SACCSIV – blog ortodox

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Posted in Georgia Guidestones, PIETRELE INDRUMATOARE din Georgia by saccsiv on noiembrie 20, 2010

   Citez din articolul Sinister Sites: The Georgia Guidestones:

   Ghidul de piatra din Georgia este un monument misterios in care sunt sculptate zece „porunci” pentru o „Noua Epoca a Ratiunii”. Prima porunca? Mentinerea populatiei globale sub 500 de milioane de oameni. Alt lucru sinistru: autorii a ceea ce noi numim astazi American Stonehedge sunt inca un „mister”… cu exceptia celor in cunostinta. Ne vom uita la mai multe caracteristici ale acestui monument, mesajul sau chemand la o Noua Ordine Mondiala si voi explica cum este aceasta opera unei societati secrete oculte.

Sinister Sites: The Georgia Guidestones

   Nota: Unul dintre primele articole pe care le-am scris vreodata pe acest site a fost despre Ghidul de piatra din Georgia, la sfarsitul anului 2008. Am scos articolul in urma cu un an totusi, cand am dat peste niste informatii vitale: explicarea regulilor scrise de insasi autorii ascunsi, precum si a altor documente, deci daca esti un vechi cititor al acestui site, contiuna te rog sa citesti deoarece am rescris intregul articol.

   Ghidul de piatra din Georgia este un monument enigmatic din granit situat in regiunea Elbert, Georgia. De asemenea cunoscut sub numele de American Stonehedge, sculptura este de aproape 6 m inaltime si alcatuit din 6 placi de granit, cantarind in total aprox. 109 tone (240 000 pounds). Detaliul cel mai uimitor al monumentului insa nu este dimensiunea sa, ci mesajele gravate in el: Zece reguli pentru o „Epoca a Ratiunii”. Aceste reguli ating subiecte care sunt asociate cu „Noua Ordine Mondiala”, inclusiv pentru depopulare masiva, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate, etc. Autorii acestor reguli au cerut sa ramana anonimi in totalitate si, pana in prezent, anonimatul lor a fost pastrat in mod corespunzator. Cu toate acestea grupul misterios a lasat un text care sa explice motivele din spatele acestor reguli, un text care nu a mai fost discutat pana acum online. Cu aceste noi informatii, scopurile din spatele acestui ghid de piatra devin foarte clare, lasand putin loc pentru ipoteze. Ghidul de piatra descrie o lume „ideala” la fel cu cea imaginata si de societatile secrete oculte. Monumentul este prin urmare o dovada a unei legaturi existente intre societatile secrete, elita mondiala si presiunea pentru o Noua Ordine Mondiala.

   Monumentul

Stand linistit in tinutul Elberton, Ghidul de piatra va creste probabil in relevanta in urmatorii ani

   Facut din granit albastru in piramida, Ghidul de piatra din Georgia este menit sa reziste testului timpului si sa comunice cunostinte pe mai multe nivele: filosofice, politice, astronomice, etc. Este compus din patru blocuri de piatra mari, care contin zece reguli de viata in opt limbi: engleza, spaniola,swahili, hindusa, ebraica, araba, chineza si rusa. Pe partea de sus a structurii este inscriptionat un mesaj mai scurt in patru limbi antice: babiloniana, greaca clasica, sanscrita, si in hieroglife egiptene. Este important sa observati ca aceste patru limbi antice sunt de o mare importanta in invataturile scolilor mister oculte precum este Francmasoneria si Rosicrucienii, organizatii despre care o sa discut mai tarziu.

   Cele patru pietre mari sunt aranjate intr-o configuratie de „roata cu zbaturi” care sunt orientate spre a capta migratia soarelui pe tot parcursul anului si de asemenea, arata pozitiile extreme de rasarit si apus ale soarelui in ciclu sau de 18.6 ani. Piatra din centru are doua caracteristici speciale: prima, Steaua de Nord este intotdeauna vizibila printr-un orificiu special forat de la Sud spre partea de Nord a pietrei din centru; a doua, alta deschizatura se aliniaza cu pozitiile de rasarit ale soarelui la momentul solstitiilor de vara si de iarna si la echinoctiu.

   La baza Ghidului de piatra se afla o tableta explicativa pe care sunt listate unele detalii ale structurii. Mentioneaza de asemenea si o capsula a timpului ingropata sub ea. Continutul acestei capsule a timpului (daca exista) este un total mister.

Tableta explica unele caracteristici ale monumentului si autorii acestuia (mai multe despre ei mai tarziu). Data de deschidere a capsulei timpului a fost lasat necompletata.

   Caracteristicile astronomice sunt de o mare importanta in proiectarea Ghidului de piatra. Intr-o relativ „noua” natiune cum ar fi Statele Unite, monumentele care sunt aliniate cu corpuri ceresti sunt adeseori opere ale societatilor secrete, cum ar fi Francmasonii.

   Luand din invataturile lor de la scolile Mister despre Egiptul Antic, Grecia sau Celtii Druizi, ei sunt cunoscuti pentru incorporarea in monumente a catorva din „cunostintele” lor „sacre”.

   „Cele 10 Porunci”

   Versiunea in limba engleza a liniilor indrumatoare

   Cele zece ghiduri pentru o noua Epoca a Ratiunii sunt urmatoarele:

1.Mentine umanitatea sub 500 000 000, intr-un echilibru perpetuu cu natura.

2.Ghidati reproductia cu intelepciune – imbunatatind conformitatea si diversitatea

3.Uniti umanitatea printr-o limba noua.

4.Conduceti pasiunea –credinta –traditia -si toate lucrurile cu judecata temperata

5.Protejati oamenii si natiunile cu legi cinstite si tribunale corecte

6.Lasati toate natiunile sa guverneze internal rezolvandu-si disputele externe intr-un tribunal mondial.

7.Evitati legile marunte si oficialii nefolositori

8.Echilibrati drepturile personale cu indatoririle sociale

9.Pretuiti adevarul – frumusetea – dragostea – cautand armonia cu infinitul

10.Nu fiti un cancer pe pamant – Lasati loc naturii – Lasati loc naturii.

   Dupa cum puteti vedea, ghidurile fac apel la o reducere drastica a populatiei lumii, adoptarea unei noi limbi mondiale, crearea unui tribunal mondial si fac o vaga aluzie la eugenie. Cu alte cuvinte, un model pentru o Noua Ordine Mondiala.

   Depopulare, Maternitate Planificata si Eugenii

   Prima „porunca” este de-a dreptul socanta, pentru ca in esenta stipuleaza ca 12 din 13 persoane de pe Pamant nu ar trebui sa existe; practic asta ar insemna ca toata lumea de pe pamant sa dispara in afara de o jumatate din India. Daca populatia lumii de astazi este de 6,7 miliarde, inseamna ca este un surplus de 92.54 %. Sa ia astfel de cifre in considerare este inspaimantator. Dar apoi, cati oameni au supravietuit in filmul 2012? Nu multi. Cine au fost ei? Cei mai bogati oameni ai pamantului. Este asta programare predictiva?

   Ultima regula din Ghidul de piatra, „Nu fi un cancer pe pamant – lasati loc naturii – lasati loc naturii” este deosebit de ingrijorator deoarece compara viata umana cu un cancer pe pamant. In aceasta conditie a mintii este usor a rationaliza disparitia a aproape intregii populatii a lumii.

   Depopularea masiva este un obiectiv recunoscut de elita mondiala si multi oameni importanti au declarat-o intr-un mod deschis.

   In 1988, Printul Philip al Marii Britanii isi exprima dorinta ca, daca ar fi sa se reincarneze si-ar dori sa fie un „virus mortal” care sa reduce populatia lumii. Mai recent, Bill Gates a declarat „Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni…cu tendinta de crestere la 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba buna cu vaccinurile noi de intretinere a sanatatii si a reproducerii, am putea reduce populatia lumii, probabil, cu 10 sau 15 la suta.”

