SACCSIV – blog ortodox

ROG RASPANDITI. Video (cu transcript in romana): “WARNING RFID FOR EVERYONE” / Atentie mare insa, LIPSESTE ESENTIALUL / Vezi care e de fapt INTREGUL TABLOU

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 24, 2016

A fost publicat pe 6 iulie 2013.

Iata si comentariul celui ce l-a postat:

Katherine Albrecht, RFID expert , Genesis Communications Network Radio Host, and Author of the Book Spychips sat down with Steve Vasquez on April 20th to discuss Real Id and the Enhanced Drivers license.
What does it all mean? Legislation for total control and tracking. 

   Iata si transcriptul:

Avertisment RFID

Am pornit să efectuez o investigație pentru a afla dacă există o lege care stipulează că americanii trebuie să declare un impozit pe venit.  Ceea ce am descoperit a fost terifiant și… GLOBAL.

(Edwin Vieira – Profesor de Drept Constituțional): Ce se întâmplă dacă propriul tău guvern folosește mai multă forță și mai multe metode de coerciție pe proprii cetățeni pentru scopul de a-și atinge propriile scopuri. Este acesta „un Guvern angajat în terorism”?

(George W. Bush):  Poporul american se așteaptă să-i apărăm și să apărăm libertatea lor civilă. Intenționez să fac acest lucru.”

Citat GW. Bush “Consituția este doar o afurisită bucată de hârtie” – George W. Bush, noiembrie 2005.

(G. Edward Griffin – Autor de carte “Creatura din Insula Jekyll”) Ceea ce este vândut poporului american astăzi drept “americanism”, dacă dai jos eticheta, vei găsi atâtea similaritati cu cele împotriva cărora luptam: comunism, nazism și fascism.

Guvernul pune la cale “documentul de identitate națională”.

(Congressman-ul Ron Paul, R-Texas) “Vom purta la noi documentele noastre și ei recomandă că vor fi puncte de control în toată țara, uneori fiind nevoie de dovezi fizice precum amprentele digitale sau scanări de retină.”

(Citat) “Istoria abundă de exemple de guverne care își asupresc cetățenii.”

(Edwin Vieira – Profesor de Drept Constituțional) Dorințele oamenilor nu au o consecință cu adevărat. Ei merg și votează, dar nu contează cu adevărat pe care candidat îl aleg.”

“Oare noi suntem următorii?”

Forumul privitor la Alegerile Prezidențiale din anul 2004:  Clinton Eugene Curtis – Programator. “Domnule Curtis, există programe care pot fi folosite cu scopul secret de a “aranja” alegerile”?  “Da, există.”

Sau deja se întâmplă?

(Katherine Albrecht, autor „Spy Chips”) Este deja de-a dreptul orwelian (n.trad. face referire la George Orwell, autorul binecunoscutei cărți „1984” despre un viitor distopic), este despre “Fratele cel Mare” (Big Brother) care te privește peste umăr și vede absolut tot ceea ce faci.

Există oare o lege care îi obligă pe americani să plătească taxe pe venit?

(Peter Gibbons – Avocat specializat în fiscalitate și taxe) Nu există absolut nici o bază constituțională pentru impozitarea veniturilor americanilor care trăiesc și lucrează în statele SUA. Punct. Fără vreo posibilitate de dezbatere.

(Joe Banister – Investigator Criminalistic IRS – Autoritatea fiscală SUA) Dacă poporul american ar afla că IRS îi înșeală în mod voit și intenționat ar fi suficient pentru ca oamenii să se ridice și să oprească acest lucru.

(Sheldon Cohen – Fost Comisar IRS) M-ați prins nepregătit.

Voi reveni cu întrebarea.

(Sheldon Cohen – Fost Comisar IRS) Dar eu nu voi face asta.

Trebuie să fie o lege.

(Sherry Jackson – Fost Agent IRS) UNDE este legea? Arată-mi Legea!

(Congressman-ul Ron Paul, R-Texas) Ei cred că ei reprezintă Legea și au toate armele. Dar, știți, aceasta este o abordare totalitaristă.

Putem vedea o Nouă Lume luând naștere. O lume în care exisă o perspectivă foarte reală a unei Noi Ordini Mondiale.

(Katherine Albrecht, autor „Spy Chips”) Cea mai nouă tehnologie pentru idetificarea oamenilor este cipul implantabil, pe care îl poți insera direct în trupul omenesc.

(Vocea Senatorului Joe Biden): O plăcuță microscopică care este implantată în corpul unei persoane pentru a-i urmării fiecare mișcare.

imagini:

FDA autorizează cipurile pentru oameni

Guvernul SUA admite tăg-uirea implaturilor electronice pentru angajați)

(Vocea Senatorului Joe Biden): Veți trăi aceste vremuri, luați aminte la cuvintele mele!

(G. Edward Griffin – Autor de carte “Creatura din Insula Jekyll”) Un cip pentru fiecare va fi Sistemul de Monitorizare Universal, prin excelență. Nu va fi cale de scăpare de la el.

(James Bovard – Autor, “Lost Rings”) Americanii au fost învățați să așteapte salvarea lor de la Guvern, în loc să recunoască faptul că însuși Guvernul este cea mai mare amenințare pe care o a au în viața lor.

Libertatea – Nu o ceda fără a lupta pentru ea!

Este cea mai mare farsă comisă vreodată de guvern împotriva poporului american muncitor.

Este crimă organizată. Trebuie doar să-i numești pe republicani „genovezi” și pe democrați „gambinos” (n.trad. doua dintre cele „Cinci Familii” care au dominat crima organizată din New York ca parte din Mafie – Cosa Nostra).

Bună ziua! Numele meu este Stephen Vasquez și sunt coordonatorului statului New York pentru Campania pentru Libertate. În ediția de astăzi o vom intervieva pe Katherine Albrecht. Katherine este autoarea cu cele mai bune vânzări pentru cartea „Cip-urile Spion – Cum corporațiile și guvernele intenționează să-ți monitorizeze fiecare mișcare prin intermediul RFID”. Katherine are un doctorat susținut la Universitatea Harvard și este gazda unui show numit “The Katherine Albrecht Show”, care poate fi recepționat pe GCN – Genesis Communication Network.

Ce sunt cip-urile RFID?

