SACCSIV – blog ortodox

Parerea mea: Nici un candidat nu vorbeste impotriva SEMNULUI FIAREI deci nici un candidat NU TREBUIE VOTAT

Daca voi stiti pe cineva care a vorbit, va rog sa-mi spuneti.

Fratilor, este de o importanta covarsitoare chestiunea cipului (card national de sanatate, pasaport cu cip, buletin biometric) – disparitia banilor cash – internetul obiectelor – eGuvernarea. Pentru ca tine de semnul fiarei, adica de antihrist, adica de cele descrise in Apocalipsa. Este cel mai important examen al omenirii de la neascultarea lui Adam incoace.

Iar Sfarsitul Vremurilor este la usi. Asa ca preocuparile noastre trebuie sa fie in primul rand apocaliptice:

Hartia ALTERNATIVA la CIP e DULCE. Dar daca nu esti atent, te DUCE…

De treburile astea nu este insa preocupat nici unul dintre candidati. Majoritatea se scalda in voma electorala iar cativa abordeaza cel mult teme de genul anti casatorie intre homosexuali sau anti vaccinare obligatorie. Bune teme, insa foarte departe de a fi suficiente.

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. abc said, on noiembrie 7, 2019 at 7:34 pm

  Uite,
  Asta vorbeste impotriva fiarei.
  E adevarat ca nu impotriva semnului ei, dar vorbeste impotriva fiarie.
  Si ce-i mai mare, sa vorbesti impotriva semnului ei sau impotriva ei ?
  Si poate nu stie, dar din durere se naste smerenia, mila, dragostea


  Alexandru Cumpănașu: La Colectiv nu a fost accident, ci crimă cu premeditare/ Dacian Cioloș, agent francez/ Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?

  Alexandru Cumpănașu, candidat independent la președinția României a criticat prestația actualului șef al statului, Klaus Iohannis, despre care a spus într-un interviu că a dus țara la nivel de „broască, de gândac”, în politica externă.

  De asemenea, în același interviu, Cumpănașu a mai afirmat că Iohannis s-a consultat doar cu reprezentanții societății civile care susțin USR-ul, după incendiul de la clubul Colectiv, de-acum patru ani.

  Despre acel eveniment, Cumpănașu afirmă că a fost „crimă cu premeditare”, de care cineva a avut nevoie. El se întreabă, în cadrul aceluiași interviu, de ce Victor Ponta nu spune nimic despre Colectiv, în condițiile în care a fost principala victimă politică a acelui incident.

  Iată principalele declarații făcute de Alexandru Cumpănașu în interviul acordat Iosefinei Pascal:

  La Colectiv nu a fost niciun accident, ci o crimă cu premeditare. Îmi bazez această afirmație pe cercetările făcute de Universitatea din Petroșani care au demonstrat că acolo nu putea exista un incendiu provocat care să determine o asemenea capacitate de foc, de ardere, într-un timp limitat.În al doilea rând,mă bazez pe faptul că după ieșirea din club, multe dintre victime au vorbit despre imposibilitatea lor de a se salva și lipsa ajutorului acordat de stat.

  Eu cred că am avut de-a face cu o crimă cu premeditare. Vă repet: avem de-o parte experimentul științific și modul în care au intervenit autoritățile imediat. Au vrut să aibă o tragedie cât mai mare, cu număr cât mai mare de morți, ca după aceea să poată să urmeze altceva.

  Apropo, Ponta de ce tace despre Colectiv? Principala victimă politică a Colectivului nu zice nimic. De ce?

  Consultările lui Iohannis s-au făcut doar cu reprezentanții USR din societatea civilă. Cred că dacă Ponta mai avea dosar penal azi, era foarte vocal despre Colectiv.

  Cum poate un grup de doi parlamentari să devină lider al unui grup european la nivelul întregii Europe care să conducă un grup parlamentar, cum este Renew Europe al lui Macron, dacă nu este agent francez (Despre Dacian Cioloș -n.r.)? Dacă noi, România, am fi în situația lui Macron și am 40 de parlamentari și grupul acesta parlamentar l-am iniția noi, România, cum l-a inițiat Macron, cum ar accepta România ca un bulgar sau un polonez să fie liderul acestui grup uriaș, în care eu am 90%? Decât dacă acel parlamentar ar fi un trădător al țării sale și un agent al serviciilor mele.

  Prin același mod, există oameni care-și trădează țara din momentul în care ajung la Bruxelles, pentru avantaje pe care le oferă acele state, în defavoarea României.

  Azi nu suntem izolați, suntem coborâți la nivel de broască, de gândac de bucătărie, în materie de politică externă, adică nu contăm. Suntem plimbați pe la mese, dar doar cu scaunul, nu avem niciun cuvânt de spus. Eu prefer izolarea, decât acei stări, de sclavie, de arondare. România este și arendată pe la una, pe la alta.

  Asta nu este politică externă.

  Ați văzut vreun român în Parlamentul Italian? Vreun român în parlamentul Spaniol? Adică noi suntem cam 2% în Italia și nu avem niciun parlamentar român.

  Nu voi fi de acord cu niciun cetățean, care vine pe teritoriul României, dacă statul român nu are capacitatea de a gestiona cultural, economic, sub toate aspectele acei migranți.

  Cei care au profitat de pe urma războiului din Siria, ei să primească pe migranți: America, Rusia și o parte a Uniunii Europene. Nu noi, noi nu am bombardat Siria.

  Dacă suntem o țară creștină și Președintele nu se întâlnește cu Patriarhul și nu se duce la biserică, ce țară reprezintă?

  Dl Tăriceanu este un agent de influență al Budapestei, cât încape.

  Rise Project este un apendice al serviciile secrete maghiare, are legătură direct cu George Soroș

  https://www.activenews.ro/stiri-politic/Alexandru-Cumpanasu-La-Colectiv-nu-a-fost-accident-ci-crima-cu-premeditare-Dacian-Ciolos-agent-francez-Daca-suntem-o-tara-crestina-si-Presedintele-nu-se-intalneste-cu-Patriarhul-si-nu-se-duce-la-biserica-ce-tara-reprezinta-158640

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 7, 2019 at 8:39 pm

   abc

   Ce pot zice? Esti bine?

   Apreciat de 1 persoană

   • abc said, on noiembrie 8, 2019 at 12:42 pm

    As fi vrut sa-ti ca si fratele lui Ava Macarie:
    – Cu rugaciunile tale, bine
    Dar si satana a deprins mestesugiri de mii de ani.

    Apreciază

   • abc said, on noiembrie 8, 2019 at 12:43 pm

    As fi vrut sa-ti raspund ca si fratele catre Ava Macarie:

    Apreciază

   • abc said, on noiembrie 8, 2019 at 3:27 pm

    am vrut sa pun Patericul de la 2:57:00

    Apreciază

  • Diana Detesan said, on noiembrie 8, 2019 at 1:20 pm

   CUMPANASU PRESEDINTE!

   Apreciază

 2. pamaio said, on noiembrie 7, 2019 at 7:49 pm

  Facebook a devenit o cauza principala in cazurile de divort.

  Un studiu recent a descoperit o legatura intre sanatatea unei relatii si folosirea Facebook, legatura ce ar trebui sa determine mai multi oameni sa lase deoparte computerul sau telefonul pentru a acorda in schimb mai multa atentie partenerilor.

  Studiul, publicat in Jurnalul de Cyber Psihologie, Comportament si Retele Sociale, a descoperit ca persoanele care folosesc Facebookul mai mult de o data pe ora sunt mai predispuse la „conflicte legate de Facebook” cu partenerii de cuplu. Aceste conlicte pot conduce catre despartiri sau chiar divorturi. Studiul, efectuat de Russel Clayton, un doctorand de la Facultatea de Jurnalism a Universitatii din Missouri impreuna cu colegii sai de la Universitatea Hawaii at Hilo si Universitatea St. Mary din San Antonio, a analizat 205 utilizatori Facebook cu varste cuprinse intre 18 si 82 de ani. Dintre cei analizati, 79% au declarat ca se gasesc intr-o relatie romantica. In timp ce alte studii precedente au demonstrat ca persoanele care folosesc mai mult retele de socializare precum Facebook sunt mai predispuse sa-si monitorizeze partenerii, Studiul lui Clayton a fost primul care a analizat efectiv rata de despartire.

  Clayton a presupus ca o folosire mai frecventa a retelelor sociale si monitorizarea partenerului ar putea duce la neintelegeri si sentimente de gelozie. Studiul pare sa confirme aceasta ipoteza, observand o corelare puternica intre utilizarea Facebook si stabilitatea relatiei. Autorul a afirmat ca in cele mai multe cazuri, corelarea are ca sursa gelozia si certurile legate de parteneri din trecut, certuri izbucnite in urma spionarii activitatii partenerilor pe retelele sociale. De asemenea, studiul a descoperit ca Facebook inlesneste reconectarea cu alte persoane, inclusiv fosti iubiti, ceea ce poate duce la tradare emotionala si fizica.

  Studiul lui Clayton nu este primul de acest gen. In 2012 Divort Online UK a intervievat mai multi avocati britanici specializati in divorturi pentru a afla daca exista corelarea, ajunsa deja in folclorul popular, intre folosirea social media si divort. Potrivit studiului, aproximativ unul din trei divorturi a rezultat din neintelegeri avand ca sursa social media. Similar, un studiu efectuat in 2010 de Academia Americana a Avocatilor Matrimoniali, a dezvaluit ca 4 din 5 avocati au folosit probe derivate din retelele sociale in procesele de divort, cu Facebook conducand detasat in lista.

  Apreciază

 3. Duhul Căpitanului said, on noiembrie 7, 2019 at 8:17 pm

  In turul întâi îl votez pe Vlad Țepeș, iar în al doilea, pe Corneliu Zelea Codreanu. Doamne ajuta!

  Apreciază

 4. ovidiu said, on noiembrie 7, 2019 at 8:24 pm

  uitati-va la marturia acestui fost militar in armata usa despre cum suntem otraviti in fiecare zi

  Apreciat de 1 persoană

  • tataia said, on noiembrie 8, 2019 at 1:37 am

   De parca nu am sti…Toata stima si respectul pentru aceasta femeie curajoasa care spune lucrurilor pe nume! A deschis vreunul din candidatii la presedentie discutia despre chemtrails? NU! Atunci de de as vota pe careva din ei?…noi murim cu zile, murim pe capete din cauza acestor otravuri din aer dar ne entuziasmam ca ala e bun, ala e rau, ala e de stinga ala e de dreapta?

   Apreciat de 2 persoane

 5. AnmG said, on noiembrie 7, 2019 at 8:31 pm

  Foarte bine punctat. Ma mir cum de unii cititori de pe aici inca se mai gandesc sa mearga la vot, cum ca ar schimba ceva. E de ras si de plans in acelasi timp; parca ceva le blocheaza creierul sa inteleaga… atatea argumente de bun simt dar se uita la tine de parca ai zis nu stiu ce mare prostie.

  Vine buletinul biometric, sunt extraordinar de mari sanse sa te insemneze cu laserul. Cine o sa devina presedinte , o sa anuleze cumva legea asta? sa nu fie chiar dimpotriva, sustinator aprig al acesteia, si tu l-ai votat, e ca si cum ai fi complicele lui intr-o oarecare masura.

  Sincer, nu stiu cum de mai aveti rabdare (saccsiv), zici o data, daca nu intelege a doua oara ii zici direct: esti prost de puti, stai acasa.

  Apreciat de 2 persoane

  • mircea.v said, on noiembrie 7, 2019 at 8:56 pm

   Lasa ca ne salveaza Daniel de toate biometricele, ca tot e unu pe aicea – @Andrei-Nicolae, parca, de il lauda si il mai numeste si „parinte” pe lupul in piele de oaie. Cica vorbeste Daniel f corect dpdv dogmatic, si ca e un bun teolog. Si diavolul este un bun teolog, cel mai bun, numai ca si pe diavol si pe daniel ii tradeaza faptele.

   Apreciat de 2 persoane

  • tataia said, on noiembrie 8, 2019 at 1:39 am

   Mda….unii cititori se gindesc sa mearga la vot..dar la referendum n-au fost!

   Apreciază

   • AnmG said, on noiembrie 8, 2019 at 3:21 pm

    Da, se gandesc sa mearga la vot. Daca ne uitam putin la unele dintre discursurile acestor candidati o sa ne dam seama si de ce (partial). Nu stiu de unde isi scot astia discursurile dar se pricep, se pricep extraordinar de bine; te unge parca la suflet, ai impresia ca ar fi gata sa se sacrifice pt tine. Wow, pur si simplu wow. Asculti pe unu te gandesti ca el are dreptate, asculti pe celalalt parca iti schimbi total parerea si tot asa. Au un talent la a da din gura…valeu. Viclenie si manipulare la maxim. Vorbele ca vorbe dar fapte? si ce fel de fapte? Daca is de acord cu biometria nici nu ma mai intereseaza ce alte idei, propuneri, fapte bune ar avea, nu votez cu niciunul.

    Apreciază

 6. Tt said, on noiembrie 7, 2019 at 11:58 pm

  Cind eram mic mergeam la teatrul de papusi.Acolo vedeam „Alba ca zapada” „Capra cu 3 iezi” etc.Practic mergeam sa vad ce vroiam eu.Dar mai era cineva pe care eu nu il vedeam.PAPUSARUL. Extrapolind …. cu alegerile consider ca PAPUSARUL(sau PAPUSARII ) s-au pregatit cum se cuvine si pentru aceste alegeri.Toti candidatii sint de fapt niste papusi in mainile lor.Alegatorii sint chemati sa voteze …. Dar PAPUSARUL detine (toate) papusile. Asa ca ….. Cele exprimate aici sint doar o parere personala a mea.Fiecare decide insa in numele lui.

  Apreciat de 2 persoane

 7. vlad tepes said, on noiembrie 8, 2019 at 2:39 am

  Trebuie sa intelegem odata ca in Colonia noastra securist-masonica si mafiota, Papusarii Externi prin slugoii lor securisti si politruci nu vor permite niciodata, sa ajunga la conducerea tarii unui candidat patriot, integru, nationalist-suveranist si credincios ortodox! Mai mult, daca ar aparea un astfel de om, nici macar nu il vor lasa sa candideze!
  Cel mai bun exemplu in acest sens este cel al lui Liviu Plesoaianu, care, departe de a fi acel candidat deosebit, e totusi un om integru, nesantajabil si cat se poate de sincer in demersurile sale legate de nationalism si suveranism, iar asta s-a vazut atunci cand Sistemul securist-masonic i-a sabotat candidatura! Mai nou, l-au boicotat si televiziunile asa zis “prietene”(evident, tot la ordine clare si precise), asa incat astazi, Plesoianu a fost trecut pe linie moarta!
  Papusarii Externi nu vor in ruptul capului ca In Romania sa mai apara vreodata o miscare de mase, eminamente romaneasca la care a aderat elita intelectuala si spirituala a neamului romanesc, asa cum a fost Miscarea Legionara, condusa de un patriot integru crestin-ortodox extrem de carismatic, C,Z.Codreanu!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: