SACCSIV – blog ortodox

34 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Cateva repere despre care mass-media vorbeste din ce in ce mai putin sau nu mai vorbeste deloc

Evreul Walther Rathenau, 24 decembrie 1921, in Wiener Freie Presse:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii.

Masonul Dan Amedeo Lazarescu:

Cine nu stie ca in perioada celui de al doilea razboi mondial s-a stabilit instaurarea comunismului in Europa de Est pentru o perioada de 50 de ani, inseamna ca nu stie istorie.

Asadar, s-a stabilit ca soiul ala de bolsevism sa functioneze in Est doar circa 50 de ani. Nu 100, nu mai multe sute, nu pentru o perioada nedefinita…

Intr-o conferinta de acum cativa ani, rabinul David Eliezrie declara:

[…]

În aprilie 1985, la trei săptămâni după ce Gorbaciov este numit premier al Rusiei, profesorul Herman BRANOVER pe care unii dintre voi este posibil să îl știți, care este un bine cunoscut profesor rus, i s-a plătit o răscumpărare mare pentru a scăpa din Rusia, Der Rebbe îl convoacă dorind să vorbească cu el. Și iată ce îi spune: “Porțile Rusiei vor cădea în curând, evreii din Rusia vor fi eliberați, nu vreau să suni la presă, vreau să iei legătura cu evreii din Rusia, contactele tale din Rusia (BRANOVER era un mare activist, exista un grup cu diverse organizații evreiești […] divizii Habad care desfășurau activități secrete în Rusia, BRANOVER fiind unul dintre oamenii de bază). Vreau să iei legătura cu evreii din Rusia și să le transmiți că în curând vor pleca din țară și că totul se va schimba”. Acesta a rămas perplex. GORBACIOV era premier de trei săptămâni. Pune mâna pe telefon și sună un activist din Moscova, iar tipul îi spune: “ascultă, o mașină a KGB-ului stă parcată în fața casei mele acum, soția mea a fost luată pentru interogatoriu, iar senzația de neîncredere este de necrezut”. A doua zi scrie într-un raport pentru Der Rebbe, că dăduse o serie telefoane, și îi spune că nimeni nu îl crede, dar acesta (Der Rebbe n.t.) îi spune că schimbarea este pe val, doar că nu este aparentă (vizibilă n.t.).

Știm cu toții ce a făcut GORBACIOV, că la finele anilor ‘80 / începutul anilor ‘90 acesta a demarat schimbarea politicilor fostei Uniuni Sovietice, și a permis evreilor să plece.

[…]

În Iunie 1992, GORBACIOV vine la Universitatea Ben-Gurion din Negev pentru a primi un titlu onorific. Unul dintre profesorii de la Universitatea Ben-Gurion este Herman BRANOVER. Președintele Universității Ben-Gurion îl roagă pe BRANOVER să fie gazda personală a lui GORBACIOV în vizita sa și să îl ducă pe acesta prin Universitatea Ben-Gurion din Negev. Acesta consimte. În mijlocul vizitei el zice: trebuie să vă spun o poveste. Îi relatează cum în Aprilie 1985 Der Rebbe l-a sunat și i-a zis respectiva poveste, bla bla bla, etc., și îi spune acestea lui GORBACIOV. Acesta se întoarce către el și îi spune: “Cum putea el ști, dacă nici măcar eu nu știam?”. Un an mai târziu acesta se afla la Oxford. Peter COMES (?), socrul lui (nume neidentificat), și care era președintele lui SHAMIR (?) îi spune lui GORBACIOV aceeași poveste, despre ce se întâmplase în Aprilie 1985. Acesta îi răspunde lui Peter COMES: “Cum putea el să știe, dacă nici chiar eu nu știam?”. Această relatare a fost verificată din două surse istorice diferite.

[…]

Cititi va rog mai multe la:

Transcriptul inregistrarii video in care rabinul David Eliezrie vorbeste despre cum evreii stiau despre schimbarea din URSS inainte de a stii Gorbaciov, despre stapanirea oligarhilor evrei in Rusia, despre Vladimir Putin, etc.

Sa ne aminti ca dupa moartea lui Brejnev, lui Mihail Gorbaciov parca i s-a creat un extrem de favorabil culoar de acces la conducerea URSS, ceilalti doi predecesori ai sai decedand foarte repede dupa ce au ajuns in functia de Secretar General al Partidului Comunist al Uniunii Sovietice: Iuri Vladimirovici Andropov (1982–1984) la 70 de ani si Constantin Ustinovici Cernenko (1984–1985) la 74 de ani.

In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul David Rockefeller si fostul secretar de stat al SUA Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala. In cursul acelei intalniri la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta”. Asta se intampla intr-o vreme in care tratatul de la Maastricht din 1992 nici macar nu fusese semnat.

La 1 februarie 1989, Departamentul International al CC al PCUS (DICCPCUS) arata intr-un memorandum ca partidele comuniste infiintate de URSS pe model stalinist in statele “eliberate” de Moscova sau cu participarea ei si-au epuizat rolul.

 

In vara lui 1989 Securitatea inregistra un dialog între membrii din cadrul unei celule operative aparţinătoare lojei B’nai B’rith, care şi-a desfăşurat activitatea pe teritoriul României, dialog tradus din idiş şi ebraică:

Dialogul dintre doi evrei B’nai B’rith despre aplicarea “Protocoalelor Inteleptilor Sionului” in Romania, interceptat de catre Securitate in august 1989, tradus din idiş şi ebraică şi care descrie cu maximă acurateţe cadrul pregatitior al Revolutiei din decembrie 1989

1990: George Soros (in dreapta) evreul Silviu Brucan (in stanga). Foto Emanuel Pârvu: https://danielvla.wordpress.com/2015/07/24/lista-lui-soros-sau-mai-bine-zis-caracatita-de-ong-uri-cu-care-acesta-a-reusit-sa-influenteze-intreaga-societate-romaneasca-din-1990-pana-acum/

Dupa Revolutie, evreul Silviu Brucan (pe numele sau real Saul Bruckner) vorbea cu tupeu despre “stupid people” iar in legatura cu evenimentele din decembrie 1989 declara:

Am stiut cand vine trenul, am stat pe peron si l-am luat.

Iar intr-un interviu acordat ziarului francez Le Monde pe 30 decembrie 1989, recunostea:

„Sunt o eminenţă cenuşie”

Cititi va rog mai multe la:

SILVIU BRUCAN a fost reala EMINENTA CENUSIE din spatele REVOLUTIEI ROMANE de la 1989, papusarul ce s-a asigurat ca totul va decurge exact cum au stabilit papusarii mondiali ca trebuie sa se intample

 

Mitingul lui Nicolae Ceausescu din 21 decembrie 1989

Nu cred in explicatia de mai sus, cum ca paza lui Ceausescu a spart mitingul in halul ala pentru a-l proteja pe dictator. Care dictator in acel timp le cerea oamenilor sa nu plece si sa stea linistiti…

Asta nu inseamna insa ca nu exista inca de atunci tehnica necesara pentru a nauci mase de oameni.

Cititi va rog si:

Cine a produs panica de la ultimul miting al lui Ceausescu?

Daca Silviu Brucan a hotarat ca sotii Ceausescu trebuie sa fie omorati si a decis ca aceasta sa se petreaca neaparat de Craciun, masonul Gelu Voican Voiculescu s-a straduit din rasputeri sa se asigure ca ordinul va fi pus in practica, argumentand multora dintre cei implicati in aceasta crima ca “intr-o revolutie vechii conducatori trebuie sa moara”. Altfel nu s-ar mai numi revolutie…

De la stanga la dreapta: Gelu Voican Voiculescu, Ion Iliescu si Petre Roman. Foto: https://tvrinfo.ro/dosarul-revolutiei-aviz-de-urmarire-penala-pentru-ion-iliescu-petre-roma-si-gelu-voican-voculescu_830099/

Conform unui document publicat de Evenimentului Zilei, Petre Roman ar fi cel ce l-a bagat in masonerie pe Gelu Voican Voiculescu:

Gelu Voican Voiculescu, MASON

Fiul evreului Valter Roman si al unei comuniste din Spania, Petre Roman ajunge imediat dupa Revolutia din 1989 prim ministru al Romaniei.

Despre tatal sau cititi va rog mai multe la:

Evreul Valter Roman (tatal lui Petre Roman) este cel ce a dat ordinul uciderii lui Mota si Marin in Spania

 

Pe 26 decembrie 1989 Frontul Salvării Naționale condus de Ion Iliescu dă prima lege prin care abrogă vechi acte normative. Astfel a fost liberalizat avortul. Ca urmare a acestei măsuri, în 1990 a fost înregistrat un număr record de întreruperi de sarcini – aproape un milion:
Legile care s-au dat pe 26 decembrie 1989
Cititi va rog si:

Un citat din Winston Churchill si un articol de Mugur Vasiliu (“Fabrica de facut oameni mari”) / Adica despre Illuminati, Romania, Revolutia Bolsevica si Uniunea Europeana

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. geo said, on decembrie 19, 2023 at 4:01 pm

    https://ziare.com/razboi-ucraina/razboi-ucraina-comisar-onu-acuzatii-rusia-crime-de-razboi-1842566

    bine ca pe ale israelului nu le vede…

    Apreciază

  2. Lica said, on decembrie 19, 2023 at 6:13 pm

    Totul e legat de creatia familiei zionisto-globaliste Rothschild, si anume: BM („Banca Mondiala”) si FMI („Fondul Monetar International”).

    Fiecare tara are o „constitutie” care impiedica ca cineva direct sa fie „patronul” tarii.

    Cum poti controla orice tara, dupa bunul tau plac, fara sa-i incalci constitutia?

    Foarte simplu: ii „imprumuti bani” (inventati/furati legal/ilegal) pentru ca apoi sa nu-i poata plati, iar ii dai, iar nu poate sa-i plateasca, etc. Bucla „infinita” pana intr-un moment. Iar atunci, FMI/BM vine si-ti cumpara tara – la propiu si la figurat.

    Ceasca’ in primavara lui ’89 terminase cu FMI. Romania era independenta financiar si era stat suveran pe care globalistii nu puteau sa-l controleze.

    Cred ca am zis totul cu asta.

    Cu Gadaffi s-a intamplat la fel in 2011. O tzara trebuie sa aiba o „datorie externa” (niciodata nu ni se zice catre cine exact) pentru a fi controlata de catre globalisti. Cand situatia scapa „de sub control”, hopa, se schimba regimul -> statul intra in faliment, „revolutie”, razboi civil, „pandemii”/epidemii locale inventate, etc. caci multe instrumente au globalistii la dispozitie!

    Aveti poze Ceausescu/David Rockefeller (aliatul #1 al banxterilor Rothschild) pe net cate vreti.

    Restul… Praf in ochi, dezinformare, abureli. Ca au fost CIA/Mossad/KGB/MI6/etc. si ca ar fi actionat sau nu, etc… astea-s chestii de inportanta minima.

    Jucatorul principal a fost papusarul globalist #1, Rothschild cu acolitzii sai (Rockefeller, Warburg, Soros, Kissinger, etc.)

    Oricum, BRAVO pentru ca l-ai mentionat pe Bruckner !

    Apreciat de 1 persoană

  3. Paracelsus said, on decembrie 19, 2023 at 6:26 pm

    Zgomotul care a creat panica a fost creat de catre armata, la ordin de sus-generali,ministru. Cei care lucrau la sectiunea asta de armata dupa anii 90 doar 2 pers stiu din media sint general Opris de la STS -acum in rezerva-omul lui basescu pt. alegeri,fraudare voturi cv ce i sa facut si lui Trump in state. Celalalt e actualul general Grumaz, care ne vb. in media de dezinformare ,razboiul Rusiei, etc. Brucan a fost cel ce a coordonat revolutia sa iasa cum au vrut stapanii, dar el cu ce sa ales? La inmormantarea lui Saul Bruckner ca asa scria pe piatra de morm. ,era decit un om cu care aparea la protv la ,,previziunile” lui. Nici macar lucian mandrutza-coreligionar de-al lui! si de aceeasi etnie- cu care facuse emisiuni ani de zile n-a venit! Nu l-am vzt nici pe nepotul lui Adrian Severin!, cind au transmis imagini la tv..Parca era unul din cei ce-i ingroapa primaria, oameni saraci care n-au pe nimeni pe lumea asta.Pt. ce a ,,tras” Bruckner in viata asta? Mai citeam de un domn emigrat in SUA, ziarist /caricaturist, care l-a gazduit si ingrijit pe Brucan care venise in state sa se opereze, si a avut grija sa-l puna pe picioare pe acest Bruckner, totul zicea el din cauza urii pe care o nutrea pt. ceausesti! Dar bruckner nu-i iubea. nu-i avea la inima nici pe romanii in mijlocul caruia traia! Deci tot cu ajutorul romanilor ni se intampla multe rele in tara noastra..

    Apreciat de 1 persoană

  4. Lica said, on decembrie 19, 2023 at 6:36 pm

    Am cautat cu google.com „external debt”:

    It includes amounts owed to private commercial banks, foreign governments, or international „financial institutions such as the International Monetary Fund (IMF) and the World Bank.”

    Daca pui ca IMF si World Bank sunt de fapt institutii PRIVATE ale familiei Rothschild si ca, in ’89 Ceasca’ returnase banii imprumutati catre banxterii camatari IMF, este lesne de inteles de ce a fost eliminat de catre globalistii zionisti.

    Apreciat de 1 persoană

  5. vaivoua said, on decembrie 20, 2023 at 1:31 am

    f b a iesit articolul…iar Ceausescu a fost ales de la inceput ca sa fie transformat in tiran si sacrificat si astfel poporul satul de comunism sa predea Romania in mainile capitalului strain.

    Apreciat de 1 persoană

  6. scortisoara said, on decembrie 20, 2023 at 9:33 am

    Se confirma astfel ce ne spunea Pr Elpidie din Rhodos despre toxicitatea vaccinurilor anticovid: ca nu toate vor avea acelasi efect ,acelasi grad de toxicitate .Va fi in functie de lot ,de producator , de nr de vaccinuri introduse in corp . Nu toti oamenii prezinta aceleasi simptome post vaccinare. Unii chiar nu au nimic dar altii cad secerati sau dezvolta turbocancere ,miocardite ….si altele.

    https://www.activenews.ro/covid/NANOCAPSULE-IN-VACCINURILE-COVID-Documentar-VIDEO-tradus-in-romana-186385

    Apreciat de 1 persoană

    • Lica said, on decembrie 20, 2023 at 11:38 am

      Ai rabdare draga condiment, ai rabdare.

      Toti, absolut toti intzepatzii sunt condamnati la moarte.

      Ideea e ca nu toti sa moara in acelasi timp, pentru ca ar trezi suspiciunea.

      Globalistii, ca de obicei, lucreaza cu mare viclenie.

      Apreciază

  7. Spiridon said, on decembrie 20, 2023 at 5:52 pm

    Calcul: 1989 – 1945 (sfârșitul ww2) = exact 44 ani , adica 4*11, nr.masonic, deci nu 50 de ani.
    Sa nu uitam ca scopul real al papusarilor = instaurarea satanicului globalism si ducerea in iad a intregii omeniri prin tavalugul antihristic.

    Dumnezeu are alte planuri pentru popoarele care se unesc!

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on decembrie 20, 2023 at 8:41 pm

      Spiridon

      Dan Amedeo Lazarescu n-a spus ca la terminarea razboiului s-a stabilit etc. Ci ca in perioada sa.
      In sfarsit, aproximativ 50 de ani, ca poate si masonul a rotunjit sau poate nici papusarilor nu le-a iesit chiar fix.
      Dar si calculul tau, pornind de la sfarsitul razboiului, poate fi interesant.

      Apreciază

  8. […] 34 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Cateva repere despre care mass-media vorbeste din ce in c… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.