Cel mai bun mod de a înțelege ce sunt cip-urile RFID este să înțelegi ce înseamnă acronimul său. “RF” înseamnă “frecvență radio” (Radio frecvency) iar  “ID” înseamnă “identificare” (“identification”). Sunt micro-cipuri care conțin informații, fiind cuplate la niște antene în miniatură care folosesc unde radio pentru a transmite. Asta vrea să însemne că dacă ai un astfel de dispozitiv, format dintr-un micro-cip cuplat la o antenă, îl poți pune practic în orice: într-un card de plastic (de exemplu o carte de identitate), îl poți pune într-un pașaport, îl poți încorpora în pantofii cuiva. Chiar există o companie care se promovează ca având cipuri RFID încorporați în pantofi încât nici nu-ți dai seama că sunt acolo. Le poți strecura între straturile de carton; practic, le poți pune oriunde. Și o dată ce ai această etichetă RFID în interiorul unui produs, ea rămâne în stare latentă până când este activată de o energie radio din mediul înconjurător. De exemplu, dacă treci printr-o usă și ușa este echipată cu echipament de citire RFID ești practic bombardat din cap până în picioare cu această energie, iar daca ai la tine sau chiar porți ceva care conține o eticheta RFID, acea energie este recepționată de către antenă, stimulează cipul, practic îl trezește și îi dă puterea necesară pentru a transmite informațiile sale unice. În cazul celor mai multe etichete RFID, această informație este un cod unic de înregistrare iar planul pe termen lung pentru toate acestea este crearea unui “ceva” denumit Internetul lucrurilor, în care absolut fiecare obiect de pe planetă – și când spun “fiecare obiect” ei se referă la TOT, de la fiecare ac de cusut la fiecare avion, fiecare pereche de pantofi, fiecare Biblie, literalmente FIECARE obiect de pe pamânt – care conține un astfel de cip, Internetul lucrurilor va fi o cale de a urmări, monitoriza și contabiliza unde se găsește orice, tot timpul.

Cum este folosit în prezent în societatea noastră?

Cred că există 3 domenii de interes pentru oamenii care sunt ingrijorați de impactul asupra propriei intimități prin faptul că cineva ar putea să-i “scaneze”.  Primul este folosirea etichetelor RFID în produse – despre care povestim pe larg în cartea „Spy chips”. Ideea este că astfel de cipuri pot fi introduce în etichetele hainelor, pot fi țesute și încorporate în țesături, pot fi puse în încălțăminte. În cele din urmă există un plan ca aceste cipuri să înlocuiască codurile de bare și astfel se ajunge ca fiecare obiect să conțină unul (n.trad: “cip”). Și o data ce acest lucru se întâmplă, nu numai că poți fi urmărit prin intermediul lucrurilor pe care le cumperi, le deții, le porți, ci chiar, o dată ce treci pe lângă un sistem de scanare RFID, cum ar fi o ușă aparent normala, se poate face un inventar al tuturor  lucrurilor pe care le ai în posesia ta sau pe care le porți. Și deoarece tipul de energie folosit de cipurile RFID, frecvența radio, poate trece prin obiectele pe care de obicei ne bazăm că ne-ar proteja intimitatea, precum textilele, plasticul sau pielea, înseamnă că cineva ar fi în stare să facă un inventar al ghiozdanului tău, al conținutului geții unei femei, a tot ceea ce ai în buzunare, chiar și a mărimii și culorii lenjeriei tale intime. Așadar acesta ar fi un prim risc al “etichetării” produselor cu cipuri.

Al doilea risc va fi “etichetarea oamenilor”.  Și aceasta ne aduce în discuție 2 feluri diferite prin care industria RFID va face asta: Unul dintre ele va fi prin lucrurile pe care vei fi obligat prin lege să le deții și să le ai la purtător, precum carnetul de conducere, pașaportul, etc. În unele țări deja se impune drept obligatorie folosirea cărților de identitate cu cipuri RFID.  Un exemplu ar fi China, care a fost cea mai mare piață de utilizare RFID anul trecut, făcând comandă pentru peste un miliard de cipuri pentru a fi plasate în ghiozdanele, portofelele, gențile cețățenilor chinezi, astfel încât guvernul lor comunist pur și simplu să poată scana de la depărtare pe stradă pe cineva și să-l identifice individual. Ba mai mult chiar, deja în China au creat un sistem interconectat între documentele de identitate cu cip RFID și informații referitoare la istoria angajării unei persoane, formarea educațională, istoria medical-reproductivă, ba chiar și numele și numerele de telefon ale proprietarilor caselor unde stau cu chirie (!). China acum experimentează tehnologia orașelor sub supraveghere; a început cu orașul  …………………  (nu ma pricep la fonetica chineză, ar putea fi oricare dintre acestea…)

(posibil oras: https://en.wikipedia.org/wiki/Xingning,_Guangdong

https://en.wikipedia.org/wiki/Changning_City,_Hunan

https://en.wikipedia.org/wiki/Changyi,_Shandong

https://en.wikipedia.org/wiki/Jiaxing

https://en.wikipedia.org/wiki/Tianjin

…sau altul de pe lista https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cities_in_China  …care sa corespunda cat de cat fonetic cu ceeea ce prounta Katherine Albrecht …desi in mod sigur americanii pronunta muuuult dieferit fata de chinezi). Daca nu consideri relevant, putem lasa formularea  “unele orașe din China”, fenomentul fiind sigur întâlnit în mai multe.

numele orașului………….. unde au împânzit literalmente tot orașul cu tot felul de dispozitive de supraveghere, de la camere de vedere, la camere de supraveghere, camere ascunse până și cititoare RFID poziționate în locuri strategice prin care pot urmări oamenii. Deci cam asta este direcția în care ne mișcăm: urmărirea oamenilor.

Iar a treia cale – și mare îngrijorare – are de a face tot cu urmărirea persoanelor, acesta fiind implantul RFID. Aici avem de a face cu o versiune implantabilă în care microcipul are antena spiralată în jurul său și este incorporat într-o capsulă foarte mică de sticlă medicală, fiind apoi injectat în corpul uman. Până în prezent au fost injectate cu microcipuri peste 2500 persoane. Adesea acestea sunt poziționate undeva între umăr și cot, dar locul cel mai „indicat” ar fi mâna, deoarece permite scanarea mai ușoară și directă a datelor la un cititor de cipuri.

Iar aceste cipuri sunt problematice dintr-o mulțime de motive, printre care deloc de ingorat ar fi faptul că s-a descoperit că ar cauza apariția cancerului, între 1-10% dintre animalele de laborator pe care s-au făcut studii.

În anul 2005 Congresul American a promulgat un proiect de lege denumit Real ID Act, care a fost plasat printre alte proiecte de lege privitoare la Tsunami relief Bill. Este acesta un pas înainte pentru un Guvern de tip Big Brother?

Cred că pentru orice persoană care pune preț pe propria libertate și este ingrijorată de măsurile intruzive de tip “Big Brother” adoptate de Guvern, Programul “The Real ID” este un adevărat coșmar. Ideea ar fi ca fiecare cetățean american să dețină un carnet de conducere care ar fi controlat nu de statul lor individual, prin Oficiul Individual de Înregistrare al Autovehiculelor, cum este cazul astăzi, ci de Departamentul de Securitate Internă. Așadar vorbim de fapt de un document de identitate național, similar cu ceea ce se face deja în țări comuniste precum China. Departamentul de Securitate Internă luând controlul asupra carnetelor de conducere înseamnă că vom avea o mare bază de date federală cu o cantitate enormă de informații despre fiecare individ. Și această informație poate fi nu doar subiectul unui abuz de tip Big Brother, dar și vulnerabilă în fața hackerilor și criminalilor, pentru că atunci când ai toată aceast cantitate de informații ale cetățenilor americani într-o singură locație, e nevoie de un singur haker bine motivat sau un greșeală colosală din partea cuiva, pentru ca toată această informație să scape. Și atunci nu ar mai avea doar informațiile din Utah sau din statul Alabama, dar din întreaga țară.

Este adevărat că în momentul de față statele Washington și New York implementează deja tehnologia RFID la carnetele de conducere?

Una din marile îngrijorări de acum este că deja toate statele de la graniță au fost contactate de Departamentul de Securitate Internă și Departamentul de Stat să înceapă să ofere carnete de conducere cu cip RFID.

În anul 2001-2002 când am început să aflăm prima oară despre tehnologia RFID eram printre singurii oameni care trăgeam un semnal de alarmă legat de acest subiect. Reprezentanții Industriei de profil ne-au spus în mod repetat că din cauză că aceasta este o tehnologie de urmărire, ea nu va fi folosită niciodată pentru a urmări oameni. În mod foarte direct ne-au spus că nu va fi pusă în documente de identitate, că nu va fi folosită pe oameni. Această tehnologie a fost în mod special concepută pentru a urmări. A urmări produse, articole și depozite pentru stocuri.

Această etichetă pe care o pun deja in carnetele de conducere din statele Washington și New York și în curând în statele Michigan, Vermont și Arizona, care au fost de acord să  participe, poate fi citită direct prin buzunarul tău, prin portofel sau ghiozdan de la o distanță de 6-9m, fără nici un semn, în mod invizibil, fără cunoștința ta, fără ca tu să iți dai seama dacă și când a fost scanată și știm deja pe baza multor informații pe care le deținem că există un interes mare pentru a implementa așa ceva.

Când IBM a pus în discuție să monitorizeze oamenii în zonele publice, au spus inițial că o vor face în interes de marketing, pentru ca afla cât timp petreci în fața anumitor secțiuni ale magazinului. Apoi au spus că o vor folosi pentru a monitoriza persoane suspicioase și vor preda datele Guvernului. Nu știu despre tine Stephen, dar în ceea ce mă privește, mi se pare că începând cu 9/11 definiția Guvernului despre “suspicios” a suferit o largire a sensului, astăzi incluzând o mare parte din cetățenii americani, chiar pe fiecare dintre noi.

Cum poate tehnologia RFID din carnetele de conducere să devină intruzivă?

Deținerea și purtarea tehnologiei RFID este enorm de problematică dintr-o mulțime de motive. Poate cel mai bine este ilustrată în cărțile noastre, Spychips. IBM a dezvoltat ceva numit “unitatea de urmărire a persoanei” (orig. person tracking unit). Un nume grozav! Ei au venit cu ideea, l-au patentat și îl folosesc. Unitatea lor de urmprie a persoanei este un dispozitiv de citire sau o serie întreagă de dispozitive care ar stimula și capta semnalele de la etichetele RFID purtate de oameni, pentru a-i identifica și urmări. IBM vorbește despre astfel de cititoare care pot fi instalate în tocurile ușilor, sub țiglele de pe clădiri, sub tavanul fals, pereți, mobilă, oriunde mergi. Ei deja vorbesc despre amplasarea acestor dispozitive de urmărire în atâtea locații încât rămâi uimit! Ei intenționează să facă asta în teatre, arene sportive, mall-uri, biblioteci, lifturi și chiar toalete publice! Astfel încât oriunde mergi, chiar și într-o toaletă publică, poate fi un dispozitiv de citire chiar în spatele tejghelei (stall) care te va monitoriza și urmări DACĂ – și aici apare un DACĂ important- te pot convinge să porți orice care are o eticheta RFID.

Și apropo, IBM – care a patentat acest lucru – tocmai a câștigat licitația pentru 2 contracte importante pentru cărțile de identitate în Anglia. Așadar IBM-ul este o companie foarte implicată în problema cărților de identitate naționale, foarte implicați în tehnologia RFID, fiind una dintre companiile cheie care au promovat această tehnologie încă de la început; iar acum deține această metodă patentata pentru urmărirea și monitorizarea oamenilor.

În derularea investigațiilor noastre pentru cartea Spychips, co-autoarea mea, Liz McIntyre și cu mine ne-am documentat din peste 30.000 documente diferite. Am trecut prin documente albe (n.trad. “white papers” – rapoarte de autoritate), schițe, date tehnice, documente confidențiale, documente promoționale și multe altele. Și ceea ce a ieșit la iveală din aceste planuri pe care toate marile corporații și guverne le au pentru noi este că au cea mai mare intenție pentru o lume în care FIECARE din mișcările tale sunt urmărite. O frustrare a lor este însă cum să-i convingă pe oameni să poarte la ei aceste etichete RFID? În acest moment în SUA, Janet Napolitano – directoare a Departamentului de Securitate Interna sub mandatul Obama, a precizat în mod direct faptul că intenționează să modifice programul nepopular REAL ID ACT și să-l înlocuiască cu un carnet de conducere național îmbunătățit. Acesta este doar un mod camulfat de a spune “carnet de conducere cu cip spion, cu etichetă RFID”. Și asta ar însemna că persoana care ar putea să te urmărească ar putea fi IBM, Philips Electronics, Intel și o gamă întreagă de companii a cărei listă poate să continue. Acest lucru ar deveni posibil, deoarece dacă ai un astfel de carnet de conducere în portofel sau în buzunarul de la spate, vei fi deschis spre urmărire prin semnalul transmis de RFID.

Oare a avea un cip RFID în carnetul de conducere nu este doar un număr unic de identificare?

Acesta este desigur raționamentul pe care îl crează cei de la Departamentul de Securitate Internă despre aceste carnete de conducere “îmbunătățite”. Dar în realitate, o dată ce au acel număr unic de înregistrare și este asociat cu tine, devine numărul tău pe viață. Așadar aceste etichete RFID sunt intenționate a deveni numărul unic de înregistrare al secolului 21, unde oriunde vei merge – dacă eu îți știu numărul – pot să te identific. Probabil poate cel mai ușor mod de a înțelege este dacă ne gândim la Facebook. Majoritatea oamenilor au deja un cont de Facebook și pe pagina ta ai o grămadă de informații – fotografii, o listă a prietenilor tăi, ai informații despre ceea ce faci, unde ai fost, ce ai făcut, orice postezi acolo. Întreg contul tău de Facebook este doar un număr DNS, pe care dacă îl transpui in cod url se traduce într-un număr și îți spune această informație. Iar ceea ce dorește Industria RFID prin Internetul lucrurilor este ca fiecare obiect fizic de pe pământ și fiecare ființă să aibe propriul lor echivalent al unei pagini de Facebook. Și atunci când controlez numărul tău unic de pe carnetul de conducere îmbunătățit,  voi obține o întreagă pagină de informații despre tine. Dacă introduc date despre pantoful tău voi obține informații despre locurile unde a fost “văzut”: a fost detectat mergând pe la Tribunalul Atlantic, apoi prin ușa mall-ului local, apoi a fost detectat la vreun miting de protest pe vreo temă. Deci toată această informație ar fi introdusă într-o bază de date și de aceea se referă la acesta drept Internetul lucrurilor, unde literalmente FIECARE obiect va avea propriul lui dosar. În cazul unei perechi de pantofi poate spune unde a fost făcut, ce tip de muncă l-a produs, din ce tipuri de materiale a fost fabricat, prin ce mecanisme de transport a trecut, în ce container a venit din China, la ce magazin a fost vândut, dar unde devine îngrijorător este că aceasta continuă cu: cine l-a cumpărat, cu ce carte de credit, în ce zi a fost cumpărat, unde a fost detectat, astfel încât în timp aceste numere unice de identificare devin asociate cu informații foarte personale și intime.

Legea permite corporațiilor să aibe acces la aceste informații. Cum crește riscul de furt de identitate?

Cred că riscul adevărat nu este numai furtul de identitate, ci urmărirea și violența domestică. Rețeaua Națională de combatere a violenței domestice este unul dintre cei mai implicați critici împotriva acestei tehnologii. Ei au trimis numeroase mărturii către avocați din întreaga țară împotriva tehnologiei RFID, pentru că prin ceea ce face disponibil,  urmărirea persoanelor într-o rețea, datorită carnetelor de conducere îmbunătățite –  care conțin un număr de identificare unic și nici o altă informație – desigur, tu nu vei lua unul niciodat, Stephen, dar spun asta ipotetic – există o clauză de la Guvern și de la cei de la Departamentul de Securitate Internă că nu ar exista absolut nimic de care să ne temem.

Dar în realitate chiar există un motiv pentru care nu umblăm cu numerele noastre private de asigurări sociale printate pe tricouri, pentru că numerele personale de asigurare sociale sunt deja în acest moment niște chei care deschid vaste baze de date cu informații personale. Deci dacă îți cunosc numărul de asigurare socială pot să intru și să aflu informații despre creditele tale, despre ipotecă și chiar despre trecutul tău medical – o întreagă varietate de informații! Și ceea ce se va întâmpla dacă se continuă pe această direcție în care mergem deja este că cardul tau de identitate națională, carnetul de conducere îmbunătățit vor avea un singur număr pe el, care va fi numărul tau național. Va fi numărul de asigurare socială a secolului următor. A deține acel număr nu doar că va deschide accesul spre o imensă bază de date cu informații despre tine care vor fi legate de toate activitățile pe care le desfășori, precum și fiecare loc în care mergi – pentru că vor înregistra și asta – dar va permite oricărei persoane care are acces la această informație să te urmărească și monitorizeze din acel moment înainte.

Ca exemplu, faptul că stau lângă tine, la aproximativ 2 metri departare, dacă aș avea un dispozitiv de citire RFID în primul rând că nu tu nu ai știi acest lucru. Ar fi relativ mic, îl pot pune în geanta mea și îl pot îndrepta spre tine acum. Aș recepționa un cod numeric unic, care ar avea o anumită structură astfel încât aș știi că este numărul tău de pe carnetul de conducere îmbunătățit și începând cu acest moment ori de câte ori aș vrea să-l identific pe Stephen Vasquez, tot ce trebuie să fac este să folosesc acel număr. Așadar aceasta devine un fel de „nor de informații”care te urmărește peste tot. Un dispozitiv de citire care recepționează acest număr va știi cu siguranță cu TU tocmai ai trecut pe acolo. Și mai pot să-mi creez propria bază-de-date despre tine. Pot introduce date despre cum conduci Campania Liberty aici în Statul New York, despre locuri în care știu că ai fost în trecut, despre oameni pe care știu că îi cunoști și în acest moment orice persoană care poate recepționa numărul tău se poate loga la Internetul lucrurilor și să te caute – și aici este unde devine de-a dreptul interesant!

Deci cât de sigur este carnetul de conducere  “îmbunătățit” ?

Aceasta este o problema reală legată de carnetul de conducere. Dintre toate tipurile de tehnologie RFID disponibilă pe care ar fi putut să o aleagă, Departamentul de Securitate Internă l-a ales pe cel mai puțin sigur! Cipul RFID cu raza de acțiunea cea mai largă de pe piață. Este cel mai puțin sigur cip RFID cu raza largă de acțiune standard, denumit GEN 2 (de la generația 2), care au fost gândite pentru depozite mari de marfă tip Wallmart, unde scopul tău este să eficientizarea maximă a monitorizării produselor. Există și alte tipuri de cipuri RFID pe care ar fi putut să le aleagă, de exemplu cele care sunt criptate, care au o raza de scanare scurtă, dar ei au ales pe cele care pot fi scanate de la o distanță de 10 m și nu doar de către Guvern, ci de către ORICE dispozitiv de citire RFID. Poți intra în spate în depozitele de la Wallmart unde angajați cu salariu minim pe economie poartă deja dispozitive de citire RFID pe care apoi le poți îndrepta spre o persoană care merge pe stradă și le poți citi eticheta RFID din carnetul de conducere. Nu există nici o protecție, nici o criptare a datelor, nimic! Poți citi numarul foarte clar. Este de-a dreptul uimitor că Departamentul de Securitate Internă a ales chiar acest standard pentru carnetele noastre de condus. Singura explocație posibilă a fost că ei își doresc o posibilitate maxima de identificare și urmărire. Deci răspunsul scurt la întrebarea ta este că nu există nici un fel de siguranță și acest lucru ne va lăsa descoperiți în fața unui abuz nu numai de către criminali sau hackeri, ci și de către corporații, care cât s-ar mai bucura să aibe acces la aceste baze de date!

Referitor la Documentele de Securitate Internă care au ieșit la iveală recent: documentele de tip REAL ID și carnetele de conducere “îmbunătățite” lasă cumva ușa deschisă pentru o profilare religioasă si/sau politică?

Da, am citit despre asta! Ba chiar în raportul Maiak din Missouri se spune că dacă ești îngrijorat de cipurile RFID atunci te încadrezi în profilul unui terorist domestic. Deci un pic de cunoaștere poate ajunge să fie un lucru periculos. Personal cred că întreaga mișcare de a crea un dosar electronic fiecărei persoane se va accelara foarte repede dacă vom primi aceste carnete de conducere cu cipuri. Să vă dau un exemplu: voi susține o conferință aici în Albany pentru Societatea John Berg. Este posibil pentru oamenii care vor sa vină sa plătească câțiva dolari la intrare și să ia parte la dezbatere. Am vorbit cu oameni din întreaga țară, poate zeci de mii deja. Dacă ne-am imagina în viitor cu 10 ani, marea majoritate a oamenilor din audiență ar avea deja astfel de carnete de conducere cu cip – mai ales dacă ar deveni obligatorii – dacă ar vrea, Guvernul s-ar putea plimba prin mulțime cu un cititor de cipuri în ghiozdanul lor și ar colecta aceste numere unice pentru ficare persoană de la acel eveniment. Și apoi i-ar pune pe o listă de supraveghere, pentru că sunt interesați de cipurile RFID. Dumnezeule! Este o nebunie, dar chiar este unul dintre lucrurile pe care le-au specificat în Raportul Missouri.

Un alt exemplu, depinde de alegerile tale politice. Orice tip de eveniment poate fi subiectul unui astfel de comportament: apare un agent FBI la un marș pentru pace, la un eveniment anti-avort, la orice altceva și pur și simplu printr-o plimbare prin mulțime cu un cititor de cipuri, vor putea descărca sute de numere unice și apoi imediat să-i identifice unul câte unul prin această bază de date federală: cine sunt ei și nu numai asta, dar și unde locuiesc, culoarea ochilor, înălțimea, ziua și locul nașterii și orice altă informație care este relaționată de un document de identitate.

Unde este menționat în Constituție faptul că Guvernul are autoritatea de a impune carți de identitate tip Real ID sau cărți naționale de identitate?

Desigur că în Constituție nu est precizat niciunde acest lucru, ba chiar sunt anumite restricții impotriva realizării acestui lucru de către Guvern. Al 4-lea Amendament și Charta Drepturilor ne dau dreptul de a fi liberi de anumite sesizări și urmăriri fără un mandat, la care Guvernul s-ar angaja prin urmărirea oamenilor și aflarea conținutului portofelului lor, a ceea ce poartă și dețin la ei. Așadar, de fapt, toate acestea sunt împotriva Constituției și – fiind creștină care cred în Biblie – cred că este și împotriva credinței religioase și spirituale a multor oameni. Cred că nici nu trebuie să ai musai aceste convingeri religioase pentru ca această urmărire să ți se pără dezgustătoare. Unul dintre lucrurile care îmi plac lucrând în domeniul investigării RFID este că le reamintește oamenilor atât din partidul de dreapta, cât și de stânga – din tot spectrul politic – faptul că nimeni nu dorește de fapt să fie spionat, indiferent de culoarea politică. A fost destul de interesant să vezi Institutul CATO și ACLU (American Civil Liberties Union) împreună în aceeași cameră dând mărturie împotriva aceleiași tehnologii și cred că vom vedea din ce în ce mai multe astfel de exemple, când oamenii își vor da seama că nu este vorba despre cei de dreapta sau cei de stânga, despre creștini, musulmani, evrei sau atei, ci este despre libertate vs. control. La asta se reduce până la urmă. Veți vedea o polarizare în cadrul acestei națiuni, oamenii împărțindu-se în aceste 2 tabere; iar eu abia aștept să văd momentul când ne vom uni cu toții în ciuda altor diferențe și vom spune “Hei, uite eu sunt pentru libertate, nu mă interesează alte aspecte!”

Cartea națională de identitate a fost propusă inițial pentru a reduce terorismul și imigrarea ilegală. Cât de eficientă ar fi totuși?

Adevărata problemă atunci când începi să creezi baze de date cu informații este că oferi accesul spre ceea ce se numește “un fruct care atârnă foarte jos”. Creezi o țintă simplă cu o singură oprire pentru oricine care dorește să dețină această informație și să o folosească pentru a crea cărți de identitate false sau orice legat de sistemul de operare al unor hackeri. Dacă luăm exemplu Californiei, care a avut o problemă foarte mare cu criminalii, întregi bande criminale infiltrându-se în Departamentul de centralizare a autovehicolelor, angajându-se acolo, devenind supervizori și apoi folosindu-se de poziția lor pentru a obține carnete de conducere și de identitate pentru imigranți ne-documentați. Și apoi au folosit acestea în scopuri criminale. Din acest motiv Departamentul de centralizare a autovehicolelor din California face acum periodic o filtrare a angajaților și concediază pe mulți dintre aceștia. Problema este dacă ești în California – asta fiind șansa mea că eu sunt aici în New Hampshire, tu ești în New York și nu trebuie să ne îngrijorăm pentru asta, deoarece punctul deinteres este acolo în California unde au o problemă gravă cu imigranții. Dar odată ce ai o singură bază de date națională, atunci toți acești criminali își vor muta domeniul de activitate la Departamentul de Securitate Internă și vor începe să spargă informațiile pentru toate carnetele noastre de conducere, toate bazele de date cu informații fotografice ale tuturor, informații personale, numere de asigurare socială și le vor folosi pentru a crea aceste carți de identitate false în masă! A te gândi că așa ceva nu se va întâmpla este o dovadă de incredibilă naivitate!

Ce putem noi, ca indivizi, să facem pentru a împiedica acest lucru?

Cred că lucrul cheie pe care trebuie să-l facem este să educăm publicul. Am fost șocată să aflu cât de mulți oameni s-au înscris deja să primească un carnet de conducere “îmbunătățit”, fără să fi citit Spychips, fără să se fi informat sau educat referitor la acest subiect, crezând direct motivațiile care le-au fost date de către autorități în statele Washington și New York și în curând în alte state. Trebuie să-i informăm și să se spunem: “Ascultă, acest cip din protofelul tău nu este doar un mod ușor de a trece granița, ci este un dispozitiv de urmărire de la distanță și este foarte periculos!”. Oamenii nu înțeleg acest lucru.

Cred că până nu ridicăm nivelul de cunoștință aici – și încă un lucru pe care oamenii trebuie să-l înțeleagă este că Guvernul nu este neapărat prietenul lor (nu are sens fraza, dar asa vorbeste si ea, nu o termina si trece la alta). Acesta este un lucru care, venind din partea Liberty, este crucial și toată munca voastră asemenea, în a educa oamenii despre abuzurile Guvernului, despre puterea excesivă a Guvernului.

Unul dintre lucrurile care mă ghidează în cercetarea aceasta și m-a motivat sa-mi dedic 10 ani din viață în probleme legate de libertate și intimitate este o carte de R.J Rummel – profesor la Universitatea din Hawaii – care a scris o carte numită “Moartea din cauza Guvernului” (Death by Government). El și-a dedicat întreaga viață academică, practic câteva decenii, în cercetarea a ceea ce el numește democid – uciderea cetățenilor de către propriul lor Guvern. Și ceea ce a descoperit este faptul că doar în secolul al 20-lea au fost uciși cu sânge rece de către propriul lor Guvern de 6 ori mai mulți oameni decât în cele mai rele secole de până acum adunate. Și din aceasta a concluzionat faptul că Guvernul este cea mai letală forță de pe planeta Pământ, urmată apoi de catastrofe naturale și boli. A mai descoperit și faptul că ceea ce diferențiază țările între ele – ale căror guverne se poartă mai frumos vs. cele care au devenit opresive, abuzive, corupte și în final mortale – este  nivelul  de putere pe care oamenii l-au dat guvernelor lor. Acest aspect a fost pe deplin înțeles de părinții fondatori ai acestei țări – și unul dintre motivele pentru care au creat o Constituție prin care să ne protejeze de puterea excesivă a Guvernului a fost faptul că părinții fondatori au înțeles că aceasta duce la abuz.  Și probail că au prevăzut că va duce și spre genocid și alte lucruri pe care le-am tot văzut în ultimul secol.

Cum putem afla mai multe despre cartea Spychips și despre tine?

Sunt realizatoarea unui program zilnic la radio, de luni până vineri, de la 16:00 – 18:00, imediat dupa Alex Jones, pe Genesis Communications Network, la adresa www.gcnlive.com

Website-ul meu personal este www.katherinealbrecht.com și mai avem încă 2 site-uri de interes. Site-ul www.spychips.com  care conține informații din cartea mea, Spychips, dar și informații despre locuri în care puteți deja să găsiți etichete RFID, însoțite de explicarea tehnologiei RFID și multe povești din lupta noastră impotriva Industriei – unele chiar de succes, dacă pot spune așa. Iar dacă sunteți interesați să aflați mai multe despre legătura dintre implanturile cu cip și cancer, avem nu doar un studiu online despre cancer, dar și o secțiune de 85 Întrebări și Răspunsuri cu toate informațiile pe care ați dori să le știți despre implanturile cu cip la oameni sau chiar la animale: www.antichips.com

Am speranța că între toate aceste informații, dacă veți reuși să vă faceți o idee despre povestea cipurior RFID; și dacă pot preciza și acest lucru: am petrecut 3 ani din viață scriind această carte. Am un doctorat obținut la Universitatea Harvard și sunt un cercetător bine antrenat, iar co-autoarea mea Liz McIntyre este o fostă investigatoare federală, o cercetătoare foarte bună și o scriitoare destul de amuzantă. Această carte nu este doar impecabil documentată, având sute de note de subsol și trimiteri, ci este și o lectură captivantă. Singura noastră greșeală a fost că această carte a fost tipărită cu câțiva ani înainte de vremea ei. Vremea ei este chiar acum. Acesta este momentul în care oamenii ar trebui să citească Spychips. Pentru că toate lucrurile pe care le dezbatem în carte acum ies la iveală și în aplicare. Așadar, investiți 5-6 ore din viața voastră, citiți cartea și veți fi un expert în RFID, știind aproape la fel de multe ca și mine. Pentru că am pus totul acolo. Mulțumesc Stephen, a fost o plăcere să vorbesc cu tine!

   Comentariu saccsiv:

Iata si mesajul sorei care a tradus:

Doamne ajuta! 

[…]

Am tradus cu entuziasm pana la final unde m-am cam dezamagit un pic. 

Sa vezi si tu, acolo unde spune: „când oamenii își vor da seama că nu este vorba despre cei de dreapta sau cei de stânga, despre creștini, musulmani, evrei sau atei, ci este despre libertate vs. control. La asta se reduce până la urmă. Veți vedea o polarizare în cadrul acestei națiuni, oamenii împărțindu-se în aceste 2 tabere; iar eu abia aștept să văd momentul când ne vom uni cu toții în ciuda altor diferențe și vom spune “Hei, uite eu sunt pentru libertate, nu mă interesează alte aspecte!” …cam asta va spune si „mult-asteptatul”….

Si inca o intrebare: daca mentioneaza in filmulet ca ea este crestina (nu spune de care, dar spune „Bible believing christian” sau poate nu stiu eu traducerea corecta pt „Bible believing”) de ce nu spune NIMIC despre pierderea sufletului la capitolul „pericolele cipurilor”. Acolo mentioneaza doar chestii despre libertate, intimitate, posibilitate de apartie a cancerului si alte treburi lumesti, pana la urma, lasand complet pe dinafara cel mai important aspect, faptul ca nu te mantuiesti daca iti pui cip… 

…oare Katherine este cu fNOM, de fapt?

Bunul Dumnezeu sa ne lumineze! 

Comentariu saccsiv:

Nu stiu daca voit este cu fNOM, dar cand limitezi chestiunea cipurilor in aria analizata de ea, atunci intr-adevar in acea zona de invarti.

Referitor la fNOM, pe cei mai noi pe acest blog ii rog sa citeasca:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Tot pentru cei mai noi, pentru a intelege care-i de fapt imaginea intregului tablou:

Parintele PAISIE AGHIORITUL (interviu) despre ANTIHRIST, SIONISTI si 666

In general, despre ceea ce spune Katherine Albrecht mai sus am dezbatut si noi foarte pe larg pe acest blog, asa ca ma voi limita la a sublinia doar cateva paragrafe:

„Am pornit să efectuez o investigație pentru a afla dacă există o lege care stipulează că americanii trebuie să declare un impozit pe venit.”

Cititi va rog si:

DE CE TAXE? Sa ne amintim de celebrul documentar realizat de Aaron Russo – „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“

Acolo, la minutul 38, Commissioner IRSSheldon Cohen, ii spune lui Aaron in Yiddish (limba evreilor ashkenaz): “Nimic nu te va ajuta “

Si ajungem astfel la alt paragraf din transcript:

„în secolul al 20-lea au fost uciși cu sânge rece de către propriul lor Guvern de 6 ori mai mulți oameni decât în cele mai rele secole de până acum adunate. Și din aceasta a concluzionat faptul că Guvernul este cea mai letală forță de pe planeta Pământ, urmată apoi de catastrofe naturale și boli.”

Ce lipseste in frazele acestea? Lipseste raspunsul la intrebarea fundamentala: “Cine de fapt conduce aceste guverne marioneta?”

Ca sa putem raspunde, trebuie sa incepem a studia serios chestiunea, eventual cu articolele:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI

In documentar se vorbeste mult despre IBM. Firesc. Sunt pionieri in domeniu inca din timpul … nazismului:

Cititi va rog si:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

IBM si … nazisti? Asta ii va bloca pe cei indoctrinati de istoria oficilala predata la scoala. Dar sa se tina bine de scaune, caci istoria reala e plina de surprize si mai mari:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Care finantatori au fost … evrei.

Revenind la IBM, sa ne amintim la ce lucrau inca de acum 6 ani:

Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID la internet si astfel va fi o societate minunata pe acest pamant …

Si ajungem astfel la internetul obiectelor, despre care se vorbeste pe larg in documentar. Dar insuficient de pe larg. El este o componenta esentiala a sinistrului angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash. Iar daca vorbim despre internetul obiectelor, vorbim firesc despre … internet, unde, ca sa vezi, gasim tot stapanii care trebuie. Fiti atenti la cronologia asta:

Stim ca savantii evrei au gandit si au dorit construirea primei bombe atomice:

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

Aceiasi savanti au insistat mai apoi pentru crearea CERN:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BIG BANG

Iar la CERN a fost conceput in 1989 acest … www (World Wide Web):

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

Ba mai mult:

Inventatorul codului de bare 666 este evreul George Joseph Laurer de la IBM …

Interesant, nu?

In documentar lipseste si o discutie ampla referitoare la disparitia banilor cash. Iar asta era o chestiune fundamentala, fiind o componenta esentiala a respectivului sinistru angrenaj, fara de care cam degeaba le e PAPUSARILOR toata stradania. Si in loc de cash ce avem? Card bancar. Asadar, vorbim despre banci. Si iar vorbim despre aceiasi stapani:

O ampla analiza a sa gasiti la:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Si pentru ca Katherine Albrecht activeaza preponderant in spatiul american, sa nu uitam de Federal Reserve:

In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat, tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie.

Dupa criza artificiala din 1907,  “rezolvata“ de J. P. Morgan, in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …

Acesta, dupa o vizita la greii din finante banci europeni (Rothschilds si prietenii), in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg (Kuhn, Loeb & Co.), Frank A. Vanderlip (din partea National City Bank of New York), Henry P. Davison (din partea companiilor J. P. Morgan), Charles D. Norton (din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong (reprezentant J. P. Morgan), in cel mai mare secret posibil, si pun bazele Federal Reserve, in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich, Warburg, JP Morgan, Rockefeller. Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “banca nationala“ creata de banci private. De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson, influentat fiind de Bernard Mannes Baruch.

Alt paragraf din transcript:

„Când IBM a pus în discuție să monitorizeze oamenii în zonele publice, au spus inițial că o vor face în interes de marketing, pentru ca afla cât timp petreci în fața anumitor secțiuni ale magazinului. Apoi au spus că o vor folosi pentru a monitoriza persoane suspicioase și vor preda datele Guvernului. Nu știu despre tine Stephen, dar în ceea ce mă privește, mi se pare că începând cu 9/11 definiția Guvernului despre “suspicios” a suferit o largire a sensului, astăzi incluzând o mare parte din cetățenii americani, chiar pe fiecare dintre noi.”

De fapt de aceea a si avut loc 9/11. Astfel, paragraful de mai sus se leaga cu:

„Cartea națională de identitate a fost propusă inițial pentru a reduce terorismul și imigrarea ilegală.”

Cititi va rog mai multe la:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

Si inca una, asa, ca detaliu, stiati de legatura dintre turnurile gemene si evreul Larry Silverstein? Cititi in articolul indicat mai sus.

Am lasat la final fraza:

„Ba chiar în raportul Maiak din Missouri se spune că dacă ești îngrijorat de cipurile RFID atunci te încadrezi în profilul unui terorist domestic.”

Normal. E fundamental pentru ei, caci e fundamental pentru semnul fiarei, adica pentru ANTIHRIST.

In tot contextul de mai sus putem aminti si de:

CONTOARELE INTELIGENTE – riscuri

Cuvintele scrise ingrosat si cu rosu in amplul material de mai sus sunt hyperlink-uri spre articole detaliate despre respectivele personaje. Va rog cititi-le. De asemenea articolele din titlurile scrise cu rosu. Acolo veti gasi iar alte cuvinte scrise cu rosu si alte titluri spre alte articole si tot asa. E esential sa le citit pe toate. Doar astfel veti intelege mai bine intregul tablou. Doar astfel veti putea pune corect fiecare piesa de puzzle la locul ei. Bine ar fi ca in timp, pana la urma, sa studiati tot blogul, rod al unei munci uriase.

   Concluzie:

Mai sus, am demonstrat pe scurt ca vorbim mereu despre aceiasi stapani in cazul fiecarei componente a sinistrului angrenaj: documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash.

Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on noiembrie 24, 2016 at 7:45 pm

    cei care vor refuza rfid vor fi declarati teroristi domestici; asa e clar acum!

    Apreciază

  2. Iones said, on noiembrie 24, 2016 at 8:11 pm

    Ziarul Lumina il elogiaza pe Alexandru Stan, cel care jignea ortodocsii.

    Părintele profesor dr. Alexandru Stan (1941-2016), VREDNIC păstor și dascăl de Teologie

    „Acestor două slujiri, de preot și profesor universitar, Părintele Alexandru Stan a adăugat și un alt mod de a servi Bisericii Ortodoxe Române, făcând parte din delegația Bisericii noastre la cea de‑a cincea Adunare generală a Consiliului Ecumenic al Bisericilor de la Nairobi, în anul 1975. De asemenea, vasta sa cultură teologică și specializarea în Istoria Religiilor l‑au recomandat pentru a reprezenta Biserica Ortodoxă Română la peste zece întruniri în cadrul Dialogului islamic‑creştin.”

    http://ziarullumina.ro/parintele-profesor-dr-alexandru-stan-1941-2016-vrednic-pastor-si-dascal-de-teologie-117709.html

    Apreciază

  3. Mihai said, on noiembrie 24, 2016 at 9:26 pm

    Nu dar nici nu trebuie să se obosească prea mult, pt ca marea majoritate ca să nu moară de foame, sete, si frig vor accepta de buna voie

    Apreciat de 1 persoană

  4. Adi said, on noiembrie 24, 2016 at 11:30 pm

    off topic

    Din ”intelepciunea” statului(comunist) francez:

    Se aude de ceva timp pe la radiourile din Franta un anunt care spune cam asa : TOTI francezii ( nota mea – de la bebelusi in sus, probabil ) sunt donatori de organe DIN OFICIU !! Cica asta ar fi LEGEA..
    Cine refuza insa acest lucru, se poate inscrie intr-un <> , ori poate face o hartie de mana semnata si data unei cunostinte cum ca dupa deces nu e de acord sa i se preleveze organele .
    SINISTRU , nu credeti..?
    Deci trebuie sa umbli tu , sa cauti ,sa completezi formulare , ca de nu… dupa ce mori te diseca astia exact ca pe broaste! Am intrat si eu de curiozitate in registrul mentionat mai sus ,se poate descarca / imprima ABIA DIN IANUARIE 2017 !!! ha ha ha
    Concluzie : de esti francez , tre’ sa faci cumva sa nu mori pana la anu’ , ca de nu… e de rau ! … plus ca spotul la radio va fi difuzat doar timp de 15 zile , asta asa ,ca sa nu afle chiar toti ( probabil ) !

    Pun si un link de youtube cu spotul video: https://www.youtube.com/watch?v=gGLzevECQkY ( pot face traducerea lui in caz de nevoie).

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 25, 2016 at 1:55 am

      Adi

      Asta-i acord prezumat. Tradu, te rog.

      Daca mori, nu-ti mai iau nimic. Ei te vor viu:

      Pentru ca nu puteau lua un organ viu de la un om mort, au schimbat definitia … mortii. UN NOU CAZ TERIFIANT

      https://saccsiv.wordpress.com/2016/03/18/pentru-ca-nu-puteau-lua-un-organ-viu-de-la-un-om-mort-au-schimbat-definitia-mortii-un-nou-caz-terifiant/

      Apreciază

    • el said, on noiembrie 25, 2016 at 11:15 am

      Adi

      asa este legea in Franta OFICIAL, stiu toti cetatenii( e valabil inclusiv pt strainii depe teritorul lor), se consdiera din oficiu accordul cetateanului ca prezumat PENTRU donarea de organe si este deschis un Registru national unde cei care NU DORESC sa doneze Organe trebuie sa se inscrie in timpul vietii si sa-si faca cunosuta optiunea,
      in plus e bine sa aibe cu ei permanent un carnet de NEdonator alaturi de actele personale ca sa se usureze cercetarea, caci daca nu spune nimeni despre pacientul respectiv( de pilda aflat in coma incapabil sa se exprime singur) ca NU este donator, il vor socoti ca atare si NU CAUTA inainte de prelevare( in caz ca se va pune problema aceasta) in Registrul national de NEdonatori sa vada ca persoana cu pricina este sau nu inscrisa.

      Apreciază

  5. Manuel Transmission said, on noiembrie 25, 2016 at 1:07 am

    Despre CERN:
    – CERN: Biggest Science Scam in History
    http://stateofthenation2012.com/?p=37749

    Despre MSM(Mainstream Media):
    – The Mainstream Media Wages All-Out War On The Alternative Media
    http://stateofthenation2012.com/?p=57491

    – Who REALLY Controls The Mainstream Media?
    http://cosmicconvergence.org/?p=2422

    – This Is Why TPTB Are So Afraid Of BREITBART’s Stephen Bannon
    http://stateofthenation2012.com/?p=57199

    Cititi cu mare atentie:
    – PIZZAGATE: The Greatest Scandal of the Third Millennium
    http://stateofthenation2012.com/?p=57429

    Asta sa fie viitorul?
    – The Fifth Estate Casts Its Shadow Like a Massive Mothership
    http://cosmicconvergence.org/?p=16644

    bonus:
    – Who Really Owns and Controls the Military-Industrial Complex? 1
    http://stateofthenation2012.com/?p=34801

    – Who Really Owns and Controls the Military-Industrial Complex? 2
    http://stateofthenation2012.com/?p=34965

    Apreciază

  6. Spaceman said, on noiembrie 25, 2016 at 2:54 pm

    CNP – Codul Numeric Personal – este un cod unic numeric format din 13 cifre, atribuit la nașterea fiecărui copil în România și este înregistrat pe certificatul de naștere. A fost introdus ca element obligatoriu în actele de identitate, de stare civilă și în alte acte personale printr-un decret prezidențial semnat de Nicolae Ceaușescu, la 2 martie 1978.
    Atribuite sunt de exemplu și: numărul matricol, numărul de ecuson sau numărul de marcă al angajaților.

    SMART-ID – este Codul unic Digital al Persoanei – este un cod unic ce se obține prin prelevarea unor măsurători și date biometrice unice fiecărei persoane cu ajutorul unor scanere electronice specializate care traduc aceste măsurători și date biometrice într-un cod unic digital (electronic). Acest cod unic digital poate fi folosit la autentificare într-un sistem electronic. De exemplu la verificarea identității persoanei, ca semnătură electronică, sau la autentificarea plăților electronice.

    Codul unic Digital al Persoanei poate fi stocat pe diverse cipuri de memorie digitală, sau imprimat pe diverse materiale (plastic, hârtie) sub forma unui cod ce poate fi citit de către dispozitive electronice specializate.

    Problemele cu SMART-ID sunt:

    SCLAVIA VEȘNICĂ – CEDAREA DE LIBERTATE și înlocuirea PREZUMȚIEI DE NEVINOVĂȚIE cu PREZUMȚIA DE VINOVĂȚIE, ceea ce presupune că NEVINOVĂȚIA va trebui DOVEDITĂ constant, printr-o SUPRAVEGHERE CONTINUĂ, de către autorități.

    LEPĂDAREA DE BOTEZ – Oamenii NU își mai fac AUTENTIFICAREA ( EU SUNT…) cu NUMELE ci cu un COD AL PERSOANEI.

    Unii spun că actele biometrice electronice expiră, dar CODUL BIOMETRIC ELECTRONIC AL PERSOANEI nu expiră, este VEȘNIC.

    Apreciază

    • ban said, on noiembrie 25, 2016 at 5:02 pm

      Si cnp-ul de ce n-ar fi ”vesnic”? Ca doar este personal, adica al tau mereu; cel matricol sau de angajat inceteaza cand termini sau demisionezi, dar cnp-ul nu.

      Apreciază

  7. Spaceman said, on noiembrie 26, 2016 at 12:40 am

    @ban
    CNP o fi el PERSONAL dar este ATRIBUIT! Iar Codul unic Biometric Digital este AL PERSOANEI, și se obține LA CERERE! Persoana la CERERE primește acest cod biometric electronic, cu care dorește să se AUTENTIFICE. Identificarea si autentificarea persoanei respective nu se mai face prin rostirea NUMELUI ci prin „citire” al unui COD AL PERSOANEI de către mașinării specializate, de aceea am subliniat caracterul veșnic al acestui COD.

    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul Cap.13:8 – Şi i se vor închina ei (fiarei) toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror NUME nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.

    Apreciază

  8. […] Iata si comentariul cititorului Adi postat la ROG RASPANDITI. Video (cu transcript in romana): “WARNING RFID FOR EVERYONE” / Atentie mare insa…: […]

    Apreciază

  9. […] Iata si comentariul cititorului Adi postat la ROG RASPANDITI. Video (cu transcript in romana): “WARNING RFID FOR EVERYONE” / Atentie mare insa…: […]

    Apreciază

  10. energein7 said, on noiembrie 26, 2016 at 4:59 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog și a comentat:
    Exists o Agenda Onu pana in 2030 pentru ceea CE plate fi numit brut Control Total! Asta inseamna ca pana atunci se poate intampla sa te trezesti dimineata sa the duci sa cumperi Paine la magazin dar sa nu poti face plata pentru ca nu ai un semn pe mana, un nesemnificant RFID! Mai mult, pentru ca nu ai semnul, esti suspect de terorism domestic, si vei fi incarcerat! Aceasta Agenda ONU este publica, asta inseamna ca acordul statelor member este prezumat daca nu contesta agenda! Cititi Apocalipsa 13, pentru ca acest lucru l-a vazut Ioan si l-a descris cu limbaj teologic si profetic prin filtrul unei educatii din sec. I !

    Apreciază

    • pcmouse said, on decembrie 17, 2016 at 12:03 pm

      energein7- latri degeaba daca persisti in erezia ta protestanta draceasca!

      Apreciază

  11. […] ROG RASPANDITI. Video (cu transcript in romana): “WARNING RFID FOR EVERYONE” / Atentie mare insa… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.