SACCSIV – blog ortodox

Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe

Posted in SACRIFICII UMANE by saccsiv on august 15, 2013

   Nu se limiteaza doar la capre:

Video: RITUAL MASONIC FILMAT IN TURCIA. Prima parte – INITIERE. A doua parte – INCHINARE LA LUCIFER

   Au nevoie si de oameni, in special copii.

ritualmurder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: http://michaeltsarion.com/mtsarforum/viewtopic.php?p=608&sid=53324e44a1ff2e23d7eeb81eb104829e

   Iata ce putem citi in articolul The End of April: A Time of Human Sacrifice:

Sfîrşitul lunii aprilie: Momentul pentru sacrificii umane.

De ce de multe ori sîntem martorii unor tragedii sau morţi lipsite de sens în a doua jumătate a lunii aprilie? Lista evenimentelor violente care au avut loc in această perioadă a anului este pur şi simplu uimitoare. Aici sint cîteva din ele:

19 aprilie 1993. Masacrul de la Waco. Un atac al FBI-ului a condus la distrugerea unei secte numita „Ramura Davidienilor” ucigînd 76 de barbaţi, femei şi copii.

19 aprilie 1995. Atentatul cu bombă din Oklahoma City. 168 de morţi.

20 aprilie 1999. Masacrul de la liceul din Columbine. 13 morţi, 21 de răniţi.

16 aprlie 2007. Masacrul de la institutul politehnic din Virginia. 32 de morţi, 17 răniţi.

16 aprilie 2013. Exploziile de la maratonul din Boston. 3 morţi, 107 răniti.

18 aprilie 2013. Explozia de la fabrica de îngrăşăminte din Texas. 5-15 morţi. (Observaţi că acest eveniment a avut loc la aproape 20 de ani de la masacrul din Waco, care se află în aceaşi regiune. De asemenea la data de 16 aprilie 1947 o navă încărcată cu azotat de amoniu a ancorat în portul din Texas City şi a izbucnit în flăcări producînd o explozie masivă care a ucis aproximativ 576 de oameni).

 Au fost multe alte întîmplări violente care s-au petrecut în această perioadă a anului. De altfel în 2011 CNN a publicat un articol intitulat „Ce este cu mijlocul lunii aprilie şi violenţa în America” aducînd în discuţie evenimentele care au loc la mijlocul lunii aprilie. Din nefericire articolul nu a făcut altceva decît să atace „teoreticienii conspiraţiilor” în cele din urmă spunînd ceva de genul: „Dacă cauţi răspunsuri mai departe de ceea ce s-a spus în mass-media eşti nebun şi potenţial periculos”. Cu toate aceste, doi ani mai tîrziu trendul violent continuă.

Este oare totul o coincideţă? Pentru cunoscători nu există coincidenţe. În 2011, eu am scris un articol despre moartea lui Bin Laden care a fost anunţată între 30 aprilie şi 1 mai. (Vezi de ce moartea omului care nu a fost în spatele incidentelor din 9/11 a fost anunţată pe 1 mai). În acel articol am descris pe scurt semnificaţia rituală a zilei de 1 mai (May Day) şi relaţia acesteia cu un zeu care încă este important pentru elita ocultă: Baal.

Cultul lui Baal nu a dispărut niciodată

De-a lungul secolelor, şi în multe civilizaţii, a doua jumătate a lunii aprilie a fost o perioadă a sacrificiilor sîngeroase. Venerarea zeului Baal a luat multe nume (Enlil, Moloh, etc) şi s-a răspîndit peste multe civilizaţii. Fiind un zeu al soarelui şi un zeu al fertilităţii ritualurile care îl celebrau pe acesta aveau loc după echinocţiul de primăvară (timpul renaşterii) şi de multe ori includeau sacrificii umane.

„Cultul lui Baal, sărbătorea în fiecare an moartea şi învierea acestuia ca parte a ritualurilor fertilităţii din Canaan. Aceste ceremonii de multe ori includeau sacrificii umane şi prostituţie în interiorul templelor”Baal, Enciclopedia Mitică

Cu toate că practicarea acestor ritualuri a fost condamnată cîteodată de unele mişcări religioase, nu a dispărut niciodată complet.

„Religia zeului Baal a fost pe larg acceptată în rîndurile evreilor din antichitate, şi cu toate că din cînd în cînd a fost dată la o parte niciodată nu a fost eradicată complet. Regii şi alte personalităţi regale ale celor zece triburi Biblice venerau acest zeu. Oamenii de rînd de asemenea venerau cu ardoare acest zeu al soarelui doarece prosperitatea lor depindea de productivitatea pămînturilor lor şi a animalelor. Imaginile acestui zeu au fost afisate pe multe clădiri. În cadrul acestei religii se pare că au existat numeroşi preoţi şi clase variate de credincioşi. În timpul ceremoniilor aceştia purtau robe corespunzătoare. Ceremoniile includeau arderea unor substanţe care produceau un miros caracteristic prin ardere, oferirea de sacrificii prin ardere care uneori constau în victime umane. Preoţii care oficiau aceste ceremonii, dansau în jurul altarelor, incantînd frenetic şi taindu-se cu cuţite pentru a atrage atenţia şi compasiunea zeului”Ibid

Deoarece era un zeu al soarelui, venerarea lui Baal impica sacrificii umane şi foc. În zilele noastre, în America condusă de elita ocultă, această perioadă a anului înseamnă foc (foc de armă) şi moarte. Aceste ritualuri erau menţionate chiar şi în Biblie.

„Au construit aceste altare ale lui Baal, pentru a-şi arde proprii copii în foc, pe care îi ofereau ca ofrande lui Baal, lucru pe care nu l-am comandat eu nici nu am adus vorba despre aşa ceva şi nici măcar nu îmi trecuse prin minte” Ieremia 19-5

De la civilizaţiile Babiloniene, Asiriene şi Feniciene ale orientului mijlociu (Religiile lor misterioase au pornit dintr-o punct de origine comun), cultul lui Baal s-a raspîndit şi la civilizaţii îndepărtate cum ar fi Celţii care celebrau ritualurile beltane (ale zeului Baal) pe data de 1 mai. Cu toate că celebrarea ritualurilor lui Baal diferea de la o civilizaţie la alta, acestea îşi aveau originea, fără îndoială în aceleaşi concepte oculte de numerologie şi sacrificiu. Cu alte cuvinte toţi utilizau aceleaşi cunoştinţe magice. Elita ocultă din zilele noastre în continuare celebrează aceste ritualuri, însă cu o diferenţă majoră. Sînt realizate de civilii obişnuiţi care nici macar nu ştiu despre ce este vorba şi răspîndite în lumea largă prin mass-media. Alimentate şi amplificate de către frica şi traumele maselor, aceste mega-ritualuri sînt văzute  de toţi dar celebrate doar de elita ocultă. Mai mult ca oricînd avem de-a face cu magie neagră.

Alte site-uri dedicate numerologiei oculte au publicat informaţii cu privire la importanţa acestei perioade a anului.

„19 aprilie – 1 mai – sacrificiul de sînge oferit Fiarei,o perioadă de 13 zile extrem de critică. Sacrificiul prin foc este necesar pe 19 aprilie

19 aprilie este prima zi a perioadei ritualice satanice de 13 zile care are legătură cu zeul focului Baal/Moloh/Nimrod (zeul soarelui), cunoscut de asemenea şi ca zeul roman Saturn (satan/diavolul). Această zi este una din cele mai importante zile în care se fac sacrificii umane prin intermediul focului, cu precădere copii şi de aceea de-a lungul timpului au avut loc evenimente istorice foarte importante în această zi” – Sărbători oculte şi sabbathuri –  Cutting Edge

Alt articol descrie pe scurt elementele necesare pentru a indeplini aceste mega-ritualuri ale elitelor.

„Sacrificiul uman necesar în cadrul multora din aceste date oculte trebuie să conţină următoarele elemente, fiecare din acestea este exagerat la gradul maxim posibil:

 1. 1.      Traumă, stres, anxietate şi teroare absolută
 2. 2.      Ultima scenă în respectiva dramă trebuie să fie distrugerea prin foc, de preferat o luptă, un război.
 3. 3.      Oamenii trebuie să moară ca sacrificii umane, îndeosebi copiii din moment ce Întunericul consideră ca sacrificiile tinerilor sînt cele mai de dorit.”

–  Advent of Deception

Desigur nu orice eveniment violent care are loc în această perioadă a anului are legătură cu sacrificiile umane facute de Illuminati. Cu toate acestea mare majoritate a evenimentelor menţionate mai sus se potrivesc perfect cu criteriile mega-ritualurilor, criterii care au fost menţionate mai sus. Dacă veţi analiza atent întîmplările din jurul acestor evenimente veţi putea trage concluzia că acestea au fost duse la bun sfîrşit fie de oficiali ai guvernului, fie de „zombi” controlaţi mental. Multe din aceste evenimente sînt absurd de gratuite, generand traume şi mai mari şi facandu-i pe oameni să se întrebe „ce fel de oameni ar face aşa ceva?” Din nefericire aceşti oameni malefici ne conduc iar acele evenimente sînt utilizate mai departe pentru agendele politice extreme. Aceste puteri politice au devenit maeştrii în combinarea politicii pragmatice cu ritualurile oculte.

În concluzie

Cei care au cunoştinţă despre calendarele oculte intră în a doua jumătate a lunii aprilie întrebîndu-se ce nenorociri se vor mai întîmpla. Din nefericire la fiecare cîţiva ani se întîmplă iar opinia publică este traumatizată de petrecerea unui eveniment violent şi lipsit de sens. Aproape de fiecare dată o privire mai atentă asupra acelui eveniment duce la observarea unor elemente stranii şi suspecte şi de cele mai multe ori indică o lovitură din interior. În timp ce unii vor cataloga apariţa acestor evenimente la sfîrşitul lunii aprilie drept simple coincidenţe, faptele rămîn. Evenimente violente care implică moarte şi foc se întîmplă regulat în aceeaşi perioadă a anului care este dedicată de către ocultişti lui Baal, zeu care este venerat prin foc şi sacrificii umane. Indiferent dacă toate acestea sînt făcute intenţionat sau sînt rezultatul unei ciudate sincronicităţi universale, realitatea este aceeaşi şi nu poate fi tăgăduită.

De asemenea complexul care a ars în masacrul de la Waco (Texas) în 1993 se numea Centrul Mount Carmel. În Biblie muntele Carmel a fost locul în care Ilie a înfruntat profeţii lui Baal, provocîndu-i să se roage acestuia pînă cănd acesta va aprinde un foc chiar în faţa lor. Nu s-a aprins nici un foc. A fost cumva incendiul izbucnit la Centrul Muntele Carmel o razbunare simbolică a lui Baal?

   Cititi va rog si:

De ce l-au omorat pe Osama bin Laden de 1 mai?

1 MAI, ziua celebrarii Walpurgis, a infiintarii ordinului iluminatilor, a stangii si internationala a muncii

STIRILE ZILEI (07.08.2013): Pact cu diavolul semnat cu sange de Hitler pe un document? Preot ortodox rus ucis. Le apara pe Pussy Riot. Intrare in biserica pe baza de cartele. Cum BLOCHEZI site-urile pentru adulţi (VIDEO)

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vranceanu said, on august 15, 2013 at 7:22 pm

  Doamne fereste ! Moloh era un zeu fenician, si i se aduceau jertfe copii care erau arsi de vii.

  Apreciază

  • GabiM. said, on mai 1, 2014 at 9:14 am

   Posibil ca si nava care nu de mult s-a scufundat cu peste 500 de copii,sa faca parte din aceiasi mizerie?!?

   Apreciază

 2. irismister said, on august 15, 2013 at 8:13 pm

  Reblogged this on Temeiurile iar nu Arătările unui Bun Început !.

  Apreciază

 3. Silviu said, on august 15, 2013 at 9:26 pm

  In atentia cititorilor :
  http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Mișcarea_Legionară.
  Iar aici se declara in felul urmator :

  Legiunea Arhanghelului Mihail, numită și Mișcarea Legionară, a fost înființată în România interbelică, la 24 iunie 1927 de Corneliu Zelea Codreanu – în urma rupturii dintre acesta și mentorul și principalul său susținător, A.C. Cuza – ca o organizație paramilitară teroristă de orientare naționalistă-fascistă, creată după modelul organizațiilor naziste SA și SS[1], cu un caracter mistic-religios, violent anticomunist, antisemit și antimasonic[2][3].

  Alături de Codreanu, supranumit „Căpitanul”, fondatori ai Mișcării Legionare au mai fost Ion Moța, Radu Mironovici, Corneliu Georgescu și Ilie Gârneață, dar dominarea „Căpitanului” era absolută, inalienabilă, indisputabilă, iar criticarea sa era pasibilă cu moartea (vezi mai jos asasinarea lui Mihai Stelescu).

  După asasinarea lui Codreanu în aprilie 1938 conducerea Legiunii a fost preluată de Horia Sima.

  La 4 septembrie 1940 Legiunea s-a aliat cu Ion Antonescu, formând „Statul Național-Legionar” în al cărui guvern legionarii constituiau principala forță politică.

  Horia Sima a amplificat campania de asasinate politice, economice, rasiale și de interese personale, campanie care a culminat cu Rebeliunea legionară din ianuarie 1941, o lovitură de stat eșuată împotriva lui Antonescu și a armatei române. Înlăturată de la guvernare (Horia Sima și alți fruntași legionari s-au refugiat în Germania). Deși practic a fost dizolvată, Legiunea s-a scindat în două grupuri antagoniste, „simiștii” lui Horia Sima și „codreniștii” conduși de Ion Zelea Codreanu (tatăl lui Corneliu).

  In continuare citim :

  Ajunsă la putere, Legiunea a aplicat legi antisemite dure și jaful organizat al avutului minorității evreiești[12], însoțit de arestări samavolnice, schingiuiri și asasinate. Legionarii au asasinat și alți cetățeni români, neevrei, pe motive politice, „morale” (homosexuali reali sau presupuși) și adesea, din răfuieli personale. Aceste asasinate au afectat circa 2/3 români și 1/3 evrei, dar, comparativ cu procentul evreilor din totalul populației române, legionarii au ucis circa 20 de evrei la fiecare neevreu. („Cea dintâi problemă care ni se punea era aceasta: cine trebuie să răspundă mai întâi? Cine sunt mai vinovați pentru starea de nenorocire în care se zbate țara: românii sau jidanii? Am căzut unanim de acord, că cei dintâi și mai mari vinovați sunt românii ticăloși, care pentru arginții iudei și-au trădat neamul. Jidanii ne sunt dușmani și în această calitate ne urăsc, ne otrăvesc, ne extermină. Conducătorii români care se așază pe aceeași linie cu ei, sunt mai mult decât dușmani: sunt trădători. Pedeapsa cea dintâi și cea mai cruntă se cuvine în primul rând trădătorului și în al doilea rând dușmanului. Dacă aș avea un singur glonț, iar în fața mea un dușman și un trădător, glonțul l-aș trimite în trădător.”C.Z. Codreanu[13]). Membrii Gărzii de Fier au pus la cale cel mai mare pogrom din istoria Munteniei, în care au fost uciși peste o sută de evrei, iar parte dintre aceștia au fost atârnați în cârlige la abator unde cadavrele le-au fost pângărite și mutilate[14]. Carnajul de la abator a fost negat de autori negaționiști ca înscenare pusă la cale de Eugen Cristescu – șeful Serviciului Secret în timpul guvernării Antonescu; vezi mărturia scriitorului Ioan Ianolide, fost membru al Frățiilor de Cruce, organizația de tineret a Mișcării Legionare.[15].
  „Sarmanii evrei” … Ce au mai avut ei de suferit de pe uma legionarilor. In continuare se demonstreaza ca evrei incearca sa ne falsifice istoria si ei sarmani, sa para victime. A ajuns normalitare la noi…

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 20, 2013 at 10:26 pm

   Silviu

   Referitor la e-mailul tau:

   Vorbeste cu el personal.

   Apreciază

 4. cristina said, on august 15, 2013 at 10:51 pm

  Evreii ,khazari,pt ca ca acestia nu sunt aceiasi cu evreii din Biblie,sunt cea mai distructiva si cea mai malefica natie.De-a lungul istoriei,acestia au distrus cu minciunile si cu manipularile lor marsave,tot ce era moral si etic,tot ce era uman si bun.Au pozat in victim tot timpul,cand de fapt ei erau cei mai mari criminali si cei mai mari talhari si hoti.Pt ca au avut mult aur,au reusit sa corupa si sa ajunga unde au dorit.Statul Israel a luat fiinta in 1947 si intemeietorii lui au platit sume astronomice,pt ca acest stat sa existe,pt ca acolo era pamantul arabilor si cineva trebuia sa -I scoata pe acestia de acolo ca sa le faca loc jidanilor;cine credeti ca I-a ajutat pe evrei ? Cred ca stiti si singuri sa raspundeti la aceasta intrebare. Jidanii il asteapta pe Mesia,care de fapt este Antihristul,pe care ei il vor inscauna la Ierusalim,pe locul unde odata a fost templul lui Solomon.De altfel ei au si achizitionat deja toate materialele de constructive pt ridicarea acestui temple Satanist,dar momentan,pe acel loc se afla o moschee,care probabil va disparea in urma unei bombe ,cazuta asa ,ca din intamplare,ca doar e zona de conflict acolo. Cand veti auzi,ca acest temple este gata,sa va ingroziti,pt ca atunci va incepe adevarata prigoana contra crestinilor si Apocalipsa va fi aproape.Sa ne apere Dumnezeu de aceasta natie si de viclesugul ei,pt ca a avea incredere in jidani,este echivalent cu a avea incredere in Satana !

  Apreciază

 5. Alexandru(Fulger) said, on august 16, 2013 at 2:27 am

  Cand am citit articolul de pe Vigilant Citizen mi sa parut foarte interesant aratand adevarul acestor elite care nu fug numai dupa bani cum spun asa zisi ,,conspirationisti” ci ei sunt multi mai implicati in oculta lor neparasind ritualurile lor pagane de adorare a satanei. Ei incearca sa induca lumea in eroare prin ateism ascunzandusi adevaratul tel pagan al lor de instaurare a antihristului. Sub aspectul lor civilizat sunt niste draci care sfasie suflete si o demonstreaza videoclipul cu ritualul masonic de initiere din Turcia.

  Apreciază

 6. john said, on august 16, 2013 at 3:53 pm

  S.O.S Crestinii din Orientul Mijlociu: O „SPECIE”PE CALE DE DISPARITIE
  http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/24053/Default.aspx?hp=readmore

  Apreciază

 7. aniush said, on august 19, 2013 at 1:08 pm

  Din pacate mentalitatea asta a fost adoptata constient sau nu de oameni obisnuiti. Chiar pe ziua de 1 mai a acestui an am gasit patru pisoi nou nascuti aruncati in drum. Mi-au supravietuit doar doi. Pe 1 septembrie fac patru luni. In iunie am mai gasit patru. Mi-a supravietuit unul singur. Acum are doua luni. Toti sunt impartiti (la alte persoane). Ajung la concluzia ca…cine ii arunca e bine sa-si castreze pisicile pentru ca e mare pacat sa arunce cu nou-nascuti care e clar mari sanse sa nu supravietuiasca fara mama lor. Multi sunt aruncati in gunoi si gunoiul peste ei, multi sunt inecati. Cei care supravietuiesc si asa sunt norocosi ca au dat peste oameni care sa le dea cu biberonul, dar nici asa nu e garantat 100%.
  Am mai vazut oameni care chinuiau animale. Am auzit de tineri care calcau caini cu masina si se distrau. Niste acte de cruzime inimaginabil de mari.
  Deci aceste ritualuri de sacrificare oamenii le-au vazut si le sunt implementate direct in subconstientul lor. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i lumineze…sa vada ca e ceva foarte grav!
  Animalele cand vad un copil abandonat il protejeaza, cand vad un copil atacat sar sa ii apere…noi oamenii de ce nu facem asta? Cu toate astea ei ne iarta si ne iubesc! Ar trebui sa invatam ceva de la ei.

  Apreciază

 8. […] Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Mol… […]

  Apreciază

 9. […] Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Mol… […]

  Apreciază

 10. […] Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Mol… […]

  Apreciază

 11. Noni said, on mai 5, 2014 at 7:12 pm

  De multe ori si la noi au fost crime in Aprilie si stiam , auzisem de fapt, ca este luna in care se fac sacrificii umane. Dar nu am facut niciodata legatura cu acest cult al lui Baal.
  Cu evreii ce sa zic…ar trebui totusi sa ne gandim si la milioanele de evrei care au murit in cel de-al doilea razboi mundial…oameni nevinovati…nu stiu daca pentru un grup de grup de oameni malefici trebuie sa acuzam oamenii nevinovati care au murit. Un lucru care mi-a placut intotdeauna la evrei…nu au apa..dar au gasit modalitatea de a avea culturi de legume, arbori, verdeata..pun apa cu picatura la radacina arborilor..valoreaza fiecare picatura de apa…lucru pe care noi un il facem..ba mai mult…s-au distrus toate sitemele de irigatii din regimul trecut….evreii , daca le ataca sau macar intentioneazxa careva sa le atace tara sar cu totii! un sunt nici pro si nici contra lor. este o natie ca oricare alta..tot ce am scris aici sunt pur si simple fapte adevarate

  Apreciază

 12. […] Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Mol… […]

  Apreciază

 13. […] Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Mol… […]

  Apreciază

 14. […] Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Mol… […]

  Apreciază

 15. […] Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Mol… […]

  Apreciază

 16. […] Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Mol… […]

  Apreciază

 17. […] Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Mol… […]

  Apreciază

 18. octavpelin said, on mai 7, 2018 at 11:00 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: