SACCSIV – blog ortodox

BLOOD LIBEL: Sfantul Copil Gavriil canonizat de Biserica Ortodoxa Rusa deoarece a fost rapit si UCIS RITUALIC de catre un EVREU. Considerat PATRONUL SPIRITUAL AL COPIILOR, uriase multimi de tineri vin la SFINTELE SALE MOASTE

Posted in ritualuri satanice by saccsiv on martie 12, 2014

   Vizionati va rog:

Iata si o traducere prin google translate a celor scrise de cel ce a postat inregistrarea pe youtube:

20-a aniversare a transferului de relicve ale copilului Gabriel remarcat Bialystok din Polonia Ortodoxă Polonia în acest an sărbătorim 20 de ani de traducerea moaștele Sf. Mucenic copilul Gabriel Bialystok . În ziua de sărbătoare a sfânt , sfântul patron al copiilor și tinerilor , mii de tineri din Polonia , Belarus și Rusia au luat parte la procesiunea tradițională în satul din Bialystok Zverkov domiciliu martir copii procesiuni Gavriila.Traditsiya în Polonia a fost reînviat în anii ’80 – beneficiarii , deoarece aproape toți locuitorii din regiunea Podlasie a credinței ortodoxe , și sute de de mii au participat la procesiuni procesiuni . Și tinerii cei mai activi . La urma urmei , tradiția a fost reînviat frății de tineret . O procesiune pe memoria Sf. Mucenic copilul Gabriel fără tineri , adolescenți și chiar copii ale ortodocșilor în scaune cu rotile și nu se poate face la toate . După Saint Gabriel secole aproape 3 și jumătate venerat ca patron ceresc , patronul copiilor și molodezhi.Kazhdy procesiune , care se desfășoară de la Bialystok în Zverkov crește și noi jucători – este experiența și rugăciunea , care nu poate lăsa indiferenți

220px-GavriilBelostok

 

Conform articolului Gavriil Belostoksky de pe wikipedia, copilul a trait intre 2 aprilie 1684 – 20 aprilie 1690 si este considerat Sfant in Biserica Ortodoxa Rusa, fiind rapit dintr-un sat din actuala Polonie si ucis ritualic (blood libel) de catre un evreu.

A fost canonizat in 1820 si este considerat patronul spiritual al copiilor.

   Conform http://www.synaxarion.gr/gr/sid/2729/sxsaintinfo.aspx are Sfinte Moaste.

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on martie 12, 2014 at 9:24 pm

  [QUOTE]Avansarea lucrãrilor la sonda de explorare din Pungesti scoate la ivealã ilegalitãtile comise de societatea care efectueazã lucrãrile. Evident, institutiile abilitate sã ia mãsuri nu miscã un deget pentru a nu deranja investitia “strategicã”. În fapt atât oficialii Chevron cât si cel mai înfocat avocat al firmei, presedintele Dumitru Buzatu, au sustinut cã apa folositã în procesul tehnologic va proveni din surse externe. În acordul de mediu, eliberat de APM Vaslui, se precizeazã cã Chevron va folosi apa pe care o va cumpãra, în baza unui contract, de la Aquavas Negresti. Este vorba de peste 30 de mii de litri pe zi, întreaga cantitate fiind transportatã cu cisternele! Totusi, la mai bine de 3 luni de la începerea lucrãrilor la Punesti, nu a fost semnat niciun contract cu Aquavas Negresti! În schimb, pe perimetrul concesionat la Pungesti se foreazã în cãutarea apelor subterane. Mai mult decât atât, în contractul tip semnat de Chevron si proprietarii terenurilor concesionate se specificã faptul cã vor fi folosite apele subterane!

  “Prima sondã de explorare va fi amplasatã în extravilanul comunei Pungesti, la 650 de metri de localitatea Silistea si 950 metri de satul Pungesti. Suprafata totalã pe care se va întinde platforma de extractie este de 20.298 metri, iar forajul se va face la o adâncime de 3.000 de metri.

  Consumul total de apã folositã în procesul de foraj este de aproximativ 35.000 litri pe zi, necesarul de apã fiind asigurat din surse externe, si nu din pânza freaticã, în baza unui contract semnat cu o firmã autorizatã. Apa va fi transportatã cu cisternele si depozitate în rezervoare ce vor fi amplasate în incinta platformei betonate.

  Pe suprafata aferentã instalatiei de foraj va fi montatã o geomembranã care va asigura impermeabilitatea solului”, sustin în documente reprezentantii firmei Chevron.

  Aceeasi firmã, însã, a încheiat mai multe contracte prin care a concesionat terenurile vizate pentru amplasarea sondelor. În contracte se specificã: “Proprietarul este de acord ca chiriasul sã identifice, exploateze si sã foloseascã sursele de apã existente în …si subteranul proprietãtii”. În aceste conditii se pune întrebarea logicã si legitimã: de ce în cazul acordului de mediu se spune cã apa va fi asiguratã din surse externe, iar în contractele încheiate de Chevron se stipuleazã cã aceastã firmã va folosi sursele de apã din subteranul proprietãtii?

  Chevron spune povesti, institutiile statului român le cred!

  “Necesarul de apã va fi asigurat din surse externe (pe baza unui contract semnat cu firma autorizatã SC AQUAVAS Negresti) prin transport cu cisternele si depozitare în rezervoarele ce vor fi amplasate în incinta careului sondei”. Acest paragraf este extras din acordul de mediu emis de APM Vaslui. Evident, nu existã niciun contract între Chevron si Aquavas Negresti, aspect verificat si confirmat de societatea de utilitate publicã. Însã, chiar dacã ar fi existat, sau urmeazã sã fie semnat, niciun specialist de la APM Vaslui nu si-a pus problema cum va putea Aquavas Negresti sã asigure un necesar de peste 30 de mii de litri de apã pe zi, apã care va fi transportatã cu cisternele! De mentionat cã este vorba doar de o singurã sondã. Chevron intentioneazã sã ampaseze aproximativ 3000 de sonde doar în judetul Vaslui. Faceti un calcul si vedeti de câtã apã este nevoie si câte “cisterne vor cutreiera” judetul pentru a aproviziona cu apã aceste sonde.[/QUOTE]

  http://www.vrn.ro/iata-inca-o-pacaleala-marca-chevron

  [QUOTE]Consiliul Judetean Vaslui este într-o situatie delicatã fatã de americanii de la Chevron, institutia fiind obligatã sã respingã o cerere a firmei americane privind explorarea gazelor de sist, din cauza unui aviz negativ a primãriei Dodesti. Americanii ar dori sã instaleze o sondã de explorare a gazelor de sist în localitatea vasluianã Urdesti, însã primarul comunei Dodesti a refuzat sã elibereze un aviz favorabil.

  Dumitru Buzatu, presedintele CJ Vaslui, a anuntat compania Chevron România cã se aflã în imposibilitatea de a elibera certificatul de urbanism, în baza cãruia, ulterior, ar fi urmat sã primeascã autorizatia de construire, întrucât primarul de Dodesti a refuzat sã elibereze un aviz favorabil. “Conform legislatiei în vigoare, pentru emiterea certificatului de urbanism de cãtre presedintele CJ este nevoie de avizul primarului unitãtii administrativ-teritoriale în a cãrei razã se aflã imobilul, în cazul de fatã suprafata de teren. Primarul comunei Dodesti, în al cãrei extravilan se aflã amplasamentul pentru care s-a solicitat certificatul de urbanism, trebuia sã elibereze un aviz favorabil în care sã fie mentionate elementele caracteristice ale regimului juridic, economic si tehnic al terenului, rezultate din documentatiile de urbanism si amenajarea teritoriului a comunei. Desi i s-a solicitat de cãtre arhitectul sef al judetului eliberarea acestui aviz în termenul legal de cinci zile, primarul din Dodesti nu a transmis niciun rãspuns, motiv pentru care s-a comunicat cãtre Chevron România cã ne aflãm în imposibilitatea de a elibera certificatul de urbanism”, sustine Buzatu. O situatie ineditã, pentru cã, pânã acum, Buzatu nu a avut probleme majore cu primarii sau Consiliile locale unde Chevron vrea sã instaleze sonde.

  La Dodesti, consilierii locali sunt pe pozitii

  Primarul comunei Dodesti, Victor Popa, sustine cã nu a eliberat acest aviz întrucât Consiliul Local a aprobat ulterior solicitãrii venite de la CJ o hotãrâre prin care se interzice explorarea si exploatarea gazelor de sist pe teritoriul comunei. “Consilierii locali s-au declarat împotriva gazelor de sist astfel încât a trebuit sã iau act de aceastã hotãrâre si, în consecintã, nu am transmis niciun rãspuns Consiliului Judetean la solicitarea venitã pentru emiterea acelui aviz. Acum sã vedem ce se va întâmpla cu hotãrârea, dacã va primi avizul de legalitate de la Prefectura Vaslui”, a afirmat primarul Victor Popa. Compania Chevron detine în concesiune, pe teritoriul judetului Vaslui, patru perimetre în care ar urma sã fie amplasate sonde de explorare a gazelor de sist, operatiuni pentru care a obtinut certificate de urbanism, inclusiv acorduri de mediu. De asemenea, în cazul locatiei de la Silistea, comuna Pungesti, compania are si autorizatie de construire, emisã de CJ Vaslui la începutul lunii octombrie 2013, motiv pentru care a si început lucrãrile de amenajare a platformei pe care urmeazã sã fie amplasatã prima sondã de explorare a gazelor de sist din judetul Vaslui.

  Minciunile lui Holst: vrea sã umple judetul Vaslui de sonde de exploatare!

  Într-o emisiune difuzatã la postul public de televiziune, în decembrie 2013, seful Chevron România, Tom Holst, a recunoscut cã aceastã companie a concesionat în jur de 10 mii de hectare de teren agricol în judetul Vaslui. Pe aceste terenuri, cel mai probabil, Chevron va instala mii de sonde de exploatare, desi acum vorbesc doar de explorare. Conform declaratiilor lui Holst, Chevron ar detine în jur de 2,5% din suprafata arabilã a judetului Vaslui si va instala în jur de 3.000 de sonde de exploatare. Managerul Chevron România minte cu nerusinare în continuare si demonstreazã cã firma americanã ne considerã o tarã bananierã, unde este de ajuns sã mergi la prim-ministru si acesta va trimite armata, politia, jandarmeria împotriva tuturor celor care se împotrivesc.[/QUOTE]

  http://www.vrn.ro/se-poate-primarul-de-la-dodesti-a-blocat-firma-chevron

  Apreciază

  • George said, on martie 13, 2014 at 12:49 pm

   de cand asteptam sa citesc un articol mai bine pus la punct
   multam Alexandru
   sa vedem ce e de el

   Apreciază

 2. lastunnegru said, on martie 12, 2014 at 11:51 pm

  off topic

  Au fost descoperite moaștele Sfântului Gavriil Mărturisitorul, cel Nebun pentru Hristos.

  http://ortodoxia.md/stiri/14-stiri/7777-2014-03-01-18-04-48

  Apreciază

 3. Irina said, on martie 14, 2014 at 12:21 pm

  Am citit intr-o carte, care de fapt era un jurnal a unui fost rabin crestinati si calugarit la un schit din Athos, in care povestea faptul ca rabinii, fac jertfe umane, si in special jertfesc copii crestini, si spunea ca este o conditie ca acel copil sa fie muncit, in sensul de schingiuit. Apoi din sangele acelui copil spunea fostul rabin se stropesc exact ca in Vechiul Testament obiectele din sinagoga. Acst fost rabin spunea ca un rabin trebuie sa aiba multi copii ca din acestia sa selecteze pe cel mai destept si mai ascultator ca sa nu divulge cele ce se fac acolo si este legat printr-un blestem ca sa nu spuna adevarul despre ceea ce se intampla acolo, spunea in carte ca nici evreii simpli care merg la slujbele lor nu stiu ca acel sange poate fi sange de copil crestin muncit. Acest fost rabin a fost selectat dintre fratii lui pentru ininitierea in aceste ritualuri, dar fiind in adolescenta a participat la uciderea unui copil( zicea ca nu se intampla la ordinea zilei jertfirea unui copil), si a ramas socat desi nu putea face nimic la inceput deoarece ii era frica de acel belstem. Spunea ca cu sagele acela au fost stropite niste painici din care niste miri trebuiau sa manance in timpul cununiei lor si se gandea in sinea sa, daca ar sti ca acel sange provine de la un copil si nu de la un miel sau turturea dupa cum stiu toti. In fine acest tanar, incepuse sa afle anumite lucruri despre crestinism de la un coleg de facultate ortodox cu care s eimprietenise si incepuse sa citeasca Noul Testament si alte carti ortodoxe, ceea ce i-a deschis inima si a inceput sa creada ca Hristos este Mesia si ca credinta mozaica in care s-a nascut este o mare ratacire, avand in vedere si ritualurile secrete pe care le fac. Aceasta credinta in Hristos l-a facut sa nu-i mai fie teama de acel blestem la care era supus ca initiat in acele taine si ca urmare a fugit si a ajuns pana la urma in Athos unde s-a botezat si s-a calugarit si in viata sa a scris acest jurnal in care pe langa acele dezvaluiri macabre ale ritualurile jidovesti, a descifrat si multe profetii indirecte din Vechiul Testament care vorbesc despre Mantuitorul Hristois si-l atesta ca Mesia si scoate in evidenta rautatea si ratacirea evreilor ce nu-l recunosc pe Hristos. Cartea am imprumutat-o de la o manastire chiar a fost tradusa in romana de un parinte din Athos roman care are legaturi de prietenie cu manastirea din Romania de unde am luat cartea pe care i am reusit s-o xeroxez acum cativa ani. Continutul cartii a fost scrisa ca un fel de jurnal chiar de acest calugar, fost rabin, care a trait in smerenie intr-una din colibele din Athos, si a fost gasit jurnalul in chilie, dupa ce acesta a murit.

  Apreciază

 4. […] BLOOD LIBEL: Sfantul Copil Gavriil canonizat de Biserica Ortodoxa Rusa deoarece a fost rapit si UCIS… […]

  Apreciază

 5. Daniel said, on februarie 10, 2015 at 11:09 pm

  În cartea ”Boundary of Jewish Identity (Samuel and Althea Stroum Book), de Susan A. Glenn, Naomi B. Sokoloff”, pg. 134 (Shulamit S. Magnus) vorbește că acuzele de Blod Libel au fost întărite de adepții frankismului!

  Uite un link despre asta chiar și pe un site israelian:
  http://www.yivoencyclopedia.org/article.aspx/Blood_Libels_and_Host_Desecration_Accusations

  Dar eu mă întreb, oare frankiștii, nu mai puteau ei de binele creștinilor? că de evreii ortodocși evident că nu le păsa, din moment ce prin astfel de declarații ei puneau sabia asupra capetelor tuturor!
  Adepţii lui Jakob Frank, un criptoevreu satanist, discipol al altui mesia mincinos, Sabbatai Zvi, i-au acuzat la rândul lor pe talmudiști pentru practicarea Blod Libel… Știm însă că Frank a devenit și catolic, așa că este foarte posibil ca el să fi dorit să dovedească afinitatea sa și credincioșia ptr antihristicul sistem religios catolic, așa că a avut ocazia: Blod Libel! Departe de mine să le plâng de milă talmudiștilor rasiști, dar subiectul ăsta este într-adevăr extrem de grav și necesită prudență! Sunt sigur însă că, dacă ar fi adevărat, s-ar face totul pentru a fi mușamalizat!
  Ideea este următoarea: și adevărat dacă ar fi, asemenea monștrii nu trebuie asimilați cu întregul unui neam, până la urmă evreii l-au dat lumii pe Hristos, pe apostolul Andrei, pe Wurmbrand etc…
  M-am gândit extrem de serios la chestia asta, care mi-a zbârlit părul în cap! În situația în care ar fi o scorneală, atunci de ce evreul Frank a putut să-i acuze pe ai lui de așa ceva? Îi ura el atât de tare pe rabinii talmudiști? Nu realiza că astfel de acuze, într-o vreme ca aceea, nu ar fi dus decât la prigonirea tuturor evreilor? Sau, să fie și varianta, că, satanistul Jakob Frank, dorea să inaugureze o nouă religie, cabbalistă, pentru Israel, și pentru asta, ca orice satanist care-l urăște nu numai pe Hristos dar și pe Dumnezeu, a recurs la o asemenea acuză?
  Există multe indicii cum că, Rothschild-zii ar fi de fapt adepții frankismului! Chiar și unele măsuri la nivel educațional, internațional, parcă ar fi extrase din dementa viziune a kabbalistului Frank! Însă astăzi, Rothschild-zii care ”iubesc ”poporul israelian de rând, de nu mai pot, ar fi interesați și ei pentru resuscitarea unor astfel de teorii pentru a-i distruge de fapt pe evreii care respectă doar Torah (Vechiul Testament) și nu au nicio legătură cu Talmud Bavli și Kabbala?
  Bram Stooker, autorul romanului Dracula, de ce a ilustrat el un domnitor român în ipostaza de vampir, tocmai într-o epocă în care acuzele și din România, privind Blod Libelul curgeau gârlă?

  Dar de ”Blod Libelul” preoților catolici care în decursul anilor au sodomizat sute de mii de copilași, au sodomizat îngerii? (vezi anchetele procuraturii din Boston de acum mai bine de zece ani, vezi Macia Maciel, vezi cum ii proteja Ratzinger pe pedofili… si chiar si Papa Ioan Paul II, protectorul pedofilui Maciel!)

  Dar de ”Blod Libelul” praticat prin avort de fiicele acestui neam, la scară de genocid? Holocaustul îngerilor?

  În altă ordine de idei, Saccsiv, să-ți dea Dumnezeu sănătate și să te apere de orice rău! Vreau să aud că ești bine, sănătos și fără probleme! Domnul Hristos cu tine!

  Apreciază

 6. […] BLOOD LIBEL: Sfantul Copil Gavriil canonizat de Biserica Ortodoxa Rusa deoarece a fost rapit si UCIS… […]

  Apreciază

 7. […] BLOOD LIBEL: Sfantul Copil Gavriil canonizat de Biserica Ortodoxa Rusa deoarece a fost rapit si UCIS… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: