SACCSIV – blog ortodox

Razvan Savaliuc (Lumea Justitiei): Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziti

Posted in morti, Romania, virus by saccsiv on aprilie 6, 2020

O luam rau de cap, fratilor, cu Covidul asta! A innebunit toata Romania, dar ce zic eu Romania, “tot mapamondul lumii” – vorba Imparatului Iulian al Rromilor.


Nu se mai moare de nimic altceva in tara, decat de Covid 19. Ti se prinde un biletel de degetul mare de la picior pe care scrie “covid” si gata esti bifat pe raboj la Grupul de Comunicare Strategica. Fara nicio pompa, sfarsesti intr-un sac mare de plastic. Esti livrat familiei sigilat, pentru a fi dus la groapa, pe ultimul drum, nespovedit, neprimenit, cu maxim opt “cavaleri de onoare”. Fara pantofi de lac, fara costum de friptura, fara pieptene in buzunar. E prea multa discriminare in tara asta! Nu se mai moare decat de Covid!

Pai exact asa zicea deunazi si emeritul doctor Emilian Imbri, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes: “Fac un apel la dumneavoastra: sa cereti oficialitatilor acestei tari sa anunte zilnic cate decese se produc in Romania, Covid si alte diagnostice. In momentul de fata, sunt 92 de decese din cauza Covidului in Romania. Cineva de la Suceava a spus ceva: nu mai face nimeni niciun diagnostic, se pune un biletel si scrie: ‘Covid’. Asa ceva s-a intamplat si in Italia, si in China. Toti cei care au murit au murit de Covid? Desi poate ca au fost si alte diagnostice. Inainte de a ajunge la aceasta cifra, poate ca ar fi salvator si mai optimist pentru Romania sa se afle ca in Romania decesele in momentul de fata sunt datorita unor cauze, si din cauza Covidului, pentru ca altfel totul se pune pe seama Covidului si incepe isteria care a inceput in toate tarile din jurul nostru “.

Poate vreti sa ascultati o marturie vie a unui stralucit student la Drept, Stefan Paraschiv, de la Universitatea de stat Bucuresti, despre cum sunt declarati mortii de Covid“Facebook – 3 aprilie 2020 – Statistica: Un var al bunicii locuia la Galati. A facut infarct acum doua zile seara spre creierul noptii si, dus la spital de fiica, a murit pana dimineata, neputand fi readus la viata. A fost declarat infectat cu SARS-Cov2, aruncat intr-un sac, sacul aruncat intr-un sicriu si sicriul aruncat imediat intr-o groapa. Din informatiile primite, nu s-au prelevat probe in vederea efectuarii testelor relevante nici inainte, nici dupa deces. Statul antinational roman l-a depersonalizat, l-a declarat un numar: 110*.

* „Barbat, 77 ani, jud Galati. Internat in Spitalul de BI Galati in data de 30.03.2020 si recoltat in aceiasi zi. Contact cu caz confirmat COVID-19. Decedat in 1.04.2020. Rezultat pozitiv pentru COVID-19 in data de 2.04.2020. Comorbiditati: HTA.” (www.stirioficiale.ro)

Din ceea ce declara sora celui decedat, cauza mortii a fost stopul cardio-respirator, iar celelalte informatii, in afara datelor, nu sunt adevarate.” – (vezi facsimil)

Cifrele mortii sunt evitate premeditat

Am fost sceptic de la bun inceput cu virusul asta. Mintea mea nu poate functiona decat logic. Am spus din capul locului, si nu o data, ca lumea moderna s-a prostit intr-un asemenea hal incat a ajuns sa se isterizeze, sa inebuneasca de frica mortii, fara sa existe nicio amenintare serioasa – afara de titlurile de pe Facebook – si fara sa aiba vreo tresarire de emotie in fata mortilor mult mai groaznice si numeroase cauzate an de an de foamete, gripa comuna, cancere, droguri, accidente rutiere etc, daca pe Facebook nu se scrie nimic despre toate astea.

Din 22 martie 2020 (data primului roman decedat de Covid 19) si pana la ora la care scriu s-au anuntat 148 de decese (o medie de 10 decese pe zi, in cele 15 zile scurse).

10 decese/zi de Covid in Romania Si alea trase de par, caci toti mortii aveau si comorbiditati… cred eu ca au murit de alte boli nu de ceea ce li s-a scris pe biletelul prins de picior. Sau cel mult virusul le-a scurtat unora agonia. La fel s-a procedat si in Italia, tara cu care nu ne comparam, aceasta avand de departe cea mai imbatranita populatie din Europa si unde media celor decedati este de 80 ani.

Am avut curiozitatea sa urmez sfaturile dr. Emilian Imbre. Am investigat si am reusit sa aflu cati romani mor zilnic: peste 724 morti/zi.

Cifrele mortii din Romania le-am gasit pe o baza de date a Institutului National de Statistica, care mi-a relevat pentru perioada dorita de mine – ultimii trei ani 2016, 2017 si 2018 – (2019 inca nu s-a centralizat) din ce anume cauze au murit romanii nostri.

In 2018 au murit 264.317 de romani. Impartit la 365 de zile ale anului, rezulta ca zilnic au murit 724 romani din diverse cauze.

Vreti sa stiti care au fost principalele cauze de deces in Romania? Iata-le:

1 – Raportat la an: in 2018 au murit 264.317 persoane. Din care:

-de boli cardiovasculare – 149.467

-de tumori canceroase – 51.701

-de boli ale aparatului respirator – 17.097

-de boli infectioase – 3669, din care 920 de tuberculoza

2 – Raportat pe ziin 2018 au murit in medie 724 de persoane pe zi. Din care:

-de boli cardiovasculare – 409

-de tumori canceroase – 141

-de boli ale aparatului respirator – 47

-de boli infectioase – 10, din care 2 de tuberculoza

Restul cifrelor, le puteti studia in tabelul de mai jos: – (vezi facsimil)

Deci pentru doar 10 – 20 – 50 de morti/zi (cu comorbiditati) cat va putea produce Covid in Romania ne distrugem tara? Am facut praf economia? Am blocat orase? Taiem pensii, salarii. Am tras Justitia pe dreapta, am restrans Drepturile Omului. Vom intra intr-o uriasa foame de bani si, fereasca Dumnezeu, de foametea propriu-zisa?

Cititi va rog continuarea la:

Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de paraziti

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Oana said, on aprilie 6, 2020 at 11:48 am

  Am vazut si eu cateva marturii dinacestea pe facebook. La una am apucat sa fac print screen pana sa i stearga fb postarea.

  Apreciază

 2. Releu said, on aprilie 6, 2020 at 1:30 pm

  In sfirsit, un jurnalist adevarat, care chiar isi face datoria! M-am saturat de trimbitele astea ruginite care apar zilnic pe la televizor si ne insira verzi si uscate ingrozind lumea cu breaking news-uri atent selectate de stim noi cine… Ca doar sint aceiasi, de fiecare data au fost aceiasi, ii recunosti dupa tactica folosita: manipularea prin televizor, ingrozirea populatiei cu cifre alarmiste si umflate la greu, si gata… „toata lumea comanda la noi”!!! In urma cu 30 de ani ne vorbeau de 60.000 de morti la Revolutie, ne spuneau ca a fost otravita apa in Sibiu.. iar ulterior s-a dovedit ca au fost dezinformari, ca a fost o „regie”. Acum ne vorbesc de mii de infectati cu Corona Virus si de spitale contaminate. „STATI ACASA! Nu va duceti la spital ca muriti cu zile!” striga in gura mare. Pai si acasa nu murim cu zile? Peste citi ani oare vom afla ca si asta a fost o mare regie, menita sa reseteze lumea, sa duca la instaurarea noii ordini mondiale…a cita oare pe veacul acesta?!

  Apreciază

 3. […] Razvan Savaliuc (Lumea Justitiei): Bursa mortilor: 724 romani pe zi. Vestul s-a scuturat de parazit… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: