SACCSIV – blog ortodox

CNA amendeaza Antena 3 din cauza unei emisiuni ANTI VACCIN

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 10, 2017

Foto: https://www.facebook.com/Olivia-Steer-410480262301933/

   Iata ce putem citi la Antena 3, amendată de CNA din cauza soţiei unei vedete ProTV Ziarul de Iași:

Postul de televiziune Antena 3 a fost amendat, joi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), cu 25.000 de lei pentru două ediţii ale emisiunii „Sinteza Zilei” – una din 21 septembrie, când Olivia Steer a afirmat că persoanele vaccinate devin factori de răspândire a bolii şi că, în stadii incipiente ale cancerului, mamografia ar face rău

[…]

Amenda a fost propusă de Radu Herjeu şi a fost votată de şapte din cei opt membri CNA prezenţi la şedinţă – Florin Gabrea, Orsolya Eva Borsos, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Gabriel Tfeanu, Radu Bogdan Herjeu şi Dorina Rusu. Radu Călin Cristea a fost împotrivă.

„Nu putem să îl oprim pe Mihai Gâdea să invite pe cine vrea în emisiune să vorbească despre ce vrea (…) Faptul că accepţi de dragul audienţei să faci o emisiune pe un subiect important şi accepţi să nu inviţi pe nimeni din partea cealaltă, eu cred că asta este doar problema moderatorului. Doamna Olivia Steer poate să spună ce vrea dânsa, din experienţa personală, dar aţi observat că nu a povestit despre experienţa personală, a citat nişte cercetători fără să îi numească”, a spus Radu Herjeu.

Norina Ionescu, reprezentant al televiziunii la CNA, a spus că în cadrul emisiunii a fost citat un comunicat al Ministerului Sănătăţii şi că moderatorul Mihai Gâdea a îndemnat telespectatorii să îşi pună întrebări.

„A fost un comunicat de la Ministerul Sănătăţii care a fost citat în cadrul emisiunii. A fost menţionată şi doamna Monica Pop, chiar dacă are o altă specializare şi a fost menţionat faptul că punctul ei de vedere este foarte vehement şi este clar împotriva luărilor de poziţie, indiferent pe ce – bloguri, Facebook, ale Oliviei Steer. A fost citată şi doamna doctor. Mihai Gâdea a îndemnat telespectatorii să îşi ridice nişte întrebări, nu să ia de bună ce a filtra probabil Olivia Steer, care nu are nicio calificare în domeniul medical”, a spus Norina Ionescu.

La rândul lui, Florin Gabrea a spus că Antena 3 nu avea dreptul să invite o persoană lipsită de calificare medicală să discute despre vaccinare.

„Antena 3 nu cred că avea dreptul să invite o persoană care nu are niciun fel de calificare medicală şi care a acordat discuţii de o gravitate înspăimântătoare cu privire la vaccinarea copiilor. Ştiţi foarte bine că s-a vorbit de o epidemie de rujeolă, pentru că nu s-au vaccinat cum trebuie. Pe probleme de cancer, de boli letale, nu poţi să chemi o persoană care să emită o singură frază, o jumătate de frază într-o direcţie, fără să ai o a doua persoană. Iar dacă doamna Olivia Steer a solicitat ca în timpul discuţiei să nu fie nimeni altcineva, eu nu înţeleg”, a spus Florin Gabrea.

„Mai întâi, când deschid gura despre o boală trebuie să mă asigur că nu fac rău”, a intervenit şi Viorel-Vasile Buda. Dorina Rusu a spus că Olivia Steer a căpătat un plus de legitimitate nemeritat fiind invitată la o emisiune cu audienţă mare. „Prin faptul că a invitat-o pe doamna Olivia Steer, şi treaba ei ce părere are şi, într-adevăr, a dăunat prin ceea ce a făcut pe Facebook, dar faptul că a fost invitată la Antena 3 într-o emisiune cu audienţă atât de mare i-a dat și legitimitate în plus. Nu are cum Olivia Steer să aibă legitimitate cu privire la probleme medicale privind sănătatea copiilor, sănătatea femeilor bolnave de cancer. Cum se poate să spună la televizor că mamografiile sunt periculoase şi un cancer, dacă ai răbdare să îl laşi 6 ani, atunci se resoarbe de la sine?”, a spus Dorina Rusu.

În cadrul emisiunii, potrivit raportului de monitorizare, Olivia Steer a afirmat că vaccinurile au fost responsabile pentru moartea mai multor copii din judeţul Argeş. Ea a invocat, în sprijinul spuselor, un raport al Corpului de Control al Guvernului. Olivia Steer a mai spus în emisiune că, în stadiile incipiente ale cancerului, mamografia ar face rău, pentru că anumite forme ale acestuia nu se dezvoltă dacă sunt lăsate în pace. Chiar şi cancerele mai dezvoltate se pot remite de la sine, în anumite cazuri. Ea a citat aşa-zise studii apărute online.

La întrebarea moderatorului privind eficacitatea vaccinurilor în prevenirea epidemiilor, invitata a spus că vaccinurile nu au nicio eficacitate, dimpotrivă, persoanele vaccinate devin factori de răspândire a bolii. Olivia Steer a susţinut că acesta este punctul de vedere al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

[…]

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIDEO. Conferință de presă ROBERT F. KENNEDY JR. și ROBERT DE NIRO despre VACCIN – MERCUR – AUTISM / Atenție: PREMIU DE 100 000 $

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN”

ROG RASPANDITI. Lista oficiala. CE SE BAGA in VACCINURI: celule din rinichi de MAIMUTA VERDE si COPII AVORTATI. Plus multe altele …

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

Stirea a fost postata si pe OrtodoxInfo, unde cititorul mihail a comentat:

Doamne ajută,
Mă folosesc de acest prilej pentru a vă atrage atenția asupra acestei “epidemii” de rujeolă. Biologul german dr. Stefan Lanka a pariat 100000 de euro că virusul care produce rujeola nu există! Și chiar a câștigat în instanță la un tribunal federal din Germania procesul intentat împotriva lui pentru că nimeni nu a putut aduce dovada științifică a existenței acestui virus. Vă rog să vedeți toată povestea aici: http://anonhq.com/anti-vaxxer-biologist-stefan-lanka-bets-100k-measles-isnt-virus-wins-german-federal-supreme-court/

După părerea mea site-ul ORTODOXINFO ar trebui să pună problema vaccinurilor și a vaccinării forțate pe locul doi ca prioritate imediat după credința ortodoxă. În primul rând pentru că vaccinarea din principiu nu poate funcționa și nu are nici un temei rațional. Aceasta vorbind din punct de vedere al felului cum este creată natura umană de către Dumnezeu. Și în al doilea rând pentru că numai cu ajutorul vaccinurilor se pot iniția epidemii la o scară atât de mare cum este cea menționată la Cartea Apocalipsei. Vă rog să citiți ce spune acest doctor:
„The further I looked the more shocked I became. I found that the whole vaccine business was indeed a gigantic hoax. Most doctors are convinced that they are useful, but if you look at the proper statistics and study the instances of these diseases, you will realize that this is not so…My final conclusion after forty years or more in medicine is that the unofficial policy of the WHO – World Health Organization – and the unofficial policy of the “Save the Children” fund and other vaccine promoting organizations is one of murder and genocide. I cannot see any other possible explanation. You cannot immunize sick children, malnourished children, and expect to get away with it. You’ll kill far more children than would have died from natural infection.“ Dr. Archie Kalokerinos, Ph.D., A.M.M., M.B.B.S., F.A.P.M. (Cu cât am cercetat mai în detaliu cu atât mai mult am fost mai şocat. Am aflat că întreaga afacere a vaccinurilor este o gigantică înşelătorie. Cei mai mulţi doctori sunt convinşi că ele sunt utile, dar dacă dacă te uiţi la statisticile adevărate şi studiile cazurilor acestor boli vei realiza că nu este aşa… După patruzeci şi ceva de ani în medicină concluzia finală a mea este că politica neoficială a W.H.O. (organizația mondială a sănătății) şi politica neoficială a fundaţiei “Save the Children” (salvați copiii) şi a altor organizaţii promotoare a vaccinurilor este una de crimă şi genocid. Nu văd nici o altă posibilă explicaţie. Nu poţi să vaccinezi copii bolnavi şi malnutriţi şi să speri că scapi cu asta. Vei ucide mult mai mulţi copii decât ar fi murit din cauza bolilor naturale. Doctor Archie Kalokerinos, Ph.D., A.M.M., M.B.B.S., F.A.P.M. – titluri medicale în limba engleză)
De aceea creștinii trebuie să se implice mult mai mult în această acțiune anti-vaccinuri pentru că este o obligație a lor să apere pe toată lumea nu numai pe ei și copiii lor. Cel mai bine dacă s-ar putea crea o acțiune care să forțeze autoritățile de resort să admită o dezbatere publică devărată pe această temă. Fiindcă o astfel de dezbatere va elimina mitul acesta al vaccinurilor. Creștinii ar putea strânge fonduri ca să cheme la această dezbatere oameni de știință care să nu aibă frică de autorități așa cum sunt cei de la noi. Aș sugera aici câteva nume cum ar fi dr. Susan Humphrey, dr. Stefan Lanka, dr. Christa Todea-Gross, etc.
Chiar dacă nu s-ar reuși această acțiune creștinii trebuie să se concentreze pe apărarea dreptului persoanei asupra corpului propriu, drept pe care Agenda 2030 a O.N.U. îl neagă. Și știm toți, cred, că Agenda 2030 este lege în România. Cine nu crede să meargă la primăriile din orașul lor și să întrebe de biroul acesteia sau de Agenda21 ale căror operații sunt în curs de desfășurare și în țara noastră.
Vă mulțumesc pentru atenție.
Al dvs. împreună rugător, Mihail

 

Reclame

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Angela said, on martie 10, 2017 at 5:00 pm

  off topic

  pam pam pam ….. vine papaaa!!! http://www.stiripesurse.ro/oficial-papa-francisc-vine-in-romania-anun-ul-facut-de-gabriela-firea_1184780.html

  Apreciază

 2. gheorghi said, on martie 10, 2017 at 8:50 pm

  De unde „stie” CNA care este adevarul?

  Apreciază

  • cca70 said, on martie 10, 2017 at 10:52 pm

   pai nu ti-e clar ca stie care-i adevarul???
   adevarul supara intodeauna…si daca ei s-au suparat …e clar ca stiu ca e crima sa vaccinezi pe cineva…dar fiindca spera ca prostimea sa doarma mai departe, atunci se ” zburleste” la cine faca ” galagie”

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: