SACCSIV – blog ortodox

INSP: Peste 90% din cei declarati morti de COVID aveau cel putin o alta boala asociata

Posted in Romania, virus by Vali on mai 27, 2020

Sursa: https://ziare.com/stiri/coronavirus/insp-peste-90-la-suta-din-cei-declarati-morti-de-covid-aveau-cel-putin-o-alta-boala-asociata-1612631

Foto: Arhiva Ziare.com

90,7% dintre persoanele decedate din cauza COVID-19 aveau comorbiditati asociate, se arata intr-un raport al Institutului National de Sanatate Publica (INSP), facut public luni. Conform acestuia, 76% dintre decese au fost inregistrate la persoane de peste 60 de ani.

Raportul INSP arata ca din cele 1.186 de decese inregistrate pana duminica, 58,7% au fost la barbati, in 90,7% din cazuri pacientii aveau si alte comorbiditati asociate, iar 76,4% dintre decese au avut loc la pacienti de peste 60 de ani.

„43,9% din totalul deceselor au fost inregistrate in Suceava, Bucuresti, Galati, Arad si Hunedoara”, se arata in raportul intocmit pentru saptamana 18-24 mai.

De asemenea, 42,4% din totalul cazurilor s-au inregistrat in Suceava, Bucuresti, Neamt, Botosani si Arad.

Raportul mai arata ca unul din sase cazuri a afectat un cadru medical.

Numarul total al victimelor a crescut luni la 1.205.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

IN ROMANIA NU SE MAI MOARE DECAT DE COVID?

Lumea Justitiei: FI-V-AR COVIDU’ SA VA FIE – Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Horatiu Moldovan recunoaste dedesubturile raportarilor de morti la hectar: „80% sunt pacienti care au comorbiditati. Care ar fi murit oricum. Pana la urma, intr-o epidemie de COVID, ia si COVID. Dar el moare de insuficienta cardiaca, de cancer, de ciroza hepatica. Incidenta acestor pacienti este relativ importanta. Sunt foarte multi pacienti de care nu putem spune ca au murit datorita infectiei cu COVID”

Lumea Justitiei: PLAN DE MORTI LA HECTAR – Iata cum a fost lumea panicata cu morti pe banda rulanta. Un document al CNSCBT ordona ca toti infectatii cu coronavirus care au decedat sa fie declarati morti de coronavirus, chiar daca aveau cancer: “Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente… COVID-19 trebuie mentionata cauza a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune ca a cauzat sau a contribuit la deces” (Document)

Peter Andrews: COVID-19 s-a vrut să fie o nouă „ciumă neagră” dar în Marea Britanie numărul deceselor nu este mai mare decât în mod NORMAL. Ce ne spune asta despre virus?

Razvan Savaliuc (Lumea Justitiei): Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziti

Reputatul legist Vladimir Beliș: „Graficul deceselor de Covid e greșit. Fără autopsii nu se poate ști cu adevărat”

STUDIUL care dă totul peste CAP: 99% din oamenii care au murit de COVID 19 în Italia aveau și alte boli

Un medic legist german care face autopsia victimelor COVID-19: ”Oricât de crud ar suna, oricum ar fi murit în cursul acestui an”

Vasile Astarastoae: De ce nu se fac necropsii în pandemia Covid-19?

Video: modul în care se manipulează certificatele de deces COVID-19. Dr. Annie Bukacek din Montana

 

Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.