SACCSIV – blog ortodox

IN ROMANIA NU SE MAI MOARE DECAT DE COVID?

Posted in morti, Romania, virus by Vali on aprilie 2, 2020

Sursa: https://m.luju.ro/in-romania-nu-se-mai-moare-decat-de-covid-managerul-spitalului-victor-babes-emilian-imbri-sa-anunte-zilnic-cate-decese-se-produc-cineva-de-la-suceava-a-spus-ceva-nu-mai-face-nimeni-niciun-diagnostic-se-pune-un-biletel-si-scrie-covid-s-a-intamplat-si-in-it

Managerul Spitalului Victor Babes, Emilian Imbri: “Sa anunte zilnic cate decese se produc… Cineva de la Suceava a spus ceva: nu mai face nimeni niciun diagnostic, se pune un biletel si scrie Covid. S-a intamplat si in Italia, si in China. Toti cei care au murit, au murit de Covid? Poate ca au fost si alte diagnostice… Nimic cardiac, nimic cancer, nimic, totul este Covid… Haideti sa fim optimisti, sa luptam cu o gripa”

 

Oare in Romania nu se mai moare decat de coronavirus (Covid-19)? Oare orice deces inregistrat este cauzat de Covid? Sunt intrebari cat se poate de legitime puse de unul dintre cei mai reputati medici romani. Ne referim la Emilian Imbri (foto), manager al Spitalului Victor Babes.

Intr-o interventie telefonica la emisiunea “Punctul Culminant” de miercuri seara, 1 aprilie 2020, realizata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, medicul Victor Imbri a facut apel la autoritati sa publice numarul total al deceselor inregistrate in fiecare zi in Romania. Imbri a facut in acest sens trimitere la o afirmatie privind situatia din judetul Suceva, conform careia nimeni nu mai face niciun diagnostic, decesele fiind puse doar pe seama infectarii cu coronavirus, desi poate exista si alte cauze care au provocat mortile. O situatie care s-a petrecut atat in Italia, cat si in China, si care nu produce decat panica.

Totodata, foarte corect in opinia noastra, medicul Emilian Imbri observa ca in Romania s-a ajuns sa nu se mai moara de nimic altceva in afara de coronavirus, nici de boli cardiace, nici de cancer.

Iata declaratiile medicului Emilian Imbri, manager Spitalul Victor Babes, facute miercuri seara, 1 aprilie 2020, la Romania TV (minutul 24.30):

Emilian Imbri: Vreau sa fac un apel la dumneavoastra: sa cereti oficialitatilor acestei tari, poate reusesc, sa anunte zilnic cate decese se produc in Romania, Covid si alte diagnostice. In momentul de fata, sunt 92 de decese din cauza Covidului in Romania. Cineva de la Suceava a spus ceva: nu mai face nimeni niciun diagnostic, se pune un biletel si scrie: ‘Covid’. Asa ceva s-a intamplat si in Italia, si in China. Toti cei care au murit au murit de Covid? Desi poate ca au fost si alte diagnostice. Inainte de a ajunge la aceasta cifra, poate ca ar fi salvator si mai optimist pentru Romania sa se afle ca in Romania decesele in momentul de fata sunt datorita unor cauze, si din cauza Covidului, pentru ca altfel totul se pune pe seama Covidului si incepe isteria care a inceput in toate tarile din jurul nostru.

Victor Ciutacu: Este absolut aberant sa ai impresia ca se moare numai de Covid. E de noaptea mintii, zici ca nu mai exista boala pe pamant si nu mai exista alta cauza. Ati remarcat ca nu se mai moare nici in accidente de circulatie, cel putin la televizor?

Emilian Imbri: Absolut! Nimic cardiac, nimic cancer, nimic, nimic, totul este Covid si sunt doar 92, in Romania, astazi. Deci e un strigat, poate ca maine nu o sa ma mai invitati, dar daca astazi tot m-ati invitat vreau sa pun aceasta problema. (…) In rest, haideti sa fim optimisti, haideti sa luptam cu o gripa. Eu, nefiind infectionist, ii spun gripa”.

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sa nu-i credeti pe politruci si nici pe jurnalisti! said, on aprilie 2, 2020 at 10:23 pm

    1. Se pare ca in orasele si in spitalele in care intra, virusul asta alunga rapid toate celelalte boli mortale. 🙂

    2. Breaking News ===> S-a gasit terapia care te vindeca de (spaima de) coronavirus: necesita doar un efort de vointa si putina miscare; pe scurt, pentru o vindecare rapida, taie cablul TV si arunca-ti televizorul la gunoi!

    3. Cetatenii reporteri raporteaza: In epicentrul pandemiei (USA, Brooklyn, NY) criza e doar la televizor, fiindca, pe teren, bate vintul prin spitale, nici o criza, nimeni la urgenta, liniste, pace si oameni relaxati:

    4. Putin tocmai a extins vacanta platita in Rusia pina la sfirsitul lui aprilie. Nu cred ca e parte din conspiratie, ci suspectez ca a sarit doar pe ocazie ca un practicant al judo-ului: incearca sa se foloseasca de forta adversarului ca sa dea cu el de pamint.

    Apreciază

    • LN said, on aprilie 3, 2020 at 8:56 am

      Mă bucur să văd că sunt și alți cititori ai blogului care o apreciază pe Dana Ashlie! Merită urmăriți pe Youtube și Richie From Boston și A Call for an Uprising.

      Apreciază

  2. Peter Minea said, on aprilie 2, 2020 at 11:46 pm

    Păi poate că nu se mai moare în accidente pentru că nu se mai circulă :). Nu mai este același trafic de dinainte.

    Apreciază

  3. Nelutu said, on aprilie 3, 2020 at 11:06 am

    Toate actiunile autoritatilor sunt facute pentru a induce starea de panica in populatie!Oamenii panicati pot fi prostiti mai usor,pot fi manevrati in sensul acceptarii izolarii de vecini,rude,prieteni,li se pot calca in picioare drepturile fundamentale de libera circulatie,pot fi,discriminati pe criteriide varsta,pot fi evacuati din spitale in favoarea aventurierilor care si-au adus aminte ca sunt romani si au navalit ca sa ne procopseasca cu virusul ucigas!

    Apreciază

  4. Duhul Căpitanului said, on aprilie 3, 2020 at 11:56 am

    Ba da, se mai moare și de prostie…

    Apreciază

  5. iulia20m said, on aprilie 3, 2020 at 1:15 pm

    Am primit mesaj de la vodafone caci din 31 martie este furnizor de servicii complete, fixe si mobile precum si tv. O singura retea (ca s-au unit cu ups) prin supernet 5g, bla bla…

    Apreciază

  6. […] IN ROMANIA NU SE MAI MOARE DECAT DE COVID? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.