SACCSIV – blog ortodox

Congresul Evreiesc European: BIBLIA are nevoie de MODIFICARI pe motiv de ANTI SEMITISM

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 30, 2018

Sfanta Macaria rusoaica:

Vor tipari o Biblie neadevarata. Ei (evreii) vor scoate tot ce nu le convine. Nu vor sa fie invinovatiti (14 martie 1989).

O recenta stire dovedeste ca legea impotriva antisemitismului votata in vara e parte dintr-un mecanism mai mare. Iata ce putem citi la Antisémitisme: La Bible aurait besoin de mises en garde selon le Congrès juif européen de pe EVANGELIQUES:

 

Antisemitism: Biblia ar avea nevoie de modificări, conform Congresului Evreiesc European

Biblia și alte cărți creștine trebuie să includă note de subsol care sa avertizeaze cititorii despre „antisemitism” în unele din pasajele lor, estimează Congresul Evreiesc European (CEJ). La o conferință organizată de cancelarul de la Viena, Sebastian Kurz, la 21 noiembrie, la Viena, Austria, președintele CEJ, Moshe Kantor, a declarat: „Comunitățile evreiești din Europa sunt din ce în ce mai îngrijorate de securitatea lor și sunt pesimisti pentru viitorul lor „. CJE a prezentat un „catalog de măsuri anti-semitism” de 150 de pagini, dintre care se menționează Biblia și Coranul, informează postul de radio britanic „Premier”.

În capitolul „Recomandări privind grupurile și instituțiile religioase” este scris: „Traducerile Noului Testament, Coranul și alte literaturi creștine sau musulmane necesită glossuri marginale (adnotări, notă editorială) și introduceri care să sublinieze continuitatea cu moștenirea evreiască a creștinismului și avertizarea cititorilor împotriva pasajelor antisemite „. Textul continuă: „Deși s-au făcut eforturi în această direcție în cazul creștinismului, ele trebuie să fie extinse și coerente în ambele religii”.

Printre celelalte recomandări prezentate în Viena, CEJ a propus ca „fiecare țară să se angajeze să cheltuiască anual un procent din PIB pentru a finanța lupta împotriva antisemitismului” și că companiile web sunt „responsabile pentru conținutul antisemit „pe platformele lor.

Congresul evreiesc european, cu sediul la Bruxelles, afirmă pe site-ul său web că reprezintă „42 de comunități evreiești naționale din Europa, pentru aproximativ 2,5 milioane de evrei”

Conform articolului HOLY WARNING Jewish group demands the Bible and Koran use ‘trigger warnings’ to highlight anti-Semitic passages in bid to combat attacks against Jews de pe THE Sun, mai ales Evanghelia dupa Ioan ii nemultumeste.

In “EXPUNEREA DE MOTIVE” din cadrul Legii Antisemitismului scrie foarte clar:

În același timp, promovarea luptei împotriva antisemitismului trebuie să fie avută în vedere într-un context mai larg, alături de lupta împotriva intoleranței, discriminării, rasismului, xenofobiei etc.

Cititi va rog mai multe la:

PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

Asta ne aduce aminte de faptul ca in 2013 acelasi Moshe Kantor cerea sanctiuni penale pentru orice ”infractiuni motivate de ura”, care ar include nu numai ”incitarea la violenta” dar si ” aprobarea evidenta a unei ideologii totalitare, xenofobia sau anti-semitismul.” Deoarece ”Membrii grupurilor vulnerabile si defavorizate” ”au dreptul la o protectie speciala” in plus fata de masurile de protectie legale normale oferite de stat. Aceasta ”protectie speciala….poate implica un tratament preferential” pentru cele identificate ca ”vulnerabile”.

Cititi va rog mai multe la:

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

Viatcheslav Moshe Kantor este un evreu nascut la Moscova, ce conduce Acron Group, este Chairman of the European Council on Tolerance and Reconciliation, fondator al European Jewish Fund, presedinte al European Jewish Congress si Chairman of the Policy Council of the World Jewish Congress unde chairman of the WJC Governing Board este David René de Rothschild iar presedinte prietenul nostru Ronald S. Lauder:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

Intr-adevar, dupa aceasta directiva a Congresului Mondial Evreiesc, a urmat:

 • puscarie pentru cei ce cinstesc Sfintii Inchisorilor:

ACADEMIA CATAVENCU despre LEGEA ANTI LEGIONARA: Sentintele tribunalelor EVREILOR BOLSEVICI sunt acum considerate valide. Se vrea ASASINAREA MEMORIEI victimelor. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. UN ARTICOL NESPERAT DE FERM

 • puscarie pentru cei ce promoveaza relatarile biblice referitoare la moartea Mantuitorului nostru Iisus Hristos si imnografia si iconografia care insotesc aceste relatari:

Scrisoare deschisă către Sinodul, stareții, preoții și credincioșii BOR cu privire la Legea de combatere a antisemitismului

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioanide said, on noiembrie 30, 2018 at 4:53 pm

  Acestia cauta motive pt a face schimbari in Cuvantul Domnului din Biblie.

  Apreciază

 2. Nimic nu sunt said, on decembrie 1, 2018 at 1:30 pm

  Biblia este o oglindă pe care unii vor s-o spargă. Nu le place propriul chip care se oglindeşte în ea!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Trenciu said, on decembrie 1, 2018 at 9:57 pm

  Mi-am facut impresia ca cu moartea misionarului care propavaduia Biblia pe ultima insula locuita de salbatici in Oceanul Indian, sa implinit Matei 24:14

  „Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.”

  http://www.romaniatv.net/misionar-crestin-ucis-cu-sageti-si-ingropat-in-nisip-intamplat-cea-mai-periculoasa-insula-din-lume_449122.html

  Apreciază

 4. sica said, on decembrie 1, 2018 at 10:01 pm


  De la minutul 9,20 si de pe la 16,45 sse huiduieste guvernul

  Apreciază

  • tvarheolog said, on decembrie 2, 2018 at 1:29 pm

   și, care e problema, că este huiduită România, de fapt? Nu am înțeles rostul postării, mă scuzați !

   Apreciază

   • gheorghe said, on decembrie 4, 2018 at 9:11 am

    Da, cat timp este in functie de DEMNITATE POLITICA reprezinta Romania.
    Nemultumirea fata de calitatea reprezentarii poate fi exprimata in alta situatie, nu in momente solemne.
    Sa protesteze in orice fel camd persoana exercita functia „executiva”, nicidecum cea „reprezentativa”.
    Ce crezi, simbolurile si ritualurile sint glume si subiect de deradere?
    Asta ai, cu asta defilezi.
    Casca ochii data viitoare si voteaza; apoi, respecta vointa majoritatii.
    Pana si arxistii au inteles ca altfel nu se mentine o minima pace sociala.

    Apreciază

 5. gheorghe said, on decembrie 4, 2018 at 9:14 am

  Ati vazut documentarul acesta?

  Are legatura cu manevrele anti-crestine pe care nimeni nu le sanctioneaza si nu le „reguleaza” – ca sa folosesc o expresie ambigua, asa cum reiese din documentar ca procedeaza ei „strategic”….

  Apreciază

 6. marian said, on decembrie 4, 2018 at 6:23 pm

  Pizmăreţ popor, 
  Ucigaş blestemat ! 
  Ruşinează-te măcar, înviind Hristos, 
  De mahrama şi de giulgiurile Lui. 

  Apreciază

 7. marian said, on decembrie 4, 2018 at 11:02 pm

  Miercuri este organizat un marș de protest împotriva aderării României la Pactul Global pentru Migrație: Pe aici nu se trece!

  Doamne ajută-ne!
  Te rugăm!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: