SACCSIV – blog ortodox

ADRIAN PAPAHAGI = un om al SISTEMULUI … Un propagandist al STATELOR UNITE ALE EUROPEI: „Cei care au creat Uniunea Europeana nu au fost masoni. Proiectul national este anti-crestin. Hristos nu ne va intreba la Judecata de Apoi daca suntem crestin-ortodocsi sau crestin-catolici.”

Posted in ADRIAN PAPAHAGI by saccsiv on mai 9, 2014

papahagi_45599800

Foto: http://www.realitatea.net/numire-controversata-la-varful-icr-antonescu-si-corlatean-acuzati-ca-se-razbuna-pe-cultura_1304754.html

In octombrie 2013 Papahagi  susţinea că „De la rafinatul om de cultura rafinat Horia-Roman Patapievici la Zamfiroiu si Iovan, prabusirea este la fel de abisala ca involutia de la homo sapiens la omul de Neanderthal. Dintr-o institutie performanta de cultura, ICR a devenit o agentie de plasare a clientelei USL”, se mai arata in comunicatul semnat de vicepresedintele Pardidului Miscarea Populara.
Ce-o fi fost atat de performant la ICR pe cand era condusa de evreul Horia Roman Patapievici?

Banii aruncati pe o astfel de expozitie?

Institutul Cultural Roman face sex cu Dumnezeu pe zvastica nazista

Despre care primim astfel de explicatii?

Arta nu mai este azi in Romania un instrument de propaganda, iar valoarea artistica a unui film, a unei piese de teatru, a unei expozitii nu mai rezida, din fericire, in nevoia autoritatilor de a zugravi un prezent si un viitor luminos. Dar oricat de importante ar fi victoriile artistilor romani care s-au rupt de traditia pasunista si oricat de multe discursuri se tin despre ei, cu retorica goala si cu pompa, artele romanesti vor fi obstructionate pentru inca multa vreme de mentalitati contaminate, scaldate in utopii nationaliste, profund antidemocratice si obtuze.

Cititi va rog mai multe la:

http://www.comunicatemedia.ro/tiparire_comunicat.php?id=15868

   Banii aruncati pe promovarea homosexualitatii?

Stockholm Pride 2007

Cu cei 500.000 DE EURO RISIPIŢI PE CĂRŢI ŞI REVISTE CARE ZAC ÎN DEPOZITUL ICR?

Candidatul IULIAN CAPSALI, Institutul Cultural Roman, ortodoxia si democratia

   Cum lucrurile intotdeauna se leaga, iata ce spunea Adrian Papahagi intr-o emisiune TVR:

Hristos demoleaza ideea de neamuri.

Hristos aboleste tot acest nationalism pe care-l cultiva de fapt Vechiul Testament. Eu cred ca asta este mesajul crestin autentic, de demolare a acestor bariere.

Uniunea Europeana n-a intrat in biserici sa spuna „Iesiti afara!”. Acest proiect al SUE este pana la urma pur si simplu un proiect politico-economico-militar creat pentru a permite Europei ca insula de crestinatate bimilenara si ca un spatiu organizat cronologic, istoric, cultural, lingvistic intr-un anumit fel sa continue sa existe intr-o lume globalizata. Asta-i tot, nu-i un mare secret si nu-i un mare mister.

In acest proiect al SUE eu gasesc radacini crestine ale Europei… In ce priveste stat masonic sau nu, putem spune ca si statul roman este un proiect masonic, si Cuza si majoritatea bonjuristilor erau masoni.

Nationalismul este o creatie moderna de a ideologiza natiunea. As numi patriotismul, o iubire de tara, de patrie… care trebuie reinventata, dar nu ca “suntem cei mai buni, suntem tara cea mai frumoasa”… Eu cred ca acesta este mesajul crestin autentic de demolare a barierelor nationaliste, din familie si de aducere a omului la deplina umanitate.

Statul National unitar este depasit, la fel si Biserica Nationala sub aspectul conceptului si al functionalitatii concrete.

Proiectul Uniunii Europene s-a nascut in context crestin-democrat. Cei care au creat Uniunea Europeana nu au fost masoni. Konrad Adenauer in toata perioada razboiului a stat intr-o manastire, se ruga de dimineata pana seara, recita orele benedictine. Robert Schuman se ruga in fiecare zi. Deci erau crestini practicanti. Inceputurile Uniunii Europene s-au nascut tocmai din acest dezgust fata de nationalismul care de doua ori a distrus Europa. Nu mai avem ce face astazi cu Nationalismul; a fost un proiect masonic, creat ca replica impotriva catolicismului, care era majoritar in Occident. Asta e proiectul national: un proiect masonic, anti-crestin, in vederea mea. Trebuie sa depasim acest filetism. Trebuie sa revenim la intelegere plenara a Universalitatii Crestine. Hristos nu ne va intreba la Judecata de Apoi daca suntem crestin-ortodocsi sau crestin-catolici.

Pericolul nerealizari SUE este ca Europa sa devina irelevanta in globalizare care, va aduc aminte, nu a pornit dintr-o cultura asiatica, ci pana la urma este tot un rezultat al culturii iudeo-crestine; ca are o componenta iudaica sau protestanta mai mare decat ortodoxa sunt dispus sa accept…

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZVAN CODRESCU, ADRIAN PAPAHAGI, RADU PREDA SI CLAUDIU TARZIU. Elogiu SUE, minciuni despre crestinismul UE, nerecunoasterea activitatii masoneriei, negarea existentei unor grupari ce planuiesc instaurarea guvernului mondial …

Realitatea este insa cu totul alta:

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

VIDEO – Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana, Noua Uniune Sovietica

Florin Stuparu: PRINTESA EUROPA ŞI MINOTAURUL

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

IMPERIUL UE = MAMONA. De ce nu trebuie sa votam la alegerile europarlamentare, sa candidam sau sa fim alesi? NE EXPLICA SFINTII SI MARII DUHOVNICI Ioan Gura de Aur, Justin Popovici, Nicolae Steinhardt, Staretul Antonie

Iata-l si cu prietenul sau evreu Horia Roman Patapievici:

Adica cel care scria cum ca:

„Eminescu este cadavrul nostru din debara, de care trebuie să ne debarasam dacă vrem să intrăm în Uniunea Europeană.“

Si:

„Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim sau… să o folosim numai pentru înjurături…”

Cititi va rog mai multe citate la:

TRAIAN BASESCU insista sa fie decorati EVREII HORIA ROMAN PATAPIEVICI si VLADIMIR TISMANEANU

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dorina said, on mai 9, 2014 at 6:12 pm

    noi confruntari in Ucraina soldate cu morti, de aceasta data in Mariupol

    Apreciază

  2. Iani said, on mai 9, 2014 at 6:47 pm

    Offtopic : cum de l-a decorat pana la urma pe Patapievici, avand in vedere ca Ponta spuna ca refuza sa contrasemneze decretul ?

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17198886-traian-basescu-decorat-mai-multe-personalitati-printre-care-horia-roman-patapievici-gabriel-liiceanu.htm

    Apreciază

  3. dorina said, on mai 9, 2014 at 6:49 pm

    Scene de groaza minutul 8:09 azi in Mariupol
    http://www.liveleak.com/view?i=090_1399638864

    Apreciază

  4. nikodim said, on mai 9, 2014 at 10:21 pm

    Natiunea Romana, ca si altele, este o mare familie formata din toate familiile care au aceeasi Credinta, aceeasi limba si aceleasi conceptii despre lume si viata care sunt cultivate din generatie in generatie, de la bunici si parinti la copiii si nepotii lor. Dupa parerea mea din aceasta mare Familie-Natiune mai fac parte unele familii de alta limba si neam , care au deja sau adopta Credinta, vorbesc aceeasi limba si isi formeaza si traiesc dupa aceleasi conceptii despre lume si viata ca majoritatea. Dupa cum am specificat mai sus, familia de baza a marii Familii-Natiuni, este formata din mame, tati si copii.
    Ei, cand cineva declara ( perfid,in cazul acestei creaturi care se exprima cu termenul de „proiectul National”) ca Natiunea Romana este anti-crestina, atunci sustine ca familia normala, traditionala (din care provine si respectiva persoana, ca doar e din mama si tata facut) este anticrestina…aici in sens de anti-sociala. Adica isi reneaga propria origine si familie. Nu mai spun de renegarea Credintei Ortodoxe stramosesti si blasfemia legata de Judecata de Apoi.
    Traim vremea creaturilor iadului, care incearca sa schimonoseasca si sa nimiceasca toata Creatia lui Dumnezeu. La noi creaturile se manifesta deocamdata prin vorbe perfide si faradelegi mai mult sau mai putin ascunse ca acest individ din material, in alte zone creaturile isi arata deja hidoasa fata la lumina zilei omorand, incendiind, macelarind fara mila alti oameni fiind sprijiniti pe fata cu vorbe si puteri mincinoase de stapanii lor demonizati din cancelariile „civilizate”.
    Sa ne dea Dumnezeu tarie duhovniceasca, ca sa avem minte si intelepciune, sa deosebim si sa combatem aceste faradelegi.

    Apreciază

    • John of România said, on mai 10, 2014 at 12:11 am

      Si relatii de rudenie, stramosi comuni. Tocmai impotriva acestui lucru se lupta in primul si in primul rand. O natiune e o familie extinsa.

      Apreciază

  5. nikodim said, on mai 9, 2014 at 10:49 pm

    In Ucraina, modelul de viata „civilizat occidental” a reusit sa fisureze iremediabil natiunea lor. Astfel procesul acesta a fost intiat de acum cateva secole si a reusit sa formateze constiinta unei mari parti din Natiune prin prefacerea mincinoasa a Credintei Ortodoxe in uniatie papistasa si mai departe prin inocularea spiritului in locul Duhului, prin „intelectuali” scoliti in laboratoarele iezuite poloneze si austriece, au devenit alti oameni care acum se numesc maidanezi si care sunt pusi pe distrugerea celeilalte parti din natiune numita acum in scop propagandistic,pro-rusa. Modelul acesta de fisurare a Natiunilor monolit a fost aplicat si altora, de exemplu sarbo-croatilor. Tot in urma manipularilor papistase, o parte din sarbi au fost catolicizati si au devenit croati , care in anii 90 cu binecuvantarea „sfantului” eretic Ioan Paul al 2-lea au facut cea mai mare euprare etnica din Europa secolului 20, nimicind si gonind toata populatia sarbeasca din Croatia…si „civilizatul” occident n-a facut decat sa acuze si sa infiereze natiunea sarba ca „incorecta politic”.
    La fel sa intamplat si la noi in 1700, cand perfida unie a reusit sa dizloce din monolitul etnic romanesc, veriga slaba duhovniceste prin promisiuni de avantaje materiale si sociale…si s-au dat unii pentru „30 de arginti”…s-au „civilizat”. Bine macar ca nu au procedat inca ca prin vecini, actiuni „civilizatoare” la indemnurile ” sanctitatilor papale” si ale cancelariilor „democratice”.

    Apreciază

  6. nikodim said, on mai 9, 2014 at 11:24 pm

    Creatura din material, Adrian Papahagi acesta, este adeptul „valorilor europene” al caror cel mai mare dusman este Credinta Ortodoxa, dupa cum enunta acum cateva zile „eminentul” prim-ministru demonizat al sodomizatei Suedii. El este evident adeptul „civlizatiei” cultivate din vechime pe principiile de „inalta morala” si „umanism” ale „bisericilor” „catolica” si protestanta, care au schingiuit si ars pe rug de-a lungul secolelor zeci si sute de mii de europeni, care dupa marile descoperiri geografice au jefuit si macelarit fara scrupule in numele „civilizatiei” lor si a credintei lor „catolice” si protestante popoare intregi de pe continente intregi, blasfemiind numele Domnului nostru Iisus Hristos cu crimele lor. Religia Vaticanul, fara sa mai amintim de ceilalti „crestini” protestanti a din cadere in cadere a devenit o religie perfida a demonilor setosi de sange, a molohului noii „ordini” mondiale.
    Mai aproape de timpurile noastre istorice a aparut pe fata pamantului de dincolo de ocean alta fiara. Este asa zisa mama a „libertatii si democratiei”, statuia cu faclie si coroana de raze, in fapt fiind mama sangeroasa a celor mai depravate si perfide apucaturi sub-omenesti. De la aparitia sa, o tine intr-un neintrerupt banchet sangeros. Prima grija a fost sa macelareasca toata populatia amerindiana de la Atlantic la Pacific si sa-si insuseasca foarte „democratic si pasnic” pamanturile lor, dupa care a incepu razboie peste tot in lume. Nu cred ca a existat vreun mandat de presedinte la ei, fara vreun razboi, incepand cu razboaiele cu indienii si pana la salba de razboaie de acum, inclusiv cel din Ucraina, care este si un razboi impotriva Ortodoxiei si hranit simbolic pe maidan cu gogosi din sacosa doamnei Victoria Nudelman Nuland.
    In acest timp ce crime a facut Biserica Ortodoxa care dupa Canoanele Sfintilor Parinti nu a facut si nu face altceva decat sa indemne la omorarea pacatului din om si nu a omului? De asta Ortodoxia si tot ce este si cine este ortodox, nu este „politic corect” si de nesuportat pentru demonizatii „civilizatiei occidentale”. ORTODOXIA este un IZVOR NESECAT DE IUBIRE SI PACE care se revarsa pentru toti oamenii din lume, mai mult sau mai putin pacatosi, este TRUPUL VIU AL LUI HRISTOS.

    Apreciază

  7. John of România said, on mai 10, 2014 at 12:19 am

    Legat de filetism, cred ca ar trebui abordata serios tema si vazut si contextul istoric. E principala arma a intrusilor impotriva nationalistilor ortodocsi, acuzatia de filetism. Dar nu se spune si in ce context s-a intamplat asta. Grecii, si in special masonii lor din secolul al 19-a visau sa creeze un imperiu grec in dauna Romanilor si Bulgarilor. Stiti prea bine cati „grecotei cu nas subtire” au condus Romania si au trait de pe urma taranului roman ca sa nu mai spunem ca ei l-au tradat si pe Tudor Vladimirescu. Reforma agrara a lui Cuza si confiscarea averilor manastireasti poate nu s-ar fi facut daca nu era un sfert din Romania sub controlul monahilor greci.
    Apoi nu ma mira ura lui Papahagi impotriva lui Eminescu, pai insusi Eminescu i-a botezat „grecotei cu nas subtire” pe cei care conduceau Romania atunci, iata ca si acum la mai bine de 100 de ani de la asasinarea sa grecoteii continua sa isi bata joc de noi. Nu am nimic special cu grecii, mai ales ca-s ortodocsi, dar istoric vorbind au fost momente s-au comportat cu noi la fel jidanii.

    Apreciază

  8. nikodim said, on mai 10, 2014 at 8:24 am

    Ura unora din ziua de azi impotriva lui Eminescu demonstreaza inca odata ca marele poet avea dreptate. Eminescu, Titu Maiorescu si altii promovau cu succes teoria ca teritoriul Tarii noastre este defapt Dacia Mare si nu Romania, denumire impusa de uniatii din „scoala ardeleana” „intelectualizati” in laboratoarele iezuite de la Roma, tocmai pentru a se distruge din sufletul poporului Duhul Credintei stramosesti si constiinta apartenentei la Dacia si a i se inocula ideea de provenienta si subordonare la spiritul „sanctic” papistas Roman si la „civilizatia catolica”. Detractorii lui Eminescu si ai miscarii sale „Dacia Literara” nu erau numai catolicii vremii de atunci si de azi ci si alti alogeni disimiluati in Natiune ca niste virusi perfizi si aducatori de moarte sufleteasca , printre ei fiind si Constantin Dobrogeanu Gherea ( Solomon Katz):
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Dobrogeanu-Gherea
    Deci n-ar trebui sa ne miram de aceeasi conduita a unora ca Adrian Papahagi, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismaneanu si cei de-o potriva cu ei (care se si vad in poza materialului), care ii decoreaza si le creeaza posibilitati de a se manifesta impotriva Adevarului si a Neamului.

    Apreciază

  9. […] ADRIAN PAPAHAGI = un om al SISTEMULUI … Un propagandist al STATELOR UNITE ALE EUROPEI: „Cei care… […]

    Apreciază

  10. […] ADRIAN PAPAHAGI = un om al SISTEMULUI … Un propagandist al STATELOR UNITE ALE EUROPEI: „Cei care… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.