   Impreuna cu donatiile deductibile fiscal de sume enorme de bani pentru a ajuta la cauza depopularii, „intalniri secrete” ale elitei mondiale au avut pentru a se dicuta urmatoarele aspecte:

   „Unii din cei mai mari miliardari ai Americii s-au intalnit in secret pentru a discuta modul in care averea lor ar putea fi folosita pentru a incetini cresterea populatiei lumii si a accelera imbunatatiri in sanatate si educatie.

   Filantropii care au participat la un summit convocat la initiativa lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, au discutat sa uneasca fortele pentru a depasi obstacolele politice si religioase la schimbare.

   Descris ca Good Club (Clubul bun) de catre unul dintre membrii, a inclus David Rockefeller Jr, „patriarhul” celei mai bogate dinastii din America, Warren Buffett and George Soros, finantatorii, Michael Bloomberg, primarul New York-ului, si mogulii media Ted Turner si Oprah Winfrey”. 

   The Sunday Times, 24 May 2009

   A doua regula “Ghidati reproductia cu intelepciune – imbunatatind diversitatea si conformitatea” practic solicita pentru inferenta celor ce fac legea in gestionarea unitatii familiale. Daca citim printre randuri, se solicita crearea de legi care sa structureze numarul de copii pe familie. Mai mult, „imbunatatirea diversitatii si conformitatii” pot fi obtinute cu „reproducerea selectiva” sau sterilizarea membrilor nedoriti ai societatii. Aceasta obisnuia sa se numeasca „eugenie”, pana cand a devenit politic incorect din cauza nazistilor.

   Un Guvern Mondial

   “Unii chiar cred ca facem parte dintr-o conspiratie secreta care lucreaza impotriva intereselor Americii, caracterizandu-ma pe mine si familia mea ca fiind „internationalisti” care conspira cu altii din lume la crearea unei structuri politice si economice unice globale – o noua lume, daca vreti. Daca aceasta este acuzatia, pledez vinovat, si sunt mandru de asta”.

   -David Rockefeller, „Memoirs of David Rockefeller” p.405

   Majoritatea celorlalte reguli ale Ghidului de piatra practic fac apel la crearea unui guvern mondial, condus de „cativa luminati”, care sa reglementeze toate aspectele vietii umane, inclusiv credinta, indatoririle sociale, economie, etc. Aceasta idee este departe de a fi noua, fiind intretinuta de secole, de catre Scolile Mister.  Manly P. Hall scria in 1917:

   „Cand multimea guverneaza, omul este condus de ignoranta; cand biserica guverneaza, e condus de superstitie; si cand statul guverneaza, el este condus de frica. Inainte ca oamenii sa traiasca in armonie si intelegere, ignoranta trebuie transformata in intelpciune, superstitia intr-o credinta iluminata, si frica in dragoste. Cu toate afirmatiile contrare, Masoneria este o religie care cauta sa-l uneasca pe om cu Dumnezeu prin inaltarea initiatilor ei la acel nivel de constiinta la care ei pot privi cu o viziune clara lucrarile Marelui Arhitect al Universului. Din generatie in generatie viziunea unei perfecte civilizatii este conservata ca si ideal pentru omenire. In mijlocul acelei civilizatii va sta o universitate mare unde ambele stiinte sacre si seculare privind misterele vietii vor fi predate in mod deschis tuturor celor care isi vor asuma viata filosofica. Aici Crezul si dogma nu-si vor avea locul; superficialitatea va fi inlaturata si numai esentialul va fi pastrat. Lumea va fi condusa de catre cele mai iluminate minti, si fiecare va ocupa pozitia pentru care va fi in cel mai admirabil mod, potrivit.”

   – Manly P. Hall, The Secret Teachings of All Ages

   In „Destinul Secret al Americii” (The Secret Destiny of America), Hall explica visul vechi pentru un guvern mondial, cum a fost prezentat si de Societatile Secrete.

Ascultaţi

Citiţi fonetic

Dicţionar – Afişaţi dicţionarul detaliat

   „Democratia lumii a fost visul secret al marilor filosofi clasici. Spre indeplinirea acestei mari realizari in istoria omenirii ei au subliniat programe de educatie, religie, si conduita sociala directionata spre finala realizare a unei fratii practice si universale. Si pentru a realiza obiectivele lor intr-un mod eficient, acesti eruditi antici s-au legat cu anumite legaturi mistice intr-o confrerie larga. In Egipt, Grecia, India si China, misterele de stat au venit in existenta.

   Ordine ale preotilor-filosofi intitiati s-au format intr-un organism suveran pentru a instrui, consilia si a directiona conducatorii Statelor.”
  
-Manly P. Hall, The Secret Destiny of America

   Explicatii direct de la Autorii Anonimi

   De la ridicarea monumentului in 22 Martie 1980, numerosi autori si cercetatori au incercat sa interpreteze argumentele din spatele acestor zece ghiduri. Erau ele oare compuse dintr-un plan pentru o Noua Ordine Mondiala? Ori sunt doar simple reguli de pus in aplicare in cazul unei catastrofe majore? Calea cea mai buna pentru a obtine un raspuns precis este sa-i intrebam pe insasi autorii regulilor. Dar, de vreme ce acestia au ales sa ramana anonimi, este imposibil sa facem acest lucru. Insa ei au lasat totusi afirmatii cu totul importante, care au fost trecute cu vederea de aproape toti cercetatorii Ghidului de piatra.

   Acest text uimitor, care descrie in detaliu motivele lor, poate fi gasit doar in ghidul-manual al Ghidului de piatra din Georgia, un pamflet produs de compania de granit, care a ridicat monumentul. Chiar de la inceput, este evident ca autorii monumentului solicita crearea unei Noi Ordini Mondiale. Aceasta nu este o „teorie a conspiratiei” sau ipoteze. Este scris in termeni clari si fara echivoc. Deci, iata explicatia celor 10 reguli ale Ghidului de piatra, direct din penita autorilor secreti (autorul blogului:” partile in bold au fost subliniate de mine pentru a contura partile demne de notat”)

Coperta ghidului-manual al Ghidului de piatra din Georgia

   Este foarte probabil ca omenirea sa posede acum cunostintele necesare pentru a stabili un guvern mondial eficient. Intr-un fel, aceasta cunoastere trebuie insamantata pe scara larga in constiinta intregii omeniri. Foarte curand inimile familiei noastre umane trebuie atinse si incalzite ca sa intampinam o regula globala a ratiunii.

   Constiinta de grup a rasei noastre este oarba, perversa, si distrasa usor de fleacuri cand ar trebui sa se concentreze asupra fundamentelor. Intram intr-o era critica. Presiunile populatiei vor crea in curand crize politice si economice in intreaga lumea. Acestea vor face mai dificila si in acelasi timp mai necesara infiintarea unei societati rationale globale.

   „Un prim pas ar fi de a convinge o lume care se indoieste ca o astfel de societate este acum posibila. Sa avem in vedere recursuri solide ratiunilor colective a umanitatii. Sa atragem atentia asupra problemele de baza. Sa stabilim prioritati adecvate. Noi trebuie sa ne ordonam casa noastra aici pe pamant inainte de a ajunge la stele”.

   „Ratiunea umana se trezeste acum la puterea sa. Este cel mai puternic mijloc declansat in desfasurarea vietii pe planeta noastra. Trebuie sa ne facem umanitatea constienta ca acceptarea compasiunii, judecata luminata, ne va lasa sa controlam destinul nostru in limitele inerente a naturii noastre”.

   „Este dificil sa sadesti intelepciune in minti umane inchise. Inertiile culturale nu sunt usor de depasit. Derularea evenimentelor mondiale si tristul record al rasei noastre dramatizeaza deficientele mijloacelor traditionale in guvernarea afacerilor umane.    Crizele care se apropie pot determina omenirea sa fie dispusa sa accepte un nou sistem de legi mondiale care va solicita responsibilitatea natiunilor individuale in reglementarea afacerilor interne, si care le va ajuta in gestionarea pasnica a frictiunilor internationale”.

   „Cu un astfel de sistem am putea elimina razboiul, am putea oferi fiecarei persoane o oportunitate de a-si gasi o viata cu rost si implinire”.

   „Exista alternative la Armageddon. Ele sunt realizabile. Dar ele nu se vor intampla fara eforturi coordonate de milioane de oameni dedicati, din toate neamurile pamantului”.

   „Noi, sponsorii Ghidului de piatra din Georgia, suntem un grup mic de americani care doresc sa centralizeze atentia asupra problemelor prezente ale umanitatii. Avem un mesaj simplu si pentru alte fiinte umane, acum si in viitor. Noi credem ca acesta contine adevaruri evidente, si nu ne-am propus vreo prejudecata fata de un anumit crez sau filosofie. Cu toate acestea mesajul nostru este in unele domenii controversat. Am ales sa ramanem anonimi pentru a evita dezbateri si dispute care ar putea arunca in confuzie sensul nostru si, care ar putea intarzia o revizuire considerabila a gandurilor noastre. Noi credem ca principiile noastre sunt solide. Ele trebuie sa ramana pe baza propriilor merite”.

   „Stonehenge si alte vestigii antice de gandiri umane au starnit curiozitatea noastra insa nu transmit nici un mesaj pentru indrumarea noastra. Pentru a exprima ideile noastre de-a lungul timpului si altor fiinte umane, am ridicat un monument – un grup de pietre cioplite. Aceste pietre tacute vor afisa ideile noastre acum si atunci cand nu vom mai fi. Speram ca acestea vor castiga o acceptare crescanda, si ca prin persistenta lor tacuta vor grabi intr-un grad mic sosirea epocii ratiunii.

(…)

   „Credem ca fiecare fiinta umana are un scop. Fiecare dintre noi este un mic dar semnificativ pic din infinit. Alinierile ceresti a pietrelor simbolizeaza nevoia pentru umanitate de a fi drepti cu principiile Externe care se manifesta in natura noastra proprie, si in universul din jurul nostru. Trebuie sa traim in armonie cu infinitul.

„Cele patru pietre mari centrale din grup sunt inscriptionate cu zece principii, fiecare piatra afisand acelasi text in doua limbi. Mesajul din versiunea in limba engleza are in total mai putin de o suta de cuvinte. Limbile au fost selectate pentru semnificatia lor istorica si pentru impactul lor asupra oamenilor care traiesc acum. Deoarece exista trei mii de limbi vorbite in lume, nu toate au putut fi alese.

   „Noi prevedem o faza ulterioara in dezvoltarea Ghidului de piatra din Georgia. Se spera ca alte pietre vor fi ridicate in cercuri exterioare pentru a marca migratiile soarelui si, poate, alte anumite fenomene ceresti. Aceste pietre vor purta cuvintele noastre in limbile altor persoane care impartasesc convingerile noastre si vor ridica pietre similare la granitele internationale, in limbile vecinilor prietenosi. Ele ar servi ca memento-uri a greutatilor pe care omenirea trebuie sa le intampine impreuna, si ar incuraja eforturi reciproce in tratarea lor cu ratiune si dreptate”. 

   „Nu profesam vreo inspiratie divina dincolo de ceea ce poate fi gasit in toate mintile umane. Gandurile noastre reflecta analizele noastre asupra problemelor care confrunta omenirea in acesti zori ai erei atomice. Ele descriu in termeni generali unele masuri de baza care trebuie luate pentru a stabili pentru omenire un echilibru binevoitor si de durata cu universul”

   „Fiintele umane sunt creaturi speciale. Suntem pastori a tuturor formelor de viata pamanteasca. In aceasta lume noi jucam un rol central intr-o eterna lupta dintre bine si rau – intre fortele care construiesc si cele care ar distruge. Infinitul invaluie tot ceea ce exista, inclusiv lupta, conflictul si schimbarea, care poate reflecta tulburare in sufletul lui Dumnezeu”.

   „Noi, oamenii am fost daruiti cu o capacitate mica de a cunoaste si de a actiona – in bine sau in rau. Trebuie sa ne straduim in a face exsitenta noastra mai buna, nu numai pentru noi insine, ci si pentru cei care vin dupa noi. Si nu trebuie sa fim nepasatori la bunastarea celorlalte fiinte vii a caror destine au fost plasate in mainile noastre”.

   „Noi suntem agentia majora prin care calitatile bune si rele ale spiritului devin actori in lumea noastra. Fara noi ar exista foarte putina dragoste, mila sau compasiune. Dar, putem fi si agenti ai urii, cruzimii si indiferentei reci. Numai noi putem lucra constient la imbunatirea acestei lumi imperfecte. Nu este de ajuns pentru noi sa ne lasam pur si simplu purtati de vant. Lumea rationala de maine se afla mereu contra curentului”.

   „In 1980, cand aceste pietre au fost ridicate, cea mai presanta problema mondiala a fost necesitatea de a controla numarul populatiei. In secolele recente tehnologiile si combustibilii abundenti au facut posibil o multiplificare a umanitatii dincolo de ceea ce este prudent sau dezvoltare durabila. Acum putem prevedea epuizarea iminenta a acestor surse de energie si epuizarea rezervelor mondiale de multe materii prime vitale.

   „Controlul reproducerii noastre este necesar si urgent. Aceasta va necesita schimbari majore in atitudinile si obiceiurile noastre. Din pacate, inertia obiceiurilor umane poate fi extrema. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand cei pentru care obiceiul/datina este o forta dominanta sunt neinformati de nevoia de schimbare.

   „Aproape fiecare natiune este acum suprapopulata din punct de vedere al echilibrului perpetuu cu natura. Suntem ca o flota de barci de salvare supraaglomerate confruntata cu o furtuna ce se apropie. In Statele Unite ale Americii suprasolicitam serios resursele noastre pentru a mentine populatia noastra prezenta intr-o stare existenta de prosperitate. Distrugem terenurile noastre agricole si ne-am marit periculos dependenta de resurse externe de petrol, metale si alte resurse non-regenerabile. Natiuni precum Japonia, Olanda si Haiti sunt chiar mai serios suprapopulate si, prin urmare, in pericol mai mare.

   „In aceste circumstante, reproductia nu mai este o chestiune exclusiv personala. Societatea trebuie sa aiba o voce si o anume putere de directie in reglementarea acestei functii vitale. Dorintele cuplurilor umane sunt importante, dar nu supreme. Trebuie data o considerare crescanda intereselor actualei societati si bunastarii generatiilor viitoare pentru ca developam mecanisme care sa aduca control rational nasterilor de copii.

(…)

   Nasterile de copii iresponsabile trebuie descurajate de presiuni juridice si sociale. Cuplurile care nu pot asigura un venit decent si sprijin pentru un copil nu ar trebui sa faca copii si sa fie o povara pentru vecinii lor. Aducand copii nedoriti intr-o barca de salvare supraaglomerata este ticalosie. Este nedrept pentru acesti copii. Este daunator pentru ceilalti ocupanti si toate vietuitoarele. Societatea nu ar trebui sa incurajeze sau subventiona un astfel de comportament.

   „Cunoasteri si tehnici pentru reglementarea reproducerii umane exista acum. Liderii morali si politici din intreaga lume au responsabilitatea grava de a face aceste cunoasteri si tehnici general disponibile. Acest lucru ar putea fi realizat cu o fractiune din fondurile pe care lumea le dedica acum in scopuri militare. Pe parcurs, deturnand fondurile in acest scop ar putea face mai mult decat orice altceva sa reduca tensiunile care duc la razboi.

   „O populatie a lumii diversa si prospera si in echilibru perpetuu cu resursele la nivel global va fi piatra de temelie pentru o ordine mondiala rationala. Oameni de buna vointa din toate natiunile trebuie sa lucreze pentru a stabili acest echilibru.

(…)

   „Odata cu finalizarea grupului central al Ghidului de piatra din Georgia, micul nostru grup de sponsori s-a desfiintat. Lasam monumentul in pastrarea in siguranta a oamenilor din regiunea Elbert, Georgia.

   „Daca cuvintele noastre inscrise sunt estompate de uzura vantului si a soarelui, sau a timpului, va cerem sa le ciopliti mai adanc. Daca pietrele vor cadea, sau daca vor fi ravasite de oameni cu putina intelegere, va cerem sa le ridicati din nou.

„Invitam toate fiintele umane din toate natiunile sa reflecte la mesajul nostru simplu. Intr-o zi, cand aceste obiective vor fi cautate de majoritatea omenirii, atunci o ordine mondiala rationala va putea fi realizata pentru toti.

   Cine sunt Autorii?

   Deci cine a fost acest „grup mic de Americani care cauta o Epoca a Ratiunii”? Desi identitatea lor este secreta, le-au lasat initiatilor cateva indicii spuse, absolut orientate spre natura oculta a grupului lor. Pentru inceput, textul de mai sus poarta inconfundabila marca a ocultismului occidental. (Alinierile ceresti a pietrelor simbolizeaza nevoia pentru umanitate de a fi dreapta cu principiile Externe care se manifesta in natura noastra proprie, si in universul din jurul nostru) si la dualitate („Noi suntem agentia majora prin care calitatile bune si rele ale spiritului devin actori in lumea noastra. Fara noi ar exista foarte putina dragoste, mila sau compasiune. Dar, putem fi si agenti ai urii, cruzimii si indiferentei reci). Cred ca numai acest text ofera suficiente dovezi pentru a concluziona ca autorii sunt fie Francmasoni, Rosicrucienii ori alta Societate Secreta ermetica. Dar exista indicii chiar si mai evidente care arata inclinatiile ezoterice ale autorilor, incepand cu R.C Christian, omul misterios care a comandat monumentul.

   R.C. Christian

   Dezvaluirea Ghidului de piatra din Georgia. Ar putea una dintre aceste persoane sa fie misteriosul R.C. Christian?

   Aceasta este povestea comandarii Ghidului de piatra spusa de ghidul manual oficial.

   „Ceea ce a inceput ca o dupa-amiaza de vineri obisnuita in mijlocul verii s-a incheiat in productia si ridicarea celui mai neobisnuit monument din lume, proiectat in conditiile cele mai neobisnuite. Joe Fendley, presedintele companiei Elbert Granite Finishing, Inc din Elberton, Georgia, isi petrecea acea dupa amiaza de vineri din Iunie 1979 asa cum isi petrecea el de obicei dupa amiezele de vineri…studiind rapoartele sale saptamanale si inchizand in general magazinul pentru weekend…si atunci a inceput totul.

   Un barbat imbracat frumos a intrat in biroul lui Fendley de pe strada Tate spunand ca vrea sa cumpere un monument. Pentru ca toti ceilalti din birou erau ocupati, Fendley a decis sa vorbeasca el insusi cu strainul explicand ca societatea sa nu vinde direct publicului, ci numai pe o baza en-gros.

   Nedescurajat, omul de varsta mijlocie care s-a identificat doar ca dl. Robert C. Christian, a spus ca a vrut sa stie costul construirii unui monument pentru conservarea omenirii si a inceput sa-i povesteasca lui Fendley ce tip de monument isi dorea el. Cu aceasta el a subliniat dimensiunea in masuratorile metrice.

Fendly a recunoscut ca prima lui reactie fata de dl. Christian nu a fost una foarte buna, dar dupa ce l-a ascultat timp de aproximativ 20 de minute si afland dimensiunea masiva a monumentului pe care el a dorit sa il cumpere si sa-l ridice, Fendley a decis ca acest om ar trebui luat in serios”.

   -Ibid.

Numele R.C. Christian pe tableta explicativa cu o frumoasa greseala de tipar in „pseudonin”

   Daca numele de R.C. Christian a fost pur si simplu un pseudonim fara sens, de ce ar fi gravat pe monument pentru posteritate? Ar putea avea numele vreo semnificatie? Ei bine, are. R.C. Christian este o clara referire la Christian Rosenkreuz al carui nume englez este Christian Rose Cross, legendarul fondator al Ordinului Rosicrucian. Unii ar putea spune ca asemanarea dintre R.C. Christian and Christian Rose Cross este rezultatul unei coincidente bizare. Dupa cum vom vedea, aceasta este insa doar una din MULTELE referiri la Rosicrucianism asociate cu monumentul. Este doar o piesa din puzzle, dar o piesa importanta.

   Rosicrucienii

   Rosicrucienii sunt cunoscuti pentru publicarea a trei Manifeste, publicate la inceputul secolului al XVII-lea: Fama Fraternitatis Rosae Crucis, Confessio Fraternitatis si Chymical Wedding of Christian Rosenkreutz.

   Aceste lucrari anonime, inconjurate de mister, au introdus criptic publicul larg filosofiilor Rosicruciene, in timp ce anunta o mare transformare a peisajului politic si intelectual al Europei. Epoca Iluminismului a urmat la scurt timp, insotita de caderea Monarhiilor feudale. Ghidul de piatra din Georgia pare a indeplini aceleasi functii ca si manifestele Rosicruciene, prin chemarea la o transformare importanta a lumii si prin mentinerea unui climat de mister.

   Epoca Ratiunii

„Aceste ghiduri de piatra sa fie spre o Epoca a Ratiunii”

   Se refera „Epoca Ratiunii” la Thomas Paine, un Rosicrucian proeminent?

   Exista numeroase referinte la concepul de „Epoca a Ratiunii” in cadrul Ghidului de piatra. Ar putea fi ele o referinta la lucrarea clasica al lui Thomas Paine intitulata…Epoca Ratiunii?

Epoca Ratiunii: fiind o Investigatie a Adevarului si Teologiei Fabuloase, este un volum deistic scris in secolul XVIII de britanicul radical si americanul revolutionar Thomas Paine. Lucrarea critica religia institutionalizata si provoaca ineranta Bibliei. Doctrinele ei sprijina ratiunea in loc de revelatie, un punct de vedere care este, evident, impartasit de autorii Ghidului de piatra.

   Este cunoscut faptul ca Thomas Paine a fost un lider de frunte al Fratenitatii Rosicruciene din America.

   „Fraternitatea Rosicruciana a existat in America inainte de Prima Revolutie Americana. In 1774, marele Council of Three (ultima organizatie de conducere a Fraternitatii) a fost compusa din Benjamin Franklin, George Clymer and Thomas Paine.”

   -The Fraternitas Rosae Crucis, soul.org

   In The Secret Destiny of America, Manly P. Hall il descrie pe Thomas Paine drept un important cruciat pentru marsul spre un guvern mondial ideal.

   „Despre Thomas Paine s-a spus ca el a facut mai mult pentru a castiga independenta coloniilor cu stiloul lui, decat a realizat George Washington cu sabia. Numai reorganizare completa a guvernului, religiei si educatiei ne-ar aduce chiar azi la un stat perfectionist, prevedea Tom Paine”.

   -Manly P. Hall, The Secret Destiny of America

   Aceasta acoperire in val subtire a lui Thomas Paine este o alta piesa din puzzle-ul Rosicrucian, ceea ce ma face sa cred ca autorii au fost fie Francmasoni (care au inclus invataturi Rosicruciene in gradele lor) sau membrii ai fraternitatii Rosicruciene.

   Mai mult, ca si cum ar face lucrurile si mai evidente, brosura Ghidului de piatra din Georgia mentioneaza ca Joe H. Fendley Senior, presedintele al Elberton Granite precum si multe alte persoane implicate in construirea monumentului, au fost Masoni. A fost acesta motivul pentru care acesti oameni au fost selectati de catre sponsorii anonimi a monumentelor?

   „Fendley este de asemenea implicat in activitati fraterne. Ridicat in rangul de Maestru Mason in 1958, el este acum un membru al Lojei Masonice Philomathea #25 din Elberton, este mason de gradul 32 de Rit York si Rit Scotian, si a fost admis in Yaarab Shrine Temple din Atlanta in 1969. A fost Presedinte al Clubului Altarul Vaii Savannah din 1972 pana in 1973. Potentatul din Yaarah Shrine Temple i-a acordat lui Fendley „gradul de consilier de onoare” in 1973, si numit Ambasador in 1975.

-The Georgia Guidestones Guidebook

   In Concluzie

   Ghidul de piatra din Georgia este un manifest modern Rosicrucian convocand (sau anuntand) o schimbare drastica a modului in care lumea este condusa. Monumentul este de o importanta mare in intelegerea fortelor care in ascuns modeleaza lumea de azi si de maine. Materializeaza in piatra legatura esentiala dintre societatile secrete, elita mondiala si agenda pentru o Noua Ordine Mondiala. Impingerea spre un guvern mondial, controlul populatiei si ecologism sunt chestiuni care sunt astazi discutate zi de zi in evenimentele curente. Era 1981 cand ghidurile de piatra au fost ridicate. Putem spune ca au fost facute progrese importante?

   Multe din regulile Ghidului de piatra fac sens pentru conservarea pe un termen lung a Pamantului. Dar intre cuvintele idealiste ale autorilor ghidului de piatra si modul real in care aceste politici vor fi aplicate maselor – de politicieni avizi de putere si lacomi – exista o mare diferenta. Citind printre randuri Ghidul de piatra cere de la mase pierderea multor libertati personale si sa se supuna unui control guvernamental total la nivelul a multor chestiuni sociale…nu mai vorbim de moartea a 92.5% din populatie…si probabil nu a celor ai „elitei”. Este conceptul de democratie „de oameni si pentru oameni”, cum a fost idealizat de catre parintii fondatori o simpla iluzie, o solutie temporara pana la introducerea guvernului mondial socialist? De ce nu au fost si cetatenii din lume consultati intr-o chestiune democratica? Banuiesc ca este mai usor pentru elite fabricarea consintamantului prin intermediul mass-mediei. Dar poate ca nu va functiona pentru toata lumea…

   Comentariu saccsiv:

   De fapt nu Bill Gates i-a convocat, ci:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

   In articol este citat si Manly Palmer Hall (1901–1990). Acesta a fost mason de gradul 33, ,ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

   In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Lucrarea “The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist.

   ELITELE si marionetele lor promoveaza doctrina realei NOI ORDINI MONDIALE atat pe bolovani cat si prin vocea unor intelectuali ilustrii. Sa ne amintim de exemplu de Bertrand Russell, 1953:

   “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

   Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

   Bertrand Russell in “Impactul Ştiinţei În Societate„:

   „În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

   Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta mai scria:

   „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

   Asadar, vaccinurile si mare parte a medicamentelor Big Pharma sunt gandite atat pentru a indobitoci cat si ca actiune de reducere a populatiei.

   Este sinistru pasajul “Nasterile de copii iresponsabile trebuie descurajate de presiuni juridice si sociale. Cuplurile care nu pot asigura un venit decent si sprijin pentru un copil nu ar trebui sa faca copii si sa fie o povara pentru vecinii lor. Aducand copii nedoriti intr-o barca de salvare supraaglomerata este ticalosie. Este nedrept pentru acesti copii. Este daunator pentru ceilalti ocupanti si toate vietuitoarele. Societatea nu ar trebui sa incurajeze sau subventiona un astfel de comportament.” Astfel, ELITELE au acumulat cea mai mare parte a bogatiilor acestei planete, tin masele la limita subzistentei si apoi tot ele vin cu teoria asta: daca esti sarac, nu face copii

   Cateva cuvinte despre Rosicrucianism. Se spune ca aceasta societate secreta a fost fondata in evul mediu de catre Christian Rosenkreuz. Membrii ei erau adeptii a tot soiul de “invataturi” esoterice si antice.  

   Potrivit instoricului David Stevenson, au influentat francmasoneria.

   Multe societati esoterice declara ca doctrina lor deriva total sau partial din “invatatura” Rosicrucianismului.

   Din manifestele lor se deduce ca “Frater C.R.C” (Christian Rosenkreuz) s-a nascut prin 1378 si ar fi trait 106 ani. A studiat in orientul mijlociu unde a luat contact inclusiv cu Zoroastrianismul.

   In secolul 17 manifestele, de care se vorbeste si in articol, au produs mari transformari in arta, stiinta, religie, politica si gandirea intelectualior vremii.

   S-ar parea ca a disparut ca societate de sine statatoare la sfarsitul secolului 18.    Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Doctrina iluminatilor era foarte clara:

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea crestinismului.

   Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILUMINATII

   Vedeti voi fratilor, pana la acea vreme erau mai multe, sa le zicem curente, insuflate de diavoli. Ele s-au influentat unele pe altele si in linii mari promovau cam aceleasi “invataturi” dracesti si aveau puncte comune in doctrinele lor: anti cretinismul si edificarea unei lumi noi pe acest pamant. Pentru urmatoarea etapa, era insa necesara unirea sau absortia lor. Exista mai multe teorii ce se straduie sa lamureasca care din curente le-a dominat pana la urma pe celelalte. Eu merg pe varinata illluminati. Dar pana la urma nu conteaza prea mult in ecuatie si de aceea eu ii numesc deseori in acest blog pe aceste varfuri ale piramidei: ELITE.   

   Este de asemenea foarte posibil sa se fi format intre aceste curente o unitate in diversitate, avand evident la varf aceiasi stapani, lucrand fiecare pe un anumit segment, pentru eficienta. Asa se face ca dupa 1782, grupul german al rosirucienilor pedaleaza si mai intens pe chestii egiptene, mistere druidice, alchimie. Intr-un final vor influenta religia national socialismului:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

   Desigur, doar cu doctrina si fara bani, mare scofala nu se face, asa ca fratii illuminati din SUA au finantat din greu acest odios regim:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE

   Despre fondatorul Christian Rosenkreuz mai circula si alte variante. De exemplu Rudolf Steiner considera ca acesta a mai reaparut ca Count of St Germain, la sfarsitul secolului 18. Precizez ca Rudolf Steiner a fost unul din stalpii Thule Society (alaturi de Rudolf Sebottendorff, Philipp Stauff, Anton Drexler, Rudolf Hess), cea care a reprezentat piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei lui Hitler. Iar aceasta Thule Society, impreuna cu new age (Alice Bailey) sunt fiicele Theosophical Society (Madame Blavatsky)

   In articol se mai face referire la Thomas Paine.  Mai precizez ca individul asta a fost un soi de revolutionar de profesie, participand si la cea americana si la cea franceza. Deşi nu cunoştea bine limba, a fost ales membru al Adunării Naţionale Franceze în 1792 … El este de asemenea citat in documentarul anti crestin Zeitgeist:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

   Despre bolovani, mai exista ipoteza ca au fost comandate de catre Lucis Trust redenumire a Lucifer Publishing Company, intemeiata de Alice Bailey, initiatoarea amplei miscari new age.

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

Radio LUCIFER Publishing Company …

   Oricum, nu conteaza prea mult, caci oricare dintre aceste curente au exact aceeasi agenda finala …

   Inchei atragand atentia asupra ultimei fotografii din articolul tradus, cea cu injuratura scrisa pe unul din bolovani. Asa cum respectivul si-o fi zis ca a facut o smecherie injurand NOUA ORDINE MONDIALA pe un bolovan, cam tot asa se vor buluci si masele la revolutie:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Reclame

44 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 20, 2010 at 7:51 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ciprian said, on noiembrie 20, 2010 at 8:53 pm

  Conspirația este atât de mare din partea sionismului (prin americani) care pozează în „aliați” încât numai Bunul Dumnezeu ne mai poate scoate. După cum se vede pregătesc cu minuțiozitate o „invazie extraterestră” (extratereștrii sunt apariții demonice-vezi Părintele Cleopa și Serafim Rose- din păcate promovați și pe roaim citat de mine mai sus și alte asemenea) tehnologia „OZN” existând din cel de al doilea război mondial (vezi filmul Îngerul Digital) asociată cu BlueBeam (proiecții pe cer) și cu HAARP (manipulări climatice, cutremure, de percepție).

  După cum se vede se întâmplă foarte multe și deodată tocmai pentru ca oamenii să nu aibă timpul necesar de acțiune și să fie foarte preocupați pentru ziua de mâine (prin „criza” economică). De aceea trebuie să ne simlificăm viețile la strictul necesar și să încercăm să ne producem singuri hrana (sau cineva din familie de la țară) căci într-o perioadă foarte scurtă de timp se poate să fie necesar să nu mai folosim banii (devalorizare) și atunci doar păpica va fi cea care va mai conta…

  Avem acești dușmai și aceste probleme noi ca și omenire pentru că ne-am îndepărtat de Dumnezeu. Ceea ce se întâmplă sunt cele Șapte Surle cu care Dumnezeu cheamă la El pe oameni (vezi Cărarea Împărăției a Părintelui Arsenie Boca). Toate sunt ca urmare a păcatului: împrăștierea neamului (vezi migrația), cutremure, mâncare proastă (vezi Codex Alimentarius, Initium), semne mai presus de fire (vezi găurile din pământ), pierderea averilor (necazurile vieții), boli necunoscute sau nefirești (cancere, leucemii la vârste fragede) etc. Esența dușmanilor în iconomia divină este frumos sintetizată în această frumoasă rugăciune:
  Rugăciune pentru vrăjmaşi
  a Sfântului Nicolae Velimirovici
  Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem! Vrăjmaşii m-au împins şi mai mult spre Tine, în braţele Tale, mai mult decât prietenii. Aceştia m-au legat de pământ şi mi-au răsturnat orice nădejde spre pământ. Vrăjmaşii m-au făcut străin faţă de împărăţiile pământeşti şi un locuitor netrebnic, faţă de pământ. Precum o fiară prigonită, aşa şi eu, prigonit fiind, în faţa vrăjmaşilor, am aflat un adăpost mai sigur, ascunzându-mă sub cortul Tău, unde nici vrăjmaşii, nici prietenii, nu pot pierde sufletul meu.
  Doamne, binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem.
  Ei au mărturisit în locul meu păcatele mele în faţa lumii. Ei m-au biciuit, când eu m-am cruţat de biciuire. Ei m-au chinuit atunci când eu am fugit de chinuri.
  Ei m-au hulit atunci când eu m-am măgulit pe mine însumi. Ei m-au scuipat atunci când eu m-am mândrit cu mine însumi.
  Doamne, binecuvântează-i…
  Când eu m-am făcut înţelept, ei m-au numit nebun. Când m-am făcut puternic, ei au râs de mine ca de un pitic. Când am vrut să conduc pe oameni ei m-au împins înapoi. Când m-am grăbit să mă îmbogăţesc, ei m-au smucit înapoi cu mână de fier. Când m-am gândit să dorm liniştit, ei m-au trezit din somn.
  Când mi-am zidit casă pentru viaţă lungă şi liniştită, ei au răsturnat-o şi m-au izgonit afară. Într-adevăr vrăjmaşii m-au dezlegat de lume şi mi-au prelungit mâinile până la veşmântul Tău.
  Doamne, binecuvântează-i…
  Binecuvântează-i şi-i înmulţeşte; asmute-i şi mai mult împotriva mea, ca fuga mea spre Tine să fie fără întoarcere; ca să se rupă nădejdea mea în oameni ca pânza de păianjen; ca smerenia să împărăţească deplin în inima mea; ca inima mea să devină mormântul celor rele. Ca toată comoara mea să o aduni în ceruri. Ah, de m-aş elibera odată de autoamăgire, care m-a încâlcit într-o mreajă cumplită a vieţii înşelătoare!
  Vrăjmaşii m-au învăţat să ştiu ceea ce puţin ştiu în lume: că omul nu are pe pământ vrăjmaşi afară de sine însuşi. Doar acela urăşte pe vrăjmaşi, care nu ştie că vrăjmaşi nu sunt vrăjmaşi, ci prieteni severi.
  De aceea, Doamne, binecuvântează pe prietenii şi pe vrăjmaşii mei!
  Sluga blestemă pe vrăjmaşi căci nu ştie, iar Fiul îi binecuvântează căci ştie. Fiul ştie că vrăjmaşii nu pot să se atingă de viaţa lui. De aceea El păşeşte liber între ei şi se roagă lui Dumnezeu pentru aceştia.
  Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem!

  Iată ce ne pregătesc elitele, un conducător unic (antihrist): „ “Şocurile viitorului” sunt descrise ca serii de evenimente care se produc atât de rapid, încât creierul omenesc nu poate asimila toate schimbările de situaţii. Ştiinţa a arătat că există limite clar demarcate ale numărului şi naturii schimbărilor cărora le poate face faţă mintea omenească. Astfel, după un şir continuu de şocuri, grupul vizat nu mai vrea să aleaga între variantele existente care i se par incerte. In urma confruntării cu prea multe posibilităţi ambigue, populaţia este astfel derutată şi demoralizată, cuprinsă de o violenţă necugetată, determinând astfel apariţia ucigaşilor în serie, a violatorilor şi a răpitorilor de copii, generându-se sentimente de frică, angoasă şi teroare. Ulterior, se instalează o stare de apatie generală, de inerţie şi de indiferenţă faţă de orice altă schimbare. Un asemenea grup devine uşor de controlat şi va urma docil ordinele, fără să se opună. ” http://roaim.net.tc/?a=articles&p=263

  DAR

  “Nu va fie frica, frica e de la diavol!” (Arsenie Boca) Sa avem curaj, hotarare si credinta, luati aminte la scrierea unui frate ortodox: „Nici un fir de păr din capul tău nu se va clinti fără voia Mea!” Îndrăzniţi, fiţi curajoşi în lupta asta cu fiara, căci războaiele nu sunt pentru cei laşi, ci pentru eroi, şi de veţi îndrăzni, veţi învinge. „Îndrăzniţi, Eu am biruit lumea!” Deci, fiind invitaţi şi încurajaţi de Însuşi Hristos Domnul, înseamnă că se poate, dar nu singuri, ci numai cu El împreună, căci „fără Mine nu puteţi face nimic!” si nu uitati : „Daca veti avea credinta cat un graunte de mustar, veti zice muntelui acestuia: Muta-te de aici dincolo! si se va muta; si nimic nu va va fi voua cu neputinta!”.

  ÎN CONCLUZIE ESTE NEVOIE DE POCĂINȚĂ PENTRU PĂCATE (TAINĂ ORTODOXĂ), SPOVEDANIE DUPĂ ÎNDREPTAR, POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU ȚARĂ, OBȘTE, LUME. NUMAI RUGÂNDU-NE UNII PENTRU ALȚII VOM RĂZBI ACESTE VREMI. NUMAI RUGÂNDU-NE NEÎNCETAT RUGĂCIUNEA LUI IISUS „† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul” VOM PRIMI CĂLĂUZĂ DE LA DUMNEZEU CĂTRE CELE TREBUINCIOASE ȘI DE FOLOS NOUĂ ȘI APROAPELUI NOSTRU PENTRU CARE NE RUGĂM. SĂ FACEM ZID VIU ÎN JURUL BISERICII ORTODOXE DACĂ E NEVOIE, SĂ APĂRĂM CREDINȚA NOASTRĂ VIE ÎMPOTRIVA RĂTĂCIRILOR ECUMENISTO-MASONICE.

  † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul

  Apreciază

 3. Fulger said, on noiembrie 20, 2010 at 9:00 pm

  Din cate am studiat cele 8 limbi de pe acele pietre vor fi limbile de baza cand se va stabili noua ordine mondiala.

  Apreciază

 4. daniel said, on noiembrie 21, 2010 at 7:12 am

  Cine citeste cu luare aminte argumentele monumentului din Georgia constata ca tot ceea ce spun ei este total strain de mantuire si de Duhul Sfant.
  Este o argumentatie satanista cu urmari dezastruoase.

  Apreciază

 5. Rafael said, on noiembrie 21, 2010 at 9:19 am

  Ultimul comentariu.

  Draga Saccsiv, in unele comentarii postate pe blogg-ul dvs., imi exprimam admiratia sincera vizavi de munca dvs., o munca grea, in aceasta lume tot mai confuza si demoralizata de tot ceea ce li se intampla. Dvs., ati aparut ca o raza de lumina neasteptata, in tot acest intuneric groaznic, care risca sa ne sufoce de tot.
  Din munca dvs. neosetnita, cuvantul Lui Dumnezeu a patruns adanc in inimile celor credinciosi sau a celor care inghiteau minciuni de la noii propovaduitori ai noii religii. Ati atras imediat invidia celor care au simtit amenintarea dvs., o, cat de puternic e cuvantul, atunci cand vine de la un om cu har de la Dumnezeu.Si aceia s-au ridicat cu ura ca sa va ponegreasca.
  Continuati sa luptati pentru adevar asemenea unui cavaler generos , care sa nu stie a se opri , nici macar pentru o clipa,de la telul propus mai inainte .
  Eu unul nu sunt un cunoscator al religiei ortodoxe, dar ceea ce simt in inima mea simt ,lumina si credinta ortodoxa, si :”Toate sunt cu putinta celui ce crede”(Marcu IX,23)
  Am venit in aceasta lume plina de controverse: unul zice ceva, altul ii sare la grumaz; altul isi iubeste patria mai mult decat propria persoana, altul lucreza ca vrajmas impotriva ei. Atunci mi-a ramas decat sa caut singura cale adevarata :Dumnezeu, care alergand la El „limanul mantuirii mele” si spun acestea:” Caci iata am cunoscut prin harul Tau, ca Dumnezeul meu esti Tu, si nu mai indraznesc sa zic multe, ci vreau sa-Ti infatisez tie numai o minte golita , muta si surda. Caci nu eu, ci harul Tau lucreaza totul. Nu ma stiu pe mine sa fi facut vreodata vreun bine, ci pururea multimi de rele, pentru care Iti arat, cazand la Tine, o infatisare de rob, fiinca m-ai invrednicit sa ma pocaiesc si fiinca robul Tau sunt, si fiul robiei Tale. Dar sa nu ma lasi pe mine , Doamne al meu, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, sa fac sau sa graiesc, sau sa gandesc cele ce nu vrei. Caci imi ajunge mie multimea atator pacate facute mai inainte”.( Sfantul Isaac)
  Va multumesc pentru toata amabilitatea dvs.,pentru ca, mi-ati acordat sansa de a scrie pe acest blogg, poate cel mai frumos si intelept din cate exista pe bloggosfera . Draga Saccsiv, cu Dumnezeu inainte…

  Apreciază

 6. Rafael said, on noiembrie 21, 2010 at 12:01 pm

  Lamuriri finale la comenatriu

  Scriu ultimul meu comentariu nu dvs., sunteti cauza, dimpotriva, va iubesc ca pe un frate pe care nu-l am avut. Uneori in lungile mele plimbari singuratice prin Bucurestii atat de zgomotos, dar cand sunt plecat imi lipsete atat de mult, incat imi dau lacrimile atunci cand ma reintorc, si ca Dante Aligheri, care plangea in exil orasul sau natal Florenta, asa sunt si eu legat de acest oras care mi-a daruit atatea lucruri minunate.
  Sunt o persoana singura, care nu-si mai gaseste sensul in aceasta lume plina de interese meschine, si ei nu vor sa vada lumina Lui Dumnezeu, care li se arata in viata la un moment dat. De fiecare data cand ma indepartam de Dumnezeu numai greseli savarseam. Odata a aparut o fata atat de frumoasa si pe loc m-am indragostit, incat ii vedeam surasul ei si ochii ei ca un rasarit de soare, inima se aprinse de dorul ei, iar in fiece zi si noapte, simteam ca nu mai am aer fara ea; in viata de zi ea se indeparta tot mai tare, ca o stea indepartata , ce nu o mai puteam atinge, desi ma mistuiam de dorul ei. Zambetul ei si gropitele in obraji , albi , apareau acum numai in visele mele.Isi spunea Gia, era legata de pamant, material, eu priveam spre cer , spre un ideal, atat de necunoscut pentru ea. Ea imi spunea Pedro, si ma simteam bine, da, tare ca o piatra asa cum l-a numit Mantuitorul nostru pe apostolul Petru , patronul numelui meu. Dar eu am adoptat acest nume al arhanghelului Rafael ‘Dumnezeu salveaza” , “ Eu sunt Rafael unul dintre cei sapte ingeri care se pastreaza in fata gloriei Lui Dumnezeu”.El fiind cel ce duce mesajul si rugamintea noastra catre Dumnezeu. El este printre arhangheli cel mai discret. Eu nu stiu sa cer de la nimeni nimic si daca mi-ar sta in putinta as ajuta oamenii , numai ca ei sa vada ca, viata aceasta ne-a fost data ca un test de Bunul Dumnezeu, ca noi sa-l trecem cu brio. Sa vedem lumina de la Tatal nostru Cel care ne-a creat si care , indiferent cate prostii facem, ne iarta pe noi, pacatosii.Dumnezeu a venit la noi , acum 2 mii de ani, trimitandu-l pe unicul Sau fiu,Iisus Hristos, ca sa fim mantuiti, iar El, a luat cu El si pacatele lumii acesteia. O, cat de mult trebuie sa ne pocaim pentru pacatele noastre atat de multe. Mandria si ambitia oamenilor e piatra de moara care ii trag in jos. O, voi, cei care cautati mariri pe acest pamant, riscati sa pierdeti adevarata recunostinta in Imparatia Cerurilor. De ce umblati ca niste orbi si surzi ? Si nu simtiti in inimile voastre chemarea Lui Dumnezeu, care ca un Tata iubitor va tot asteapta sa-i bateti la usa. Cat timp veti risipi increderea data de El? Numai voi puteti schimba viitorul in bine, numai daca va veti intoarce pocaiti , incepand de acum, la El.
  Frate Saccsiv, urmeazati destinul tau, pe care eu il vad unul plin de lumina si intelepciune. Caci cuvintele tale scrise pe acest blog, nu sunt vorbe goale, si sunt ca niste seminte care dau roade bune. Eu acuma, imi indrept speranta si iubirea catre Bunul Dumnezeu, unde voi fi mandru ca lupt si ma voi alatura oastei Lui.
  Ramai cu bine.

  Apreciază

 7. john said, on noiembrie 21, 2010 at 12:31 pm

  Vreau doar sa remarc un lucru: osbervati ca exista doua aspecte care se bat cap in cap in discursul astora (hai sa le spunem satanisti de-a dreptul pentru ca li se potriveste cel mai bine):
  Pe de o parte toti, dar toti (fie ei rozicrucieni, templieri, masoni, Biserica lui satan, s ) ridica in slavi ratiunea si stiinta si tuna si fulgera impotriva religiei (crestine).

  Pe de alta parte, ei fac frecvente trimiteri la ritualuri religioase pagine antice, simbolurile lor sint preluate tot din ritualuri pagine (fie druidice fie egiptene, fie babiloniene), si pur si simplu nu se pot abtine (chiar nu pot), ca in ciuda marii lor secretomanii (necesara de altfel) sa nu-si lase ‘semnele’, simbolistica cu caracter pagan- religios pe oriunde trec, tot asa cum ciinii isi lasa excrementele pe unde trec, pe unde pot si cum le vine.

  Oare de ce? Oare de ce simt nevoia sa trinteasca niste placi de granit in mijlocul pustiei, cind pina la urma mesajul asta il pot raspindi prin alte mijloace mult mai eficiente (cum o si fac de altfel). De unde si pina unde au o atit de mare foame de simbolistica pagana religioasa care-i face sa fie foarte atenti cu amplasarea diverselor pietre sau semne? Nu prea concorda cu o alegere rationala, asa cum se lauda ei.

  Pentru ca grupul ala mic,de care se spune si aici, stie ca lupta se da in primul rind la nivel spiritual intre draci si crestini, ca sa o spun pe sleau. Restul este „munitie” de razboi (razboaie economice, manipulare mediatica, stiinta in scopuri distructive, etc), dar nimic din toata aceasta munitie n-ar functiona sau n-ar fi eficienta daca n-ar exista succese la nivel spiritual (pacatele noastre cele de toate zilele). Chiar credeti ca ideile astea de reducere a populatiei, de folosire a stiintei, de manipulare a banilor asa cum o fac, le-au venit de destepti „in cap” ce sint ei (chiar daca ei preaslavesc IQ-ul ridicat)?Nu! Ele sint inspirate direct de draci prin intermediul preotilor lor.

  Asa ca de-asta ar trebui sa ne concetram cit mai mult pe ceea ce facem noi personal ca ne apropiem de Dumnezeu decit pe ceea ce fac ei.

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 21, 2010 at 12:48 pm

   john

   De la o vreme, tot repeti ca nu trebuie sa ne intereseze ce fac ei …

   Ce rol ai? Ce joc faci? Ti-am mai spus, a studia mecanismele SISTEMULUI, nu inseamna a renunta la viata crestina. Din contra, a afla ce se petrece in jur si care sunt motivele, ii ajuta pe multi sa se trezeasca.

   Apreciază

 8. john said, on noiembrie 21, 2010 at 1:09 pm

  Oho! ce joc fac?!

  Pur si simplu am incercat, asa, ca o picatura intr-un ocean, sa atrag atentia ca se exagereaza cu un anumit gen de informatii care ajungind la o cantitate critica devin balast informational si distrag atentia spre lucruri care, nu prea vad cum ne-ar folosi. Si ar mai fi si altele…printre care un anumit gen de comentarii, care-ti fac site-ului tau dar si imaginii de crestin ortodox muuult mai mult rau decit comentarii gen eu

  Apreciază

  • floarea said, on noiembrie 21, 2010 at 7:09 pm

   john,
   mie nu mi se pare ca se exagereaza defel. Pentru unii aceste informatii din viata de zi cu zi, din viata reala, sunt foarte utile, s-ar putea sa-i trezeasca din somn!
   Spun asta din experienta, eu asa m-am trezit. Unul care habar n-are de viata duhovniceasca, trebuie sa parcurga cateva etape pana la a intelege ca lupta este intre crestini si draci.
   De altfel , am observat ca si predicile la biserica sunt mai usor receptate, daca sunt completate cu exemple din viata cotidiana. Altfel e poezie.
   Cine a parcurs deja clasele primare si este plictisit de astfel de postari, poate linistit sa treaca peste ele.

   iertare si Doamne ajuta!

   Apreciază

 9. john said, on noiembrie 21, 2010 at 1:13 pm

  Erata: care fac rau site-ului tau dar si imaginii de crestin -ortodox mult mai mult decit comentarii care au o doza de critica la adresa ta personal.

  Eu am incercat sa mai temperez asa, foarte, foarte putin, anumite spirite „infierbintate” sau poate doar bine „planificate”….care mai intra la comentarii.

  Mai mult de atit nu am ce spune. Cred ca ar fi inutil.

  Succes si mai mult echilibru.

  Apreciază

 10. […] ANALIZA mesajului inscriptionat pe  Pietrele Indrumatoare din Georgia […]

  Apreciază

 11. Aurora said, on noiembrie 21, 2010 at 5:56 pm

  RAFAEL,
  Frumoase cuvinte ai grait. Te mai asteptam.

  Apreciază

 12. […] de pe blogul lui SACCSIV (No Ratings Yet)  Loading … SHARETHIS.addEntry({ title: "ANALIZA – Mesajul de pe […]

  Apreciază

 13. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 14. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 15. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 16. kifa7 said, on iulie 25, 2013 at 5:04 pm

  NU luati parte la lucrarile neroditoare ale celui rau, ci maidegraba demascati-le:

  Kris Vallotton este pastor asistent al marelui eretic Bill Johnson. Iosif Ton a promovat si promoveaza gravele erezii ale lui Bill Johnson de la biserica Betel din Redding, California. Iata aici si aici articolele care lamuresc cine este Bill Johnson si connectia lui Ton cu el.
  Kris Vallotton este laudat ca fiind “o voce profetica internationala” si impreuna cu sotia lui Kathy, au dezvoltat o “scoala supranaturala” la biserica Betel din Redding cat si in alte parti. Cand citesti expresii de felul voce profetica internationala, si scoala supranaturala iti dai seama ca trebuie sa fugi de asemenea indivizi si de asemenea conferinte. Doar daca esti sub influenta duhului lui Anticrist vei merge la asemenea manifestare. Ti se pare exagerat ce spun? Iata dovada.
  Blasfemiatorul Kris Vallotton in acord cu marele eretic Bill Johnson a dezvoltat o teologie grava in care spune ca luand Masa Domnului el devine intruparea lui Cristos, adica Cristos insusi! Asemenea blasfemii sunt parte din gandirea si propaganda carismatica. Iata un articol care trateaza pe larg in limba engleza, blasemiile lui Kris Vallotton: aici.
  Vallotton este demascat de Scriptura: Atunci dacă vă va spune cineva: ,Iată, Hristosul este aici, sau acolo`, să nu -l credeţi. Căci se vor scula Hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi; vor face semne mari şi minuni, pînă acolo încît să înşele, dacă va fi cu putinţă, chiar şi pe cei aleşi. Iată, că v’am spus mai dinainte. Deci, dacă vă vor zice: ,Iată -L în pustie`, să nu vă duceţi acolo! ,Iată -L în odăiţe ascunse`, să nu credeţi. (Matei 24: 23-25)
  Am primit de curand vestea ca acest eretic gigantic sustine o conferinta in Cluj intre datele de 24-26 Iulie. Iata roadele activitatii distructive spirituale ale lui Iosif Ton. Romania este vizitata de oamenii lui Anticrist. Acest Kris Vallotton spune ca pregateste “generatia Ilie”, ca fiind recolta zilelor din urma. Totul miroase a ocult si Anticrism.
  Dar ca sa ne curatam gandirea si sufletul de astfel de informatii abominabile, sa ramanem cu acest verset:
  Dar voi, prea iubiţilor, zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră prea sfîntă, rugaţi-vă prin Duhul Sfînt, ţineţi-vă în dragostea lui Dumnezeu, şi aşteptaţi îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viaţa vecinică. Iuda 20-21

  sursa
  http://ioan8.wordpress.com/2013/07/24/iosif-ton-si-blasfemiatorul-kris-vallotton/

  Apreciază

 17. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 18. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 19. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 20. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 21. […]   sursa:Saccsiv’s Weblog […]

  Apreciază

 22. Aleph said, on noiembrie 13, 2013 at 10:55 pm

  ar trebiu sa citesti urmatoarea carte: Protocoalele invatatilor sionului.
  atat.

  Apreciază

 23. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 24. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 25. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 26. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 27. […] foarte multi ati citit deja articolul ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… sau altele […]

  Apreciază

 28. […] saccsiv.wordpress.com […]

  Apreciază

 29. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 30. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 31. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili…. […]

  Apreciază

 32. […] R2: Repet, scopul principal este CONTROLUL. Ei (iezuiţii) vor să controleze toată lumea și toate aspectele importante legate de aceasta, depopularea e doar o etapă. Vor să-și exercite controlul total asupra tuturor statelor, pentru a preda apoi ȋntreaga lor putere șefului viitorului Guvern Mondial, care va fi antihristul ȋnsuși (diavolul ȋn persoană). Despre planurile lor de reducere drastică a populaţiei se stipulează clar ȋn pietrele din Guidestones (Mesajul depopularii). […]

  Apreciază

 33. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili…. […]

  Apreciază

 34. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 35. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili… […]

  Apreciază

 36. […] ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 mili…. […]

  Apreciază

 37. […] Surse: aici și aici […]

  Apreciază

 38. […] Surse documrntare: aici și aici […]

  Apreciază

 39. […] via ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 … […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: