SACCSIV – blog ortodox

Jim Caviezel îi atacă dur pe directorii de la Hollywood pentru actele oribile săvârșite de aceștia asupra unor copii, pentru a le extrage ADRENOCROMUL

Posted in abuzuri sexuale, copii, filme, Hollywood, pedofilie, ritualuri satanice, SACRIFICII UMANE, VIOL by saccsiv on decembrie 5, 2022

NATURAL NEWS: Jim Caviezel blasts Hollywood bigwigs for horrific acts done on children to extract adrenochrome

Jim Caviezel îi atacă dur pe barosanii de la Hollywood pentru actele oribile săvârșite de aceștia asupra unor copii, pentru a le extrage adrenocromul

De Belle Carter, 29 Noiembrie 2022, Natural News

Actorul Jim Caviezel, care a devenit celebru prin rolul lui Iisus Hristos din filmul ‘Patimile lui Hristos’ din 2004, a criticat directorii de la Hollywood pentru actele lor oribile săvârșite asupra copiilor. El a adăugat că barosanii din showbiz abuzează copii traficați, pentru a le extrage adrenocromul.

În timpul ediției din Tulsa, Oklahoma, a Conferinței ‘Sănătate și libertate’ organizată de Clay Clark, prezentator la Brighteon.TV, Caviezel a divulgat că elitele din industria de divertisment ‘violează și ucid’ copii, din cauza dependenței lor de adrenocrom. Această fântână a tinereții, produsă prin oxidarea adrenalinei, este eliberată în organismul copiilor înspăimântați.

„În esență, organismul tău produce adrenalină, iar atunci când ești speriat produci mai multă adrenalină. Dacă ești un atlet în sfertul patru, corpul îți este inundat de adrenalină. Dacă un copil află că este pe cale să moară, corpul său se va umple de adrenalină, și sunt unii care o pot extrage și folosi în multe scopuri”, a spus acesta. (Pe același subiect: Vă mai amintiți când adrenocromul era o ‘teorie a conspirației’? Ei bine, acum nu mai este o conspirație ci un FAPT, i se zice ‘transplant de tinerețe’).

Vedeta de cinema promova și un viitor film al său, ‘Sound of Freedom’ (Sunetul libertății), care are ca temă povestea lui Tim Ballard, un fost agent CIA care a renunțat la slujba sa de agent special în cadrul Homeland Security Investigations. Filmul expune pedofilia și traficul de copii în rândul VIP-urilor.

El a spus că Ballard, pe care îl interpretează în film, „salvează copii chiar în timp ce vorbim, deoarece scoate copii din cele mai întunecate colțuri ale iadului, chiar în acest moment, din gropi de gunoi și din tot felul de locuri”.

Caviezel, un actor veteran, a jucat roluri principale în filmele ‘The Thin Red Line’ din 1998, ‘Pay It Forward’ din 2000 și ‘The Count of Monte Cristo’ din 2002.

Și alte celebrități se pronunță împotriva răului din showbiz

Caviezel nu este singura celebritate care a expus răul de la Hollywood.

Mel Gibson, producătorul și regizorul filmului ‘Patimile lui Hristos’, a denunțat și el, în 2017, marile figuri din showbiz. Gibson, cunoscut pentru rolurile sale din ‘Braveheart’ și ‘The Patriot’, în timpul unei apariții în cadrul emisiunii ‘Graham Norton Show’ de la BBC, a reproșat Hollywood-ului că este un ‘bârlog de paraziți’ care ‘se ospătează cu sângele copiilor’. Potrivit veteranului actor și regizor, studiourile de film sunt ‘îmbibate cu sângele copiilor nevinovați’, în contextul în care ‘sângele de bebeluș este atât de popular la Hollywood încât practic funcționează ca o monedă proprie’.

„Este un secret la vedere în Hollywood”, a spus Gibson. „Elitele de la Hollywood sunt un dușman al omenirii, acționând continuu împotriva intereselor noastre, prin încălcarea oricărui tabu pe care îl știm dat de Dumnezeu, inclusiv sfințenia copiilor.”

Declarațiile sale i-au șocat pe invitați cu privire la adevărata natură a afacerii din domeniul divertismentului. De asemenea, a determinat mass-media mainstream să șteargă toate mențiunile despre expunerea lui Gibson. Între timp, ‘verificatorii de fapte’ au minimalizat rapid remarcile sale, ca fiind ‘știri false’.

Actrița și cântăreața populară Lindsay Lohan a ieșit în față cam în același timp cu Gibson, dezvăluind adevăratul motiv pentru care actorul Heath Ledger a murit. Ledger l-a interpretat pe Joker în filmul ‘The Dark Knight’ din 2008, care s-a dovedit a fi ultimul său film.

Rapoartele au susținut că Ledger a murit în urma unei aparente sinucideri din cauza unei supradoze accidentale. Însă Lohan a precizat că nu a fost niciuna dintre cele două. În timp ce medicamentele eliberate pe bază de rețetă găsite în organismul său erau toate medicamente bine cunoscute, combinația letală de medicamente nu ar fi fost niciodată prescrisă de un medic.

În cele din urmă, vedeta din ‘Freaky Friday’ și ‘Parent Trap’ a remarcat că „pedofilii din vârful piramidei de la Hollywood” au orchestrat uciderea „băiatului rău de la Hollywood”, Ledger. Ea a adăugat că moartea actorului de origine australiană a fost un exemplu pentru ceilalți, pentru ca aceștia să stea în rând.

„Nu mai puteau avea încredere în el. Știau că avea o gură mare și boașe mari. Îi plăcea tare să agite barca”, a spus ea. „Știa multe secrete din industrie și nu se temea să vorbească”.

Interesant este că atât Gibson cât și Ledger au apărut în filmul ‘The Patriot’ – cel din urmă fiind fiul cel mare al personajului lui Gibson din film.

Vizitați Trafficking.news pentru mai multe știri despre traficul și abuzul asupra copiilor în industria de divertisment.

Urmăriți videoclipul de aici, în care Caviezel expune adrenocromia și traficul sexual cu copii.

Videoclipul este de pe Mind Pirate channel on Brighteon.com.

Mai multe articole pe același subiect:

Jimmy Kimmelblasted for satanic skitpromoting INFANTICIDE.

Wantto live forever? Creepysciencesays “youthtransplants” are theanswer… but youfirsthavetoharvestbloodandorgansfromchildren.

Hollywood execs SEXUALLY ABUSE children, attestsformerNickelodeonactress.

Justin Bieber: Facial paralysisis ‘punishment’ for exposingilluminatipedophilia.

Sursele includ:

NewsPunch.com

TheDailyBeast.com

RoseRambles.org

NWOReport.me

Brighteon.com

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Vigilant Citizen: Halucinanta istorie neagră din spatele realizării filmului „Poltergeist” și a tinerei protagoniste Heather OʼRourke

ELIJAH WOOD (“Stapanul Inelelor”) despre PEDOFILIA de la HOLLYWOOD

“STARRY EYES”: un film despre elita oculta de la Hollywood. Prin ce ritualuri trece o tanara pentru a ajunge vedeta. O analiza Vigilant Citizen

Evident, nu doar acolo au loc astfel de abuzuri:

VIDEO – COPII descriu ABUZURI si SACRIFICII RITUALICE SATANICE. O analiza VIGILANT CITIZEN

“Nu ma obliga sa merg inapoi, mami”: O carte de copii INFIORATOARE despre ABUZUL RITUAL SATANIC

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Simion P. said, on decembrie 5, 2022 at 9:44 pm

  Ati vazut-o pe asta;
  Why Sinead O’Connor Says She Ripped Up A Picture Of The Pope On Live TV

  Apreciază

 2. acelas said, on decembrie 5, 2022 at 10:51 pm

  Actorul din Patimile lui Hristos, de Gibson. Bun.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Clement said, on decembrie 6, 2022 at 2:04 am

  Cu fiecare zi care trece intelegem mai limpede ca este momentul ca Justitia Divina sa intervina.
  Sa ne rugam pentru ca parintii, calauziti de Dreptul Dumnezeu sa isi apere copiii prin toate mijloacele si Sfintii Ingeri sa nu ii crute pe cei ce savarsesc pacate strigatoare la Cer.
  Justitia umana este in mana celui cazut si zilele acestea a demonstrat-o ostentativ.
  Cei 15 Judecatori ai Curtii de Justitie a Uniunii Europene(CJUE) au declarat pe 22 noiembrir ilegal accesul marelui public, respectiv al cetatenilor contribuabili la documentele in care sunt consemnati beneficiarii efectivi sau proprietarii reali ai Societatilor.
  „Curtea a distrus intr-un an munca societatii civile care a fost la originea luptei pentru transparenta- „Delia Ferreira Rubio Presedinta Transparency International” Este cel mai bun cadou pe care Curtea il putea face Crimei Organizate”
  https://www.lemonde.fr/economie/article/2022/12/05/la-cour-a-detruit-en-un-jour-le-resultat-d-annees-de-travail-stupeur-dans-la-societe-civile-apres-une-decision-judiciaire-sur-la-transparence-financiere_6153071_3234.html
  Putem deduce ca mafia Pfarma se simte usurata si ca numele beneficiarior profiturilor colosale din prostitutie si comertul cu arme, nu vor ajunge la cetatenii
  Intoleranti fata de crimele morale institutionalizate.
  Piatra pe piatra trebuie sa nu mai ramana din acest Turn Babel al coruptiei, depravarii si crimei.

  Apreciază

 4. Anonim said, on decembrie 6, 2022 at 12:24 pm

  Patentul pentru prepararea Adrenochrome-ului a fost detinut de compania 3M care produce mastile FFP2:

  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://patents.google.com/patent/US4501923A/xx&ved=2ahUKEwjugdHbt531AhXtSPEDHamzC5kQFnoECAcQAQ&usg=AOvVaw3m2Be4VkTj_No9zYoh0wnp

  Apreciază

 5. Clement said, on decembrie 6, 2022 at 6:32 pm

  .Chiar este momentul sa incercam sa intelegem de ce Biserica noastra orthodoxa nu condamna public pedofilia, avand cu precizie date prin preotii parohi si benevolii din Casele de copiii abandonati si maltratatati, despre dimensiunea crimei.
  Discutand cu un preot cu o buna reputatie in parohia pe care o pastoreste, despre absoluta dorinta de razbunare a parintilor unui copil abuzat , am ascultat cu stupefactie opinia acestuia cum ca pedofilul criminal pedepsit de parinti ar fi proiectat instantaneu in Rai.
  Nu cred ca aceasta parere este a respectivului Parinte, ci a oficialilor BOR .
  Rabinii il considera pe Lot fruntasul comunitatii sale, participant activ la orgia sexuala incestuoasa transgenerationala.
  Clerul crestin umbreste un pacat strigator la cer condamnat de dumnezeiescul protector al copiilor, Iisus Hristos.
  Revenind la durerile noastre lumesti, Ministerul acela al familiei condus de o mama, ar trebui sa porneasca o campanie prin medici, profesori si preoti de explicare a consecintelor grave pe care le are dormitul copiilor si a puberilor in acelasi pat cu un parinte, bunic sau frate mai mare.
  Recent o bunica imi explica cum nepoata sa doarme in pat cu tatal sau, mamei fetitei fiindu-i interzis acest lucru. Parintii copilei sunt arhitecti si nu sunt alcoolici. Un tata preot din diaspora insista sa le faca baie doar el fiicelor sale.
  Acestea nu sunt cazuri izolate si nu am vrut sa aduc in discutie familiile sarace sau tarate de alcool.
  Avem o problema si pana nu o vom aduce in discutie public cu buna credinta, pentru a intelege cauzele acesteia si a o rezolva fara sa traumatizam copiii, nu ne vom putea pune ingerii la adapost de demoni.

  Apreciază

 6. Spaceman said, on decembrie 6, 2022 at 7:07 pm

  Asta fac vrăjitorii de la Hollywood, manipulatorii luminii și a sunetului pentru falsificarea percepției asupra realității, însă foarte grav este că și vrăjitorii lui Asclepios au luat la țintă, cu poțiunile lor magice, copiii și viețile lor.

  După cum spuneam…

  „Păi dacă din ‘surse verificate’ reiese că nu mai este la modă covidul nici gripa, sau infecții respiratorii de altă natură, ci infecțiile respiratorii cu RSV, înseamnă că mari companii producătoare de vaccinuri, precum Pfizer sau Moderna, lucrează la vaccinuri împotriva infecțiilor respiratorii cu RSV și sunt pe cale să le scoată pe piață. Dar pentru ca vânzările să meargă bine, este necesară și… ‘o urgență’.”

  „Asta nu este doar dezinformare și o simplă manipulare ordinară, ci crimă cu premeditare, așa cum au făcut cu covidul. Numai că acum sunt luați la țintă în special copiii.”

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/11/25/comentariu-despre-vsr-virusul-sincitial-respirator/

  Acum iată că manipulatorii luminii și ai sunetului de pe la noi, ne prezintă o ditamai „criză sanitară” cu virus sincițial în România:

  „Cel mai agresiv val de viroze la copii din ultimul deceniu…”

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/pacient-in-romania/cel-mai-agresiv-val-de-viroze-la-copii-din-ultimul-deceniu-medic-nu-mai-sunt-locuri-la-ati-facem-triaj-ca-pe-front-2173517

  Am văzut cum a mers treaba cu poțiunile magice pe adulți, pe unii i-au scos din viața asta și i-a scăpat de griji:

  https://r3media.ro/irina-franciuc-presedinta-medicilor-de-familie-din-judetul-suceava-a-murit-subit-dr-franciuc-le-spunea-nevaccinatilor-sa-stea-acasa-si-sa-nu-mai-consume-resursele-aiurea/

  Însă vrăjitorii lui Asclepios nu se lasă, au luat la țintă și copiii, să le de-a și lor poțiunile magice:

  https://www.agerpres.ro/mondorama/2022/12/05/coronavirus-pfizer-a-depus-la-fda-cererea-de-autorizare-a-vaccinului-sau-anti-omicron-pentru-copiii-sub-cinci-ani–1024319

  și refuză răspunderea când vine vorba de poțiunile lor magice:

  https://stirileprotv.ro/stiri/international/seful-pfizer-a-refuzat-din-nou-audierea-despre-vaccinuri-in-parlamentul-ue-ursula-von-der-leyen-implicata-direct.html

  poțiuni magice despre care se aud numai „lucruri bune”:

  https://www.agerpres.ro/mondorama/2022/12/06/noua-zeelanda-parintii-unui-copil-bolnav-refuza-sange-de-la-persoane-vaccinate-autoritatile-cer-custodia-copilului–1024653

  Iar vrăjitorii lui Asclepios din SUA au avut tupeul ordinar să spună că poțiunile lor magice sunt bune și ale chinezilor nu. Că de aia e „criză de covid” în China, și nu pentru că s-a prăbușit economia chinezilor iar autoritățile chineze prin politica lor „zero covid” încearcă să mențină ordinea în societate:

  https://www.news.ro/externe/liderul-chinez-xi-jinping-nu-doreste-sa-accepte-vaccinurile-occidentale-impotriva-covid-19-spune-un-oficial-american-1922400504252022120620939492

  În UK…

  https://www.hotnews.ro/stiri-international-25942180-speriat-perspectiva-grevelor-din-sanatate-guvernul-britanic-vrea-foloseasca-armata-gandim-forta-raspuns-specializata.htm

  https://www.euractiv.ro/extern/directorul-oms-90-din-populatia-lumii-are-o-forma-de-imunitate-la-covid-19-31720

  Atunci de ce mai injectează lumea cu poțiuni magice anti covid?

  Aaaaa… Building Back Better…

  https://www.whitehouse.gov/

  Adică asta…

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/09/28/video-subtitrare-romana-discurs-giorgia-meloni/#comment-526320

  De când am scris pe acest subiect s-a mai schimbat narativul, au închis pliscul și nu mai vorbesc despre „ce bun ar fi un vaccin care să reducă riscul de cazuri grave”, și VSR a devenit „bronșiolite”:

  https://adevarul.ro/stiri-interne/sanatate/virozele-respiratorii-fac-prapad-mihai-craiu-2220129.html

  Și uite așa, ca prin minune, mai achiziționăm câteva sute de milione de doze cu poțiune magică…

  Merge treaba și cu palivizumabul (Synagis) la 2 mii bucata…

  https://comenzi.farmaciatei.ro/medicamente-cu-reteta/medicamente/synagis-50-mg0-5-ml-solutie-injectabila-1-flacon-astrazeneca-p358402

  Însă luați-vă labele de pe copii, nenorociților de vrăjitori ai lui Asclepios, și nu vă jucați cu viața lor!

  Sau voi înțelegeți numai de bâtă!

  „Sfinte Ierarh Nicolae, ocrotește-i pe copii!

  Și nu te zgârci să folosești varga pe vrăjitorii lui Asclepios! Amin.”

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: