SACCSIV – blog ortodox

Pomenirea dreptului AVRAAM si a nepotului sau Lot. Sa ne amintim de SODOMA si GOMORA, caci intreaga planeta incepe sa semene cu acele spurcate cetati …

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 9, 2014

0910-avraam

  În luna octombrie, în ziua a noua, pomenirea dreptului Avraam si a nepotului sau Lot.

Avraam s-a nascut prin secolul al doisprezecelea inainte de Hristos la Ur, in tinutul caldeenilor. Se tragea din neamul lui Sem si era casatorit cu Sarah, ramasa fara copii. Dumnezeu il alese pe Avraam pentru a face din el parintele poporului sau. Ii spuse : “Ieşi din pământul tău, din neamul tău şi din casa tatălui tău şi vino în pământul pe care ţi-l voi arăta Eu. Şi Eu voi ridica din tine un popor mare, te voi binecuvânta, voi mări numele tău şi vei fi izvor de binecuvântare. Binecuvânta-voi pe cei ce te vor binecuvânta, iar pe cei ce te vor blestema îi voi blestema; şi se vor binecuvânta întru tine toate neamurile pământului” (Facere 12, 1-3). Avraam se incredinta cuvintelor Domnului si fara sa se uite in urma, isi lua  pe femeia lui Sarah, pe nepotul sau Lot, avutiile si slugile sale si se duse tot inainte, catre tinutul Canaan. In schimbul credintei sale, Dumnezeu ii promise lui Avraam sa faca un legamint vesnic intre El si urmasii sai, legamint ce avea sa fie simbolizat in taierea imprejur a oricarui nascut de parte barbateasca din descendenta lui Avraam. Ca prim semn al favorurilor sale, Domnul ii dadu un fiu lui Sarah cea sterila, chiar daca si ea si barbatul ei erau foarte inaintati in virsta. Isaac deveni astfel semnul bunavointei lui Dumnezeu si simbolul viitorului Mesia, Hristos, care trebuia sa vina pentru a duce la bun sfirsit si la perfectiune promisiunile facute de Dumnezeu Sfintului Patriarh. Avraam muri intr-o batrinete fericita la virsta de o suta saptezeci si cinci de ani. Fu ingropat in pamintul din Canaan, pe ogorul pe care il cumparase ca sa ii faca mormint lui Sarah.
Cind Lot intra cu Avraam in tinutul Canaan, puse stapinire pe paminturile bogate si fertile din cimpia Iordanului si se instala in Sodoma. Dar locuitorii tinutului erau in acea vreme afundati in viciu si perversiuni. Ei atrasera minia Domnului, care hotari sa distruga orasul. Trimise totusi doi Ingeri ca sa-l vesteasca pe Lot si sa ii porunceasca sa fuga de acolo, el si ai sai. Ii spusera : “Mântuieşte-ţi sufletul tău! Să nu te uiţi înapoi, nici să te opreşti în câmp, ci fugi în munte, ca să nu pieri cu ei!” (Geneza 19 :17). In momentul in care Lot se indeparta, Dumnezeu facu sa ploua peste Sodoma si Gomora pucioasa si foc, si pacatosii murira in chinurile pe care li le pregateste pentru vesnicia in iad. Dar femeia lui Lot nu asculta porunca Domnului si se intoarse pentru a se uita in urma. Fu dintr-odata schimbata intr-o statuie de sare, sa fie de invatatura pentru generatiile ce aveau sa urmeze ca trebuie sa urmeze chemarea Domnului fara nici o privire pentru lumea si obiceiurile din care El ne-a scos.

   Lot si Avraam sint praznuiti si cu ceilalti Stramosi ai lui Hristos, in duminica dinaintea Craciunului.

Cititi va rog si:

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie09.htm

   Comentariu saccsiv:

   Mai sus este un crampei. Pentru detalii despre Avraam, cititi va rog Sfanta Scriptura, de la http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=11 pana la http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=25. Este exceptional, iar cei ce inca n-au citit Biblia integral, dupa ce vor parcurge capitolele de mai sus, consider ca vor incepe sa citeasca zilnic din Sfanta Scriptura.

Cititi va rog si:

INCA UN DRUM SPRE IAD: “Initierea in Ordinul Preotiei lui Melchisedec”

Despre IAD si SANUL LUI AVRAAM. Vedenia lui Cosma Monahul, înfricosatoare si folositoare

Despre Sodoma si Gomora, cititi va rog de la http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=18 pana la http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=19.

Iata doua paragrafe:

  1.      Zis-a deci Domnul: “Strigarea Sodomei şi a Gomorei e mare şi păcatul lor cumplit de greu.
  2.      Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat aşa cum s-a suit până la Mine strigarea împotriva lor, iar de nu, să ştiu”. 
  3.      De acolo doi din Oamenii aceia, plecând, S-au îndreptat spre Sodoma, în vreme ce Avraam stătea încă înaintea Domnului.
  4.      Şi apropiindu-se Avraam, a zis: “Pierde-vei, oare, pe cel drept ca şi pe cel păcătos, încât să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui nelegiuit?
  5.      Poate în cetatea aceea să fie cincizeci de drepţi: pierde-i-vei, oare, şi nu vei cruţa tot locul acela pentru cei cincizeci de drepţi, de se vor afla în cetate?
  6.      Nu se poate ca Tu să faci una ca asta şi să pierzi pe cel drept ca şi pe cel fără de lege şi să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui necredincios! Departe de Tine una ca asta! Judecătorul a tot pământul va face, oare, nedreptate?”
  7.      Zis-a Domnul: “De se vor găsi în cetatea Sodomei cincizeci de drepţi, voi cruţa pentru ei toată cetatea şi tot locul acela”.
  8.      Şi răspunzând Avraam, a zis: “Iată, cutez să vorbesc Stăpânului meu, eu, care sunt pulbere şi cenuşă!
  9.      Poate că lipsesc cinci din cincizeci de drepţi; poate să fie numai patruzeci şi cinci; pentru lipsa a cinci pierde-vei, oare, toată cetatea?” Zis-a Domnul: “Nu o voi pierde de voi găsi acolo patruzeci şi cinci de drepţi”.
  10.      Şi a adăugat Avraam să grăiască Domnului şi a zis: “Dar de se vor găsi acolo numai patruzeci de drepţi?” Şi Domnul a zis: “Nu o voi pierde pentru cei patruzeci!”
  11.      Şi a zis iarăşi Avraam: “Să nu Se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi: Dar de se vor găsi acolo numai treizeci de drepţi?” Zis-a Domnul: “Nu o voi pierde de voi găsi acolo treizeci”.
  12.      Şi a zis Avraam: “Iată, mai cutez să vorbesc Stăpânului meu! Poate că se vor găsi acolo numai douăzeci de drepţi”. Răspuns-a Domnul: “Nu o voi pierde pentru cei douăzeci”.
  13.      Şi a mai zis Avraam: “Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată: Dar de se vor găsi acolo numai zece drepţi?” Iar Domnul i-a zis: “Pentru cei zece nu o voi pierde”.
  14.      Şi terminând Domnul de a mai grăi cu Avraam; S-a dus, iar Avraam s-a întors la locul său. 

N-au fost insa nici macar zece drepti …

  1. Cei doi Îngeri au ajuns la Sodoma seara, iar Lot şedea la poarta Sodomei. Şi văzându-I, Lot s-a sculat înaintea Lor şi s-a plecat cu faţa până la pământ 
  2. Dar mai înainte de a Se culca Ei, sodomenii, locuitorii cetăţii Sodoma, tot poporul din toate marginile; de la tânăr până la bătrân, au înconjurat casa,
  3.         Şi au chemat afară pe Lot şi au zis către el: “Unde sunt Oamenii, Care au intrat să mâie la tine? Scoate-I ca să-I cunoaştem!” 

Scoate-I ca să-I cunoaştem are intelesul de „scoate-I ca sa-I sodomizam”. Dar nu o relatie homosexuala de tipul celei promovate actualmente de politica corecta, ci una de tip stapan – lache. Ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba, cititi va rog articolul:

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala 

Asadar, in halul ala ajunsesera ticalosii …

In aceste vremuri, spre o societate de tip Sodoma ne indreptam:

PARLAMENTUL EUROPEAN va prezinta fotografia zilei: CONCHITA WURST

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

DICTATURA IDENTITATII DE GEN: Cartile pentru copii care infatiseaza familiile traditionale ar trebui interzise. Cat mai dureaza pana sodomizarea va deveni obligatorie?

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Fotografia zilei – Serbia: JANDARMI IMPOTRIVA LUI HRISTOS la marsul gay din Belgrad

Foto: „CUNUNIE ORTODOXA” a doi homosexuali. Cumplita hula intr-o mascarada ce-a folosit coronite, icoane si „liturghie bizantina”

Articolul zilei (17.06.2014): INAPOI IN CATACOMBE – LEGEA OBLIGA BISERICA sa oficieze CASATORII INTRE HOMOSEXUALI. Deocamdata doar in Danemarca, insa …

BISERICA CATOLICA din Brazilia se pronunta in FAVOAREA uniunii civile intre HOMOSEXUALI

DALAI LAMA sustine casatoriile gay

ECPI – HOMOSEXUALITATE si AVORT cu finantare GEORGE SOROS. Presedinte – homosexualul Florin Buhuceanu, “preot” al Bisericii Comunitatii Metropolitane

HOMOSEXUALII EVREI au „suflete mai mari” decat GOIMII, declara RABINUL ministru adjunct pentru servicii religioase din Israel

Clasamentul celor 50 cei mai influenti homosexuali si lesbiene

VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul

Mitropolitul Serafim de Pireu: Orice parlamentar care va vota pentru parteneriate homosexuale VA FI EXCOMUNICAT

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Emanuel said, on octombrie 9, 2014 at 3:32 pm

    Am vazut filmul Transcendence, interesant film. Spune multe despre era antihristica, despre pericolul nanotehnologiei si inteligenta artificiala. Stiinta antihristica mai intai va reusi sa inteleaga functionarea tuturor partilor creierului. Adica vor citi din activitatea creierului toate gandurile si emotiile umane. Apoi va reusi sa copieze inteligenta unui creier in computer, adica va copia personalitatea, gandurile si sentimentele unei persoane in memoria unui computer. Omul de stiinta care nu crede in existenta sufletului ci reduce personalitatea umana la impulsurile nervoase din creier va crede ca daca va uploada impulsurile nervoase din creier in computer asta echivaleaza cu duplicarea persoanei respective, cu copierea persoanei din creier in computer. Si deci persoana continua sa traiasca dupa moartea biologica in computer. Asta e religia transhumanismului.
    Probabil stiinta va atinge acest nivel inainte de antihrist. Vor crede ca au atins nemurirea prin stiinta. Vor crea inteligenta artificiala pe baza copierii activitatii creierului, si aceasta inteligenta artificiala va fi poate proorocul mincinos. Apoi, daca o inteligenta artificiala cu capacitatea de gandire omeneasca se va copia in computer, si va fi conectata la internet, aceasta inteligenta, in scurt timp va ajunge sa controleze intreg internetul, se va baga absolut in orice computer si isi va face copii backup peste tot. Va deveni imposibil de controlat de catre umanitate. A distruge aceasta inteligenta va insemna distrugerea internetului si a tuturor computerelor. Cine deci va mai putea sa controleze o asemenea inteligenta care va controla intreg internetul si prin el intreaga umanitate. Insa cei care vor face acestea le vor prezenta ca pe niste lucruri bune care vor ajuta omenirii. Odata ajunsa la o asemenea putere si avand resurse financiare nelimitate, putere de calcul mult superioara, toata informatia lumii la dispozitie, aceasta inteligenta artificiala va spori cu mult cercetarea stiintifica, mai ales in domeniul nanotehnologiei. Cu ajutorul nanotehnologiei va putea ajunge sa refaca rapid celula organica, tesutul viu, organele omenesti, deci va ajunge sa vindece orice boala si sa intinereasca celule imbatranite, deci sa garanteze tineretea fara batranete. Va invinge moartea si boala. Apoi aceasta inteligenta artificiala, copiata dupa inteligenta unei persoane umane, prin nanotehnologie isi va crea un corp viu identic cu cel al persoane a carei personalitate a copiat-o. Atunci omul de stiinta va spune ca a clonat persoana respectiva 100%, inclusiv gandirea si sentimentele ei. Astfel omul va spune ca a ajuns indestructibil, pe de o parte isi creaza o clona backup pentru orice eventualitate, si pe de alta parte isi regenereaza continuu celulele pentru a preveni imbatranirea si orice boala. Va considera ca nu mai are nevoie de Dumnezeu si ca a ajuns propriul sau dumnezeu.
    Dar nu se va opri aici. Omul isi va trimite nanorobotii peste tot, in apa, in pamant, in aer, in cosmos, peste tot. Va regenera padurea, va modifica genetic natura, va curati aerul de poluare, va face sa nu creasca buruieni pe terenurile agricole, va aduce ploaia la comanda, va controla temperatura de pe pamant, va impiedica producerea cutremurelor si uraganelor, va face apa din orice parau potabila, etc..
    Odata cu toate acestea va veni si un antihrist care sa aduca chipurile toate aceste imbunatatiri tehnologice cu conditia acceptarii pecetii lui. Caci toate aceste imbunatatiri tehnologice vor starni din partea oamenilor mai morali proteste, care vor fi denaturate si puse pe seama unor teroristi inventati de sistem. Vor da vina pe teroristii inventati de ei ca sa inchida gura protestatarilor impotriva imoralitatii tehnologiei transhumaniste. Vor considera protestul impotriva transhumanismului ilegal si vor asocia aceasta cu terorismul, astfel incat oricine se va impotrivi va fi considerat terorist si dusman al evolutiei umanitatii. Insa pentru ca sa para om bun, pentru ca sa para el personajul bun si pentru ca luptatorii impotriva imoralitatii nanotehnologiei sa para rai, teroristi, antihristul nu va impune nimanui sistemul nanorobotic, cu toate ca ar putea face asta. El ar putea sa controleze orice persoana umana de pe pamant prin intermediul unei armate de nanoroboti. Dar nu va face asta, pentru ca el va fi ghidat de satana. Satan nu va voi doar sa controleze umanitatea impotriva vointei ei, asta ar vrea un dictator uman. Dar satan va voi prin antihrist, care nu va fi un simplu dictator, ca omenirea sa accepte pe satan ca un binefacator si sa i se inchine de bunavoie. In consecinta antihrist nu isi va trimite pur si simplu armata de nanoroboti care sa controleze fortat omenirea. Au spus unii ca cipul va face legatura dintre sateliti si nanorobotii din corpul uman, dar legatura asta nu ar putea-o face chiar nanorobotii care sunt nanocipuri ? E evident ca rolul cipului va fi altul, acela prezis de sf Nil pustnicul : cipul va insemna ” al meu esti, al tau sunt, de buna voie vii nu de sila „. Adica antihristul va voi ca oamenii sa ii slujeasca satanei de buna voie, ca sa isi piarda definitiv si deplin mantuirea. Altfel, daca el ar controla omenirea cu forta, impotriva vointei ei, oamenii cum si-ar mai pierde mantuirea ? Asta e intrebarea de fapt. Scopul satanei este pierzarea mantuirii oamenilor nu doar o dictatura pamanteasca. Scopullui satan este ca omenirea sa i se inchinei lui. Aici vine si scopul cipului : el va fi acceptat de buna voie, va putea fi si refuzat, dar cine il va refuza nu va putea beneficia de progresul nanotehnologic, adica de vindecarea prin nanotehnologie si de posibilitatea de a cumpara sau vinde, in primul rand. Caci neacceptand implantul cu cip nu vei putea sa te conectezi la internet, nu vei avea nici un cont pe internet ( cont care va asocia persoanei umane numarul 666 ), si fara conexiune si cont vei fi ca si inexistent, nu vei putea nici cumpara sau vinde, nu vei putea nici sa fii vindecat nanotehnologic. Antihristul va face ca nanorobotii sa nu poata invada corpul unui om care nu are cip implantat, chipurile ca sa para bun ( ca unul care nu isi impune stapanirea in mod dictatorial ), insa scopul lui adevarat va fi ca omul sa accepte de buna voie ca corpul sau sa fie invadat si controlat de nanoroboti. Cine va accepta aceasta se va lepada de Hristos evident ( daca pana atunci credea in El ) si se va inchina diavolului care si-a ” tinut ” cuvantul dat omului in rai, cand i-a promis indumnezeirea fara Dumnezeu. Caci se va pune la totala dispozitie a antihristului, si sigur ca esential pentru antihrist va fi ca omul sa se inchine lui de bunavoie, ca sa isi piarda definitiv mantuirea. Astfel va face ca nanorobotii ( invizibili ) sa nu poata controla corpul omului care nu are un implant vizibil acceptat de buna voie. Prin asta el va realiza doua scopuri : pe de o parte va parea ca este bun si deci prin urmare teroristii ( care au refuzat implanturile ) sunt cei rai, pe de alta parte oamenii se vor inchina lui de buna voie si isi vor pierde mantuirea.
    Deci pentru un deplin control impotriva terorismului antihrist va impune o pecete, un microcip implantat in mana si care va face orice pesoana cu implant pe deplin controlabila de catre sistem. Totul va fi acceptat in numele erei nemuririi omului. Iar cei care vor refuza implanturile la inceput vor fi prezentati de catre mass-media ca niste salbatici care vor raul umanitatii. Asta va fi in primii trei ani jumate de domnie ai antihristului, mass-media ii va demoniza permanent pe cei care refuza implantul, ca pun bete in roate unui sistem care aduce omului nemurirea si deplina eliberare de orice opreliste, inclusiv ” eliberarea ” sexuala fara limite. Dupa cei trei ani, in care aproape toata umanitatea va ajunge sa accepte implantul, antihristul va incepe prigoana fatisa impotriva celor care l-au refuzat. Si va folosi impotriva lor inclusiv armata de nanoroboti si extraterestrii demoni.
    Dar tot acest sistem va avea o slabiciune : virusul cibernetic. Daca un virus va fi eliberat pe internet si va ataca sistemul antihristic, tot sistemul va cade, impreuna cu internetul insusi. Asta vor face prin minune Enoh si Ilie. Distrugerea sistemului antihristic va insemna si distrugerea celor implantati, care vor fi dependenti de sistemul nanorobotic. Caderea sistemului va produce celor implantati o boala.
    Toate aceste inovatii stiintifice nu vor fi posibile in urmatorii ani, poate doar peste cateva zeci de ani.

    Apreciază

  2. andrei-d said, on octombrie 9, 2014 at 4:03 pm

    Avraam s-a nascut in secolul XII inainte de Hristos? Eu stiam ca a trait cu 2000de ani(2008 ani mai exact) inainte de Hristos si nu 1200. Daca David Proorocul a domnit in anii 1040-970 inainte de Hristos, asta inseamna ca a trait cam cu 150 de ani dupa Avraam? Pt ca in Sf. Evanghelie spune ca sunt 14 generatii de la Avraam la David, 14 de la David la stramutarea in Babilon si iarasi 14 de la stramutarea in Babilon la Nasterea Mantuitorului….ce-i drept e mai puţin relevant asta dar e bine de stiut, eu invat in domeniul stiintelor umane, dar imi plac si cifrele 😀

    Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 27, 2014 at 7:26 pm

      E o greşeală acolo unde se afirmă că Avram s-a născut în sec. al XII-lea îHr. Aşa cum zici, Avram s-a născut cam cu un mileniu înainte, prin sec. XXII îHr.

      Apreciază

  3. evtodiev said, on octombrie 9, 2014 at 4:26 pm

    Filmul Ortodox rusesc Sodoma (seprembrie 2014) subtitrat in romana:

    Apreciază

  4. Liliana said, on octombrie 9, 2014 at 7:12 pm

    Doamne,ai mila de noi!
    Sufletul te doare sa vezi chipul lui Dumnezeu atit de tragic cazut…E greu sa privesti toate acestea.Cosmar.

    Apreciază

  5. ORTODOXIE said, on octombrie 9, 2014 at 8:51 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  6. bogdannn said, on octombrie 10, 2014 at 1:34 am

    emanuel sunt curios ce vei parere ai despre filmul lucy

    Apreciază

  7. scortisoara said, on octombrie 11, 2014 at 10:15 am

    Referitor la subiect . Am descoperit ceva in „Hronograful” lui Gh. Chedrinos . Ingerii vroiau sa ajunga in cetatetea Sodomei dar aveau nevoie de calauza ca si cum nu stiau unde este ? Doar erau ingeri , de ce ? Se presupune ca stiau totul , vedeau totul …. La Avraam acasa au nimerit , stiau casa dar pentru cetatea Sodomei aveau nevoie de calauza …. Marturisesc ca pana nu am citit nu mi-am pus problema plus ca se explica in carte de ce sodomia este al 2 lea pacat strigator la cer .

    Ne lamureste Hronograful ( pag. 203 – 205 ) :

    ” […] Ca si cum ingerii cei trimisi de Dumnezeu la Sodoma s-o pedepseasca se faceau a nu stii calea spre Sodoma , precum si in Rai catre Adam , Dumnezeu striga : ” Adame , unde esti ?” . Si pe Cain il intreba : ” Unde este Abel fratele tau ?” ca si cum a nu sti facandu-se unde s-a ascuns Adam si ce s-a facut Abel , ca stia VAZATORUL a toate . De asemenea si aici , ingerii ce mergeau spre Sodoma , ca si cum nestiind calea , le trebuia ca Avraam petrecandu-i sa le arate lor calea care mergea intr-acolo , ca si cum intreband : Unde este cetatea Sodoma ?
    Si vrednic este acest lucru de socoteala si de mirare , ca Sfintii Ingeri – cei ce spre toata lumea de sus privesc si pretutindenea cu Porunca lui Dumnezeu strabat si toate marginile pamantului bine stiindu-le – se faceau ca si cum n-ar stii calea spre Sodoma , iar la Avram care in vremea aceea la singuratate in padure si in dumbrava Mamvriei locuiau . De ce ( ca asa omeneste sa zic ) fara calauza si fara povata au nimerit ?
    Iar la cetatea Sodomei , care l aloc inalt era , la care si calea era stiuta , ca cea in toate zilele de multe popoare calcata , aveau trebuinta de calauza si povatuitorul Avraam , ca si cum neputand singuri sa nimereasca . Care este pricina aceasta si ce este taina ?
    Unul din istorici socoteste asa : ” Singura casa lui Avraam era CURATA , iar toata partea aceea spurcata ( adica Sodoma) . Deci ingerii pe oamenii cei curati de s-ar duce si ascunde ai stiu bine , iar pe cei spurcati , oriunde s-ar vedea aceia , nu-i cunosc pe ei ” .
    Iata pricina , iata taina se arata . […]
    In toata partea aceea in care era Sodoma cu cetatile dimprejur , cu care si Mamvri este de un hotar , numai singura casa dreptului Avraam era curata , de Dumnezeu tematoare , nu era in ea nici un fel de faradelege , ci toti vietuiau cu intreaga intelepciune si cu dumnezeiasca placere .
    pentru aceea Sfintii ingeri stiau calea spre casa lui Avraam , macar desi la singuratate in padure si in dumbrava locuia. Caci ei de-a pururea cerceteaza nevazut pe oamenii cei curati si placuti lui Dumnezeu , oriunde ar vietui aceia , ori in munti , ori in pustietati si ori in ce loc . Iar Sodoma cu locuintele cele din jurul sau , fiindca era toata plina de faradelegi si de spurcaciunile pacatelor si niciodata ingerii nu-i cercetau pe spurcatii pacatosi , nici nu voiau sa caute la dansii , pentru cele peste fire necuratii care se lucrau intre dansii .
    […] urmeaza un avertisment pentru zilele noastre :

    ” De aici sa se instiinteze , de se afla cineva in vremile cele de acum urmatori celor vechi sodomiteni ( si mi se pare ca se afla ) cat de urat este lui Dumnezeu si ingerilor Lui pacatul sodomesc , ca nu numai nu locuiesc sfiintii ingeri ce cei ce fac unele ca acestea , ci nici a-i sti si a-i vedea pe ei nu voiesc si se departeaza Duhurile cele curate de la unii ca aceia , de putoarea pacatelor alungandu-se ca si albinele de fum . Apoi sfintii ingeri de la sodomiteni departandu-se , cine se salasuieste cu dansii , far anumai necuratele duhuri . ”
    HRONOGRAF , GH. CHEDRINOS

    Sa inteleg ca cei care sunt gay au in preajma lor duhuri necurate . Clar , Duhul Sfant nu are cum sa fie in preajma lor . Doamne ce grozavie , sa traiesti fara sa stie Dumnezeu de tine … De aceea vor sa se intinda plaga sodomiei pe intreaga planeta , ca sa se retraga Duhul Sfant , sa ramanem fara Mangaietor , lipsiti de aparare astfel va putea Antihrist sa-si faca de cap .

    Mai departe , sa vedem de ce socoteste Dumnezeu sodomia pacatul cel mai cumplit decat celelate pacate strigatoare la cer ( uciderea de om , chinuirea celor nevinovati , saraci , oprirea platii lucratorului )

    Citat din ” Hronograf ” pag. 205 :
    ” Pentru ca cel ce ucide om , numai trupul i-l ucide , iar sufletul nu poate sa-i ucida ; si cel ce chinuieste pe saraci si opreste plata lucratorului pamantului , numai pe cele vremelnice le jefuieste , iar vesnicele bunatati cele gatite lor intru imparatia lui Dumnezeu nejefuite sunt . Iar cel ce face faradelegea sodomeasca , nu numai de vesnicele bunatati care sunt in cer pe sinesi si pe altul al lipseste si nu numai isi spurca trupul sau si al altuia si de pedeapsa mortii (…) pe el vinovat se face ci si sufletul cel ce este mai cinstit decat trupul isi ucide , pe al sau si al altuia cu vesnica moarte , facandu-le pe le evinovate gheenei focului . Si asa intru acel pacat al celor 2 fete ucidere indoita : sufleteasca si trupeasca …”
    sfarsit de citat .

    In concluzie sodomia este o dubla ucidere , cea mai crunta este cea a sufletului care este parte a Duhului lui Dumnezeu . ( vezi tot Hronograf )

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.