SACCSIV – blog ortodox

In 2013 NINEL PEIA vota pentru CIPUIREA romanilor. Acum ni se spune ca despre el a profetit Parintele Justin Parvu ca va fi salvatorul neamului…

In 2013, Ninel Peia vota DA la Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.133/2010 pentru modificarea şi completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, în vederea eficientizării unor instituţii şi activităţi în acest domeniu.

Il vedeti la pozitia 192:

http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.Nominal?idv=10453

Era vorba despre cardul national de sanatate cu cip:

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2011/pr157_11.pdf

Legea a fost apoi trimisa Presedintelui României pentru promulgare, a fost promulgata prin Decret nr.609/2013 si a devenit Legea nr.191/2013.

Care card national de sanatate trebuia sa fie pe acelasi document cu buletinul biometric. Conform https://lege5.ro/Gratuit/g42tmnjsgi/cardul-national-de-asigurari-sociale-de-sanatate-lege-95-2006?dp=hazdanbzha4dc:

Noile cărți de identitate, eliberate începând cu anul 2014, în mod etapizat, cu elemente de securitate adecvate, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 82/2012 pentru modificarea și completarea unor acte normative privind evidența persoanelor, actele de identitate ale cetățenilor români, precum și actele de rezidență ale cetățenilor statelor membre ale UE și SEE rezidenți în România, aprobată cu modificări prin Legea nr. 235/2013, vor avea și funcționalitatea de card național.

Cititi va rog si:

DEZBATERE PUBLICA. IMPLICATI-VA. De la 1 aprilie 2014 – BULETIN CU CIP. Ei zic ca nu-i obligatoriu cu cip, dar atentie: VA FI SI CARD DE SANATATE, care VA AVEA OBLIGATORIU CIP. Avocati si juristi crestini: LAMURITI VA RUGAM CHESTIUNEA!

N-a fost in 2014, dar sigur va fi:

PROIECT: Cardul de sănătate se desființează. Va fi înlocuit de noul buletin

Oricum, ideea e clara, Ninel Peia s-a numarat printre cei ce au vrut cipuirea romanilor. Adica a fost exact contra a ceea ce a luptat parintele Justin Parvu ani de zile.

Si cu toate acestea, iata ce putem citi la https://bpnews.ro/2019/10/24/profetia-parintelui-iustin-parvu-despre-viitorul-presedinte-al-romaniei/

Nu există creștin român să nu fi auzit de părintele Iustin Pârvu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai neamului nostru. Un sfânt al închisorilor comuniste, care a răbdat prigoana la care a fost supus, fără crâcnire și, mai ales, fără a se lepăda de credință.

Tocmai de aceea, profeția pe care ne-a lăsat-o este de natură să ne dea fiori. Suntem la ceas de cumpănă, avem de ales drumul pe care vom merge mai departe ca neam și țară, un moment pe care părintele Iustin Pârvu l-a știut de mult:

„O să apară din mulțime un om credincios și foarte iubit de popor. Dumnezeu îl va arăta într-o bună zi, părinte Neonil. Dar nici eu, nici tu, nu vom mai fi aici. Cel care i-i va îndruma pașii va fi un Purtător de Hristos de la Sihăstria Putnei. În anul când omul a pășit pe lună s-a născut întru Hristos, pentru România, cel ales de Dumnezeu. Când va împlini jumătate de veac își va asuma misiunea. Bătălia credinței, pierdută în față sodomitilor, va fi dată uitării. Falsul, mișelia și necinstea vor fi biruite. Rațoiul sodomit va încerca să-l omoare și mulți de-ai noștri cu mintea rătăcind în lucruri nefolositoare i-i vor da ajutor.”

Cuvintele acestea sunt consemnate în caietele scrise de Părintele Arhimandrit Neonil Ștefan, starețul Sfintei Mănăstiri Frăsinei din județul Vâlcea, trecut la cele veșnice la 13 martie 2016.

Citind și recitind această profeție, îți dai seama că singurul politician care se potrivește portretului creionat de părintele Iustin Pârvu este candidatul la președinție al Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia.

El este singurul care a pornit în această luptă cu crucea-n mână. Sigla partidului pe care îl reprezintă are în centrul său Crucea Sfântului Andrei, cel ce a creștinat România.

Cel văzut de Părintele Iustin Pârvu ca fiind menit să ridice neamul românesc din mocirla în care l-au împins conducătorii vânduți intereselor străine este născut în anul în care „omul a pășit pe Lună”, respectiv 1969, anul în care s-a născut și Ninel Peia și a fost botezat întru Hristos.

Acum, când a împlinit jumătate de veac, cum ne spune profeția, și-a asumat misiunea de a salva Neamul Românesc. Nu singur, ci cu îndrumarea spirituală a unor mari duhovnici, chiar de la Mânăstirea Putna,  după cum spunea părintele Iustin Pârvu.

„Bătălia credinței, pierdută în față sodomiților, va fi dată uitării”, spune părintele Iustin Pârvu. Bătălia în fața sodomiților nu a pierdut-o Ninel Peia, ci poporul român, la referendumul pentru familie de anul trecut. Zăpăciți de vorbele meșteșugite ale politicienilor precum Iohannis, Barna sau Paleologu, toți mari susținători ai homosexualilor, prea puțini dintre noi am mers la vot să apărăm familia tradițională.

Ninel Peia a reluat, însă, această bătălie, jurând ca în clipa în care ajunge președinte să lanseze un nou referendum. Își asumă misiunea de a înscrie în Constituție căsătoria ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie, pentru a nu lăsa loc de discuții și revendicări din partea comunității homosexuale.

Este o luptă grea căci, după cum spunea părintele Iustin Pârvu, sunt mulți „cu mintea rătăcind în lucruri nefolositoare”, gata să plece urechea la propaganda neomarxistă.

Este o bătălie în care Ninel Peia are nevoie de noi toți, noi cei cărora ne pasă de neamul românesc, cei cărora ne pasă de credința și valorile pe care s-a ridicat acest popor, noi cei care vrem să le lăsăm copiilor noștri o țară în care să poată trăi liberi în credința în care au fost botezați, nu la cheremul vânzătorilor de țară!

Doar votând cu un român adevărat, “falsul, mișelia și necinstea vor fi biruite.” 

 

Comentariu saccsiv:

Aceasta “profetie” am analizat-o in 2018:

Cred ca “PROOROCIA PARINTELUI JUSTIN PARVU” postata pe “JUSTITIARUL” este FALSA

Si scriam la finalul acelui articol:

“Profetia” poate fi nociva

Fraza “Bătălia credinței, pierdută în față sodomitilor, va fi dată uitării” este o referire clara la recentul Referendum. Adica, “profetia” a aparut la momentul oportun. Cine crede in ea, va incepe sa caute “salvatorul” ce in 2019 va implini 50 de ani. Sau cu o oarecare marja de eroare, eventual de plus minus un an. Cine sa fie, cine sa fie? Oare un om politic? Un intelectual traditionalist viitor om politic? Un carismatic gen Corneliu Zelea Codreanu? Cine sa fie acest nou Stefan cel Mare? Dar oare cine sa fie si cel din rolul lui Daniil Sihastru, de la Sihastria Putnei?

Si daca-l gasesc, ce vor face crestinii naivi? Il vor urma, desigur, caci s-a profetit si a fost indrumat de Putna…

Dar daca “profetia” a fost creata in laboratoarele sistemului si tot in sistem este produs si “salvatorul”? Ar fi foarte tare, nu-i asa? De ce sa faca papusarii asa o treaba? Simplu. Pentru ca nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii.

Iar Ninel Peia e cu Mircia Chelaru, activist new age si fondator al Scolii Hiperboreene:

Sa-l alegem pe NINEL PEIA? Nu…

Sa presupunem totusi, de dragul teoriei, ca marele duhovnic Justin Parvu chiar a spus aceasta profetie. In acest caz, indubitabil nu se referea la Ninel Peia, caci cel mai cunoscut luptator anti cip din spatiul romanesc nu si-ar fi indemnat neamul sa-l voteze tocmai pe cel ce lucreaza pentru semnul fiarei.

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Codrin COD said, on noiembrie 7, 2019 at 1:00 pm

  profetia este falsa, evident.

  Apreciază

 2. SAVONAROLA said, on noiembrie 7, 2019 at 1:51 pm

  Nu are niciun rost intrebarea din titlu, devreme ce o sa iasa presedinte exact cine „trebuie”, adica candidatul promovat si aiutat de servicii. Dupa parerea mea, nici nu ar trebui sa mai mergem la votare.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Andrei said, on noiembrie 7, 2019 at 2:10 pm

  si daca omul „n-a pasit pe luna” ce facem? se amana „profetia”?

  Apreciat de 1 persoană

 4. tataia said, on noiembrie 7, 2019 at 2:33 pm

  Da, da..cind omul a pasit pe luna. In mod sigur! Parintele stia ca nu a pasit nimeni pe luna…deci….

  Apreciat de 1 persoană

 5. Releu said, on noiembrie 7, 2019 at 4:58 pm

  Profetie mincinoasa, evident… Cine l-a intilnit macar o data in viata pe Parintele Justin Parvu stie ca nu asta era felul sau de exprimare. Parintele a spus foarte clar: „Solutii umane nu mai sint!” si „Va veni urgia!”. Prin urmare, profetia ar putea fi totusi credibila doar daca Nilel Peia nu e om. Cine stie, poate ca l-au adus americanii de pe Luna, o fi calcat vreun astronaut pe el…

  Apreciat de 1 persoană

 6. ROrtodox said, on noiembrie 7, 2019 at 6:51 pm

  Premisa: „Omul a pasit pe luna” – fals mizerabil.
  Iar tot ceea ce porneste de la o premisa falsa, e de-asemenea fals.
  qed.

  Apreciat de 1 persoană

 7. cca70 said, on noiembrie 7, 2019 at 7:08 pm

  eu zic sa despartim un pic uleiul de apa…deci:
  1) profetia e evident un fals….numai e nimica de zis despre asta.

  2) Ninel Peia o fi fost partizan al semnului satanic…dar poate omul s-a schimbat intre timp…Poate a studiat si o fi aflat ce e cu pecetea lui antihrist si precursorii ei…Poate…L-a intrebat cineva zilele astea despre actele cu CIP ,ce parere are? Cum le percepe el? Ar fi fost interesant sa auzim o opinie recenta……Sa nu uitam ca oamenii se schimba …Chiar radical…Un exemplu este chiar Sf Apostol Pavel…Din partizanul celor ce ucideau crestini a devenit el insusi crestin …si inca de ce talie !!!!

  Eu voi merge sa il votez….fie si pentru singurul fapt ca m-am saturat de jidani, de bozgori , de sasi…si in general am ajuns sa detest minoritarii …si asta macar e oltean, adica roman.
  Oricum nu va ajunge in turul 2…jocurile sunt facute…bovina din Sibiu ne va ingropa definitiv in urmatorii ani

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 7, 2019 at 7:19 pm

   cca70

   Este o tema fundamentala. Daca era anti cip sigur vorbea si o facea foarte tare.

   Apreciat de 1 persoană

  • Alexandru TM said, on noiembrie 7, 2019 at 8:59 pm

   Doamne ajuta @cca70

   Ma mir cum de multe ori foarte bine vorbeai pe multe subiecte si erai exact pe punct, de altfeI si cu sesizarea falsului in „profetie” .Iar acum in umila mea gandire , ai zis-o (ai dat cu oistea-n gard) cu „Eu voi merge sa-l votez” .

   Cu lehamitea pe care o descrii stau exact la fel, dar eu nu-mi voi mai pune semnatura ca ramasag pentru nimeni facandu-ma raspunzator si complice faptelor lui.

   Mantuire

   Apreciat de 1 persoană

   • cca70 said, on noiembrie 7, 2019 at 10:35 pm

    @Alexandru TM

    il voi vota doar din simpatie pentru un roman adevarat…cat despre fapta ca voi fi complicele lui…nici o problema…Ninel Peia nu va ajunge presedinte, deci nu va comite acte de tradare din postura de om politic si nu am la ce sa fiu complice

    Iar faptul ca nu este impotriva CIP-ului este o naivitate din partea oricui sa creada ca un politician va fi vreodata impotriva CIP-urilor.Daca chiar apare unul din asta va fi lichidat ca Iorgovan…sau Kennedy

    Apreciază

  • Amin said, on noiembrie 10, 2019 at 12:50 pm

   Si eu am votat Ninel Peia !

   Apreciază

 8. un fir de praf said, on noiembrie 7, 2019 at 9:41 pm

  in cartea Romania ca o prada ,frumos scrie ca votul nostru nu schimba nimic pt ca totul e condus de evrei ,apropo discutam cu cineva care a fost casiera la pariuri sportive unde afla ca toate meciurile sunt aranjate ?!!!!!

  Apreciază

 9. […] de Ninel Peia, incat nu-i intereseaza ca acesta se insoteste cu stalpi new age din Romania, ca a votat pentru cipuirea neamului sau ca i se face campanie electorala folosindu-se de o profetie […]

  Apreciază

 10. […] In 2013 NINEL PEIA vota pentru CIPUIREA romanilor. Acum ni se spune ca despre el a profetit Parintel… […]

  Apreciază

 11. Amin said, on noiembrie 10, 2019 at 12:47 pm

  Eu zic ca in prezent are o cu totul alta opinie si in privinta cipurilor. Atunci era psd-ist, contaminat de sclavagismul UE.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: