SACCSIV – blog ortodox

Chiar daca sunt folosite doar impotriva blindatelor, efectele cumplite ale munitiei cu uraniu saracit (pe care Marea Britanie vrea sa le trimita in Ucraina) asupra populatiei civile din zonele de conflict sunt similare cu cele ale supravietuitorilor de la Hiroshima. O demonstreaza folosirea lor in Irak si Iugoslavia

Posted in cancer, Hiroshima, Marea Britanie, razboi, RUSIA, Ucraina, uraniu by saccsiv on martie 23, 2023

Observator: Cât de periculoase sunt munițiile cu uraniu sărăcit pe care Marea Britanie vrea să le trimită în Ucraina

Un oficial din ministerul britanic al Apărării a anunțat că țara sa va furniza Ucrainei muniție cu uraniu sărăcit, ca parte a unui pachet de ajutor pentru a susține efortul de război continuu al statului est-european împotriva Rusiei. Muniția urmează să fie furnizată alături de tancurile Challenger 2, pe care Marea Britanie s-a angajat să le trimită în ianuarie, majoritatea antrenamentelor pentru personalul ucrainean fiind finalizate de atunci. Marea Britanie a fost prima țară care a oferit Kievului tancuri proiectate de Occident. Germania care a fost supusă unor presiuni majore din partea SUA și a Poloniei, a aprobat şi ea furnizarea de tancuri Leopard 2, folosite de mai multe statele europene, conform Military Watch Magazine.

„Pe lângă escadrila de tancuri de luptă Challenger 2 pentru Ucraina, vom furniza muniție, inclusiv proiectile de străpungere a blindajului, care conțin uraniu sărăcit. Acestea sunt foarte eficiente în înfrângerea tancurilor moderne și a vehiculelor blindate”, explica oficialul britanic.

Munițiile la care se face referire cel mai probabil sunt L26A1 și L27A1, care sunt compatibile cu tunurile britanice de tancuri. Dat fiind momentul în care a fost anunțată acest ajutor, experții nu exclud posibilitatea ca proiectilele cu uraniu sărăcit să fie folosite în curând pe front.

Este foarte posibil ca Marea Britanie să încerce să stabilească un precedent care să deschidă calea pentru ca SUA și Germania să furnizeze arme cu uraniu sărăcit pentru propriile tancuri pe care urmează să le furnizeze Ucrainei. Londra, alături de Varșovia și cele trei state baltice, au fost în mod constant mult mai puțin precaute în ceea ce privește armamentul furnizat Kievului.

Ce este uraniul sărăcit folosit pentru munițiile de tanc?

Uraniul sărăcit este unul dintre cele mai grele elemente de pe planetă și este produs folosind deșeuri cu un nivel scăzut de radioactivitate rămase de la fabricarea combustibilului nuclear sau a focoaselor nucleare, ceea ce îl face destul de accesibil accesibil. Acesta este utilizat pe scară largă în munițiile anti-blindaje de origine occidentală, oferind o capacitate mai mare de penetrare. Un exemplu notabil este M829, compatibil cu tancurile M1 Abrams și Leopard 2.

Utilizarea unor astfel de proiectile poate avea un impact dezastruos asupra mediului, emițând particule radioactive foarte toxice în aer, răspândindu-se peste 40 kilometri sub forma unui praf ușor inhalabil și având o perioadă de înjumătățire, în care scade cantitatea de radiații, de peste patru miliarde de ani.

Cât de periculoase sunt munițiile cu uraniu sărăcit?

Efectele folosirii uraniului sărăcit au fost observate în Războiul din Golf. „Un val de boli inexplicabile, cancere și copii născuți cu probleme genetice în rândul poporului irakian, în special în sud, în apropierea câmpurilor de luptă” a raportat comandantul britanic Robert Green

Un raport confidențial al ONU, scurs în mai 1999, a concluzionat în mod similar cu privire la armele cu uraniu sărăcit: „Acest tip de muniție este un deșeu nuclear, iar utilizarea sa este foarte periculoasă și dăunătoare”. În următorul deceniu, orașul Fallujah a fost bombardat în mod deosebit de către forțele americane de arme cu uraniu sărăcit.

Profesorul Chris Busby, unul dintre autorii unui studiu efectuat pe 4.800 de locuitori din acest oraș a vorbit despre legătura dintre aceste atacuri și creșterea rapidă a cancerelor și a malformațiilor congenitale care au urmat: „pentru a produce un astfel de efect, o expunere mutagenă foarte importantă trebuie să fi avut loc în 2004 când au avut loc atacurile”. El a concluzionat că folosirea armelor cu uraniu sărăcit a fost cauza acestor probleme de sănătate.

Studiul din orașul Fallujah realizat de 11 de experți, care acoperă peste 700 de gospodării, a concluzionat că efectele asupra populației au fost „similare cu cele ale supraviețuitorilor de la Hiroshima care au fost expuși la radiații ionizante de la bombă exploziei”. Armele cu uraniu sărăcit au avut efecte similare asupra populațiilor din Iugoslavia, care a fost puternic bombardată de forțele NATO în 1999.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si Buletinul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I“: FOLOSIREA URANIULUI SĂRĂCIT PE CÂMPUL DE LUPTĂ. COMPATIBILITATEA CU PREVEDERILE DREPTULUI INTERNAŢIONAL UMANITAR

FOLOSIREA URANIULUI SĂRĂCIT PE CÂMPUL DE LUPTĂ …

Ucraina si Marea Britanie declara ca armele si munitia trimise in Ucraina sunt necesare pentru eliberarea teritoriilor ocupate de Rusia.

Dar ce fel de eliberare este aceasta, daca nenorocesc civilii de acolo?

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Clement said, on martie 23, 2023 at 4:52 pm

    Iata un motiv pentru care Greta Thunbergh cu toate organizatiile ecologistilor pe care le are in spate ,UNICEF ul, OMSul, guvernul Serbiei si al Romaniei ar trebui sa depuna plangere la TPI impotriva premierul britanic care a decis sa livreze Ucrainei munitie cu uraniu saracit.
    De ce si guvernul Romanei? Pentru ca exista statistici care arata incidenta crescuta a cancerului renal ca urmare a degenerarii nodulilor de tip „Bosniac”, dupa bombardamentele din Iugoslavia.
    Nu doar oamenii sunt afectati ci si fauna, flora, panza freatica.
    Seara trecuta, in studioul Antenei 3 un general a afirmat ca acest tip de munitie nu are efecte patogene, nu trece prin piele si pentru a-si intari afirmatia aberanta a facut gestul de a-si atinge mana idiot demonstrativ.
    Jurnalistul (medic ) Mugur Ciuvica a fost gata sa explodeze dar emisiunea s-a taiat scurt la ordinul cenzorului din umbra, nemuritorul Isac Ludo vigilent sub alt steag .
    Si ce se va intampla de Sfanta sarbatoarea a Invierii Domnului??
    Sa dea Bunul Dumnezeu sa nu ridice sabia niciun crestin

    Apreciază

  2. Mihai T said, on martie 23, 2023 at 5:08 pm

    Un prieten zice că de fapt uraniul ăsta e îmbogăţit, nu sărăcit. Adică el este îmbogăţit cu neutroni şi are o masă atomică mai mare, dacă am înţeles bine. De altfel, în engleză ei nu zic neapărat că-i sărăcit, ci zic ”depleted uranium” (uraniu uzat, golit). Probabil că îşi mai pierde din radioactivitatea iniţială, dar el se pare că e îmbogăţit în urma procesului nuclear. Îmbogăţit sau sărăcit, n-are ce căuta pe câmpul de luptă sau în altă parte.

    Apreciază

  3. Felix said, on martie 23, 2023 at 6:31 pm

    Sfântul Lavrentie de Cernigov († 1950) spusese fiilor săi duhovniceşti:

    „Vor veni vremurile când se vor renova chiar şi bisericile închise, şi se vor repara nu numai pe dinafară ci şi pe dinăuntru.

    Se vor împodobi cupolele bisericilor şi clopotniţelor.

    Dar când se va termina aceasta va veni domnia lui Antihrist.

    Rugaţi -vă ca Domnul să ne îngăduie o prelungire a timpului, ca să ne putem întări, pentru că ne aşteaptă vremuri înfricoşătoare.

    Vedeţi cu câtă viclenie se pregăteşte totul?

    Toate bisericile vor fi absolut măreţe, ca niciodată înainte, dar va trebui să nu se intre în acele biserici. Antihrist va fi încoronat ca rege într-o catedrală din Ierusalim, cu participarea clerului şi a Patriarhului.”

    Spre sfârşitul vieţii, i-a fost foarte clar Părintelui Serafim Rose faptul că nu-şi putea pune mare nădejde în nici o organizație bisericească pământească.

    Într-o dimineaţă, parcă din senin, a făcut o afirmaţie surprinzătoare, pe care însoţitorul său nu avea să o uite niciodată.

    „Toate organizaţiile bisericesti”, a zis Parintele Serafim Rose, „în cele din urmă, îşi vor pleca capul lui Antihrist.” (Citat din Părintele Serafim Rose, Împărăţia cerească, p. 107)

    Cerându-i-se să explice, Părintele Serafim Rose a spus că toate organizaţiile bisericesti, prin însăşi virtutea existenţei lor, vor trebui să se supună unui lider mondial – antihrist – şi să fie „recunoscute” de către el pentru a continua să existe.

    Desi Parintele Serafim Rose era un membru devotat al Bisericii Ortodoxe, stia ca nu-si poate pune nadejdea ultimă in nicio institutie bisericească.

    Iata de ce, in scrisoarea catre un preot ortodox, scria urmatoarele:

    “Păstorii ortodocsi de astazi, mai mult ca niciodata, trebuie sa se fereasca a-si pune nadejdea in ‘organizatie’ ci mai degraba sa priveasca mereu in Sus, la Pastorul Cel mare, Hristos; probabil în acele vremuri (dacă vor fi atât de critice) problema ‘jurisdicţională’ va trece pe planul al doilea.”

    Intr-o alta scrisoare, dupa ce descria mica obste ortodoxa din Etna, Parintele Serafim afirma:

    “Noi insine avem impresia – fara a ne baza deocamdata pe ceva mai precis – că cea mai bună nadejde pentru păstrarea adevaratei Ortodoxii in anii care vin, sta in asemenea mici obsti de credinciosi care sa fie pe cat e cu putinta „de un cuget si un suflet”. Istoria secolului al XX-lea ne-a demonstrat deja ca nu putem astepta prea mult de la ‘organizatia bisericeasca’; in ea, chiar separat de erezii, duhul lumii a devenit foarte puternic. Arhiepiscopul Averkie, dimpreuna cu Episcopul nostru Nectarie, ne-au avertizat sa ne pregatim pentru vremurile catacombelor, cand harul lui Dumnezeu s-ar putea sa fie luat de la „organizatia bisericeasca” si sa ramana numai grupuri izolate de credinciosi. Rusia Sovietica ne ofera de pe acum un exemplu a ceea ce ar putea sa ne astepte si pe noi – insa mult mai rău, caci vremurile nu merg spre bine”.

    Cu toate acestea, faptul ca Parintele Serafim Rose nu-si punea nadejdea ultimă in organizatiile bisericesti nu inseamnă ca ar fi incetat vreodata sa creadă în invincibilitatea Bisericii Ortodoxe – Trupul tainic al lui Hristos – pe care porțile iadului nu il vor birui (cf. Mt. 16,18). […]

    Cei care Îl recunosc pe Mântuitorul adevăratului creştinism (care înseamnă cu mult mai mult decât simpla corectitudine) se vor aduna in Hristos nu pe baza etichetelor jurisdicţionale exterioare, ci pe baza a ceea ce se află în inimile lor.(…)

    Daca Părintele Serafim Rose nu şi-a pus nădejdea în nici o organizaţie bisericească, nici în vreo „mişcare” ecleziastică; atunci ce a nădăjduit el în această lume căzută, trecătoare? Răspunsul poate fi găsit într-o conferinţă pe care a adresat-o nu numai creştinilor ortodocşi, ci mulţimii de oameni în general, în special tineretului: conferinţa pe care a ţinut-o la Santa Cruz, „Revelaţia lui Dumnezeu în inima omului”.

    Calea calculată, prea logica,

    pre-stabilită, este în mod sigur cea care L-a ucis pe Hristos. Este calea acelora care, din frica de ei înşişi şi de poziţia (functia) lor, ucid pe cei pe care ei nu-i pot manipula şi organiza. (…) Părintele Serafim Rose a afirmat că drumul prestabilit tipiconal, a determinat

    „un devotament faţă de latura formală, oficială a ortodoxiei, ca şi cum religia noastră ar fi legată în principal de ceremonii tipiconale, de fast, de întruniri şi de declaraţii oficiale. Aceasta a fost greşeala arhiereilor şi fariseilor timpului lui Hristos: atât timp cât Biserica este bine organizată, atât timp cât nu se face nimic fără permisiunea oficială a înaltelor autorităţi, atât timp cât slujbele bisericeşti sunt săvârşite corect şi suficient de impresionante – se poate uita învăţătura Evangheliei şi răstignirea lui Hristos fără nici un fel de scrupule.”

    Apreciat de 2 persoane

    • John said, on martie 23, 2023 at 7:58 pm

      Asta cred și eu că se întâmplă în Lume acuma.Totul,este pregătit pentru intrarea în scenă a lui Antihrist.Într’o lume măcinată de crize și războaie el vine ca „om al pacii” .

      Apreciat de 1 persoană

      • San said, on martie 24, 2023 at 5:06 am

        Întâi focul nuclear, apoi antihristul.

        Apreciat de 1 persoană

      • abc said, on martie 24, 2023 at 10:01 am

        El vine ca om al pacii dar ca sa fie el ales imparat a tot pamantul e o conditie obligatorie ca ori toti imparatii (presedintii) din lume sa se dea la o parte (abdica sau pot deveni un fel de prefect), lucru care nu-l vad posibil atata timp cat exista o tara ca Ungaria, Iran, Mexic.
        Tocmai de aceea eu cred ca antihrist se va instala imparat a tot pamantul doar dupa ce vor mai ramane 2-3 tari si cateva sute de mii de oameni pe pamant. Acesti oameni, vazand ce inseamna sa existe mai mult de doi imparati pe pamant, ca oricand se pot lupta intre ei, vor cere desfintarea statelor si alegerea unui singur imparat pe pamant si desigur ca acela va fi antihrist, cel care prin fiara, oamenii sai, a si pornit acest terifiant razboi.

        Apreciază

      • abc said, on martie 24, 2023 at 11:25 am

        Aici e un subiect foarte tare de discutat.
        Antihrist va fi ales ca imparat a tot pamantul ca un presedinte, pe viata.
        Observati ca nici unde in Biblie nu se vorbeste de mai multi antihristi, adica o linie de imparati ce va veni dupa instalarea primului antihrist si lucrul acesta noua ca si crestini ne este clar: dupa antihrist vine Parusia.
        Dar,
        Ioan 34,
        : 34. I-a răspuns deci mulţimea: Noi am auzit din Lege că Hristosul rămâne în veac;
        Cum vor face ei ca un om, fie el si imparat a tot pamantul, sa ramana in veac ?

        Apreciază

      • John said, on martie 24, 2023 at 3:16 pm

        Exact! În tot ce face acest „omen”,nu face decât să’L imite pe Hristos Domnul – Fiul-Mântuitorul.

        Apreciază

      • C said, on martie 24, 2023 at 7:35 pm

        găsești mai multe despre acest subiect în cartea Sf. Andrei cel nebun

        Apreciază

      • dflorin78 said, on martie 25, 2023 at 8:28 am

        Cum vor face ei ca un om, fie el si imparat a tot pamantul, sa ramana in veac ?

        Clonare, cyborg, IA hologramă și alte drăcovenii scârboase

        Apreciază

      • John said, on martie 25, 2023 at 1:36 pm

        @dflorin78,Nu! Acest „om”,după umila mea părere,este destinat( născut) la fel ca și Iuda.Înnainte de toți Vecii! De fapt este îngerul căzut Lucifer,satan,diavolul ,cel care va lua în stăpânire temporar trupul acestui Om.

        Apreciază

      • abc said, on martie 25, 2023 at 12:05 pm

        dflorin78,
        Antihrist este din fiara din Dan.
        Antihrist este om.

        Apreciază

  4. mircea.v said, on martie 23, 2023 at 7:08 pm

    Off

    Extrem de important: boicot total Auchan. Intra in categoria marturisire.

    –––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Am vazut ca sant cam 4 categorii de sustinatori ai actelor cu cip si biometrice. Fac precizarea foarte importanta ca nu exista act electronic care sa nu fie si biometric. Cipul si biometria merg impreuna.

    O categorie spune: “nu vad 666 in actul cu cip, deci e ok”. Altii spun :” unde scrie in Biblie de cipuri, de acte cu cipuri…?”. Altii: “avem cipuri si in telefon, in calculator, in frigider, masina de spalat…, asa ca nu vad o problema sa am si in actele de identitate”.
    Si categoria „ips Teodosie, Calistrat ” – „cipurile sant niste simboluri, cifre, ce nu au putere; iar 666 este si in Biblie” (te doare capu’ cand auzi asa ceva de la un ips)

    Lasam la o parte Sfintii si Parintii care ne invata cum sta treaba cu aceste acte cu cip, si care vorbesc de la Dumnezeu, ca cei de mai sus nu sant interesati de aceste invataturi, si mergem la sursa primara – Biblia.

    Si atunci rezulta:
    https://saccsiv.wordpress.com/2019/12/15/comentariul-zilei-temeiul-biblic-al-neacceptarii-prelevarii-elementelor-de-identificare-biometrica-pentru-documentele-de-identitate-cu-cip/

    https://saccsiv.wordpress.com/2023/02/07/pentru-cei-ce-spun-dati-cezarului-cele-ce-sunt-ale-cezarului-si-ne-indeamna-sa-luam-documentele-cu-cip/

    Asa ca, omule care te incadrezi in cele 4 categorii de mai sus, daca nu refuzi actele cu cip si biometrice din considerente de cip, de 666, de control electronic…, macar refuza-le din considerente biometrice. Care considerente sant din Biblie, si aici nu mai ai cum sa o dai cotita.

    ––––––––––––––––––––––––––––––

    Parintele Nicolae Steinhardt:
    „Soluţia în faţa injustiţiilor e una singură: eroismul. Să nu taci, să vorbeşti, să lupţi, să te afli în treabă. (Să nu-ţi vezi de treburile tale, ci de treaba dreptăţii, care-i adevărata treabă a fiecăruia.)
    Restul e verbalism, spaimă, nimicnicie. Nu ţine nici o scuza, nici o explicaţie. Sînt toate ridicole ca şi attends que je t’explique.”

    Apreciază

  5. Geo said, on martie 23, 2023 at 8:16 pm

    https://thecradle.co/article-view/22818/columns

    [video src="https://seed307.bitchute.com/wzh4Xghksm6W/3O0N0VClLsod.mp4" /]

    https://srslyriskybiz.substack.com/p/putins-chef-cooks-up-infosec-disaster

    https://olgalautman.substack.com/p/dossier-center-investigation-prigozhins

    Apreciază

  6. Felix said, on martie 23, 2023 at 8:39 pm

    Fostul director CDC, Dr. Robert Redfield, a apărut recent într-un episod din Hill.TV’s Rising pentru a avertiza că o „mare pandemie urmeaza.”
    El a spus că noua pandemie va fi o consecință a bioterorismului internațional.

    „Cred că va veni, nu din propagare, va veni din cercetare sau bioterorism intenționat.
    Va fi un virus al gripei aviare care este manipulat pentru a putea transmite de la om la om, foarte asemănător cu ceea ce am văzut cu COVID”, a spus Redfield

    Iar Redfield crede că o nouă pandemie este deja planificată.
    „Eu cred următoarea pandemie și vom avea o altă pandemie și cred că va fi marea pandemie”, a spus el.
    „Consider COVID-ul o pandemie minoră, marea pandemie va veni.
    Și, în mod normal, ar veni din propagare… gripa aviara care invata cum sa transmita oamenilor si apoi sa mearga la om la om.
    Dar cred că barierele speciilor sunt foarte reale.
    Dar este mult mai probabil ca acest lucru să se întâmple din cauza cercetării în laborator și apoi a evadării și atunci vom avea o pandemie… ceea ce va fi mult mai brutal pentru lume decât a fost COVID”, a avertizat el.

    https://www.naturalnews.com/2023-03-23-former-cdc-director-warns-a-great-pandemic-is-coming.html#

    😉JUST IN CASE: Producătorii de vaccinuri pregătesc vaccinul împotriva gripei aviare pentru oameni „pentru orice eventualitate”; națiunile bogate își pregătesc proviziile – Mucenicul’s Blog
    https://mucenicul.wordpress.com/2023/03/21/%f0%9f%98%89just-in-case-producatorii-de-vaccinuri-pregatesc-vaccinul-impotriva-gripei-aviare-pentru-oameni-pentru-orice-eventualitate-natiunile-bogate-isi-pregatesc-proviziile/

    Apreciază

  7. Felix said, on martie 23, 2023 at 10:34 pm

    ONU: „Ne bazăm pe UE pentru a promova Agenda 2030” – Mucenicul’s Blog
    https://mucenicul.wordpress.com/2023/03/23/onu-ne-bazam-pe-ue-pentru-a-promova-agenda-2030/

    Sfântul Nicolae Velimirovici:

    Europa zilelor noastre este cel mai mare Turn babilónic. Cel dintâi turn din Babilón, zidit de oameni din cărămidă, era doar un semn şi-o închipuire a adevăratului şi marelui turn babilónic înfăţişat astăzi de Europa. Europa iudaizată a repetat amăgirea ucigătoare a vechilor Evrei de acum două mii de ani…

    Ce e, aşadar, Europa? Al doilea Ierihon. Întâiul născut al Europei este Papa, iar fiul cel mic al Europei e atheul. S’a spus despre vechea cetate a Ierihonului, când a fost blestemată: întru cel întâiu al lui născut va pune temelia ei, şi întru cel mai mic al lui va pune porţile ei. [Is. Navì 6:26] Ce este Europa? Erezie. Este erezie. Mai întâi arhi-erezia papală, apoi erezia lutherană, apoi cea calvină, apoi cea a ‘sâmbătarilor’, şi tot aşa, aproape fără sfârşit. Şirul tuturor acestor erezii se încheie cu atheismul, adică cu Europenii cei fără de Dumnezeu, lucru nemaiîntâlnit în istoria omenirii, niciodată, niciunde, nici ca număr, nici ca dezlănţuire.

    Că omenirea Europeană a făcut legământ cu moartea şi învoială cu iadul este cel mai vădit lucru dintre toate cele petrecute în istoria lumii în ultimele două sute de ani. Europa întreagă duhneşte a moarte. Universităţile Europene propovăduiesc moartea. Cărturarii Europeni descriu moartea. Oamenii de ştiinţă Europeni fac moartea nemuritoare. Politicienii Europeni lucrează pentru moarte. Dascălii Europeni sădesc moartea în sufletele tinerilor. Imperialiştii Europeni răspândesc moartea în întreaga lume. Revoluţionarii Europeni poartă stindardul morţii. Europa modernă este sinonimă cu moartea. Nu vrea să ştie de viaţa de după moarte; vreţi cu Europa, tovarăşa morţii, sau cu Hristos, împăratul vieţii veşnice?

    Dacă vreţi să ştiţi cum arătau acei urmaşi ai Dreptului Nóe, care au ajuns aşa iute uitători de Dumnezeu şi lăudători de sine, întoarceţi-vă dinspre Răsărit spre Apus, şi uitaţi-vă la Turnul Babel al zilelor noastre, nu departe de voi. În privinţa imboldului şi dorinţei de a zidi, vom vedea că asemănarea merge până la identitate. Aceleaşi porniri şi acelaşi dorinţă stau şi astăzi, ca şi atunci, la temelia şi la plănuirea acelui Turn Asiatic al Babilónului. Răzvrătirea împotriva lui Dumnezeu e pricina bolii şi a constructorilor din vechime, şi a celor noi. În amândouă cazuri, imboldurile sânt slava personală sau naţională, în pofida lui Dumnezeu şi a celor ce cred în Dumnezeu, iar dorinţele sânt de a se face pe sine dumnezei şi de a-şi rândui întreaga viaţă după socoteala şi voia omenească, fără să bage de seamă la Ziditorul cerului şi-al pământului, fără nici o cercetare a voii şi-a proniei lui Dumnezeu. Patru sânt zidurile acestui nou Turn al Babilónului…

    Căci aşa îi învaţă diavolul, tatăl lor. Diavolul i-a învăţat să se ridice împotriva Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Diavolul i-a învăţat, de-a lungul veacurilor şi până acum, să lupte împotriva fiilor lui Hristos, împotriva fiilor luminii, împotriva următorilor Evangheliei şi-ai vieţii veşnice.

    De-a lungul veacurilor, cei ce l-au răstignit pe Messía, Domnul Iisus, Fiul lui Dumnezeu, au făcut din Europa cel mai mare câmp de luptă al diavolului împotriva lui Dumnezeu. Aici este astăzi cel mai mare câmp de luptă al Jidovilor şi al tatălui Jidovilor, diavolul, împotriva Tatălui ceresc, împotriva Fiului Său cel Unul-născut, întrupat din Fecioară, şi împotriva sfinţeniei Duhului Sfânt.

    Toate acestea Europa nu le ştie, şi în aceasta constă toată trista sa soartă, toată tragedia întunecată a popoarelor sale. Ea, mai presus de toate, nu ştie a cui este. Nu ştie cine îi este prieten, şi cine îi este duşman. Nu ştie pe cine să numească Tată şi pe cine Fiu, pentru că este scuipat în ea strămoşescul şi fiiescul, părintescul şi copilărescul. Ea nu ştie nimic în afară de ceea ce Jidovii îi arată drept ştiinţă. Ea nu crede nimic în afară de ceea ce Jidovii îi poruncesc să creadă. Ea nu ştie să preţuiască nimic după vrednicie, până ce Jidovii îi dau cântarul lor ca să măsoare ce-i vrednic. Cei mai învăţaţi fii ai ei sânt cei fără de Dumnezeu, atheii, după reţeta Jidovilor. Cei mai mari oameni de ştiinţă ai ei învaţă că natura este principalul dumnezeu, şi nu este vreun alt Dumnezeu în afară de natură, iar Europa primeşte. Politicienii ei vorbesc ca nişte lunatici despre egalitatea tuturor credinţelor şi necredinţelor, ceea ce Jidovii vor şi îşi doresc, căci le este de trebuinţă ca mai întâi să se facă egali în faţa legii cu Creştinii, pentru ca apoi să prigonească Creştinismul, să-i facă pe Creştini necredincioşi şi să le stea cu călcâiul pe grumaz. Toate devizele Europene moderne au fost alcătuite de Jidovii care l-au răstignit pe Hristos. Democraţia, grevele, socialismul, atheismul, toleranţa tuturor credinţelor, pacifismul, revoluţia universală, capitalismul, comunismul – toate acestea sânt creaţiile Jidovilor sau, mai bine zis, ale tatălui lor, diavolul; toate acestea, pentru a-l defăima pe Hristos, pentru a-l nimici pe Hristos, pentru a aşeza pe scaunul lui Hristos pe Messía lor Evreiesc – antihrist, neştiind nici până astăzi că acela e însuşi satana, tatăl lor, cel ce i-a ţinut în frâul său şi i-a lovit cu biciu-i.

    Fraţii mei, nu este deloc de mirare că Jidovii fac toate acestea împotriva lui Dumnezeu Tatăl şi a Fiului lui Dumnezeu, Domnul Iisus Hristos, pentru că însuşi Domnul Hristos cel înainte-văzător şi fără de greşeală a zis că tatăl lor este diavolul şi poftele tatălui lor vor să facă. E de mirare însă că Europenii, botezaţi şi mirunşi, s’au dat în întregime Jidovilor, încât cugetă cu minte Jidovească, primesc programele Jidovilor, îşi însuşesc lupta Jidovilor împotriva lui Hristos, primesc minciunile Jidovilor drept adevăruri, primesc lozincile Jidovilor ca pe ale lor, umblă pe calea Jidovilor şi slujesc ţelurilor Jidoveşti. Acest lucru este de mirare în vremurile noastre, şi nimic altceva. Toate celelalte sânt mai puţin importante, sau fără vreo importanţă. Dar cel mai important este cum a ajuns Europa Creştină slujitoare a Jidovilor, cum a căzut de la Părintele Luminii şi l-a primit pe diavol ca tată, în toate cugetele, dorinţele şi faptele ei.
    La aceasta se cuvine să cugetaţi, fraţilor, şi în legătură cu aceasta să vă îndreptaţi calea pe care să meargă cugetele, dorinţele şi faptele voastre. Să nu fiţi aflaţi ca fii ai satanei! Hristos să vă fie în ajutor. Amin.

    Extras din Sfântul Nicolae Velimirovici –Prin fereastra temniţei,

    Apreciat de 1 persoană

  8. Duhul Capitanului said, on martie 24, 2023 at 1:00 am

    P

    Apreciază

  9. scortisoara said, on martie 24, 2023 at 10:16 am

    În prag de Buna-Vestire … La noi ,Ceaușescu executat în ziua Nașterii Domnului . Cum isi aleg ei ( ocultii ) zile de sărbătoare ortodoxa pentru a comite atrocități ….pentru a sfida pe Dumnezeu – Cel care a făcut cerul și pămăntul.

    https://www.activenews.ro/cultura-istorie/24-martie-1999-24-de-ani-de-la-bombardarea-Iugoslaviei-27750

    https://www.activenews.ro/stiri-dezvaluiri/„Ingerul-milostiv-sau-Razboiul-atomic-discret-impotriva-sarbilor.-Cele-15-tone-de-uraniu-saracit-aruncate-peste-poporul-sarb-au-lasat-in-urma-moarte-leucemii-si-cancere.-Dusan-Baiski-EXCLUSIV-pentru-ACTIVENEWS-180887

    Apreciază

  10. […] Chiar daca sunt folosite doar impotriva blindatelor, efectele cumplite ale munitiei cu uraniu saraci… […]

    Apreciază

  11. […] Chiar daca sunt folosite doar impotriva blindatelor, efectele cumplite ale munitiei cu uraniu saraci… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.