SACCSIV – blog ortodox

ARCUL VICTORIEI din PALMYRA si ANTIHRISTUL. Sub auspiciile UNESCO, Rusia, ONU si Siria reconstruiesc templul păgân al lui Baal din Palmyra. Ar fi a treia reconstructie a sa, despre care rabinii spun ca înainte ca ea să fie terminata, MESIA va veni

Posted in antihrist, BAAL, EVREI, ISIS, Moloh, ONU, RABINI, RUSIA, Siria, UNESCO by saccsiv on decembrie 26, 2019

Palmira, Siria – 14 octombrie: Ruinele antice al orașului Palmyra, distruse în prezent de războiul din Siria. Imaginea arcadei din Palmyra din 14 octombrie 2006. Foto: Shutterstock

Breaking Israel News: Russia, UN, Syria Rebuild Pagan Temple of Baal in Palmyra: Third Pre-Messiah Gateway

RUSIA, ONU si SIRIA reconstruiesc templul păgân al lui Baal din Palmyra: a treia Poartă dinaintea venirii lui Mesia

 „Mergeţi şi strigaţi către dumnezeii pe care vi i-aţi ales; să vă izbăvească aceia la vreme de necaz!” (Judecători, 10:14 – Biblia Israelită)

Guvernul rus a anunțat recent că va intra în parteneriat cu guvernul sirian pentru reconstruirea templului antic din Palmyra, închinat zeului păgân Baʼal. Dacă se va termina cu succes, proiectul va marca cea de-a treia ridicare a Arcului Victoriei Romei din Palmyra, despre care o străveche sursă evreiască spune că trebuie să cadă și să se ridice de trei ori înainte de venirea lui Mesia.

Așezământul, pe vremuri un punct vital pe Drumul Matăsii, conține vestigii arheologice din perioada neolitică. Așa cum a fost, a găzduit numeroase proiecte monumentale inclusiv templul lui Bel (sau Baʼal). Templul a fost construit pe locul unui templu păgân mai vechi, datând din mileniul al treilea î.H. Cele mai recente templei au fost ridicate în anul 32 d.H. Preschimbat în biserică creștină în epoca bizantină, părți ale structurii au fost modificate în moschee în anul 1132. A rămas moschee până în anii 1920. Ruinele sale erau considerate printre cele mai bine păstrate din Palmyra, fiind una dintre atracțiile turistice majore. Înainte de izbucnire războiului civil din Siria din 2011, Palmyra era o destinație turistica populară, atrăgând cca 105.000 vizitatori anual. Templul și mare parte a asezământului au fost distruse de Statul Islamic (ISIS) în 2015.

Menționat de mai mult de 90 de ori în Biblie, cel mai notabil atunci când Ilie îi învinge pe preoții lui Baʼal, cunoscut și ca Moloh, în încercarea de a aduce foc din ceruri pentru a arde o jertfă, Baʼal a devenit arhetipul idolatriei. Adepții lui, panteiștii, venerau Mama Natură în timp ce negau existența unui creator. Adepții lui Baʼal participau la orgii bisexuale și la sacrificii de copii, arzându-i de vii. Antropologii speculează că sacrificiile de copii aveau rostul de a ține în frâu populația în urma reacțiilor inevitabile provocate de desfrânarea sexuală.

Mikhail Piotrovsky, directorul Muzeului de Stat Ermitaj din Sankt Petersburg a anunțat săptămânile trecute că instituția sa și Institutul de Istorie a Culturii Materiale a Academiei Ruse de Științe au semnat acorduri la Damasc cu Directoratul General Sirian pentru Antichități si Muzee pentru începerea restaurării străvechiului așezământ.

Muzeul Ermitaj a publicat o declarație pe website-ul său, cu cca 3 săptămâni în urmă, care spune:

„Amble acorduri sunt un pas concret pentru dezvoltarea semnificativă a legăturilor dintre Rusia și Siria privind muzeele și cercetarea.”

Proiectul se va desfășura, de asemenea, sub auspiciile UNESCO (Organizația pentru Educație, Știință și Cultură a Națiunilor Unite). UNESCO a mai fost implicat în trecut în proiecte vizând Palmyra și canalizate spre idolatrie. În noiembrie 2017, UNESCO a făcut echipă cu Institutul de Arheologie Digitală (IDA) pentru reconstruirea unei statui a zeiței păgâne Atena. Statuia a fot prezentată la expoziția „Spiritul sălășluit în piatră” de la sediul central al ONU din New York. Expoziția a descris-o pe Atena ca „sinonimă cu rațiunea, ajutorarea și domnia legii, toate fiind valori identice cu cele pe care această istorică instituție s-a creat”, dar sulița de la picioarele statuii o cam contraziceau, făcând-o mai degrabă să pară o zeiță a războiului. Unii savanți cred că zeița greacă este, de fapt, zeița mesopotamiană al-Lat.

În anul 2016, IDA a folosit tehnologia de imprimare 3-D penrtu a reproduce o replică de 6 metri, la scara 1/1 al Arcului din Palmyra, un arc roman al victoriei care a rezistat în fața templului vreme de 1 800 ani. Prima reapariție moderna a Arcului din Palmyra a avut loc în Trafalgar Square din Londra, in 2016, când a fost expus cu ocazia Săptămânii Patrimoniului Mondial UNESCO. Dezvăluirea arcului a coincis cu începerea unei perioade de 13 zile cunoscută de ocultă drept „Sacrificiul de sânge pentru Fiară”, cea mai importantă sărbătoare pentru cei care-l venerează pe zeul Baʼal, celebrat cu sacrificii de copii și orgii bisexuale. Arcul a fost dezvelit pe 19 aprilie, cu ocazia zilei Beltain [n.tr: Beltane, Beltain – sărbătoare de origine irlandeză marcând jumătatea perioadei dintre inceputul primăverii și cel al verii], apogeul perioadei de 13 zile.

Cunoscută și sub numele de May Day (ziua de mai – n.tr.), Beltane este referirea anglicizată la zeul „Baʼal”. Un festival anual al focului închinat lui Beltane are loc la Edinburgh și în alte părți ale globului cu populație de cultura galica (irlandeză). Din cauza unei nenorocite interpretări eronate ale rădăcinilor festivalului, acesta este văzut ca o sărbătoare a familiei, copiii primind discounturi speciale.

În tradiția evreiască, referirea la Arcul din Palymira face aluzie la vestirea erei mesianice. În Talmud este descris un arc care este, în mod repetat, construit și dărâmat (Tratatul Sinedriului 78a).

Discipolii lui Rabbi Yossi, fiul lui Kisma, l-au întrebat când va apărea fiul lui David (Mesia). El a răspuns: mi-e teamă că-mi veți cere și un semn. Ei l-au asigurat că nu. Atunci el le-a zis: când această poartă va cădea, va fi ridicată din nou și va cădea iarăși. Iar înainte ca ea să fie reconstruită pentru a treia oară, Mesia va veni.

Rabbi Shlomo Yitzchaki, un rabin proeminent din Evul Mediu, cunoscut sub acronimul Rashi, explică acest pasaj din Talmud, declarând că arcul descris de Rabbi Yossi era „un arc roman dintr-un oraș roman”. Arcul din Palmyra era, într-adevăr, un arc al victoriei romane construit când Palmyra era un oraș roman.

Dacă triumviratul Rusia-ONU-Siria va avea succes în reconstruirea Arcului Victoriei din Palmyra, aceasta va reprezenta cea de-a treia materializare a sa: originalul ar fi prima, cea de-a doua ar fi reconstrucția digitală realizată de IDA iar cea de-a treia urmează să aibă loc.

Arcul a apărut de asemenea în Washington D.C. în timpul audierilor lui Brett Kavanaugh. Este interesant de remarcat că una dintre metodele de a-i sluji lui Baʼal este sacrificarea de copii iar una dintre obiecțiile majore la numirea lui Kavanaugh la Curtea Supremă de Justiție este tocmai poziția lui anti-avort.

Arcul recreat al Palmyrei a apărut în câteva rânduri și în legătură cu întruniri ale guvernării mondiale.

Prin reconstrucția templului lui Baʼal, ONU își încalcă mandatul biblic din moment ce a treia lege a lui Noe interzice idolatria

Palmyra a fost inregistrată ca locație de patrimoniu UNESCO în 1980, care a descris templul drept „unul dintre cele mai bine păstrate și mai importante edificii religioase din secolul I din Orientul Mijlociu. Palmyra se afla la cca 600 km depărtare de alte două site-uri UNESCO și înregistrate ca având semnificații musulmane: Ierusalim și Hebron.

 

Comentariu saccsiv:

Asadar, zic ei ca înainte ca Arcul Victoriei din Palmyra să fie reconstruit pentru a treia oară, mesia va veni. Am scris cu m mic, deoarece mesia asteptat de rabini este antihristul:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Cateva cuvinte despre:

Baal

Baal (de asemenea, cunoscut sub numele de Moloh/ Enlil) este un vechi zeu care a fost venerat de civilizațiile din jurul Levantului.

Baal era numele zeului suprem venerat în Canaanul antic și în Fenicia. Practicarea cultului lui Baal s-a infiltrat în viața religioasă evreiască în vremea judecătorilor (Judecători 3:7), s-a răspândit în Israel în timpul domniei lui Ahab (I Regi 16: 31-33 ), și, de asemenea, a afectat Iudeea (II Pilde 28: 1-2). Baal înseamnă ”domn”; la plural este baalim. În general, Baal era un zeu al fertilității, care era invocat pentru sporirea culturilor pământului și nașterea de copii.
-gotquestions.org, Who Was Baal? (Cine era Baal?)

Cultul lui Baal a fost deosebit de brutal deoarece implica sacrificii umane – în special nou-născuți.

Închinarea la Baal a fost înrădăcinată în senzualitate și a implicat prostituția rituală în temple. Uneori, îmbunarea lui Baal cerea sacrificii umane, de obicei, întâiul născut al celui care face sacrificiul (Ieremia 19:5). Preoții lui Baal se rugau la dumnezeul lor în timpul ritualurilor sălbatice care includeau abandonarea de sine, strigăte extatice puternice și auto-mutilări (I Regi 18:28 ).
-Ibid.

Jertfirea copiilor lui Baal/ Moloh.

Pasajele biblice din Vechiul Testament descriu clar jertfele umane aduse lui Baal.

„Au zidit înălțimi lui Baal, care sunt în valea Ben-Hinom, pentru a face pe fiii lor și pe fiicele lor să treacă prin foc pentru Moloh” (Ieremia 32:35 ).

„Ei au zidit, de asemenea, înălțimile lui Baal, ca să ardă pe fiii lor, jertfindu-i lui Baal” (Ieremia 19:5).

Elita ocultă de astăzi practica în continuare aceste ritualuri, dar cu o singură diferență majoră: acestea au loc acum asupra civililor care nu bănuiesc nimic și s-au răspândit în întreaga lume, prin intermediul mass-media. Alimentate de frica și trauma maselor, aceste mega-ritualuri sunt văzute de toți, dar celebrata numai de către elita ocultă. Mai mult ca oricând, avem de-a face cu magia neagră.

Cititi va rog mai multe la:

Au renuntat la prezentarea pe 19 aprilie a reproducerilor TEMPLULUI LUI BAAL la New York si Londra? NE PREGATESC CEVA MAI DUR pentru ziua jertfei de sange a lui Baal?

 

Arcul Victoriei din Palmyra

Reproducerea Arcul Victoriei din Palmyra au facut-o, folosind cea mai mare imprimanta din lume. Iat-o pe cea pusa in New York in 2016:

Intre 12 – 14 februarie 2017 a avut loc in Dubai World Government Summit:

Simbolic, replica The Monumental Arch numit si Arch of Triumph din Palmyra, Siria, instalata la Londra a fost mutata in Dubai pe perioada summit-ului:

In Palmyra antica, respectivul Arcul de Triumf era pozitionat astfel incat cei ce doreau sa intre in Templul lui Baal, trebuiau sa treca pe sub el.

La World Government Summit 2017 tema principala a fost transhumanismul, iar indemnul: oamenii trebuie sa devina ciborgi.

Pentru cei neavizati, transumanismul pare a fi o stiinta nevinovata iar greii transumanismului sunt vazuti precum niste savanti ce nu mai pot dormi noaptea de grija de a-i fi omenirii cat mai bine. Iata insa, de exemplu, ce spune unul dintre stalpii transumanismului, Max More:

„Diavolul-Lucifer-este o forță a binelui (în cazul în care am defini “binele”, pur și simplu ca ceea ce preţuim, nedorind să implicăm nici o valoare universală sau necesitatea orientării). Lucifer înseamnă „aducătorul de lumină” și acest lucru ar trebui să înceapă să ne dea indicii despre importanţa sa simbolică. Se povesteşte că Dumnezeu l-a aruncat pe Lucifer din cer, deoarece Lucifer a început să-L conteste pe Dumnezeu și să răspândească disensiuni printre îngeri. Trebuie să ne amintim că această poveste este spusă din punctul de vedere al Godiştilor adică susţinătorilor lui Dumnezeu (dacă am putea inventa un termen), și nu din punctul de vedere al Luciferienilor (voi folosi acest termen pentru a ne distinge de sataniștii oficiali de care ne diferenţiem fundamental). Adevărul poate fi acela că Lucifer a demisionat din cer”.

Cititi va rog mai multe la:

Transumanistul Max More despre LUCIFERIANISM…

Si ajungem astfel la … luciferianism:

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Si intelegem astfel de ce au pus Arcul Victoriei din Palmyra la acel summit. Pentru ca lucrurile intotdeauna se leaga, fratilor.

 

Profetia rabinica se va implini?

Nu stiu daca se va implini insa sigur nu este profetie, caci rabinii nu pot profeti.

Cum insa s-ar putea implini daca nu este profetie? Foarte simplu si iata cum:

Niste rabini au spus in trecut ceva despre Arcul Victoriei din Palmyra si venirea lui mesia (al lor). Asadar, pentru a se implini trebuia daramat si apoi reconstruit.

ISIS insa nu a aparut din neant:

Istoricul Webster Tarpley: ISIS este o creatie SUA. De ce l-au creat?

A fost deci creata si a avut mai multe scopuri. Evident insa ca majoritatea membrilor ei habar nu aveau ca sunt idotii utili.

Iar printre scopuri era si daramarea Arcului Victoriei din Palmyra. Si nici nu trebuia ca papusarii sa le dea un ordin in acest sens, caci era din nou evident ca idiotii utili se vor apuca de daramat toate templele din califat.

Dupa care, reconstructia Arcului devenea o treaba banala, caci nici ONU, nici universitatile si nici cei stransi la summituri nu sunt de capul lor. Nici macar Vladimir Putin:

Transcriptul inregistrarii video in care rabinul David Eliezrie vorbeste despre cum evreii stiau despre schimbarea din URSS inainte de a stii Gorbaciov, despre stapanirea oligarhilor evrei in Rusia, despre Vladimir Putin, etc.

Si iata cum in ochii gloatelor se mai bifeaza o “profetie” implinita.

Desigur, pentru a se implini, trebuie sa aibe si subiectul propozitiei, anume pe ANTIHRIST. Iar pe asta sigur déjà il au iar profetiile ortodoxe ne spun clar despre acest lucru. Nu stim daca deocamdata este doar copil sau déjà mai sunt doar cativa ani pana la inscaunarea sa, insa cert este ca rabinii se pregatesc intens:

DONALD TRUMP l-a intreabat pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL

PREGATIRI pentru venirea ANTIHRISTULUI: Sanhedrinul vrea o Curte Internationala de Judecata la Ierusalim

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata lui MESIA de catre toate neamurile Pamantului / Reamintim: MESIA asteptat de rabini este ANTIHRISTUL

Rabinul de la Mormântul Regelui David despre MESIA si testele ADN pentru clarificarea identităților adevărate ale oamenilor / 150 de milioane de latino-americani au origini evreiești

Pana aici, deci, toate sunt clare. Ce ar putea insa fi neclar pentru cititorii mai noi, este cum se face ca pe de o parte rabinii ce-l asteapta pe antihrist au un discurs anti Baal, anti avort, anti homosexualitate, etc., iar pe de alta parte evreii grei ce stapanesc banii si organizatia illuminati tocmai asta fac, se inchina la Baal si le promoveaza pe toate celelalte? Asta-i o intrebare buna, dar al carei raspuns ar fi foarte lung pentru a-l mai posta aici. Va puteti insa face o idée cititind articolele indicate la:

Din nou despre rolul lui Donald Trump în construirea celui de-al treilea templu: va avea funcția de șef al Edomului? / Sandhedinul lucrează în prezent pentru crearea unei Organizații a 70 de națiuni cu sediul la Ierusalim pentru a înlocui Națiunile Unite

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Andrei said, on decembrie 26, 2019 at 3:46 pm

    Astea sunt semne pentru initiati.

    Oamenii obisnuiti vad ca a inceput constructia internetului obiectelor ceea ce aduce automat nevoia identificarii cu certitudine a utilizatorilor. In aceste conditii pecetluirea la modul propriu devine o realitate impusa prin determinism tehnologic.

    Din pacate mergem pe ideea utilitarismului ceea ce ne face sa acceptam fara discernamant inovatiile. Chiar si in Biserica sunt multi IT-isti care nici macar nu viseaza ca prin munca lor (oricare ar fi aceea) sprijina lucrarea Tainei Faradelegii ce va culmina prin venirea Antihristului.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on decembrie 26, 2019 at 5:58 pm

      Andrei

      Nu-i corecta exprimarea “munca IT-istilor (oricare ar fi aceea) sprijina lucrarea Tainei Faradelegii ce va culmina prin venirea Antihristului”.
      Si nu-i corecta deoarece, de exemplu:
      – eu am un blog ca acesta
      – tu il citesti
      – daca ni se strica calculatoarele, un IT-ist ni le repara
      Iar exemple de genul acesta pot fi multe. Deci nu “oricare ar fi aceea”.

      Apreciat de 1 persoană

      • Andrei said, on decembrie 26, 2019 at 10:01 pm

        Saccsiv

        Pt cei care fac jocuri … este clar: fac un produs care ii va tine pe oameni legati cu minea aiurea in lumea virtuala.

        Pt cei care fac orice aplicatii de optimizare, indiferent de natura lor, … este clar: fac ceva care sa „usureze” munca omului insa de fapt prin aceasta nu fac decat s-o inlocuiasca ceea ce conduce inevitabil la dezvoltarea sistemului spre o zona de autonomie si autosuficienta a sa astfel incat se va ajunge in curand ca oamenii sa fie asemenea gandacilor: dispensabili. Coroborat cu politica de „salvare” a planetei ne vom confrunta cu politici radicale de scadere a populatiei. Nici nu mai vorbim de faptul ca orice dezvoltare IT conduce automat spre o mai profunda implicare si interactiune a oamenilor cu lumea virtuala care, dupa cum spuneam in primul comentariu, va avea drept consecinta directa nevoia de identificare cu certitudine, adica atasarea unui dispozitiv electronic de corpul uman.

        Pt cei la care te referi … este la fel de clar: fac o munca evident utila si folositoare pe spatele careia sistemul se legitimeaza si poate sa construiasca grozaviile la care m-am referit mai sus. insa binele nu este cu adevarat bine daca in spatele sau sta ascuns raul.

        Aceasta este o tema de mare importanta care ar merita, in opinia mea, o atentie speciala.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 26, 2019 at 11:49 pm

        Andrei

        Esti ispitit din dreapta pe fondul unei dureri personale. Iar ispita a venit in momentul in care nu te-ai abtinut si te-ai dus din nou la o conferinta de habauci ce refuza sa priceapa ca vremurile apocaliptice bat la usi, in care o aiurita a spus o prostie. Noi doi stim despre ce este vorba, restul cititorilor nu, dar nu conteaza. Aceasta introducerea a fost insa necesara pentru identificarea radacinii problemei. Smulge radacina (evident, nu ma refer la chestiunea personala) si arunc-o.
        Si acum sa definim ispita in doua vorbe cat mai limpezi: tu spui ca a marturisi pe internet legitimeaza sistemul.
        Fundamental GRESITA aceasta teza.
        Intr-adevar, internetul a fost creat de CERN (organizatie fondata de catre evreii ce au construit prima bomba atomica) cu un principal scop final précis: internetul obiectelor, eGuvernarea, documentele cu cip, disparitia banilor cash. Si cu un scop secundar: indoctrinarea si distractia gloatelor.
        De acest teren de actiune am profitat insa si cei ce marturisim. De ce? Pentru ca pe internet citesc multimi imense. Adica facem fix ceea ce ne-a invatat Domnul nostru Iisus Hristos sa facem. In vechime vorbeau in piata publica sau strigau de pe case, ca sa-i auda multi. Nu vorbeau sub patura, unde nu-i auzea nimeni.
        Asa se face ca pe internet gasim carti de aur ale Sfintilor Parinti, inregistrari cu mari duhovnici, informatii esentiale despre profetii, cipuri, ecumenism si impotriva a tot soiul de rataciri. Iar uriasa majoritatea a celor ce s-au dumirit pe ce lume suntem, s-au trezit folosind toate acestea. Asta pentru ca lumea nu se mai aduna in piata publica sa discute ceva destept si nici nu mai aglomereaza bibliotecile cu carti cu foi de hartie. Nici macar reviste clasice nu mai cumpara de la chiosc.
        A folosi astfel (si doar astfel) internetul, nu va legitima vreodata sistemul, asa cum nici zeita Atena n-a fost legitimata pentru ca Sfantul Apostol Pavel a vorbit in Areopag. La fel, nici acel Sfant care a salvat multime de desfranate din lanturile acestui cumplit pacat, n-a legitimat casele de desfrau unde se ducea dupa ele. Atata timp cat folosim internetul strict pentru acest scop, ne-am lamurit ca trebuie sa ne rupem de confort, ba am si inceput s-o facem, e bine.
        Dar aceasta oportunitate de a trezi fratii folosind internetul nu va mai dura multa vreme. Deja a inceput sa se stranga surubul rau de tot. De aceea, macar acum pe ultima suta de metri, cei ce au primit talanti (cum ai primit si tu) nu trebuie sa-i ingroape, ci din contra, cel de poate sa scrie, sa scrie, cel ce poate sa vorbeasca, sa vorbeasca.
        Sau macar sa nu mai raspandeasca teza fundamental gresita, cum ca a marturisi pe internet legitimeaza sistemul. Ca daca chiar ar fi asa, atunci sistemul nu s-ar mai fi apucat sa cenzureze atata informatie…

        Apreciat de 1 persoană

      • Andrei said, on decembrie 31, 2019 at 12:06 pm

        Saccsiv

        Chiar daca mesajul va fi doar pentru tine (articolul deja s-a invechit) este important sa clarificam cateva lucruri:

        1. Tu esti un utilizator de internet la fel cum sunt si cititorii tai. Ca este sau nu bine sa ne folosim de acest instrument e o alta discutie. Tu ai in spate spusa Sf Ap Pavel care a zis ca „tuturor m-am facut toate” asa ca intri in orice mlastina in care se afla oameni si care, cu ajutorul lui Dumnezeu, se pot folosi de ceea ce scrii pentru ca apoi sa inceapa sa caute Adevarul.

        2. In lumea cazuta de astazi in care se construieste pe fata Imparatia Omului aproape toate profesiile sunt „murdare” in sensul in care sprijina dezvoltarea unui sistem ce tinde sa fie autonom si autosuficient, aparent independent de Dumnezeu. Sa nu uitam insa ca IT-ul este varful de lance al acestui proces. Indiferent de ceea ce lucreaza un IT-ist , el este fara indoiala un instrument de care sistemul se foloseste. Ca cineva te sprijina in munca ta nu inseamna ca profesia lui este mai curata si mai bineplacuta in fata lui Dumnezeu. Ca la Dreapta Judecata este posibil ca Domnul sa-i ierte din pacate tocmai pentru jertfa de a te fi ajutat este cu totul altceva dar nu este al nostru sa stim judecatile lui Dumnezeu.

        3. Ar fi de retinut si „inselarea utilitarismului” prin care falsele minuni ale acestei lumi ii pacalesc pe oameni sa le foloseasca (ex. ce spuneai despre scrierile Sf Parinti). Tocmai astfel de lucruri legitimeaza sistemul pentru ca oamenii cred ca exista si o parte buna si tind sa ramana legati de el cu iluzia ca lucreaza binele cand de fapt aceasta nu este decat o smecherie prin care sunt inselati sa ramana prizonieri de bunavoie.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 31, 2019 at 2:15 pm

        Andrei

        Doua amendamente, pe scurt:

        La 2), sunt si dintre cei ce au invatat IT dar nu lucreaza efectiv in IT.
        La 3), de aceea cei ca mine au grija sa-i bata la cap pe oameni si despre pericolul cip – eGuvernare – internetul obiectelor, etc.

        Apreciază

  2. […] ARCUL VICTORIEI din PALMYRA si ANTIHRISTUL. Sub auspiciile UNESCO, Rusia, ONU si Siria reconstruiesc… […]

    Apreciază

  3. […] ARCUL VICTORIEI din PALMYRA si ANTIHRISTUL. Sub auspiciile UNESCO, Rusia, ONU si Siria reconstruiesc… […]

    Apreciază

  4. Despre Siria | SACCSIV - blog ortodox said, on aprilie 15, 2022 at 3:24 pm

    […] ARCUL VICTORIEI din PALMYRA si ANTIHRISTUL. Sub auspiciile UNESCO, Rusia, ONU si Siria reconstruiesc… […]

    Apreciază

  5. […] ARCUL VICTORIEI din PALMYRA si ANTIHRISTUL. Sub auspiciile UNESCO, Rusia, ONU si Siria reconstruiesc… […]

    Apreciază

  6. […] ARCUL VICTORIEI din PALMYRA si ANTIHRISTUL. Sub auspiciile UNESCO, Rusia, ONU si Siria reconstruiesc… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.