SACCSIV – blog ortodox

ALERTA: A disparut NINEL PEIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 7, 2019

Hot News: Alertă: A dispărut un candidat la prezidențiale / Ninel Peia a plecat azi noapte de la hotel și nu a mai putut fi contactat

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale susținut de Partidul Neamul Românesc, a dispărut în cursul nopții de miercuri spre joi de la hotelul din Cluj unde era cazat.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, acesta efectua activități de campanie electorală în Cluj Napoca și, la terminarea activităților, echipa SPP care îl însoțea – acesta beneficia potrivit legii de mașină cu șofer și ofițer de protecție – la hotelul unde era cazat.
Ninel Peia urma să fie preluat de echipa SPP a doua zi, la 8 dimineața.

Însă, la ora 1,17 noaptea, acesta a plecat din hotel, îmbrăcat în costum și cu o borsetă, potrivit surselor citate, plecând într-o direcție necunoscută.
A doua zi acesta nu a mai putut fi contactat nici de ofițerul SPP nici de staff-ul de campanie.
În urma acestui incident, a fost sesizată poliția și a fost informată familia acestuia, fiind în desfășurare o anchetă în acest caz, au precizat sursele citate.

Mihai Gadea a declarat la ora 21 ca Antena 3 a luat foarte in serios stirea, asa ca au contactat-o pe sotia acestuia, care le-a spus:

Nu va ingrijorati, dispare des.

 

 

RAUL a explodat in Romania de cand Patriarhul Daniel a interzis citirea Moliftelor Sfantului Vasile cel Mare

Posted in MOLITFE, PATRIARHUL DANIEL, Sfantul Vasile cel Mare by saccsiv on noiembrie 7, 2019

In 2011 Patriarhul Daniel a interzis citirea in biserici a Molitfelor Sfantului Vasile cel Mare la inceput de an. Hotărârea a fost luată în cadrul şedinţei Sfântului Sinod, în şedinţa de lucru din 17 februarie, la propunerea Preasfinţitului Corneliu, Episcopul Huşilor, despre care s-a dovedit dupa cativa ani ca este homosexual.

Asta in conditiile in care in Romania sunt cele mai multe tiganci vrajitoare din lume, un numar uriasi de masoni, mai multi agenti secreti decat in Franţa şi Germania la un loc, iar “societatea civila” de tip George Soros a devenit déjà sufocanta. Asadar, nu numai ca nu trebuia interzisa citirea Moliftelor Sfantului Vasile cel Mare, ci trebuiau completate, dupa cum explica parintele Mihai Valica:

Moliftele ar trebui completate si nu limitate, cu noi formule actualizate la problemele noi, cum ar fi: sa scoata demonii din politica, din masonerie, miscari oculte, de prin unele banci jefuitoare, precum si din alte ideologii dracesti actuale, din secte sau din bisericile ecumeniste, din unii teologi inchipuiti si apostati, din guverne si administratii centrale si locale, care jefuiesc prin taxe si impozite aberante pe om, pe care il umilesc si-l subjuga in numele unei false simulari a binelui comun.

 

Parerea mea: Nici un candidat nu vorbeste impotriva SEMNULUI FIAREI deci nici un candidat NU TREBUIE VOTAT

Daca voi stiti pe cineva care a vorbit, va rog sa-mi spuneti.

Fratilor, este de o importanta covarsitoare chestiunea cipului (card national de sanatate, pasaport cu cip, buletin biometric) – disparitia banilor cash – internetul obiectelor – eGuvernarea. Pentru ca tine de semnul fiarei, adica de antihrist, adica de cele descrise in Apocalipsa. Este cel mai important examen al omenirii de la neascultarea lui Adam incoace.

Iar Sfarsitul Vremurilor este la usi. Asa ca preocuparile noastre trebuie sa fie in primul rand apocaliptice:

Hartia ALTERNATIVA la CIP e DULCE. Dar daca nu esti atent, te DUCE…

De treburile astea nu este insa preocupat nici unul dintre candidati. Majoritatea se scalda in voma electorala iar cativa abordeaza cel mult teme de genul anti casatorie intre homosexuali sau anti vaccinare obligatorie. Bune teme, insa foarte departe de a fi suficiente.

 

Vladimir Putin si Viktor Orban s-au intalnit la Budapesta cu Patriarhul Ioan al X-lea al Bisericii Antiohiei si cu alti lideri religiosi din Siria

Posted in Siria, Vladimir Putin by saccsiv on noiembrie 7, 2019

In 2013 NINEL PEIA vota pentru CIPUIREA romanilor. Acum ni se spune ca despre el a profetit Parintele Justin Parvu ca va fi salvatorul neamului…

In 2013, Ninel Peia vota DA la Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.133/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, în vederea eficientizării unor instituţii şi activităţi în acest domeniu.

Il vedeti la pozitia 192:

http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.Nominal?idv=10453

Era vorba despre cardul national de sanatate cu cip:

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2011/pr157_11.pdf

Legea a fost apoi trimisa Presedintelui României pentru promulgare, a fost promulgata prin Decret nr.609/2013 si a devenit Legea nr.191/2013.

Care card national de sanatate trebuia sa fie pe acelasi document cu buletinul biometric. Conform https://lege5.ro/Gratuit/g42tmnjsgi/cardul-national-de-asigurari-sociale-de-sanatate-lege-95-2006?dp=hazdanbzha4dc:

Noile cărți de identitate, eliberate începând cu anul 2014, în mod etapizat, cu elemente de securitate adecvate, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 82/2012 pentru modificarea și completarea unor acte normative privind evidența persoanelor, actele de identitate ale cetățenilor români, precum și actele de rezidență ale cetățenilor statelor membre ale UE și SEE rezidenți în România, aprobată cu modificări prin Legea nr. 235/2013, vor avea și funcționalitatea de card național.

Cititi va rog si:

DEZBATERE PUBLICA. IMPLICATI-VA. De la 1 aprilie 2014 – BULETIN CU CIP. Ei zic ca nu-i obligatoriu cu cip, dar atentie: VA FI SI CARD DE SANATATE, care VA AVEA OBLIGATORIU CIP. Avocati si juristi crestini: LAMURITI VA RUGAM CHESTIUNEA!

N-a fost in 2014, dar sigur va fi:

PROIECT: Cardul de sănătate se desființează. Va fi înlocuit de noul buletin

Oricum, ideea e clara, Ninel Peia s-a numarat printre cei ce au vrut cipuirea romanilor. Adica a fost exact contra a ceea ce a luptat parintele Justin Parvu ani de zile.

Si cu toate acestea, iata ce putem citi la https://bpnews.ro/2019/10/24/profetia-parintelui-iustin-parvu-despre-viitorul-presedinte-al-romaniei/

Nu există creștin român să nu fi auzit de părintele Iustin Pârvu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai neamului nostru. Un sfânt al închisorilor comuniste, care a răbdat prigoana la care a fost supus, fără crâcnire și, mai ales, fără a se lepăda de credință.

Tocmai de aceea, profeția pe care ne-a lăsat-o este de natură să ne dea fiori. Suntem la ceas de cumpănă, avem de ales drumul pe care vom merge mai departe ca neam și țară, un moment pe care părintele Iustin Pârvu l-a știut de mult:

„O să apară din mulțime un om credincios și foarte iubit de popor. Dumnezeu îl va arăta într-o bună zi, părinte Neonil. Dar nici eu, nici tu, nu vom mai fi aici. Cel care i-i va îndruma pașii va fi un Purtător de Hristos de la Sihăstria Putnei. În anul când omul a pășit pe lună s-a născut întru Hristos, pentru România, cel ales de Dumnezeu. Când va împlini jumătate de veac își va asuma misiunea. Bătălia credinței, pierdută în față sodomitilor, va fi dată uitării. Falsul, mișelia și necinstea vor fi biruite. Rațoiul sodomit va încerca să-l omoare și mulți de-ai noștri cu mintea rătăcind în lucruri nefolositoare i-i vor da ajutor.”

Cuvintele acestea sunt consemnate în caietele scrise de Părintele Arhimandrit Neonil Ștefan, starețul Sfintei Mănăstiri Frăsinei din județul Vâlcea, trecut la cele veșnice la 13 martie 2016.

Citind și recitind această profeție, îți dai seama că singurul politician care se potrivește portretului creionat de părintele Iustin Pârvu este candidatul la președinție al Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia.

El este singurul care a pornit în această luptă cu crucea-n mână. Sigla partidului pe care îl reprezintă are în centrul său Crucea Sfântului Andrei, cel ce a creștinat România.

Cel văzut de Părintele Iustin Pârvu ca fiind menit să ridice neamul românesc din mocirla în care l-au împins conducătorii vânduți intereselor străine este născut în anul în care „omul a pășit pe Lună”, respectiv 1969, anul în care s-a născut și Ninel Peia și a fost botezat întru Hristos.

Acum, când a împlinit jumătate de veac, cum ne spune profeția, și-a asumat misiunea de a salva Neamul Românesc. Nu singur, ci cu îndrumarea spirituală a unor mari duhovnici, chiar de la Mânăstirea Putna,  după cum spunea părintele Iustin Pârvu.

(more…)

Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg

Posted in Arnold Schwarzenegger, incalzirea globala, schimbarea climei by saccsiv on noiembrie 7, 2019

Italia: OBLIGATORIU in SCOLI predarea “SCHIMBAREA CLIMEI” si introducerea AGENDEI 2030

Posted in incalzirea globala, Italia, schimbarea climei, SCOALA by saccsiv on noiembrie 7, 2019