SACCSIV – blog ortodox

De ce ii invita Vladimir Putin pe evreii din UE sa se stabileasca in Rusia?

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 22, 2016

Mossad

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Iata comentariul cititorului john postat la Primii 60 de REFUGIATI, toti BARBATI intre 20 si 40 de ani, au intrat noaptea trecuta in ROMANIA:

Anul trecut emigratia evreiasca a atins cel mai inalt nivel(indeosebi dupa atentatul din Paris).Maximizarea elementului musulman in Europa are efecte „secundare”..Nu stiu daca este bine sau rau,dar evrei strămutati în masă din ţările europene,ar putea înseamna sfârşitul Europei.

Evreii care se simt în nesiguranţă în alte ţări europene din cauza sentimentelor antisemite pot veni în Rusia, a declarat marţi preşedintele rus Vladimir Putin, relatează DPA.
„Ei pot veni la noi. Au plecat din Uniunea Sovietică. Lăsaţi-i să se întoarcă”, i-a spus Putin preşedintelui Congresului European Evreiesc, Viatcheslav Moshe Kantor, în cadrul unei întâlniri la Moscova, transmite agenţia de ştiri Interfax.
Kantor, care s-a născut la Moscova, a declarat că va discuta invitaţia preşedintelui Putin cu membrii Congresului pe care îl conduce de aproape un deceniu.
El i-a spus liderului de la Kremlin că antisemitismul este în creştere în Europa şi că ‘evreii fug din Europa cândva prosperă’. Totodată, Kantor a afirmat că evreii se confruntă în prezent cu cele mai rele condiţii în Europa de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial.
‘Am auzit cazuri în care oamenii se tem să poarte kippa în public. Ei încearcă să-şi ascundă etnia’, a spus la rândul său Vladimir Putin.
http://www.jpost.com/Diaspora/Putin-calls-on-European-Jews-to-take-refuge-in-Russia-442175

   Comentariu saccsiv:

Despre Moshe Kantor cititi va rog mai multe in articolul din 2013:

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

Ce jocuri mai sunt si astea? Ca pana acum ne ziceau ca au treaba importanta in Europa:

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

Si ce vrea sa dovedeasca Vladimir Putin?

 

Reclame
Tagged with: , ,

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mihai said, on ianuarie 22, 2016 at 8:11 am

  Vladimir putin speeculeaza momentul, cu ce scopuri?!, probabil ca vom afla

  Apreciază

  • nikodim said, on ianuarie 22, 2016 at 12:23 pm

   Pe timpuri, minerii intrau in galeriile de adancime cu o colivie cu pasarele(canari, parca) ca indicator al calitatii aerului respirat. Cat timp pasarelele se comportau normal, minerii lucrau linistiti stiindu-se in afara pericolului de asfixiere sau exolozie de la acumulari de gaze. Asa ca lucratorii din mina intotdeauna cautau sa achizitioneze asemenea „indicatori de calitate”.
   La fel ca si pe corabii. Daca o corabie avariata si aparent inca stabila era parasita de rozatoare, era semn clar de scundare iminenta a acesteia. Cu toate ca rozatoarele erau o pacoste pentru corabii, erau totusi tolerate din acest motiv avand rolul de indicator de siguranta.

   Apreciază

 2. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 8:51 am

  Increderea romanilor in banci a scazut la jumatate fata de 2008, se arata intr-un studiu facut de Banca Nationala a Austriei, obtinut la solicitarea Hotnews.ro. Daca in 2008, circa unul din cinci romani avea incredere in sistemul bancar, acum doar un roman din 12 isi mentine parerea favorabila. De asemenea, increderea romanilor in stabilitatea pe urmatorii 5 ani a leului nu sta stralucit, desi s-a imbunatatit mult fata de perioada 2009-2010, mai arata rezultatele studiului finalizat in ianuarie 2016.

  Fata de tarile din regiune, stam mai prost la capitolul incredere in banci decat cehii, croatii sau polonezii, care au o parere mai buna despre propriul sistem bancar. Bulgarii, romanii si maghiarii sunt aproximativ la acelasi nivel.

  Daca va intrebati ce anume a contribuit la deteriorarea imaginii bancherilor, e suficient sa amintim ca in 2012, anul in care s-a inregistrat minimul de incredere al romanilor in banci a fost si cel in care bancile au inregistrat un nivel record al pierderilor, mare parte dintre acestea survenind ca urmare a exploziei creditelor neperformante. Au mai contribuit la deteriorarea imaginii si discutiile pe marginea Ordonantei 50/2010, problemele legate de clauzele excesive ale unor institutii de credit, evolutiile recente cu privire la noile proiecte de legi (vezi cazul legii darii in plata) dar si comunicarea bancara, care fie a fost insuficient de transparenta, fie a fost gresit „tradusa” in presa.

  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-20744425-increderea-romanilor-banci-coborat-jumatate-inceputul-crizei-studiu-bancii-nationale-austriei.htm

  Apreciază

 3. Cosmin said, on ianuarie 22, 2016 at 8:57 am

  Atunci cand NATO a vrut sa bombardeze un pod peste Dunare in Belgrad daca nu ma insel, populatia s-a dus pe acel pod.

  Probabil Putin se foloseste de acesti evrei ca de o umbrela, astfel evitandu-se un bombardament nuclear de proportii asupra Rusiei.

  Posibil o miscare strategica a lui Putin.

  Apreciază

  • Ana Maria said, on ianuarie 22, 2016 at 1:22 pm

   Cu siguranta Putin stie foarte bine ce face si in timp vom vedea efectele actiunilor sale!

   Apreciază

  • CorneliuS said, on ianuarie 22, 2016 at 2:01 pm

   Pe aceasta logica insemnand ca se pregateste de un razboi iminent

   Apreciază

 4. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 9:19 am

  În timp ce Cristina Horia, fiica scriitorului de la Madrid, face demersuri juridice pentru anularea sentinţei Tribunalului Poporului din 1946, prin care Vintilă Horia a fost condamnat pentru „crime de război”, Institutul „Elie Wiesel”, invocînd Legea 217/2015, cere retragerea titlului de cetăţean de onoare, conferit post mortem, cu ocazia centenarului scriitorului.

  La sfîrşitul lui 2015, centenarul scriitorului Vintilă Horia (1915-1992) a fost celebrat prin colocvii şi comunicări literare şi ştiinţifice la Universitatea Alcala de Henares din Madrid, la Craiova, Alba Iulia şi Deva. Oraşul Segarcea, unde a văzut lumina zilei autorul celebrului „Dumnezeu s-a născut în exil”, distins cu premiul Goncourt în 1960, (atribuit, dar nedecernat), i-a conferit cu această ocazie titlul de cetăţean de onoare post mortem. Invocînd legea 217/2015 şi o sentinţă a Tribunalului Poporului din 1946, prin care Vintilă Horia a fost condamnat pentru „crime de război”, Institutul Naţional pentru studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” cere retragerea acestui titlu.

  Vă prezentăm documentul Institutului „Elie Wiesel”

  Solicitare Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România, „Elie Wiesel”

  Cristina Horia, fiica scriitorului care trăieşte la Madrid, face demersuri pentru a deschide în România o acţiune judiciară în vederea anulării sentinţei din 1946: „A fost o injustiţie şi nu doresc ca tatăl meu să rămână în istorie ca un criminal de război când, evident, nu a fost“, ne-a declarat Cristina Horia.

  „Vreau ca adevărul să iasă la lumina şi să se facă dreptate.Acum e o ocazie favorabilă datorită organizarii centenarului naşterii lui, care a avut loc în mai multe oraşe din România şi din străinătate şi cu acest prijej s-au publicat multe studii şi articole despre activitatea şi opera lui, la multe edituri şi reviste prestigioase, naţionale şi internationale.“

  În acest sens, România literară nr. 1 din 2016 publică un dosar dedicat centenarului Vintilă Horia iar mari personalităţi ale culturii române încep să ia poziţie.

  Filozoful şi fizicianul Basarab Nicolescu explică, într-un interviu, în ce mod intenţia de retragere a titlului de cetăţean de onoare acordat lui Vintilă Horia, formulată de Institutul „Elie Wiesel”, este o atingere adusă culturii române.

  Cazul Vintilă Horia: „criminal de război”? Interviu cu Basarab Nicolescu, filozof şi prieten al scriitorului

  În ce împrejurări s-a cerut retragerea titlului de cetăţean de onoare acordat post mortem lui Vintilă Horia, de către oraşul natal? Basarab Nicolescu: În cadrul centenarului Vintilă Horia au avut loc mai multe colocvii – la Craiova, la Alba Iulia, la Madrid – iar eu am participat la cele de la Craiova şi la cel de la Madrid. Cu ocazia colocviului de la Craiova, o parte a manifestării a fost la Segarcea, oraşul unde s-a născut Vintilă Horia şi unde domnul primar Nicolae Popa i-a acordat titlul de cetăţean de onoare post mortem. Eu am luat această diplomă şi i-am transmis-o doamnei Cristina Horia, fiica scriitorului, la Madrid.

  Între timp a fost o cerere de retragere a distincţiei. Domnul Alexandru Florian, directorul general al Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România, „Elie Wiesel”, aflat sub autoritatea Guvernului României, i-a scris în decembrie 2015 domnului primar o scrisoare în care cere, în virtutea Legii nr. 217 din 2015, retragerea titlului de cetăţean de onoare acordat lui Vintilă Horia, spunând că a fost criminal de război, prin sentinţa nr. 11 a Tribunalului Poporului din 21 februarie 1946 şi că ar fi fost vinovat de infracţiuni de genocid, crime împotriva umanităţii şi crime de război. Deci domnul primar ar fi în infracţiune potrivit acestei legi, în sensul promovării cultului persoanelor vinovate de aceste crime.

  A fost Vintilă Horia criminal de război? Potrivit căror criterii? Sunt criteriile Trbunalului poporului, potrivit Legii nr. 312 din 1945, în care în categoria criminalilor de război au fost trecuţi şi ziarişti, care nu erau neapărat fascişti, legionari, nazişti sau militanţi politici, dar care au scris în principal, în acea perioadă, despre „ura de clasă”. Această lege îi viza pe anticomunişti, sub argumentul unor articole cu caracter antisemit sau de sprijin al ideologiei fasciste sau legionare.

  Vintilă Horia nu a fost legionar, dimpotrivă, sunt ziare de dinainte de 1940, din perioada tulbure, în care el lua poziţie contra legionarilor şi, mai mult, a fost persecutat de legionari, fiind dat afară din post de către legionari

  Există documente care dovedesc că Vintilă Horia a fost legionar? Este dovedit prin documente că nu a fost un legionar, dimpotrivă, a fost un adversar al legionarilor. PCR a lansat o campanie împotriva sa, în 1960, în momentul în care Vintilă Horia a primit în Franţa, premiul Goncourt, pentru romanul „Dumnezeu s-a născut în exil”, publicat în franceză. El a fost invitat de Ambasadorul României la Paris de atunci, Mircea Bălănescu, ilegalist, pe numele său adevărat Eugen Bender, să se fotografieze împreună la Ambasadă, ca să celebreze premiul Goncourt. Deci trebuie să ne închipuim că domnul Ambasador din 1960 se adresa unui „criminal de război” ca să-i ceară să se fotografieze cu el şi să celebreze un mare premiu. Bineînţeles, Vintilă Horia a refuzat, a spus „eu sunt un anticomunist, n-o să-mi trădez convingerile mergînd la Ambasadă.” Două zile mai tîrziu, autorităţile l-au trimis la Paris pe Mihai Ralea cu un dosar foarte consistent în care era strecurată şi această acuzaţie de a fi fost legionar. De acolo provine povestea, din acest dosar contrafăcut, cum erau documentele de atunci ale Securităţii, unele documente erau desigur reale, erau citate din articolele lui Horia, dar erau şi lucruri cu totul false. Spre exemplu, faptul că s-ar fi înscris în 1933 la legionari şi că ar fi coordonat activităţile legionarilor din Germania cu a celor din România. Lucruri aberante, fundamentate pe o confuzie de nume, pe care Securitatea o cunoştea şi a folosit-o anume: a fost confundat cu Gheorghe Caftangioglu, vărul său, care într-adevăr era legionar, şi de altfel era în închisoare! Vintilă Horia nu a fost legionar, dimpotrivă, sunt ziare de dinainte de 1940, din perioada tulbure, în care el lua poziţie contra legionarilor şi, mai mult, a fost persecutat de legionari, fiind dat afară din post de către legionari. A fost repus în funcţie, sub regimul Antonescu, la intervenţiile lui Nichifor Crainic. În volumul inedit, care se numeşte „Memoriile unui fost săgetător”, descoperit prin miracol în arhiva de la Madrid a Cristinei Horia, şi publicat la editura Vremea în preajma colocviului de la Craiova, el spune lucruri de o precizie impecabilă împotriva lui Codreanu. Spune, între altele, că misticismul nu se împacă cu violenţa.

  Argumentele dvs. merg în sensul disculpării lui Vintilă Horia, acuzat de Tribunalul Poporului în 1946 de crime de război, de genocid, de legionarism etc. Ce i se poate reproşa lui Vintilă Horia astăzi? Dvs. l-aţi cunosct personal… L-am cunoscut foarte bine, eram buni prieteni. Nicio nuanţă de antisemitism sau de legionarism. Era anticomunist. Dar, din cîte ştiu, anticomunismul nu este considerat o crimă în România. Dacă i-am pedepsi pe toţi anticomuniştii din România de astăzi am rămâne cu foarte puţini responsabili acum la cîrma României. Este vorba aproape de o glumă proastă, fondată pe ambiguităţi. Ambiguităţi care reies din această scrisoare adresată de domnul Alexandru Florian către primarul oraşului Segarcea, şi în posesia căreia sunt pentru că mi-a fost transmisă, din moment ce în mod indirect, am fost şi eu implicat, fiind acolo cînd i s-a decernat titlul. În adresă se menţionează că Vintilă Horia a fost criminal de război şi, ca argumente, se dau citate din publicaţiile timpului, „Gîndirea” şi „Sfarmă piatră”, unde e adevărat că era o tonalitate antisemită şi o exaltare juvenilă a lui Vintilă Horia în acel moment, cînd i se părea că Mossolini reprezintă ceva. În citatul antisemit luat din „Sfarmă piatră”, dintr-un articol publicat pe 25 Iunie 1941, Vintilă Horia vorbeşte despre evreii care au asasinat ofiţeri români, la intrarea în Basarabia. Dar acest lucru este un fapt. În schimb tonalitatea – da, Vintilă Horia a regretat-o mai apoi. Dar asta nu poate fi considerată o crimă de război. Dar domnul Alexandru Florian merge mai departe, în sensul că îi atribuie lui Vintilă Horia ceva ce nu îi aparţine. Dă un citat dintr-un aticol din „Gîndirea” nr. 8/ 1937, în care Vintilă Horia ar spune că „ordinea fascistă înseamnă înainte de toate ordine spirituală”. Ori nu Vintilă Horia a spus acest lucru, ci René Benjamin, într-o carte pe care a scris-o despre Mussolini. Vintilă Horia acţiona ca un cronicar literar, cita din autori, el îl citează pe René Benjamin şi citatul i se atribuie acum lui Vintilă: e o gafă monumentală.

  Puţini sunt cei care, precum Vintilă Horia, Eliade, Cioran, Ionescu, au ajuns la universalitate şi au plasat cultura română în universalitate. Este deci o atingere la imaginea României.

  Toată lumea greşeşte, şi domnul Florian ar putea recunoaşte că a greşit. Nu ştiu care sunt motivările sale, am auzit că se ocupă de dărîmat de statui, cu scoaterea de plăci memoriale, de exemplu cea a lui Nichifor Crainic, ca şi cum nu ştia domnul Alexandru Florian că Nichifor Crainic este membru al Academiei Române şi ca şi cum sentinţa care îl privea pe Nichifor Crainic şi care îl acuza că a fost şi el criminal de război a fost abrogată în urma unei acţiuni judiciare… Se ajunge deci la situaţii foarte ciudate prin interpretări ale legii 217 din 2015 – care într-adevăr este foarte ambiguă – şi care plasează România, iertare să o spun, în cadrul ţărilor necivilizate, care se ocupă cu dărîmări de statui, scoatere de plăci etc. Dar esenţial este faptul că bineînţeles o acţiune antisemită trebuie indiscutabil condamnată; dar şi o acţiune antiromânească ar trebui la fel condamnată. Puţini sunt cei care, precum Vintilă Horia, Eliade, Cioran, Ionescu, au ajuns la universalitate şi au plasat cultura română în universalitate. Este deci o atingere la imaginea României.

  Spuneţi că i se atribuie lui Vintilă Horia un citat „compromiţător” dar de fapt vorbele aparţin lui René Benjamin, pe care Vintilă Horia îl citează într-un articol din Gândirea . Când Vintilă Horia îl citează pe René Benjamin, el aderă la ideile acestui citat sau le respinge? În modul în care citează această idee a lui René Benjamin şi anume „ordinea fascistă înseamnă înainte de toate ordine spirituală”, Vintilă Horia aderă la ea. Dar aici este un lucru foarte interesant. Bineînţeles că Vintilă Horia a greşit în tinereţe, aşa cum au greşit şi Eliade, şi Cioran, şi Noica. Toţi au greşit în acelaşi punct: au crezut că poate exista o revoluţie socială de ordin spiritual. O mare greşeală, pe care şi Eliade a făcut-o. Ideea că pe plan social se poate avea o ordine spirituală. Ei bine, acum ştim, după toate studiile care s-au făcut, inclusiv studiile lui Eliade, că spiritualitatea nu este decît de ordin individual. Adică o revoluţie spirituală nu poate fi decît individuală, nu socială. Şi comuniştii au făcut aceeaşi greşeală, au crezut la începuturile revoluţiei bolşevice, că vor aduce omul nou. Omul nou asta înseamnă, o revoluţie socială de ordin „spiritual”. Deci este o eroare.

  S-a dezis Vintilă Horia de această greşeală? Bineînţeles că s-a dezis în mod foarte explicit. El chiar a mers mai departe şi decît Noica, şi decît Cioran sau Eliade. În mod constitutiv, Vintilă Horia era un antiviolent, un om care se preocupa de mişcarea iniţiatică care vizează ceva înlăuntrul oamenilor ca posibilitate de evoluţie. Spre maturitate el s-a orientat spre René Guénon. E un articol fabulos scris de el, „De la Dante la Guénon”, unde se vede foarte clar că această ordine spirituală nu poate veni decît pe cale individuală. Atingem aici un lucru filozofic, metafizic, foarte important, o iluzie, la care au aderat şi Noica şi Cioran şi Eliade. Era o iluzie că o mişcare, care în România are substrat religios, poate da naştere la un om nou! Nu, ea poate da naştere la crime şi la cîmpuri de concentrare, o ştim azi foarte bine. Aceste lucruri Vintilă Horia le-a spus, le-a văzut şi le-a negat.

  Titlul de cetăţean de onoare i s-a acordat nu pentru a celebra cultul personalităţii lui Vintilă Horia, ci pentru a recunoaşte valoarea operei sale.

  Există argumente potrivit cărora Vintila Horia să poată fi „reabilitat” în mod public, aşa cum s-a întîmplat în cazul lui Nichifor Crainic? Ce este de făcut în acest sens? Cred că este o acţiune foarte necesară şi doar membrii familiei lui Vintilă Horia pot începe o acţiune judiciară pentru anularea acestei faimoase sentinţe a Tribunalului Poporului nr. 11 din 21 februarie 1946. Doamna Cristina Horia, fiica scriitorului, mi-a comunicat că este în curs de a stabili această acţiune judiciară cu un avocat din România şi atunci vom termina cu această poveste în care un Tribunal al Poporului îi consideră criminali de război, în fond, pe anticomunişti şi pe antisovietici. Mai mult decît atît, dar suntem în faţa unei situaţii în care e o violare a legii 217/2015. Această alunecare semantică de la articole ale lui Vintilă Horia, scrise în tinereţe (avea 25 de ani), spre acuzaţia de a fi „criminal de război” sau „vinovat de genocid” este în fond o violare a legii, pentru că nu este permis să se interpreteze în acest fel o lege care vizează totuşi acţiuni clare de crime de război. Se spune că este interzis cultul acestor persoane. Ce înseamnă asta? Că nu mai avem voie să vorbim despre Eliade, despre Cioran, despre Noica, sau mîine despre Eminescu, care a fost, cum spun unii, antisemit? De aceea, cum această organizaţie este sub autoritatea guvernului României, îmi permit să fac un apel direct către prim-ministrul, domnul Dacian Cioloş, rugându-l să-i ceară domnului Alexandru Florian, în virtutea argumentelor pe care le-am oferit, să retragă scrisoarea de anulare a titlului de cetăţean de onoare, acordat lui Vintilă Horia post mortem de către oraşul Segarcea, şi să precizeze „cu scuzele de rigoare”. Toate lumea poate greşi… Titlul de cetăţean de onoare i s-a acordat nu pentru a celebra cultul personalităţii lui Vintilă Horia, ci pentru a recunoaşte valoarea operei sale.

  De ce v-aţi implicat în acest caz? În ce sens v-aţi simţit vizat? Sunt fizician, filozof, am preocupările mele universale, cărţile mele. Dar una dintre pasiunile mele a fost exilul şi a fost cultura română. Cred că am dovedit asta prin multe acţiuni, scrieri, evenimente pe care le-am provocat. Dar felul în care mă simt vizat este dat de faptul că se aduce atingere culturii române în dimensiunea sa universală şi în mod particular în Franţa, şi că are loc o deformare a imaginii României. Faptul că am fost prieten cu Vintilă Horia nu face decît să adauge motivării mele, dar nu este motivarea esenţială.

  http://adevarul.ro/news/eveniment/cazul-vintila-horia–criminal-razboi–interviucu-basarab-nicolescu-1_569f506237115986c6b56b92/index.print

  http://tvr2.tvr.ro/intoarcerea-lui-vintila-horia_9108.html

  Apreciază

 5. isa said, on ianuarie 22, 2016 at 9:21 am

  Si sobolanii parasesc corabia care se scufunda.

  Apreciază

 6. emanuel1979 said, on ianuarie 22, 2016 at 9:38 am

  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

  • carla said, on ianuarie 22, 2016 at 10:58 am

   Bine, dar aceste lucruri nu le pot face si celelalte variante windows??

   Apreciază

   • geo said, on ianuarie 22, 2016 at 12:13 pm

    Ba da, dar la 10 s-a ajuns la culmea spionajului…din ce in ce mai multe lume renunta la produsele lui bill si trece pe linux…Munchen este cel mai recent venit in club…au ramas in utilizare doar acele aplicatii care nu pot rula decit sub windows…

    Produsele microsoft pe linga ca e nevoie de echipamente din ce in ce mai performante si mai scumpe, fiecare versiune solicitind mai mult decit cea anterioara, costa foarte mult, inventindu-se un sistem de licente pentru care trebuie sa platesti periodic, mai si te spioneaza…

    De fapt mi se pare ca si hard disck-urile au ceva plantat in programul de gestionare…nu mai zic de televizoarele si telefoanele smart…

    Pe Linux riscurile de urmarire sint mult diminuate…

    Apreciază

   • emanuel1979 said, on ianuarie 22, 2016 at 12:25 pm

    Nu puteau legal. Acum, prin windows 10, te pot da in judecata pentru ca ai copiat muzica sau filme sau jocuri de pe net, ilegal, sau eu stiu din ce alte motive, pentru ca tu ai semnat ca ei pot spiona legal tot ce faci tu pe calculatorul tau. Sau pot sa citeasca informatiile secrete de pe orice calculator.

    Apreciază

 7. petru said, on ianuarie 22, 2016 at 10:16 am

  evreii is putrezi de bogati, na, putin probabil urmareste interesul economic, insa in Rusia se traieste rau, ei nu importa mai nimic, nu mai fac comert decat cu America de sud

  Apreciat de 1 persoană

 8. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:32 am

  http://goodgopher.com/

  Apreciază

 9. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:34 am

  Extremisti evrei au vandalizat cu inscriptii de ura la adresa crestinilor si Iisus, Biserica Adormirii Maicii Domnului ridicata pe locul unde ar fi murit Fecioara Maria!

  http://sputniknews.com/middleeast/20160119/1033342344/vandals-jerusalem-church.html

  Apreciază

 10. john said, on ianuarie 22, 2016 at 10:39 am

  Cred ca este vorba mai mult de un joc diplomatic de imagine din partea ambelor parti.Cu o subliniere: nu de evrei ci de khazari este vorba.Evreii sunt asteptati acasa(cel putin dupa spusele premierului)
  Netanyahu îi cheamă din nou pe evreii din Europa de Vest „să emigreze în masă în Israel”. „Catre toti evreii din Europa: Israelul va asteapta cu bratele deschise”, a adaugat premierul.
  http://www.ziare.com/europa/franta/bataia-pe-evreii-europei-israelul-ii-cheama-acasa-franta-nu-vrea-sa-ii-lase-1348278

  De la inceputul anului 2014, emigrarea evreilor ucrainieni in Israel a crescut cu 140%, spun datele oficiale. In acelasi timp, Franta este tara in care cei mai multi evrei au decis sa se intoarca in Israel. Procentajul emigrarii a fost de 400%, fara nici un motiv special, desi se vorbeste voalat ca acest lucru se intampla din cauza cresterii antisemitismului.
  http://www.jpost.com/Diaspora/Poll-43-percent-of-French-Jews-interested-in-aliya-442119

  Cum se mai potrivesc lucrurile..asa pur si simplu, intamplator! Imaginea de mai sus cu declaratia:
  În timpul unei conferințe pe tema securității naționale, la Tel Aviv, ministrul israelian al Apărării, Moshe Yaalon, a spus: „Eu prefer ISIS Iranului și nu cred că Statul Islamic este o amenințare pentru Israel”, adăugând că „Iranul va fi mereu principalul dușman, care ne-a declarat război”, informează Times of Israel. „În Siria, dacă se va pune problema alegerii între Iran și Statul Islamic, aleg Statul Islamic. Ei nu au capacitățile pe care le are Iranul”, a continuat Yaalon. „În Siria, dacă se va pune problema alegerii între Iran și Statul Islamic, aleg Statul Islamic. Ei nu au capacitățile pe care le are Iranul”, a continuat Yaalon. Ministrul israelian crede că ISIS va sfârși prin a fi înfrântă, dar a ținut să spună că ar prefera să vadă Siria, unde acum este la putere „un guvern filo-iranian”, guvernată de această organizație teroristă. În 2014, pentru Washington Post, el afirma că „ISIS este un fenomen nou, născut în Al Qaida, și care nu reprezintă o amenințare pentru noi”. Il cred si eu,din moment ce ei contoleaza aceasta „organizatie de demoni”.
  http://www.timesofisrael.com/yaalon-i-would-prefer-islamic-state-to-iran-in-syria/

  Intoarcerea evreilor europeni in Israel si profetia lui Isaia,Ar putea fi unul din semnele care avertizeazaca sfarsitul lucrurilor se apropie?
  Isaia 43 http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=43&cap=43

  Apreciază

 11. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:39 am

  Armata si Marina Rusiei vor aduce forte suplimentare si noi arme pentru a contracara forta NATO din M Neagra.

  https://www.rt.com/politics/329414-russia-to-respond-to-nato/

  Apreciază

 12. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:40 am

  China si Rusia vor fi unul langa altul pentru „o lume a dreptatii”- declara ambasadorul Chine in Rusia

  http://sputniknews.com/world/20160119/1033354000/china-russia-stand-together.html

  Apreciază

 13. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:41 am

  Companiile de armament britanice au crescut de 100X vanzarile de bombe catre Arabia Saudita, im ciuda bombardarii civililor yemeniti de catre acestia

  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/british-arms-companies-cash-in-on-humanitarian-catastrophe-and-ramp-up-bomb-sales-to-saudi-arabia-by-a6822491.html

  Apreciază

 14. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:41 am

  Chirurgul Sergio Canavero care pana in 2017 vrea sa transplanteze un cap uman, a transplantat un cap de maimuta si unul de soarece…

  http://www.independent.co.uk/news/science/head-transplant-has-been-successfully-done-on-a-monkey-maverick-neurosurgeon-sergio-canavero-claims-a6822361.html

  Apreciază

 15. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:43 am

  Dupa modelul talibanilor ISIS ar putea „sa intoarca armele” contra Israelului, Iordaniei, dupa esecul din Siria- spune seful IDF

  https://www.rt.com/news/329373-isis-turn-guns-israel-jordan/

  Apreciază

 16. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:44 am

  Cetatenii Yemenului sunt sfatuiti sa stea cat mai departe de spitale, intrucat acestea sunt tinte vizate de coalitia araba condusa de Arabia Saudita si sprijinta de vest

  https://www.rt.com/news/329388-yemen-hospitals-attacks-targets/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome

  Apreciază

 17. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:44 am

  US se plange in presa ca Rusia ii bombardeaza teroristii

  https://syrianfreepress.wordpress.com/2015/10/06/russia-bombs-cannibals/

  Apreciază

 18. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:45 am

  Un inalt cosilier al PM Pakistanului acuza US ca fiind cauza zecilor de ani de instabilitate in regiune!

  http://www.presstv.ir/Detail/2016/01/19/446366/Pakistan-US-Sartaj-Aziz-Daesh-Militants-Afghanistan-Instability/

  Apreciază

 19. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:46 am

  Asa cum Iranul a acceptat prezenta inspectorilor in instalatiile sale nucleare, acum e randul Israelului sa se supuna acelorasi inspectii sau sa faca fata sanctiunilor

  http://www.globalresearch.ca/israel-must-now-open-its-nuclear-program-to-iaea-inspection-or-face-sanctions/5502024

  Apreciază

 20. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:47 am

  „Colapsul financiar” construit special in scopul de a fura banii populatiilor!

  http://www.zengardner.com/the-bail-in-financial-collapse-to-steal-your-money/

  Apreciază

 21. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:48 am

  Oficiali militari britanici si americani, in camera de comanda si control a bombardamentelor aeriene ale Arabiei Saudite asupra Yemenului

  http://www.theguardian.com/world/2016/jan/15/british-us-military-in-command-room-saudi-strikes-yemen

  Apreciază

 22. geo said, on ianuarie 22, 2016 at 10:49 am

  Norvegia recunoaste ca e in criza economica…

  http://www.zerohedge.com/news/2016-01-15/norway-pushes-panic-button-were-crisis-now-we-cant-deny

  Apreciază

 23. marciusquintus said, on ianuarie 22, 2016 at 3:11 pm

  Cine mai crede ca Putin este un mare luptator anti-NOM sa citeasca asta:
  http://new.euro-med.dk/20160122-putin-appointed-king-of-jews-i-e-the-world-by-the-nwo-pharisee-top.php

  Apreciază

 24. Claudia said, on ianuarie 22, 2016 at 3:12 pm

  Iata- l si pe Dragnea al nostru: http://psnews.ro/dragnea-moment-solemn-in-ierusalim-cum-a-comemorat-holocaustul-foto-110259/ . Pam, pam!

  Apreciază

  • Ionut said, on ianuarie 22, 2016 at 9:49 pm

   Am constatat ca, in ultima vreme, mai multi politicieni si membri ai Casei Regale au mers in Israel in acest scop. Daca tot au avut ocazia, ma intreb de ce nu au mers si la Sf. Mormant.
   Problema e ca dupa aceste vizite, au cam patit-o: Antonescu, Ponta, chiar si Casa Regala nu prea o duce bine.
   Se apropie cumva sfarsitul politic al d-lui Dragnea?

   Apreciază

 25. ioana L. said, on ianuarie 22, 2016 at 5:18 pm

  Ca sa se alature celor din Rusia(inca multi)???

  Apreciază

 26. Ionut said, on ianuarie 22, 2016 at 9:41 pm

  Europa antisemita? Cum asa? Pai si unde e eficienta legilor antisemitism?
  Presupun ca si in Romania le e frica sa poarte kippa, de-aia au tinut cu dintii de tot felul de (farade)legi.
  Probabil ca Putin ii cheama fiindca are nevoie de banii lor, dar nu cred ca vor merge in Rusia. Fiecare popor cu tara lui. Asa e mai sanatos.

  Apreciază

 27. sherlock_holmes said, on ianuarie 22, 2016 at 9:47 pm

  ” Si ce vrea sa dovedeasca Vladimir Putin? ”

  Vrea sa arate lumii ca in Rusia evreii nu sint persecutati,ca isi pot trai credinta lor ( gresita cum este ).

  „Am auzit cazuri în care oamenii se tem să poarte kippa în public. Ei încearcă să-şi ascundă etnia’, a spus la rândul său Vladimir Putin.”

  La fel o sa spuna in curind si de crestinii din Europa,sau de cei cu familii,de cei carora li se rapesc copiii,de cei abuzati de minoritatile sexuale sau de orice alt fel….este vorba despre promovarea unei anume imagini a Rusiei dar si de niste adevaruri,sper,aici.

  Dar ajungem iar la lupta dintre valorile materiale ale acestei lumi si cele spirituale.Nu stiu citi evrei vor imigra in Rusia,ma indoiesc ca prea multi.

  E posibil sa fie si alte calcule,legate poate de razboiul ce bate la usi,despre bani si business in general,relatii politice si de influenta pe care comunitatea evreiasca le detine in general.La cit de izolati sint rusii astazi,poate ca aceasta ajuta,daca e sa se intimple.

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: