SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Inca un motiv pentru care nu trebuie sa-l credem pe ADRIAN STREINU CERCEL – AFACEREA SIDA

Posted in Adrian Streinu-Cercel, SIDA by saccsiv on ianuarie 15, 2010

   Inregistrarea a fost postata pe youtube in noiembrie 2009. Cititi va rog si:

Actiunea PANICA de gripa noua continua: Adrian Streinu Cercel ne spune ca 20 000 de morti este un mizilic si ne aminteste de PUSCARIE

Adrian Streinu Cercel LOVESTE CUMPLIT in medicii ce refuza vaccinarea

VASILE ASTARASTOAIE, presedintele COLEGIULUI MEDICILOR DIN ROMANIA, considera ILEGALA actiunea lui ADRIAN STREINU CERCEL

Aviara ar putea ucide doua milioane de romani

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 15, 2010 at 10:01 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Miriam said, on ianuarie 15, 2010 at 7:41 pm

    mi se pare ingrozitor i s-a dat atata putere acestui om, incat sa ia singur niste decizii privind sistemul de sanatate al unei intregi tari. Eu sincer ma ingrozesc cand vad astea. El trebuie sa fie in slujba natiunii, aia sunt banii nostri. Nu inteleg cum de nu i se intampla nimic, nu-l scutura nimeni si nu-i cere socoteala pentru planurile lui de-a dreptul aberante. E clar ca Dumnezeu nu exista in viata lui pentru ca altfel s-ar gandi ca va da socoteala pentru tot ce face.
    Doamne ajuta-ne si trimite Duhul Sfant asupra lor ca numai asa mai putem supravietui pe aceasta corabie care se scufunda numita Romania .

    Apreciază

  3. ama said, on ianuarie 15, 2010 at 8:19 pm

    Un tip pe un forum…

    Am intrat doar ca sa va informez de un lucru extrem de grav, legat de moartea lui Toni Tecuceanu.
    Se intampla sa cunosc pe cineva ai carui parinti se cunosc foarte bine cu parintii lui Toni.
    El se VACCINASE deja impotriva gripei porcine! Si asta nu e deloc o informatie „la misto”, „alarmista” sau facuta sub influenta „teoriei conspiratiei”.
    El a murit din cauza complicatiilor cauzate tocmai de acest vaccin.
    Vaccinul contine nanoparticule care, in mod normal, ar trebui sa reduca numarul reactiilor adverse, sa-l faca usor de produs si sa eficientizeze reactia vaccinului prin faptul ca dimensiunile foarte reduse ale acesotrra, de ~25 nanometri, le face sa fie asimilate rapid de celulele organismului.
    Vaccinul anti-porcina contine un anumit tip de nanoparticule care, dimpotriva, provoaca efecte adverse foarte bruste si care se concluzioneaza, deoseri, cu moartea pacientului.
    Iata si un mic articol edificator:

    Un studiu clinic confirmă efectele mortale ale prezenţei nanoparticulelor în organismul uman
    Respectata revistă European Respiratory Journal, în articolul „Expunerea la nonoparticule este asociată cu emfizemul pleural, fibroza pulmonară şi granulomul pulmonar”, publicat în numărul din luna septembrie, descrie testele realizate în anul 2008 la spitalul de elită Beijing Chaoyang, în ceea ce priveşte efectul prezenţei nanoparticulor în organismului uman. Studiul a fost realizat pe şapte femei, cu vârsta între 17-47 de ani, care au fost expuse, prin natura muncii lor, acţiunii nanoparticulelor o perioadă de 5-13 luni. Femeile au avut acelaşi loc de muncă. Ele au fost internate în spital cu probleme ale sistemului respirator: emfizem pulmonar, lichid pleural în exces ce inhiba funcţia respiratorie, afecţiuni ale inimii (emfizem pericardial) şi afecţiuni cutanate (eczeme, prurit al feţei, mâinilor, braţelor). Niciuna din ele nu a fumat vreodată şi nu a făcut parte din vreun grup cu riscuri privind afecţiunile pulmonare.
    În ciuda strădaniei doctorilor, două dintre cele şapte femei au murit în urma unor complicaţii. Una din ele a murit după 21 de luni de tratament, iar cealaltă la câteva săptămâni după intervenţia chirurgicală. Concluziile doctorilor s-au bazat pe examinarea amănunţită a locului de muncă şi pe observaţiile clinice în urma examinării pacientelor. Li s-au făcut testele imunologice, au fost examinaţi indicatorii bacteriologici, virusologici şi tumorali, s-au realizat bronhoscopii, toracoscopii interne şi intervenţii chirurgicale asistate video.
    Examenul patologic al ţesutului pulmonar al pacientelor a evidenţiat inflamaţie pulmonară nespecifică, fibroză pulmonară şi granuloame de corpi străini pe pleură, simptome similare cu cele observate la animalele pe care s-au realizat teste cu nanoparticule. Au fost observate nanoparticule în citoplasma şi carioplasma (nucleoplasma) celulelor pulmonare epiteliale şi mezoteliale, precum şi în lichidul pleural. Investigaţiile medicilor nu au depistat infecţii, tumori maligne, afecţiuni ale sistemului imunitar sau alte afecţiuni care ar fi putut să constituie cauza simptomelor prezente la femei. Pe baza tuturor acestor date, medicii au concluzionat că problemele de sănătate ale acestor femei au o cauză comună: expunerea pe termen lung prin inhalarea şi contactul cu pielea a nanoparticulelor de poliacrilat, la locul de muncă. Studiul medicilor din Beijing este primul studiu clinic asupra efectelor nocive (toxice) ale nanoparticulelor asupra organismului uman.

    (n.n. ne intrebam daca nu cumva “complicatiile pulmonare” suferite de ultimii pacienti decedati zice-se din cauza gripei porcine, nu se datoreaza chiar acestor nano-particule – trecute in prospect cu titulatura de “excipienti”, cu atat mai mult cu cat nimeni din mass-media “oficiala” nu se grabeste sa ne informeze daca nu cumva cei decedati din pricina gripei porcine tocmai se vaccinasera impotriva ei – cum se pare ca este cazul regretatului actor Toni Tecuceanu de la emisiunea TV “Cronica Carcotasilor”)

    Astfel, n-au facut decat sa transforme moartea unui om survenita in urma unei complicatii cauzate de vaccin intr-o modalitate de a instaura panica printre oameni. Drept urmare, cozile de la Matei Bals si celelalte spitale vorbesc de la sine. Accesul foarte redus la informatii si ignoranta de care dau dovada oamenii sunt mana cereasca pentru acesti criminali.

    A, si faza cu injectarea vaccinului de catre Streinu-Cercel nu a fost decat un teatru ieftin. Sunt doctori care stiu ca el si-a injectat un simplu ser fiziologic si care nu au dorit sa-si faca vaccinul. Iar statisticile care nu apar in media vorbesc de faptul ca doar 25% din cei decedati au murit de fapt de gripa porcina, restul decedand din cauza unor complicatii sau a unei boli deja existente, caruia gripa i-a pus capac. Asa zisa pandemie nu exista, sunt mai multi oameni care mor din gripa obisnuita!

    Aveti foarte mare grija si sfatuiti-i pe cei dragi sa NU isi faca vaccinul! Nu trebuie decat sa urmati regulile elementare de igiena si o alimentatie cat de cat echilibrata si veti fi ok.

    Apreciază

  4. […] VIDEO: Inca un motiv pentru care nu trebuie sa-l credem pe ADRIAN STREINU CERCEL – AFACEREA SIDA […]

    Apreciază

  5. […] VIDEO: Inca un motiv pentru care nu trebuie sa-l credem pe ADRIAN STREINU CERCEL – AFACEREA SIDA […]

    Apreciază

  6. […] VIDEO: Inca un motiv pentru care nu trebuie sa-l credem pe ADRIAN STREINU CERCEL – AFACEREA SIDA […]

    Apreciază

  7. […] VIDEO: Inca un motiv pentru care nu trebuie sa-l credem pe ADRIAN STREINU CERCEL – AFACEREA SIDA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.