SACCSIV – blog ortodox

Se solicita INREGISTRAREA conferintei lui DANION VASILE de la Oradea

   Citez din articolul Solicitam inregistrarea conferintei lui Danion Vasile de la Oradea postat pe blogul fratelui Apologeticum:

   Ca urmare a unui mail ce l-am primit de la foarte multe persoane, in care sunt anumite acuze la adresa fratelui Danion Vasile, considerand ca sunt exagerate, solicitam o inregistrare a conferintei de la Oradea. Mai adaugam rugamintea catre toti fratii nostri ortodocsi sa nu cadem in capcanele puse de dusmanii din-afara Bisericii, care seamana dezbinarea si dezinformarea intre noi, pentru ca nu suporta a fi desconspirati si invinuiti de ereziile si blasfemiile facute. Sa fim alaturi de cei care inca mai marturisesc Adevarul si sa nu ne asemanam tortionarilor din inchisorile comuniste. Dar ca sa nu gresim, sa fim mereu in sfat cu marii nostri duhovnici, care sa ne acopere lucrarea cu sfintele lor rugaciuni.

   Va rugam pe toti cei care ne puteti ajuta cu inregistrarea sa o puneti pe transfer.ro si sa postati apoi linkul  la comentariile acestui articol.

   Comentariu saccsiv:

   Iata si despre ce e-mail este vorba:

Propaganda stilista sub numele unei conferinte 

     In seara zilei de Buna Vestire, in cadrul unei conferinte organizata de ASTRADROM, conferinta cu tema „Semnele vremurilor de pe urma” sustinute la Oradea, teologul Danion Vasile a vorbit despre semnele vremurilor apocaliptice. Printre aceste semne spune ca ar fi si calendarul nou acceptat de Biserica Ortodoxa Romana in anul 1923.

    Aducand argumente din canoanele Bisericii Ortodoxe si ale unor Sfinti Parinti, Danion a afirmat ca in Biserica Ortodoxa Romana nu exista har. In aceeasi conferinta invitatul a spus ca parintele Cleopa Ilie de la manastirea Sihastria „a mintit credinciosii in problema calendarului” iar parintele Arsenie Boca dadea credinciosilor „invataturi in contradictie cu traditia Bisericii” si a sfintilor parinti, Ioanichie Moroi a fost un depravat etc. In opinia lui Danion Vasile doar sfintii de la Optina (care indeamna la necomuniune cu cei de pe stil nou) detin Adevarul de credinta.

   Tot in cadrul aceleiasi conferinte, Danion a spus ca „Muntele Athos a cazut” si singura manastire care s-a mentinut este Esfigmenu, o manastire zelotista.

   In cele din urma conferinta lui Danion Vasile s-a transformat intr-o propaganda stilista condamnand totodata oameni de valoare ai Bisericii Ortodoxe Romane. Atat Danion cat si duhovnicul sau, ieroschimonahul Hrisostom Manolescu, au sustinut ca parintele Iustin Parvu de la manastirea Petru Voda apreciaza gestul de „curaj” al celor doi „eroi” care au raspandit acelasi mesaj in mai multe orase din tara.

   Organizatorii conferintei ASTRADROM, se dezic de unele afirmatii la adresa duhovnicilor sus amintiti: „Danion ne-a contactat cerandu-ne sa il invitam la o conferinta in Oradea si eventual in alte orase unde avem filiale. Nu stiam ce ganduri are. Fiecare e responsabil pentru afirmatiile facute” spune Ancuta Avram, presedinte interimar a asociatiei organizatoare.

   In ziua de Buna Vestire, Danion Vasile si parintele Hrisostom au asistat la Liturghie la Schitul Huta unde si-au manifestat nemultumirea fata de faptul ca a auzit pomenindu-se numele episcopului Sofronie (din a carui subordine canonica se afla schitul). Staretul schitului de la Huta, ieromonahul Visarion, a spus ca intr-o discutie ce a purtat-o la masa in prezenta a aproximativ 20 persoane Danion i-a propus sa iasa de sub ascultarea canonica a Bisericii Ortodoxe Romane.

   Mijlocitor intre Danion si ASTRADROM a fost parintele Eftimie de la Huta care regreta ca s-a ajuns aici. L-am contactat telefonic si ne-a spus ca: „afirmatiile dure la adresa marilor duhovnici m-a surprins ca venind din partea unui om ca Danion, la fel si problema calendarului care nu vad ce rost are sa o agitam acum dupa atatea decenii. Ne-a intrebat daca vrem sa trecem sub ascultarea canonica a unui episcop Antonie, pe stil vechi, al unei biserici numite de sub catacombe. Mi s-a parut dubioasa propunerea dar pe moment nu am realizat. Abia dupa conferinta de la Oradea m-am dezmeticit despre ce e vorba. Tare ma tem ca cineva profita de zelul lui Danion si vrea sa faca o dezbinare in Biserica, ceea ce nu foloseste nimanui. Nu cred ca trebuie condamnat ci mai degraba sa il ajutam sa se linisteasca. A facut multe lucruri bune si ar fi pacat ca acum sa dea cu piciorul in tot. Extremele acestea nu sunt bune, nici ecumenismul dar nici stilismul”.

   Pentru a afla pozitia parintelui Iustin Parvu ne-am deplasat pana la manastirea Petru Voda. Aici am aflat ca ieroschimonahul Hrisostom care pretindea ca e trimis de parintele Iustin sa marturiseasca nu a mai fost prin aceasta manastire de cativa ani. „A fost mai demult pe aici – spune un monah – dar nu a rezistat sa stea mult. Tot il vorbea de rau pe parinte”.

  Intrebandu-l pe parintele Iustin despre sustinerea celor doi „misionari” ne-a spus ca: „Nu am nici o partasie cu oamenii Satanei care vor sa dezbine Biserica. Niciodata nu mi-am amestecat limba si neamul, nici cu rusii si nici cu americanii. Cleopa, Arsenie si toti ceilalti au luptat pentru unitatea Bisericii, pentru apararea si pastrarea traditiilor neamului si a bisericii noastre, cum sa ii vorbesti in halul acesta! Ce interese se ascund in spatele acestor vorbe? Fiecare sa ramana in Biserica, asa cum a fost botezat”.

   ASTRADROM si-a propus sa nu il mai invite pe Danion la nici o conferinta in orasele unde are filiale si nici sa nu ii mai distribuie carti pana ce nu isi va revizui greselile morale fata de atitudinea sa.

   Parintele Eftimie considera ca orice farmitare duce la tulburare „iar acum, cand vremurile sunt tot mai tulburi, numai de asa ceva nu avem nevoie. Nu suntem ecumenisti dar nici nu trebuie sa parasim Biserica. Daca un episcop a cazut in erezia ecumenista nu inseamna ca am cazut si noi. Sa ramanem in Biserica si sa ne ducem crucea cu demnitate”.

 Viorel Nistor,

Oradea, 28 martie 2010.

   O parte a conferintei o gasiti inregistrata la:

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-29mar-880d72bc9c4ff.zip

   In momentul in care voi primi replica fratelui Danion Vasile la e-mailul de mai sus, il voi posta.

   Cand primesc si alte inregistrari de la acea conferinta, le voi posta si pe acelea.

   Parerea mea referitoare la chestiunea masonerie – calendar – ORTODOXIE, o puteti citi la:

ORTODOXIA si MASONERIA. Ierarhi masoni

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 29, 2010 at 5:00 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Witness said, on martie 29, 2010 at 5:57 pm

    ha ha ha…. adevarul are picioare scurte!!! Nu va convine don’ saccsiv, se duce pe apa simbetei biznisul, eh? Mata ii faci propaganda, el iti publica cartea si uite-asa se face goldeanu’ pe seama prostilor….. :))))) Numa’ ca nu toti romanii e prosti!

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 29, 2010 at 6:21 pm

      Witness

      La articolul

      „Care ar fi semnificatia mesajului explicativ lasat de autorul atacului din Austin?”

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/02/19/care-ar-fi-semnificatia-mesajului-explicativ-lasat-de-autorul-atacului-din-austin/

      spui:

      „E foarte simplu sa pui etichete: era nebun, era sinucigas… etc. Da, era deprimat si satul de minciuni dar a vrut sa ne folosim toti de sacrificiul lui. Putea sa moara in liniste dar a vrut sa deschida ochii la dobitoci. Insa e greu.. as spune imposibil. Canalele de stiri nici macar nu vorbesc despre asta. Jos basca si Dumnezeu sa-l ierte!”

      Adica spui o prapastie.

      Tu il tot critici pe fratele Danion. Ca de exemplu la:

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/03/06/danion-vasile-in-lumea-cartilor/

      Iar acum dai dovada ca ai o gandire josnica, insinuand ca pentru bani ii promovam articolele. Vom vedea ce a spus si ce n-a spus, daca are sau nu dreptate, daca se clatina sau sta drept. Insa tu esti o habauca ticaloasa. Pe multi i-am promovat si daca unii au gresit, i-am contrazis sau am incetat sa-i mai promovez. Asta inseamna ca am avut cu toti o intelegere? De unde sa stiu eu ce traseu are fiecare? Cand scrie cineva ceva remercabil, consider ca trebuie sa afle cat mai multi, de aceea ii postez articolul sau comentariul. Cum as putea cunoaste daca pe viitor va scrie ceva exceptional sau dezastruos?

      Apreciază

  3. Witness said, on martie 29, 2010 at 6:57 pm

    Probabil, dar daca vroiai sa fii corect si impartial ascultai si parerea altora. Eu pe Danion Vasile il urmaresc demult si tot demult incerc sa il expun ca impostor. Si crede-ma ca n-am sa ma linistesc pina nu va afla toata lumea cine este!
    Insa tu n-ai facut decit sa ma judeci si sa ma etichetezi de parca as fi fost dusmanul tau personal. Dadeai dovada de mult mai multa intelepciune daca ma ascultai si incercai sa afli care este adevarul. Insa eu am rabdare si nu ma tem. Dumnezeu nu se lasa batjocorit, iar cei care incearca s-o faca pe invatatorii fara sa fie pina la urma vor fi rusinati.

    P.S cit despre sinucigasul de la Austin nu te mai stradui atita sa ma ‘demasti’. Am exact aceeasi parere si astazi si o pot spune in fata oricui. Pentru ca nu vorbesc fara sa ma gindesc mai-nainte asa incit sa-mi fie rusine azi de ce am scris ieri.
    Mai mult decit atit, ti-am demonstrat ca Dumnezeu nu judeca intotdeauna pe sinucigasi cum credem noi. Dar daca tu nici dovezile sfinte nu poti sa le crezi, nu ma astept sa ma crezi pe mine.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 29, 2010 at 7:02 pm

      Witness

      Nu exista nici o legatura intre fecioara crestina ce s-a aruncat in prapastie pentru a nu fi batjocorita si sinucigasul din Austin. De aceea n-am incredere in judecata ta.

      Apreciază

    • Iubesc Patriarhul??? said, on martie 30, 2010 at 6:31 am

      Witness
      „Eu pe Danion Vasile il urmaresc demult si tot demult incerc sa il expun ca impostor. Si crede-ma ca n-am sa ma linistesc pina nu va afla toata lumea cine este!”
      Mai bine sa afli tu cine esti

      Apreciază

  4. Aurelian said, on martie 29, 2010 at 7:18 pm

    Explicati-mi acest lucru,ca sunt curios.Exista sinucigasi care pot fi iertati,daca exista circumstante atenuante?

    Apreciază

    • Pustnicul Digital said, on martie 29, 2010 at 8:20 pm

      Daca incerci sa salvezi pe cineva (cu foarte slabe sanse de scapare) de la moarte si mori in incercarea ta … oricine (orice om) te va cataloga drept sinucigas. Doar ca in fata Domnului ti-ai iubit aproapele mai mult decat pe tine. Pentru orice gest se va cerceta si intentia deci … nici asta nu e batuta in cuie … poate cuiva sa-i treaca prin cap atunci cand vede pe cineva in pericol: e sansa mea sa ma sinucid.

      In rest, cine suntem noi sa ne imaginam ca ne putem imagina judecatile Domnului?

      Apreciază

    • Pustnicul Digital said, on martie 29, 2010 at 8:28 pm

      In Demonii si lucrarile lor scrie de o intamplare. O prescurtez aici.

      Doi prieteni / frati au ajuns in Sfantul Munte sa se calugareasca. Erau ravnitori … dar se iubeau foarte mult. Dupa un timp diavolul le-a bagat in cap ideea ca, desi pot imparti totul in aceasta viata, nu vor putea pleca impreuna din ea. Unul va ramane fara celalat aici si acest gand le-a fost foarte greu. Asa au ajuns la concluzia sa se lege impreuna intr-un sac si sa se arunce in mare.

      Si la sfarsit cel ce scrisese despre intamplare se ruga Domnului sa le inteleaga ‘prostia’ si sa ii ierte pentru putinatate mintii lor. In aceasta intamplare nu a fost, teoretic, o intentie rea. Doar stupida si culmea … manata de dragoste!
      Verdictul: nimeni nu il stie.

      Apreciază

  5. Witness said, on martie 29, 2010 at 9:03 pm

    Exact Pustnicule Digital, bine graiesti. Tot ceea ce am vrut sa-i transmit lui Saccsiv a fost aceea ca omul nu poate intelege judecatile lui Dumnezeu si de aceea nu are voie sa judece si sa dea verdicte. Nu am sustinut nici un moment ca sinuciderea este o solutie acceptabila, insa i-auzi ce zice apostolul: ‘O, adâncul bogăţiei şi al înţelepciunii şi al ştiinţei lui Dumnezeu! Cât sunt de necercetate judecăţile Lui şi cât sunt de nepătrunse căile Lui! Căci cine a cunoscut gândul Domnului sau cine a fost sfetnicul Lui? ‘ Ep. Rom. 11:33
    Nici nu am pretentia sa se increada cineva in judecata mea pentru ca este periculos sa te increzi in judecata omului dar esti dator sa cercetezi ‘duhurile, daca sunt de la Dumnezeu; caci in lume au iesit multi prooroci mincinosi’. (1Ioan 4:1). Cum ar veni adica sa iti spun sa nu te increzi in judecatata unui om (Danion) si sa te increzi in judecata altui om, adica a mea??

    Pentru Aurelian: Da, exista cel putin un caz de sfanta mucenita care s-a sinucis si nu i s-a socotit pacat intrucit a facut-o pentru a-si salva fecioria. Insa nu trebuie generalizat, sinuciderea este pacat impotriva Duhului Sfant.

    Apreciază

  6. toravic said, on martie 29, 2010 at 9:26 pm

    witness, eu zic să înveţi întîi limba română

    „nu toţi românii e proşti” nu e corect, ci corect este „nu toţi românii sunt proşti”

    Apreciază

  7. toravic said, on martie 29, 2010 at 9:54 pm

    Nea Saccive :), cum pot afla cine eşti? îmi place ce scrii. La situaţia dată nu am ce spune că nu cunosc situaţia dar sper că e la mijloc o neînţelegere. Ce ţine de stilul vechi, e o problemă grea pentru noi. În România loja elitei este puternică dar să sperăm că va reveni la stilul vechi. Sunt abia la început de cale căci m-am îmbisericit nu demult. În Basarabia e stilul vechi cel oficial dar se promovează o politică nocivă că dacă nu eşti pe stil nou atunci nu eşti român şi poate că ştiţi că românitatea poporului pruto-nistrean este o problemă delicată. În această capcană am căzut şi eu dar cu mila şi dragostea Domnului am revenit, sper că definitiv, la stilul vechi deşi mai am să îmi explic unele momente ce ţine de calendar.

    Apreciază

  8. Witness said, on martie 29, 2010 at 10:02 pm

    Si altceva. Citez din articolul de mai sus:

    „Pentru a afla pozitia parintelui Iustin Parvu ne-am deplasat pana la manastirea Petru Voda. Aici am aflat ca ieroschimonahul Hrisostom care pretindea ca e trimis de parintele Iustin sa marturiseasca nu a mai fost prin aceasta manastire de cativa ani. “A fost mai demult pe aici – spune un monah – dar nu a rezistat sa stea mult. Tot il vorbea de rau pe parinte”.

    Nu trebuia acest lucru facut cu mult timp inainte ca toata presa sa-l imbratiseze si sa ni-l prezinte pe sus-numitul Hrisostom ca pe un mare duhovnic? Cum este posibil ca niste ziaristi si sa se increada doar in vorbe?
    Personal mi-am dat seama imediat ca cei doi incearca sa profite de pe urma miracolului (daca o fi real) al izvoririi de mir din moastele sfintilor de la Aiud. Un comentariu in acest sens am facut chiar pe youtube in care incercam sa atrag atentia oamenilor ca aceste care se petrec in casele de cultura au ceva adventist in ele. Ca sa nu mai vorbim de atitudinea total neortodoxa a „parintelui” care se purta cu oamenii dornici sa sarute moastele de parca acestea i-ar fi apartinut. „Nu va atingeti de mir… Asta e mir din alta lume nu asa sa puna mina toata lumea pe el :)))” Auzi!! Cind mirul izvorit din moaste a vindecat mii si mii de credincios!!

    Apreciază

  9. Marius8eu said, on martie 29, 2010 at 11:20 pm

    Ma gandeam ca este o facatura, acum si dovada, un om cu discernamant nu isi poate schimba optiunile dupa cum bate vantul
    http://apologeticum.wordpress.com/2010/03/30/danion-vasile-un-raspuns-la-atacurile-legate-de-asa-zisa-„propaganda-stilista”/

    Apreciază

    • Witness said, on martie 29, 2010 at 11:45 pm

      Nu si-a schimbat optiunile, asta a fost de la inceput dar nu v-ati dat seama. Cititi cu atentie raspunsul lui, nu se dezice de nimic din ceea ce a fost acuzat ci numai indulceste exprimarea.
      Pe parintele Cleopa il foarfeca fara rusine, chiar daca pe un ton ceva mai politicos. Probabil ca la conferinta l-a furat atmosfera de idolatrizare in care se balacea si a vorbit mai urit. Insa intre un Cleopa si un Danion, orice om cu scaun la cap si cu Dumnezeu in suflet o sa-l creada pe Cleopa.

      Parintele Cleopa spune: ‘Iata cum. In anul 1923 s-au adunat la Constantinopol, intr-un sinod, reprezentanti ai tuturor Bisericilor Ortodoxe.”

      Danion spune: „La Constantinopol, in 1923, nu a fost Sinod. A fost o intrunire ortodoxa”. Conform DEX online, o intilnire de arhierei ortodocsi ESTE un sinod, fara a se confunda cu Sf. Sinod, care este forul suprem bisericesc al unei tarii…
      Adica se contrazice de dragul contrazicerii

      In continuare face aceleasi afirmatii neobrazate ca si mai-nainte si pe care mi-e scirba sa le citesc si sa le citez aici. Aduce din nou argumente rasuflate pentru a demonstra de ce vechiul calendar e bun si noul nu. Adica aceeasi Marie cu alta palarie. Dar se pare ca unii oameni s-au desteptat. Slava lui Dumnezeu pentru asta!

      Apreciază

  10. alex said, on martie 30, 2010 at 8:42 am

    E buna oare aceasta dezbinare?
    Dezbina si stapaneste. Acest motto se pare ca se prea pune in practica. Lucifer in viclenia lui s e pare ca e foarte hotarat, vazand ca lucrurile ii merg de la sine sa inteteasca aceasta dezbinare in insusi sanul Bisericii. Vad ca vorbim de Dumnezeu, de credinta, de Hristos s.a.m.d. dar uitam ca nu trenuie sa ne bizuim pe noi insine ci sa ne rugam si sa avem rabdare multa si vom afla Adevarul de Dumnezeul nostru si nu adevarul nostru. Aici se pare ca e loc de multa mandrie, parca mandria este pacatul de capatai!?, din toata partile si din toate locurile, judecam totul cu asprime cu gandirea/ratiunea noastra uitandu-l pe Mantuitorul nostru; aruncam cu cuvinte mestesugite de care o sa dam socoteala si o sa ne para rau.
    Sa iertam ca sa fim iertati si sa ma iertati si pe mine nevrednicul.

    Apreciază

  11. alex said, on martie 30, 2010 at 8:45 am

    SI mai e ceva: oare se intampla ceva, se misca ceva, exista suflare de viata, si tot universul asta fara voia lui Dumnezeu?

    Apreciază

  12. toravic said, on martie 30, 2010 at 8:58 am

    witness, din fericire stilul vechi a rămas şi sper ca vreodată şi BOR să revină. V-aţi luat după catolici şi aceasta nu poate rămîne fără urmări.

    Apreciază

  13. uncrestinortodox2 said, on martie 30, 2010 at 11:30 am

    Stilul vechi din România şi Grecia a rămas dar împărţit şi el în grupuri-grupuleţe. În România sunt cel puţin 4 stiluri vechi. Pe când stilul nou care este atât de blamat de voi, nu!
    Cu asta vă mândriţi? 😀

    Apreciază

  14. Emilia said, on martie 30, 2010 at 11:39 am

    De ce ar fi Danion Vasile un impostor? Si care ar fi interesul lui cu tot ce face? Nu s-a imbogatit din aceste conferinte, nici nu a inaugurat o noua secta, nu a obtinut nu stiu ce avantaje….deci nu inteleg de ce Witness urmareste cu atat de mult patos denigrarea lui….ortodocsii se roaga pentru fratii lor atunci cand apar probleme….nu vorbesc cu asemenea ura fata de ceilalti…
    Mai ales in Saptamana Patimilor ar fi bine sa ne vedem de propriile pacate si sa ne rugam pentru toti. Daca Danion a gresit isi va cere iertare, nu trebuie sa aruncam cu pietre in nimeni…cu atat mai putin in cei care ajuta pe altii (mai ales tineri) sa revina in Biserica, asa cum a reusit Danion prin scrierile si conferintele sale. Adevarul va iesi la iveala, fara sa ne denigram unii pe altii.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  15. Witness said, on martie 30, 2010 at 3:08 pm

    M-am explicat de multe ori pe acest blog de ce urmaresc sa il demasc pe Danion. Nu numai pentru ultimul scandal, foarte ‘bine’ picat in Saptamina Mare, ci si pentru multe alte aiureli pe care le sustine. Insa ca sa le sesizezi trebuie sa ai un minim de ‘cultura’ duhovniceasca, adica trebuie sa cunosti un pic ideile Sfintilor Parinti si ale sfintilor mai recenti. De fapt toti proorocii mincinosi se bazeaza pe insuficienta pregatiere teologica a maselor… Acum eu nu spun ca as avea mare cultura duhovniceasca, desi am citit zeci de carti, dar cu atita cita am pot sa ii sesizez relativ usor alunecarile.

    Apreciază

  16. toravic said, on martie 30, 2010 at 8:48 pm

    uncrestinortodox, mai detaliat te rog
    witness, zeci de cărţi şi tot nu ai mare cultură duhovnicească??? ai, ai, ai )) mai citeşte cîteva zeci

    Apreciază

  17. a4m said, on martie 31, 2010 at 5:59 am

    eu am aflat de pe blog ca vine Danion la Oradea si mi-am anuntat cunoscutii, asteptand intre timp sa vad si afise prin oras cu ora si locatia conferintei…intr-o zi a vazut prietenul meu afisul si i-a facut o poza, nestiind ca e prima si ultima oara cand mai vede afisul…va dati seama? in ziua in care s-au pus afisele au si fost rupte…n-a mai ramas nici urma de ele…in schimb afisele cu yoga si alte prostii raman acolo chiar si la cateva luni dupa…de aceea au fost asa putini la conferinta…pt conferintele organizate de ascor se pun afise din metru in metru si nu le rupe nimeni pentru ca nu spun adevarul in fata…
    oricum au fost putini teologi, ma gandeam ca va fi plina sala de profesori de la facultatea de teologie, dar nici vorba, mai degraba au venit oameni mai in varsta, cateva femei de 40 ani care au citit o parte din cartile la care facea referire Danion, si care stiau care e treaba cu episcopul Sofronie ( e eretic si punct)…
    adevarul deranjeaza…nu va dati seama ca de-aia se intampla tot ce se intampla? adevarul umbla cu capul spart…pe Hristos L-au prigonit, pe Apostoli i-au prigonit, pe Sfinti i-au prigonit…Sfintii Mucenici din inchisori n-au spus decat adevarul, pentru aceea au fost inchisi…asa va fi pana la sfarsitul lumii
    „Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate, că a lor este împărăţia cerurilor. Fericiţi veţi fi voi când vă vor ocărî şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea. Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este în ceruri, că aşa au prigonit pe proorocii cei dinainte de voi. “ (Matei 5, 1-12)

    Apreciază

  18. a4m said, on martie 31, 2010 at 6:10 am

    ni se cere toleranta fata de homosexuali, fata de eretici, fata de tot ce-i rau…il toleram si pe Pavel Corut, dar pe Danion il persecutam si prigonim…fratilor, Biserica nu trebuie sa ajunga o casa de toleranta!

    aici aveti o inregistrare si un filmulet de 8 minute cu o parte din conferinta de la Oradea…

    Apreciază

  19. a4m said, on martie 31, 2010 at 7:43 pm

    prima parte din conferinta lui Danion Vasile la Oradea:
    http://dl.transfer.ro/transfer_ro-31mar-9e2a8e94439.zip

    Apreciază

  20. a4m said, on aprilie 1, 2010 at 11:09 am

    http://dl.transfer.ro/transfer_ro-01apr-31fad5bdc1de2.zip
    a doua si a treia parte din conferinta lui Danion Vasile la Oradea

    Apreciază

  21. […] celor de la Apologeticum ce solicitau inregistrarea conferintei lui Danion Vasile. Este rapid preluat de saccsiv si completat. Se discuta intens la comentarii cand ma bag si eu in seama ca musca-n … lapte cu […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.