SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Incalzirea globala ia sfarsit si incepe epoca de gheata? Antarctica Ice 2000 – 2009

Posted in Antarctica, incalzirea globala, schimbarea climei by saccsiv on noiembrie 27, 2009

   Iata si ce scrie cel ce l-a postat pe youtube:

  Aceasta animatie  incepe in septembrie 2002 cand datele au inceput sa arate ca o incalzire majora avea loc in apa oceanului. In acelasi timp in care apa oceanelor incepuse sa se incalzeasca, troposfera a inceput sa se raceasca. Aceasta a insemnat topirea ghetarilor din anii 2002, 2003 , 2004 , 2005 , 2006 , 2007 si inceputurile anului 2008. La sfarsitul lui 2008 partea de jos a cazut intr-adevar si oceanele au inceput sa se comporte asa cum a facut troposfera cu ceva ani in urma. Gheata a inceput sa se topeasca  numai in Oceanul Arctic la inceput dar dupa aceea a inceput si in Antarctica, incheind cercul incarzirii, despre care atatia vorbesc ca a avut loc datorita incalzirii globale pricinuita de om si dovedind astfel ca clima este controlata de fapt de catre soare. Numai in 2 ani, am vazut gheata din Oceanul Arctic revenind aproape la acelasi nivel ca in anii 1970. Gheata din Oceanul Antarctic are aceeasi tendinta generala si se restabileste rapid pe masura ce inaintam din ce in ce mai repede intr-un secol al ciclului solar minim. Datele par a indica faptul ca aceasta activitate diminuata ar putea dura 40 de ani sau chiar mai mult. Astfel incat este posibil sa intram intr-o perioada similara cu cea a Epocii de Gheata. Lucrurile stau cam asa: Al Gore , ONU si administratia curenta a Statelor Unite nu au luat in considerare datele disponibile din ultimii 2 ani si se pare ca nu au inteles bazele fizicii. In schimb, politica lor se bazeaza pe ideologie, pe o stiinta care este depasita si pe date corupte. In acest moment, peste 30 000 de cercetatori afirma ca incalzirea globala NU este demonstrata stiintific si acest numar creste in fiecare zi, pe masura ce din ce in ce mai multe date sunt prezentate.

   Unicul motiv pentru a crea aceasta legslatie este pentru ca probabil, doar probabil ei stiu ca lucrurile se misca repede. Si daca nu reusesc acum sa realizeze legislatia dorita in domeniul climei stiu ca nu mai au nici o sansa in viitor deoarece gheata isi revine atat de repede. Guvernul si marile banci sunt falite si aceasta schema nu numai ca nu va dauna industriilor ramase in Statele Unite ci va lua si hrana de la gura copiilor nostri si va cauza dificultati tuturor familiilor din Statelle Unite ale Americii si este bazata pe orice altceva in afara de adevar. Cereti raspunsuri si cereti ca toate datele sa fie luate in considerare si fiti constienti ca pe masura ce schema incalzirii globale fabricata de ei se va termina, cu siguranta vor schimba tactica si modul de exprimare in legatura cu schimbarile climei. In acest moment nu se poate nega ca ne indreptam inspre o perioada de racire globala si cauza este in mod clar soarele, iar nu omul. Acum, cu siguranta nu este nimic in neregula cu inovatia si cu crearea unor noi tehnologii verzi mai ieftine pentru a ajuta America. Dar este foarte in neregula cu taxele impuse asupra sumelor pe care le muncim cu greu si care ajung la Guvern si la marile banci si pe Wall Street. Caci exact acestia sunt cei care au cauzat criza economica actuala. Chiar vrem sa stam deoparte si sa ii lasam sa mearga in continuare cu crearea taxelor de carbon din care marile banci si speculatorii de pe Wall Street vor profita din plin?
   Date preluate de la :
   Universitatea din Chicago
   Perioada de observare:  Septembrie 2000 – Iunie 2009
   A trebuit sa blochez comentariile din cauza tuturor mailurilor de ura primite de la sustinatorii lui Al Gore, care nu pot sa suporte adevarul. Datele postate in acest video sunt verificate din sursele mentionate si sunt adevarate si exacte. Voi, atatatorilor la razboi si maniacilor, ar fi bine sa va treziti pentru ca sunteti manipulati. Lor nu le pasa de mediu sau de cauza voastra. Le pasa numai de profitul pe care il pot obtine din aceasta schema. Marile banci si Wall Street profita de pe urma acestei scheme si noi, oamenii obisnuiti, nu vom mai hrani bestiile. Aceiasi oameni care au declansat criza economica sunt ultimii in care sa putem avea incredere. Daca doriti atat de tare ca aceasta legislatie sa fie votata, cereti ca nimeni sa nu profite de pe urma ei si veti vedea cat de putin le pasa de Pamant sau de mediu sau de voi. Totul este doar despre bani. Mai mult, orice alta amenintare cu moartea va fi raportata autoritatilor.

   Cititi va rog si:

Documentare celebre: „THE GREAT GLOBAL WARMING SWINDLE” (Marea escrocherie a incalzirii globale) – subtitrare in limba romana

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 27, 2009 at 2:19 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. JC said, on noiembrie 28, 2009 at 1:27 am

    Fereasca Dumnezeu de fanaticii ‘verzi’. Cu astia nu te joci 🙂

    Apreciază

  3. CUPRINS O – W « Saccsiv's Weblog said, on august 8, 2010 at 6:04 pm

    […] VIDEO: Incalzirea globala ia sfarsit si incepe epoca de gheata? Antarctica Ice 2000 – 2009 […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.