SACCSIV – blog ortodox

ROCKEFELLER finanteaza VACCINUL ANTI-FERTILITATE

Posted in ROCKEFELLER, vaccinuri by saccsiv on septembrie 6, 2010

   Citez din articolul Conclusive: Global Distribution of Rockefeller-Funded Anti-Fertility Vaccine Coordinated by WHO:

   În plus faţă de informaţiile exclusive furnizate de PrisonPlanet în articolul Fundaţia Rockefeller a dezvoltat vaccinuri pentru reducerea fertilităţii “de anvergură” care subliniază eforturile Fundaţiei Rockefeller în cercetările din 1960 pentru aşa-zisele “vaccinuri anti-fertilitate” – o altă serie de documente a ieşit la suprafaţă, demonstrând fără echivoc că Fondul Naţiunilor Unite pentru Populaţie, Banca Mondială şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a observat-o, dezvoltând-o mai departe sub responsabilitatea unui “Grup de Lucru pentru Reglementarea Vaccinurilor pentru Fertilitate”.

   La numai patru ani după ce Fundaţia Rockefeller a lansat operaţiuni mari de finanţare pentru vaccinurile anti-fertilitate, Grupul de Lucru a fost creat sub auspiciile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Băncii Mondiale şi Fondului Naţiunilor Unite pentru Populaţie. Misiunea sa, potrivit unuia dintre membrii săi, este să sprijine:

   “cercetarea generală şi clinică cu privire la dezvoltarea vaccinurilor pentru controlul natalităţii direcţionate împotriva gameţilor sau preimplantării embrionului. Aceste studii au implicat folosirea unor proceduri avansate în chimia peptidelor, tehnologia hibridoma şi genetică moleculară, precum şi evaluarea unui număr de abordări noi în vaccinologia generală. Ca un rezultat al acestui efort internaţional şi colaborativ, un prototip al vaccinului anti-HCG este acum sub testare clinică, prezentând posibilitatea ca o total nouă metodă de planificare familială s-ar putea să fie disponibilă înainte de sfârşitul acestei decade.”

   În ce priveşte scopul jurisdicţiei Grupului de Lucru, Monitorul de Biotehnologie şi Dezvoltare a raportat că:

   “Grupul de Lucru acţionează ca un corp coordonat global pentru vaccinul anti-fertilitate R&D în variatele grupuri de lucru şi sprijină cercetarea a diverse abordări, precum vaccinuri anti-spermă şi anti-ovul şi vaccinuri create pentru a neutraliza funcţiile biologice ale vaccinului anti-HCG.”

   Unul dintre membri Grupului de Lucru, P.D. Griffin, a subliniat scopul şi traiectoria pentru aceste Vaccinuri care Reglează Fertilitatea. Griffin:

   “Grupul de Lucru a continuat să coordoneze activităţile sale de cercetare cu dezvoltarea altor programe de vaccinare în cadrul OMS şi cu alte programe internaţionale şi naţionale angajate în dezvoltarea vaccinurilor de reglare a fertilităţii.”

   Griffin a admis de asemenea faptul că unul dintre scopurile vaccinurilor este implementarea în ţările în curs de dezvoltare. Griffin:

   “Dacă pot fi dezvoltate vaccinuri care să inhibe eficient şi în siguranţă fertilitatea, fără a produce efecte secundare inacceptabile, ele ar putea fi un adaos atractiv pentru arsenalul de metode reglatoare de fertilitate din prezent şi probabil că vor avea un impact semnificativ asupra programelor de planificare familială.”

   De asemenea, unul dintre avantajele vaccinurilor de reglare a fertilităţii (VRF) asupra “metodelor de fertilitate disponibile în prezent pentru reglarea fertilităţii”, susţine Grupul de Lucru, este următorul (179):

   “un cost scăzut de producţie şi uşurinţa de furnizare în serviciile de sănătate existente.”

   Deja în 1978, Grupul de Lucru OMS (denumit pe atunci Grupul de Lucru pentru Metodele Imunologice de Reglare a Fertilităţii) a subliniat utilitatea acestor vaccinuri în ce priveşte posibilitatea “sintetizării şi fabricării la scară mare” a vaccinului:

   “Avantajele potenţiale ale abordării imunologice asupra reglării fertilităţii pot fi rezumate astfel: (a) posibilitatea administrării ocazionale, posibil de către personalul paramedical; (b) folosirea de antigene sau a fragmentelor de antigen, care nu sunt active farmacologic; şi (c) în cazul antigenelor de structură chimică cunoscută, există posibilitatea sintetizării şi fabricării la scară mare de vaccin la costuri relativ scăzute.

    În 1976, Programul Extins de Cercetare, Dezvoltare şi Cercetare în Instruirea Reproducerii Umane al OMS a publicat un raport, ce spunea:

  “În 1972 Organizaţie (…) şi-a extins programul de cercetare a reproducerii umane pentru a furniza o concentrare internaţională pentru un efort intensificat pentru a îmbunătăţi metodele existente de reglare a fertilităţii, pentru a dezvolta noi metode şi pentru a asista autorităţile naţionale în găsirea celor mai bune metode de a le furniza constant. Programul este integrat îndeaproape cu alte cercetări OMS pentru furnizarea de planificare familială de către serviciile de sănătate, care în schimb se alimentează cu programul de asistenţă tehnică oferit guvernelor de către OMS la nivel de servicii.”

   Deşi termenul “Vaccin Anti-Fertilitate”, inventat de Fundaţia Rockefeller, a fost înlocuit de către termenul care sună mai birocratic “Vaccinul de Reglare a Fertilităţii” (VRF), programul a fost în mod evident acelaşi. Pe lângă asta, desfăşurătorul temporal arată în mod concludent că OMS, Fondul ONU pentru Populaţie şi Banca Mondială au continuat pe un drum trasat de către Rockefeller la sfîrşitul anilor ’60. Prin extensie, demonstrează că toate aceste organizaţii sunt perfect interconectate, cel mai bine surpins sub titulatura “Dictatură Ştiinţifică”. Relaţia dintre OMS şi Fundaţia Rockefeller este intensă. În buletinul informativ din 1986 al OMS, această relaţie este descrisă în detaliu. În timp ce cerceta eficienţa “gossypolului” ca un “agent antifertilitate”, buletinul constata:

   “Fundaţia Rockefeller a suportat procese clinice limitate în China şi studii clinice de mică anvergură în Brazilia şi Austria. Doza administrată în procesul actual din China a fost redusă de la 20 mg la 10-15 mg/zi în timpul fazei de desfăşurare pentru a vedea dacă ar fi adecvată oligospemia accentuată mai degrabă decât azoospermia consistentă pentru un efect acceptabil, non-toxic şi reversibil. Între timp, şi programul de reproducere umană al OMS şi Fundaţia Rockefeller susţin teste pe animale pentru a defini mai bine mecanismul de acţiune a gossypol”.

   În august 1992, o serie de întâlniri au fost ţinute la Geneva, Elveţia, cu privire la “vaccinurile de reglare a fertilităţii”. Potrivit documentului Vaccinurile de Reglare a Fertilităţii (distribuit de către OMS cu acces în mod limitat) au fost prezenţi la acea întâlnire cercetători şi clinicieni din toată lumea, inclusiv cercetătorul în biomedicină pe atunci al Agenţiei Americane pentru Dezvoltare Internaţională şi în prezent cercetător-şef al USAID, domnul Jeff Spieler.

   În 1986 domnul Spieler a declarat:

   “O nouă abordare cu privire la reglementarea fertilităţii este dezvoltarea vaccinurilor ţintite împotriva substanţelor umane necesare pentru reproducere. Candidaţii potenţiali pentru implicarea imunologică include hormonii reproducători, antigenele ovulului şi ai spermei şi antigeni derivaţi din ţesut embrionic sau fetal. (…) Un vaccin anti-fertilitate trebuie să fie capabil să inhibe în mod eficient şi în siguranţă o substanţă umană, care va trebui într-un fel să fie transmisă antigenic. Mai mult, un vaccin de reglare a fertilităţii va trebui să producă şi să susţină în mod eficient imunitatea în cel puţin 95% din populaţia vaccinată, un nivel de protecţie rar obţinut chiar şi de către cele mai eficiente vaccinuri virale sau bacteriene. Dar în timp ce aceste provocări păreau insurmontabile acum doar câţiva ani, noile descoperiri în biotehnologie – în mod special în domeniile biologiei moleculare, ingineriei genetice şi producţiei de anticorpi monoclonali – aduc vaccinurile anti-fertilitate în zona tangibilului.

   “Vaccinurile care afectează funcţia spermei şi fertilizării ar putea fi disponibile pentru testare umană la începutul anilor ‘90”, scria Spieler.

   Pentru utilizarea la scară largă a acestor vaccinuri, scrie Spieler, vaccinul trebuie să cucerească “variaţii în răspunsurile individuale la imunizare cu vaccinuri de reglare a fertilităţii”.

   “Cercetarea”, continuă el, “este de asemenea necesară în domeniul “vaccinologiei generale”, pentru a găsi cele mai bune proteine purtătoare, adjuvanţi, vehicule şi sisteme de furnizare.”

   În documentul din 1992, problema “variaţiilor în răspunsurile individuale” este de asemenea discutată:

   “Pentru că diversitatea genetică a populaţiei umane”, se afirmă în document, “răspunsurile imune la vaccin adesea arată diferenţe marcante de la un individ la altul în termeni de magnitudine şi durată. Aceste diferenţe ar putea fi parţial sau chiar complet învinse cu VRF-urile (vaccinurile de reglare a fertilităţii) modificate corespunzător şi prin îmbunătăţiri în înţelegerea a ceea ce este necesar pentru dezvoltarea şi controlul răspunsului imunitar provocat de diferite vaccinuri.”

   Imaginea care se conturează din aceste informaţii este clară. OMS, ca un corp coordonat global, a continuat să dezvolte din anii ’70 “vaccinul anti-fertilitate” finanţat de Rockefeller. Ceea ce devine de asemenea evident este că cercetări extensive au fost făcute asupra sistemelor de furnizare în care aceste componente anti-fertilitate pot fi îngropate, precum vaccinurile anti-virale regulate. Este un program la scară mare anti-fertilizare cu scopul de a reduce populaţia lumii: un vis preţuit îndelung de către elita globală.

   Comentariu saccsiv:

   Articolul a fost scris de Jurriaan Maessen si postat pe site-ul Infowars.com la 27 august 2010. Repet ceea ce am spus deseori: site-urile lui Alex Jones prezinta informatii utile, atentie mare insa la solutiile propuse:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

   Detalii despre fundatia Rockefeller si Banca Mondiala gasiti la:

Personalitati si organizatii: ROCKEFELLER FOUNDATION

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

   Iata ca Bill Gates, locotenentul familiei Rockefeller, a avut dreptate cand i-a scapat vorba ca: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

   Sinistra familie Rockefeller duce de la inceputul secolului trecut un diabolic razboi:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 6, 2010 at 1:45 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ciprian said, on septembrie 6, 2010 at 6:07 pm

  offtopic

  Prigoana nu doarme

  nici Teo Trandafir (vezi ultimul paragraf)

  http://www.realitatea.net/prigoana-duce-legalizarea-prostitutiei-in-parlament-vezi-ce-drepturi-si-obligatii-au-fetele_741401.html

  Apreciază

 3. […] ROCKEFELLER finanteaza VACCINUL ANTI-FERTILITATE […]

  Apreciază

 4. […] ROCKEFELLER finanteaza VACCINUL ANTI-FERTILITATE […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: