa nu se mai poata deloc mantui, asta fiind rolul semnului fiarei si a inchinarii la antihrist.
    Ori, in cazul ala omorul devine redundant, ca oamenii aia s-au condamnat la osanda vesnica deja din viata asta si , ontologic vorbind, sunt deja morti si condamnati desi sunt inca in trup.

    Apreciat de 2 persoane

  23. Cosmin said, on octombrie 22, 2020 at 2:21 pm

    Am revizionat aseara episodul 6 din sezonul 10. Da, e uluitor cat de multe detalii apar: se aminteste de testele PCR, de vaccinuri care nu sunt vaccinuri ci altceva, etc

    Apreciază

  24. Cosmin said, on octombrie 25, 2020 at 11:38 am

    In sezonul 11 se continua in aceeasi formula, respectiv din 10 episoade de data aceasta, primul si ultimul intitulate „My struggle” (lupta mea) si numerotate cu 3 si 4, practic daca le adaugam pe cele doua din sezonul 10, intitulate identic si numerotate cu 1 si 2, formeaza un serial in interiorul serialului, avand aceeasi protagonisti principali, dar cu un fir al povesti, aparte.

    Azinoapte am revizionatvizionat cele doua episoade „My struggle” 3 si 4 din sezonul 11.

    Esenta ar fi ca, se urmareste anihilarea sistemului imunitar al fiintei umane folosindu-se un virus denumit in film Spartan, de provenienta extraterestra, in vedere exterminari rasei umane, ma rog, in majoritatea ei, celor alesi sa supravietuiasca, inoculandu-li-se antidotul, iar antidotul il constituie, ATENTIE !!! – genetica unui un tanar, fiul lui Skully, nascut in urma unui experiment genetic avand ca subiecta gene de provenienta extraterestra, in care Dana Skully a fost purtatoarea sarcinii. Tanarul (posibil aluzie la antihrist!?!?) are capacitati extrasenzoriale la superlativ, un soi de superman.

    Extrapoland la realitatea pe care noi o traim, exista similitudini: prin toate masurile asa zis de protectie, masca, distanta, igienizare in mod exagerat, practic scutim sistemul nostru imuitar de a mai functiona si dezvolta, tot acest comportament avand ca rezultat atrofierea lui. Este exact ca si cu musculatura: daca scutesti muschii de efort, prin viata sedentara, ei intra in proces de atrofiere.

    Practic fiinta umana cu un sistem imunitar nefunctional, va fi afectata de catre germeni infectiosi banali. Dublat de infectarea cu covid19, care este un virus slab letal, dar cu capacitati de raspandire maxime, avem tabolul de ansamblu.

    Parerea mea e, ca HIV, a fost un experiment de atrofiere a sistemelui imunitar, de aceea au fabricat SARS COV 2 cu fragmente genetice de HIV.

    De aceea masca, distantarea si dezinfectarea obligatorii, ca sa mori. Daca nu respecti esti amendat. Deci iubitii nostrii conducatori, care probabil au primit antidotul, ne amendeaza daca nu vrem sa murim.

    Nostim si hazliu, in acelasi timp.

    Apreciază

  25. […] si finalul comentariului lui Cosmin postat la Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti […]

    Apreciază

  26. Mihai T said, on octombrie 25, 2020 at 11:53 pm

    Sezonul 10 este înțesat cu elemente ale corectitudinii politice. Vă scutesc să vă pierdeți timpul uitându-vă.
    – Singurele episoade ”normale” sunt primul și ultimul. Nu am găsit chestii de sexualitate corect-politică

    Episodul 2:
    – Un personaj secundar vrea să-i facă sex oral lui Mulder, acesta spune că nu e genul poponar (homosexualitate)
    – Se face aluzie la relație incestuoasă între frate și soră (incest)

    Episodul 3:
    – Apare o ”femeie” care a făcut ”tranziția” (de la bărbat la femeie) (transexualitate)
    – Probabil încearcă să-și bată joc de personajul Mulder. O creatură atacă pe cineva, iar Mulder pornește în urmărirea ei înarmat cu un telefon cu care face poze.
    – creatura care omoară oameni e un fel de reptilian biped.
    – mai apare un personaj secundar care se pare că e homosexual.
    – Personaj: ”vom fi morți și îngropați pentru veșnicie”. Aceasta e una din luptele pe care o dă establishmentul. Să nu mai creadă oamenii în veșnicie.
    Încearcă să prezinte personajul negativ ca un fel de personaj pozitiv.
    – ”Viața este fără speranță. Câteva momente de fericire pasageră, apoi numai pierderi care te distrug
    o scenă în care Scully face sex (cu un străin). Nu era o scenă reală, era în imaginația unui personaj. Dar se vede tendința de sexualizare.
    Spre finalul episodului 3 vedem unde bat ei. Mulder devine sceptic față de aceste fenomene.
    La finalul episodului, Mulder dă mâna cu personajul care se transformă în reptilă.

    Episodul 4:
    – Începe cu un cadru unde se vede un afiș, timp de câteva secunde: ”
    Ești responsabil”.
    – prima scenă este despre cum îi ia cu sila pe niște oameni ai străzii pentru a fi ”relocați” la un spital.
    – Philadelfia cică e ”orașul iubirii frățești”.
    – Iau în derâdere căsătoria.
    – Promovează ideea non-resuscitării (un personaj secundar cică a semnat o clauză că refuză resuscitarea în caz că e nevoie). Un fel de sinucidere asistată.
    Feminism. Personajul negativ sfârtecă bărbați, dar o femeie scapă. Acea scenă mai are și o altă manipulare: o situație în care viața personajului e pusă în pericol, iar muzica este de veselie.
    Promovează donarea de organe. În episod, ”recoltarea” începe după ce moare, dar în viața reală există informații că recoltarea se face cât omul este încă viu.
    Tema principală a episodului este, aproximativ, ideea de golem. Un construct fizic, din diverse materiale, care ar ”căpăta viață” prin forța minții celui care l-a modelat. Acest concept se regăsește prin părțile Asiei dacă nu mă-nșel.

    După ce-am văzut sezonul 10, cred că mi-am dat seama care a fost treaba: Chris Carter a vrut să facă ceva (din pasiune) iar cei care au finanțat proiectul au acceptat, dar cu condiția să bage și temele lor. Așa că au rezultat 2 episoade unde a condus Chris Carter, și 4 episoade unde au băgat otrăvurile lor.

    Un alt lucru pe care l-am înțeles, sau l-am simțit, este că s-ar putea să dăm prea mare încărcătură episoadelor. La Hollywood s-au pus pe masă poate mii de scenarii. Multe idei de lucru pică deja în faza de idee (propunere). Adică omul vine cu ideea, o prezintă studioului, dar studioul n-o agreează și nu primește finanțare. Deci fiind multe scenarii, este conceptibil că unele s-ar putea să concorde cu ceva ce apare în viața reală. Dar asta nu înseamnă că cineva din cei implicați în proiect știa că se va întâmpla în viața reală. (Asta nu subminează cu nimic ideile excelente pe care le-am văzut expuse la comentarii)
    Spunând acestea, voi spune și că episodul 6 este manipularor, dar într-un mod foarte subtil. Deoarece el propune ideea că salvarea vine de la adn-ul ”străin” (în episod zice ”alien”, care poate să însemne străin, sau extraterestru. Din felul cum vorbesc, se referă la ”extratereștri”, dar cuvântul respectiv nu este menționat niciodată). Practic, Scully vine cu propunerea ca omenirea să scape de boala respectivă (eliberată de o ramură a ”Sindicatului”, din care face parte ”fumătorul”) acceptând un fel de vaccin pe care vroia ea să-l producă, folosind propriul adn (sau luând ceva din sânge). Dar ea este prezentată clar ca având elemente de ”adn extraterestru”.
    Episoadele 1 și 10 din sezonul 11 mi s-au părut că sunt anterioare episodului 6.
    Pot să fie și alte manipulări de mai scurtă durată și mai greu sesizabile. De exemplu, există o scenă unde directorul adjunct al FBI, Walter Skinner, ține pistolul îndreptat spre ”fumător”, și-i spune:
    – Tu, practic, îmi ceri să-i trădez pe Mulder și pe Scully, ca să pot supraviețui …
    La care ”fumătorul” izbucnește în râs și spune:
    – Eu nu-ți cer să-l trădezi pe Mulder. Eu îți cer să trădezi toată specia umană …
    Te uiți și devii oripilat de idee, dar ea trece de la inexistent la conceptibil (fereastra overton)

    În concluzie: nu vă faceți de lucru cu X-files. În general, nu vă faceți de lucru cu filmele.

    Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 26, 2020 at 8:19 am

      Un lucru pe care trebuia să-l corectez:
      ”Te uiți și devii oripilat de idee, dar ea trece de la inexistent la conceptibil”
      Ea trece de la inexistent la existent (ai luat act de ce a zis). Dacă mai trece și la conceptibil (adică să te gândești că ”ar putea fi situații” când se poate face asta) asta e și mai periculos.

      Apreciază

  27. Mihai T said, on octombrie 26, 2020 at 8:14 am

    Am uitat să pun episodul 5:
    – s-ar putea să promoveze islamismul, deși cei 2 musulmani comit un atentat.
    – Mulder e prezentat ca ateu.
    – Mulder încearcă să ”argumenteze” că Biblia a mințit (?!)
    – Este menționată Helena Blavatski

    În ep 5, se încearcă tranziția de la Mulder/Scully la ceilalți 2 agenți mai tineri.
    O scena scurtă de ”sado-masochism”
    ideea că cei care comit atentate sunt sub influența unor islamiști rătăciți.
    La sfârșit este o secțiune cu mult ateism, chiar dacă la sfârșit tonul e înspre Dumnezeu.

    Probabil că manipularea pe care au încercat-o e : ”religia e rea, uite unde se ajunge” (apar islamiști care fac sau plănuiesc atentate).

    Ep 6 e de-a dreptul nebunesc. Lucruri care apar:
    – o boală care afectează sistemul imnunitar, introdusă în corpul oamenilor prin vaccinul împotriva variolei;
    – Teste PCR. Amplificarea testului;
    – OMS;
    – Boala e declanșată prin antenele cu microunde (5G);
    – Ideea de a rămâne în case;
    – Singura scăpare este dacă ai ”ADN- extraterestru” (adn străin);
    – Apare ARN-ul (vaccinul Moderna);
    – Comunicațiile sunt întrerupte. Infrastructura cade;
    – Salvarea vine de la un vaccin;
    – Celule stem;
    – Apare și o navă tip triunghi. În ep 1 se prezintă un ozn triunghi produs de oameni;
    – ”Soarta oamenilor a fost pecetluită de la naștere. Sunt doar marionete” (cuvinte spuse de ”fumător”). Acesta a mai spus și o hulă mare, pe care nu pot s-o reproduc;

    Aceste filme operează la un nivel foarte subtil.
    I am legend: o pandemie care extermină aproape toată civilizația, dar provocată de încercarea de a vindeca cancerul.
    Matrix: prezintă posibila scavie digitală a viitorului, dar o pune pe seama inteligenței artificiale.

    Apreciază

  28. […] Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film pro… […]

    Apreciază

  29. […] Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film pro… […]

    Apreciază

  30. […] Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film pro… […]

    Apreciază

  31. […] Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film pro… […]

    Apreciază

  32. […] Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film pro… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.