SACCSIV – blog ortodox

MOSHE KANTOR decorat de TRAIAN BASESCU cu ORDINUL NATIONAL PENTRU MERIT in grad de Mare Cruce. Este presedintele CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si vrea SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare)

Posted in EVREI, Traian Basescu by saccsiv on martie 14, 2014

Va amintiti?

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

Stiti de vreun detinut politic decorat cu ceva, orice, in ultimii 25 de ani?

Iata ce putem citi in articolul Moshe Kantor şi Aurel Vainer, decoraţi de Traian Băsescu:

Marţi, a avut loc la Bucureşti întâlnirea bordului Congresului European Evreiesc.

 

Aceasta a prilejuit preşedintelui Traian Băsescu acordarea unor înalte distincţii de stat ale României.

Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România , Aurel Vainer a fost decorat cu Ordinul Naţional Steaua României in grad de ofiţer, iar preşedintele Congresului European Evreiesc Moshe Kantor cu Ordinul Naţional pentru Merit in grad de Mare Cruce.

Ceremonia de acordare a distincţiilor a fost urmată de o întâlnire la Palatul Parlamentului.

In cadrul acesteia, Preşedintele Congresului European Evreiesc, Moshe Kantor a spus că societatea ar trebui să fie mai atentă la comportamentul partidelor neofasciste din Europa si la manifestarile antisemite publice.

El a mai precizat că reprezentanţii comunitatilor evreieşti din Europa se aşteaptă ca preşedinţii şi premierii ţărilor din Uniunea Europeana să fie mai stricţi şi să penalizeze aceste situaţii de pericol.

„Trebuie să fim puternici şi încrezători in protejarea credinţei noastre democratice şi a instituţiilor democratice. De aceea aplaudăm situaţia din Romania unde nu există loc pentru partide extremiste nici in guvern, nici in parlament” a mai spus preşedintele Congresului Evreiesc Mondial Moshe Kantor.

„Intâlnirea a fost o reuşită in ceea ce priveşte schimbul de idei, iar participanţii au plecat cu o imagine bună despre Romania pe care o vor duce in ţările lor. S-a vorbit mult despre politica europeana, pericolul extremismului, dar s-a vorbit si despre cei care au fost decoraţi şi rolul pozitiv al comunităţilor evreieşti din tară in istoria României” a spus la sfârşitul întâlnirii preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer.

Comentariu saccsiv:

Viatcheslav Moshe Kantor, un evreu nascut la Moscova, ce conduce Acron Group, este Chairman of the European Council on Tolerance and Reconciliation, fondator al European Jewish Fund, presedinte al European Jewish Congress si Chairman of the Policy Council of the World Jewish Congress unde chairman of the WJC Governing Board este David René de Rothschild iar presedinte prietenul nostru Ronald S. Lauder:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Emi said, on martie 14, 2014 at 5:50 pm

    De asta ce ziceti? Vad ca a devenit virala in randul tinerilor . O propaganda dezgustatoare a homosexualilor(asta mi-a sarit cel mai tare in evidenta: nu au aparut decat putin,dar au tintit bine) .

    Apreciază

  2. set said, on martie 14, 2014 at 6:27 pm

    fii atent aici frate Vasile ce vrea Bill Gates:
    http://tv.greenmedinfo.com/bill-gates-wants-forced-vaccinations-via-mosquitos/

    Apreciază

  3. aniush said, on martie 14, 2014 at 6:50 pm

    Offf…nu mai stiu ce sa zic; sunt foarte multi care incurajeaza casatoriile intre homosexuali. Multora li se pare ca e ceva normal sa le acorde statul dreptul la viata. Pe mine…Dumnezeu sa ma ierte! Nu sunt perfecta, nu sunt bunatatea intruchipata, dar parca prea sunt impinse lucrurile la extreme…Deja anormalul a devenit normal. Dumnezeu sa ne apere!

    Apreciază

    • NIMENI said, on martie 14, 2014 at 7:47 pm

      aniush,
      Se spune: LBGT, este vorba despre oooaaameni si au dreptul la fericire, au dreptul sa aibe si ei copii …. sunteti extremisti daca va opuneti acestor lucruri frumoase si meritati sa fiti inchisi si lobotomizati, fara CIP ca nu meritati nici atat ….
      Viitorul se prefigureaza si tu te opui si asta nu e frumos.
      S’apoi …ce vei mai vedea in viitor nici nu-ti poti inchipui inca!

      Apreciază

      • blue said, on martie 14, 2014 at 8:34 pm

        Bun, acum libertatea ar trebui să funcţioneze în ambele sensuri: ei au dreptul să fie fericiţi iar eu am dreptul să-mi exprim părerea că ceea ce fac ei este un păcat de moarte. Până la urmă şi ei sunt creaţii ai lui Dumnezeu, doar că au apucat pe un drum greşit ( cei mai mulţi dintre ei în urma unor traume din copilărie, au fost abuzaţi, violaţi, chinuiţi ) aşa că nu e loc de aruncat cu pietre şi nici creştineşte nu e. Problema intervine în momentul în care anormalitatea este considerată normalitate din punct de vedere social şi li se permite să înfieze copii, aruncându-se practic nişte suflete nevinovate în ghearele dracului. Căci atunci şansa lor de a se întoarce pe un drum drept scade exponenţial, ba chiar li se oferă „oportunitatea” de a atrage şi pe alţii în acelaşi iad.

        Apreciază

      • Rgogu said, on martie 15, 2014 at 2:42 pm

        Tu nici n-ai avea, de fapt, dreptul la raspuns pentru ca esti „nimeni”. Ti se pare ca „ofensiva” impotriva LBGT s-a facut in si cu termenii pe care tu ii folosesti: inchisi, lobotomizati? Acum cine e extremist? Te dai de gol ooommule!

        Si criminalii si-ar exprima „fericirea” dupa actele lor! E aceasta fericire? Fiecare are fericirea lui, pe care o crede si si-o exprima, dar nu se poate legifera „orice fericire”. Si drogatii se simt „fericiti”. Pentru asta trebuie legiferate drogurile?

        Faptul ca „viitorul se prefigureaza” asta inseamna ca el e roz sau „in regula”? Si faptul ca sanctionam un lucru pe care il credem reprobabil asta e rau? Dar e cinstit din partea noastra sa actionam impotriva a ceea ce credem a fi rau. Si observa te rog faptul ca noi nu folosim amenintari! Dar tu le folosesti!

        Si ce anume se va intampla in viitor? Vor fi suprimati toti care se opun LBGT? Pai, ar fi chiar firesc din partea voastra sa o faceti, pentru ca asta va e morala si doctrina- pacatele astea merg mana in mana cu crima. Crimele pe care le veti face vor arata adevarata voastra virtute si morala. E normal sa creda asa toti cei care spun binelui rau si raului bine, fiindca „noi si voi” cu adevarat ne aflam la poli(morali) opusi. Ma mira totusi faptul ca esti retinut si te sfiesti sa folosesti cuvinte mai grele si sa recunoasti ca asta e planul conducatorilor LGBT: vor fi considerati dezaxati si teroristi cei care nu vor fi cu si ca voi si veti recurge la masuri dure, mergand pana la suprimare. Poti sa ai un moment de mai mare sinceritate si sa recunosti cele pe care ti le-am pus in vedere aici mai sus?

        Apreciază

  4. cristytepes said, on martie 16, 2014 at 9:12 am

    Reblogged this on ADEVARUL COTIDIAN – PRESA ALTERNATIVA LIBERA -blog cu știri redistribuite.

    Apreciază

  5. […] MOSHE KANTOR decorat de TRAIAN BASESCU cu ORDINUL NATIONAL PENTRU MERIT in grad de Mare Cruce. Este … […]

    Apreciază

  6. […] MOSHE KANTOR decorat de TRAIAN BASESCU cu ORDINUL NATIONAL PENTRU MERIT in grad de Mare Cruce. Este … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.