SACCSIV – blog ortodox

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 1, 2016

Nu stim cum, insa aceasta inregistrare, ce trebuia sa fie de uz intern la un curs pentru personalul institutului, a ajuns pe internet:

E vorba despre dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS, director al Sanofi Pasteur.

Asadar, “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile”.

Si sute de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer sau alte boli teribile, dar … sa fim linistiti caci acesti virusi nu sunt adaptati la om.

Iata si explicatiile dr. Jean-François Saluzzo despre aceasta inregistrare, date la un post de televiziune:

Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaşte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

De aceea a crescut atat de mult numarul bolnavilor de cancer?

De aceea a crescut enorm si rata altor boli teribile?

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

 

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. didi said, on martie 1, 2016 at 11:08 am

  Va rog sa puneti la fiecare articol si buton pentru facebook, asa cum au avut cateva, pentru a putea da share.

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 1, 2016 at 1:10 pm

   didi

   Vezi te rog daca s-a rezolvat

   Apreciază

  • arsene dumitru said, on martie 2, 2016 at 9:11 am

   problema pe care n-au inteleso sau nu vor sa o inteleaga , mai marii ,este ca un vaccin trebuie facut in mediu geografic in care se aplica . nu importat de la mii de km . sanatatea nu este o afacere

   Apreciat de 2 persoane

  • Marius said, on mai 6, 2020 at 9:37 pm

   Apăsați pe video și veți avea doar variante, trimite sau vizioneaza mai tarziu. Dacă apăsați „trimite” puteti distribui pe fb, whatsapp, msj etc

   Apreciază

 2. blue said, on martie 1, 2016 at 11:26 am

  Mda, la şcoală am învăţat că, pentru realizarea vaccinurilor, se inactivează agenţii patogeni, se introduc în otganism, care organism produce anticorpii necesari pentru un atac al virusurilor vii. Deci, teoretic, ar fi trebuit să ştim cum ar trebui să acţioneze vaccinurile. Practic, fiecare organism viu este o identitate în sine, el este alcătuit şi funcţionează în mod absolut unic, nu poţi aplica acelaşi vaccin pentru toate elementele speciei, pentru sumplu fapt că aceste elemente nu sunt identice. Deci vaccinarea e un fel de ruletă rusească.
  În ceea ce priveşte noua ipoteză cum că SHU a fost declanşat în urma unei bacterii găsite în brânza proaspătă de vaci, asta e o prostie. De ce această bacterie a atacat doar copilaşii de până în doi ani? Ceilalţi n-au consumat astfel de brânzeturi? Nici adulţii? Presupunând că ar fi avut mai multă imunitate decât bebeluşii, măcar o uşoară diaree sau infecţie urinară ar fi avut şi ceilalţi membri ai familiilor, în special mămicile, care întotdeauna gustă hrana bebeluşilor înainte de a le da să mănânce.
  Şi, în altă ordine de idei, brânza de vaci proaspătă din comerţ n-ar trebui să facă parte din meniul unui copil atât de mic. Pentru hrana bebeluşilor se cumpără lapte de vacă proaspăt integral, se fierbe într-o cantitate mică ( jumătate de ibric e bun pentru o masă), când dă în clocot se adaugă 2-3 pastile de calciu lactic, laptele închegându-se instantaneu, se strecoară şi se prepară ulterior cum se doreşte. Sfătuiesc mamele să nu ofere bebeluşilor niciodată hrană cumpărată din comerţ, ci doar preparată în casă. ( pireuri, supe, iaurturi, orice altceva).

  Apreciat de 3 persoane

  • Romanasul said, on martie 1, 2016 at 10:33 pm

   Blue,
   Chiar nu ti-ai dat seama ca sunt marsavi? Ce e-coli in branzica produsa si comercializata incepand cu 22 februarie, de vreme ce primele cazuri cu shu au aparut pe 31 ianuarie? Nu e destul de limpede ce se incearca? Plus ca s-au raportat cazuri in toata tara, la Bacau, Focsani etc

   Apreciază

  • saccsiv said, on martie 3, 2016 at 11:10 am

   blue

   Doamne ajuta!

   Poti te rog traduce?

   UCLA Pediatrician Resigns Because ‘American Association of Pediatrics Knows Vaccines Cause Autism’

   https://truthkings.com/pediatrician-resigns-because-american-association-of-pediatrics-knows-vaccines-cause-autism/#

   Apreciat de 1 persoană

   • blue said, on martie 3, 2016 at 6:09 pm

    Pediatru absolvent al Universităţii din California demisionează deoarece „Asociaţia Americană de Pediatrie ştie că vaccinurile provoacă autism”

    Dr. Kenneth P Stoller, doctor în medicină, este un fost pediatru absolvent la Universitatea din California, care a demisionat, deoarece spune că Academia Americană de Pediatrie ȘTIE că vaccinurile provoacă autism și a încercat să ascundă acest lucru.

    Dr. Kenneth P Stoller, doctor în medicină, s-a specializat ca medic pediatru la Universitatea din California şi a fost membru al Academiei Americane de Pediatrie timp de două decenii. În 2008 a demisionat din Academie după ce a realizat că Academia ştia faptul că mercurul din vaccinuri poate provoca autism si alte leziuni neurologice, dar organizația a refuzat să facă un efort hotărât de a elimina mercurul ( timerosal) din toate vaccinurile. Și, de fapt, s-a angajat în schimb într-o muşamalizare pentru a proteja interesele producătorilor de vaccinuri și imperiilor farmaceutice. Vă rugăm să împărtășiți mai departe tuturor – publicul are nevoie să audă asta! Website-ul doctorului Stoller pentru părinţi care se întreabă dacă copilul lor va beneficia de o dispensă medicală:

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 3, 2016 at 6:18 pm

    blue

    Multumesc mult.

    Apreciază

  • ihodios said, on martie 20, 2016 at 5:35 pm

   Bune sfaturi si deduceri. Felicitari PENTRU GANDIREA LOGICA! 🙂 DOamne ajuta-ne !

   Apreciază

 3. bacalion said, on martie 1, 2016 at 11:48 am

  Reblogged this on FĂRÎMITURI.

  Apreciază

 4. marin minodora said, on martie 1, 2016 at 2:49 pm

  E cumplit, in toate cazurile in care a vorbit de rate-urile vaccinurilor, soldate cu mii de victime chiar, dezastrul mare nu era ca au murit mii de oameni, ci că…eventual exista riscul să dispară firmele producătoare de vaccinuri Cuter și Sanofi. Asta era pentru el adevăratul dezastru și nu miile de victime contaminate!!! Cinismul a ajuns la paroxism!!

  Apreciază

 5. Mary said, on martie 1, 2016 at 2:52 pm

  Nu e nicio spovedanie (nu vedeti ce relaxat povesteste? s-o fi simtind vinovat? problema e de management de risk) si niciun denunt (ei sunt legea! cine ce sa le faca?).
  Sistemul prezinta si discuta cum sa eficienteze problema vaccinurilor in scopuri economice astfel incat riscul sa fie diminuat (riscul nefiind benefic economiei mereu, mai ales daca vorbim despre asigurari).
  Acest video nu este semn despre cum se va sesiza cineva (cine? E.T.?) despre riscurile din vaccine, ci este pur si simplu o discutie relaxata despre planul economic al companiei farmaceutice x care poate fi imbunatatit prin reducerea riscului (stressului) de contaminare cu diverse boli (create tot de ei, artificial, pe testeri de laborator).

  Apreciază

  • Darius Adrian said, on martie 1, 2016 at 7:11 pm

   Apreciază

   • Mary said, on martie 2, 2016 at 12:17 pm

    Da, ai dreptate. Sunt eu prea sceptica. Se tot vorbeste despre vaccinuri ca nu ar fi bune, de ceva timp, dar rezultatele acestor discutii nu se vad in viata (reala ca sa zic asa). Vaccinurile tot obligatorii sunt, metode coercitive tot se aplica, si bietii parinti nu afla nicio informatie reala si util de la marea majoritate a doctorilor (de familie, care trebuie sa existe ca sa li se asigure locuri de munca). O sa sper mai mult cand o sa vad si rezultate ca discutia cu vaccinurile nu este noua.

    Apreciază

  • Gheorghita Gabriela said, on martie 1, 2016 at 5:46 pm

   Am mai auzit ca vaccinurile [astea noi cumparate pe bani grei de cin au pus pe butuci Inst. Cantacuzino]sunt un dezastru.Desi am fi luat bani pt vaccinarea fetitelor contra papilloma virus le-am spus parintilor sa refuze!

   Apreciază

 6. iustina lupascu said, on martie 1, 2016 at 3:15 pm

  Cel care a descoperit vaccinul, adevaratul medic („Vaccinarea şi termenul de vaccin au fost introduse în medicină de medicul generalist englez Edward Jenner, în anul 1796, cu ocazia descoperirii primului vaccin, împotriva variolei.”) si nu Louis Psteur a declarat ca folosirea vaccinurilor ar trebui interzisa din cauza efectelor secundare dezastruoase.  Evident ca nu a fost luat in seama si cei care doreau controlul polpulatiei au folosit si folosesc vaccinul ca oi arma ucigasa.

  Apreciază

 7. sashamihail said, on martie 1, 2016 at 3:31 pm

  http://www.stareanatiei.ro/2016/02/doar-o-limba-sa-ti-mai-zic/ penibilul de cernea o cere pe una sa ii fie partenera civila in fata camerelor la parlament

  Apreciază

 8. ioanioan said, on martie 1, 2016 at 4:40 pm

  Caahhhhh…… scarbos.

  Apreciază

 9. Nimbus said, on martie 1, 2016 at 5:13 pm

  Apreciat de 1 persoană

 10. Radu said, on martie 1, 2016 at 7:53 pm

  Foarte interesant acest video…
  Ori cineva a ciripit si a iesit adevarul la suprafata sau mai exista unii pe care gravitatea lucrurilor le-a trezit constiinta adormita si isi dau seama cat de ticalosi sunt si incearca sa avertizeze lumea.

  Trebuie sa facem copii dupa el s-ar putea sa dispara dupa youtube asa cum s-a si intamplat deja cu multe alte video-uri care deranjau pe unii

  Apreciază

 11. ionutionut said, on martie 2, 2016 at 1:01 pm

  Prezentarea completa, in franceza : https://www.youtube.com/watch?v=mw13JFP0tVE

  Apreciază

 12. fotograf iasi said, on martie 2, 2016 at 4:00 pm

  Din pacate media manipulează la greu. Am vazut reacții ale unor persoane care considerau vaccinurile necesare si neprroculoase ptr ca asa spune la tv

  Apreciază

 13. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 14. Gina iuliana said, on martie 6, 2016 at 9:08 pm

  Imbecili fără SUFLET ,nu nu am cuvinte ….

  Apreciază

 15. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 16. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 17. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 18. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 19. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 20. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 21. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 22. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 23. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 24. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 25. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 26. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 27. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 28. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 29. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 30. Saccsiv - Weblog said, on martie 10, 2017 at 4:37 pm

  […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 31. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 32. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 33. ileana said, on aprilie 17, 2017 at 9:11 pm

  Cum adica nu stim cum actioneaza virusurile dar nu se adapteaza la om? Ineptii ca te doare capu. Minciuni, prosteala.

  Apreciază

 34. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 35. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 36. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 37. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 38. […] RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR … […]

  Apreciază

 39. […] In 2016 am postat inregistrarea de mai jos cu dr. Jean-François Saluzzo, consultant OMS, director al Sanofi Pasteur: […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: