SACCSIV – blog ortodox

Gelu Voican Voiculescu, MASON

Posted in GELU VOICAN VOICULESCU, MASONERIE by saccsiv on iulie 28, 2010

Gelu Voican Voiculescu (02) - Voiculescu_Gelu-Voican_01.jpg

   Citez din articolul Gelu Voican Voiculescu se tratează de masonerie la Olăneşti:

   Pentru că viaţa de pensionar e plicticoasă rău, mai ales cînd te numeşti Gelu Voican Voiculescu, ea trebuie umplută cu ceva. Şi cum bătrînul militaur nu se pricepe la jocuri de table, bingo sau remi, acesta se ocupă cu chestii mai la modă, cum e activitatea de mason.
   Mai deunăzi, alături de un alt nemuritor, Horia Nestorescu Bălceşti, şi o adunătură de, sanchi, masoni, Voiculescu a descins la Olăneşti, unde a avut loc un fel de întîlnire de taină în cadrul căreia s-au discutat chestiuni importante precum situaţia geopolitică din Timorul de Est, situaţia Khmerilor Roşii din Cambodgia ori lista medicamentelor compensate şi preţul cartofului din pieţele patriei.

Normal, astfel de chestiuni arzătoare nu puteau fi discutate decît în templul culturii (Căminul Cultural din Olăneşti), transformat rapid de băieţii cu compas şi echer în templu masonic temporar.

   Comentariu saccsiv:

   Articolul este scris in stilul habauc, propriu Catavencu, mai ales cand vor ei sa mearga la mai multe capete. In general, la ei albul nu e alb si negrul nu e negru, ci trebuie musai treaba sa fie sucita si invartita.

   Deci, cam ce ar vrea ei ca sa ne zica? Ca e mason de curand? Dar parca nu mason-mason, ci ceva asemanator celor din „o adunătură de, sanchi, masoni”.

   Am postat articolul deoarece am primit link-ul spre pocitania de material de la Catavencu de la mai multi cititori si am considerat necesar sa se stie ca Gelu Voican Voiculescu nu s-a apucat abia la batranete sa se ocupe „cu chestii mai la modă, cum e activitatea de mason.
   El a fost o loiala marioneta a ELITELOR de peste 20 de ani. Daca evreul Silviu Brucan a hotarat ca sotii Ceausescu trebuie sa fie omorati si a decis ca aceasta sa se petreaca neaparat de Craciun, Voiculescu s-a straduit din rasputeri sa se asigure ca ordinul va fi pus in practica, argumentand multora dintre cei implicati in aceasta crima ca “intr-o revolutie vechii conducatori trebuie sa moara”. Si intr-adevar, toate marile revolutii au fost orchestrate de oamenii ELITELOR si de fiecare data au fost ucisi vechii conducatori …

   Cat despre aparteneta la masonerie, iata ce putem citi in Romania – Israel:

   Petre Roman a intervenit pentru “masonizarea” lui Voican Voiculescu

   “Evenimentul zilei” este in posesia unui document ultra-secret din 1990 (facsimil dreapta). Acesta, este adresat de “fratele” Petre Roman (foto), pe atunci prim-ministru, ambasadorului Romaniei la Cairo, Ion Angelescu.
“Sinteti autorizat ca imediat dupa primirea la presedintele Mohamed Hosni Mubarak, sa-l asitati la ceremonia afilierii in loja Memphis-Mitraim din Cairo pe trimisul nostru Atherasata nakej, fratele Gelu Voican, adept al ordinului nostru, cu gradul de Cavaler Kados, in Loja swedenborgiana de rit scotian, rectificat si acceptat, in care ati primit Lumina”, ii “ordona” Petre Roman subordonatului sau de la Cairo.
   In acest mesaj cifrat, “Atherasata nakej” este un termen mason si se refera la Gelu Voican Voiculescu. Desi documentul a aparut o data in presa anilor 90, nici Petre Roman si nici Gelu Voican-Voiculescu nu au negat apartenenta lor la Loja Memphis-Mistraim.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 28, 2010 at 2:12 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. alexibad said, on iulie 28, 2010 at 2:43 pm

    Pai daca e calfa la varsta lui, il fac astia maestru post mortem 🙂

    Apreciază

  3. fanu said, on iulie 28, 2010 at 3:35 pm

    oare când vor închide stăpânii iluminaţi şi blogurile care deranează? spun asta fiindcă văd că sunt peste tot…

    Apreciază

  4. Andrei said, on iulie 28, 2010 at 3:42 pm

    Vad ca e o mare smecherie si masoneria asta.Poate ma apuc si eu la batranete in lipsa de ocupatie..

    Apreciază

  5. fanu said, on iulie 28, 2010 at 4:06 pm

    şmecherie puţin spus;

    ticăloşie smintită este

    cine se ia de ei este fie luat în râs fie asasinat fie marginalizat iar cine ajunge sclavul lor în afară de faptul că i se săvârşeşte urâciunea pustiirii în inimă ajunge în aşa hal încât nici viaţa nu i mai aparţine…

    aparent sunt inofesivi şi prin discreţia răului absolut apar ca misterioşi, dar treptat cade cortina peste capetele lor şi cei care au atâta înţelepciune să observe vor vedea şi vor demasca răul spre a se feri mulţi de acesta iar ignoranţii sau slugile doar soarta tâlharului de pre cruce o vor avea dacă se vor trezi la vreme, chiar şi în cea de pe urmă vreme…

    Apreciază

  6. karenin said, on iulie 29, 2010 at 7:56 am

    la o emisiune de stiri pe TVR1 cred, in cadrul reportajului despre militarii israelieni morti in accident l-am observat intr-una din pozele difuzate (alaturi de ofiteri israelieni) pe Gelu Voican-Voiculescu. a mai bagat cineva de sama? sau aberez eu…?

    Apreciază

  7. […] ca sotii Ceausescu trebuie sa fie omorati si a decis ca aceasta sa se petreaca neaparat de Craciun, Gelu Voican Voiculescu s-a straduit din rasputeri sa se asigure ca ordinul va fi pus in practica, argumentand multora […]

    Apreciază

  8. […] Brucan e cel ce a hotarat ca sotii Ceausescu trebuie sa fie omorati neaparat de Craciun, iar Gelu Voican Voiculescu s-a straduit din rasputeri sa se asigure ca ordinul va fi pus in practica, argumentand multora […]

    Apreciază

  9. […] cel ce a hotărât ca soții Ceaușescu trebuiau sa fie omorâți neaparat de Craciun, iar Gelu Voican Voiculescu s-a străduit din răsputeri să se asigure ca ordinul va fi pus in practică, argumentând […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.