SACCSIV – blog ortodox

VACCINATII raspandesc BOLILE. N-o spune Olivia Steer ci o Cercetare NASA si CDC publicata in “The Journal of Infectious Diseases”

Posted in Uncategorized by saccsiv on aprilie 2, 2017

Cercetarea cu privire la acest subiect a fost publicată în 2011 în revista americană The Journal of Infectious Diseases (Jurnalul de boli infecțioase). Echipa de cercetători de elită a fost compusă din membrii de la Centrul Spațial Lyndon B. Johnson al NASA, Centrul Șțiințelor despre Sănătate al Universitații din Texas, Școala Medicală a Universității din Colorado, și Centrul de control și prevenire a bolilor (CDC) ne informeaza OrtodoxInfo citand NATURAL NEWS:

Oamenii de știință sunt șocați să afle că vaccinurile anti-varicelă pot transforma persoanele vaccinate în “purtători” care răspândesc boli infecțioase

(Natural News.) Zona zoster, de asemenea, cunoscută și cu numele de “herpes zoster, va afecta aproximativ 1 din 3 adulți americani în timpul vieții lor. Estimările sugerează că există în jur de peste un milion de cazuri afectate de zona zoster în fiecare an în Statele Unite. Boala este cauzată de virusul varicelo-zosterian în stare latentă – același virus care cauzează varicela. Este destul de bine cunoscut faptul că, dacă ai avut varicelă ești expus riscului de a dezvolta zona zoster în anii ulteriori.

Dar știați că vaccinul anti-varicelă  crește riscul ca cineva să dezvolte varicelă?

Cercetarea cu privire la acest subiect a fost publicată în 2011 în revista americană The Journal of Infectious Diseases (Jurnalul de boli infecțioase). Echipa de cercetători de elită a fost compusă din membrii de la Centrul Spațial Lyndon B. Johnson al NASA, Centrul Șțiințelor despre Sănătate al Universitații din Texas, Școala Medicală a Universității din Colorado, și Centrul de control și prevenire a bolilor (CDC).

Echipa a efectuat e analize pe 36 de bărbați și femei voluntari, care aveau vârsta de peste 60 de ani. Pentru început, tuturor voluntarilor li s-a administrat un vaccin anti-varicelă produs de gigantul farmaceutic Merck. Vaccinul, cunoscut sub numele de Zostavax conține virusul varicelo-zosterian atenuat (VZV), în stare activă.

Oamenii de știință au observat faptul că in prospectul vaccinului se avertizează că, pacienții trebuie să evite contactul cu nou-născuți, femeile gravide care nu au avut varicela, și cu persoanele cu imunitate scăzută pentru o perioadă nespecificată de timp de la vaccinare.

După administrarea vaccinului voluntarilor la studiu, s-au adunat monstre de piele pe tampoane care s-au aplicat la locul injectării. Monstre de saliva au fost adunate înainte și după vaccinare. În zilele de la 1 până la 3, și în zilele 7, 14, 21 și 28, au fost prelevate mostre de salivă în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Așa și, ce au găsit? Exact 50 la sută din monstrele de piele prelevate de la locul injectării în termen de zece minute de la administrare vaccinare au rezultat pozitiv pentru virusul varicelo-zosterian atenuat (VZV). Echipa susține ca acest lucru ar putea indica prezența unei boli infecțioase pe piele la câteva minute după vaccinare.

În monstrele de salivă, nici unul nu a avut rezultat pozitiv pentru ADN-ul VZV imediat după vaccinare. Cu toate acestea, în timpul primei săptămâni de analize a salivei post-vaccinare, monstrele a 21 dintre cei 36 de voluntari au rezultat pozitiv pentru ADN-ul VZV. În ziua a 14-a, VZV a fost detectat în monstrele a 11 voluntari, iar în ziua 21, a fost detectat în 10 monstre. Până în ziua a 28-a, VZV a rămas prezent doar la doi dintre voluntarii la studiu. ADN-ul VZV nu a fost detectat în saliva a 15 voluntari pe parcursul experimentului de 28 de zile.

Potrivit echipei de cercetare, prezența ADN-ului VZV în salivă timp de până la 28 de zile după vaccinare sugerează că există un potențial pericol, ca persoanele care au primit recent vaccinul, să transmită virusul VZV altor persoane.

Aceste descoperiri cu siguranță nu sunt surprinzătoare, potențialul unei vaccinări cu virus activ de a provoca boală este pur și simplu un lucru care de multe ori este trecut cu vederea de către populație. Și nu este doar vaccinul anti-varicelă care este îngrijorător, sunt o mulțime de alte vaccinuri care pot răspândi, de asemenea, boală.

