SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Inregistrarea SINAXEI ORTODOCȘILOR ANTI-ECUMENIȘTI de la Botoșani

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 18, 2017

Dupa cum stiti:

Duminică, 18 iunie 2017: SINAXA NATIONALA a clericilor, monahilor și credincioșilor ortodocși antiecumeniști la BOTOSANI

Iata si inregistrarea:

Prima parte:

A doua parte:

 

Reclame

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. paci said, on iunie 18, 2017 at 3:31 pm

  Ecumenismul iese la atac
  http://novusordowatch.org/2017/06/guru-rabbi-mufti-pope/

  Apreciază

  • Cristian said, on iunie 19, 2017 at 9:31 am

   Ce parere aveti de asta?
   IPS Teodosie, participant zilele trecute la o dezbatere pro-sinodul din Creta, s-a pronuntat in favoarea casatoriilor mixte (intre ortodocsi si catolici, lutherani, protestanti, anglicani), ignorand Sfintele Canoane spunand:
   “Deoarece in diaspora sunt ortodocsi si eterodocsi care isi intemeiaza familii, si ca sa nu traiasca in faradelege, de aceea s-au luat aceste masuri. SCRIPTURA NU INTERZICE CASATORIILE MIXTE, IAR CANOANELE NU POT CONTRAZICE SCRIPTURA!”
   Fratilor, un nebotezat poate fi cununat? Cu un eretic te poți ruga în Biserica? Poți să-l cununi? Sfintele Canoane spun clar că nu. E o situație fără precedent în Biserică.
   Ar trebui ca cineva sa ii ceara clarificari inaltului ierarh asupra acestor afirmatii deosebit de grave.
   Videoclipul poate fi vazut la acest link:

   Apreciază

   • Nicoleta said, on iunie 19, 2017 at 10:57 am

    Cristian, ești în urmă rău de tot. În Bisericile din București aceste „cununii” au loc de cel puțin câteva luni – mai exact de anul trecut. La început pe ascuns, iar acum pe față.

    Apreciat de 1 persoană

 2. marian said, on iunie 18, 2017 at 7:04 pm

  Iata cum tehnologia e ca o sabie cu doua taisuri si cat de departe poate merge inteligenta artificiala impreuna cu nanotehnologia.
  Filmul „Transcendence”. http://www.cinemagia.ro/filme/transcendence-579796/

  Apreciază

 3. Radu Humor said, on iunie 18, 2017 at 8:26 pm

  Măcar de s-ar fi spart vreun geam…
  OPINII • EDITORIAL

  Ilie Şerbănescu
  Dacă PSD ar deține puterea în România actuală, atunci, ceea ce se întâmplă sub ochii noștri cu guvernarea, politichia și altele asemenea ar fi un dezastru. Căci PSD își mănâncă propriul guvern, punând pe masă adversarilor politici toate cuțitele și furculițele spre a putea fi devorat el însuși, cu totul. Mult lăudata creștere economică s-ar prăbuși. Cursul cu care se joacă dl Isărescu ar lua-o la vale. Până și bursa – aceea care nici nu prea există, că nu s-a auzit de vreo companie care, în afara unor emisiuni de paradă, să se finanțeze de pe bursă – și-ar da obștescul sfârșit. Numai că nu PSD deține puterea în România. Nici susținătorii săi economici, care sunt cei care pun doar pingele în economia din România. Nici votanții săi, care sunt într-adevăr cei mai mulți, dar, fiind dintre cei săraci ca poziție economico-socială și mai bătrâni ca vârstă, sunt și cei mai puțini influenți, ba chiar dintre cei mai huliți români. Puterea, adevărata putere, o dețin, știe și Grivei, proprietarii activelor industriale, comerciale, bancare, tehnologice și a pârghiilor strategice – toți, ne place sau nu ne place, străini! Aceștia dețin puterea în economie și, prin incidență, în politică. Nu-i un reproș, nu-i o critică, este o realitate. O realitate sfântă în capitalism!

  Nu știm dacă PSD conștientizează această realitate. Proprietarii însă o conștientizează! Și își exercită dreptul de decizie, pe care proprietatea și deci puterea li-l conferă! Nu contează în decizie dacă este bine sau rău, contează doar dacă este convenabil sau nu decidentului. Acesta îi lasă pe dl Dragnea și ai lui să se joace cu mingea prin curte, dar să nu spargă cumva geamurile! Dl Dragnea și ai lui au atins însă cu mingea vreo trei geamuri. Au crescut salariile la stat, făcând astfel presiuni asupra salariilor la privat; or, salariul mic este osatura exploatării coloniale, cheia profiturilor fabuloase realizate de capitalul străin în România. Totodată, au încercat să pună un prag în incriminarea speței abuzului în serviciu, ceea ce ar răpi procurorilor anticorupție obiectul muncii în instrumentarea scoaterii din joc a oricărui român incomod. Și, cel mai grav, au prevăzut constituirea unui fond suveran de investiții, care ar înarma statul român cu un instrument de apărare a pârghiilor care i-au mai rămas în mână. Vai, blasfemie! Ce contează că, în majoritatea lor, țările occidentale însele au la dispoziție acest instrument. Probabil, însă: quod licet Iovi, non licet bovi (ce este permis lui Jupiter, nu este permis boului)!

  Comanda externă a fost deci clară: boicot general în aceste domenii! Niciun geam în aceste privințe nu trebuie spart! Experiența de la referendumul din 2012, când rezultatele neconvenabile au obligat capitalul străin să ordone înfrângerea acestora prin ignorarea votului popular, a condus la ideea unor alte stratageme, mai demagogice. Mă scuzați, mai democratice! Și, neavându-se la dispoziție o opoziție politică reală la PSD, s-a apelat la tradiționalele modalități de provocare de rupturi sau trădări în PSD sau la aliații săi politici. După cazul Daniel Constantin de la ALDE, cazul Grindeanu este doar unul mai spumos! Nu întâmplător, cu trei lucruri nu a pactizat din programul PSD chiar premierul Grindeanu pus de PSD: ordonanța incluzând abuzul în serviciu, legea salarizării și fondul suveran de investiții!

  Chiar dacă învolburată de o moțiune de cenzură, înfruntarea Dragnea-Grindeanu este o biată jerpelitură, în măsura în care nu PSD deține puterea. Abia de va pierde, Dragnea ar apărea mai măreț decât i se permite să fie. Și tot de va pierde, Grindeanu se va putea prezenta mai falnic decât ordinele mizere ce l-au ghidat. Singur câștigător va fi capitalul străin, care nu vrea pe aici, prin România, să i se spargă cumva vreun geam, necum să-l pască riscul unor replici anticolonialiste, precum în Ungaria sau Polonia. Ba, probabil, se va alege cu noi cadouri, cum l-au obișnuit chiar cei de la PSD ca să-i intre în voie! Ce face de cinci ani Codul fiscal parohiat integral de PSD, cu ajutorul neprecupețit al domnilor Ponta, Vâlcov (vai, incriminatul Vâlcov!), Grindeanu, Dragnea? Împotriva cerințelor din realitățile concrete și din datele statistice, PSD-ul acestor frați, azi adversari, siluiește la greu fiscalitatea, prin așa-numita relaxare, pentru a face, în fapt, cadouri capitalului străin!

  ILIE ŞERBĂNESC

  Apreciază

 4. […] susținut de teologul Mihai-Silviu Chirilă în cadrul Sinaxei anti-ecumeniste de la […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: