SACCSIV – blog ortodox

“Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 11, 2014

   Iata ce putem citi in articolul “Don’t Make Me Go Back, Mommy” : A Creepy Children’s Book About Satanic Ritual Abuse:

cover

 

“Nu ma obliga sa merg inapoi, mami” este o carte de copii publicata in 1990 scrisa de Doris Sanford. Conform descrierii cartii:

“Cuvintele din text,  obiectele si situatiile ilustrate au la baza luni de cercetare intensa in natura si practica abuzului ritualic satanic.Orice copil care a fost abuzat ritualic va recunoaste adevarul acestei poveti.”

Cartea a fost comercializata in primul rand pentru profesionisti in domeniul bolilor mintale, consilieri scolari, organizatii de parinti si grupuri de suport. Rezumatul de pe spatele cartii descrie:

“Cand parintii lui Allison copil de 5 ani, au inceput sa vada schimbari in comportamentul ei acasa, au cautat ajutor din partea unor profesionisti. Astfel au descoperit ca Allison si alti copii au fost abuzati ritualic la cresa. Astfel incepe recuperarea lui Allison prin consultatii si prin afirmatiile parintilor ei ca nu este ea de vina si ca este iubita si pretioasa si ca ei o vor proteja.”

Cu toate ca aceasta carte a fost scrisa probabil cu intentia de a ajuta copiii sa recunoasca si sa identifice semnele Abuzului Ritualic Satanic (SRA), este fara indoiala una dintre cele mai terifiante carti de copii scrise vreodata. Cartea este scrisa in coduri si contine simboluri pe care numai victimele SRA le pot recunoaste, ceea ce face cititul cartii pentru cei care nu au fost victime o experienta infiorator de inspaimantatoare.

Asa cum am mai mentionat in alte articole, SRA este un element de baza al Monarch Mind Control. Aceasta carte, prin urmare, reflecta mai multe aspecte ale Mind Control cum ar fi folosirea drogurilor, jocuri ale mintii, abuzuri ritualice, ceremonii satanice si asa mai departe.

Mai jos sunt cateva pagini din carte:

2-e1393603720666

 

Aceasta pagina se refera la “sucul magic” dat de invatatoare, care reprezinta un cuvant codat pentru droguri. Imaginea arata iepurasi albi in cusca ceea ce reprezinta copiii insisi. Invatatoarea (manipulatoare) cel mai probabil raneste iepurasii pentru a le arata copiilor ce se poate intampla daca ar trada increderea acordata.

1-e1393604081983

 

Aceasta pagina infioratoare mentioneaza copiii fiind incuiati inauntru. Mai important, fata spune ca “s-a maritat astazi”. In spatele mamei, vedem un voal de nunta. Chiar daca nu este specificat in mod explicit, aceasta vinieta se refera la victimele SRA devenind “miresele lui satan” printr-un ritual terifiant condus de manipulatori.

4-e1393604469945

 

In ziua de Halloween (ziua Samhain care se crede a fi ziua in care valul care ne separa de lumea spiritelor este cel mai subtire), invatatorii sunt imbracati in vrajitoare si schelet. “Ziua de nastere a lui Becky va fi de fapt un ritual ocult”

5

 

Aici o vedem pe Becky dezbracata stand in mijlocul unui “cerc magic” unde va avea loc un ritual satanic. Invatatoarea spune despre cerc “Nu este nici o iesire pentru ca nu are nici un sfarsit” ceea ce reprezinta felul de expresii mentale pe care manipulatorii il spun sclavilor pentru a ii face confuzi si a-i controla.

dontmakemegobackmommy3

 

Aceasta pagina se refera la o gramada de lucruri inspaimantatoare asociate cu SRA: Manipulatorul devenind “cealalta mamica”, mama reala pierzandu-si “titlul”. Mai ingrijorator, textul se refera la “camera vedetei de film” care este unde abuzul ritualic este filmat de manipulatori.

880450-e1393606163611

 

Copilul aici se refera din nou la abuz, codificat ca “chirurgie magica”. “Monstrul” din copil se refera probabil la faptul ca victimele SRA sunt alocate unor demoni in timpul traumei. Observati unde loveste copilul pe iepuras.

3 (2)

 

Observati iepurasul mort langa copil.

Cu toate ca autorul cartii, probabil a avut intentii bune, textele codate si infioratoarele imagini ale cartii sunt suficient pentru a traumatiza un copil in sine. Sa spunem ca aceasta nu va fi prima mea alegere pentru o poveste de culcare.

Acestea fiind spuse, de fiecare data cand aceasta carte – sau SRA in general – sunt mentionate online sunt tone de comentarii care insista ca SRA nu exista si ca este un mit care a fost propagat in anii ’80. Intrebarea mea este: cum poate cineva fi atat de sigur si convins ca ceva NU exista? Pentru ce ar consuma timpul cineva pentru a sustine ca ceva NU exista? Care este interesul din spatele acestor afirmatii? Nu reprezinta acesta un caz de “proteste prea insistente”?

Este posibil ca unii comentatori sa fie platiti pentru a fi siguri ca orice referinta la SRA este discreditata totalmente sau ridiculizata online? Un lucru este sigur, cand cineva cerceteaza istoria si mecanismele de Control al Mintii, in combinatie cu functionarea elitelor oculte, existenta SRA este departe de a fi un mit. Este un fapt documentat.

“In cazul gradinitei McMartin, vreo 800 copii au fost martori ale caror povesti au confirmat despre SRA si programele care au fost facute, insa mass-media si sistemul judicial au fost capabile sa acopere aceste abuzuri si sa faca sa para la televizor ca abuzatorii erau de fapt victimele! Doar dupa ce cazul s-a incheiat si proprietatea vanduta, s-a gasit dovada tangibila (tunelele secrete cu paraphenalia), dupa care mass-media a musamalizat totul din nou. Cei care abuzau  purtau des masti si costume.

Sa presupunem ca un programator poarta un costum cu Mikey Mouse, si copil isi va aminti si va spune Mikey Mouse m-a ranit” Acum, cine va crede acest copil? Copilul a spus adevarul, dar va fi mustrat pentru aceasta. Nu trebuie mult pentru ca pentru un copil abuzat sever care a fost programat sa taca din gura, sa invete ca oricum nimeni nu vrea sa auda adevarul.”

– Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave

Cititi va rog si:

Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe

 

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmin said, on martie 12, 2014 at 10:18 am

    In ratacirle mele din trecut, am avut contact cu lucrarile lui David Icke. Omul respectiv, nu e de rea credinta, dar bietul de el e inselat si manipulat pe deasupra, astfel incat amesteca adevarul cu inforamtii eronate. Daca bine imi amintesc, sursele sale de informatie isi aveau originile in MI5 si MI6.

    Am citit una din lucrarile lui, destul de voluminoasa. Lucrarea contine o gramada de informatii, dar amestecate printre ele atat falsa teorie reptiliana cat si solutia spirituala propusa de autor, respectiv ceva cu tente new age.

    Punand deoparte informatiile false, am avut acces la informatii deconspirationiste, multe dintre ele daca nu majoritatea le intalnesc si la deconspirationisti mai recenti aparuti in mediile de informare alternative.

    Printre aceste informatii, se regasesc foarte multe descrieri ale unor ritualuri satanice, savarsite de mebrii elitisti, ritualuri care includ de multe ori si copii.

    Nu ma lungesc mai mult, ofer un link cu un documentar realizat de catre David Icke, film in care la un moment dat i-a un interviu unei preotese ce orchestra ritualurile satanice, fiind de mica educata in acest sens.

    Frate Vasile, in filmulet sunt multe informatii care confirma si acest articol. Totusi, daca vei considera acest material ca fiind smintitor, nu posta comentariul meu si nici filmuletul. Ma bazez pe discernamantul si luciditatea ta, decizia iti apartine.

    Doamne ajuta.

    Apreciază

  2. aniush said, on martie 14, 2014 at 8:26 am

    Da chiar ce e cu teoriile astea cu reptileni, annunaki…ca vad ca circula peste tot. De unde pornesc?

    Apreciază

    • Cosmin said, on martie 14, 2014 at 11:02 am

      Exista cativa autori printre care si David Icke, care sustin ca printre noi s-ar afla niste fiinte malefice(draci) care ar avea aspect reptilian.

      Daca vei urmarii documentarul(are subtitrare in RO), exista referiri la acest aspect. Cica in timpul ritualurilor satanice, unii dintre participanti isi schimba forma din cea umana in cea reptiliana. Adica ar fi draci cu fata umana, ei hranindu-se cu suferinta noastra pentru a putea sa isi mentina forma umana si sa isi faca facutele printre noi.

      Nu stiu in ce masura e valabila aceasta teorie, dar mai degraba cred ca e o forma de inselare sau diversiune, fara sa-i cunosc insa scopul. Nu pot sa aduc argumente nici pro si nici contra, deoarece chiar nu m-a interesat in profunzime acest aspect din lucrarile lui David Icke.

      In schimb, m-a interesat foarte tare la vremea respectiva, informatiile ce tin de deconspirarea elitelor, masoneriei, illuminati etc etc.

      Trebuie insa avut discernamant sa stim ce sa luam in seama, deoarece David Icke e un inselat si manipulat, iar documentarul poate fi smintitor pentru unii. Sursele de informare ale lui D.I. se afla in serviciile secrete britanice si nu numai, omul a avut ceva experiente „paranormale”(inselari dracesti).

      Pentru mine personal, acest video are o importanta destul de mare deoarece in familia mea am fani Zaharia Sitchin, cel care sustine ca rasa umana a fost facuta de o civilizatie extrateresta. E cel cu teoriile cu Nibiru etc etc. In acest interviu, marea preoteasa destainuie faptul ca Zaharia Sitchin a participat la ritualuri satanice si in viata de toate zilele el are rol de dezinformator.

      Repet: ATENTIE documentarul pe langa faptul ca poate fi smintitor, prezinta detalii destul de tulburatoare despre cum decurge un ritual satanic. Pentru unele persoane poate fi traumatizant.

      Apreciază

    • Cosmin said, on martie 14, 2014 at 12:25 pm

      Am urmarit din nou cateva secvente si mi-am reamintit care e marea inselare: preoteasa sustine ca, Crestinismul isi are originile in religiile pagane, precrestine, asociind sarbatorile crestine cu evenimente si sarbatori pagane, diversiune pe care o vedem si la masoni, diversiune prezenta si in Zeitgeist, etc etc.

      Evident ca astfel de teorii au mare succes intr-un mediu lipsit de cultura si traire Crestina.

      Ce ma mira e faptul ca nu isi pun intrebarea logica: daca il invocam pe satan, de ce nu intreprindem actiuni in identifcarea celor buni, adica pe Dumnezeu in Treime, pe Maica Sfanta etc…? adica se lasa asa neterminat un lucru. De aceea documentarul poate fi smintitor pentru cei ce detin cunostinte superficiale.

      Dar in schimb se dau pe fata ceea ce reprezinta cu adevarat Helloween, 1 Mai, disparitiile de copii neelucidate etc etc

      Apreciază

  3. […] “Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC […]

    Apreciază

  4. […] “Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC […]

    Apreciază

  5. […] “Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC […]

    Apreciază

  6. […] “Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.