SACCSIV – blog ortodox

De ce Bill Gates vrea reducerea populatiei?

In inregistrarea de mai jos, postata pe youtube la 13 februarie 2018, Bill Gates considera ca cea mai mare problema a omenirii este suprapopularea:

Iata si transcriptul:

Salvarea mai multor vieți contribuie la suprapopulare?

În Scrisoarea Anuală din acest an, eu și Melinda ne-am pus cea mai dificilă întrebare pe care am primit-o și am dat răspunsul.

O întrebare care a apărut acum mult timp: făcând lumea tot mai sănătoasă, populația va deveni atât de numeroasă încât hrănirea tuturor și conservarea mediului vor deveni imposibile?

Aici putem vedea un grafic care arată populația totală a lumii, pe parcursul a câtorva sute de ani, iar la prima vedere acesta este puțin înfricoșător.

Pleacă de la mai puțin de un miliard, în 1800, iar apoi 3, 4, 5, 6 și 7,4 miliarde, cât suntem astăzi, chiar am crescut destul de repede.

Astfel, eu și Melinda ne întrebăm dacă furnizarea de noi medicamente și menținerea în viață a copiilor ar aduce un spor la problema populației?

Ceea ce am aflat este că pe măsură ce condițiile sanitare se îmbunătățesc, familiile aleg să aibă mai puțini copii, iar acest efect este foarte, foarte dramatic.

Am descoperit că acest lucru se repetă în fiecare țară din lume. Populația scade pe măsură ce îmbunătățim serviciile de sănătate.

Deci avem acest grafic care arată creșterea populației globale, și l-am extins până în anul 2100.

Iar ceea ce vedem este că în loc să continue (creșterea), de fapt se aplatizează.

Un alt mod prin care putem vedea acest lucru este urmărind rata creșterii populației.

După cum vedeți, în anii ’60 a atins un număr destul de ridicat, de peste 2%, iar acum este în curs de scădere.

Acum, 11 miliarde de oameni sunt încă mulți, dar vestea bună e că cu cât îmbunătățim mai rapid sănătatea, cu atât mai repede va scădea numărul membrilor familiei.

Și astfel, ne putem simți minunat salvând aceste vieți.

Iata si un fragment din amplul articol Bill Gates, cine e omul? Legătura cu Coronavirusul din 13 mai 2020 de pe Romania Libera:

Controlul (Reducerea) Populației. Obiectivul fundamental în jurul căruia se învârt aproape toate interesele filantropice ale lui Bill Gates este controlul populației. În momentele sale de sinceritate controlul este definit explicit de magnat ca fiind reducerea ratei de creștere a populației, care în fapt nu înseamnă altceva decât avorturi, politici de contracepție, sterilizare șamd. Într-un discurs celebru ținut la Ted Talk în 2010 Gates a afirmat: „În lume există astăzi 6,8 miliarde de persoane. Acum, dacă reușim să facem o treabă bună cu noile vaccinuri, servicii medicale în general, servicii medicale pentru reproducere, am putea micșora (această rată de creștere) cu 10 sau 15%”. Obiectivul său îl reprezintă, conform propriilor declarații, o creștere zero a populației. Același lucru l-a mărturisit și într-un interviu acordat CNN dar și în multe alte locuri. Așadar, nu e nicun secret. Nu este cazul încă de acuzații grave. Bill Gates și avocații săi susțin că printr-un acces mult mai facil la vaccinuri și prin îmbunătățirea serviciilor medicale, oamenii din țările sărace vor renunța să mai facă mulți copii, fiind conștienți cumva că toți vor supraviețui și în felul acesta se vor proteja de la a-și împovăra familia cu prea multe nașteri. Dar ocolind detaliile și fundaturile acestui argument, rămâne întrebarea de ce este atât de important controlul (reducerea) populației pentru Bill Gates.

Într-un interviu acordat lui Bill Moyers, Bill Gates rememora discuțiile de la masă din copilărie în care tatăl său, pe atunci președinte la Planned Parenthood, vorbea cu mama sa despre aceste teme. Planned Parenthood era și cel mai probabil este în continuare o organizație eugenistă, doar că această etichetă infamantă a fost preschimbată într-una mult mai acceptabilă și anume aceea de „planificare familială”.

Bill Gates a admis, în același interviu cu Moyers, că a susținut cândva viziunea malthusiană asupra populației, cel puțin în privința țărilor în curs de dezvoltare, dar acum are grijă să se distanțeze de această perspectivă explicit eugenistă.

Fundația Bill și Melinda Gates sponsorizează cu predilecție distribuirea de contraceptive, dezvoltarea de proceduri de sterilizare pentru bărbați prin ultra sunete, subvenționează contraceptivele subcutanate, în timp ce face lobby în țările în curs de dezvoltare pentru ca guvernele să cheltuie mai multe resurse pentru controlul nașterilor.

Potrivit lui Bill Gates, o lume „suprapopulată” – și nu este ușor de definit ce înseamnă asta – este „mai puțin stabilă”, dar nu oferă o explicație pentru acest lucru și nu este deloc clar de ce ar trebui acceptată pur și simplu opinia sa că populația ar trebui redusă.

Cititi va rog si:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Moca said, on mai 26, 2020 at 7:52 pm

  Cel care vrea uciderea tuturor oamenilor, inca dintru inceputuri, este diavolul. Mai departe , judecati voi de ce Vil Portarul iadului vrea acelasi lucru…..

  Apreciază

 2. mario said, on mai 26, 2020 at 8:09 pm

  Noua ordine mondiala e oficiala aici
  https://unnwo.org

  Apreciază

 3. United Nations New World Order Website said, on mai 26, 2020 at 8:30 pm

  Apreciază

 4. Mihai T said, on mai 26, 2020 at 10:56 pm

  Război nuclear

  Apreciază

 5. Un om said, on mai 26, 2020 at 11:14 pm

  Portalul OrtodoxInfo.ro a fost închis! Știe cineva ce se întâmplă?

  Apreciază

 6. Remus Satală said, on mai 27, 2020 at 1:00 am

  Institutul Naţional de Sănătate Publică: Peste 90% dintre cei care au fost declaraţi morţi de Covid-19 aveau cel puţin o altă comorbiditate asociată
  https://www.zf.ro/zf-24/institutul-national-de-sanatate-publica-peste-90-dintre-cei-care-au-19183142

  Apreciază

 7. Ines said, on mai 27, 2020 at 2:45 am

  Din provocările Sfintei Nina: Uite ce aurmează mai inventat pruncilor sa le pună pecetea lui antihrist

  https://www.aparatorul.md/uite-ce-au-mai-inventat-pruncilor-sa-le-puna-pecetea-lui-antihrist

  Apreciază

 8. Pr Adrian said, on mai 27, 2020 at 12:00 pm

  Post! Rugăciune!

  Apreciază

 9. Ion Ciolaru said, on mai 27, 2020 at 1:10 pm

  Iti zic eu cel putin cateva puncte de ce:

  1. Pentru ca oamenii sunt o „plaga”. Asta zice totul.
  2. Pentru ca nu va exista nici o tehnologie care sa poata supraveghea 7-8-9 miliarde de oameni in acelasi timp. Sute de milioane, da. Deja cele mai performante cipuri au atins maximul. Urmatorul nivel ar fi „atacarea atomului” insa e imposibil.
  3. Cultistii vanduti Satanei sunt deja robii sai. S-au cam plictisit de viata.
  4. Zionistii prin care jongleaza Satana vor neaparat pe al lor mesia (antihrist). Sunt obsedati de asta. Problema e ca sunt evrei care au vazut multe semne la ortodocsii crestini adevarati si care au dubii asupra viitorului guvernator mondial, antihrist. Multi nu sunt, dar Hristos Dumnezeu in Treime Slavit va lucra prin ei.

  Si multe altele…..

  Apreciază

 10. valentin-ion said, on mai 27, 2020 at 1:38 pm

  Arsenie Boca, „ferestrele” și internetul
  https://pantocrator.ro/parintele-arsenie-boca-si-internetul-o-posibila-profetie/

  Ideile…dincolo de fereastră învaţă să zboare.

  Afară este lumea.

