SACCSIV – blog ortodox

Daca arma EMP poate face atat de mari ravagii, atunci de ce ne mai bazam atat de mult pe electricitate?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 18, 2017

Era un serial, Revolution, actiunea petrecandu-se dupa ce pe intreg Pamantul, brusc, n-a mai fost curent electric:

Iata si cum s-au comportat in realitate multi in timpul MARII PENE DE CURENT DIN 1977 in New York:

Iata si ce putem citi la North Korea’s satellites revealed to be in “ideal position” to unleash EMP attack on America’s most populated cities de pe Natural News, traducerea OrtodoxInfo:

Experții spun că sateliții operați de COREEA DE NORD se află în „poziția ideală” pentru a dezlănțui un atac asupra REȚELELOR ELECTRICE din cele mai populate ORAȘE ale AMERICII

(Natural News.) Zvonurile despre un posibil viitor atac asupra rețelei electrice și a infrastructurii logistice americane i-au determinat pe unii politicieni să facă o scurtă încercare de a afla cum să-l impiedice. Conform rapoartelor, Coreea de Nord operează în prezent doi sateliți care traversează SUA despre care experții spun că sunt dispozitivele cele mai potrivite pentru declanșarea unui puls electromagnetic sau EMP care ar îngreuna complet rețeaua electrică a națiunii.

Tensiunile dintre Statele Unite și regimul comunist Kim Jong-Un au crescut în ultimele săptămâni după ce s-a raportat că dictatorul imprevizibil a testat primele rachete cu combustibil solid de pe teritoriul țării sale. Acesta a fost un eveniment fără precedent din perspectiva Occidentului, care a fost surprins de ideea că Coreea de Nord este pe punctul să lanseze o rachetă în orice moment și cu avertizare foarte puțină sau deloc.

Dr. Peter Vincent Pry, directorul executiv al Grupului de Lucru pentru Securitatea Națională și Internă, avertizează că Coreea de Nord ar putea planifica lansarea unui atac cu EMP împotriva SUA în viitorul apropiat. Dacă ar reuși, milioane de oameni din America de Nord ar putea muri, deoarece toate rețelele electrice și electronicele vor fi imediat distruse. Rezultatele ar fi că nu va mai exista producție de alimente, nu vor mai fi computere, nu va mai exista apă curată și nu va mai exista energie.

Potrivit dr. Pry, care face parte și el dintr-un comitet al Congresului cu privire la această problemă, amenințarea reprezintă o versiune a „erei cibernetice” a diplomației navelor de luptă. Ceea ce vrea să spună prin aceasta este faptul că Coreea de Nord și-a poziționat sateliții în așa fel încât oricare dintre ei să fie „foarte aproape de câmpul aerian al Statele Unite” în orice moment, a declarat pentru Independent, U.K.

Kim Jong-Un amenință cu „un răspunsul nemilos” la orice provocare din partea SUA

În timp ce programul satelitilor Coreei de Nord se spune că a început oficial în anii 1980, de-abia acum cinci ani regimul a lansat cu succes primul său satelit de observare. În 2016, l-a lansat pe cel de-al doilea, și ambii au capacitatea de a realiza o orbită completă a pământului în aproximativ 94 de minute.

Cu privire la această amenințare constantă care se ridică literalmente deasupra capului, dr. Pry consideră că Coreea de Nord o poate folosi ca un târg de negociere în cazul în care SUA ar putea amenința să pună în aplicare sancțiuni militare împotriva națiunii. Acest lucru este valabil mai ales acum când președintele Trump a promis că va înceta politica Obama privind „răbdarea strategică” cu Coreea de Nord. Președintele a indicat că administrația sa va aborda problema cu capul „cu sau fără” ajutorul Chinei.

Dar Jong-Un a promis o acțiune proprie cu represalii, în cazul în care SUA ar încerca ceva împotriva regimului său. Oficialii din Phenian spun că nu țara lor este problema, ci mai degrabă președintele Trump și națiunea pe care o conduce.

„Orice ar veni din SUA, vom face față acestei situații”, a declarat vicepremierul Coreei de Nord, Han Song Ryol, în aprilie.

„Trump întotdeauna iscă provocări cu cuvintele sale agresive. Nu este [Republica Populară Democrată Coreeană] cea care face probleme, ci Statele Unite și Trump … Suntem pe deplin pregătiți să ne descurcăm ”.

Doctorul Pry nu este convins, totuși. El crede că testele de rachete ale Coreei de Nord arată „suspicios ca un antrenament pentru un atac cu EMP”. Dr. Pry considera ca planurile elaborate de fosta Uniune Sovietica în perioada Războiului Rece sunt la punctul în care Coreea de Nord se inspira pentru un posibil viitor atac cu EMP împotriva SUA. În același timp, președintele Trump declară că administrația sa este pe deplin pregătită să neutralizeze această amenințare.

„Am mare încredere că China se va ocupa în mod corespunzător de Coreea de Nord” a declarat președintele în aprilie.

„Dacă nu sunt în măsură să facă acest lucru, SUA cu aliații săi, vor fi!”

Surse:

Express.co.uk

Independent.co.uk

Independent.co.uk

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stone said, on iunie 18, 2017 at 2:32 pm

    Când armata coreeană a primit fonduri imense luate de la gurile flămânde ale poporului coreean, pentru sateliți, nulitățile armatei lor apelează la specialiștii lor, care și ei sunt spălați la creer, de academiile pe care le-au dat diplomele, atunci aceștia îi sfătuesc să apeleze la NASA pentru a cumpăra sateliți și softuri la sume enorme și zilnic NASA le trimite falsuri pe rețelele GSM pe care funcționează real și GPS-urile, mințindu-i. Tot specialiștii NASA îi lansează ca pe naveta apollo 8 care a fost direcționată către ocean și apoi au mințit popoarele că a aselenizat pe lună, în anul 1968, unde pe falsul film astronauții nu aveau umbră, apoi au falsificat filmul și au pus umbră. Dacă vrea cineva să se convingă de existența sateliților, a sistemului solar, a formei pământului, cu aparatura și softurile existente, să-și facă o echipă de oameni normali la cap de pe toate continentele, inclusiv la polul nord și sud și să monitorizeze 30 de zile totul, ziua și noaptea, apoi să adune informațiile și să tragă concluzii: dacă pămantul se rotește de la vest la est cu 1600 km/h?de ce nu este tot timpul vant afara din directia est-vest? apoi compuse: viteza pământului cu viteza sistemului solar etc. v-a avea real o viteză supersonică care afectează viața umană fără costum de suprasarcină (piloții care zboară pe avioane ce depășesc viteza sunetului folosesc costume de suprasarcină pentru a împinge sângele în cap la cabrare (vălul negru) sau la tonoul rapid cînd se inundă creerul cu sânge (vălul roșu) acest costum protejând viața piloțior de viteză supersonică)? de ce vedem luna ziua daca pamantul este sferic?de ce zborurile din emisfera sudica nu sunt urmarite prin gps?cum s-a ajuns la concluzia ca in centrul pamantului este un nucleu din fier,daca nimeni nu a sapat mai mult de 20 km in adancime?de ce steaua nordului se vede din emisfera sudica? etc. … etc. …

    Apreciat de 3 persoane

    • paci said, on iunie 18, 2017 at 5:56 pm

      fara virgula dupa propozitia simpla greu se poate citi. corect „va avea”

      Apreciază

    • tataia said, on iunie 18, 2017 at 6:55 pm

      Teoria pamintului plat se bazeaza pe unele dovezi…unele dintre acestea sint mai empirice, altele mai putin empirice. Teoria pamintului plat a fost pusa in circulatie de citeva persoane care stiau fizica. Din nefericire a fost preluata de multe alte persoane care habar nu au de fizica. Acestia aduc argumente invalide in sprijinul acestei teorii,argumente interpetate dupa capul lor si in acest fel nu fac decit sa arunce o lumina proasta asupra teoriei pamintului plat.