Anumite organizații pentru sănătate par să recunoască riscurile asociate vaccinării, cel puțin pentru cei care sunt defavorizați. După cum observă Mike Adams, pentru pacienții cu sistemul imunitar slăbit, Ghidul pacientului Johns Hopkins avertizează împotriva contactului cu copiii care au fost vaccinați recent și “Spune prietenilor și membrilor familiei care sunt bolnavi, sau au făcut un vaccin cu virus activ (cum ar fi varicela, rujeola, rubeolă, gripa intranazală, poliomielita sau variola), să nu viziteze.”

La St Jude, copiii tratați împotriva cancerului, primesc un set similar de sugestii – și este lesne de înțeles de ce dovezile științifice continuă să arate că, atunci când o persoană este vaccinată cu un virus activ, ar putea să transmită virusul încă câteva săptămâni după vaccinare.

Și după cum revista americană The Health Ranger subliniază, riscul de transmitere, și infecția ulterioară, se aplică tuturor – vaccinați sau nu.

Surse:

NCBI.NLM.NIH.gov

CDC.gov

NaturalNews.com

   Comentariu saccsiv:

   Asta deci n-o spune Olivia Steer:

http://oliviasteer.ro/

   Si nici noi si nici altii fara Facultatea de Medicina. Ca pe asta se bazeaza activistii pro vaccin cand urla la cei anti vaccin: “Dar ce studii aveti voi, ca va dati cu presupusul?”.

Ci iata ca o spun tocmai Institutii agreate de activistii pro vaccin.

De curand:

CNA amendeaza Antena 3 din cauza unei emisiuni ANTI VACCIN

Daca ar mai avea vreo televiziune curajul sa faca o astfel de emisiune, dar pornind de la studiile de mai sus, cam ce motiv de amenda ar mai avea CNA?

Cititi va rog si:

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Reclame
Tagged with: ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Și-a deconectat soția de la aparate, pentru că nu mai avea nicio șansă. La scurt timp, femeia a deschis ochii și a spus asta said, on aprilie 2, 2017 at 4:13 pm

  Și-a deconectat soția de la aparate, pentru că nu mai avea nicio șansă. La scurt timp, femeia a deschis ochii și a spus asta

  Soției sale nu i se mai dădea nicio șansă. Medicii l-au anunțat că ar fi mai bine să o deconecteze de la aparate. În ziua în care a decis să facă asta, s-a întâmplat însă ceva uluitor.
  Femeia a deschis ochii și le-a şoptit: „Sunt o luptătoare!” Când şi-a revenit, le-a povestit medicilor că a fost conştientă în toate cele 12 zile de comă. Şi-a auzit nepoţii citindu-i, a simţit cum era mângâiată de soţul ei pe obraz, ba chiar ţinea minte discuţiile înfiorătoare pe care le-au avut medicii cu familia în legătură cu deconectarea sa de la aparate, scrie realitatea.net.
  „Dacă nu eşti conştient, nu înseamnă că nu auzi ce se petrece în jurul tău. Îi încurajez pe toţi cei care trec prin ce a trecut familia mea să vorbescă încontinuu cu cei aflaţi în comă. Minuni se întâmplă tot timpul. Iar eu sunt una din ele!”, a spus femeia.

  https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/bizar/si-a-deconectat-sotia-de-la-aparate-pentru-ca-nu-mai-avea-nicio-sansa-la-scurt-timp-femeia-a-406397.html?utm_source=Jurnalul%20HP&utm_medium=Website&utm_campaign=jurnalul.ro

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on aprilie 2, 2017 at 4:47 pm

   Si-a deconectat sotia de la aparate si voia sa-i doneze organele, cand ea si-a revenit ca prin minune

   http://ortodoxinfo.ro/2017/03/31/si-deconectat-sotia-de-la-aparate-si-voia-sa-doneze-organele-cand-ea-si-revenit-ca-prin-minune/

   Apreciază

  • una said, on iulie 31, 2017 at 12:25 am

   Da,dar pe noi nu ne-au lasat nenorocitii de doctori sa intram deloc la bunica mea.Dupa un accident vascular cerebral,s-a luptat saraca singura si desi era constienta,isi misca mana incercand sa raspunda la ce o intrebam,ei ne spuneau intr-una ca e in coma si n-are nici o sansa.In doua luni jumate de lupta pentru viata,am reusit sa o vad decat de doua ori si acelea „ilegale” si avea o mana legata de pat desi sustineau ca e in coma.Bun, dar si daca ar fi murit, nu merita sa ne auda si sa ne vada inca odata pana murea?I-au dat lacrimile cand m-a vazut!Si incerca sa vorbeasca! Majoritatea doctorilor sunt criminali, nu au suflet, cel putin in spitalul la care am ajuns noi de urgenta si pe holurile caruia am stat 2 luni jumate.Da, dupa doua luni si jumate de lupta fara nici o sustinere din partea familiei, pentru ca nu ni s-a dat voie nici sa o vedem deloc, a trecut la Domnul Ei spuneau ca nu va supravietui nici pana la spital, ca are doar ore de trait.Se cred atotstiutori.In ziua in care a trecut la Domnul eu eram la usa, dar nu mi s-a dat voie sa o vad pentru ultima oara,nici macar atunciPoate ca a plecat crezand ca am abandonat-o! Si acum, avem alta lupta de dus, pentru cei ramasi din familie si pentru noi toti,vaccinarea cu forta!!Si iarasi majoritatea doctorilor criminali sunt impotriva noastra!Majoritatea indobitociti de sistem si altii cu buna stiinta.

   Apreciază

 2. Adi said, on aprilie 2, 2017 at 4:27 pm

  La ce varsta sa botezat Domnul Nostru Iisus Hristos? in Iordan. Multumesc lui DUMNEZEU caci am gasit un preot nepomenitor in Vrancea.

  Apreciază

  • cos said, on aprilie 2, 2017 at 9:25 pm

   Veste buna! Ai voie sa ne spui cine?

   Apreciază

   • Adi said, on aprilie 4, 2017 at 9:15 pm

    Parintele Vatra, am vazut un documentar cu el la „In numele banului amin” – Imi cer scuze ca am scris titlul acestei blasfemii. Ciprinel zicea de el cand il prindem sa il dam cu capul de borduri. Eu acum cateva zile am vb cu el, dar nu am stat la slujbe. Este la parterul unui bloc.

    Apreciază

  • Radu Cristian said, on aprilie 22, 2017 at 11:22 am

   Hristos a Înviat.

   Spune-mi și mie te rog cum îl găsesc. Mulțumesc.

   Doamne ajută.

   Apreciază

 3. clement said, on aprilie 2, 2017 at 5:55 pm

  Si inca nu se vorbeste in Romania despre vaccinurile create si distribuite de ONU si UNICEF in scopul sterilizarii fetitelor si tinerelor femei, cum a fost cazul in India, Kenia, Israel….
  http://www.camerounliberty.com/sterilisation-de-masse-au-kenya-lassociation-des-medecins-catholiques-accusent-lunicef-et-loms/
  Revin asupra pericolului reprezentat de dioxidul de titan prezent atat in alimente (faina, sare, bicarbonat , dulciuri ) cat si in medicamente (in special in cele generice si pentru copii) si in suplimentele alimentare.
  In acesta ultima categorie intra si produsele vandute de marca „Naturalis”, „inteligenta materiei”, pe a caror ambalaje figureaza in medalion cuvintele”good manufacturing practice”.
  Dioxidul de titan nu se elimina din organism si este responsabil pentru instalarea precoce a dementei, anumite tipuri de autism, cancer de colon si vezica urinara, maladii renale.
  In Franta au fost repertoriate peste 4000 de medicamente care contin titan.
  Germania a interzis deja folosirea TiO2 in medicamente si alimente.
  http://guichon-vannes.com/faqs/tio2-dioxyde-de-titane-process-de-fabrication-du-dioxyde-de-titane/
  http://www.bfmtv.com/sante/colorant-e171-attention-les-medicaments-en-contiennent-aussi-1097260.html
  La capitolul „sanatate” e bine sa amintim faptul ca se vor comercializa in curand produse ce contin canabis (lapte praf, creme, acadele) in scopul sedarii copiilor diagnosticati cu autism.

  Apreciază

 4. Iones said, on aprilie 2, 2017 at 8:47 pm

  A apărut o nouă alianță politică! Formațiunea BINE va fi înregistrată la Tribunal săptămâna viitoare
  PRM, PRU si Partidul Noua Dreapta s-au unit intr-o alianta politica.

  https://www.antena3.ro/politica/a-aparut-o-noua-alianta-politica-formatiunea-bine-va-fi-inregistrata-la-tribunal-saptamana-viitoare-406482.html

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 3, 2017 at 1:14 am

   sica

   Tu ce parere ai de asta?

   Apreciază

  • gheorghi said, on aprilie 4, 2017 at 11:15 am

   Bine zice un comentator:
   „Dupa un litru de Krepkaia Vodka nu doar protonii se micsoreaza, dar si peretii incep sa se miste singuri si Pamantul se roteste mai repede (fenomen demonstrat prin faptul ca nu mai poti merge in linie dreapta).”
   Cu exceptia rotirii care „este” dar nu se petrece, agreez „clarificarra”
   ‘Or fi modificari la trup… ca pe multe prostii sint in apa, in aer… deci si in mancare…
   Grija mea este sa salvez sufletul, ca oricum trupul este „stricacios”.
   Aberatii ca … cu hidrogen „modificat” (ca ar avea o pulsatie „ciudata”… fata de ce anume??) si „particula (una) de protoni (mai multi”.. dar ce Nu vezi e adevarat, … opusul lui „ce vezi Nu e adevarat”… alba-neagra „mentalista”.
   Putin discernamant n-ar strica, macar sa citeasca textul, dincolo de titlu…

   Apreciază

 5. […] VACCINATII raspandesc BOLILE. N-o spune Olivia Steer ci o Cercetare NASA si CDC publicata in “The … […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: