SACCSIV – blog ortodox

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

Posted in EVREI by saccsiv on noiembrie 4, 2013

„a cerut Uniunii Europene sa stabileasca unitati de supraveghere nationala in toate statele membre UE care sa monitorizeze cetatenii suspecti de intoleranta

si

”masuri concrete pentru combaterea intolerantei, in special cu scopul de a elimina rasismul, partinirea de culoare, discriminarea etnica, intoleranta religioasa, ideologii totalitare, xenofobie, anti-semitism, anti-feminism si homofobie.”
Credeati cumva ca se petrece ceva strict la nivelul Romaniei?

PANA LA 15 ANI INCHISOARE … Iata proiectul legii Elie Wiesel – Crin Antonescu depus de urgenta la Parlament. Ce inseamna „idei, conceptii sau doctrine legionare”? Dar „nationalismul extremist”?

   Nici pe departe fratilor, stapanii isi pregatesc terenul la nivel continental si mondial. La noi actiunea are doar oarece specific regional, dat fiind ca pe aceste meleaguri a existat formidabila Miscare Legionara.

   Iata ce putem citi in articolul Former heads of state call on EU to set up state surveillance of ‘intolerant’ citizens:

Fosti lideri europeni cer UE monitorizarea cetatenilor suspecti de ”intoleranta”


Roma, 16 octombrie 2013 (LifeSiteNews.com)  Un consiliu al fostilor lideri de stat si de guver, a cerut Uniunii Europene sa stabileasca unitati de supraveghere nationala in toate statele membrele UE care sa monitorizeze cetatenii suspecti de ”intoleranta”.
Consiliul European pentru toleranta si reconciliere (ECTR), un ”caine de paza al tolerantei” lansat sub conducerea fostului presedinte polonez Aleksander Kwasniewski si Moshe Kantor, presedintele Congresului Evreiesc European, a cerut înființarea unor organisme de supraveghere guvernamentale pentru a monitoriza în mod direct comportamentul ”intolerant” al cetatenilor și a grupurilor identificate.
Consiliul, care include fostii presedinti ai Republicii Cehe, Slovenia, Albania, Letonia și Cipru, și fosti prim-ministri din Spania si Suedia, a făcut propunerea într-un raport emis în timpul unui discurs de 45 de minute la Comitetul Parlamentului European privind drepturile libertatii civile (LIBE).

Aceste „unitati administrative speciale”, se spune în raport, „ar trebui să functioneze, de preferinta,in cadrul Ministerului Justitiei.”
„Nu este nevoie de a fi tolerant la intoleranta,” se afirma, mai ales „în ceea ce priveste libertatea de exprimare.”
ECTR, a numit propunerea „Statutul Cadrului Național pentru promovarea tolerantei” și a prezentat-o ​​ca parte a activitatii UE spre o noua „Directiva privind egalitatea de tratament” (DIE), publicat sub titlul, „Propunere de directiva a Consiliului privind punerea în aplicare a principiului in favoarea egalitatii de tratament între persoane, indiferent de religie sau convingeri, handicap, varsta sau orientare sexuala „.
”European Dignity Watch”, un grup de monitorizare a drepturilor civile cu sediul la Bruxelles, a avertizat ca aceasta directiva ”urmareste sa impuna controlul guvernamental asupra comportamentului social si economic al cetatenilor in cel mai larg sens posibil.”
Intr-o critica usturatoare, grupul spune ca principiile propunerii ECTR sunt eronate si ca ”intervin intr-un mod fara precedent asupra libertatii si drepturilor cetatenilor ” si denatureaza conceptele de ”justitie” si ”egalitate”.
Prin „a reversal of the burden of proof” (expresie in justite care semnifica anularea unei hotarari judecatoresti, de o curte de apel pe motiv de eroare sau neregula) propunerea „încurajeaza litigii frivole” și va duce la „controlul public institutionalizat” al gandurilor si opiniilor private, spun ei.
Cadrul cere scoaterea in afara legii a ”calomniei de/sau a unui grup” care se defineste ca si ”comentarii defaimatoare facute in public si intreptate impotriva unui grup…sau membrii acestuia, cu scopul de a incita la violenta, la defaimarea, ridiculizarea sau supunerea acestuia la acuzatii false”.
Se adauga, ”calomnia de/sau a unui grup” poate aparea a viza membri ai grupului intr-o perioada diferita (o alta perioada istorica) sau locatie (dincolo de granitele Statului)”.
Obiectul unor sanctiuni penale ar fi orice ”infractiuni motivate de ura”, care ar include nu numai ” incitarea la violenta” dar si ” aprobarea evidenta a unei ideologii totalitare, xenofobia sau anti-semitismul.”
”Membrii grupurilor vulnerabile si defavorizate” se adauga, ”au dreptul la o protectie speciala” in plus fata de masurile de protectie legale normale oferite de stat. Aceasta ”protectie speciala….poate implica un tratament preferential” pentru cele identificate ca ”vulnerabile”.
Cadrul a declarat ca spera sa ia ”masuri concrete pentru combaterea intolerantei, in special cu scopul de a elimina rasismul, partinirea de culoare, discriminarea etnica, intoleranta religioasa, ideologii totalitare, xenofobie, anti-semitism, anti-feminism si homofobie.”
Documentul propune nu numai sa scoata in afara legii ce se defineste ca ”intoleranta” de guvern, dar si de cetateni. Se spune, ”Este important sa subliniem faptul ca toleranta trebuie sa fie practicata nu numai de catre organismele guvernamentale, dar la fel si de cetateni, inclusiv membrii unui grup vis-a-vis unul de celalalt.” Se adauga, faptul ca ”garantia de toleranta trebuie sa fie inteleasa nu numai ca o relatie verticala (guvern – persoane fizice) dar, de asemenea, ca o relatie orizontala (de grup la grup si de la persoana la persoana).
Se afirma ”Este obligatia Guvernului de a se asigura ca intoleranta nu se practica nici in relatiile verticale nici in cele orizontale”.
Sophia Kuby, purtatorul de cuvant al European Dignity Watch, a declarat: Cadrul tradeaza esenta mentalitatii totalitare a elementelor importante din aparatul Uniunii Europene. Documentul, daca este adoptat de catre Parlamentul European, spune ea, ”ar putea duce la situatii in care acuzatii vagi sau nejustificate sunt formulate impotriva persoanelor si grupurilor.”
”Grupurile bazate pe credinta si scolile, aderentii la o anumita religie sau chiar parintii care doresc sa-si invete copii anumite valori morale, ar fi toate puse sub suspiciunea generala de a fi intolerant.”

Comentariu saccsiv:

   Credeti ca acei fosti ale caror foste functii sunt insirate in articolul de mai sus conteaza in ecuatie? Aiurea. Ei sunt doar marionetele ce joaca in piesa de papusele ce inchipuie democratia. Cine conteaza e papusarul Viatcheslav Moshe Kantor, un evreu nascut la Moscova, ce conduce Acron Group, este Chairman of the European Council on Tolerance and Reconciliation, fondator al European Jewish Fund, presedinte al European Jewish Congress si Chairman of the Policy Council of the World Jewish Congress unde chairman of the WJC Governing Board este David René de Rothschild iar presedinte prietenul nostru Ronald S. Lauder:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

 

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on noiembrie 4, 2013 at 11:04 pm

    Ăştia o caută cu lumănarea !
    Atâta obrăznicie şi impertinenţă nu ştiu cine ar putea suporta fără să riposteze !

    Apreciază

  2. genoveva said, on noiembrie 5, 2013 at 5:56 pm

    O mare parte a activitatilor lui Moshe Kantor sunt o continuare a razboiului rasial – religios al evreilor, impotriva natiunilor de crestini in special a celor din Europa de Est.
    Kantor pretinde ca sprijina ”toleranta interconfesionala” si combaterea ”xenofobiei, anti-semitismului, rasismului, extremismului” dar de fapt lupta doar pentru suprematia rasei evreiesti, avertizand asupra ”pericolelor” de asimilare. Isi baga nasul in afacerile altor tari in mod constant sugerand chiar oprirea democratiei in tarile ”problematice” cum ar fi Ungaria, declarand la un miting care sarbatorea Armata Rosie, ca partidele patriotice ar trebui scoase in afara legii. Polonia si Grecia, au facut de asemenea obiectul hartuirii campaniei de propaganda evreiasca a lui Kantor.

    Apreciază

    • Irina said, on noiembrie 5, 2013 at 7:14 pm

      Este clar ca in categoria intolerantilor intram si noi crestinii, si deci vom primi pedepse. Of drepturi ale omului care sunteti numai pentru unii iar pentru altii nu existati!!!

      Apreciază

  3. genoveva said, on noiembrie 5, 2013 at 6:04 pm

    Oare gresesc dc spun ca este unul dintre cei ‘300’ si aici nu ma refer la cei 300 eroi de la termopile, fireste…
    Nu degeaba a fost inclus in topul celor mai influenti 50 de evrei din intreaga lume, ani la randul…

    Apreciază

  4. cristian said, on noiembrie 5, 2013 at 8:15 pm

    cu siguranta ne aflam sub stapanirea evreilor, ori daca acum nu este tocmai clar si pe fata acest lucru cu siguranta acest lucru se va lamuri in cel mai scurt timp, asa cum s-au lamurit si americanii

    insa problema nu cred ca este stapanirea , ci modul in care interectionam sau chiar ne luptam cu stapanirea

    in timpul „campaniei” lui Iisus, everii se aflau sub dominatia Imperiului Roman, iar unii din evrei il vedeau pe Mantuitorul salvatorul de sub dominatia romana, insa stim cu totii ce dorea Dumnezeu de la ei, nu lupta cu trup si sange ci cu stapanitorul lumii si cu duhurile rautatii, avem nevoie de rugaciune, daca legionarii au ales rugaciunea si actiunea, se pare ca au supravietuit doar cei care au ales rugaciunea, noi va trebui sa alegem doar rugaciunea si faptele blandeitii si rabdarii ca singura arma

    Apreciază

  5. genoveva said, on noiembrie 5, 2013 at 9:40 pm

    Apreciază

  6. Mălin said, on noiembrie 6, 2013 at 12:57 am

    Aici de ce nu s-a mai numit intoleranta sau discriminare ? Va mai aduceti aminte?
    Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCAUSTUL NU SE COMPARA CU CRIMELE COMUNISTILOR, CACI RUSII I-AU ELIBERAT PE EVREII DIN LAGARE …
    https://saccsiv.wordpress.com/2010/12/23/comisia-europeana-hotaraste-e-legala-negarea-genocidului-comunist-centrul-simon-wiesenthal-holocaustul-nu-se-compara-cu-crimele-comunistilor-caci-rusii-i-au-eliberat-pe-evreii-din-lagare/

    De aici putem trage concluzia că sionişti au pus deja ghearele pe conducerea U.E.!!!

    Apreciază

  7. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  8. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  9. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  10. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  11. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  12. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  13. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  14. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  15. cristina said, on octombrie 10, 2014 at 2:39 am

    Doamne Dumnezeule,ce timpuri am ajuns sa traim ? Oare cata nesimtire si cat tupeu poate sa aiba acesti satanisti,slugile lui Antihrist ?

    Apreciază

  16. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  17. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  18. aurelanghel said, on octombrie 31, 2014 at 6:50 pm

    Vremea marturisirii este aproape! Nu va temeti de cei ce ucid trupul dar sufletul nu pot să-l ucidă, ci temeţi-vă mai bine de cel ce poate să piardă şi sufletul si trupul in gheena.

    Apreciază

  19. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  20. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  21. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  22. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  23. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază

  24. […] UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.