      Sper sa nu te superi pe mine dar din nefericire marea majoritate a argumentelor aduse de tine sint invalide, tipice pentru persoanele care nu stiu fizica. Sint invalide deoarece sint explicate cit se poate de clar de fizica noastra pe care am invatat-o cu totii in scoala. Desigur poti argumenta ca acea fizica nu este valida..este o minciuna dar nu faci nimic altceva decit sa intri intr-un model de logica circulara care nu a dovedit niciodata nimic. Si eu cred in pamintul plat…dar pentru imaginea pe care o dorim noi si anume aceea de cautatori ai adevarului nu putem sa ne bizuim pe argumente invalide cind dorim sa raspindim teoria pamintului plat. Desigur ca daca pamintul este plat NU EXISTA SATELITI. Este cit se poate de clar acest lucru. Evident ca satelitii, aselenizarile si toate misiunile „spatiale” pot fi minciuni ale NASA…trucaje Holywoodiene, etc…dar! Sa o luam sistematic:
      1. NU este tot timpul vint de la est la vest deoarece si atmosfera pamintului se roteste o data cu acesta. Argument care nu dovedeste nimic.

      2. Nu conteaza la ce viteze supersonice ajungem cind combinam viteza de rotatie a pamintului cu cea de revolutie in jurul soarelui cu cea de revolutie a soarelui in galaxie, etc…Ce conteaza daca rezulta o viteza supersonica? Sunetul nu exista in absenta aerului, iar aerul se misca o data cu pamintul….deci nu avem cum sa cosntatam bang-uri sonice in acest fel….mai mult de atit pilotii aceia de aviaone de vinatoare poarta costume speciale de protectie nu pentru a-i proteja de VITEZA avionului ci de acceleratiile acestuia! Cind accelereaza in urcare sau iese din picaj intr-adevar este un efort urias pentru inima sa mai poata pompa singele catre creier, deoarece acesta are tendinta sa coboare catre picioare. Nu se intimpla nimic din acestea cind viteza avionul ESTE CONSTANTA! (Atit ca valoare numerica cit si ca orientare….viteza este o marime fizica vectoriala sa stii). Oricit de mare ar fi viteza…daca este constanta nu se intimpla nici un fenomen de „G-force” cum se numeste in engleza…Aceste fenomene apar doar la accelerarile bruste sau la manevrele bruste cum ar fi de exemplu iesirea din picaj..Deci din nou..nu dovedim nimic asa.

      3. DAca pamntul este sferic de ce se vede luna si in timpul zilei? Argumentul acesta este chiar stupid…luna s-a vazut dintodeauna si in timpul zilei…nu are nici o legatura cu forma pamintului….dar ma mira faptul ca unii au remarcat abia in ziua de azi cum ca luna se vede si in timpul zilei si jura ca nu se intimpla asa ceva cind erau ei copii mici. Apoi pun acest fenomen fie pe seama faptului ca s-a intimplat ceva ciudat in sistemul solar, fie efectul mandela…fie cine stie ce explicatii new age. Argument complet invalid.

      4. De ce zborurile din emisfera sudica nu sint urmarite prin GPS? Asta e o intrebare buna…desigur nu e tocmai o dovada concreta…dar ne atrage atentia asupra faptului ca in emisfera sudica au ceva de ascuns….nu stiu exact ce…poate distantele nu sint cele pe care le credem noi? Poate discrepantele ar fi mult prea mari pentru a trece neobservate. SIncer nu stiu dar ceva nu este in regula.

      5. Cum s-a ajuns la concluzia ca miezul pamintului sferic este facut din fier topit din moment ce nu a forat nimeni mai adinc de 20 Km? Povesti de adormit copiii mici…asa s-a ajns la concluzia asta.

      Apreciat de 1 persoană

  2. energein7 said, on iunie 18, 2017 at 4:40 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

  3. Riko said, on iunie 18, 2017 at 7:12 pm

    Cu sau fara sateliti, in caz de razboi nuclear, mai ales a celor explodate in atmosfera, tot se vor arde toate aparaturile electrice, si la distante foarte mari. Nici masinile noi nu vor functiona, doar cele total mecanice. Iar un telefon mobil, chiar cu bateria scoasa s-ar arde.

    Apreciază

    • tataia said, on iunie 19, 2017 at 11:47 am

      Unii zic ca cica nu exista nici bombe nucleare. Chiar nu am stat sa analizez prea mult aceasta teorie…ca nu m-a interesat….Cu sau fara arme nucleare razboiul este tot cumplit…Si apoi ce intelegi prin masina total mecanica? Masina chiar fara electronica nu mai exista la ora actual…nici macar banala dacie nu era COMPLET lipsita de electronica…Probabil masinile interbelice erau ultima generatie de masini COMPLET LIPSITE DE ELECTRONICA….caci incepind cu prima generatie de masini fabricate de dupa razboi electronica a inceput sa-si croaiasca loc si la bordul automobilelor…Dar una este sa ai computere peste computere si alta o electronica minimalista si grosiera gen diodele de redresare de la alternator, un tranzistor doi pe acolo si din aia mari…Eu cred ca o masina gen dacia clasica sau mercedes „cobra” cu motor diesel (sau aro daca vreti) au sanse destul de bune sa supravietuiasca unui PEM…masinile moderne nu prea. Desi eu mai auzisem ca se ard mai degraba device-urile care sint in functiune la momentul declansarii PEM….deci cele care erau oprite (masinile, computerele, telefoanele cu bateria scoasa) au totusi o sansa in plus la supravietuire….

      Apreciază

      • Riko said, on iunie 19, 2017 at 7:21 pm

        tataia
        Bine, nu chiar total mecanice, dar cele cu parti electonice mai sofisticate, un calculator de bord, adica cam toate masinile din prezent se vor strica. Vor mai functiona cele gen dacia 1300. In caz de asa ceva se arde orice aparat electric, chiar si unul foarte simplu daca functioneaza in momentul respectiv. Dar dispozitivele electrice mai complexe (telefon mobil, PC, laptop) chiar daca vor fi oprite se vor arde pentru ca impulsul electromagnetic le va incarca. Chiar si un bec daca il bagi in cuptorul cu microunde se va aprinde. Aparatele electrice mai simple gen o bormasina, chiar daca are o placuta cu circuite electrice, daca e oprita nu ar pati nimic (probabil). Depinde si de intensitatea si distanta de epicentru.
        Cea mai eficienta metota de a produce un puls electomagnetic e bomba nucleara. Unele masini, avioane militare sau aparaturi folosite de armata au un sistem care le protejeaza de EMP, dar e greoi si mare, ca un fel de cusca.

        Apreciază

  4. Marius said, on iunie 18, 2017 at 11:37 pm

    PEM distruge dispozitivele electronice, nu si cele electrice ! De fapt un dispozitiv electronic il poti distruge chiar atingandu-l cu mana, daca esti incarcat cu energie electrostatica. In definitiv omul poate supravietui foarte bine fara energie electrica, asa cum au supravietuit bine mersi bunicii si stra-bunicii nostri. Problema suntem noi, si dependenta noastra prosteasca pentru tehnologie.

    Apreciază

    • Arhanghelul said, on iunie 20, 2017 at 11:12 pm

      Corect.
      Problema este mai ales la electonica ce foloseste semiconductoare cu efect de camp (poarta/grila) … FET, MOSFET, IGBT, etc. … semiconductoarele bipolarele de putere au potentialul de a mai scapa … electricele simple la fel …

      Apropo … tranzistori cu efect de camp se pot ” arde” si daca punem maina pe ei … sarcina electrostatica …

      http://documents.tips/documents/atestat-tranzistoare-cu-efect-de-camp.html

      Apreciază

  5. liberlandraceblog said, on martie 11, 2018 at 6:11 pm

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:
    Interesant.

    Apreciază

  6. […] via Daca arma EMP poate face atat de mari ravagii, atunci de ce ne mai bazam atat de mult pe electricita… […]

    Apreciază

  7. […] Daca arma EMP poate face atat de mari ravagii, atunci de ce ne mai bazam atat de mult pe electricit… […]

    Apreciază

  8. Video: EMP | SACCSIV - blog ortodox said, on noiembrie 30, 2021 at 2:14 am

    […] Daca arma EMP poate face atat de mari ravagii, atunci de ce ne mai bazam atat de mult pe electricit… […]

    Apreciază

  9. […] Daca arma EMP poate face atat de mari ravagii, atunci de ce ne mai bazam atat de mult pe electricit… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.