SACCSIV – blog ortodox

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata lui MESIA de catre toate neamurile Pamantului / Reamintim: MESIA asteptat de rabini este ANTIHRISTUL

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 11, 2018

Coroana de aur regală mesianică

BREAKING ISRAEL NEWS: BIN Exclusive: Campaign to Construct Messianic Golden Royal Crown

Traducerea Ortodoxinfo:

Campanie pentru a făuri coroana de aur regală mesianică

”L-ai întâmpinat pe el cu binecuvântările bunătăţii, pus-ai pe capul lui coroană din aur fin”Psalmul 21:3, Biblia lui Israel (Psalmul 20:3, Biblia Ortodoxă)

Rabinul Yosef Berger, rabin la Mormântul Regelui David de pe Muntele Sion, a inițiat un proiect special pentru a făuri o coroană din aur, care să fie prezentată împăratului Mesia, la venirea sa în Ierusalim.

Rabinul Berger, descendent direct al regelui David, a explicat că înființarea statului Israel și Războiul de șase zile au fost minuni evidente și că trăim astăzi la începutul erei mesianice. Crearea unei astfel de coroane, a spus el, și unirea celor 70 de națiuni ale lumii în jurul proiectului, va grăbi sosirea regelui.

”Timp de 2.000 de ani, Israelul l-a așteptat pe moshiach (Mesia)”, a spus rabinul Berger. ”Ca simbol al credinței noastre că această perioadă de așteptare s-a încheiat, ar trebui să pregătim o coroană, deoarece primul act al moshiach va fi restaurarea dinastiei Davidice, care va fi vizibil diferită de orice altă regalitate care a existat vreodată.”

Berger are un puternic interes personal în proiect. El este fiul rabinului Shalom Berger, liderul spiritual al miilor de membri ai sectei Mișkoltz a evreilor hasidici. Rabinul Yosef Berger poate să-și urmărească descendența familială, din tată în fiu, direct până la Regele David.

Pentru a ilustra natura specială a dinastiei Davidice, rabinul Berger a citat din profetul Zaharia.

Şi va fi Domnul Împărat peste tot pământul; în vremea aceea va fi Domnul unul singur şi tot aşa şi numele Său unul singur.Zaharia 14:9 (Zaharia 14:9, Biblia Ortodoxă)

”Domnia instaurată de moshiach va uni toate cele 70 de națiuni, aducându-le cu bucurie pe Muntele Sion, pentru a-i sluji lui Hashem (Dumnezeu, literal ‘numele’)”, a spus Rabbi Berger.

Rabinul a subliniat că un rege al Israelului va asigura terminarea exilului, întoarcerea exilaților va fi completă, Templul va fi reconstruit și serviciul Templului va fi restabilit.

”Ni se poruncește să anticipăm acest lucru, să ne rugăm pentru el, în orice moment, până când merităm să-l vedem cu ochii noștri”, a spus Rabbi Berger. ”Este scris în Midrash (învățăturile omiletice) că generația care anticipează și tânjește pentru împărăția lui Dumnezeu este răscumpărată imediat. Dar această anticipare, ca orice mitzvah (porunca Torei), devine mai puternică atunci când este însoțită de o acțiune fizică.”

Pentru a-și ilustra punctul (de vedere), Rabbi Berger a spus o poveste referitoare la un anumit tzaddic (om neprihănit), pe care mulți oameni l-au vizitat pentru a cere binecuvântări. O dată, două cupluri s-au apropiat de el, ambele cerând să fie binecuvântate cu un copil. Tzaddik s-a conformat. În anul următor, cuplurile s-au întors. Binecuvântarea dată unui cuplu s-a materializat, dar celălalt cuplu a rămas fără copii. Când au întrebat de ce binecuvântarea lor a rămas fără răspuns, tzaddicul a dat un răspuns simplu.

”După ce i-am binecuvântat, au plecat și au cumpărat un cărucior pentru copil”, a spus el.

Rabbi Berger a explicat lecția ilustrată în poveste. ”Adevarata credință duce la acțiune”, a spus el.
”Și acțiunea întărește inima să creadă și mai mult. Este puterea credinței care face ca binecuvântările să devină realitate.”

Rabinul a remarcat că au fost depuse eforturi uimitoare pentru a se pregăti Al III-lea Templu și că toate vasele sunt gata, dar nu s-au făcut pregătiri pentru Mesia care va construi Templul.

”Crearea unei coroane pentru rege este fără precedent”, a spus rabinul Berger. ”Când toate cele 70 de națiuni se vor uni într-un act de dragoste destinat în mod expres regelui din Ierusalim, acesta va fi cu siguranță răspunsul de la Hashem.”

Rabinul Berger i-a descris pe rabinii care, de-a lungul generațiilor, ar fi vrut să-și exprime anticiparea lui Mesia într-o manieră materială: să desemneze o cameră pentru Mesia, cu mobilier special, sau să pună deoparte un costum special de îmbrăcăminte, în care să-l salute. Aceste încăperi și haine ar rămâne neatinse, așteptând scopul lor desemnat.

”În această generație, când este clar că Mesia este iminent, așteptând doar să se dezvăluie, trebuie să ne pregătim inimile prin acțiuni care ne întăresc credința”, a spus Rabinul Berger. ”Prin pregătirea unei coroane actuale, facem primul pas spre a aduce în realitate viziunea lăuntrică a regelui. Frumusețea unui adevărat rege nu a mai fost văzută în lume de când a început exilul și profeții ne-au asigurat că se va întoarce.”

 

Comentariu saccsiv:

Reamintim:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

Cititi va rugam si:

Rabini: NETANYAHU deține cheile pentru „MESIA”

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on decembrie 11, 2018 at 8:43 am

  Vezi la Medium.com

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-10/your-apps-know-what-you-did-last-night-and-theyre-not-keeping-it-secret

  https://www.instituteforenergyresearch.org/climate-change/popular-analysis-of-the-national-climate-assessment-misleads-the-public-on-the-economics-of-climate-change/

  https://www.nextgov.com/cio-briefing/2018/12/us-plans-stop-releasing-its-most-detailed-census-data/153409/

  https://news.un.org/en/story/2018/12/1027971

  https://www.nextgov.com/ideas/2018/12/clearing-air-around-facial-recognition-travel/153362/

  https://bigleaguepolitics.com/google-approves-app-for-muslims-to-report-people-who-commit-blasphemy/

  https://arstechnica.com/information-technology/2018/12/unite-day2-1/

  https://govtslaves.info/2018/12/10/big-brother-app-reports-your-location-over-14000-times-a-day/

  http://www.investmentwatchblog.com/kansas-family-warns-others-that-medicaid-can-take-your-house/

  https://www.businessinsider.com.au/facebook-apple-amazon-netflix-google-political-donations-graph-2018-11

  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6480261/Shocking-report-reveals-apps-track-share-data-advertisers.html

  https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-6480817/Human-activity-cause-Earths-climate-revert-ice-free-state-not-seen-50-million-years.html

  http://www.investmentwatchblog.com/how-to-piss-off-99-of-the-people/

  https://govtslaves.info/2018/12/10/french-speed-camera-revolt-intensifies/

  http://www.investmentwatchblog.com/weather-channel-declares-november-coldest-in-50-years/

  https://www.naturalnews.com/2018-06-08-the-criminalization-of-science-whistleblowers-a-mind-blowing-interview-with-judy-mikovits-phd.html

  http://www.investmentwatchblog.com/facebook-censors-photo-that-may-show-violent-or-graphic-content-photo-depicts-santa-claus-kneeling-to-honor-baby-jesus-in-manger/

  http://12160.info/page/thanks-obama-netflix-due-to-porn-children-are-sexually-assaulting

  https://www.mintpressnews.com/how-big-brother-grips-american-minds-to-support-foreign-invasions/252701/

  http://www.investmentwatchblog.com/macron-accidentally-united-the-french-people-against-globalism-whoops/

  https://govtslaves.info/2018/12/10/over-a-million-people-die-from-chemotherapy-every-year-but-only-750000-pass-away-from-cancer-whats-wrong-with-this-picture/

  https://www.cnbc.com/2018/12/09/medical-record-errors-common-hard-to-fix.html?__source=sharebar|email&par=sharebar

  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/3711726/posts

  https://www.rt.com/news/446023-un-migration-pact-controversy/

  http://stateofthenation2012.com/?p=110250

  https://www.globalresearch.ca/university-of-sydney-professor-tim-anderson-suspended-for-criticism-of-war-propaganda-against-syria-iraq-and-palestine/5662229

  https://www.zerohedge.com/news/2018-12-09/wall-streets-corruption-runs-deeper-you-can-fathom

  http://www.investmentwatchblog.com/beat-depression-without-drugs-these-are-the-best-supplements-and-activities-that-work-faster-and-better-than-prescription-medicine/

  http://www.investmentwatchblog.com/excellent-documentary-on-how-bankers-bankrupted-the-whole-planet/

  Apreciază

 2. costel said, on decembrie 11, 2018 at 9:53 am

  „Frumusețea unui adevărat rege nu a mai fost văzută în lume de când a început exilul și profeții ne-au asigurat că se va întoarce.” Ce comentarii am putea face vis-à-vis de o asemenea fraza, pe cine asteapta ei???!!! Fala, nu intrare in Ierusalim calare pe magarus, coroana de aur, nu de spini… Dumnezeu sa-i ierte, ca nu stiu ce fac!

  Apreciază

  • Constantin said, on decembrie 11, 2018 at 7:46 pm

   Nimeni sa nu se uite la acel ANTIHRIST (FIARA) ! Pentru ca apare sub forma de frumusete orbitoare,cine uita la dansul,sufletul aceluia este al lui (FIAREI) Trebuie sa ne pregatim crestineste,sa ne impacam cu bunul Dumnezeu care va avea grija de noi toti care apeleaza la EL! Vin vremuri foarte grele de suportat si martiriul celor ce opun lui ANTIHRISTULUI (FIAREI)! Nu va temeti si nu uitati ca toate aste le stie DUMNEZEU si le sunt ingaduite!

   Apreciază

  • Gaspar said, on decembrie 12, 2018 at 12:03 pm

   Dumnezeu să-i ierte,dar ei stiu ce fac ! n-au știu prima dată când le-a spus IISUS ,dar acu stiu ce au făcut înaintașii lor . Să-i plângem pe ei sau pe noi?

   Apreciază

   • Mihail V said, on decembrie 19, 2018 at 11:31 pm

    Nu prea au gasit donatori. Abia au strans putin peste 4000 dolari din cei 50000 propusi a se strange. Cam zgarciti pentru o cauza atat de nobila. Sau ascund suma exacta cu gandul de a strange mult mai mult? Nu te poti increde niciodata in ei….Nebuni avem peste tot

    Apreciază

 3. Constantin said, on decembrie 11, 2018 at 7:49 pm

  Va recomandam sa urmariti serialul foarte interesant despre vremurile tulburi care vin! Se numeste SAREA PAMANTULUI in cinci parti!

  Apreciază

 4. […] Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata l… […]

  Apreciază

 5. […] Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata l… […]

  Apreciază

 6. […] Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata l… […]

  Apreciază

 7. […] Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata l… […]

  Apreciază

 8. […] Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata l… […]

  Apreciază

 9. […] Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata l… […]

  Apreciază

 10. […] Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata l… […]

  Apreciază

 11. […] Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata l… […]

  Apreciază

 12. […] Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunta ca se pregateste COROANA DE AUR ce va fi inmanata l… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: