SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen considera ca filmul despre pandemie “Songbird” este pură programare predictivă. OARE?

Posted in carantina, DICTATURA, FILM ARTISTIC, filme, Hollywood, lagare de concentrare, pandemie, REVOLTA, revolutie by saccsiv on noiembrie 16, 2020

Vigilant Citizen: The Pandemic Thriller Movie “Songbird” Will Be Pure Predictive Programming

Filmul de groază al pandemiei “Songbird” va fi pură programare predictivă

Cu acţiunea desfăşurându-se în anul 2024, viitorul film “Songbird” este despre un virus mutant COVID-23, tabere masive de carantinare şi un stat poliţienesc high-tech care foloseşte telefoanele mobile tip smartphone pentru a controla oamenii. Mai putem să numim asta “distracţie”?

În momentul în care scriu aceste rânduri, lumea intră in a noua lună de ”viaţă pandemică”, caracterizată prin diferite forme de carantinare (lockdown), interzicerea adunărilor sociale, purtarea de măşti, supraveghere high tech, şi împământenirea unei tiranii fără de chip bazate pe statistici şi cifre.

În timp ce oamenii caută modalităţi de a se trezi din acest scenariu de coşmar, Hollywood-ul a avut o idée genială: Hai să facem un film despre ceea ce se întâmplă chiar acum, dar mai rău.

Viitorul film Songbird este definit ca “pandemic thriller” (este vreo ceva “de groază” în legătură cu o pandemie?) ce are loc în 2024. Regizat de regizorul emblematic al Hollywood-ului Michael Bay (Transformers, The Purge, A Quiet Place), filmul este despre COVID-23 (o mutaţie a virusului COVID-19) care transformă America într-un coşmar distopic, completat cu tabere de carantinare. Wikipedia descrie filmul după cum urmează:

În 2024, virusul SARS-CoV-2 a suferit o mutaţie, iar lumea se află în cel de-al patrulea an de pandemie. Americanii infectaţi sunt luaţi din casele lor şi duşi cu forţa în tabere de carantinare numite Q-Zones, unde unii se revoltă împotriva restricţiilor brutale. Un curier cu motocicleta, Nico, care are o rară imunitate, este într-o relaţie cu Sara, o tânără artistă care, fiind carantinată nu poate avea contact fizic cu Nico. Când Sara pare a fi infectată, Nico aleargă pe străzile pustii ale oraşului Los Angeles în încercarea de a o salva.

Songbird a fost creat, filmat, şi (în scurt timp) lansat în timp record. Principala producţie a început pe 8 iulie şi s-a încheiat pe 3 august. A fost primul film care s-a turnat în Los Angeles în timpul restricţiilor COVID-19. Filmările au fost iniţial oprite de către SAG-AFTRA (asociaţia actorilor de film), dar a doua zi le-a fost acordată permisiunea de a filma. Cred că au înţeles că această narativă trebuia să fie lansată la public ASAP (imediat).

Vorbind despre narative, filmul a fost creat în colaborare cu un studio de conţinut digital numit pe bună dreptate Invisible Narratives. Fondat de către Adam Goodman, fostul preşedinte al Paramount Pictures şi Dreamworks SKG, compania se prezintă ca “istorisiri deranjante ce alimentează cultura în parteneriat cu oamenii de influenţă.” Cu alte cuvinte: propaganda elitei oculte.

Sloganul companiei este de asemeni extrem de potrivit de vreme ce se aplică şi pentru elita ocultă ca un întreg: Ascuns la vedere.

Rezultatele Google search pentru Invisible Narratives şi sloganul lor de rău augur.

Trebuie doar să vezi official trailer de la Songbird ca să înţelegi despre ce e vorba cu adevărat:  Programare predicitvă. Să aruncăm o privire asupra aşa zisului “entertainment” (divertisment).

Trailer (reclama filmului)

Reclama filmului Songbirs începe cu utilizarea profund ironică a melodie lui Bob Marley – Three Little Birds în care el repetă “fiecare lucruşor va fi în regulă”. Sunt destul de sigur că Marley n-ar fi aprobat folosirea cântecului său în contextul opresiv nebunesc al filmului. Totuşi, Hollywood-ul adoră să otrăvească conţinutul sănătos şi optimist cu agenda sa înfricoşătoare, întunecată şi distrugătoare de suflete, aşa că a plătit pentru drepturile de difuzare ale cantecului şi asta a fost.

Un lucru e sigur, fiecare lucruşor nu va fi în regulă în Songbird. Când melodia se oreşte pentru o clipă, auzim un anunţ spunând:

“Starea de asediu este acum în efect. Toţi cetăţenii neautorizaţi trebuie să rămână în case.”

Când auzim aceste cuvinte, spectatorii sunt trataţi cu o serie de peisaje deranjante.

Întregi autostrăzi sunt închise deoarece oamenilor le este interzis să călătorească.

Un parc de distracţii abandonat cu cuvintele “doomed” vopsite pe perete. Distracţia e moartă.

Un panou macabru ce arată peste 8 milioane de morţi în 2024 şi ordonă oamenilor să stea în case. Acest tip de rahat Orwellian există déjà chiar acum.

Apoi, auzim un reporter de ştiri vorbind despre cea de-a “213-a săptămână de lockdown”, ceea ce înseamnă că lockdown-ul din 2020 nu s-a sfârşit niciodată.

În 2024, oamenii sunt încă bombardaţi cu aceleaşi ştiri despre pandemie pe care le vedem chiar acum.

În acest context trist, milioane de americani infectaţi sunt deţinuţi în tabere de carantină. Acelaşi concept de tabere de carantină a fost ilustrat în Utopia (o serie bizară profetică) şi în Contagion (o altă piesă de predictive programming din 2012).

Cuvintele “Da-ţi-ne drumul!!!” şi “Ajutor!” implică profund faptul că oamenii sunt ţinuţi împotriva voinţei lor în condiţii groaznice.

Mase de oameni infectaţi sunt îngrămădiţi în barăci ramolite monitorizate de elicoptere.

Oamenii care nu sunt infectaţi trăiesc într-un lockdown etern foarte bine controlat. Tehnologia folosită pentru a controla oamenii e departe de a fi “science fiction”. Suntem cam 80% acolo în viaţa reală.

Protagonistul filmului flutură o brăţară ce dovedeşte că e imun soldaţilor cu măşti de gaze ce patrulează pe străzi.

Conceptul de brăţară de imunitate a fost déjà introdus maselor în filmul menţionat anterior Contagion.

O fotografie din filmul Contagion. Oamenii care au fost vaccinaţi au primit brăţări cu cod de bare pentru a putea intra în locuri publice.

Ideea de “paşaport de imunitate” sau “brăţară de imunitate” pluteşte déjà în aer, iar filmele precum Contagion şi Songbird ajută la normalizarea către public.

Telefoanele sunt folosite pentru a scana feţele şi a detecta bolile.

În fotografia de deasupra, telefonul detectează o anomalie. O voce ”ca de Siri” spune apoi:

“Gărzile înarmate vor sosi în patru-şase ore. Nu încercaţi să părăsiţi casa, sau veţi fi împuşcaţi pe loc”.

Cred că e timpul să dezinstalaţi această aplicaţie şi să-i daţi o notă proastă.

Autorităţile dau buzna într-o casă pentru a duce cu forţa un cetăţean într-o tabără de carantinare.

Divertisment?

Considerând că acest film are loc în viitorul foarte apropiat, foloseşte numele unui virus real care tocmai ce distruge întreaga lume, că se desfăşoară în locuri reale (ex. Santa Monica pier) şi implică organizaţii guvernamentale reale, mai putem noi numi asta “divertisment”? Iată definiţia  oficială a cuvântului:

1- actul de divertisment; ocupaţie agreabilă pentru minte; divertisment; amuzament.
2- ceva ce-ţi aduce plăcere, divertisment sau amuzament, în special un fel de spectacol.

Nu-mi pot imagina că cineva poate căpăta “plăcere, divertisment sau amuzament” privind o versiune chiar mai rea decât actuala pandemie. Dacă COVID-19 (şi isteria ce-l înconjoară) a fost un cuţit înfipt în stomacul cuiva, Songbird este echivalentul Hollywoodian al unui deget gros îndesat în rană.

Nu trebuie să fii un “conspiracy theorist” să vezi că e ceva ciudat la această narativă în contextul de astăzi. Iată un fragment din articolul Movie Blend despre Songbird:

Într-un alt context, Songbird arată distractiv, dar nu pare că deschide o conversaţie valoroasă. Arată ca şi cum există doar pentru a adăuga valori extreme şi şoc unei experienţe colective déjà traumatizante pe care o simţim la ordinea zilei. Pentru cineva, să sară peste doi ani în viitor folosind evenimentele ce au loc chiar acum ca punct de referinţă, nu e nici creativ, nici interesant. E nemilos şi rece. Imaginează literalmente orice alt eveniment mondial traumatizant făcând asta în timp ce o trăieşti din plin. Dacă ne-am afla în toiul Celui de-al Doilea Război Mondial, crezi că am vrea să vedem o circumstanţă imaginară în care e şi mai rău? Nu, de aia filmele muzicale şi desenele animate au devenit super populare pe vremea aia.

Adevărul e că Songbird nu a fost creat pentru divertismenul nostru. Este doar despre plantarea unor idei şi concepte în capul nostru colectiv. Este despre normalizarea unor noi niveluri de tiranie şi isterie prin prezentarea lor ca o evoluţie logică a contextului actual. Pe scurt este despre programarea predictvă.
Allan Watts a definit iniţial “predictive programming” astfel:

“Programarea predictivă este o formă subtilă de condiţionare psihologică creată de media pentru a incunoştiinţa publicul de schimbările planificate ale societăţii ce vor fi implementate de liderii noştri. Dacă şi când aceste schimbări se vor implementa, publicul va fi deja familiarizat cu acestea şi le va accepta ca progres natural, diminuând astfel posibila rezistenţă a publicului şi revoltele.”

De asta există astfel de filme. Chiar dacă viaţa reală nu atinge nivelurile de nebunie din Songbird (să sperăm), astfel de filme crează precedente în subconştientul nostru colectiv. Dacă noi restricţii vor fi introduse publicului, oamenii vor spune “măcar nu e aşa de rău ca în Songbird”.

Pe scurt, nimeni nu trebuie să vizioneze această sesiune de spălare a creierului deghizată în film. Şi cu toţii trebuie să ne asigurăm că nu lăsăm această nebunie să pătrundă în viaţa reală.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Vigilant Citizen: „UTOPIA” – un serial produs in 2019 si difuzat de Amazon in 2020, in care actiunea se petrece in timpul unei pandemii iar eroii sunt „teoreticienii conspirației” ce lupta impotriva celor ce doresc vaccinarea in masa, depopularea si controlul mental

O noua analiza a “CONTAGION”, superproductia din 2011 realizata cu contributia OMS si CDC. Pana acum, absolut totul legat de CORONAVIRUS se desfasoara conform scenariului din film. Ce urmeaza: legea martiala, lagare, vaccinare obligatorie, cipuire, arestarea celor ce se opun

Predictiva, predictiva, dar de ce? Oare doar pentru ca publicul sa accepte ca va fi mai rau? Nu cumva ultimele filme de acest gen au un scop diametral opus? Ca publicul usor usor sa inceapa sa gandeasca ceva de genul: “Vai de noi, sa incepem sa facem ceva pana nu ajungem in halul asta!” Ce sa faca? De exemplu o revolutie:

Mircea Dinescu il critica dur pe Klaus Iohannis. Cat va mai dura pana cand il vom vedea la televizor strigand “Am invins!”?

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alexandru TM said, on noiembrie 17, 2020 at 10:26 am

    Doamne ajuta,

    Programarea predictiva este complexa pentru ca poate functiona in ambele sensuri mentionate, atat ca acceptare cat si revolta , depinde doar de subiectul caruia se inoculeaza aceasta.

    Detaliul despre sensuri in fapt nu a fost lasata de izbeliste, avand in vedere ca ori care ar fi actiunea celui ce s-a supus acestei programari, aceasta actiune fie de acceptare sau revolta duce la aceeasi finalitate adica imparatia totalitara a necuratului.

    Au nimerit ” 2 iepuri dintr-o lovitura”.

    Mantuire

    Apreciază

  2. abc said, on noiembrie 17, 2020 at 10:30 am

    @VioletaB,

    Ma bucur ca realizezi ca ai judecat gresit un om, un om care chiar tu afirmi ca este mucenic. Intentionat l-am adus in discutie si pe parintele Arsenie Boca si cred ca intelegi de ce

    @abc Îmi pare rău că l-am judecat și am făcut referire la păcate personale, pe baza unor comentarii care până la urmă pot fi scrise de persoane rau-voitoare, ca bârfă. Mai ales că nu l-am cunoscut pe acest părinte Ghelasie personal.
    Am ascultat ultima lui predica si am văzut că s-a opus microbului & mascaradei virusului, nu purta blasfemiatoarea masca și a spus despre importanța spovedaniei, a împărtășaniei, anafurei etc. Bine ar fi fost sa fie vehement și împotriva ecumenismului și sinodului din Creta.
    Dar evlavia la un înșelat că Boca pe care l-a ridicat în slăvi chiar și în ultima sa predica nu e un păcat personal, ci erezie. Iar aceasta trebuie vadita.
    Exista discuții că ar fi fost grăbită moartea lui prin „covidel”, ca și a altor clerici care au vorbit împotriva acestei false epidemii, cum a fost și IPS Pimen. F posibil acest punct de vedere.
    Dumnezeu să-l ierte!
    https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/15/plante-ce-cresc-in-padurile-din-romania-de-folos-in-vremurile-din-urma/#comment-442531

    Dar ce vrei tu sa spui aici ca nu te inteleg ?
    Oare nu am fost eu destul de explicit in coemntariile de pana acum ?
    Asta ai inteles tu, ca eu sunt activist procip ?

    @abc vai ție dacă îți place cu înșelații și cu ecumeniștii și cu închinătorii la Boca… După fapte se cunosc, nu după vorbele mieroase.
    https://saccsiv.wordpress.com/2019/06/02/in-ce-hal-ajung-activistii-procip-preotul-calistrat-chifan-despre-vizita-papei-francisc-in-romania/
    https://saccsiv.wordpress.com/2016/03/02/edificator-cum-tine-calistrat-chifan-sfanta-cruce-cand-loveste-cu-ea-masa-in-timp-ce-explica-cat-de-bune-sunt-cipurile/
    https://saccsiv.wordpress.com/2018/05/24/pigmeul-calistrat-chifan-a-trecut-la-next-level-isi-bate-joc-de-sfinti-si-profetiile-lor-despre-antihrist/
    https://saccsiv.wordpress.com/2018/05/02/preotul-calistrat-chifan-promoveaza-ecumenismul-perfect-iata-de-exemplu-ce-spune-despre-casatorii/

    Apreciază

    • VioletaB said, on noiembrie 17, 2020 at 12:19 pm

      @abc. Nu știu cum citești tu mesajele de înțelegi numai pe dos.

      1. Cine a zis de tine că ești procip?

      Eu doar ți-am arătat cu diverse articole de pe blog care demonstrează clar de ce Pr Calistrat nu e de e incredere si nu e un adevărat părinte duhovnicesc. Adică sunt consecventa cu ce am zis de la început în postarea cu Plantele din pădurile României.

      2. Când am spus eu despre Pr Ghelafie ca e mucenic? Nici măcar nu am gândit așa ceva. E o blasfemie sa spui așa ceva. Mucenici sunt ortodocșii care mor pentru Hristos, mărturisind pe Hristos și dreapta credință, cum au fost sfinții închisorilor, sau cei care marturisesc împotriva ereziei ecumeniste, împotriva sinodului din Creta, nu cei care sunt uciși sau îmbolnăviți intenționat din motive lumești, chiar și fiind vorba de împotrivirea fata de sistem. Ereticii și schismaticii nu pot fi mucenici, spun sfinții părinți.

      Atata timp cat părintele îl promova pe inselatul Boca… si privea la el ca la Hristos, după propriile lui cuvinte, … nu era pe drumul bun.

      3. Am greșit că am judecat după niște comentarii care pot fi și minciună, la asta m-am referit. Nu se cuvinea să mentionez așa ceva, și chiar de ar fi fost real, ar fi fost un păcat personal.

      In schimb, erezia e cu totul altceva. Nu e un păcat personal.

      Daca tot comentezi de atâția ani aici pe blog, cred că ar fi trebuit să fii deja dumirit și convins in legătură cu anumite subiecte până acum. Cum e erezia lui Boca. Cum sunt preoții de care ar trebui sa ne ferim. Cum sunt anumite învățături patristice despre sfințenie. Cum sunt vremurile pe care o traim etc.

      Apreciază

  3. kappa said, on noiembrie 17, 2020 at 11:51 am

    @Saccsiv
    Iti MULTUMESC pentru informatiile de pe acest blog. Ma ajuti enorm si iti sunt sincer recunoscator.
    Dumnezeu sa te ajute si sa te apere.

    Apreciat de 1 persoană

  4. mario said, on noiembrie 17, 2020 at 1:05 pm

    video terifiant „60 minutes: operatiunea ”warp speed” de vaccinare in masa.

    Transcript in lb romana:

    Narator [00:00:01] Acum, David Martin raportează pentru ”60 de minute”.

    Jurn. David Martin [00:00:06] Ei bine, în timp ce restul țării număra voturile, un general de armată pe nume Gus Perna număra doze de vaccin. El se ocupă de Operațiunea Warp Speed, titlul atrăgător dat programului de mobilizare pentru a inocula 300 de milioane de americani împotriva coronavirusului până în primăvara anului viitor. Pentru cei dintre voi care doresc să-și revendice o similitudine din viața anterioară, s-ar putea să nu pară atât de rapid, dar este comparat cu cei cinci până la 10 ani necesari pentru a lansa un nou vaccin în mod normal.

    Jurn. David Martin [00:00:37] Odată aprobat, nu va fi un glonț de argint. La fel ca în cazul vaccinului anual împotriva gripei, unii dintre noi ne vom îmbolnăvi în continuare. Dar ar trebui să facă suficient de mulți oameni imuni, astfel încât virusul să nu mai aibă loc. Asta i-ar oferi acestei țări ceea ce are acum mare nevoie, un ac în braț.

    Narator [00:00:57] Povestea va continua într-o clipă.

    Jurn. David Martin [00:01:05] Deci, dacă această distribuție a vaccinurilor nu merge conform planului. Unde se oprește dolarul?

    Gen. Gus Perna [00:01:14] EU! Conversația s-a încheiat. Este destul de ușor pentru mine, mă simt responsabil 100% personal în acest scop.

    Narator [00:01:22] După o carieră de ofițer de aprovizionare al armatei, generalul Gus Perna era la două luni de la a intra in rezervă atunci când președintele Trump l-a desemnat în mai anul trecut pentru a conduce Operațiunea Warp Speed. Echipa ”60 de minute” a intrat în centrul său de operațiuni, unde planul de furniza vaccinul la 300 de milioane de americani este orchestrat de specialiști militari aduși din toată țara.

    Gen. Gus Perna [00:01:45] Am construit literalmente echipa, această colaborare pe măsură ce mergem, nu exista doctrină, nu exista strategie, nu exista o structură de oameni în acest scop.

    Narator [00:01:59] Perna urmărește progresul în ceea ce el numește ”scufundări adânci”, cu lideri din armată și din Departamentul de Sănătate și Servicii Umane. Și nu vrea să audă vorbe fericite.

    Gen. Gus Perna [00:02:11] Nu este vorba, știți, fațada lucrurilor este bună. Trebuie să înțelegem ceea ce nu este în regulă și trebuie să le facem sa fie în regulă.

    Narator [00:02:19] El lucrează dintr-un birou nedescris din Washington, fără niciunul dintre ornamentele ce vin de obicei cu cele patru stele de pe epoleții uniformei.

    Gen. Gus Perna [00:02:25] Știi, acestea sunt toate întâlnirile pe care le fac astăzi. Sunt deja până la numărul opt cu tine.

    Narator [00:02:32] Perna se descrie ca un student de nota 8 care lucrează din greu pe o curbă de învățare abruptă pentru a stăpâni jargonul industriei farmaceutice.

    Jurn. David Martin [00:02:40] Așa că am descoperit unul dintre micile secrete murdare pe care le ai. Văd că ai o fițuica aici, tot cu jargonul drogurilor.

    Gen. Gus Perna [00:02:47] Da, am început cinci caiete de lucruri. Ascult în fiecare zi ceea ce se spune și apoi îmi petrec o bună parte din seara mea căutând pe google aceste cuvinte, astfel încât să pot participa, de preferință la nivel intelectual, dar cel puțin să pot înțelege.

    Narator [00:03:07] Pe tabla sa albă este un scenariu posibil ca aprobarea atât de importantă de către Food and Drug Administration a unui vaccin dezvoltat de Pfizer, urmată de aprobarea altuia de la Moderna.

    Jurn. David Martin [00:03:19] Ce este Ziua Z?

    Gen. Gus Perna [00:03:21] Este ziua în care livrăm prima rundă de vaccin pentru Pfizer!

    Narator [00:03:26] Atunci ar începe să se complice, deoarece, dacă este aprobat, vaccinul Pfizer va necesita pacienților să primească două doze separate la 21 de zile distanță.

    Gen. Gus Perna [00:03:36] Știm că este un vaccin cu două doze, așa că vrem să ne asigurăm că putem gestiona administrarea primei doze și să asigurăm livrarea celei de-a doua doze în timp ce integrăm simultan noi runde de doze fiind livrat poporului american.

    Narator [00:03:52] În plus, vaccinul Pfizer, care ar putea fi gata luna viitoare, trebuie păstrat foarte rece până când este injectat.

    Rezerv. Paul Ostrowski [00:03:59] Practic -80 de grade Celsius, adică 94 de grade sub zero Fahrenheit, foarte rece.

    Narator [00:04:05] Paul Ostrovski este absolvent al academiei militare West Point, care s-a retras din armată în această vară și a devenit deputat civil al lui Perna.

    Rezerv. Paul Ostrowski [00:04:12] Trebuie să ne asigurăm că trimitem acel vaccin în locurile potrivite, care au fie capacitatea respectivă, fie capacitatea de a face gheața uscată de care vom avea nevoie pentru a menține reci vaccinurile.

    Narator [00:04:23] În centrul de operare a operatiunii ”Warp Speed”, Marion Whicker, care vine de la fabricarea tancurilor pentru armată, ne-a arătat tabla „merge – nu merge” pentru ce părți ale țării sunt gata să se ocupe de un vaccin ultra rece.

    Marion Whicker [00:04:35] Insulele Virgine au raportat deja că nu au congelatoare ultra reci. Este OK, și că nu au capacitatea de a usca gheața. Dar ceea ce știm este că putem aduce foarte repede gheață uscată din Puerto Rico.

    Jurn. David Martin [00:04:49] Cu cât te aud vorbind mai mult cu atât mai mare mi se pare această operațiune.

    Marion Whicker [00:04:51] Absolut, domnule.

    Jurn. David Martin [00:04:52] Nu este doar livrarea vaccinului.

    Marion Whicker [00:04:56] Dar ne dorim să fie cât mai ușor.

    Jurn. David Martin [00:04:58] Această țară nu a făcut o treabă bună privind controlul răspândirii virusului. De ce ar trebui să ne așteptăm să faceți o treabă bună privind distribuția acestui vaccin?

    Rezerv. Paul Ostrowski [00:05:07] Pentru că am învățat din trecut și sperăm să facem o treabă mult mai bună de data aceasta.

    Jurn. David Martin [00:05:12] Sunteți gata să începeți dacă mâine se aprobă un vaccin?

    Gen. Gus Perna [00:05:15] Da, suntem.

    Jurn. David Martin [00:05:18] Care este prima comandă pe care o vei da?

    Gen. Gus Perna [00:05:20] Simpla comandă de executare.

    Jurn. David Martin [00:05:23] Deci, odată ce spui ”execută”. Cât de repede începeți livrarea?

    Gen. Gus Perna [00:05:28] În 24 de ore!

    Jurn. David Martin [00:05:30] Aveți deja stocate doze de vaccin?

    Gen. Gus Perna [00:05:33] Da, da.

    Jurn. David Martin [00:05:35] Cât aveți stocate?

    Gen. Gus Perna [00:05:37] Mă abțin să vă zic un număr chiar acum, pentru că nu vreau să creez anxietate și trebuie să analizăm detaliile. O lună de acum voi avea mai multe.

    Narator [00:05:48] Operațiunea Warp Speed ​​stochează, de asemenea, kituri de ace, seringi și tampoane cu alcool necesare pentru a face injecțiile. Compania de distribuție medicală McKesson spune că a produs deja suficiente truse pentru 88 de milioane de injectări.

    Rezerv. Paul Ostrowski [00:06:03] Ideea este că trusa va veni împreună cu vaccinul și vor veni într-un singur pachet pentru a oferi această capacitate de administrare.

    Narator [00:06:11] Pentru că aceasta este o pandemie o dată în secol. Vaccinul este deja fabricat în bioreactoare în interiorul unor instalații sterile ca aceasta de la Emergent Bio Solutions din Baltimore, chiar dacă nu a fost încă aprobat de FDA. Vicepreședintele Sean Kirk spune că poate dura până la șase săptămâni pentru a produce un singur lot și apoi pleacă de aici și se mută într-o altă unitate unde este completată în prezentarea finală a fiolei pe care obișnuiți să o vedeți când primiți o vaccinare la clinică. Emergent livrează cea mai mare parte a vaccinului către ceea ce este cunoscut sub numele de linie de producție completă administrată de o companie numită Catalent și de ofițerul său comercial principal, Karen Flynn.

    Jurn. David Martin [00:06:51] Practic ești linia de îmbuteliere pentru vaccinuri.

    Karen Flynn [00:06:56] Este corect. Și este o operațiune foarte sofisticată.

    Narator [00:07:00] Una dintre liniile lui Karen poate împacheta până la 400 de flacoane pe minut, fiecare flacon conținând cinci până la 10 doze.

    Karen Flynn [00:07:07] O situație cu care ne confruntăm chiar acum este exact ceea ce numim necesitatea vitezei.

    Jurn. David Martin [00:07:12] Ce viteză aveți acum?

    Karen Flynn [00:07:15] Lucrăm 24/7, șapte zile pe săptămână. Și, știți, într-adevăr, este un efort complet pentru a menține liniile în funcțiune.

    Jurn. David Martin [00:07:24] Ești îngrijorat de securitate și stocuri?

    Gen. Gus Perna [00:07:28] Am luat măsuri extraordinare de precauție în această zonă, nu numai pentru eforturi nefaste, ci și naturale: uragan, tornadă, etc. Corect. Pentru noi este o atfel de marfă. Luăm măsurile complete pentru a ne asigura că vaccinurile sunt securizate.

    Jurn. David Martin [00:07:47] Paznici înarmați?

    Gen. Gus Perna [00:07:48] Da, paznici înarmați în locurile unde este stocat vaccinul. Da. Odată ce începe să se miște, fie pe un camion, fie pe un avion.

    Jurn. David Martin [00:07:56] Va fi sub pază?

    Gen. Gus Perna [00:07:58] Da, în măsura în care pot vorbi despre asta, este totuși, corect. Pentru că nu vrei să expui toate planurile. Dar răspunsul este da.

    Narator [00:08:07] Majoritatea flacoanelor vor fi expediate de aceleași companii care livrează pachete în casele noastre în fiecare zi.

    Richard Smith [00:08:13] Suntem pregătiți să livrăm la fiecare cod poștal din această țară.

    Narator [00:08:16] Richard Smith conduce FedEx Express în SUA, care funcționează deja la volumul maxim pentru a face față creșterii cumpărăturilor online cauzate de pandemie.

    Jurn. David Martin [00:08:26] Aveți un alt vârf care vine din cauza Crăciunului și mai aveți un vârf, pentru că atunci ne așteptăm ca vaccinul să înceapă să fie distribuit.

    Richard Smith [00:08:39] Și totuși încă dorm noaptea.

    Jurn. David Martin [00:08:41] Dar trebuie să ai îngrijorări.

    Richard Smith [00:08:43] Ei bine, aș fi nebun dacă n-aș avea, dacă pot spune că a fost un efort herculean și nu aș recunoaște cât de monumental este și încă poate fi.

    Jurn. David Martin [00:08:52] Veți putea urmări toate părțile în mișcare?

    Gen. Gus Perna [00:08:55] Da, mă simt 100% încrezător în asta.

    Jurn. David Martin [00:08:58] Vei reuși să dai cu pumnul pe masă și să spui ce s-a întâmplat cu acel transport care se ducea la Spitalul Good Samaritan din Baltimore?

    Gen. Gus Perna [00:09:06] Da. Și nu numai asta, voi ști după ce ajunge acolo cât de repede se administrează dozele pe care le-au primit.

    Narator [00:09:14] Capacitatea lui Perna de a face acest lucru depinde de un program software numit Tiberius, care gestionează bazele de date de la nivelul întregului guvern și companiile de transport maritim într-o imagine unificată pe care toată lumea o poate vedea.

    Deacon Maddox [00:09:27] Puteți activa unde sunt spitalele dvs., unde sunt farmaciile, căminele de îngrijire medicală și unde toți furnizorii dvs. înscriși se află în interiorul acestei jurisdicții.

    Narator [00:09:35] Dar când Deacon Maddox, un colonel de armată proaspăt pensionat, l-a informat pe Perna despre cât de pregătit este Tiberius pentru Ziua Z.

    Deacon Maddox [00:09:42] Această capacitate nu a existat în urmă cu două luni, așa că există câteva lucruri pe care trebuie să le rezolvăm.

    Narator [00:09:48] Deacon Maddox a avertizat că odată ce vaccinul începe să fie livrat, cantitatea de date pe care Tiberius trebuie să o urmărească se va înmulți.

    Deacon Maddox [00:09:56] Ceea ce facem acum pentru a ne pregăti pentru prima doză este partea ușoară. Când se vor livra al doilea val de doze, atunci acest lucru devine foarte greu.

    Judith Persichilli [00:10:07] Voi face un briefing foarte rapid.

    Narator [00:10:11] Puțin peste 150 de mile pe autostrada I-95 într-o cameră acoperită cu liste urgente de făcut, comisarul pentru sănătate din New Jersey, Judith Persichilli și grupul său de lucru se vor confrunta cu distribuirea vaccinului în mijlocul unui noul val necruțător al virusului.

    Judith Persichilli [00:10:27] Astăzi raportăm 2472 de cazuri noi. Acesta este cel mai înalt nivel din perioada martie-aprilie. Cea mai mare teamă a mea este că avem de-a face cu o creștere. Și spitalele și camerele de urgență în același timp în care vom încerca să ne vaccinăm spitalele vor trebui să-și petreacă timpul îngrijindu-se de oameni și acest lucru va avea un impact asupra personalului locurilor de vaccinare din spitalele noastre, pe care ne bazăm.

    Narator [00:11:04] Numai în New Jersey scopul este de a vaccina 4,7 milioane de oameni, începând cu lucrătorii din domeniul sănătății.

    Judith Persichilli [00:11:12] Ne-am stabilit un obiectiv foarte aspirațional: 70% din populația adultă să fie vaccinată în șase luni. Deci, în funcție de câte locuri de vaccinare avem, s-ar putea să vaccinăm între 60 0000 și 80 000 de persoane pe zi, asta doar în New Jersey.

    Jurn. David Martin [00:11:29] Operațiunea Warp Speed ​​vă oferă vreo indicație despre câte doze de vaccin veți primi?

    Judith Persichilli [00:11:37] Presupunerea mea este de aproximativ 100 000. Dacă este vorba de un regim cu două doze care va fi separat în două doze, la fel ar fi 50 000 de indivizi.

    Jurn. David Martin [00:11:48] Și câți oameni ai în această categorie de lucrători din domeniul sănătății cu prioritate ridicată?

    Judith Persichilli [00:11:56] 500 000.

    Jurn. David Martin [00:11:57] Nici măcar nu ești aproape.

    Judith Persichilli [00:11:59] Nu, nu…

    Narator [00:12:01] Persichilli este încrezătoare că Operațiunea Warp Speed ​​va furniza în cele din urmă toate vaccinurile de care are nevoie New Jersey. Dar se îngrijorează dacă vor apărea destui oameni pentru a se vaccina.

    Judith Persichilli [00:12:12] Am studiat 2000 de persoane, medici și asistenți medicali. Știm că peste 60% dintre medici au spus că vor primi vaccinul. Știm că aproximativ 40% dintre asistenți au spus că se vor alinia pentru a primi vaccinul.

    Jurn. David Martin [00:12:30] Sună îngrozitor.

    Judith Persichilli [00:12:31] Persoanele ca noi sunt sceptice…

    Jurn. David Martin [00:12:34] Ce spune asta despre populația ta generală?

    Judith Persichilli [00:12:36] Există multă ezitare.

    Jurn. David Martin [00:12:41] Cât ai cheltuit până acum?

    Gen. Gus Perna [00:12:43] Începând de astăzi cred că am ajuns la 12 miliarde de dolari, dar am calculat că am putea cheltui până la 26 de miliarde de dolari.

    Jurn. David Martin [00:12:52] Care este cel mai rău coșmar al tău?

    Gen. Gus Perna [00:12:54] Primim vaccinuri pentru poporul american și aceștia nu le iau. Sa ne fie rusine. Hei, deja eram bolnav, nu am nevoie de el. Sa ne fie rusine. Hei, nu cred în vaccinuri. Sa ne fie rusine. Doar să ne fie rușine. Și asta, mă ține treaz noaptea.

    Narator [00:13:14] Ce va fi necesar pentru a distribui un vaccin covid-19 americanilor și apoi a escalada rapid? Mergeți la 60minutesovertime.com

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.