SACCSIV – blog ortodox

Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID la internet si astfel va fi o societate minunata pe acest pamant …

Posted in IBM, INTERNETUL OBIECTELOR, RFID by saccsiv on noiembrie 8, 2010

   In traducere, fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID la internet si astfel va fi o societate minunata pe acest pamant …

   Iata ce scriu IBMSocialMedia, cei ce au postat clipul pe youtube:

În decursul secolului trecut şi mai cu seamă în ultimele decenii, am constatat apariţia unui anumit tip de domeniu global de date. Planeta însăşi – sisteme naturale, sisteme umane, obiecte fizice – a generat dintotdeauna o cantitate enormă de date, însă noi n-am fost capabili să o ascultăm, să o vedem, să o cuprindem. Putem acum, graţie acestui ansamblu instrumentat în prezent, care este în întregime interconectat, astfel ca noi să putem avea acces la el. În consecinţă, putem spune că planeta a dezvoltat un sistem nervos central.

Priviţi acest set complex de relaţii între toate tipurile de sisteme la fel de complexe. Dacă vom fi în stare să percepem modelele acestor date, atunci vom avea o mai bună şansă pentru a îmbrăţişa tot acest set. Asta în cazul în care societăţile devin mai eficiente şi atunci când apar noi idei inovatoare.

Când vorbim despre o planetă mai inteligentă, ne referim la două dimensiuni. Una este destinată a fi mai eficientă şi mai puţin distructivă, privind conectarea diferitelor aspecte ale vieţii care au efect asupra fiecăruia dintre noi într-un mod mai conştient, deliberat şi ingenios. Cealaltă este proiectată a genera noi înţelegeri fundamentale, noi tipuri de activităţi, noi forme de relaţii sociale. În acest fel am considerat planeta ca pe un sistem de informare, creare şi transmitere, universul captând informaţiile sale, spre deosebire de noi care nu am făcut acest lucru. Însă acum, în ultima perioadă, noi putem face asta din ce în ce mai mult, cu paşi mărunţi. Da, începem şi noi să „recepţionăm” planeta, să o auzim cum ne vorbeşte.

   Cititi va rog si:

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 si RFID

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumos colorat

4 noiembrie: Exercitiu de SIMULARE „Cyber Europe 2010”. SCENARIU: cetatenii, intreprinderile si institutiile publice vor intampina dificultati la accesarea unor servicii online critice, precum e-GUVERNAREA …

   Nu-i de mirare ce IBM este implicata in aceasta actiune:

   Inregistrarile din mass-media prezentate in filmulet sunt de prin 2006 sau cu putin inainte. Si ni se spune acolo ca nu trebuie sa ne ingrijoram, caci nu-i vorba de o tehnologie aplicabila in cateva saptamani, ci in cativa ani. Iar acesti ani au cam trecut …   

   Toata actiunile legate de cipuri se bazeaza pe legi tot de prin … 2006. Trebuie sa intelegem ca SISTEMUL are de multi ani in cap o schema si se tine de ea cu indarjire. Ideilea astea nu le-au venit in ultima vreme. Noi acum constatam doar efectele. Punerea in practica …

Un om al SISTEMULUI, IPS CALINIC, va prezinta istoricul PASAPORTULUI BIOMETRIC. Si concluzioneaza: “Democraţia presupune automat şi educaţie!” 

Detalii despre CARDUL NATIONAL DE SANATATE, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Sanatatii (MS). Include date privind DONAREA DE ORGANE

   In 1911, firma statisticianului germano-american Herman Hollerith (1860-1929) se uneste cu alte trei companii, formandu-se Computing Tabulating Recording Corporation (CTR). Aceasta noua entitate isi va schimba denumirea in International Business Machines Corporation (IBM) in 1924, sub presedintia lui Thomas J. Watson.

   Acest Thomas John Watson, Sr. (1874 – 1956), mason, a fost membru Carnegie Endowment for International Peace si al cultului Bohemian Grove

   Dupa cum s-a vazut, IBM a avut relatii cu nazismul. Gigantul, cu filiale deschise si in Germania, a creat pentru nazisti un sistem foarte complex, pe baza de carduri perforate, pentru a avea control asupra bazelor de date. Imediat ce invadau o tara, nemtii verificau sistemul de recensamant cu ajutorul cardurilor, luand astfel urma fiecarui evreu, tigan sau oricarui alt non-arian. In acelasi fel se tinea si evidenta prizonierilor – se stia pentru fiecare orientarea religioasa, locul natal si modul in care urmau sa fie executati. 

   IBM este insa companie membra Council on Foreign Relations. A avut de fapt mereu relatii stranse cu PAPUSARII. Fondatorul ei, Thomas J. Watson a fost medaliat de Adolf Hitler. Nu-i de mirare, caci ELITELE au finantat nazismul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE

   Studiati atent „posterul” actiunii din Germania:

   Veti observa similitudini cu logo-ul stapanilor internetului:

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 8, 2010 at 11:23 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ion said, on noiembrie 8, 2010 at 1:27 pm

    Fara reclama: e interesant de vazut emisiunea de azi, de la 16:30, pe zeroteve (OTV).

    Apreciază

  3. MARIA said, on noiembrie 9, 2010 at 7:02 am

    Ce lucru odios ! Sa fii observat din toate partile!

    Apreciază

  4. mihai said, on noiembrie 9, 2010 at 9:23 am

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/ce-vrea-sa-stie-statul-despre-romani-141008.html

    Ce vrea să ştie statul despre români

    Operatorii din cadrul recensământului populației şi locuințelor se va avea loc peste patru luni vor completa, în fiecare gospodărie, cel puțin trei formulare stufoase, conținând, fiecare, zeci de rubrici.

    Printre altele, autoritățile vor să știe cu exactitate unde, ce și cât lucrează fiecare român, dacă trăiesc sau nu în ”uniune consensuală” (concubinaj), dacă au probleme cu vederea, auzul, mersul ori memoria, dar și dacă au dificultăți în a se spăla ori îmbrăca singuri. Nici abilitățile de comunicare cu cei din jur nu au fost uitate.

    Recensământul va lua în calcul și persoanele plecate dintr-o gospodărie, pe termen scurt (sub un an) sau lung (peste un an), recenzorii fiind obligați să ceară amănunte despre acestea (pe lângă sex, vârstă, religie și etnie, și unde, când și de ce au plecat).

    Autoritățile vor să știe, de asemenea, totul despre locuințele românilor: materialul din care sunt construite, suprafața, dar mai ales dotările. Se vor cere detalii despre existența băilor, closetelor și bucătăriilor, dar și despre utilități (electricitate, apă, canalizare, încălzire, aer condiționat).

    Recensământul va avea loc în perioada 12-21 martie 2011. Cu această ocazie, sistemul de învățământ ar trebui, potrivit unei hotărâri de guvern din 2009, să intre “în vacanță”, având în vedere că majoritatea recenzorilor vor fi cadre didactice. Pentru fiecare zi de activitate, recenzorii vor primi 50 de lei brut.

    Apreciază

  5. daniel said, on noiembrie 9, 2010 at 1:30 pm

    Si ca orice prezenatare de genul asta care nu se dezminte incepe sau contine: un ochi

    Apreciază

  6. mircea said, on noiembrie 9, 2010 at 3:01 pm

    In privinta referendumului e clar, nu voi fi acasa

    Apreciază

  7. […] Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID l… […]

    Apreciază

  8. […] Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID l… […]

    Apreciază

  9. […] Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID l… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.