SACCSIV – blog ortodox

Simbolurile sinistre din Aeroportul International din Denver dezvaluie un plan?

Posted in aeroportul international din DENVER, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on mai 28, 2020

Vigilant Citizen: Sinister Sites – The Denver International Airport

Un cal apocaliptic cu ochi roșii strălucind întâmpină vizitatorii?

Picturi murale de coșmar?

Cuvinte și simboluri ciudate încorporate în pardoseală?

Gargui șezând în valize?

Ei bine, acest loc este demonic.

Dar serios, sunt atât de multe nereguli în jurul DIA (DENVER INTERNATIONAL AIRPORT) încât s-ar putea scrie o carte voluminoasă despre acest subiect. Caracteristicile și arta afișată îndeamnă pe observatori să creadă că DIA este mai mult decât un aeroport – este literalmente o catedrală NEW AGE, plină de simbolism ocult și trimiteri către societățile secrete. Arta (expusă) în DIA nu este un amalgam de alegeri ale unor oameni cu un simț artistic scăzut cum s-ar crede  (ar crede mulți).

Este o colecție coezivă de piese simbolice ce reflectă filozofia, crezul și obiectivele elitei globale. DIA este cel mai mare aeroport din America și a costat peste 4,8 miliarde de dolari. Din toate punctele de vedere acest aeroport a fost proiectat meticulos și tot ce se găsește acolo este cu un scop.

AEROPORTUL

Caracteristicile aeroportului însăși au ridicat o serie de întrebări în ce privește adevăratul scop al acestei megastructuri. Numeroase teorii “creative” plutesc în jurul DIA privind bazele militare subterane, extratereștrii și/sau creaturile reptiliene Atâta timp cât sunt conștient că orice este posibil, ne vom rezuma doar la fapte documentate.

Aeroportul a fost construit în anul 1995 pe o suprafață de 34 000 de acri. Construcția acestuia a forțat închiderea AEROPORTULUI INTERNATIONAL STAPLETON deși acesta utiliza mai multe terminale și piste decât DIA.

Costul inițial al construcției a fost de 1,7 miliarde de dolari dar proiectul final a ridicat nota de plată la 4,8 miliarde de dolari: 3,1 miliarde de dolari peste buget. Numeroase nereguli au fost raportate în ce privește construcția acestui loc.

  • Diferiți contractanți au fost angajați pentru părți diferite ale aeroportului. Toți au fost concediați după ce și-au executat lucrarea. Aceasta a determinat observatorii să creadă că aceasta a fost o strategie ca să se asigure că nimeni nu va cunoaște întregul scop al proiectului. Aceasta a ridicat suspiciuni despre construcția care se amplasa în subteran.
  • 110 milioane metri cubi de pământ au fost mutați, mai mult decât se cere de obiceipentru asemenea situații.
  • 8 527,70 kmde fibră optică a fost instalată pentru comunicații (în comparație de la o coastă la alta a SUA sunt 4 827,00 km)
  • Un sistem de alimentare ce poate pompa 1 000 galoane de combustibil pe minut. Acestea adunate sunttotal absurde pentru un aeroport comercial.
  • Granitul importat din toate colțurile lumii chiar dacă proiectul era deja cu mult depășit.
  • Construirea unui imens sistem de tuneluri(pot circula în ele camioane și trenuri) și trenuri subterane. Multe dintre ele nu sunt folosite în prezent.

Analiza datelor disponibile mă fac să ajung la o ultimă concluzie: această structură gigantică va deveni (eventual) într-o anume situație mai mult decât un aeroport comercial obișnuit. Acesta are capacitatea de a cuprinde o mare masă de oameni și vehicule, determinând pe cei care privesc să creadă că structura  ar putea fi folosită ca o bază militară iar alții adaugă chiar că va fi folosită ca un lagăr de concentrare pentru populație în viitorul apropiat. Nu mă voi avânta pe acest subiect mai mult fiindcă nu am dovezi ale acestor revendicări. În orice caz înțeleg de ce asemenea planuri ar trebui să fie top secret. Să aruncăm o privire la arta liniștitoare și prietenoasă pentru călători, afișată la DIA.

1 – Calul apocalipsei

Acesta este cel ce te întâmpină când intri pe poarta iadului… scuze, am vrut să spun poarta aeroportului. Un armăsar din fibră de sticlă de 10 m înălțime cu venele răbufnind din tot corpul și ochi demonici ce strălucesc în roșu. Frumos. Am auzit că, copiii îl îndrăgesc. Un fapt interesant, calul l-a ucis pe creatorul Luis Jimenez, în timp ce–l sculpta. O bucată de sculptură s-a desprins și l-a zdrobit cauzându-i răni fatale. Prietenii săi spun acum că, calul este blestemat.

Dar ce reprezintă? Primul lucru care mi-a venit în minte când am văzut această cumplită piesă (pentru un aeroport, oricum) este calul galben vânăt al Apocalipsei. Este al patrulea cal din Cartea Apocalipsei din Biblie și este numit  „Moartea”.

„Si am privit și iată un cal galben vânăt

și numele celui care stătea pe el era Moarte,

și Iadul îl însoțea. Și

putere i-a fost dată peste

a patra parte a pământului, să ucidă cu

sabia, și cu foamete, și cu

moarte, și cu fiarele pământului .”

-Apocalipsa 6:7-8

Cu alte cuvinte, calul Moarte aduce uciderea cu arme, cu foamete și cu boli. Acest aeroport este destul de familial, nu?

Nu pare că acest cal ar trebui să fie acolo? Vă veți da seama curând că se potrivește perfect cu tot ce este în DIA. Apropo, acesta este anusul unui cal speriat.

2 – Plăcile masonice

Piatra este amplasată în Sala Mare a aeroportului (termen folosit de asemenea  de masoni pentru sala lor de întâlnire). Sunt simboluri masonice pe piatră și pe „tastatură” care par a fi scrise în alfabetul braille.

Observați pe placă mențiunea „Comisia Noua Lume a aeroportului”. Această comisie particulară nu există așa că mai mult ca sigur că se referă la Noua Ordine Mondială. Acolo este de asemenea o capsulă a timpului îngropată sub piatră care va fi deschisă în 2094. Brațul unghiular este foarte enigmatic și pare a avea un alt scop decât cel decorativ. Aveți vreo idee despre asta?

3 – Picturile murale profetice

Împărțite pe 4 ziduri, picturile murale realizate de Leo Tanguma ar trebui să reprezinte pacea, armonia și natura. Dar nu percep acest mesaj deloc. Când analizezi simbolismul picturilor murale îți dai seama că ele redau o poveste terifiantă a evenimentelor viitoare care se vor întâmpla ca și cum ar fi un fel de profeție. Acolo sunt referiri sociale și politice specifice și alte detalii oculte care transformă practic aceste picturi într-un manifest al Noii Ordini Mondiale. Tanguma inițial a confirmat că i-au fost date instrucțiuni pentru picturi și a fost plătit 100.000 dolari pentru primele. Mai târziu a negat și a respins orice întrebare privind sensurile ascunse ale picturilor sale. Anterior, picturile murale ale lui Leo Tanguma erau tipice pentru arta Chicano, cu încărcătură politică și orientate spre comunitate. În orice caz activitatea sa la DIA transmite o vibrație total diferită creându-mi sentimentul că el a desenat viziunea altcuiva. Să privim picturile pe rând.

  • A) „Pace și armonie cu natura”

Deci, pe site-ul oficial al aeroportului se spune că pictura murală este întitulată Pace și armonie cu natura. Chiar așa? În centrul piesei, copii întristați cu specii de animale și plante dispărute. În fundal o pădure arzând și mai în spate un oraș în flăcări.

Un fapt interesant despre acest oraș este că a fost retușat și repictat de mai multe ori de-a lungul anilor ca și cum reprezintă ceva important pentru creatori. Pare înconjurat de o ceață murdară ca și cum ar fi fost atacat de arme bio – chimice.

Unul dintre copii ține în mâini o tăbliță Maya ilustrând sfârșitul civilizației.

În partea de jos a acestei picturi pașnice se văd trei sicrie cu fete moarte aparținând diferitelor culturi. În stânga este o femeie de culoare, neagră iar în centru o femeie băștinașă (indiancă). De ce stau întinse împreună cu alte animale? Se prezice dispariția acestor rase/ Deja se cunoaște că armata a dezvoltat arme chimice specifice fiecărei rase. Iată ce spune Proiectul pentru Noul Secol American – PNAC, o comisie de experți ce definește politica externă și de apărare a SUA.

„…arta războiului… va fi total diferită decât este în prezent… lupta… probabil va avea loc în noi dimensiuni… forme avansate ale războiului biologic care pot ținti genotipuri specifice, pot transforma  războiul biologic dintr-un tărâm al terorii într-un instrument politic eficient.”

Fetița din dreapta ține o Biblie și o stea galbenă iudaică folosită de naziști pentru a-i identifica pe evrei. Pare să simbolizeze moartea credințelor iudeo – creștine. Cei care fac parte din grupul care stă la baza imaginii acestui aeroport NU sunt, cu siguranță, creștini sau evrei (verificați secțiunea „Educate Yourself” pentru mai multe informații). Societățile secrete au propriul lor sistem de credință care este prea complex pentru a fi explicat aici. În orice caz pot să vă spun că sicriele sunt o parte importantă a simbolismului masonic așa cum puteți vedea și în următoarea imagine ilustrând principalele simboluri ale francmasoneriei.

  • B) Copiii Visului de pace al lumii

A doua pictură murală este alcătuită din două părți. Vom citi de la stânga la dreapta așa că o voi analiza tot de la stânga la dreapta.

Copii de toate culorile îmbrăcați în costume folclorice dăruiesc arme înfășurate în steagurile naționale ale țărilor lor unui… băiat german? HUh? Costumul bavarez nu lasă nici o urmă de îndoială. Băiatul din centrul imaginii ținând un ciocan și aparent construind ceva este german. Chiar și copilul american îmbrăcat ca un cercetaș pare dornic să-i dea armele sale și steagul băiatului german. Suntem în cel mai mare aeroport al Americii, în mijlocul SUA și acesta este pictura murală afișată. America se predă bucuroasă Germaniei. Este prea ciudat pentru a te gândi. Acestea evident reprezintă țările lumii cedându-și armata și poate și identitatea națională pentru binele comun. O altă trimitere la Noua Ordine Mondială cu un guvern unic și o armată unică… Dar de ce este băiatul german în centrul tuturor (lucrurilor)?

Sunt atât de multe aluzii la Germania și nazism în acest aeroport încât nu poate fi o coincidență. Nu pot decât să mă gândesc la Operațiunea Paperclip prin care s-au adus în SUA, după al II lea Război Mondial, proeminenți cercetători și oameni de știință naziști.

Amplasată în partea de jos a picturii este o siluetă căzută ținând o armă (reprezentând războiul) cu doi porumbei stând pe vârful acesteia (reprezentând pacea). Înduioșător. Acum să urmărim mișcarea curcubeului ce începe de sub această siluetă, înconjoară copiii și te conduce spre a II a parte a picturii murale (care a fost recent repictată).

  • Partea  a II a

Monstrul s-a trezit! Această siluetă militară mare și agresivă este îmbrăcată într-o uniformă nazistă (observați simbolul de pe șapcă) cu fața conturată ca a unei măști de gaze ținând în mâini o pușcă și o sabie încovoiată  ce mai degrabă agresează porumbelul purtător de pace. În stânga este înfățișat un șir fără sfârșit de părinți plângând și strângând la piept copii morți. Este cu adevărat o pictură înfricoșătoare fără nici un mesaj salvator sau moral. Motivul pentru care aceasta a fost afișată la poarta principală a aeroportului (în perioada epocii corectitudinii politice anii 90) este cu totul aberant. Personajul militar este glorificat și atotputernic și amplasat în centrul acțiunii. Se pare că și-a recâștigat puterile pierdute în al II lea Război Mondial. S-a întors plin de forță și deschide calea spre un nou holocaust.

Să privim mai aproape la oamenii din stânga și la copiii morți dormind pe cărămizi. Nu este nici o urmă de violență pe ei. Pur și simplu sunt secați de viață ca și cum ar fi fost otrăviți de un gaz ucigător emanat din curcubeul de deasupra lor. Monstrul protejat de masca sa de gaz, aliniază victimele spre scrisoarea din partea stângă jos.

Este o scrisoare reală scrisă de Hana Herchenberg de 14 ani care a murit în 18 decembrie 1943 în lagărul de concentrare Auschwitz (așa cum este scris în partea de jos a scrisorii). Un pic deranjant, nu-i așa? Auschwitz era infam pentru utilizarfea gazului toxic.

Comandantul lagărului Rudolf Höß a depus mărturie la procesul de la Nuremberg cum că, peste 3 milioane de oameni au murit la Auschwitz, cam 90% dintre ei fiind evrei. Multe dintre victime au fost ucise în camerele de gazare ce utilizau Zyklon B.

(sursa: Wikipedia).

Prezența unui curcubeu colorat și a unui ursuleț în această imagine, simboluri pe care mintea noastră le asociază instantaneu cu copilăria și inocența este complet bolnăvicioasă și contorsionată. Un ultim lucru despre sabia încovoiată: este un simbol des folosit în imaginarul masonic.

  • C) Pace și armonie cu natura

Ce faceți când ați ucis marea parte a lumii cu gaz toxic? Sărbătorești desigur în jurul unei strălucitoare plante modificate genetic. Oameni fericiți din toată lumea se îndreaptă spre acea plantă, unii aproape că zboară spre ea. Chiar deasupra acestei plante (care nu există în realitate) este o figură închipuind pe Iisus dar sigur nu este Iisus.

Toate speciile dispărute din prima pictură murală sunt trezite la viață și se poate vedea chiar un mic porumbel apărând din plantă… Ce frumos. Ei se simt mult mai bine cînd există mult mai puțini oameni pe pământ acum. Animalele sunt mult mai fericite acum și vă mulțumesc că ați murit. Oamenii pot folosi nivelele înalte ale cunoașterii stiințifice pentru a trăi într-o stare de fericire artificială furnizată de plantele modificate genetic. Bravo lor! Balenele sar în aer cât  înălțimea a 5 oameni. Dacă privești mai atent la puii de tigrii, ei au fețe de copii. Destul de bizar! Întreaga piesă are o miasmă de magie și modificări genetice.

Ca să sintetizăm, aceste picturi murale ilustrează clar obiective recunoscute pe care le puteți citi în documentele ce pregătesc Noua Ordine Mondială.

  • Masiva depopulare a pământului
  • Moartea credințelor iudeo – crestine
  • Un singur guvern mondial
  • Restaurarea naturii

Dacă mi-ați citit articolul despre Pietrele călăuzitoare din Georgia ați putea observa că subiectele sunt impresionant de similare. Coincidență? Pietrele călăuzitoare din Georgia au de asemenea o placă cu o capsulă a timpului îngropată sub ele. Nu este nici o teorie a conspirației aici, sunt fapte. Totul este scris în piatră ca să vedeți. Elitele dețin acest loc și construiesc monumente ca să celebreze cultura lor. Cunoștiințele lor divine vă sunt totuși inaccesibile cu excepția cazului în care sunteți un membru cu rang înalt. Sunt atât de multe de interpretat în aceste picturi murale încât am convingerea că am ratat o mulțime de detalii.

3 –  Pista în formă de zvastică

După ce am văzut toate aluziile la Gemania nazistă, ați fi surprinși dacă pistele de rulare au fost proiectate ca o zvastică? Aceasta este o vedere din aer și dedesubt sunt pistele așa cum apar pe Google Map. Schițați-vă proprile concluzii.

Vedere mărită a hărții.

Mă îndoiesc cu desăvârșire că cei care au proiectat pistele nu au observat forma lor ciudată. Am vrut să spun că, cineva în procesul de proiectare și/sau construire ar fi trebuit să spună „stați puțin, acesta seamănă cu un simbol nazist. Ar trebui să-l schimbăm. Nu am dori ca noul nostru aeroport de 4,1 miliarde de dolari să ofenseze sau orice altceva”. Dar aceasta nu s-a întâmplat pentru un anume motiv.

4 – Alte ciudățenii

Așa  cum am spus înainte, o carte ar putea fi scrisă despre DIA, așa că vă las cu alte ciudățenii la grămadă care se pot vedea acolo.

  • garguii

Simbolismul garguilor a fost întotdeauna un mister. Nimeni nu poate cu adevărat explica motivul prezenței lor specific construcțiilor religioase. Sunt ele oare reminescențe a unor credințe antice păgâne care nu au dispărut? Reprezintă ceva ce doar oamenii illuminati cunosc?

„Ce fac acești monștri în mănăstiri sub ochi atotvăzători ai fraților? Care este semnificația acestor maimuțe murdare, lei sălbatici ciudați și monștri? Cu ce scop au fost amplasate  aici aceste creaturi, jumătate fiare jumătate om?”

-St Bernard of Clairvaux, 12 century.

  • Pardoseala

Aceste fotografii prezintă un set ciudat de simboluri ce aleargă pe podea de la capătul sudic a Sălii Mari la Nivelul 5 și înaintează spre capătul nordic al acestei săli. Observați discul negru care ocultează soarele… Nu este nici o greșeală în reprezentarea arhitecturală a soarelui în podea iar discul negru începe să-l eclipseze. Când ajungem la capătul nordic a Sălii Mări acolo este o statuie a lui Jeppsen care acoperă soarele. Este o referire la soarele negru venerat de naziști.

  • ????

Ar trebui să fie o reprezentare artistică naivă a Mamei pământ? Seamănă mai degrabă cu o picătură de viață extraterestră. Ce sunt aceste fețe mici în vârful picturii? Sunt oare extratereștrii privindu-ne din spațiu? Nu știu. Nu pot găsi vreo informație despte această piesă. Din anumite motive, mă duce cu gândul la cercurile decupate din recolte.

In concluzie

Aeroportul internațional Denver este un masiv complex de clădiri cu un trafic urias. În timp ce arta expusă în general in cladirile aeroporturilor este de obicei plăcută de mulțime, DIA îi tulbura pe călători de ani buni. Cine vrea să vadă un tablou al unui tiran cu masca de gaze care ucide bebeluși, chiar înainte de a urca într-un avion?

Așa cum se întâmplă adesea în structurile ocult-elită, simbolismul pe care îl vedem deasupra solului nu face decât să sugereze ceea ce se întâmplă de fapt în subteran. Literalmente.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Aeroportul din Denver instalează un gargui vorbitor ce spune “Bine ați venit la sediul Illuminati”

Despre “Die Schwarze Sonne”:

De ce este desenat un simbol satanist pe rucsacul atacatorului din Noua Zeelanda?

Alte locuri sinistre:

Creații sinistre: Familia ROTHSCHILD și TEMPLUL MASONERIEI – Curtea Supremă din Israel

Locuri sinistre: ASTANA, capitala Kazakhstanului. Construita de la zero, uluitor de plina de simboluri pe fata…

Vigilant Citizen – Clădiri SINISTRE cu simboluri SATANISTE: Capela SANSEVERO din NAPOLI

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Simbolistica ocultă a BIBLIOTECII CENTRALE DIN LOS ANGELES – inspirată de CIVILIZAȚIILE PĂGÂNE, promovează LUCIFERIANISMUL

STATUIA de pe cladirea CAPITOLIULUI (unde se intruneste congresul SUA) o reprezinta pe PERSEFONA, sotia lui Hades, zeul infernului?

Locuri sinistre: PIRAMIDA ILLUMINATI din BLAGNAC, Franța – monument de celebrare a REVOLUȚIEI FRANCEZE, ilustrează pe față CONSPIRAȚIA NOII ORDINI MONDIALE

STATUIA LIBERTATII – simbol masonic

LOCURI SINISTRE: Catedrala „St. John The Divine” din New York = templul noii religii

Sculpturi sinistre: SHE GUARDIAN din Londra. Cica aparatoarea tinerilor si protectoarea familiei … O sculptura de DASHI NAMDAKO

Sculptură satanică instalată la sediul parlamentului din Illinois

Pe fata: SIMBOLURI MASONICE la sediul IRS Maryland. Astia se ocupa cu taxele la americani…

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. moonty_man said, on mai 28, 2020 at 9:35 pm

    Rabin:
    La nouă luni după al doilea val de coronavirus și căderea imperiului edomit(nwo- prbabil) și a Romei,Mesia va veni.Un art complet,aici:

    https://www.breakingisraelnews.com/151084/9-months-after-the-2nd-wave-of-coronavirus-messiah-will-arrive-popular-rabbi-says/

    Apreciat de 1 persoană

  2. R said, on mai 28, 2020 at 9:44 pm

    Dr. Andrew Kaufman, interviu la London Real

    Câteva idei din interviu:
    – corona virus nu produce boală nouă
    – nu există o dovadă a ratei crescute a mortalității din cauza covid în Wuhan în comparație cu anii precedenți. În SUA rata generală a mortalității e chiar mai mică cu 6% față de media ratei mortalității din ultimii 3 ani comparativ cu aceeași perioadă a anului 2020
    – dacă nu există o rată crescută a mortalității, ce dovezi există că avem de-a face cu o nouă boală.
    – unele spitale din multe țări sunt goale, și i-au măsuri de securitate ca să nu se afle asta, lucru ce nu s-a mai întâmplat până acum.
    – nu a fost vreodată izolat și purificat vreun virus, deci nu există dovezi științifice că virușii există
    – nu se poate avea deloc încredere în rezultatele testului PCR, pentru că nu se știe ce se testează de fapt, deoarece nu se cunoaște sursa materialului genetic care se testează
    – interzicerea autopsiei celor despre care se spune că au murit fiind testați pozitiv cu coronavirus, chiar dacă motivul decesului a fost altă boală, de aceea cifrele numărului de decese de corona virus nu reflectă realitatea
    – întreaga pandemie este o criză complet fabricată și nu există dovezi că se moare din cauza unei boli noi
    – practic ni se iau libertățile. Nu mai avem dreptul să ieșim din casă când vrem, nu mai avem dreptul să ne întâlnim cu alți oameni, nu mai avem dreptul să călătorim, ni se cere să stăm la distanță față de ceilalți oameni, ni se cere să e acoperim fața, ceea ce este o importantă barieră în comunicare, și oamenii încep să se teamă unul de celălalt
    – în sectorul economic oameni au fost nevoiți să-și închidă afacerile, lanțul de aprovizionare pentru distribuția alimentelor a fost oprit, iar fermierilor li se cere să distrugă carnea și culturile
    – tote acestea se potrivesc unei agende globaliste, agenda 21, și apoi agenda 30.
    – folosirea tehnologiei pentru spionarea oamenilor prin „contact tracing”, prin aplicații pe telefoanele mobile, care vor conține tot felul de date personale despre sănătatea noastră, despre unde mergem și ce facem.și cu cine ne întâlnim
    – controlul autorităților asupra oamenilor, urmărirea lor, suprimarea drepturilor lor, și acordarea de privilegii bazate pe gradul de cooperarea al oamenilor
    – nocivitatea tehnologiei 5G pentru sănătate, și instalarea rapidă a rețelei 5G peste tot

    și altele

    https://www.brighteon.com/c930c5fb-62c0-40c5-a3bf-ccc12ba29984

    Apreciat de 1 persoană

  3. deni said, on mai 29, 2020 at 12:46 am

    Denver International Airport

    D = 500 = 5 (Fifth Age, aka V sau 5)
    I = litera a 9-a din alfabet
    A = litera

    Era a V-a in care am intrat la 23 septembrie 2017, adica la Apocalipsa 12:. Fifth Age e era in care vine Mantuitorul.

    Si 91 = 19 reverse = 9 = Apocalipsa 9 (molima, razboi, recesiune)

    Apreciază

    • gheorghe said, on mai 29, 2020 at 3:41 pm

      1. Vrei sa faci aceasat „socoteala” pentru toate aeroporturile din lume care se numesc International Airport si au orasul cu numele D?
      Apoi sa vezi ce e pictat – poate e vceva care te inspira „la fel” si scris inauntru – nu stiu ce-o sa faci daca e scrire ne-latina, … poti incepe de aici:
      https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_airports_by_IATA_airport_code:_D
      2. Incearca si sa interpretezi folosind alta baza numerica, de exemplu 4, sau 8 sau 16… mai „tine” numerologia care o promovezi aici?
      De exemplu, 15 in baza 4 este 113; 19 in baza 16 este 13.. s.a.m.d.
      Folosirea unei convebti pentru a deduce un rezultat ABSOLT este o eroare de rationament, chiar daca are aparenta logica.
      Si cei „cu probleme” au „o” logica, a lor, pe are incearaca criminalistii sa o descifreze.

      Apreciază

  4. deni said, on mai 29, 2020 at 12:49 am

    19 March 1994

    Atunci a fost ridicat monumentul masonic. Adica iar 19, ca si Covid-19, ce are legatura cu Apocalipsa 9! E o analogie. Cat despre 19.03 = 19.3, Apocalipsa 13 si Apocalipsa 9, adica Apocalipsa 13 e inceputul Cailor Apocalipsei… Calaretii!

    1994 = 1 + 9 + 4 = 14, adica Apocalipsa 14. Ce continua din Apocalipsa 9… La 14 cade Babilonul!

    Apreciază

  5. Ion Ciolaru said, on mai 29, 2020 at 12:54 pm

    Prietene saccsiv, „planul” este realitate si se numeste globalizare.

    Apreciat de 1 persoană

  6. timisorean1 said, on iunie 30, 2020 at 5:36 pm

    Circula o poza pe facebook cu o pictura din Denver I.A. E reala? Sau doar nu a fost prea remarcata pana acum? ! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3558237887524478&set=a.3482462161768718&type=3&theater

    Apreciat de 1 persoană

  7. […] este Aeroportul Internațional din Denver – DIA (găsiți articolul original aici, traducerea în limba română aici). Apoi apar chiar fotografii ale picturilor murale înfricoșătoare din aeroport și care parcă […]

    Apreciat de 1 persoană

  8. […] este Aeroportul Internațional din Denver – DIA (găsiți articolul original aici, traducerea în limba română aici). Apoi apar chiar fotografii ale picturilor murale înfricoșătoare din aeroport și care parcă […]

    Apreciat de 1 persoană

  9. […] este Aeroportul Internațional din Denver – DIA (găsiți articolul original aici, traducerea în limba română aici). Apoi apar chiar fotografii ale picturilor murale înfricoșătoare din aeroport și care parcă […]

    Apreciază

  10. […] este Aeroportul Internațional din Denver – DIA (găsiți articolul original aici, traducerea în limba română aici). Apoi apar chiar fotografii ale picturilor murale înfricoșătoare din aeroport și care parcă […]

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.