SACCSIV – blog ortodox

Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fals-pozitive de COVID

Posted in Coronavirus, pandemie by saccsiv on octombrie 1, 2020

Global Research: Chief Science Officer for Pfizer Says “Second Wave” Faked on False-Positive COVID Tests, “Pandemic Is Over”

Directorul ştiinţific de la Pfizer spune că “Cel de-al doilea val” este falsificat prin testele fals-pozitive de COVID, “Pandemia s-a sfârşit”

de Ralph Lopez

Global Research, September 24, 2020

HubPages 23 September 2020

Într-o declaraţie uimitoare, un fost director ştiinţific de la gigantul farmaceutic Pfizer spune că “nu există vreo dovadă ştiinţifică care să sugereze că ar trebui să apară un al doilea val.” Dezvăluitorul din “Big Pharma” afirmă că rezultatele fals pozitive inevitabile din testele cu eficienţă îndoielnică pentru COVID sunt folosite pentru a manufactura un “al doilea val” bazat pe “noi cazuri.”

Dr. Mike Yeadon, un fost vice-preşedinte şi director ştiinţific la Pfizer timp de 16 ani, spune că jumătate dacă nu chiar “aproape toate” testele pentru COVID sunt fals-pozitive. Dr. Yeadon mai spune că pragul pentru imunitatea de turmă ar putea fi mult mai mic decât s-a crezut iniţial şi că acesta s-ar putea să se fi atins déjà în multe ţări.

Într-un interviu dat săptămâna trecută Dr. Yeadon a fost întrebat:

“ne bazăm politica guvernamentală, politica economică, politica libertăţilor civile în sensul limitării întâlnirilor la şase oameni în şedinţe…toate le bazăm pe ceea ce ar putea la fel de bine să fie, date complet false despre acest coronavirus?”

Dr. Yeadon a răspuns cu un simplu “da.”

Dr. Yeadon a spus într-un interviu că dată fiind “forma” tuturor indicatorilor importanţi, dintr-o pandemie mondială aşa cum sunt spitalizarea, folosirea ATI şi numărul de morţi, “pandemia este terminată.”

Yeadon a spus în interviu:

“Dacă n-ar fi datele de testare pe care le vedem mereu la TV, am concluziona, pe bună dreptate că pandemia s-a sfârşit, fără să se fi întâmplat prea multe lucruri. Bineînţeles că oamenii merg la spital, devreme ce intrăm în noul sezon de gripă…dar nu există date ştiinţifice care să sugereze că va veni un al doilea val.”

Într-o publicaţie de luna asta, în care a scris alături de doi co-autori, Yeadon şi colegii lui au scris, “How Likely is a Second Wave?”:

“S-a observat că în ţările cu infectări masive din Europa şi câteva state din SUA forma curbei deceselor zilnice raportate la timp este similară cu ce se întâmplă în Anglia. Multe dintre aceste curbe nu sunt chiar similare, dar aproape supraimpozabile.”

În datele din Anglia, Suedia, SUA, şi restul lumii, se poate vedea că în toate cazurile, decesele au crescut din martie până la mijlocul şi finalul lui aprilie, după care au început să scadă într-o pantă lină care s-a aplatizat spre sfârşitul lunii iunie şi continuă până astăzi. Numărul de cazuri totuşi, bazat pe teste, creşte şi are suişuri şi coborâşuri destul de ample.

Media din SUA deja ridică aşteptările unui “al doilea val.”

Source

Source

Source

Source

Rata de supravieţuire la COVID este estimată acum la 99,8%, similară cu a gripei, înainte de imunitatea limfocitelor T

Rata de supravieţuire la COVID-19 a fost actualizată din luna mai la 99,8% din infecţii. Asta e apropiată de cea a gripei comune, a cărei rată de supravieţuire este de 99,9%. Deşi COVID poate avea efecte secundare serioase, la fel ca şi gripa sau orice altă boală respiratorie. Rata prezentă de supravieţuire e mult mai mare decât prognosticul macabru din martie şi aprilie citat de Dr. Anthony Fauci, de 94%, sau de 20 până la de 30 de ori mai letală. Rata de deces a celor infectaţi (IFR) acceptată de Yeadon şi colegii citată în ziar este de 0,26%. Rata de supravieţuire a bolii este 100% minus IFR.

Dr. Yeadon a accentuat că, contagiozitatea “noului” COVID-19 este nouă doar în sensul că este un nou tip de coronavirus. Dar, a spus el, există în prezent patru tulpini care circulă liber prin populaţie, legate mai mult de răceala comună.

În lucrarea ştiinţifică, Yeadon et al a scris:

“Sunt cel puţin patru membri ai familiei bine caracterizaţi (229E, NL63, OC43 si HKU1) care sunt endemici şi cauzează unele dintre răcelile comune pe care le contractăm în special iarna. Toate au secvenţe cu asemănări izbitoare cu noul coronavirus.”

Cercetătorii afirmă că mare parte din populaţie are deja, dacă nu anticorpi pentru COVID, măcar un anume nivel de imunitate a “limfocitelor-T” de la expunerea la alte coronavirusuri înrudite, care circulau cu mult timp înaintea COVID-19.

Ei au scris:

“O componentă majoră a sistemlui nostru imunitar este grupul de celule albe din sânge numite limfocite T a căror rol este de a memora o mică porţiune din orice virus care ne-ar putea infecta, astfel încât tipul de celule potrivite să se înmulţească rapid şi să ne protejeze dacă contractăm o infecţie înrudită. Răspunsurile la COVID-19 s-au arătat în zeci de mostre de sânge care au fost luate de la donatori înainte ca noul virus să apară.”

Introducând ideea că o anumită imunitate anterioară la COVID-19 exista déjà, autorii din “cât de probabil e un al doilea val?” au scris:

“S-a stabilit acum că cel puţin 30% din populaţia noastră avea déjà recunoaştere imunologică faţă de acest nou virus, înainte ca acesta să apară…COVID-19 este nou, dar coronavirusurile nu.”

Ei continuă spunând că, datorită rezistenţei anterioare, doar 15-25% dintr-o populaţie care a fost infectată sunt suficienţi pentru a se atinge imunitatea de turmă:

“…studii epidemiologice arată că, la nivelul de imunitate anterioară pe care o avem acum, doar 15-25% din populaţia care a fost infectată este suficientă pentru a opri răspândirea virusului…”

În SUA, acceptând un număr de decese de 200 000, şi o rată de recuperare de 99,8%, asta înseamnă că pentru fiecare persoană care a murit, există cca. 400 de oameni care s-au infectat şi au supravieţuit. Asta s-ar traduce în cca 80 de milioane de americani sau 27% din populaţie. Astfel se atinge pragul de imunitate de turmă al lui Yeadon şi a colegilor lui.

Autorii spun:

“literatura actuală afirmă că între 20% şi 50% din populaţie prezintă acest răspuns pre-pandemic al celulelor T, ceea ce înseamnă că putem adopta o valoare iniţială a populaţiei susceptibile între 80% şi 50%. Cu cât e mai mică susceptibilitatea iniţială reală, cu atât mai siguri suntem în problema pragului imunităţii de turmă care s-a atins.”

Masthead for “Lockdown Skeptics.org” publisher of “How Likely is a Second Wave?” | Source

 

Al doilea val fals pozitiv

Cititi si Covid-19: How Likely Is a Second Wave? Cât de probabil e un al doilea val?

Despre testul PCR, testul prevalent pentru COVID folosit în întreaga lume, autorii au scris:

“mai mult de jumătate din testele pozitive sunt probabil false, dacă nu toate”

Autorii explică că ceea ce testează de fapt testul PCR este “simpla prezenţă a unei secvenţe parţiale de ARN într-un virus intact,” care poate fi o bucată de virus mort care nu poate îmbolnăvi un subiect, şi nu poate fi transmis, şi nu poate îmbolnăvi pe altcineva.

“…un real pozitiv nu înseamnă neapărat prezenţa unui virus viabil. În anumite studii de până acum, unii cercetători au arătat că unii subiecţi rămân PCR-pozitivi mult după ce a dispărut posibilitatea de a cultiva virusul de pe  tamponul de prelevare. Numim asta ‘pozitiv rece’ (pentru a-l deosebi de “pozitivul cald”, adică cineva care chiar e infectat cu virus intact). Esenţialul la ‘pozitivii reci’ este că ei nu sunt bolnavi, nu sunt simptomatici, nu vor deveni simptomatici şi, mai mult, nu vor putea infecta pe alţii.”

În esenţă, Dr. Yeadon îşi construieşte cazul că orice “al doilea val” de COVID, şi orice caz de carantinare guvernamentală, date fiind binecunoscutele principii ale epidemiologiei, vor fi în intregime fabricate.

În Boston luna aceasta, un laborator a suspendat activitatea de testare pentru coronavirus după descoperirea a 400 de teste fals pozitive.

O analiză a testului PCR de pe un site medical medrxiv.org scrie:

“datele din testele bazate pe PCR pe virusuri similare arată că testele PCR produc suficiente rezultate fals-pozitive încât să facă rezultatele pozitive foarte improbabile dintr-o gamă largă de scenarii din lumea reală.”

Profesorul de la Universitatea din Oxford- Carl Heneghan, Director la centrul de Medicină Bazată pe Dovezi, scria într-un articol din iulie “Câte dintre diagnosticările sunt Fals Pozitive?”:

“continuând practicile curente de testare şi rezultatele aferente, Covid-19 ar putea să nu dispară niciodată.”

Desigur, cel mai faimos incident de falsitate a unui test PCR a fost atunci când preşedintele Tanzaniei a arătat lumii că a trimis pe ascuns mostre dintr-o capră, o oaie şi un fruct de papaya la un laborator de testare COVID. Toate s-au întors pozitive pentru COVID.

Made in China

În August, guvernul Suediei a descoperit 3700 de teste fals COVID pozitive din kituri de testare făcute în China de BGI Genomics. Kiturile de testare fuseseră aprobate in martie de către FDA pentru a fi folosite în SUA.

Valurile secundare de Coronavirusuri sunt anormale

Dr. Yeadon a pus la îndoială ideea că toate pandemiile au loc în valuri succesive, citând două alte epidemii de coronavirus SARS virus din 2003, şi MERS din 2012. Ceea ce ar putea să pară a fi două valuri succesive, poate de fapt să fie două valuri unice ce au loc în zone geografice diferite. Ei spun că datele strânse din relativ recentele epidemii SARS 2003 şi MERS susţin teoria lor.

În cazul MERS:

“sunt de fapt valuri unice multiple ce afectează populaţii distincte geografic la momente diferite pe măsură ce virusul se răspândeşte. În acest caz, primul mare vârf a fost observat în Arabia Saudită cu un al doilea vârf câteva luni ma târziu în Coreea. Analizate individual, fiecare zonă a urmat un eveniment singular tipic…”

Într-un interviu în care a fost întrebat despre epidemia de gripă spaniolă din 1918, care a venit în valuri succesive în timpul Primului Război Mondial, Yeadon a indicat că acela era un cu totul alt fel de virus, nu din familia coronavirus. Alţii au dat vina pe condiţiile de malnutriţie şi lipsa mijloacelor de igienă de la începutul secolului. Soldaţii din Primul Război Mondial, au fost loviţi greu trăind în noroi rece şi în condiţii cu greu imaginabile dpdv al imunităţii.

Saudi and Korea Waves of MERS Coronavirus

Lockdown (carantinarea) nu funcţionează

Un alt argument adus de către Yeadon et al în articolul din septembrie este că n-a existat nicio diferenţă în rezultatele legate de carantinare.

Ei spun:

“Forma curbei deceselor în timp implică un proces natural şi nu e rezultatul intervenţiei umane…Celebra Suedie a avut o abordare aproapet laissez faire, cu acordarea de asistenţă calificată, dar nu carantinare generalizată. Şi totuşi profilul ei şi acela al Angliei sunt foarte similare.”

Uşor manierat, Yeadon îl demolează pe omul de la care a început totul, Profesorul Neil Ferguson

Fostul director de la Pfizer îl arată cu degetul pe fostul său coleg pentru încercarea acestuia de a-şi estompa vina vis-à-vis de rolul său din pandemie, Profesorul Neil Ferguson. Ferguson a predat la Imperial College în timp ce Yeadon era afiliat. Modelul său computerizat a oferit raţionamentul guvernelor pentru a lansa ordine draconice care au transformat societăţi libere în puşcării virtuale peste noapte. Pentru ceva care este acum estimat de către CDC a fi un virus ce dă o rată de supravieţuire de 99,8%.

Dr. Yeardon a spus în interviu că “niciun cercetător serios nu validează în vreun fel” modelul lui Ferguson.

Ascunzându-şi cu greu dispreţul faţă de Ferguson, Dr. Yeardon şi-a călcat pe inimă să mai spună în cadrul interviului:

“Este  important să ştiţi că cei mai mulţi cercetători nu acceptă faptul că teoria lui [modelul lui Ferguson] era măcar pe aproape de adevăr…dar guvernul e încă căsătorit cu acest model.”

Yeardon se alătură altor cercetători în criticarea guvernului pentru urmarea modelului lui Ferguson, pe presupunerile căruia se bazează toate carantinările din lume. Unul dintre aceşti oameni de ştiinţă este Dr. Johan Giesecke, fost cercetător principal la European Center for Disease Control and Prevention (ECDCP), care a numit modelul lui Ferguson “cea mai influenţă lucrare ştiinţifică” pe care mi-o amintesc, dar şi “una dintre cele mai greşite.”

Tot modelul lui Ferguson a spus că sunt necesare măsuri de “atenuare”, de exemplu distanţare socială şi închiderea afacerilor, pentru a împiedica moartea a peste 2,2 milioane de americani din cauza COVID.

Ferguson a prezis că Suedia va plăti un preţ groaznic pentru necarantinare, cu 40 000 de morţi de  COVID până la 1 mai şi 100 000 până în iunie. Decesele totale din Suedia au ajuns acum la 5800.  Guvernul Suedie spune că este cam la fel cu o gripă sezonieră medie. Deşi a fost la început mai mare, în Suedia rata de deces per capita este mai mică decât in SUA, pe care au atins-o fără distrugerea iremediabilă a economiei, lucru care încă se desfăşoară în SUA. Suedia nu şi-a închis restaurantele, barurile, sporturile, cele mai multe şcoli sau săli de cinema. Guvernul n-a ordonat niciodată oamenilor să poarte măşti.

Dr. Yeadon vorbeşte cu amărăciune despre vieţile pierdute ca rezultat al politicii de carantinare şi a nenumăratelor vieţi “salvabile” care se vor pierde de acum în colo, de la operaţii chirurgicale importante până la alte amânări medicale, dacă se va reinstaura carantina. .

Yeardon este şi un antreprenor de succes, fondatorul unei companii de biotehnologie care a fost cumpărată de Novartis, un alt gigant farmaceutic. Divizia în care a lucrat Yeadon în cadrul Pfizer a fost Astm şi Cercetări Respiratorii. (Yeadon, listă parţială de publicaţii.)

Sweden During International “Lockdowns”

De ce se întâmplă toate astea? Congressman al SUA spune că e convins de un “Plan al guvernului” de a continua carantina până la un vaccin obligatoriu. Teoria conspiraţiei?

Lista cu noi elemente creşte, ceea ce se reflectă defavorabil asupra naraţiunii cântate de majoritatea reţelelor de televiziune, despre un misterios, “nou” virus care poate fi controlat doar prin atacuri fără precedent asupra drepturilor şi libertăţilor individuale, care este gata să lovească din nou, asupra populaţiei déjà suferinde care n-are altă cale decât să se supună ordinelor guvernelor.

Guvernanţii şi-au extins puterile în tăcere prin mutarea stâlpilor porţii, fără să ne spună, de la “aplatizarea curbei” pentru a scădea presiunea pe spitale, la “fără cazuri noi.” De la “pandemie,” la “caz-demie.”

În Germania s-a format o organizaţie de 500 de doctori şi cercetători germani, care spune că răspunsul guvernului la virusul COVID a fost cu totul disproporţionat faţă de severitatea reală a bolii.

Dovezile despre şicanări se îngroaşă. Atât CDC, cât şi Grupul de Lucru pentru Coronavirus din SUA condus de Dr. Deborah Birx, recunosc că definiţia morţilor de-COVID a fost flexibilă, şi că aceasta acţionează în favoarea declarării decesului de COVID ori de câte ori e posibil. Asta deschide posibilitatea pentru o uriaşă îngroşare a numărului morţilor. În New York, administraţia Guvernatorului Andrew Cuomo este sub federal investigation (investigaţie federală) pentru cei care semnează certificatele de deces pentru mii de bătrâni din aziluri, deoarece statul a trimis pacienţi cu COVID în aziluri, în ciuda obiecţiilor asistentelor medicale, a directorilor azilurilor şi a personalului.

De ce marile canale media ignoră ceea ce pare a fi o ştire de larg interes, un rockstar din industrie ca Yeadon, arătând cele mai mari tunuri din lumea sănătăţii publice? Oare n-ar vrea vedetele de la Sunday talk shows, Chris Wallaces şi emisiunea Meet the Press, să pârlească un astfel de om pentru o audienţă record?

Aici discuţia ar putea friza agenda întunecată, şi nu doar incompetenţa, obtuzitatea şi prostia.

O părere a fost lansată de reprezentantul SUA Thomas Massie (R-KY) când acesta a spus în cadrul Tom Woods Show pe 16 august:

“Secretul pe care guvernul ţi-l ascunde este că ei planifică să te ţină în carantină până ce va apărea un vaccin, şi apoi, fie că e obligatoriu la nivel federal, sau la nivel de stat, sau îl vor convinge pe angajatorul tău printr-un alt program PPP că nu se califică dacă n-are toţi angajaţii vaccinaţi, ăsta cred că-i planul lor. Cineva să mă convingă că nu ăsta-i planul, pentru că nu văd vreun alt final logic la asta.”

O altă teorie este că criza COVID este folosită pentru a consolida aceste niveluri de control inimaginabile asupra indivizilor şi asupra societăţii de către elite. Aceasta este emisă de către nepotul preşedintelui asasinat, Robert F. Kennedy Jr., fiul asasinatului Bobby Kennedy. Într-o declaraţie ţinută la o masivă manifestaţie anti-lockdown şi anti vaccinare obligatorie care a avut loc în Germania, Bobby Jr. a avertizat asupra existenţei unei:

“agende de bio-securitate, pentru creşterea supravegherii autoritare a statului şi a Big Pharma şi a unui puci împotriva democraţiei…Pandemia este o criză de convenienţă pentru elite care dictează aceste politici,”

Într-un proces, martorul medical al lui Kennedy Jr. a avertizat că vaccinurile obligatorii împotriva gripei pot face copiii mai vulnerabili la COVID.

Avertismentele despre intenţiile abominabile ale “elitei” lui Kennedy vin din mai multe surse media. Dr. Joseph Marcela, de la reputatul site de infirmaţii medicale cu trafic uriaş Mercola.com, a scris un review atent privind afirmaţia unui doctor despre vaccinurile modificate genetic ce ni se pregătesc.

Şi nu e deloc reconfortant că un site al departamentului de apărare, Defense One, scrie că în curând ar putea fi aprobat de către FDA un dispozitiv de tip biochip plantat direct sub piele, injectabil cu aceeaşi seringă care injectează vaccinul. Nu vine în ajutorul cauzei anti teoria-conspiraţiei că, potrivit celor de la Newsweek, Dr. Anthony Faucci chiar a dat fonduri NIH laboratorului din Wuhan pentru cercetări coronavirus asupra liliecilor, încât a fost considerat un studiu periculos de către 200 de oameni de ştiinţă şi a fost interzis în SUA.

În 1957, o pandemie a lovit- H2N2 Asian Flu cu o rată de deces a infectaţilor (IFR) de 0,7%  care a ucis la fel de mulţi oameni per capita în USA ca şi COVID astăzi. Nu s-a menţionat nimic despre asta la ştiri în acele vremuri, fără a mai vorbi despre revoltele extraordinare pe care le vedem acum. În 1968 gripa din Hong Kong a lovit America (0,5% IFR,) luând 100 000 de vieţi pe vremea când SUA avea o populaţie semnificativ mai mică decât acum. Niciun semnal de alarmă nu a fost tras, niciun singur magazin nu s-a închis, nici măcar un articol al vreunei reţele de ştiri. În vara următoare, a avut loc cea mai mare adunare din istoria SUA, Woodstock.

Isteria in masă nu e niciodată accidentală, dar îi foloseşte cuiva. Singura întrebare lăsată fără răspuns este, cui?

August Protest in Berlin Against Lockdown, and Against Mandatory COVID Vaccination| Source

Woodstock 1969

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan said, on octombrie 2, 2020 at 2:42 am

    Ieri am constatat exact ce ma asteptam : dupa alegeri va veni lockdown. Am observat noul numar al vindecatilor, asta dupa observatia extrem de importanta a doamnei Adriana Vitan. Pe 14 septembrie 43.244 de vindecati. Pe 18 sept devin 88.235 de vindecati. Minuneee!! In 4 zile am s-au vindecat oameni cat in 7 luni.

    Toti jurnalistii se fac ca ploua.

    Apreciază

  2. […] Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fa… […]

    Apreciază

  3. […] Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fa… […]

    Apreciază

  4. […] Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fa… […]

    Apreciază

  5. […] Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fa… […]

    Apreciază

  6. […] Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fa… […]

    Apreciază

  7. […] Dr. Mike Yeadon, fost director la Pfizer: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este… […]

    Apreciază

  8. […] Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fa… […]

    Apreciază

  9. […] Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fa… […]

    Apreciază

  10. […] Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fa… […]

    Apreciază

  11. […] Dr. Mike Yeadon: Pandemia s-a sfârşit – “Cel de-al doilea val” este fabricat prin testele fa… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.