SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 10, 2015

   Iata ce putem citi la Children Describe Satanic Ritual Abuse and Sacrifice (video):

Copii care descriu abuzuri şi sacrificii ritualice satanice (video)

Un videoclip postat pe YouTube prezintă doi copii mici care descriu detaliile îngrozitoare ale unor abuzuri şi sacrificii de copii satanice ritualice la care au fost martori oculari.

Într-un videoclip profund tulburător postat on-line, un băiat în vârstă de 8 ani și sora lui de 9 ani descriu ororile pe care au fost obligați să le îndure din mâinile tatălui lor britanic care este liderul unui cult de abuzuri sexual-ritualice din nordul Londrei. Împreună cu oribile şi înspăimântătoare detalii, copiii de fapt numesc oameni și organizații specifice care colaborează cu cercul satanic. Acesta este:

Ca de obicei, unii oameni au susținut că videoclipurile sunt “false” și că copiii au fost “învăţaţi”. Nu trebuie să fii un expert pentru a observa că copiii prezintă semne şi indicii de onestitate (observați mimica de reală groază a fetei de la minutul 2:18, când băiatul vorbește despre “tata”). Relevant, fapte importante ies la suprafaţă despre mediul toxic copiilor.

Acest caz este rezultatul confesiunii unui băiat în vârstă de 8 ani și a sorei lui de 9 ani care mărturisesc în sfârșit abuzul suferit de ei din partea tatălui lor britanic care este liderul unui cult de abuzuri sexuale ritualice din nordul Londrei. Mama rusoaică a avut un trecut plin de violență în familie din partea lui, care a inclus cinci apeluri la poliţie și trei rapoarte. Ea a observat multe semne de nefericire, boală și stres la copiii ei, dar numai atunci când şi-a petrecut vacanţa în luna august cu ei a aflat despre cele mai chinuitoare detalii ale motivului.
Cu toate acestea, la șase zile după raportarea crimelor la poliţia din Barnet, pe data de 5 septembrie 2014, copiii au fost luaţi în “custodie de protecție” și, ulterior, daţi la doi asistenți maternali diferiţi. Examenele medicale inițiate de poliție au confirmat cicatrici în zona rectului ambilor copii. Auzul băiatului este afectat din cauza loviturilor tatălui și strigătelor excesive. Două săptămâni mai târziu, poliția i-a spus mamei că copiii au retractat acuzațiile și că ancheta a fost închisă. Explicația a fost că cei doi copii au fabricat povestea după filmul “Masca lui Zorro”.

BDTN

Întregul sistem britanic de îngrijire a copilului este grav compromis și reflectă starea de spirit a elitei oculte din întreaga lume. În articolul meu din 2012 cu prilejul ceremoniilor olimpice de la Londra, am explicat cum o întreagă parte a ceremoniilor au “sărbătorit” simbolic abuzul de copii de către organizațiile de atletism de elită. Pe măsură ce se sărbătorea Serviciul Naţional de Sănătate (NHS) și Marele Spital de pe Strada Ormond (GOSH), am văzut copii îngroziți în paturi de spital, în timp ce tema Exorcistul se juca în fundal.

opening9-e1345052370854

O fetiţă ridicată în aer de către un gigantic Lord Voldemort.

Sărbătoarea s-a încheiat cu un copil gigant înfiorător.

opening10-e1345053215204

Reprezintă fruntea secţionată a bebeluşului divizarea personalităţii sale datorită abuzurilor?
Pe scurt, nu numai că aceste abuzuri au loc la cele mai înalte niveluri ale societății și rămân nepedepsite – dar sunt şi sărbătorite de fapt. Este timpul pentru a arăta lumii această cultură canceroasă.

Comentariu saccsiv:

   Sa ne amintim ca Steven Allan Spielberg a fost acuzat de catre Diana Napolis de practicare a unor abuzuri in timpul unor ritualuri satanice (in cadrul carora se presupunea ca sunt omorati sau abuzati sexual copii). Interesant este ca acest tip de ritualuri incepusera sa creeze panica in randul opiniei publice din SUA si chiar si din alte tari, mai ales in anii 80, insa dupa ce mass-media a inceput o campanie de linistire a populatiei, la sfarsitul anilor 90 a inceput sa se uite subiectul.

Personalitati si organizatii: evreul STEVEN SPIELBERG, cel mai important propovaduitor new age din industria de film

Sa ne amintim si de:

PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace pedofilii, spune un fost responsabil cu protectia copilului

Mai erau niste inregistrari youtube la:

Documentare celebre: RITUALURI EVREIESTI – SACRIFICII UMANE? („Jewish Ritual Murder Revisited (Full version)”)

VIDEO: Marturie? Despre ritualuri evreiesti (sacrificii umane si canibalism) intr-un show Oprah Winfrey …

Dar au fost scoase. Le voi mai cauta. Poate le gasesc si in alta parte.

Cititi va rog si:

Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe

“Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC

AL NOUALEA CERC SATANIC – sacrificii ritualice de copii la Vatican? IMPLICATI – papa FRANCISC I, papa BENEDICT, arhiepiscopul de Canterbury, printul Bernhard al Olandei, regina Elisabeta, printul Philip, regina Olandei, ministrii guvernelor din Belgia?

Treburile astea insa nu sunt noi:

BLOOD LIBEL: Sfantul Copil Gavriil canonizat de Biserica Ortodoxa Rusa deoarece a fost rapit si UCIS RITUALIC de catre un EVREU. Considerat PATRONUL SPIRITUAL AL COPIILOR, uriase multimi de tineri vin la SFINTELE SALE MOASTE

Iar daca vreun tatic incearca sa-si faca singur dreptate …

VIDEO – CAND SISTEMUL E PUTRED, CETATEANUL ISI FACE SINGUR DREPTATE SI DEVINE EROU: Drasius Kedys a executat doi dintre violatorii fiicei sale 

VIDEO: „VANATORUL DE PEDOFILI”, lituanianul Drasius Kedys, A FOST GASIT MORT … SISTEMUL putred a invins din nou 

UN SISTEM TICALOSIT PANA LA CAPAT: Fetita „VANATORULUI DE PEDOFILI”, lituanianul DRASIUS KEDYS, a fost data mamei … cea care o daduse initial pedefililor …

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on februarie 10, 2015 at 7:50 pm

    Exista un film, „Cu ochii larg inchisi” si exista multe lucruri interesante legate de regizorul acestui film.
    Cred ca astia nu (mai) sunt oameni, ci altceva.
    Asa procedeaza vicleanul: mai intai, il desparte pe om de Dumnezeu (cu voia omului, ca altfel nu se poate) aruncand asupra lui Dumnezeu vina pentru toate nenorocirile care se petrec pe pamant si pe care tot oamenii, ispititi fiind, le savarsesc. Apoi, dupa ce l-a despartit pe om de Dumnezeu si l-a facut sa-si piarda nadejdea propriei mantuiri, il impinge sa savarseasca exact acele ticalosii pentru care Il invinovatea pe Dumnezeu si il poarta pe drumul fara intoarcere al iadului.

    Pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor, Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi! Amin! †

    Apreciază

  2. Veronica said, on februarie 10, 2015 at 10:49 pm

    Buna seara, va rog sa cititi acest articol daca nu stiti de el, este f.f.f important pentru dvs. si pentru toti.
    http://piersicuta.blogspot.ro/2015/01/johannes-jurgenson-noua-medicina.html#more

    Apreciază

  3. Veronica said, on februarie 10, 2015 at 10:59 pm

    Este vorba despre ,,cancer,, chiar daca vi se pare lung articolul. cititil.

    Apreciază

  4. nikodim said, on februarie 10, 2015 at 11:15 pm

    Tatal biologic al acestor copii este frate in duh si credinta cu multi alti indivizi publici si de „succes mediatic”, inclusiv de pe la noi, care sunt promovati intens pe ecrane in special si care au ce au cu prezenta Sf.Icoane si a Crucii prin scoli, gradinite si locurile publice, cu existenta orelor de religie in sistemul de invatamant, cu lumea care se inchina la Sf. Moaste, cu Botezul prin intreita scufundare care „pune in pericol viata copilului” si cu Impartasirea „neigienica si necivilizata” cu o singura lingurita ( de parca i-ar durea pe ei de viata altora, ei care omoara indirect, fatarnic, prin vorbe si fapte aparent nobile sau/si chiar direct ca „tatal sangeros din clip”, multimi de suflete). Deasemenea frati in duh si credinta cu mentionatii, sunt si politicienii nostri care au pus la punct si care sustin in continuare si sistemul ocult de adoptie al copiilor, cu prioritate pentru cetatenii straini „civilizati”…adevarat export de copii pentru „piese de schimb”, sange tanar si…de ce nu, pentru ce le-o mai trece prin cap „civilizatilor” importatori…
    Politicieni si sistem politic pe care noi deasemenea il sustinem periodic participand la alegerile lor, chiar erijandu-ne in partizani infocati ai unora si altora, unii dintre noi, persoane respectabile chiar de aici din blog recomandand candidati „integri” sau candidate cu „posete deosebite” in dotare, amestecand in mod bizar, sper eu fara voie si inconstient, promovarea Credintei Ortodoxe cu patima politica si jertfa sangeroasa a duhului satanic de patima al lumii acesteia.

    Apreciază

  5. nikodim said, on februarie 10, 2015 at 11:28 pm

    Dar poate ca videoclipul este doar o dezinformare ordinara. Daca copiii au ca mama o rusoaica, poate ca ei sunt niste perfizi agenti kgb-isti, care de la o varsta frageda au menirea de a intoxica opinia publica aleasa a comunitatii internationale cu povesti de care nu ar fi capabili decat monstrii sangerosi, zombi subumani din rasaritul medieval Ortodox si nicidecum membrii unei societati occidentale rafinate ca cea britanica.
    Cercetatori britanici ( renumitii si atotdescoperitorii de ei) sa faca lumina in cazul asta!… Nu?

    Apreciază

    • Partizanu said, on februarie 11, 2015 at 12:44 pm

      Eu zic sa-i invitam la noi la emisiunea aceea a masonului de VIRGIL IANTU „COPII SPUN LUCRURI TRAZNITE” dar asta pina ce sa se supere PUTIN pe noi.

      Apreciază

  6. Cosmin said, on februarie 10, 2015 at 11:33 pm

    off topic

    Televizoarele Samsung asculta discutiile din preajma lor si le trimit la o terta parte !!!

    http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Gadget/Stiri/Samsung+isi+avertizeaza+clientii+Televizoarele+inteligente+ascul

    Apreciază

  7. nikodim said, on februarie 10, 2015 at 11:54 pm

    Ritualuri din astea „civilizate” cu copii sectionati sau tocati, serviti in bucate, simbolic, sau real sub forma de ghiveci pasat de schijele bombardamentelor democratice „antiteroriste”, se petrec deja la o parte din vecinii nostri din est, cei politic corecti care din tot sufletul adera la „valorile” noastre occidentale, rupand-o cu trecutul lor inclusiv cu Biserica demodata din care s-au impartasit mosii si stramosii lor , acum degustand cu placere copii rusofoni serviti la masa democratiei de catre conducatorii lor, „blanzii pastori” neoprotestanti si sionisti, alesi de catre ei, uniatii si „ortodocsii” maidanezi in cadrul „alegerilor libere” organizate si finantate in special de ambasada celei mai democratice democratii din lume. Copiii sectionati au devenit probabil noul ingredient de impartasanie la aceasta „agapa globalista”. Simbolul este maxim, dar lumea se tine tare si… aderent pe „valorile si principiile democratiei” cu gust de copil sectionat.

    Apreciază

  8. geo said, on februarie 11, 2015 at 10:32 am

    Apreciază

  9. geo said, on februarie 11, 2015 at 10:33 am

    Apreciază

  10. geo said, on februarie 11, 2015 at 10:35 am

    Apreciază

  11. geo said, on februarie 11, 2015 at 10:38 am

    Apreciază

  12. energein7 said, on februarie 11, 2015 at 8:00 pm

    CHEMTRAIL= catalizatori; acestia sunt absorbiti in corp; cand sunt folosite arme cu microunde tinta poate sa faca boli simple, cronice sau chiar sa arda in interior; tipul care spune asta in clip, i-a murit fata de 27 ani in somn, fara o explicatie.

    Apreciază

  13. […] VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

    Apreciază

  14. […] VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.