SACCSIV – blog ortodox

ELIJAH WOOD (“Stapanul Inelelor”) despre PEDOFILIA de la HOLLYWOOD

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 25, 2016

400full

Foto: http://www.listal.com/list/not-so-interesting-protagonists

Iata ce putem citi la Elijah Wood, starul din „Stăpânul Inelelor“, dezvăluiri despre PEDOFILIA şi abuzurile sexuale de la Hollywood: „Sunt o mulţime de VIPERE în această industrie“ de pe Adevarul:

Actorul american Elijah Wood (35 de ani), cunoscut din trilogia „Stăpânul Inelelor“, susţine că tinerii artişti de la Hollywood sunt supuşi abuzurilor sexuale de către oamenii influenţi din industrie, motiv pentru care mulţi copii promiţători ajung să-şi compromită carierele refugiindu-se în consumul de droguri şi alcool.


Elijah Wood, care l-a interpretat pe Frodo Baggings în seria „Stăpânul Inelelor/ Lord of the Rings“, a declarat pentru „The Sunday Times“ că la Hollywood este foarte probabil ca abuzurile asupra copiilor să nu fi încetat. Actorul a mărturisit că mama lui a fost cea care l-a protejat de pericolele din Cetatea Filmului, unde a ajuns la vârsta de opt ani, deoarece nu-l lăsa aproape niciodată să participe la petreceri.
Totodată, artistul a mărturisit, fără a nominaliza, că mulţi dintre colegii lui de la vremea respectivă erau adesea chinuiţi şi persecutaţi la astfel de evenimente. „Am păşit pe căi întunecate pentru a realiza că aceste lucruri încă se mai întâmplă la Hollywood“, a afirmat Wood.

„Dacă eşti inocent, ştii foarte puţine lucruri despre lume şi îţi doreşti să ai succes, iar oamenii cu anumite interese te vor vedea ca pe o pradă. Ceea ce mă întristează la aceste situaţii este că victimele nu pot vorbi la fel de tare precum cei aflaţi la putere. Aceasta este tragedia când încerci să arăţi ce li se întâmplă unor oameni nevinovaţi. Ei sunt striviţi, iar vieţile lor sunt distruse iremediabil“, a mai adăugat actorul.
Wood a amintit şi de cazul lui Jimmy Savile celebru realizator de televiziune şi radio britanic care a abuzat sexual zeci de persoane în peste cinci decenii. El a fost înnobilat de Regina Marii Britanii, iar crimele sale au fost descoperite abia când a murit, în anul 2011, în ciuda zvonurilor care circulau de mai mulţi ani. După decesul său, au apărut acuzaţii grave, printre care faptul că a fost protejat de figuri guvernamentale şi de şefii radiodifuzorilor.

Actorul american compară acuzaţiile ce vizează Hollywood-ul cu plângerile formulate împotriva lui Savile. „Noi toţi am crescut cu Savile. Dumnezeule, a fost devastator. Cu siguranţă ceva important se petrece în Hollywood. A fost totul organizat. Sunt o mulţime de vipere în această industrie, oameni care ţin cont doar de propriile interese“, a mai precizat Wood.
Acuzaţii de-a dreptul şocante care vizează figuri marcante din industria cinematografică au circulat în ultimii ani, foşti copii-vedetă, inclusiv Corey Feldman („The Goonies“), mărturisind că au fost înconjuraţi de pedofili.
Feldman, unul dintre cei mai de succes copii de la Hollywood în anii ’80, a dezvăluit că a fost abuzat la începutul carierei. „Principala problemă la Hollywood a fost, este şi va fi întotodeauna pedofilia. La vârsta de 14 ani mi s-au întâmplat anumite lucruri. Bărbaţii mai în vârstă se strângeau în jurul meu ca nişte vulturi“, a povestit Feldman, acum în vârstă de 44 de ani, în urmă cu câţiva ani. Ulterior acelor episoade, artistul a devenit alcoolic, dependent de droguri şi a fost diagnosticat cu probleme mintale.

Şi alţi copii-vedetă au dezvăluit că primeau asigurări din partea adulţilor că este perfect normal ca bărbaţii mai în vârstă şi băieţii din industrie să întreţină relaţii sexuale. Prietenul lui Feldman, Corey Haim, a murit de pneumonie în 2010, la vârsta de 38 de ani. Feldman susţine însă că un mogul hollywoodian este vinovat de moartea amicului său, fiind ferm convins şi că agresorii încă fac parte din această lume şi sunt unii dintre cei mai bogaţi şi puternici oameni din industrie.
Anne Henry, co-fondatoare a Bizparentz, un grup dedicat sprijinirii actorilor tineri, afirmă că aproximativ trei sferturi dintre copii-vedete care „au luat-o razna“ au fost victime ale abuzurilor. „Această problemă a fost endemică la Hollywood pentru o lungă perioadă de timp şi în sfârşit iese la lumină. Oameni foarte răi încă lucrează acolo, protejaţi de prietenii lor“, a declarat Henry, citată de „Daily Mail“.

S-a scris şi despre numeroasele petreceri ce au avut loc în Los Angeles-ul anilor ’90, organizate de omul de afaceri Marc Collins-Rector. În cadrul acestor evenimente, Collins-Rector şi alţi bărbaţi ar fi agresat sexual tineri de la Hollywood, potrivit unor procese intentate în anii 2000 şi 2014.

În ultimii zece ani, mai mulţi oameni influenţi şi bogaţi de la Hollywood au fost implicaţi în astfel de scandaluri şi au fost condamnaţi. Unii au ieşit din închisoare şi s-au întors în industrie, unde continuă să lucreze cu copii.
   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:
Elijah Wood About Child Abuse in Hollywood: “There is Darkness in the Underbelly”

Sa ne amintim si cine sunt stapanii acolo:

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

Cititi va rog si:

Video: BEFORE and AFTER. Staruri Illuminati – Cum aratau in tinerete si cum au ajuns dupa transformare …

VIDEO: Miley Cyrus – MTV Video Music Awards 2013. EVOLUTIE: de la pubertoasa dornica sa intre in industria muzicala (Hannah Montana), la adolescenta nebunatica, apoi inger cazut si tarfa stricata cu coarne. ATENTIE: acesta poate fi si drumul copilelor nostre, daca se hranesc cu ce le ofera actualmente muzica, filmele si revistele colorate …

“STARRY EYES”: un film despre elita oculta de la Hollywood. Prin ce ritualuri trece o tanara pentru a ajunge vedeta. O analiza Vigilant Citizen

Evident, nu doar acolo au loc astfel de abuzuri:

VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN

“Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. templier's blog said, on mai 25, 2016 at 3:18 pm

  Guvernul impune folosirea amprentelor biometrice pentru cumpărarea de alimente.Un experiment care va fi extins?
  https://templierblog.wordpress.com/2016/05/25/experimentul-venezuelaamprente-pentru-alimente/

  Apreciază

 2. Nisof said, on mai 25, 2016 at 8:49 pm

  HOLYWOOD, O COCINÃ DE PORCI HOMOSEXUALI SI PORCI DEPRÃVATI!

  Apreciază

 3. mihai said, on mai 25, 2016 at 8:50 pm

  o jegosenie a fost la teatrul marius stanca din sibiu regizat de gunoiul silviu purcarete http://www.activnews.ro

  Apreciat de 1 persoană

 4. Alex said, on mai 26, 2016 at 12:56 am

  Apreciază

 5. Manuel Transmission said, on mai 26, 2016 at 3:45 am

  – Mind Control Theories and Techniques used by Mass Media
  http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/mind-control-theories-and-techniques-used-by-mass-media/#prettyPhoto

  Apreciază

 6. Manuel Transmission said, on mai 26, 2016 at 3:59 am

  – Everything you ever wanted to know about Jewish control of American society
  http://stateofthenation2012.com/?p=38718

  Apreciază

 7. Cristina said, on mai 27, 2016 at 2:09 am

  Occidentul și Vestul, pot fi asemănare cu Sodoma și Gomora din Biblie.Ce caută România în cloaca ăsta ? Am crezut ca dacă intram în UE o sa ducem o viață mai bună și vom avea parte de libertatea de a călători unde dorim după atâția ani de comunism.Acum începem sa ne dam seama ca odată intrați în UE, neam semnat condamnarea.Am ajuns o colonie de sclavi, cu o țară jefuită de toate bogatiile naturale, asasinați economic, cu sistemul de sănătate și învățământ distruse, fără agricultura obligați sa acceptam toate mizeriile vestului, desfrau, homosexualitate, droguri, prostituție și corupție. Ce se va alege de noi, de țara noastră , de poporul român, de tradițiile noastre ?

  Apreciază

 8. […] se folosește intens de muzică și film pentru a-și implementa filosofia în mințile tinerilor. Hollywoodul este parcul de distracții al pedofililor și sunt mulți actori tineri care au experimentat acest teribil […]

  Apreciază

 9. Saccsiv - Weblog said, on octombrie 23, 2017 at 10:19 am

  […] ELIJAH WOOD (“Stapanul Inelelor”) despre PEDOFILIA de la HOLLYWOOD […]

  Apreciază

 10. octavpelin said, on iunie 18, 2019 at 10:22 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 11. […] ELIJAH WOOD (“StapanulInelelor”) despre PEDOFILIA de la HOLLYWOOD […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: