SACCSIV – blog ortodox

SILVIU BRUCAN a fost reala EMINENTA CENUSIE din spatele REVOLUTIEI ROMANE de la 1989, papusarul ce s-a asigurat ca totul va decurge exact cum au stabilit papusarii mondiali ca trebuie sa se intample

Intr-un interviu acordat recent Europei Libere, Virgil Magureanu a recunoscut despre Silviu Brucan cateva chestiuni esentiale:

[…]

Europa Liberă: Este vorba despre Gelu Voican Voiculescu.

Virgil Măgureanu: Da. După ce l-am văzut pe el, mi-a ieșit în cale domnul Silviu Brucan, care mi s-a adresat foarte solemn și nu știu de ce în franceză: <<C’est le jour de grande décision!>> Care mare decizie?

Europa Liberă: Pe domnul Brucan îl cunoșteați?

Virgil Măgureanu: „Ne cunoșteam de multă vreme. Era bun prieten cu fostul meu conducător de doctorat, Ovidiu Trăsnea, și îl cunoșteam cu cel puțin 10-15 ani înainte de 1989”.

Europa Liberă: Deci Brucan v-a invitat la procesul soților Ceaușescu?

Virgil Măgureanu: „Nu! El, pur și simplu, m-a anunțat despre un lucru pe care ei deja îl hotărâseră și aicea, ca să speculăm, nu asupra rezultatelor, pentru că nu avem ce, ci asupra modului în care s-a luat această decizie. Putem spune că ea era oarecum preformată și cred că au existat și anumite indicații despre scenariul cu procesul lui Ceaușescu de la Târgoviște”.

[…]

Virgil Măgureanu: „Cât despre Brucan, cred că e momentul să restabilim adevărul istoric. Se cunoaște că înainte de a merge la Moscova, a fost la Washington și s-a pus de acord, nu cu fitecine de acolo, pentru că era iminentă căderea și totul era stabilit. Și anume că în decembrie 1989 se va produce și scenariul privind căderea regimului Ceaușescu din România. Și atunci, după aceea, s-a dus la Moscova. Așa încât nu putem, nici chiar pe Brucan, post-mortem sau cum doriți, să zicem că era filosovietic sau mai știu eu ce.”

[…]

Cititi va rog mai multe la:

https://www.flux24.ro/fostul-sef-al-sri-virgil-magureanu-acuza-ca-serviciile-secrete-decid-rezultatul-alegerilor-purtatorii-de-opinie-din-presa-si-economie-manevrati-de-serviciile-secrete-rusia-primes/

Intr-adevar, Silviu Brucan nu era nici filosovietic, nici filorus si nici filoamerican. El era mult dincolo de acest soi de filo, caci nu era un iubitor al neamului slav sau al marionetelor Biroului Oval de la Washington. Nici macar filopapusari nu este un termen corect pentru a-l defini, cum nu este corect nici a spune despre un roman ca este … filoroman. Pentru ca folosirea elementului de compunere filo ar implica faptul ca el se afla in afara neamului iubit de el. Ceea ce in cazul sau ar fi o exprimare total incorecta, deoarece Silviu Brucan era din randul papusarilor de nivel mondial, chiar daca de un rang mai mic.

 

Activitatea lui Silviu Brucan la instaurarea bolsevismului in Romania

Silviu Brucan era un evreu pe numele sau real Saul Bruckner (1916 – 2006). In septembrie 1944 era numit secretar general la “Scanteia“, declansand cu timpul o acerba campanie pentru incarcerarea politicienilor Iuliu Maniu, Gheorghe I. Brătianu si Corneliu Coposu. De asemenea a cerut pedeapsa cu moartea a anti comunistilor Radu Gyr si Pamfil Şeicaru.

Sotia sa, Alexandra Sidorovici, a devenit procuroare la Tribunalul Poporului, calitate in care a cerut si ea multe condamnari la moarte.

Brucan a mai fost profesor de jurnalism la Universitatea din Bucuresti si ambasador in SUA in 1955 si la Natiunile Unite intre 1959 – 1962.

 

Activitatea lui Silviu Brucan dinaintea, din timpul si de dupa Revolutia Romana din 1989

El este cel ce in martie 1989 a scris celebra “scrisoarea celor sase“, semnata mai apoi de Gheorghe ApostolAlexandru BârlădeanuGrigore RăceanuCorneliu Mănescu si Constantin Pîrvulescu, citita la acea vreme la Radio Europa Libera si Vocea Americii.

Dictatura ceausista n-a prea avut efecte asupra sa, astfel incat s-a plimbat ca voda prin loboda intre Washington si Moscova, pregatind nestingherit terenul. Si nu s-a dus in capitala SUA pentru a lua vreo lumina de la George Herbert Walker Bush, ci pentru a se intalni cu personaje cu mult mai importante…

Intre doua astfel de drumuri, si-a facut timp si a trecut si pe la Europa Libera, pentru a grai de acolo neamului romanesc. La un moment dat, ziaristii l-au intrebat daca are in plan vreo cerere de azil politic si mai apoi o colaborare cu celebrul post de radio. Raspunsul a fost “Nu”. Aceia au insistat insa: “Nu va este frica?”. In loc de raspuns, a ras. Rasul sau caracteristic, de personaj ce stie multe dar nu le si impartaseste gloatei.

In timpul Revolutiei ne explica la tv modul cum teroristii ies din canale tragand din orice pozitie si ca la nivel de tara sunt cel putin 60 000 de morti. Tot el este cel ce a insistat ca sotii Ceausescu sa fie omorati in zi Sfanta de Craciun.

Dupa Revolutie, vorbea cu tupeu despre “stupid people” iar in legatura cu evenimentele din decembrie 1989 declara:

Am stiut cand vine trenul, am stat pe peron si l-am luat.

Spre sfarsitul anilor 1990 avea emisiunea Profeţii despre trecut la ProTV, post de televiziune deținut de compania Pro TV SRL, compania care face parte din grupul Central European Media Enterprises infiintat de evreul Ronald Lauder.

 

Silviu Brucan – eminenta cenusie

Cum de un personaj ce s-a manifestat atat de diabolic in timpul instaurarii regimului bolsevic a devenit dupa zeci de ani eminenta cenusie din spatele actiunii de inlaturare a regimului Ceausescu? L-a lovit la batranete un duh de libertate? Cum de a jucat in doua filme atat de diferite? De fapt, oare sa-i fi lovit chiar pe papusari un duh de libertate ce i-a determitat sa darame Cortina de Fier?

Ei bine, realitatea e ca nu vorbim despre doua filme, ci de un singur foarte lung metraj, din care fac parte atat evenimentele de dupa cel de al doilea razboi mondial, cat si cele de dupa aparitia lui Mihail Gorbaciov in luminile rampei. Film a carui actiune a aparut inainte de Revolutia Franceza si al carei final apoteotic se doreste a fi Noua Ordine Mondiala a Guvernului Mondial stapanit cu toiag de fier de un unic conducator: ANTIHRISTUL.

O productie colosala al carui vechi scenariu se respecta cu strictete, chiar daca in peste 200 de ani s-au succedat mai multe generatii de regizori. Un mega spectacol cu putini actori marioneta si mase uriase de figuranti ce habar nu au ce se petrece cu ei. Si cu mult sange. Oceane de sange si munti de cadavre. Fara cascadori, fara trucaje, fara vopsea rosie, fara machiaje, ci cu lacrimi izbucnite din dureri cumplit de reale.

Un lung metraj in care omenirea figuranta n-a avut nici o clipa de ragaz, avand mereu si mereu un rol ba intr-o revolutie pe baricade, ba intr-o revolutie culturala, ba intr-o teribila criza economica, ba intr-un razboi mondial.

Iar Silviu Brucan a fost unul dintre cei din spatele camerei ce-a filmat scenele din Romania, dar si cu scurte insa extrem de importante aparitii pe pelicula.

Cei ce nu cunosc cele de mai sus sau care refuza sa le cunoasca, neaga importanta actiunilor lui Saul Bruckner si-l considera pe Ion Iliescu ca fiind marele papusar din 1989. “Argumentul” lor “forte” fiind faptul ca primul n-a avut nici o functie oficiala importanta inainte, in timpul sau dupa Revolutie, pe cand cel de al doilea a ajuns chiar Presedintele Republicii. Dar “argumentul” lor este greseala lor fundamentala, deoarece nu accepta faptul ca exista personaje mult deasupra functiilor oficiale, functii ce au fost create tocmai de catre tagma din care fac parte acest soi de personaje, asa precum un programator face un joc pe calculator.

Cei ca Silviu Brucan si mai ales cei mai mari ca el, nu au nevoie de functii oficiale, ei fiind peste functii, cei ce pun marionetele in functii si care le traseaza liniile directoare. Cine poate pricepe aceste lucruri, va vedea cu alti ochi spusele unor personaje precum evreul mason Walther Rathenau:

Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii.„

Rezumand, Silviu Brucan a fost esential atunci cand papusarii au considerat ca trebuie bolsevizata Romania si a mai aparut pe scena cand a trebuit “democratizata”, dar nu oricum, ci prin sange, totul intr-un scenariu mai vast: caderea comunismului estic pentru a face loc comunismului final la nivel mondial.

 

Caderea comunismului

Pentru a intelege ultima parte a frazei de mai sus, sa facem o scurta incursiune in istorie.

Mihail Gorbaciov a inteles, pe la inceputul anului 1987, ca nu va putea aplica programul de perestroika si glasnosti cu vechiul aparat de partid. Practic, el a dublat institutii ale aparatului de partid si de stat cu institute de analiza moderne, conduse de reformisti.

Partidele conducatoare intarzie in mod cronic si negativ in reactia necesara la cursul evenimentelor socio-politice. Nici unul dintre ele nu s-a dovedit pana acum capabil sa preia initiativa ” (Memorandum Bogomolov Commission, “Changes in Eastern Europe and their Impact on the USSR”, 01.02. 1989, Cold War International History Project, Wilson Center, SUA, p. 3.)

La 1 februarie 1989, Departamentul International al CC al PCUS (DICCPCUS) inainta un memorandum lui Alexandr Iakovlev, care ne dezvaluie astazi alte proiectii timpurii ale scenariului de liberalizare a sistemului comunist european. Este un document transmis conducerii superioare, pana la Gorbaciov, pe linie de partid:
Memorandumul arata ca partidele comuniste infiintate de URSS pe model stalinist in statele “eliberate” de Moscova sau cu participarea ei si-au epuizat rolul si ca „In Romania persista atmosfera opresiva a cultului personalitatii regimului autoritar al lui Ceausescu. Cautand sa izoleze tara de influenta noastra, el incearca acum sa se imbrace in hainele “luptatorului pentru puritatea socialismului” si indirect pune inainte argumente impotriva noastra. Sunt posibile unele eruptii de nemultumire in tara, dar este improbabil ca ele sa se raspandeasca in prezent. Situatia se va schimba, cel mai probabil, numai odata cu plecarea lui Ceausescu, care poate fi acompaniata de evenimente chiar dureroase”

Subliniez :

„institute de analiza moderne„

„cursul evenimentelor socio-politice„

„partidele comuniste infiintate de URSS si-au epuizat rolul„

„plecarea lui Ceausescu, care poate fi acompaniata de evenimente chiar dureroase”

Fraza „partidele comuniste infiintate de URSS si-au epuizat rolul„ confirma spusele masonului Dan Amedeo Lazarescu:

Cine nu stie ca in perioada celui de al doilea razboi mondial s-a stabilit instaurarea comunismului in Europa de Est pentru o perioada de 50 de ani, inseamna ca nu stie istorie„.

Si intelegem astfel mai bine si ce au vrut sa spuna prin „cursul evenimentelor socio-politice„.

Sa ne amintim de asemenea de marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing: ”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.”

In 1988 Mihail Gorbaciov declara:

De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.“

 

George Soros

 

Sa ne amintim si de apropierea lui George Soros de Mihail Gorbaciov precum si de interesul primului fata de spatiul est european.

George Soros, evreu, pe numele real György Schwartz (1930 -), nascut in Ungaria, este cunoscut ca speculator, investitor, activist politic, chairman al Soros Fund Management si Open Society Institute, membru Board of Directors Council on Foreign Relations. Participant intruniri Bilderberg Group. Sprijinitor al Solidaritatii din Polonia, al Cartei 77 in Cehoslovacia, finantator al revolutiilor portocalii. Sprijina liberalizarea drogurilor si sinuciderea prin asistenta medicala.

I-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA. Ca si lui Dalai Lama, la Presidio (California).

Are stranse legaturi cu Rockefeller si este bine cunoscut pentru Black Wednesday, 1992, cand a castiagt 1,1 miliarde de dolari pe spinarea Bank Of England, de asemenea pentru fosta criza economica pe care a generat-o in Asia de sud – est.

La inceputul anilor ’80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin „Open Society” („Societatea Deschisa”) sustinut financiar de „Soros Fund Management

In URSS, l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov. Numerosi tineri sovietici au luat calea burselor lui Soros, si au ajuns in Occident.

Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru „transformarea educatiei si economiei ruse”, a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia „International Science Foundation”.

In 1992, a fondat – la Budapesta – „Central European University”, care formeaza cadre selectionate din intreaga Europa de Est si fosta URSS. Inclusiv din Romania.

In China, adeptii sai au fondat „Fund for the Reform and Opening China”, fiind organizatorii mitingului-maraton din Piata Tien-An Men .

Oficial, Soros a infiintat la Bucuresti, in 1990, fundatia care ii purta numele: „Fundatia Soros”. Ulterior, numele a fost schimbat: „Fundatia pentru o Societate Deschisa” (FSD). A fost printre primele ONG-uri infiintate in Romania.

In realitate, era vorba de o adevarata retea: „Soros Open Network Romania” (Reteau Deschisa Soros din Romania). In cadrul acestei retele functioneaza o mare varietate de organizatii, asociatii, institutii, cluburi etc.

Cititi va rog si:

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

La Forumul Economic de la Davos , Elvetia, 27 Ian. 1995, spunea:

Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume. “

Cititi va rog si:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

 

Cat de multe stia Ceausescu despre Noua Ordine Mondiala si cine stia mai multe?  

Intr-un interviu dat de fostul ofiter SIE Stelian Octavian Andronic lui Ion Cristoiu, aflam ca in 1972 ofiterul nu stia nimic despre Bilderberg Group. Apoi a aflat ca acesta doreste crearea unui guvern mondial, a unei armate mondiale si a unei religii mondiale, new age. A trimis nota in Romania si raspunsul venit de la “centrala“ a fost ca nu prezinta interes. Lucru ce l-a suparat si ca urmare i-a pregatit lui Ceausescu o nota pe doua pagini pe care i-a inmanat-o aghiotantului acestuia la sosirea in Olanda, cu ocazia vizitei oficiale de atunci.

A doua zi i s-a dat nota inapoi cu specificatia ca “tovarasul a ordonat sa fie distrusa, impreuna cu toate materialele referitoare la acest subiect “.  Nu-si explica motivul dar precizeaza ca ulterior s-a intalnit cu acel aghiotant ce i-a reamintit sa taca…

INTREBARI :

Cine conducea in mod real “centrala“?

De ce lasau impresia ca nu-i intereseaza subiectul? Ca imbecili nu erau sa nu inteleaga importanta sa.

Cat de informat era Ceausescu despre chestiunile cu adevarat importante?

Prin extensie, cat de informat era despre ce se intampla in mod real la Timisoara?

De ce au fost ucisi sau au disparut cei ce urmareau activitatea “disidentilor“ importanti ce aveau relatii cu sovieticii sau occidentalii?

De ce nu sunt deshumate cadravele Ceausestilor?

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on decembrie 10, 2019 at 10:11 pm

  Cine conducea in mod real “centrala“?
  R: Clanul Rockefeller

  Cat de informat era Ceausescu despre chestiunile cu adevarat importante?
  R: Ceausescu era un pion si o fatada, dupa cum si autorul articolului puncteaza foarte bine ca sunt toti politicienii. Adevaratele origini ale lui Ceausescu sunt doar o minciuna dintr-un mare ocean de minciuni ale istoriei. Ceausescu apartinea clanului care conducea si tragea sforile din umbra si era doar un actor. Pana si cuvantul “ceaus” explica rolul lui, cu dibacie: un ceaus este “sef peste slugi”, dar si “usier” care are rolul de a deschide portile elitelor spre jaful de proprietati si mai tarziu jaful industriei nationale. Asta a fost Ceausescu.

  De ce nu sunt deshumate cadravele Ceausestilor?
  R: Pentru ca intregul proces + executie au fost niste ritualuri de sorginta oculta, regizate cu actori si dubluri. Acum ceva timp, am investigat mai multe fotografii de la executie/proces cu anumite detalii de imbracaminte, anumite detalii fizice si concluzia mea a fost ca totul a fost un circ regizat pentru mase. Imi mentin concluzia si la aceasta ora.

  Apreciază

 2. Voicusoft said, on decembrie 11, 2019 at 11:25 am

  Ceausescu a fost deshumat acum vreo 9 ani. A fost mare tam tam atunci si chiar au aparut poze cu cadavrele deshumate:

  https://www.libertatea.ro/stiri/primele-fotografii-de-la-deshumarea-dictatorului-acesta-este-scheletul-lui-ceausescu-490163
  https://www.b1.ro/stiri/eveniment/elena-ceausescu-deshumata-300941.html
  https://evz.ro/fotografii-eveniment-de-la-deshumarea-cuplului-nicolae-si-elena-ceausescu-parul-dictatorului-a-ramas-intact-dupa-20-de-ani.html

  Cred ca Ceausescu stia, in mare, ce se intampla, dar nu stia cum trebuie sa reactioneze, nefiind un om foarte cult. Conceptul de razboi hibrid („revolutie”) era necunoscut pentru el atunci. Se prea poate ca detalii importante sa-i fi fost ascunse si sa fi aflat de ele prea tarziu.

  Nu prea cred ca Ceausescu era doar un simplu actor, probabil a intrat in scena ca actor, dar apoi si-a luat rolul prea in serios. Arestarea si executia sa sunt o dovada ca acest personaj deranja intereselor globaliste.

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 11, 2019 at 11:33 am

   Voicusoft

   E limpede ca Ceausescu deranja si de aceea l-au si ucis ritualic de Craciun. Dar asta nu inseamna ca stia prea multe despre papusari.

   Apreciază

 3. […] SILVIU BRUCAN a fost reala EMINENTA CENUSIE din spatele REVOLUTIEI ROMANE de la 1989, papusarul ce s… […]

  Apreciază

 4. […] si bogatiile lor pentru a imparti totul cu gloatele de stupid people (cum le denumea evreul Silviu Brucan)? Din pacate, se pare ca sunt dintre cei ce cred asa ceva, ca de exemplu aceasta Oana. Sau poate ca […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: