SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Marturie? Despre ritualuri evreiesti (sacrificii umane si canibalism) intr-un show Oprah Winfrey …

Posted in EVREI by saccsiv on octombrie 21, 2010

   Interesant … Asadar, la Oprah Winfrey. Si ramas postat de youtube inca din 2007. Am mai vazut ample documentare pe tema asta tot pe youtube sau google video. Am citit de asemenea multe materiale ce vor sa demonstreze practici sataniste cu copii la unii evrei. De asemenea materiale ce doresc sa arata ca totul este o mare si veche inventie antisemita.

   Dar de lamurit, tot nu m-am lamurit …

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 21, 2010 at 6:31 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Cosmin said, on octombrie 21, 2010 at 8:02 pm

    O detaliere mult mai ampla ale unor ritualuri oculte pe care le comit elitele, poate fi urmarita in interviul luat de David Icke, Arizonei Wilder, mare preoteasa in ritualuri de acest gen.

    Apreciază

      • Roland said, on februarie 7, 2011 at 11:57 pm

        Salut , vorbeam mai devreme de david icke. Incearca sa il mai masori , sa stii ca le cam spune pe fata , e pe aceeasi lungime de unda pe multe chestii , cum ar fi ca revoltele sunt inutile si ca astia le fac , iar la capitolul reptilieni…gandeste-te ca el nu e ortodox , nu a avut acces la acelasi soi de informatii ca si noi insa si sarpele tot reptila e si stim foarte bine ca maestrii lui blavatsky pot lua mai multe forme , nu doar cea de little gray man. Nu stim cine a vazut ce, cine i-a spus lui , sau de unde are ideea ( ca sincer sa fiu nici eu nu l-am analizat indelung) insa ce am vazut mi s-a parut ok , din perspectiva lui desigur , nu a noastra , insa totusi mi se pare de buna credinta. El se declara evreu.

        Apreciază

  3. Marius said, on octombrie 21, 2010 at 9:40 pm

    In cartea lui Nicolae Paulescu, Spitalul, coranul, talmudul….. (nu i-am retinut titlul exact) se face referire la ritualurile evreisti, prin care copii de cateva luni sunt „sacrificati” pentru a le folosi sangele la prepararea unui fel de paine pe care o mancau. Este marturia unui evreu.

    Doamne fereste-ne si ne apara!

    Apreciază

  4. razvan said, on octombrie 22, 2010 at 8:53 am

    Am citit si eu cartea lui Paulescu. Evident, si Paulescu spune ca nu toti evreii stiu de asta, ci e o practica intalnita la putini si transmisa doar unora dintre copiii din generatiile urmatoare, daca tatal sau bunicul sunt convinsi ca acestia ar fi de partea lor si n-ar denunta asemenea atrocitati. Multor evrei nu le vine sa creada ca lucrurile astea chiar s-au intamplat/se mai intampla. Si daca intr-o familie de evrei, a fost cineva care a sacrificat crestini, e posibil ca urmasii sau cei contemporani cu el sa nu stie nimic despre asta.
    Nu exclud posibilitatea ca unele relatari au fost infloriri; dar, asemenea relatari s-au intalnit in toate tarile, chiar si in Moldova medievala.. nu puteau toate pe vremea aia sa fie o propaganda parte a unui angrenaj antisemit.
    A fost si un istoric evreu italian – din pacate imi scapa numele, dar saccsiv poate stie – care a scris despre asta. Nu mai are rost sa spun ca imediat dupa ce a publicat a fost exclus de rabini din comunitate si e persona non grata in Israel.

    Apreciază

  5. razvan said, on octombrie 22, 2010 at 8:54 am

    P.S. Cartea lui Paulescu se cheama Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul si Francmasoneria si o gasiti aici: http://www.scribd.com/doc/2926781/NPaulescu-Spitalul-Coranul-Talmudul-Cahalul-Francmasoneria

    Apreciază

  6. sesi said, on octombrie 22, 2010 at 2:04 pm

    Salut la toata lumea, eu nam auzit de nici un fel de ritualuri pentru mine totul este nou dar sincer nu m-ar mira insa una zic eu Oprah este Mason iar tot ce apare in emisiunea ei e fals zic eu…voi ce parere aveti?

    Apreciază

  7. john said, on octombrie 22, 2010 at 4:39 pm

    Saccsiv, de ce ridici problema asta?

    Apreciază

  8. john said, on octombrie 22, 2010 at 5:22 pm

    Pai, stiu si eu…ma gindeam ca lucrurile ar trebui sa fie clare pentru cineva cu cultura ta informationala pe teme de acest tip (nu sacrificii umane, ci NOM si propovaduitorii ei in general)

    Apreciază

  9. M said, on octombrie 23, 2010 at 3:51 pm

    Mai este o carte foarte bună care vorbeşte despre sacrificiile ritualice evreieşti, „Înfruntarea jidovilor”, scrisă de un fost rabin convertit la creştinism şi publicată în primă ediţie la Iaşi, în 1803. Pe lângă multe informaţii valoroase, autorul relatează şi faptul că tatăl lui i-a dezvăluit această practică, sub jurăminte şi blesteme să nu o divulge nici măcar în cazul în care ar deveni vreodată creştin.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.