  Ideile – şi ele – au nevoie de un acoperiş

  (P.S.- Daniil Stoenescu, Părintele Arsenie. Omul Îmbrăcat în Haine de In şi Îngerul cu Cădelniţa de Aur, ed. Charisma, 2009 pag. 499)

  Am dat peste acest fragment, printre alte propoziţii aruncate alandala, aparent scoase afară din orice context dar strânse într-un capitol de final cu titlul Expresii, la sfârşitul cărţii menţionate mai sus.

  În primă instanţă sunt câteva elemente care leagă subtil această afirmaţie de internet. Ideile…Ei bine, internetul este o lume virtuală a ideilor cu finalitate practică. O lume virtuală pe care o percepi în mii de culori şi tonalităţi sonore ori mai precis zis în miliarde de (mega) pixeli dar în spatele căreia se află o lume cât se poate de reală, cu zeci de mii de magazine aflate doar la un click distanţă; cu prieteni , colegi, rude şi duşamani mereu „lângă” tine dar separaţi de un alt monitor şi eventual ascunşi sub un nickname; mulţimea de trusturi media care ne pun la dispoziţie prin portalurile ziarelor şi a agenţiilor de presă informaţii despre orice şi oricine pentru a suplini (vezi Doamne !) „nevoia” de a fi informat. Aşadar ideile învaţă să zboare, mai precis circulă cu viteză pe world wide web, numai după ce au ieşit pe „fereastră”. Ori toată lumea ştie că cel mai cunoscut sistem de operare care şi-a câştigat faima mondială se numeşte în engleză tot „fereastră” (dar la plural): Windows (fie el, ’95 ’97 ’XP sau mai actualul ’07) rivalizând şi surclasându-le pe celelalte Milenium, Linux etc.

  Aşadar eu cred că ceea ce părintele Arsenie Boca a spus atunci prin fraza „Ideile…dincolo de fereastră învaţă să zboare” s-ar traduce pe româneasca zilelor noastre cam aşa: după ce ai pornit calculatorul şi sistemul de operare Windows a fost lansat în execuţie îţi stă la dispoziţie o lume întreagă prin intermediul internetului.

  În legătură cu afirmaţia următoare, „afară e lumea”, dacă îi dai acesteia semnificaţia denotativă adică ceea ce semnifică este exact ceea ce spune, nu te-ai fi aştepta de la un părinte văzător cu duhul ca părintele Arsenie Boca, ce nu arunca două vorbe fără noimă, să vorbească în propoziţii gen clasa I precum: Ana are mere. ’Da, ce părinte, eu nu-mi dau seama după ce deschid dimineaţa geamul în cameră, ce am în faţa ochilor mei ? Adică parcarea plină de maşini, Alimentara din colţ, forfota oamenilor, viermuiala asta stresantă care îmi aminteşte că îmi stă înainte o altă zi infernală la servici, pentru a-mi plăti ratele la apartament, maşină, maşina de spălat şi alte maşinării mai mari sau mai mici. Adică eu nu ştiu că înainte îmi stă lumea asta… . Aşadar cred că părintele Arsenie se referea la altă fereastră. Una virtuală.

  Afară este lumea se poate spune că se referă la reţeaua globală a internetului care odadă ce s-au deschis „ferestrele” leagă practic toată omenirea şi relaţile dintre oameni de orice natură şi interes. Ia să ne găndim la câteva versete biblice care spun ceva despre lume: „Cei ce se folosesc de lumea aceasta, ca şi cum nu s-ar folosi de ea; căci chipul lumii acesteia trece” (1 Cor 7, 31) şi cel mai concludent exemplu, „Nu iubiţi lumea, nici lucrurile din lume. Dacă iubeşte cineva lumea, dragostea Tatălui nu este în el. Căci tot ce este în lume: pofta firii pământeşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este de la Tatăl, ci din lume” (1 Ioan 2, 15-16). De reţinut faptul că nu e blamabil că trăieşti în lume, pentru că nu-i aşa, am vrea să trăim oriunde se trăieşte după felul binecuvântat lăsat de Dumnezeu dar nu avem unde să ne ducem ! Încă. Şi cu asta trecem la următoarea propoziţie ce se leagă clar de celelalte, enunţată puţin echivoc dar care exprimă mai bine atitudinea părinteluui Arsenie faţă de controversa teologică de astăzi în ceea ce priveşte internetul.

  De remarcat că părintele se împacă cu ideea internetului din moment ce e un dat de la Dumnezeu că ideile „au nevoie de un acoperiş”. Acoperiş, sau site ori pagină de internet. Aşadar este şi nu este infernet , cum o spun unii sfinţi părinţi. De fapt nu văd nici o contrazicere între părerea părintelui Arsenie şi ceilalţi. Aşa cum lumea deşi e sub stăpânirea celui rău, nu e ceva demonic. E ceva şi cu bune şi cu rele, ce îţi atrage atenţia asupra felului în care o foloseşti şi în ce scop. La fel cu internetul.

  Protocolul de la Toronto
  https://saccsiv.wordpress.com/2009/10/14/protocolul-de-la-toronto/

  Graţie agenţilor noştri de infiltrare şi colosalelor noastre mijloace financiare, până acum s-au realizat progrese fără precedent în toate domeniile Ştiinţei şi ale Tehnologiei cărora le controlăm din punct de vedere financiar cele mai mari corporaţii. Începând de pe vremea reuniunilor secrete cu M. De Rotschild din jurul anului 1956, şi care au avut scopul de a pune la punct dezvoltarea şi implantarea imediată a „Ordinatoarelor”, avem acum posibilitatea de a întrezări punerea în aplicare a unui gen de „Autostradă Internaţională” prin care toate aceste aparate vor fi legate între ele. Căci, aşa cum ştiţi deja, controlul direct şi individual asupra populaţiilor planetei va fi cel puţin totalmente imposibil fără întrebuinţarea computerelor şi unificarea lor electronică, unele în raport cu altele, într-o vastă „Reţea mondială (Reţeaua Internet, situl World Wide Web, reţeaua Internet etc.(n. a.)”. De altfel, aceste aparate au avantajul de a înlocui milioane de persoane individuale. Mai mult, ele nu posedă nici conştiinţă, nici un fel sau altul de morală, ceea ce este indispensabil pentru reuşita unui proiect ca al nostru. Mai ales, aceste maşini îndeplinesc, fără să discute, tot ceea ce li se dictează. Sunt sclavii perfecţi la care au visat atât de mult predecesorii noştii, dar fără a-şi fi imaginat nici măcar o zi că nouă ne va fi posibilă o asemenea izbândă. Aceste aparate fără patrie, fără culoare, fără religie, fără apartenenţă politică, reprezintă suprema victorie şi instrument al Noii Ordini Mondiale propovăduite de noi. Ele sunt „cheia de boltă”!

  Organizarea acestor aparate într-o vastă „Reţea mondială” căreia îi vom controla pârghiile superioare ne va ajuta să imobilizăm populaţiile. În ce mod?

  După cum ştiţi, structura de bază a Noii Ordini Mondiale este compusă, în esenţă, dintr-o multitudine de „Reţele” diverse, acoperind fiecare toate sferele activităţilor omeneşti de pe întreaga întindere a planetei. Până în momentul de faţă, toate aceste „Reţele” erau legate între ele printr-o bază ideologică comună, aceea a omului ca fiind „Centrul” şi „Realizarea Supremă” a universului. Astfel, graţie tuturor acestor „Reţele” unite prin intermediul „Noii Religii a Omului pentru Om”, am putut infiltra cu uşurinţă toate sectoarele omeneşti din toate ţările occidentale, modificându-le baza iudeo-creştină. Rezultatul este acela că, în zilele noastre, acest om, indiferent dacă face parte din sfera politică, din cea economică, din cea socială, din cea educaţională, din cea ştiinţifică sau din cea re1igioasă, şi-a abandonat deja, de la ultima noastră reuniune desfăşurată la sfârşitul lunii iunie a anului 1967, moştenirea trecută, pentru a o înlocui cu idealul nostru referitor la o religie mondială bazată exclusiv pe om. Desprins de rădăcinile sale istorice, aşa cum este de-acum încolo, acest om nu mai aşteaptă, în definitiv, decât să i se propună o nouă ideologie. Bineînţeles, aceasta este ideologia noastră, cea a „Satului Comunitar Global”, căruia el îi va fi „Centrul”. Iar ceea ce-i vom aduce noi, îcurajându-1 să facă parte din ea, cu,,Trup şi Suflet”este tocmai această ,,Reţea Electronică Mondială” în care frontierele fostelor naţiuni-state vor fi fost abolite pentru totdeauna, anihilate până în cele mai adânci rădăcini ale lor.

  În timp ce acest om rătăcit va fi absorbit de către entuziasmul său orb de a face parte din noua sa „Comunitate Mondială’’ aparţinând acestei vaste „Reţele de Computere”, noi, din partea noastră, vom veghea, cu ajutorul pârghiilor superioare ascunse cunoaşterii lui, să-l fişăm, să-l identificăm, să-l contabilizăm şi să-rentabilizăm, conform propriilor noastre obiective. Căci, în interiorul acestei „Noi Societăţi Globale”, nici un individ deţinător al unui potenţial de ,,Rentabilitate’’ pentru noi nu va putea să ne scape. Aportul constant al ,,tehnologiei electronice” va trebui să ne asigure toate mijloacele pentru a fişa, identifica şi controla pe toţi indivizii populaţiilor din occident. În privinţa celor care nu vor reprezenta nici o ,,Rentabilitate Exploatabilă” de către noi, vom avea grijă să se elimine de la sine, prin intermediul tuturor războaielor intestine locale pe care vom lua măsuri să le declanşăm ici şi colo, folosindu-ne de „Colapsul Economic” al naţiunilor-state şi de ,,Opoziţiile şi Revendicările’’ diverselor grupări din componenţa aceloraşi state.

  Bill (Datorie – n. n.) Gates (Porți – n. n.)

  window (n.)
  https://etymonline.com/word/window#etymonline_v_10776

  c. 1200, literally „wind eye,” from Old Norse vindauga, from vindr „wind” (see wind (n.1)) + auga „eye” (from PIE root *okw- „to see”). Replaced Old English eagþyrl, literally „eye-hole,” and eagduru, literally „eye-door.” Compare Old Frisian andern „window,” literally „breath-door.”

  How to Make a Cross of the Deceased in Microsoft Word
  https://techwalla.com/articles/how-to-make-a-cross-of-the-deceased-in-microsoft-word

  How to Make a Cross of the Deceased in Microsoft Word
  By David Wayne Updated February 10, 2017

  Use Microsoft Word’s Symbol gallery to insert a „cross of the deceased” character, also called a dagger or obelisk, into a document at the cursor position. Another way is to type the symbol on a keyboard with a numeric key pad using a special key combination called an Alt code.
  Hands writting on computer
  After inserting a dagger, copy and paste it like any other character.
  Image Credit: KatarzynaBialasiewicz/iStock/Getty Images
  Special Character Table

  The Symbol gallery contains a selection of punctuation marks and Unicode symbols; choosing a character from the gallery inserts it at the cursor position. Click „Symbol” on the Insert tab to open the gallery, then click „More Symbols” to open the Symbol selection window. Choose the „Special Characters” tab to list all Unicode symbols in numeric order, then click the „From” drop-down list and choose „Unicode (Hex).” Select „General Punctuation” from the Subset menu and choose the dagger symbol from the table. The Symbol window displays the dagger’s hexadecimal code, 2020, when you select it.

  Simbolul Dagger (Pumnal)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Dagger_(typography)
  https://symbols.com/symbol/dagger

  A dagger, or obelisk, U+2020 † dagger (HTML: † †), is a typographical symbol or glyph. The term „obelisk” derives from Greek ὀβελίσκος (obeliskos), which means „little obelus”; from Ancient Greek: ὀβελός (obelos) meaning „roasting spit” („scuipat fierbinte” – n. n.). It was originally represented by the ÷ symbol and was first used by the Ancient Greek scholars as critical marks in manuscripts.

  A double dagger or diesis, U+2021 ‡ double dagger (HTML: ‡ ‡), is a variant with two handles.

  Și oamenii continuă să îi folosească sistemul de operare:
  https://reference.com/history/did-bill-gates-invent-4090d26998008768
  https://gs.statcounter.com/os-market-share#monthly-202003-202005-map
  https://gs.statcounter.com/windows-version-market-share/desktop/worldwide/#monthly-202003-202005-map

  Oare nu cumva se folosesc de energia oamenilor pentru a-și pune în aplicare planurile mârșave tocmai pentru că oamenii folosesc acest sistem de operare ???

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: