SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: „UTOPIA” – un serial produs in 2019 si difuzat de Amazon in 2020, in care actiunea se petrece in timpul unei pandemii iar eroii sunt „teoreticienii conspirației” ce lupta impotriva celor ce doresc vaccinarea in masa, depopularea si controlul mental

Vigilant Citizen: How the Series “Utopia” Eerily Predicted 2020

Serialul „UTOPIA” și modul straniu cum a prezis anul 2020

Serialul „Utopia” difuzat de Amazon este despre o pandemie mortală, un vaccin suspect, sclavi controlați mental și o conspirație uriașă. Și totul a fost filmat înainte de COVID-19. Să fie „Utopia” un soi de avertisment?

AVERTISMENT: Acest articol conține dezvăluiri din serial!

A urmări „Utopia” în mijlocul pandemiei este o experiență suprarealistă. Asta pentru că serialul a fost filmat în 2019, înainte de apariția COVID-19. În ciuda acestui fapt, Utopia apare la timpul incredibil de potrivit (sau nepotrivit, după alții) în 2020, dacă ne gândim că povestea lui se învârte în jurul unei pandemii, a goanei după un vaccin și a unei masive conspirații a unei mari companii farmaceutice.

Infamele planuri ale ticăloșilor sunt date peste cap de o adunătură de tocilari care descoperă că un roman ilustrat clandestin prezice, folosind simboluri enigmatice, apariția câtorva viruși. Ceea ce intrigă la această poveste este că serialul aparent prezice pandemia de COVID-19. Mai mult, Utopia prezintă un sistem de sclavi controlați mental, vinovat de crime și de înșelătorii menite să ducă la îndeplinire agenda personajelor negative, combinat cu tot soiul de manipulări mass-media și mușamalizări.

Serialul este atât de apropiat de realitatea noastră încât n-ai cum să nu te întrebi: este Utopia vreun avertisment?

Serialul este atât de straniu asemănător cu realitatea din 2020 încât fiecare episod este precedat de această notificare: „Acest program este o ficțiune și nu se bazează pe evenimente reale, curente sau în legătura cu ele. Conține scene care pot afecta emoțional pe unii spectatori. Este recomandată vizionarea cu precauție.”

Serialul Utopia aparținând Amazon se bazează  pe un serial britanic din 2013 cu același nume. Oricum, noua abordare a fost „îmbunătățită” cu o doză uriașă de nebunie a elitelor oculte.

Cu toate acestea, cei mai mulți critici din mass media nu au apreciat povestea acestui serial în care „teoreticienii conspirației” sunt eroii. Unii chiar au denumit serialul „iresponsabil”. Iată câteva dintre titlurile recenziilor:

O recenzie mai degrabă dezaprobatoare publicată de Polygon: „Thriller-ul conspiraționisto-pandemic Utopia al lui Gillian Flynn înseamnă televiziune iresponsabilă de proastă calitate. O dramă paranoică făcută pentru anti-vacciniști și adepții QAnon

O altă recenzie furioasă, publicată de Slate: „«Utopia» nu ar fi trebuit să fie difuzat deloc în 2020. Remake-ul făcut de Gillian Flynn după serialul Channel 4 nu este numai inutil. El vine și într-un moment spectaculos de prost ales.”

Nici Time nu vrea să vedeți acest serial: „Thriller-ul despre pandemie și conspirații «Utopia» al Amazon este un spectacol greșit într-un moment greșit”

Care-i treaba cu toată agitația din jurul acestui serial? Să ne aruncăm o privire asupra lui.

Viruși preziși prin simboluri

Om de știință obligat să creeze un virus mortal… în timp ce face semnul ochiului unic. Curată nebunie a elitei oculte.

Serialul se învârte în jurul enigmaticelor romane ilustrate intitulate Distopia și Utopia și care constau în imagini încărcate de simboluri ce descriu viruși transformați în arme și un uriaș sistem MKULTRA din jurul lor. În timp ce unii cred că toate astea sunt pură ficțiune, „adepții teoriei conspirației” (nu-mi place expresia asta) cred că aceste cărți realmente prezic evenimente din lumea reală. Unul dintre protagoniști spune:

„«Distopia»  a apărut în 2014 și, dacă ești deștept, dacă ești foarte deștept, poți s-o studiezi și să descifrezi toate pandemiile pe care le prezice în lumea reală”.

El mai adaugă:

„De ce simțim într-una că parcă este sfârșitul lumii? Păi pentru că cineva chiar sfârșește lumea!”

După ce studiază cartea, un alt protagonist spune:

„Cineva transformă bolile în arme și le dezlănțuie asupra noastră!”

Toate astea sună asemănător cu ceea ce ar face elitele oculte. Suficient de potrivit, simbolismul din Distopia mustește de simboluri ale aceleiași elitei oculte.

Pe coperta «Utopiei» este desenat un iepure alb ținând în mână o păpușă (reprezentând o sclavă MK numită Jessica Hyde – personajul principal al serialului) având un ochi acoperit. Ochiul acoperit confirmă ca toată treaba este o nebunie a elitei oculte.

În serial, Dl. Iepure este porecla folosită pentru a-l descrie pe principalul personaj negativ (care se va dovedi a fi CEO-ul unei mari companii pharma). El îl obligă pe un om de știință (tatăl Jessicăi Hyde) să creeze un virus care să-i ducă țelul la îndeplinire: masiva depopulare a planetei.

O pagină din „Distopia” spune că virusul Zika a fost creat în laborator și transformat în armă. Ochelarii omului de știință = semnul ochiului unic.

Unul dintre tocilarii care descifrează „Utopia” se numește Wildon Wilson. Tatăl său este genul clasic de adept al teoriilor conspirației iar subiectul cercetărilor lui este de-a dreptul interesant.

Aparent, toți adepții teoriilor conspirației musai să lipească cu fervoare o grămadă de chestii pe pereți, pe care să le unească apoi  între ele cu fire. Unele articole de pe acel perete sunt despre China și Noua Ordine Mondială. De altfel, într-un mod mai degrabă… profetic, China este menționată de câteva ori în serial.

Dacă priviți cu atenție imaginea de mai sus, veți recunoaște probabil anumite teme dezbătute și pe acest site, așa cum este Aeroportul Internațional din Denver – DIA (găsiți articolul original aici, traducerea în limba română aici). Apoi apar chiar fotografii ale picturilor murale înfricoșătoare din aeroport și care parcă primesc noi înțelesuri în anul 2020.

Tatăl lui Wilson pune pe zid această fotografie a picturii murale din aeroportul din Denver care înfățișează o figură militară purtând o mască de gaze lângă un șir de femei plângând și ținându-și în brațe copiii morți. Această pictură prefigurează cumva evenimentele din serial.

Dl. Iepure urmărește și ucide cu agresivitate pe oricine află despre planurile lui infame. Wilson Wilson este urmărit și torturat pentru a dezvălui informații despre Utopia … scoțându-i-se un ochi cu o lingură.

După ce i-a fost scos ochiul, Wilson poartă o mulțime de proteze, devenind un fel de simbol umblător și vorbitor prin tot serialul al ochiului unic.

Între timp, o pandemie lovește Statele Unite. Cei bolnavi sunt băgați în carantină cu forța în spații administrate de guvern, nu însă fără proteste.

Oameni protestând împotriva carantinării obligatorii, inclusiv un om de știință numit Michael Stearns (interpretat de Rainn Wilson). Acest virusolog a fost manipulat grosolan de Dl. Iepure pentru a deveni imaginea credibilă a vaccinului său. Oare există și oameni de știință din lumea reală folosiți de elite pentru a da o înfățișare „științifică” infamelor lor planuri?

Simptomele virusului lui Stearns sunt foarte asemănătoare cu cele ale COVID-19: febră, dureri de cap, dureri de stomac, crampe musculare și articulare, slăbiciune, tuse, eczeme, oboseală

Pe măsură ce gașca de tocilari caută indicii, ajung a se întâlni cu un angajat al Securității Interne. Ea le spune adevărul despre virușii bizari care au fost dezvoltați în anii trecuți:

„Aveți idee câți bani se fac cu armele biologice de mare precizie? O armă care poate ataca persoane fără să poată fi dovedită? Care să atace oamenii în funcție de rasă sau de etnie? Aruncă o picătură din virus în cuminecătură: ai țintit în funcție de religie. Împrăștie un virus în tampoane: ai țintit în funcție de sex. De aceea ei le tot perfecționează și de-asta, pentru cei care licitează,  valorează miliarde și miliarde.”

Ea mai adaugă:

„Dl. Iepure a încheiat o înțelegere cu un grup din China pentru o anume tulpină foarte contagioasă de gripă porcină (SARS)”.

Faptul că serialul așează China în mijlocul acestei conspirații – înainte de apariția COVID-19 în China – pare a avea valențe… profetice.

În toiul acestei pandemii înfricoșătoare, o companie farmaceutică, Christie Labs, apare triumfătoare cu un vaccin care vindecă boala.

Companie pharma derulând o operațiune MKULTRA

Intrarea la Christie Labs îl prezintă pe șeful companiei întâmpinând pe cei care intră cu cuvintele „Vă protejăm viitorul”.

Atenție, urmează dezvăluiri din film: Tipul din poza de mai sus este Dl. Iepure. Altă dezvăluire: Când ei spun „Vă protejăm viitorul”, se referă la depopulare. Acesta este țelul final al acestei organizații. Și este dispusă să recurgă la cele mai abominabile metode pentru a-și atinge scopul, inclusiv exploatarea și uciderea copiilor.

De fapt, Dl. Iepure conduce o veritabilă operațiune MKULTRA care folosește sclavi și țapi ispășitori falși, șobolani de laborator și chiar martiri. Deși expresiile „controlul minții” sau „MKULTRA” nu sunt niciodată folosite în serial, simbolismul intens și tacticile sadice folosite în metodele de control al minții „Monarch” sunt expuse în toată „splendoarea” lor în Utopia.

Dl. Iepure cumpără copii din țările sărace, aceștia fiind livrați în lăzi.

O pagină din romanul ilustrat descrie cum Arby – un ucigaș cu sânge rece folosit de Dl. Iepure – a fost „antrenat” în copilărie. În terminologia MKULTRA, el a fost subiectul unei programări Delta.

Această imagine a Jessicăi Hyde sugerează abuz din partea iepurilor răi (operatori MK).

Fluturii din această imagine cu Jessica Hyde sunt referințe la programarea Monarch.

Gemenele din fotografia de mai sus au fost folosite de Dl. Iepure pentru a-și promova agenda pandemică. Una dintre ele a fost infectată cu un virus după care i s-a administrat un vaccin care nu funcționează. Ea a fost apoi înlocuită de sora ei sănătoasă, făcând pe toți să creadă că vaccinul este medicamentul miraculos pe care îl așteaptă toată lumea.

Odată ce a devenit inutilă, Dl. Iepure i-a dat fetei bolnave un biscuit otrăvit având pe el un cod QR, pentru a-i curma viața rapid (o reprezentare satanică a Sfintei Împărtășanii). Ea primește biscuitul cu bucurie, pentru că fusese spălată pe creier și făcută să creadă că „rostul” ei era să devină o martiră.

Asocierea dintre Utopia și controlul minții este subliniată  de referirile constante din serial la Alice în Țara Minunilor, care se întâmplă să fie scenariul de programare cel mai important în MKULTRA. Bineînțeles. Dl. Iepure însuși este o referință la Iepurele Alb din Alice în Țara Minunilor, cel care o conduce pe Alice prin oglindă în Țara Minunilor (codul pentru disociere).

Cum nu se putea mai potrivit, una dintre protagonistele filmului se numește Alice.

Aproape totdeauna Alice e îmbrăcată în haine care amintesc de imaginea ei clasică din „Alice în Țara Minunilor”.

Dacă cineva este suficient de atent, poate observa iepuri albi peste tot prin serial – o reamintire constantă și sinistră că faptele D-lui Iepure (o reprezentare a elitei oculte) afectează pe toată lumea.

Iepuri albi pe perete, acasă la Alice.

Pe scurt, prin simbolism, serialul face trimitere la contolul mental al sclavilor prin programare MK și controlul mental al maselor prin manipularea media.

Și manipulează, nu glumă! Pe parcursul serialului, Christie Labs inventează povești, interpretate de persoane false (sclavi MK interpretând roluri) pentru a le face credibile.

Organizația folosește „ferme de troli” pentru a inunda rețelele de socializare cu povești dedicate. Fiți convinși că asta se întâmplă și în viața reală. În fiecare zi.

Sfârșitul jocului

În episodul final, gașca sfârșește prin a se întâlni cu Dl. Iepure față în față, acesta dezvăluindu-și adevăratul plan: depopularea masivă prin inglobarea unui omnivirus în vaccin și care îi steriliza pe oameni.

După ce este răpit și adus găștii chiar de către sclavul lui MK nemulțumit, Dl. Iepure își expune planul.

Îi vor găsi un simbol chinezesc pe corp, dovedind astfel că el este Dl. Iepure. Alte profetii despre COVID-19 chinezesc.

Iată câteva dialoguri:

„- Ai creat panică iar acum toată lumea imploră vaccinul.

-Da, iar acum avem exact ceea ce ne-am dorit. Sute de milioane de americani aliniați, oferindu-și brațele și lăsându-ne să le oferim creația noastră. (…) Vrem să oprim reproducerea umană pentru trei generații. Nesfârșita linie de fabricat copii se va macina până la oprire.”

Apoi, Dl. Iepure se dezlănțuie într-un discurs pasional despre depopulare.

„Acum o sută de ani, populația globală era de 1,7 miliarde. În 2011, a ajuns la 7 miliarde. Oamenii trăiesc prea mult, mor mai rar, se f*t prea mult și c**ă copii.

Încălzirea globală, extincțiile în masă, penuria de hrană și apă, toate problemele astea pot fi reduse la una singură: suprapopularea.

La 1,7 miliarde putem să fim cât de decadenți, de auto-indulgenți și de c*****oși vrem. La zece miliarde, trebuie să trăim strategic. Trebuie să trăim modest. Trebuie să trăim altruist. Și, după cum știm, nu prea ne pricepem la asta.”

Christie continuă câteva minute bune cu depopularea și se pare că îl convinge pe Wilson Wilson, ochiul unic umblător.

Discursul lui Christie pare să fie în linie cu blestematele Pietre din Georgia (citiți articolul despre ele aici). Primele două indicații inscripționate pe ele sunt:

„1. Mențineți omenirea sub nivelul de 500.000.000 și în permanent echilibru cu natura.

  1. Ghidați reproducerea înțelept –îmbunătățind aptitudinile și diversitatea.”

De-a lungul serialului, Dl. Iepure pune tuturor celor din jurul lui această întrebare enigmatică:

„Ce-ai făcut azi ca să-ți meriți locul în lumea asta aglomerată?”

Deși, la început, întrebarea pare să se refere la a face ceva important în viață, în final înțelegem că în spatele întrebării stă o întreagă filosofie: Dl. Iepure crede că oamenii ar trebuie SĂ-ȘI CÂȘTIGE locul în lume prin împlinirea „scopului” lor. Sclavii lui MK sunt programați să trăiască numai pentru acest scop. Cei care nu au un scop sunt dispensabili. Iar el vrea ca această viziune să se aplice întregii societăți.

Oricum, gașca oprește totul la timp. Ei pătrund în Christie Labs și distrug tot stocul de vaccinuri pregătite să fie livrate în toată America.

Vaccinul este distrus. De asta criticilor nu le place serialul.

Dar povestea nu se încheie. Dl. Iepure scapă și aparent îl convertește pe Wilson (trebuie menținut ceva suspans pentru sezonul doi). Din experiența mea, aceste tipuri de seriale spun ce au de spus în primul sezon. Ce urmează în celelalte sezoane este în principal umplutură pentru spațiul de emisie.

În concluzie

Filmat înainte de COVID-19, Utopia profețește în mod straniu pandemia și goana după vaccin – evenimente care se vor întâmpla în viața reală la câteva luni după terminarea filmărilor. Ceea ce este și mai stupefiant este că serialul este despre un roman ilustrat care prezice o pandemie… în același fel în care serialul prezice pandemia.

Cineva s-ar putea întreba: Este Utopia un act de rebeliune eîmpotriva elitelor? Nu prea. Deși pare că avertizează spectatorii despre infamele planuri ale elitei, Utopia se contopește în ele totodată. De exemplu, de-a lungul episoadelor, oamenii sunt uciși în tot felul de moduri oribile iar aceste morți sunt tratate cu o indiferență rece care transmite mesajul că viața omului nu are valoare. De asemenea, ne prezintă scene de tortură insuportabile. Alte scene înfățișează copii morți. Un copil chiar ajunge să fie împușcat în cap. În ultimul episod, planul lui Christie de a opri reproducerea umană pentru trei generații este prezentat într-un mod convingător, cu prea puțină aplecare pe nebunia de a trăi într-o societate fără copii.

Pe scurt, serialul este o reflectare a nebuniei desăvârșite din vremurile noastre. Elitele cred că trebuie să divulge publicului planurile lor blestemate înainte de a le pune în aplicare, pentru a evita răzbunarea legilor karmice. Și poate că și Utopia este parte din acest efort. Cu alte cuvinte, gaura de iepure se adâncește.

P.S.: Criza economică provocată de COVID-19 a cauzat o reducere masivă a veniturilor din publicitate, făcând foarte dificilă supraviețuirea unor site-uri independente, așa cum este The Vigilant Citizen. Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să ne sprijiniți printr-o mică donație lunară pe Patreon. Dacă, doriți, puteți face, de asemenea, o unică donație aici. Sprijinul Dumneavoastră va ajuta acest site să treacă prin aceste vremuri dificile și să furnizeze în continuare informații vitale și analize regulate. Vă mulțumim!

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Ochiul Atotvăzător: Originile și semnificația ocultă

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Alte filme interesante:

Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film produs vreodata iar in episodul 6 ni se spune ca prin vaccinarea in masa le vom permite sa ne modifice ADN-ul, astfel incat la momentul ales de papusari, intreaga omenire se va imbolnavi cumplit

SONGBIRD – un film din 2020 de Michael Bay (regizorul “Transformers”) despre … a 214-a săptămâna de lockdown din SUA anului 2024 / “Covid-23” deja infectează creierul uman / Infectaţii sunt duşi cu forţa în lagăre / Poliţia “sanitară” efectuează raiduri în case pentru găsirea pacienţilor suspecţi

Revenind la Utopia, conform https://en.wikipedia.org/wiki/Utopia_(British_TV_series) începând din aprilie 2018 Amazon a dobândit drepturile asupra serialului cu acelasi titlul din 2013 – 2014. Noul serial a fost lansat la 25 septembrie 2020 iar pe Amazon Prime la 1 noiembrie 2020.

Fiind vorba de Amazon, este sigur ca serialul e cu treaba. Un motiv pentru care l-au facut poate fi, intr-adevar, treaba cu răzbunarea legilor karmice. Pe de alta parte, chiar dracii ii indruma pe papusari sa-si divulge planurile, ca sa nu aiba nimeni scuze la Judecata ca n-a stiut ce se petrece. Evident insa ca aceste divulgari nici nu inunda mass-media, caci atunci nu s-ar mai putea pune in practica.

N-am vizionat serialul, insa din cele ce am citit in analiza de pe Vigilant Citizen indraznesc sa emit o ipoteza: se prea poate ca principalul motiv pentru care l-au produs sa fie totusi pregatirea REVOLUTIEI:

Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor strigand “Am invins!”?

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un crestin said, on noiembrie 14, 2020 at 7:28 pm

    Si eu m-am intrebat mai demult din cauza carui motiv anunta oamenii inainte si nu tin secrete planurile lor rele.Cum sunt desenele de la acel aeroport sau aceste tipuri de filme sau simbolurile aratate in clipurile muzicale.Cred ca Dumnezeu nu ar lasa sa se intample astea daca ei nu ar atentiona oamenii inainte. Sau oamenii speriati cand se intampla astfel de lucruri sa nu cumva sa se roage Lui Dumnezeu sa ii ajute si El sa faca asta.Sau sa le faca oamenilor rau neanuntati si astfel sa nu aiba timp sa se Spovedeasca si Impartaseasca(la ortodocsi ma refer).Desi oamenii trebuie mereu sa fie pregatiti dar unii sunt mai lenesi dar au credinta si vazand astfel de lucruri poate se trezesc.Nu ca papusarii ar sti astea,dar demonii stiu ce au voie sa faca si ce nu iar pe papusari ii pacaleste zicandu-le ca ii pedepseste karma.Asa ca se poate ca ei le arata oamenilor ce se va intampla ca sa nu fie un soc pentru ei prea mare,oarecum sa fie pregatiti un pic sufleteste iar atunci cand se intampla astfel de lucruri sa se comporte oarecum „rational”,sa nu se sperie exagerat astfel incat sa nu creada ca nu au nici o sansa incercand sa se salveze prin fortele proprii si sa se roage Lui Dumnezeu sa ii ajute.Sau alt lucru care cred ca il mai obtin este si invatarea acelor „critici” sau oameni care se cred specialisti,influenceri sau tot felul de asa zisi Hristosi mincinosi caci despre ei cred ca e vorba in atentionarea Domnului Iisus Hristos din Biblie,care cand se intampla astfel de lucruri dau ei sfaturi oamenilor ce sa faca,ei nu avand habar de Credinta Ortodoxa.

    Apreciat de 1 persoană

  2. sky said, on noiembrie 14, 2020 at 7:49 pm

    Cand e vorba de un Sistem inspirat de Satana, niciodata nu este ceea ce pare a fi; serialul sigur e cu treaba.

    Apreciază

  3. moonty_man said, on noiembrie 14, 2020 at 8:58 pm

    Când a fost incendiul la #Colectiv,Ponta a demisionat.
    Ce va face gu_wernerul_meu?
    https://www.antena3.ro/actualitate/morti-incendiu-ati-ministrul-sanatatii-piatra-neamt-586442.html

    Apreciază

  4. […] Vigilant Citizen: „UTOPIA” – un serial produs in 2019 si difuzat de Amazon in 2020, in care ac… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.