SACCSIV – blog ortodox

Lumea Justitiei: PLAN DE MORTI LA HECTAR – Iata cum a fost lumea panicata cu morti pe banda rulanta. Un document al CNSCBT ordona ca toti infectatii cu coronavirus care au decedat sa fie declarati morti de coronavirus, chiar daca aveau cancer: “Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente… COVID-19 trebuie mentionata cauza a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune ca a cauzat sau a contribuit la deces” (Document)

Posted in morti, Romania, virus by Vali on mai 2, 2020

Sursa: https://m.luju.ro/plan-de-morti-la-hectar-iata-cum-a-fost-lumea-panicata-cu-morti-pe-banda-rulanta-un-document-al-cnscbt-ordona-ca-toti-infectatii-cu-coronavirus-care-au-decedat-sa-fie-declarati-morti-de-coronavirus-chiar-daca-aveau-cancer-decesul-la-un-pacient-confirmat-c

Lumea Justitiei a avut dreptate atunci cand a atras atentia ca in lipsa autopsiilor exista posibilitatea ca toate persoanele infectate cu noul coronavirus (cel care provoaca boala Covid-19) care au incetat din viata sa fie declarate moarte din cauza coronavirusului, chiar daca ele aveau si alte boli, cum ar fi cancer in faza terminala (click aici pentru a citi). In editia de astazi, prezentam un document-bomba al Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), care confirma temerile noastre. Este vorba despre un document oficial care ordona ca toti cei infectati cu Covid-19, care au decedat, sa fie declarati morti din cauza de Covid-19, indiferent daca acestia aveau cancer, afectiuni hematologice sau alte boli.

In 28 aprilie 2020, CNSCBT a publicat o actualizare a metodologiei de interventie in cazurile infectiilor cu Covid-19. Intitulat “Definitiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus (Covid-19). Actualizare 28.04.2020”, documentul are un capitol denumit “Deces la pacient confirmat cu Covid-19”. De aici aflam ceva halucinant, in opinia noastra. Si anume ca toate decesele persoanelor infectate cu coronavirus trebuie puse pe seama coronavirusului, chiar daca pacientii sufereau si de alte boli: “Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afectiuni hematologice etc.) si COVID-19 trebuie raportata ca si cauza a decesului, independent de conditiile medicale pre-existente care se supecteaza ca au favorizat evolutia severa a COVID-19”.

De asemenea, documentul CNSCBT, pe care il prezentam integral la finalul articolului, obliga la mentionarea Covid-19 pe certificatul de deces drept cauza a mortii pentru persoanele infectate cu Covid-19, chiar si atunci cand (atentie!) doar se presupune ca acest coronavirus a cauzat sau a contribuit la deces. Deci chiar si atunci cand nu exista o certitudine ca decesul a fost provocat de coronavirus.

Iata ce se mentioneaza in documentul CNSCBT la capitolul “Deces la pacient confirmat cu Covid-19” (vezi facsimil 1):

“Deces la pacient confirmat cu COVID-19

Decesul la pacient confirmat cu COVID-19 este definit ca decesul survenit la un pacient confirmat cu COVID-19, cu exceptia situatiilor in care exista o alta cauza clara de deces care nu poate fi in relatie cu COVID-19 (ex.traumatism, hemoragie acuta majora, etc) si la care nu a existat o perioada de recuperare completa intre boala si momentul decesului.

Decesul la un pacient confirmat cu COVID-19 nu poate fi atribuit unei boli preexistente (de ex. cancer, afectiuni hematologice etc.) si COVID-19 trebuie raportata ca si cauza a decesului, independent de conditiile medicale pre-existente care se supecteaza ca au favorizat evolutia severa a COVID-19.

COVID-19 trebuie mentionata pe certificatul de deces drept cauza a decesului pentru toate persoanele decedate la care COVID-19 a cauzat sau se presupune ca a cauzat sau a contribuit la deces”.

Mortii de Covid-19, mai putini decat mortii de alte boli respiratorii

Asadar, spre exemplu, o persoana bolnava de cancer in faza terminala, dar infectata cu coronavirus va fi declarata moarta din cauza coronavirusului. La fel si o persoana care, sa spunem, a suferit un atac cerebral, dar care a fost infectata cu coronavirus. Covid-19 va fi trecut drept cauza de deces, chiar si pe presupuneri, dupa cum am vazut, desi poate persoane aflate in situatiile de mai sus au incetat din viata din cauza cancerului sau a atacului cerebral, nu din cauza coronavirusului. Ceea ce este, credem noi, total absurd.

Cert este ca prin aceasta modalitate s-a ajuns la numarul de 726 de persoane despre care autoritatile sustin ca ar fi decedat din cauza coronavirusului. Chiar si asa, numarul mortilor de coronavirus este mult mai mic decat cel al persoanelor moarte din cauza altor afectiuni ale aparatului respirator, cel putin daca ne raportam la statisticile Institutului National de Statistica privind anul 2018.

Asa cum senior-editorul Lumea Justitiei Razvan Savaliuc a aratat in editorialul “Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziti” (click aici pentru a citi), in 2018 au murit 264.317 de romani, adica 724 pe zi. Dintre acestia, 17.097 au decedat din cauza bolilor aparatului respirator, 47 pe zi. Ceea ce este infinit mai putin decat decesele zilnice puse pe seama Covid-19.

Concret, situatia arata in felul urmator (vezi facsimil 2):

In 2018 au murit 264.317 de romani. Din care:

-de boli cardiovasculare – 149.467

-de tumori canceroase – 51.701

-de boli ale aparatului respirator – 17.097

-de boli infectioase – 3669, din care 920 de tuberculoza

Impartit la 365 de zile ale anului, rezulta ca zilnic au murit 724 romani din diverse cauze. Din care:

-de boli cardiovasculare – 409

-de tumori canceroase – 141

-de boli ale aparatului respirator – 47

-de boli infectioase – 10, din care 2 de tuberculoza

In aceeasi ordine de idei, amintim ca APADOR-CH a publicat recent o analiza, realizata pana in 27 aprilie 2020, care dezvaluia ca de la declararea primului mort de coronavirus (23 martie 2020) s-au produs in Romania, 631 decese de Covid-19, deci, in medie 17 decese pe zi ale infectatilor cu Covid-19, la jumatate din media zilnica a deceselor cauzate, in perioada 2010-2016, de afectiuni ale aparatului respirator. “Deci media de 17 decese/zi ale infectatilor cu covid-19 este situata la jumatatea mediei zilnice a deceselor cauzate, in perioada 2010-2016, de afectiuni ale aparatului respirator (37 decese/zi) si de 2.5 ori mai mare decat media zilnica a deceselor cauzate, in perioada 2010-2016, de boli infectioase si parazitare, inclusiv tuberculoza (7 decese/zi)”, sublinia APADOR-CH (click aici pentru a citi).

In ceea ce priveste decesele cauzate de Covid-19 anuntate de autoritati, acestea erau 726 vineri, 1 mai 2020, fiind putin probabil ca numarul mortilor de coronavirus sa se apropie pana la finalul anului de numarul deceselor cauzate in 2018 de boli ale aparatului respirator.

Iata documentul care ordona ca toti infectatii cu coronavirus care au decedat sa fie declarati morti de coronavirus, chiar daca aveau cancer sau alte boli:


Scris de: George TARATA
Tagged with: , , ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vlad tepes said, on mai 2, 2020 at 11:42 am

  Toata aceasta spaima si teroare inoculata de autoritati si de mass-media vanduta slujeste de fapt, scopului final al acestui Coronafâs, care il reprezinta vaccinarea obligatorie, cu vaccinurile lui Bill Gates, adica cele care transforma oamenii normali in zombi! Partea amuzanta e aceea ca, se vor gasi extrem de multi prosti care vor dori sa se vaccineze cat mai rapid, platind preturi exorbitante pt aceste vaccinuri, dar apoi vor plati pe viata, si pretul ignorantzei si prostiei lor!

  Apreciat de 3 persoane

 2. contracurent said, on mai 2, 2020 at 3:52 pm

  asta e o frauda medicala strigatoare la cer

  Apreciază

 3. contracurent said, on mai 2, 2020 at 3:53 pm

  mircea badea zicea ca wuhanis i-a injurat in ungureste pe psdisti, cine stie limba aia poate sa confirme ?

  Apreciază

 4. dante said, on mai 2, 2020 at 4:32 pm

  O intrebare de bun simt pusa de la debutul acestei nebunii globale pentru cei care cred in aceasta pandemie: De ce nu mor copiii? caci in situatie de pandemie, moilma respectiva nu tine cont de virsta sau sex.
  Daca se vine cu explicatia ca cei mici au sistemul imunitar mai bun atunci rezulta doua chestiuni:
  1. Atunci nu e pandemie, caci nu moare toata lumea si deci nu se impune carantina.
  2. Cei mai afectati sint oamenii care au sistemul imunitar foarte slabit, care , raportat la numarul de locuitori ai pamintului sint in numar mic si iar nu se impune carantina si bagarea in colaps a economiei mondiale.
  In caz de gripa normala sezoniera cei mai afectati, culmea, erau copii, de aceea toata ziua si pe toate canalele de stiri eram invitati sa ne vaccinam antigripal.
  O alta chestiune foarte interesanta o spune doctorul Rashid Buttar in interviul lui si anume ca : Toti cei care au facut in anii precedenti vaccinul antigripal normal au dobindit in urma acestui act un soi de amprenta a acestui covid 19, care face parte din categoria gripei. Ori cei care s-au temut cel mai tare de gripa si de moarte au fost cei batrini, cei cu afectiuni mai grave de sanatate care in Italia si Spania au ingrosat numarul de morti declararti la hectar, acestia avind amprenta covid 19 de la vaccinarile din anii anteriori.
  De aceea au iesit pozitivi toti cei declarati morti de virus.
  Scamatoria este foarte lesne de inteles daca depasesti isteria si panica indusa de un sistem care ne vrea inregimentati in Pitestiul mondial.

  Apreciază

 5. Duhul Căpitanului said, on mai 2, 2020 at 6:09 pm

  Taina fărădelegii presupune și multa minciuna. Odată cu înaintarea Tainei Fărădelegii, creste și minciuna…

  Apreciază

 6. isa said, on mai 3, 2020 at 12:33 am

  Ne prostesc pe fata! Hai sa va povestesc despre viata mea in izolate … Din cauza asta trăiesc un stres imens zilele acestea, ca prof., cu predatul on-line, cu faptul ca daca nu stiu, de ce nu stiu ca doar sunt de specialitate, dar daca stiu (sa folosesc platforma on-line) de ce nu-mi ajut colegii (ii ajut, punctual, pe toți care îmi solicita avest lucru, când stiu să-i ajut), ori informaticianul (de ce să-i fac treaba, el primește totuși un salariu pt asta si nici nu da pe la școală, ca e pila unei/unui dir. pusa politic!). Nimeni insa nu isi pune problema daca am familie, am copii, daca nu cumva si ei trebuie sa facă școală on-line. Ori daca folosesc calculatorul meu, cat timp îmi ia aceasta activitate, si cat îmi ia sa adaptez ceea ce făceam clasic pt on-line. Si mai fac si teme cu proprii copii, deoarece trebuie sa ii ajut si pe ei. Ma simt epuizata, demoralizata si demult nu m-am mai simțit așa.

  Apreciază

 7. […] Lumea Justitiei: PLAN DE MORTI LA HECTAR – Iata cum a fost lumea panicata cu morti pe banda rulant… […]

  Apreciază

 8. […] Lumea Justitiei: PLAN DE MORTI LA HECTAR – Iata cum a fost lumea panicata cu morti pe banda rulant… […]

  Apreciază

 9. octavpelin said, on iunie 29, 2020 at 11:42 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 10. Karla said, on iulie 30, 2020 at 5:42 pm

  Deci legea invata medicul ce sa scrie in certificat. Asta e un fel de ghid al „deceselor”

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: