SACCSIV – blog ortodox

În Lituania, fascismul dus la extrem pe motiv de covid face viața imposibilă celor nevaccinați

Posted in Coronavirus, LITUANIA, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on decembrie 9, 2021

NATURAL NEWS: Extreme covid fascism in Lithuania is making it impossible for the unvaccinated to live

În Lituania fascismul dus la extrem pe motiv de covid face viața imposibilă celor nevaccinați

De  Ethan Huff, 06 Decembrie 2021, Natural News

Lituania, țară baltică, a intrat în cea de-a opta săptămână a tiraniei unui ‘Covid Pass’ extrem de restrictiv, iar acolo fascismul a ieșit din tipare.

Potrivit relatărilor, cei nevaccinați din această țară se confruntă cu o ostracizare și o izgonire tot mai mare din partea societății civile. Ei sunt privați de medicamente, combustibil și alimente – practic, de toate lucrurile de care au nevoie pentru a trăi.

Cei nevaccinați sunt, de asemenea, percheziționați de ofițeri de poliție sub acoperire, intimidați în public, huliți fățiș și atacați de mass-media. Cu alte cuvinte, Lituania a devenit un peisaj infernal pentru cei care nu se conformează.

În momentul de față, se spune că Lituania are cel mai strict regim Covid Pass din toată Europa. Și nu se întrevede niciun sfârșit, deoarece lucrurile devin din ce în ce mai rele pe zi ce trece.

„Fără Pass, eu și soția mea putem intra doar în magazinele mici, care vând în principal produse alimentare, farmaceutice, optice sau hrană pentru animalele de companie”, a relatat un lituanian. „În rest, avem interdicție peste tot.”

La momentul redactării acestui articol, cei care nu au un Covid Pass în Lituania nu au voie să intre în centre comerciale mari sau în supermarketuri. De asemenea, le este interzis să intre în magazinele de îmbrăcăminte.

„Chiar și magazinele second-hand trebuie să aplice interdicția”, precizează relatările. „Nimeni nu poate cumpăra sau vinde fără Pass”. (AFERENT: Așa cum am avertizat, ‘vaccinurile’ împotriva coronavirusului Wuhan (Covid-19) devin rapid semnul fiarei).

„Tehnologie. Cărți. Sănătate și frumusețe. Magazine de diverse. Fără permis, nu putem intra. Suntem alungați.”

Tot nu crezi că injecțiile anti covid fac parte din semnul fiarei?

Până pe la jumătatea lunii octombrie, lituanienilor nevaccinați le era încă permis să cumpere alimente și medicamente. Cu toate acestea, birocrații guvernamentali au considerat că acest lucru era prea permisiv, așa că au schimbat regulile.

Acum, chiar și magazinele alimentare mai mici au fost informate că trebuie să pună în aplicare Covid Pass, altfel vor fi închise. De asemenea, proprietarilor de magazine li se spune că trebuie să permită accesul unui singur cumpărător la fiecare 30 de metri pătrați de spațiu comercial, ceea ce face ca multe afaceri să devină neprofitabile.

„Un cumpărător la 30m pătrați este prea puțin pentru ca multe magazine să supraviețuiască”, avertizează rapoartele.

„Regula birocraților a forțat magazinele să decidă: să își salveze propria afacere sau să ne interzică accesul la cele câteva magazine rămase care ne-au fost permise. Multe magazine – lanțuri și independente – au ales opțiunea de a ne interzice accesul. Ucide sau fii ucis”.

Lanțul de magazine alimentare Lidl, de exemplu, a anunțat la 20 octombrie că va servi doar cumpărătorii ‘care au un Opportunity Pass’. Toate magazinele Lidl din Lituania respectă această nouă restricție.

„Rezultatul: în multe zone, nu mai există niciun loc de unde să cumperi alimente fără un Pass”, avertizează rapoartele. „Supermarketurile ne-au interzis deja accesul din septembrie. Acum și magazinele mici ne interzic. Deci cum să cumpărăm alimente? Online. În piețele în aer liber. Sau călătorind la unul din numărul tot mai mic de magazine unde nu avem  interdicție – *încă*.”

O știre din presa locală a explicat că, în orașele mai mari, s-au format cozi lungi în fața magazinelor care încă îi serveau pe cei nevaccinați. Asta a fost înainte de momentul în care noile mandate au intrat în plină desfășurare, bineînțeles.

„Pentru cetățenii care respectă legea și care nu au permisul, au rămas puține opțiuni de cumpărături: să cumpere online sau să meargă la câteva magazine alimentare mici cu intrare la stradă, la farmacii sau în piețe în aer liber.”

Aproape în toate farmaciile din Lituania se pot face cumpărături doar cu Pass, ceea ce înseamnă că nu este permisă intrarea nevaccinaților. Asta înseamnă că orice persoană nevaccinată care are nevoie de medicamente nu și le va mai putea procura.

Benzinăriile se conformează ceva mai puțin, una din cinci încă mai servește persoanelor nevaccinate. La bănci, au fost instituite măsuri de segregare pentru a îngreuna procesul de deservire a clienților nevaccinați.

Apropo, poliția lituaniană este în favoarea acestui fascism extrem. Acum polițiștii lituanieni se îmbracă în mod obișnuit în haine civile, pretinzând că sunt cumpărători normali, doar pentru a încerca să prindă magazinele în flagrant delict că nu verifică Covid Pass-ul oamenilor.

„Polițiști sub acoperire în civil fac acum raiduri în supermarketuri și centre comerciale, oprind oamenii pentru a le verifica Covid Pass-ul și actele de identitate pentru a verifica dacă este un Pass valabil care aparține acelei persoane”, precizează rapoartele.

„Poliția ține conferințe de presă despre aceste raiduri. Dimensiunea raidurilor poliției este uluitoare. Într-o zi, săptămâna trecută, 200 de ofițeri în civil au făcut raiduri în magazine și centre comerciale. Asta înseamnă 2,5% din numărul total al ofițerilor din țară. Aceștia au efectuat investigații surpriză asupra a 11.700 de persoane. Asta înseamnă 0,4% din întreaga populație.”

Când se va termina totul? Vestea proastă este că nu se va termina. De fapt, restul lumii se poate aștepta la același lucru, deoarece publicul larg a arătat clar că nu există o tiranie suficient de rea pentru a riposta cu adevărat.

„Acesta este un stat polițienesc”, avertizează rapoartele. „Noi sau ei. Othering (othering – este fenomenul prin care unii indivizi sau grupuri sunt definiți și etichetați ca fiind incompatibili cu normele unui grup social). Segregare legalizată. Opinia care era revoltătoare în 2019 a devenit majoritară în 2021. Restricție după restricție, regimul Covid Pass a sfărâmat legăturile care ne țin pe toți împreună într-o societate unită.”

Cele mai recente știri despre tirania injecțiilor anti coronavirus Wuhan (Covid-19) pot fi găsite pe Fascism.news.

Sursele pentru acest articol includ:

TheReaderApp.com

NaturalNews.com

 

Tagged with: ,

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Felix said, on decembrie 9, 2021 at 1:45 am

  Emisarul ONU pentru drepturile omului avertizează că premisele vaccinarii trebuie să respecte drepturile omului

  „Orice obligație de vaccinare trebuie să respecte principiile legalității, necesității, proporționalității și nediscriminării. În niciun caz oamenilor nu ar trebui să li se administreze forțat un vaccin”, a declarat aceasta.
  Totuși, ea menționează că 🤓
  obligativitatea poate fi implementată 😲„doar dacă este strict necesar pentru atingerea unor scopuri convingătoare de sănătate publică”.

  https://www.timesofisrael.com/liveblog_entry/un-rights-chief-warns-vaccine-mandates-must-respect-human-rights/

  Apreciază

 2. Tatiana Belu said, on decembrie 9, 2021 at 8:34 am

  Ei sa speram ca la noi v-a fi mai bine. Politia romana coalizeaza tacit cu nevaccinatii. Politistii nostri sunt destepti iau atitudine si 80%dintre ei sunt crestini adevarati. Au bunici au parinti inca suntem o Nuca Tare. Greu de spart.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Roxana said, on decembrie 9, 2021 at 9:37 am

  Prea multa panica și de partea sataniștilor ce ne conduc dar din pacate și de partea noastră!!! Suntem în postul Crăciunului și nici acuma nu găsim puțină liniște!!
  Sau daca nu avem liniște și nici nu o vrem, ce propuneți? Luăm cu toții exemplul familiei din Germania sau ieșim zilnic cu toții în stradă??? Veniți fraților și cu soluții nu doar cu panica și alarma. Că așa citim de peste 10 ani că a început apocalipsa și că vai și amar ce urmează. Destul!!! Luați exemplul Austriei, tot un stat mic dar care are cetățeni ce ies zilnic in strada. Acesta este drumul și nu sa stăm în fața TV ului, ecranului de calculator, mobilului sa ne miram de ce vremuri trăim.
  Nimic din ce trăim nu s ar fi întâmplat dacă cetățenii nu ar fi acceptat așa ceva! Daca nu am fi acceptat in așa număr mare MASTILE, TESTE ,VACCINURILE devenite și rămase obligatorii( acum se lucrează la schimbarea constituțiilor, a legilor națiunilor că sa se poată impune acest model de societate utopică peste tot!!!

  Apreciază

  • Grg said, on decembrie 9, 2021 at 8:47 pm

   Din mesajul tau se vede ca esti speriata destul de tare. Liniste? E razboi total, e pe viata si pe moarte. E vorba despre semnul fiarei,o mica greseala si te-ai dus in fundul iadului pe vecii vecilor fara cale de scapare. Cu cat aud mai multe stiri ca nu pot face o multime de lucruri fara un anumit ceva, cu atat mai limpede devine ca e ceva foarte putred la mijloc. Acest vaccin este pecetea lui antihrist, despre care se vorbeste in apocalipsa 13, cu cat trece mai mult timp cu atat mai limpede devine acest lucru.

   Crezi ca iesind in strada impiedici uriasul val care vine? Nu asta e solutia. Schimbarea vine din interior. Cu cat esti tu mai luminat cu atat mai luminati vor fi si cei din jurul tau.

   Vremurile astea au fost prezise de mult timp si trebuie sa se intample, si se vor intampla, indiferent daca iasa lumea sau nu in strada. A iesi in strada este egal cu 0 daca in inima si in cap este vraiste.

   Cand poti sa renunti la tot pt Dumnezeu, chiar si la ‘linistea’ ta, atunci ai sa obtii acea liniste adevarata pe care si-o doreste sufletul tau.

   Solutii la indemana: casa la tara, undeva mai departe de oras, mancare si resurse esentiale puse deoparte, un ghizdanel cu ce trebuie, un locusor pe undeva mai deoparte. Iar cel mai important: spovedit, impartasit, impacat cu constiinta.

   ‘Turma mica’, marea majoritate o sa cada. Pt toti este greu, in special pt cei ce cad.

   Ar mai fi multe de spus, poate cu alta ocazie. Doamne ajuta!

   Apreciază

   • Florinache said, on decembrie 10, 2021 at 5:36 pm

    Solutia este data in Apocalipsa si este pocainta. Se repeta de mai multe ori la acest capitol ca desi nenorocirile vor fi foarte mari, din ce in ce mai mari, oamenii tot nu s-au pocait. Pentru ca daca nu crezi, cum sa te pocaiesti. Si cum sa crezi daca nu exista propovaduitori.

    Apreciază

  • Mihai said, on decembrie 10, 2021 at 1:02 pm

   Solutia este simpla: refuz categoric de a face orice compromis cerut de plandemie. 24/24 si 7/7. Restul sunt povesti. Ce sa faci 2h in strada? Cu ce te ajuta? Dar refuzul permanent si asumat de a purta botnita, de a folosi pass-ul si orice altceva din nebunia asta are efect. Are efect ca nu mai vezi un vierme cand te uiti in oglinda, ai demnitate de om, nu te desparti de Dumnezeu prin savarsirea unui pacat, iti faci datoria fata de societate (da, fiecare are datoria lui) si te poti uita in ochii copiilor stiind ca nu ai contribuit direct la distrugerea viitorului lor.

   Si sa n-o mai dam cu Doamne-Doamne de parca El ar fi de vina ca ingaduie sa se intample toate nemerniciile. Ca stie El, ca vedem noi tla-la-la. Este clar ca NU AVEM pandemie si ca deocamdata instantele de judecata ne dau dreptate pt ca astia n-au reusit sa schimbe legislatia suficient de rapid incat sa ne poata obliga legal. Mai mult de atat ce sa ne faca Dumnezeu daca noi nu suntem in stare sa spunem un simplu NU? Doar atat. Un NU este suficient. Mai tarziu fiecare va da raspuns pentru alegerea lui.

   Hai sa lasam ipocrizia si sa nu ne mai dam raniti aiurea pt ca ne-o facem cu mana noastra.

   Apreciază

 4. Petru said, on decembrie 9, 2021 at 10:07 am

  Alegerea viitorului: Să mori de vaccin sau de lipsuri ?

  Apreciază

  • abc said, on decembrie 10, 2021 at 10:43 am

   Saccsiv,
   Am verificat la intamplare vre-o jumatate din numele acestor piloti si intre-adevar stirea este reala. Pilotii de avioane de linie, batrani sau tineri, mor ca mustele de la vaccin.


   Care este presiunea pe avion?
   În timpul unui zbor standard la o altitudine de 10 până la 14 mii de metri, presiunea din cabină este aceeași ca și cum ai fi într-o cabină deschisă sau pe vârful unui munte cu o altitudine de 2.000 până la 2.500 de metri.
   Folosind calcule elementare, la 22 de grade Celsius, vă confruntați cu o presiune de 570 mm Hg, care este cu 190 mm Hg mai mică decât la nivelul mării. Este important să se ia în considerare schimbarea rapidă a gradientului în timpul decolării și aterizării. Puțină lume știe că la o concentrație normală de oxigen în cabină (21%), se menține o umiditate foarte scăzută a aerului (de la 10% la 20%).
   Un zbor obișnuit, care este bine tolerat de tinerii sănătoși, poate fi un test pentru vasele de sânge hipertensive.

   Risc cardiac
   În timpul zborului, inima prezintă stres crescut datorită modificărilor tonusului vascular, creșterii rezistenței vaselor pulmonare și ischemiei miocardice.
   Factorii stresanți precum zgomotul, vibrațiile și frica măresc concentrația de catecolamine, care provoacă tahicardie.
   O creștere a ritmului cardiac poate declanșa circulația anormală a impulsurilor electrice în mușchiul inimii, provocând astfel aritmii. Datorită diastolei scurte, miocardul este deficitar în oxigen, în urma căruia se poate dezvolta un atac ischemic și chiar un atac de cord.
   Dacă o persoană suferă de insuficiență cronică a ventriculului stâng, vasospasmul pulmonar poate duce la edem pulmonar.

   Efect asupra vaselor de sânge
   La altitudini mari, presiunea atmosferică și concentrația de oxigen din mediu scad. Corpul încearcă să compenseze aceste fluctuații prin spasmul vaselor periferice și redirecționarea sângelui către organele vitale. Astfel, tensiunea arterială și ritmul cardiac cresc.

   Cheag de sânge într-un vas
   Scăderea fluxului sanguin în extremitățile inferioare și organele pelvine contribuie la formarea cheagurilor de sânge, care pot migra și provoca blocarea arterei pulmonare.
   Această afecțiune cea mai gravă și potențial fatală poate fi prevenită prin consumul de lichide suficiente și prin plimbări scurte în jurul cabinei la fiecare 2 ore.

   Dupa ce scrie mai sus, pare extrem de riscant sa te vaccinezi cu chestia aia de stie toata lumea ca provoaca cheaguri de sange si apoi sa te urci in avionul de linie ca sa-ti petreci ore in sir la mii de metri inaltime.
   Cu siguranta ca daca nu ereau vaccinati anticovid acei piloti ar fi fost si astazi in viata.
   Fa te rog un articol pe aceasta tema, ca aici se poate vedea din avion cat de ucigas este un astfel de vaccin

   Apreciază

   • abc said, on decembrie 10, 2021 at 2:35 pm

    Da, vad, dar ar fi util unu cu chiar imaginea asta ce prezinta numarul si apoi mai jos numele fiecarui pilot.
    Poate in felul asta ingeleg si unii gugustuci ca nu-i de joaca cu aceste vaccinuri.
    Si apoi invita-i, pe cei ce au indoieli, sa caute singuri date despre fiecare pilot.
    E evident, e …. imposibil sa nu i se aprinda fiecarui om un beculet in cap vazand lista asta.

    Apreciază

   • Florinache said, on decembrie 10, 2021 at 5:40 pm

    Dar de ce nu mor si pasagerii?

    Apreciază

   • abc said, on decembrie 10, 2021 at 8:48 pm

    Florinache,
    Fiindca timpul petrecut la aprox 0.8 atmosfere este foarte mic comparativ cu pilotii de linie.
    Si altceva: poate ati observat ca au inceput sa cada si avioanele privbate ce circula pe la 2.500 m inaltime. Explicatia este ca si la aia in cabina, este aprox aceeasi presiune ca la cei de linie, fiindca in avioanele mici nu este un sistem de presurizare. Si acolo daca la pilot ii vine rau, nu exista un copilot care sa redreseze avionul.

    Apreciază

  • Mihai T said, on decembrie 10, 2021 at 2:24 pm

   Cel care a postat tweet-ul zice că a crescut cu 1700 % nr. piloţilor decedaţi, în 2021 faţă de 2020. Dar cel care a comentat tweet-ul a calculat şi el, şi decesele au crescut cu 3500 % (adică de 35 de ori).
   Decese ale piloţilor în SUA:
   2019: 1
   2020: 6
   2021: 211 (pe 8 decembrie 2021)
   Pentru cei care nu ştiu, piloţii de aviaţie trec prin verificări perioadice ale stării de sănătate. Sunt condiţii medicale care opresc pe pilot de la a efectua zboruri. Aceste verificări sunt cu atât mai dese cu cât pilotul manevrează un avion mai important. În SUA sistemul e ceva de genul ăsta: o dată la doi ani pentru cei care zboară cu avionul personal, o dată pe an pentru cei care pilotează avioane-cargo, o dată la jumate de an pentru piloţii de pe aeronavele de pasageri. Deci dacă moare un pilot activ (din motive de sănătate), deja treaba asta ridică semne de întrebare. Iar dacă mor cu sutele – în anul când au apărut ”vaccinurile covid” … ce ar putea fi oare ? …

   Apreciază

   • abc said, on decembrie 10, 2021 at 8:50 pm

    Te rog pune un link cu situatia de la 8 decembrie 2021.
    E incredibil, e fantastic cu ce se intampla.
    Am aratat situatia cu sep 2021 la vreo vaccinati si saracii se schimbau la culoare intelegand crima ce se desfasoara la nivel mondial.

    Apreciază

 5. Ioana said, on decembrie 9, 2021 at 11:39 am

  Sfântul Ioan Gură de Aur – Antihrist va sta în templul lui Dumnezeu, va desființa toate religiile și i se va aduce închinare în bisericile (lăcașurile) de pretutindeni (vezi Grecia cu acees cu 666 în biserici și noua religie mondială prin unirea tuturor păgânismelor)

  „Să nu vă amăgească cineva pe voi nici într-un chip, că nu o să vină mai întâi apostazia şi nu o să fie descoperit omul păcatului, fiul pierzării, potrivnicul şi cel ce se înalţă mai presus de tot ce se zice Dumnezeu sau închinare, încât să şadă el ca un Dumnezeu în templul lui Dumnezeu, arătându-se pe sine că ar fi Dumnezeu” (2Thes. 2:4).

  Despre Antihrist vorbeşte aici şi descoperă o mare taină. Ce este apostazia? Pe însuşi Antihrist îl numeşte „apostazie“, ca pe unul ce va urma să piardă pe mulţi şi să-i apostazieze, după cum zice şi Hristos: „Încît să smintească, de ar fi cu putinţă, şi pe cei aleşi (Math. 24:24)”. Şi îl numeşte pe el „omul păcatului“, căci va lucra şi va pregăti pe alţii să lucreze nenumărate lucruri cumplite. Iar „fiul pierzării” îi zice lui pentru că şi pe el se va pierde. Dar cine este acesta? Oare Satana? Nicidecum; ci va fi un om oarecare ce va primi toată lucrarea lui [Satan].

  „Şi cel ce se înalţă mai presus de tot ce se zice Dumnezeu sau închinare“. Căci nu va aduce la idolatrie, ci va fi un împotrivitor lui Dumnezeu (ἀντίθεός), care va desfiinţa toţi zeii (πάντας καταλύσει τοὺς θεοὺς), şi va porunci să fie el închinat în locul lui Dumnezeu, şi va şedea în templul lui Dumnezeu, nu numai în cel din Ierusalim, ci în Bisericile (Ἐκκλησίας) de pretutindeni.

  „Arătându-se pe sine, zice, că ar fi el Dumnezeu“. Nu a spus „zicîndu-se“, ci încercând a se dovedi; căci va face şi lucruri mari şi va arăta semne minunate.

  (extras din Sfîntul Ioan Gură de Aur – Omilii la epistola a doua către Thessaloniceni, traducere de m. Filotheu Bălan după PG 62:482

  Apreciază

 6. Roxana said, on decembrie 9, 2021 at 11:55 am

  Aha! Nu sunteți nici voi mai buni că presa oficială!
  Cenzurați ce nu va place!!
  Păcat!

  Apreciază

 7. Cristian Daniel said, on decembrie 9, 2021 at 1:20 pm

  despre ce se intampla in Lituania se vorbeste prea putin, atentia media este indreptata pe ce e in Austria, Germania, Franta, Italia, eventual Australia, foarte putine lucruri despre Lituania (aici si pe activenews.ro parcă am gasit informatii)…intr-adevar, e cumplit ce se intampla acolo, aduce foarte mult cu Australia, tară devenită între timp lagar experimental covid. si ce ma mira este ca lituanienii accepta lantul, nu am auzit de proteste (poate nu stiu eu), par resemnati si ascultatori…

  Apreciază

 8. As muri da nu acuma said, on decembrie 9, 2021 at 1:55 pm

  Cu recunostinta pentru tine frate Saccsiv si munca ta. Am postat acelasi comentariu si pe OrtodoxINFO si sa afle cat mai multi.
  Cu adanca pretuire pentru toti cititorii care au dus vorba mai departe.
  Sursa:
  http://piersicuta.blogspot.com/2013/02/dr-johann-loibner-originea-si-istoria.html?m=1

  Scuze dar stiu ca blogurile mai pot fi date jos, asa ca postez tot continutul articolului. E lung dar foarte bun:

  ___________________________
  Mi s-a intamplat o chestie nemaipomenita, pe care cu mare drag vreau s-o impartasesc cu voi. Dupa 6 ani de cand ma informez si tot citesc aproape zilnic despre vaccinare (concluziile mele le puteti citi AICI), nu credeam ca voi avea sansa de a mai afla informatii noi si deosebit de pretioase, care sa intregeasca intr-un mod extraordinar puzzle-ul. Si totusi m-am inselat. L-am descoperit pe dr. Johann Loibner!

  In noiembrie 2010, dr. Loibner a tinut o prelegere la Conferinta Coalitiei Anti-Cenzura (AZK), pe care am ascultat-o deja de cateva ori cu o incantare imensa. Rostirea adevarului despre frauda vaccinarii pare a fi si pentru el o misiune existentiala (Lebensaufgabe), asa cum simt ca este pentru mine.

  Am tradus si am adaptat prelegerea lui, va doresc sa va fie de folos asa cum mi-a fost mie!

  Pentru anumite teme specifice am solicitat si obtinut permisiunea dlui dr. Loibner sa completez si cu pasaje traduse din cartea lui „Vaccinarea – Afacerea cu nestiinta” (Impfen – Das Geschäft mit der Unwissenheit). Pentru vorbitorii de germana: va recomand cu toata caldura aceasta carte, este o comoara!!
  Dl. dr. Loibner mi-a scris asa: „Va multumesc pentru mesajul dvs. imbucurator. Inca suntem in minoritate, dar zi de zi aceasta minoritate devine tot mai numeroasa. Propaganda este din ce in ce mai agresiva, dar dogma vaccinarii va cadea cat de curand, cum a cazut si cortina de fier. Nu trebuie sa ne asteptam sa avem succes imediat, trebuie doar sa continuam sa rostim adevarul. Va acord permisiunea de a traduce si de a publica prelegerea mea si pasaje din cartea mea. Mult succes in continuare pe drumul adevarului! Cu salutari si pretuire, Johann Loibner”

  Dr. Loibner incepe prin a se prezenta. De origine din Steiermark (Austria), nascut in 1944, a practicat initial 7 ani ca medic de tara. Deja dupa scurt timp a fost nevoit sa constate ca medicina din ziua de azi (adica inca de atunci!!) este dictata de „negustori”. Sa-i dam cuvantul.

  Dr. Loibner: „Legiuni intregi de negustori ies la atac zilnic, pentru a le spune medicilor ce boli exista si ce sa faca impotriva lor. Prin cabinetul meu treceau aproape zilnic vreo 60 de pacienti si un prieten mi-a spus odata „Pe la tine se perinda regimente intregi de oameni!” – moment in care mi-a devenit clar ca nu doream sa continui cu aceasta modalitate de a practica medicina si ca nu de aceea devenisem medic, pentru a distribui produsele industriei farmaceutice. Atunci am renuntat la acel cabinet profitabil si, impreuna cu sotia mea, m-am retras intr-un cabinet privat si am luat-o de la inceput. Cam in acea perioada aparuse cu mare tam-tam o boala despre care noi, medicii, auzisem in timpul studiului doar cu titlu de „in alte roluri”… Este vorba de „meningoencefalita de capuse” [sic!]. Pana in perioada aceea boala asta nu jucase absolut nici un rol deosebit in categoria meningitelor, dar dintr-o data a capatat o importanta mare imediat ce aparuse pe piata vaccinul. Tot in acea perioada am avut ca pacienti un grup de sportivi care mi-au solicitat sa le fac vaccinul respectiv, din cauza ca ei alergau mult prin padure. Pentru cine isi aminteste, in primii ani isteria cu meningoencefalita de vara (FSME) pornea de la ideea ca toate capusele (care ar fi fost cauza bolii) traiau in padure! Abia cu multi ani mai tarziu s-a „descoperit” brusc ca acele capuse de fapt traiau peste tot, prin iarba, pe campie, la nivelul gleznei, nicidecum prin padurile intunecate (dar dadea bine la frica ideea de dusman care asteapta in intuneric sa ne ia gatul!). Cert este ca le-am facut sportivilor vaccinurile solicitate. Pe vremea aceea nu aveam de-a face asa mult cu vaccinurile… adica le faceam, inclusiv copiilor mei, dar fara sa fiu informat suficient despre ele. Unul din sportivi s-a imbolnavit grav la cateva ore dupa ce-l vaccinasem. M-a sunat sotia lui, ca nu-si mai poate misca deloc capul, ca are dureri ingrozitoare si febra mare. Imediat mi-am dat seama ca era meningita. Locuia nu departe de mine, asa incat m-am dus sa-l tratez; tratamentul (homeopatic) a durat 3 zile si am reusit sa-l pun pe picioare fara sa fie nevoie sa se interneze. La cateva luni dupa acest incident, in cabinetul meu privat, m-a cautat o mamica al carei copil se imbolnavise de neurodermita dupa acelasi vaccin; multi oameni stiu ce inseamna asta, eczeme si suferinta ingrozitoare. Mai tarziu am mai cunoscut o mamica a carei fetita se imbolnavise de astm dupa acelasi vaccin. O alta mamica m-a cautat pentru ca fetita ei paralizase partial dupa acelasi vaccin; pana sa vina ca sa incerc s-o tratez, fetita a murit. Dupa toate aceste intamplari am inceput sa studiez tematica vaccinarii, incepand de la originea ei istorica si pana la aspectele microbiologiei.”

  Dr. Loibner: „Intre timp o cunoscusem pe dna Anita Petek-Dimmer [o alta oponenta a vaccinarii, care crease in Elvetia site-ul aegis.ch – n.m.] si am creat si eu impreuna cu sotia mea aegis.at pentru austrieci, apoi am inceput sa tin prelegeri la diverse simpozioane despre vaccinare. N-a durat mult si un mare producator de vaccinuri a solicitat la Consiliul Medicilor din Austria (Ärztekammer) sa mi se ia dreptul de a practica medicina, descriindu-ma in rechizitoriul respectiv ca fiind „un antivaccinalist militant”. Pot sa va asigur ca nu am grenade la mine 😉 In fine, 3 ani a durat procesul, dupa care mi s-a oferit compromisul de a avea voie sa practic medicina daca aveam sa incetez a mai tine prelegeri despre vaccinare. Ei, dar eu sunt de origine din Steiermark, acolo sangele nu e suc de zmeura 😉 Am continuat evident sa-mi tin prelegerile, iar producatorul de vaccinuri s-a adresat direct ministrei sanatatii de pe vremea aceea. Aceasta s-a consultat cu comitetul disciplinar (Ehrenrat) care ii verifica pe medici daca sunt „demni de incredere din toate punctele de vedere”. Cu alte cuvinte, nu pacientii sunt intrebati, ci acest comitet disciplinar il verifica pe medic. Asa ca membrii acestui comitet disciplinar m-au intrebat daca voi continua cu prelegerile mele. Le-am raspuns ca da. Consecinta a fost ca in 2009 mi s-a ridicat licenta de a mai practica medicina. De la autoritatile landului Steiermark am primit urmatoarea confirmare in scris: „Se confirma prin prezenta interzicerea dreptului de a mai practica, decizie luata pentru protectia opiniei publice si din cauza pericolelor pentru sanatatea publica.” (!!) De asemenea, „[dr. Loibner] este liber sa-si exprime parerile, dar nu ii este permis sa influenteze pacientii nestiutori.” (!!) – e de ras sau de plans?

  Update 2014: Intre timp dr. Loibner a fost complet reabilitat, Curtea Superioara din Austria i-a redat licenta ridicata in mod fraudulos!!

  Vaccinarea exista de cand lumea!

  Dr. Loibner: „OK, acum incepem prelegerea. In 2009 am vazut deja cu totii ce consecinte are o propaganda pe scara mondiala [se refera la „pandemia” de gripa porcina, n.m.] si va spun ca in prelegerea mea este vorba in esenta de un singur lucru: sa incepem cu totii sa GANDIM, sa ne intrebam CE ni se povesteste, CINE ne povesteste si DE CE ni se povesteste. […] Toate autoritatile medicale sustin ca vaccinarea este cea mai efectiva si de succes metoda a medicinei moderne impotriva bolilor, ca vaccinarea a eradicat variola, poliomielita etc. etc. etc. Si acum va povestesc ceva ce nu stiati. Practicienii naturopati, cum ar fi Kneipp, Hahnemann, Brucker, Hildegard von Bingen (autoritati istorice in domeniul medical german), nu au vaccinat niciodata. De ce? Veti spune „Pai evident ca nu au vaccinat, caci vaccinarea este o inventie a timpurilor moderne.” Nu, va inselati, vaccinarea exista de cand lumea. In India si in China se vaccina in masa cu secole in urma. Variola a existat dintotdeauna si pe vremea aceea se vehicula pe buna dreptate teoria ca abia cine supravietuia variolei era un individ puternic. Vaccinarea se facea sub numele de „variolare” (Variolation), iar inoculatorii nu erau medici, nu erau specialisti, erau oameni obisnuiti care mergeau prin toate comunitatile si „inoculau” (de multe ori contra bani grei pe la curtile nobililor), dupa care isi vedeau de treaba lor si plecau mai departe, fara a-i interesa ce se intampla ulterior cu „inoculatii”.

  Perspectiva istorica: vaccinarea = un act politic!

  Dr. Loibner: „Regimentul de infanterie rusesc Lituania nu accepta de ex. decat barbati cu urme de variola pe fata, adica „barbati adevarati”, care erau ce-i drept mutilati, dar despre care se credea ca rezista la orice, ca aveau o natura f. puternica din moment ce supravietuisera variolei. La fel, pe vremea aceea traficantii de sclavi isi „inoculau” toti sclavii de sex masculin: se facea o taietura pe piele si acolo se picura lichidul care anterior fusese luat din basicile variolice ale bolnavilor de variola. Asta era „inocularea”. Cei care aveau norocul sa supravietuiasca erau vanduti pe bani buni. Cand Napoleon a vazut aceasta procedura de „vaccinare asiatica”, a fost incantat si – lucru pe care nu-l stiu multi – Napoleon este cel care a introdus si a ordonat vaccinarea obligatorie in Europa! Cand mai auziti pe cineva afirmand ineptii de genul „vaccinurile sunt un progres al medicinei”, ganditi-va doar ca pe vremea lui Napoleon, cand s-a introdus vaccinarea obligatorie, nu existau nici un fel de documentari stiintifice, nu exista obligatia de a aduce nici cea mai mica dovada de efectivitate a procedurii inocularii, nu existau autoritati medicale care sa aprobe folosirea inocularii, nu existau comisii medicale, ceea ce se ordona de sus era implementat fara nici un fel de opozitie. Ca atare, nu au existat aici nici un fel de consideratii legate de sanatate, vaccinarea obligatorie introdusa de Napoleon a fost un act politic!! Napoleon era general de armata! Tot Napoleon a introdus si serviciul militar obligatoriu, tot Napoleon a introdus si numerele la case; de ce? pentru ca avea nevoie sa stie in ce cartiere, in ce case mai exista barbati pe care sa-i recruteze!! Pentru ca avea nevoie de „soldati puternici” ca sa cucereasca lumea, Napoleon a ordonat ca mai intai toti copiii de sex masculin din spitalele Frantei sa fie vaccinati astfel (in ideea ca cei slabi vor fi eliminati si vor ramane doar cei puternici), apoi au venit la rand si soldatii.”

  Dr. Loibner: „Asta ca sa va lamuriti ce este de fapt vaccinarea din perspectiva istorica. Iata o asa numita „adeverinta de vaccinare cu variola protectiva” (Schutzpocken-Impfungs-Zeugnis), datata din 1860.

  Vaccinatul era obligat sa vina la medic in decurs de 7 zile dupa vaccinare si i se confirma cu hartiuta asta ca a supravietuit „variolei protective” (!!?). Ca atare, daca vaccinatul ramanea sanatos (ceea ce se intampla cu aprox. 80-90%, restul mureau sau ramaneau fie paralizati, fie orbi), atunci primea un post militar. Ceea ce se intampla aici nu era altceva decat o interventie in selectia naturala! In decurs de cativa ani dupa vaccinarea masiva, cei mai multi dintre oamenii bolnavi/bolnaviciosi dispareau, iar celorlalti li se explica „Gata, acum suntem protejati!” – acelasi lucru s-ar intampla azi daca i-am „eradica” pe toti cei bolnavi sau mai slabi, evident ca ar ramane numai cei sanatosi!! De fapt asta a fost intreaga idee din spatele vaccinarii obligatorii introduse de Napoleon. Napoleon nu era un filantrop, nu era un binefacator, nu-l interesau drepturile oamenilor!. Toata actiunea asta este inca o dovada ca vaccinarea nu a protejat niciodata pe nimeni, vaccinarea avea grija doar ca cei bolnavi sa dispara mai repede, fiindca doar cei extrem de sanatosi supravietuiau. Cei care supravietuiau nu supravietuiau datorita, ci in ciuda vaccinarii si doar pentru ca aveau o natura extrem de sanatoasa. Medicii de casa erau singurii care constatau ravagiile facute de vaccinuri (oameni orbi, surzi, paralizati sau vatamati neurologic in urma vaccinarii). De aceea, de exemplu, in Dresda s-a format in 1890 Asociatia Medicilor impotriva Vaccinarii Obligatorii, careia s-au alaturat apoi medici din intreaga Europa (Der Impfspiegel, 300 Aussprüche ärztlicher Autoritäten, Dresden 1890, Kommissions-Verlag von T. Winter). Interesant este ca pe vremea aceea (deci in perioade nedemocratice!!) medicilor care se pronuntau impotriva vaccinarii nu li se faceau nici un fel de dificultati, in timp ce astazi, in „paradisul democratiei”, medicii sunt amenintati cu procese disciplinare daca indraznesc sa critice public vaccinarea! Asta spune multe.”

  Teoria anticorpilor

  Dr. Loibner: „Timp de zeci de ani pe vremea aceea li s-a povestit oamenilor legat de vaccinarea impotriva variolei cum ca „prin vaccinare alungam boala dinspre inauntru inspre inafara, o scoatem din corp” (!!??). Abia prin 1905 a venit Paul Ehrlich cu teoria lui cu anticorpii. Evident, si aia era tot o teorie, el nu vazuse in viata lui un anticorp, iar ceea ce biologia moleculara intelege azi printr-un anticorp este cu totul altceva! Anticorpii sunt pur si simplu imunoglobuline pe care organismul le are si le-a avut dintotdeauna si care se inmultesc intotdeauna in functie de imbolnavirea/vatamarea care se cere vindecata. Organismul uman stie dintotdeauna sa se vindece, nu are nevoie de chimicale injectate ca sa invete ceea ce stie dintotdeauna. Apoi, provaccinalistii afirmau ca vaccinul variolic ofera protectie pe viata! Reclama e sufletul comertului, nu-i asa? Ei, cand s-a vazut clar, de ex. dupa batalia de la Leipzig sau dupa razboiul germano-francez, ca apareau din nou epidemii grave de variola, au venit cu versiunea ca protectia dureaza doar 7 ani si dupa aceea trebuie facut rapel. Cand si aceasta afirmatie s-a dovedit a fi o iluzie, au venit cu ideea de rapel dupa 3 ani!”

  VACCinarea lui Jenner

  Dr. Loibner: „Ei, dar ce-a facut de fapt Edward Jenner? Ca tot se sustine in mod eronat ca Jenner a inventat vaccinarea antivariolica… Nu este adevarat. Jenner a avut doar ideea ominoasa de a lua lichidul din basicile variolice de la oameni si a le picura in uterele vacilor moarte! Va intrebati care era avantajul? Pai se taia uterul, de fapt toata burta vacii, se turna inauntru lichidul de la basicile variolice ale oamenilor bolnavi si din asta se obtineau galeti intregi de ser pentru vaccinuri!!!!!! De acolo vine si cuvantul VACCinare, de la latinul vacca… Datorita vaccinarii obligatorii impuse de Napoleon, vaccinurile devenisera marfa extrem de pretioasa, iar Jenner nu a facut decat sa aiba ideea „geniala” cu care a pus bazele industriei vaccinarii!! Napoleon si Edward Jenner sunt de fapt parintii industriei vaccinarii.”

  „Eradicarea” poliomielitei

  Dr. Loibner: „Va reamintesc ce a spus Iulius Caesar: Quid volumus, credimus libenter. Cand oamenii sunt in mare restriste si cineva le promite ajutor, ei sunt dornici sa creada!! Vaccinarea antivariolica a fost un succes atat de mare pentru industrie, incat n-a durat mult si au trebuit sa apara noi vaccinuri! Institutul Pasteur (nava-mama a producatorilor de vaccinuri) era extrem de inventiv. Asa au aparut vaccinul tetanic, vaccinul impotriva tuberculozei, adica BCG-ul, care a fost in sfarsit interzis [nu si in Romania, din pacate – n.m.], dupa decenii intregi in care s-a vazut ca mai mult vatameaza decat foloseste, apoi polio… Sa fim seriosi, poliomielita nu a disparut datorita vaccinarii, ci in primul rand fiindca se schimbasera conditiile de alimentatie a populatiei! Ganditi-va ca dupa razboi principalele „alimente” disponibile erau zaharul si faina alba. Si eu in copilarie mancam zahar de foame… si asta era la ordinea zilei in orasele industrializate. Era mereu lipsa de carne, lapte, paine, legume, fructe. In schimb nu se ducea lipsa de zahar, de inghetata, de sucuri indulcite (apa, zahar, arome si coloranti), toate aceste produse au dus la o distrugere a capacitatii organismului de a metaboliza zaharul si la o permanenta hipoglicemie latenta in populatie. Ei, iar vara, pe caldura, cand oamenii depuneau eforturi fizice si mai faceau vreo boala la care corpul reactioneaza cu febra si cu scaderea (si mai mare) a glicemiei, hop aparea si paralizia, repede diagnosticata ca poliomielita! Poliomielita acuta era comparabila clar cu Polyneuritis diabetica (inflamarea terminatiilor nervoase la diabetici). Dr. Benjamin Pincus Sandler identificase dealtfel acest context si, in zona unde avea el influenta, reusise sa reduca masiv imbolnavirile cu „polio” prin simple modificari ale alimentatiei la pacientii lui (Diet prevents polio, Benjamin Pincus Sandler, 1951, Lee Foundation for Nutritional Research, Milwaukee). Cazurile de „polio” au disparut mai apoi si mai mult dupa ce au aparut frigiderele si congelatoarele si s-a reglat din nou aprovizionarea alimentara!”

  Dr. Loibner: „Mai tarziu, adica in ultimii 40 de ani, a inceput adevarata inflatie de vaccinuri: pojar, tuse convulsiva, rubeola, rujeola, HiB, hepatita, oreion, meningoencefalita de vara, gripa aviara, gripa porcina, HPV etc. etc. etc. Un coleg medic imi spunea odata ca nici nu avusese habar ca exista atatea boli periculoase inainte sa apara vaccinurile respective” 😉

  Parintii vaccinarii moderne
  Dr. Loibner: „Printre parintii vaccinarii moderne nu avem voie sa-l uitam pe Robert Koch, care a declarat la vremea lui ca e suficient ca un singur bacil sa se apropie de tine si gata, te-ai infectat cu toate alea si te imbolnavesti fatal! Robert Koch de ex. pretindea sume enorme de la guvern pentru cercetarile lui, drept pentru care cancelarul de atunci, Caprivi, a afirmat public „Poate ca va veni vremea cand stiinta va parea servitoarea industriei, insa acel moment nu a venit inca” [dar acum cu siguranta traim acea vreme!! n.m.]. Sa nu-l uitam nici pe Paul Ehrlich, un chimist (fost medic militar) care a fost sponsorizat masiv de firma Farbwerke Hoechst pentru toate „descoperirile” lui; una din expresiile lui favorite era „trebuie sa invatam sa tragem la tinta chimic” (wir müssen chemisch zielen lernen) ;-)) Mai era si Emil von Behring, cel mai „dastept”, care a inventat „antitoxinele” pt. tetanus, difterie etc., care umbla pe la ministerele sanatatii ca la el acasa, care a primit si premiul Nobel datorita relatiilor exceptionale cu oameni foarte suspusi si s-a lasat celebrat ca „salvatorul copiilor”… Era milionar, isi achizitionase sute de hectare de pamant ca sa-si poata creste caii de la care obtinea serul pentru vaccinurile difterice si, fiind el un negustor mai smecher decat toti ceilalti, a pus si bazele firmei farmaceutice Behring. Negustor excelent!”

  Eradicarea bolilor

  Dr. Loibner: „Ei, dar sa ne referim si la alt aspect. Se tot vorbeste de eradicarea bolilor. Oameni buni, nu putem sa eradicam nici un fel de boli!! Nu putem decat sa eliminam conditiile care duc la imbolnaviri, sa imbunatatim standardul de viata!! Ciuma a disparut fara vaccinare, doar prin imbunatatirea conditiilor si standardului de viata! Daca OMS si consortii ar avea cu adevarat grija sanatatii oamenilor, ar duce politica de informare, in loc de propaganda si manipulare prin frica sau prin amenintari. Nu trebuie uitate conditiile sociale in care aveau loc „epidemiile”: 4-5-6-7-8 oameni in niste camere minuscule, intunecate, fara apa curenta, fara frigider, fara calorifere, fara haine adecvate, fara ingrijire adecvata… Abia cand aceste conditii s-au schimbat, au disparut si epidemiile.
  Si mai e un aspect. Peste toate pluteste fantoma molipsirii, asta e cuvantul magic – „boli contagioase”. Ei bine, ca sa vedeti cat de departe se mergea cu aceasta paranoia absolut nefondata, am descoperit intr-un ziar austriac referiri la anul 1876, cand primarul unui orasel austriac interzisese copiilor sa ia parte la inmormantari atunci cand mortii decedasera de variola sau scarlatina, caci se temea ca nu cumva copiii sa se „molipseasca” de la mortii din sicrie (!!??). Va dati seama cat de adanca este ideea preconceputa despre „molipsire”?? La 3 zile dupa moartea mamei copiii nu aveau voie sa participe la inmormantare, ca nu cumva virusii sa iasa din sicriul inchis si sa sara pe copii!!”

  Ce este boala?

  Dr. Loibner: „Acum sa fim clari: boala este intotdeauna o consecinta a unor lipsuri (nutritionale, igienice, sociale) sau a unei vatamari (intoxicare, otravire, rani, arsuri, frig, dezechilibru psihic si sufletesc, depresii, resemnare etc.). Numai asa apar bolile, nicidecum prin intermediul unor microorganisme „rele” care ne ataca din exterior. Microorganismele sunt dintotdeauna prezente, ele coexista cu organismul uman, dar nu sunt niciodata cauza vreunei boli. De asemenea, bolile precum variola nici nu au disparut in intregime, in saracia din Africa mai apar si acum cazuri, tocmai din aceste cauze, care nu se lasa „eradicate” prin injectii. Cand se mai gaseste vreun caz de variola, hop si expertii de la CDC (Centers for Disease Control) care „constata” repede: Stati, ca de fapt e vorba despre altceva, ba e un virus de herpes sau de varicela, ba e un virus de variola atenuat, dar niciodata nu e vorba despre autenticul virus de variola (ala e eradicat, conform surselor oficiale), ei sustin ca l-ar fi izolat si l-ar tine „prizonier” in doua laboratoare cu securitate maxima: unul in Novosibirsk si altul in Atlanta 🙂 Si atunci de ce in 2003, inainte de razboiul din Iraq, soldatii si personalul medical au fost vaccinati impotriva variolei, daca virusul variolei a fost eradicat? Nu cumva din cauza ca „virusul variolei” nu se prea supune directivelor OMS si nu sta cuminte in laboratoarele unde e „izolat”?”

  Scarlatina

  Dr. Loibner: „Multi se intreaba de ce lipseste scarlatina din schema de vaccinare. Medicina alopata admite ea insasi ca nu s-a reusit crearea vreunei protectii prin vaccinare (dar sa nu credeti ca nu s-a incercat si acest vaccin!!). Dupa definitia medicinei alopate, scarlatina este o boala contagioasa (sic!), ai carei agenti patogeni sunt streptococii, tratamentul e musai sa fie cu penicilina (sau alt antibiotic, depinde ce reprezentant farma l-a vizitat cel mai recent pe medic), totul simplu ca buna ziua. Ei bine, scarlatina este cel mai bun exemplu pentru a contrazice ideile preconcepute despre aparitia unei boli, despre molipsire, imunitate si gravitatea bolii. In manuale se pomeneste „scarlatinella” ca fiind forma cea mai usoara, pe care dealtfel o intalnim cel mai frecvent in tarile civilizate. Scarlatina apare in forme grave abia atunci cand conditiile de viata nu sunt ideale (hrana, imbracaminte, ingrijire, locuinte, hipotermie mare etc.). […]
  Nu degeaba exista termenul „bolile copilariei”. Organismul copiilor reactioneaza la modificari sau la stres mult mai vehement decat al adultilor. Eczeme, eruptii, febra, voma, inflamare a glandelor, dar si reactiile starii de spirit cum ar fi teama, furia, gelozia, toate sunt mult mai puternice la copii decat la adulti. Nu dintotdeauna bolile copilariei au fost categorisite drept boli contagioase, dar de cand au aparut antibioticele pe piata gandirea medicala s-a fixat pe explicatia cea mai comoda: daca se poate stabili prin analize prezenta unei bacterii in organismul pacientului, atunci pacientul a fost „infectat”. Nu mai intreaba nimeni de unde a aparut bacteria, ce rol joaca ea cu adevarat in procesul vindecarii, cum se face ca dispare singura si fara antibiotice etc. Se vehiculeaza ipoteze prin care streptococii stau mereu la pândă pe jucarii, pe lingurite, inainte erau toti obsedati cu dezinfectarea, dar acum se pare ca nici bacteriofobii nu mai cred in aceste masuri de „prevenire”, caci ei se bazeaza pe puterea antibioticelor de a distruge toate bacteriile. Pe vremea cand practicam medicina de familie, m-am convins de absurditatea ideii de molipsire cand o mamica a venit la mine cu fetita ei care se imbolnavise de scarlatina de 7 ori intr-un an, desi nimeni altcineva din jurul ei nu facuse boala! Abia dupa ce am sfatuit-o pe acea mamica despre modificarea alimentatiei copilului si mai ales a obiceiurilor gresite de imbaiere, fetita nu a mai facut niciodata scarlatina. Ulterior am putut constata ca nici in familiile cu mai multi copii nu faceau toti scarlatina, deci nici vorba de molipsire. Din experienta mea de peste 35 de ani am observat ca unei imbolnaviri de scarlatina ii precede mai intotdeauna o stare de hipotermie, la care se adauga factorii personali ai pacientului. Ei, in istoria vaccinarii au fost facute multe incercari de a dezvolta un vaccin anti-scarlatina, care ar fi urmat sa „protejeze” la fel cum afirma ei ca protejeaza orice alt vaccin: infipt seringa, creat anticorpi, bla-bla-bla… Ei, ghinionul industriei farmaceutice a fost tocmai faptul ca scarlatina odata facuta nu da imunitate, poate fi facuta de multe ori si mai ales este si usor de diagnosticat!! Nu se poate impune un vaccin impotriva scarlatinei fiindca atunci chiar ca ar iesi la iveala cosmarul provaccinalistilor, acela ca vaccinurile nu ofera absolut nici un fel de protectie!! Scarlatina este una din bolile pe care se poate dovedi cel mai usor ca teoria vaccinarii nu sta in picioare.”

  Cauzele bolilor

  Dr. Loibner: „Inca o data: fara lipsuri si vatamari suntem sanatosi!! Acestea sunt cauzele imbolnavirilor, nimic altceva! Ni se serveste insa basmul ca bolile ne sunt aduse de „dusmanii” nostri, bacteriile si virusii, acum cativa ani erau si prionii (vezi BSE), despre care nimeni nu stie ce sunt si cu ce se mananca (pun intended). Iar in ziua de azi mai avem si inventatorii de boli: H5N1 gripa aviara, BTV virusul limbii albastre, H1N1 gripa porcina. Asteptam cu nerabdare si interes alte inventii, doar de-aia majoritatea virologilor lucreaza in industria farmaceutica. Ei au microscoapele de electroni si diagnosticheaza intr-un „laborator de referinta” (Referenzlabor), cu alte cuvinte daca am avea si noi o caruta de bani ca sa ne facem laboratorul nostru propriu, unde am analiza acel virus si am ajunge la alte rezultate, ei ar afirma ca rezultatul nostru nu are nici o greutate, fiindca ei au un „laborator de referinta”! De acolo a iesit dealtfel si H1N1, iar basmul asta nu cred ca mai e nevoie sa-l dezvolt acum. Un alt inventator celebru este o firma de vaccinuri austriaca (intre timp cumparata de americani, evident). Cand au dezvoltat vaccinul respectiv, au afirmat ca o boala care este o simpla consecinta a insolatiei (da, ma refer la meningoencefalita de vara, initial prezenta doar in Europa centrala) ar fi fost de fapt un mare bau-bau provocat de capuse infectate cu virusi. Repet, boala este doar o consecinta a insolatiei netratate; nici un medic nu poate constata o meningoencefalita de vara, tot ce poate constata el este o meningita, adica o inflamare a meningelui, orice altceva nu poate fi constatat decat in laborator. Si evident ca vinovatele sunt capusele, doar toti oamenii au oroare de capuse. Am auzit deja f. multi oameni care nici nu mai spun „Mi-am facut vaccinul contra meningoencefalitei de vara”, ci „Am fost la vaccinul anti-capuse”; ideea fixa a capuselor-vampir purtatoare de virusi ucigasi deja s-a infipt bine in creierul lor. Ganditi-va si la gripa aviara, ati vazut gaini bolnave? Groaznic, oribil, buhuu… Era evident ca trebuia sa vina randul capuselor, caci ele sunt paraziti care sug sange, oamenii au dintotdeauna o panica arhaica la asa ceva si asta ii face usor de manipulat.”

  Virusul – instrumentul de propaganda nr. 1

  Dr. Loibner: „Ajungem si la instrumentul de baza al propagandei: virusul. Totul este virus. Cu 2000 de ani in urma, un alt doctor pe nume Aulus Publius Celsus a incadrat toate cauzele necunoscute ale bolilor in categoria virus (= otrava). Virus era conform acestei definitii tot ceea ce ne vatameaza, ceea ce ne face rau. Pe vremea romanilor existau trei cauze de deces mari si late: sabia dusmanului, otrava soacrei sau a rivalului/rivalei (pe asta o identificau imediat ca otrava), iar toate celelalte erau virus, adica tot o otrava, dar neidentificata. Iar ideea asta fixa s-a prelungit pana azi. In 1937, un specialist in igiena numit Kollath (autor de manuale la Universitatea din Rostock) scria in cartile lui despre „virusul invizibil” (!!??). Abia din 1940 avem la dispozitie microscopul de electroni, cu care putem observa elemente celulare pe care le numim virus, dar care in realitate sunt cu totul altceva, caci ceea ce azi se numeste virus este in realitate ceva produs de insusi organismul nostru (de aceea se vorbeste si de virusi endogeni), este ceva care face parte din sistemul imunologic al corpului uman si din procesul de vindecare generat de organism, care provoaca de ex. febra (reactia de aparare a corpului), care provoaca transpiratia, aparitia bacteriilor care ajuta la eliminarea tesutului bolnav sau vatamat etc.”

  Dr. Loibner: „Asadar virusul este arma propagandistica numarul unu, o notiune demonizata pana la extrema. In mass-media gasim afirmatii paradoxale: „Virusul este uneori inofensiv, alteori este rau.” Inofensiv este de exemplu cand virologii incep sa sune alarma la gripa de vara; pai normal ca gripa de vara este inofensiva. Gripa/Raceala este o boala care are de-a face cu frigul, cu hipotermia si cu racitul, cu punct culminant intre sfarsitul lui ianuarie pana la jumatatea lui februarie, asta e de sute de ani asa si nu se va schimba niciodata, indiferent ce nume ii dam si ce cauze ii atribuim. Dupa aceea mai auzim, tot pe ton amenintator, „Virusurile sunt supuse mutatiilor” – pai, oameni buni, asta e o realitate banala, virusul nu poate exista de unul singur, ca intr-o camera goala; orice virus comunica permanent cu elementele mediului in care sa afla, isi schimba forma si proprietatile, este intr-o mutatie permanenta. De aceea nici nu exista nici pana in ziua de azi o metoda precisa pentru izolarea totala a unui virus, nemaivorbind ca nici macar in cazul in care ar exista o astfel de metoda, nu exista dovada ca virusurile ar cauza imbolnavirile. In orice caz, virusurile se modifica permanent, sarcina lor este trasata de insusi organismul uman, de a se adapta la mediul in care traiesc. Ah, iar dupa aia atentie, ca „virusul devine agresiv, a ucis deja 400 de oameni!” (citim prin ziare). Sau, marele bau-bau, „un virus a evadat dintr-un laborator” si vine sa faca ravagii. Scenarii puerile à la James Bond.”

  Dr. Loibner: „Va rog sa cititi cu atentie (si sa nu cadeti de pe scaune!) urmatorul pasaj dintr-un manual pentru medici din anul 1971 referitor la virusul pojarului (manualul se cheama Boli ale copilariei, autori: Lust, Pfaundler und Husler, editura Urban si Schwarzenberg, München, Berlin, Viena, 1971; Krankheiten des Kindesalters, Lust, Pfaundler und Husler, Urban und Schwarzenberg Verlag, München, Berlin, Wien, 1971):

  „Virusul zboara
  Virusul pojarului zboara din camera in camera,
  se cunosc deja anumite directii;
  el zboara in camera de vizavi si in camera de vizavi-stanga sau vizavi-dreapta,
  in camera de deasupra, dar niciodata in camera alaturata.”

  Da, da, asta e materialul pe care s-au specializat medicii pe vremea mea si – chiar daca va vine sa radeti in hohote – nici in ziua de azi nu s-au schimbat multe in aceasta perspectiva asupra bolilor. Un student la medicina in ultimul an, confruntat cu intrebarea „Ce este un virus?” va raspunde aproape intotdeauna „Un virus este un germen patogen”. Asta a invatat, asta da mai departe. Nu l-a vazut, dar a vazut poze colorate si a citit despre el in manuale. Despre vaccinuri stie mai putin decat cei prezenti aici, la aceasta conferinta; noi ne informam intens pe aceasta tema de ani de zile, el din pacate nu are timp. In aproape 10 ani de studiu de medicina, va pot spune ca se facea un singur curs de 2 ore de „tehnica vaccinarii”, adica ne invatau cum sa infigem seringa! In rest, medicii nu sunt mai informati despre vaccinare prin prisma studiului lor decat oricare alt om. In ziua de azi se pun diagnostice de genul meningoencefalita de vara, gripa aviara, gripa porcina, boli pe care nici un medic nu le poate constata in mod credibil si justificabil din punct de vedere medical. Nu mai e nevoie de doctor, nu mai e nevoie practic nici de pacient, caci luam o proba de sange si o ducem la acel „laborator de referinta” care „testeaza”, iar cand testul iese „pozitiv”, atunci am imbulinat-o. Acest test este evident construit tot de producatorii de farmaceutice si de virologii care lucreaza pentru industria farmaceutica. In traducere: lumea medicala se multumeste cu acel test, nu mai intereseaza daca omul este puternic sau slabit, nu mai conteaza mediul in care traieste, cum se alimenteaza, daca era racit frecvent inainte, daca avea constipatii, infectii si inflamatii, nu mai conteaza stilul lui de viata, starea psihica etc., nu mai avem nevoie de aceste informatii, caci testele de sange sunt un instrument incredibil de puternic. Prin aceste teste putem proclama boli, legi, epidemii, ordonante de la ministerele sanatatii, toate doar in functie de un simplu rezultat al analizelor de laborator… fara medic, fara pacient. Ah, iar producatorii din industria farmaceutica ies in castig material de doua ori: o data pentru test, o data pentru vaccin. Sa fie masa bogata!

  Ce este gripa?

  Am citit nu cu mult timp in urma intr-un ziar austriac declaratiile unui profesor de igiena pe tema „Vaccinarea gripala – pro si contra”: „Virusii autentici de influenza sunt niste bilute mici, cu un diametru de cateva miimi de milimetru. Aceste bilute au o platosa puternica alcatuita din proteine, iar in aceasta platosa se ascund instrumentele care ii permit virusului sa patrunda in caile respiratorii. Virusul lichefiaza apoi stratul protector al mucoasei, pentru ca tot mai multi virusi sa poata ataca acolo celulele. In acest vartej viral capata si bacteriile posibilitatea de a patrunde la mucoase si de a se depune acolo – ceea ce duce la o superinfectie”. Astea sunt scenariile science-fiction ale provaccinistilor.

  Traducere:
  El (virusul!) zboara in toata lumea!!
  Inainte ca gripa sa aterizeze la dvs.:
  Vaccinarea antigripala!!
  Acum!!

  Dr. Loibner: „Iata mai sus o pagina din ziarul pentru medici la care sunt abonat: o pagina de propaganda ca model despre cum se specializeaza medicii mai departe dupa studiu. Da, gripa zboara prin lume: mai intai in Argentina, dupa aia fuga la Moscova, de acolo in Canada, apoi repede pe Baleare… Titlul preferat al publicatiilor: „Urmatorul val de gripa vine cu siguranta!”. Si evident grafica foarte sugestiva: intre tataie si nepotel zboara virusurile la greu!” Ati observat si cum virusurile au intotdeauna nume de tari sarace, virusi din Hong Kong, Taiwan, virusi egipteni, virusi indieni, africani etc.? Normal, cu asemenea locuri homo occidentalus asociaza intotdeauna ideea de pericol, murdarie, suprapopulatie si molipsire cu infectii. In Austria mai vine in ianuarie si virusul de la Moscova… Totusi, un virus de Zürich nu va exista niciodata, nici vreun virus de Manhattan sau de Wall Street 😉 Cat de mult se potriveste aici citatul din cartea lui Oswald Spengler de la inceputul secolului trecut („Declinul Occidentului”, Der Untergang des Abendlandes): „Adevarul? Ce este adevarul? Trei saptamani munca de presa si toata lumea cunoaste adevarul; motivele acestuia raman irefutabile atata vreme cat exista bani pentru a le repeta neintrerupt.”

  Dr. Loibner: „Doamnelor si domnilor, gripa nu este altceva decat o consecinta a hipotermiei! De aia se si chema influenza di freddo! Este o boala bazata pur si simplu pe raceala si nu are nimic de-a face cu molipseala. Daca vreti sa raciti, dvs. sau copiii dvs., faceti efort sustinut seara, dupa aceea stati mult timp in cada cu apa fierbinte, apoi stati putin in frig, sa va scada brusc temperatura, iar a doua zi – daca organismul este slabit (de ex. pe fond de stres sau nesomn etc.) – ati si facut una din multele forme de gripa, cu dureri musculare, cu dureri in gat sau in urechi, cu febra, cu tuse, eventual si cu pneumonie etc. Pe vremuri se spunea „gripa de cap” (Kopfgrippe), „gripa de burta” (Bauchgrippe), azi nu mai exista decat gripa de virus (Virusgrippe). Hahnemann si Kneipp recomandau prevenirea gripei astfel: imbracaminte adecvata (atentie, nu infofolire!!), aerisit bine dormitorul, miscare zilnica la aer curat, alimentatie sanatoasa etc. Ei, pentru partizanii vaccinarii lucrurile stau cu totul altfel. Pentru ei gripa (influenza) nu este nicicum consecinta hipotermiei, combinata cu un mod de viata stresant si gresit (pentru ca asta ar insemna ca oamenii sa isi asume raspunderea pentru propriile actiuni!), pentru inventatorii si producatorii de vaccinuri gripa (influenza) este consecinta unica a unor infectii intamplatoare cu virusii de influenza, care ataca organismul uman prin molipsire. Aici nu mai avem voie sa ne intrebam de la cine porneste de fapt molipsirea!! Nu mai avem voie sa ne intrebam de ce doar unii oameni se imbolnavesc si altii nu. Nu mai avem voie sa ne intrebam de ce acei virusi se inmultesc si devin agresivi taman pe vreme friguroasa. De asemenea, este inutil sa ne intrebam cum de reuseste un virus sa provoace atatea forme diferite de influenza. Ah, evident, aici ramane posibilitatea ca ulterior, in functie de stadiul cercetarilor, sa mai introducem niste categorii de virusi sau sa-i punem sa execute mutatii. In felul asta intreaga teorie capata iz stiintific si deschide drumul catre dezvoltarea in fiecare an a unui nou vaccin „specific” pentru o „noua gripa”. Posibilitatile sunt nelimitate, piata de desfacere abia asteapta.”

  Bacteriile si rolul lor in procesele biologice de vindecare

  Dr. Loibner: „Si haideti sa vorbim si despre bacterii, ca tot suntem manipulati sa credem ca bacteriile ar fi dusmanii nostri. Uitati-va la un deget care se umfla si face puroi dupa o contuzie grava. Ce face aici corpul uman? Corpul genereaza bacterii de puroi (Eiterbakterien), globulele albe genereaza un focar de puroi, care apoi se sparge sau este deschis de chirurg, dupa care puroiul iese impreuna cu ceva substante straine. Organismul, prin sistemul imunitar, nu are altceva de facut decat sa elimine tot ceea ce nu-si are locul in corpul nostru. Asta e singurul motiv pentru care corpul produce aceste bacterii, care sunt componente ale celulelor umane si fac parte din procesele importante de vindecare, fiecare are rolul ei. Nemaivorbind ca ele exista in fiecare celula a noastra, organismul are de nu stiu cate ori mai multe bacterii decat celule! Ah, si cand puroiul iese din rana, stati linistiti, ca nu se duce nici la muschiul inimii sa-l manance, nici la creier sau mai stiu eu unde; cand procesul de vindecare se sfarseste, bacteriile sunt distruse de sistemul imunitar! Sistemul imunitar si dealtfel intreg organismul nostru, cand nu se intervine cu chimicale, sunt o minune a naturii!
  Virusul „vizibil” este un simplu purtator de informatii (Informationsträger) in cadrul organismului, care declanseaza diverse programe biologice, imunologice, cum ar fi febra. Fiindca si boala este in esenta un proces de vindecare. Organismul nostru este construit de asa natura, incat reactionam de ex. prin febra, prin frisoane etc. Ce este de fapt febra? Cresterea energiei, a temperaturii, afluxul sangelui acolo unde este nevoie, pentru ca ceea ce este vatamat si bolnav in corp sa poata fi „ars” si apoi indepartat, eliminat. Respiratie plina de oxigen… Detoxifiere… Dezintoxicare… Procese imunologice efective… Toate acestea se intampla odata cu febra. Cand febra si-a indeplinit misiunea, da inapoi. Tusea, ce este tusea? Tusea nu este altceva decat o forma de eliminare. In urma racelii sufera plamanii, ei sunt motoarele prin care se efectueaza schimbul de caldura in organism; la o raceala, din cauza hipotermiei si umezelii, sunt vatamate milioane de celule ale plamanilor; ei, acele celule trebuie eliminate prin tuse! Tusea convulsiva nu este decat o eliminare foarte puternica de celule vatamate ale plamanilor. Fiecare inflamare este rezultatul unei vatamari anterioare (hipotermie, raceala, intoxicare, trauma etc.) si duce in mod natural la vindecare, daca nu se intervine cu chimicale pentru astuparea simptomelor. Si plansul este un proces de vindecare…” […]

  Tetanosul

  Dr. Loibner: „Sa vorbim si despre tetanos. Tetanosul era supranumit „boala razboaielor”, aparea mai ales la batrani, la diabetici si in tarile sarace, unde si in ziua de azi inca mor nou-nascutii din cauza de tetanus neonatorum. Va intrebati de ce mor acei bebelusi? Fiindca intra intr-o acidoza de subnutritie; din cauza subnutritiei nu-si pot activa metabolismul necesar pentru vindecarea taieturii ombilicale si eliminarea tesuturilor necrotice. Cand suntem sanatosi, organismul genereaza bacterii de puroi (Eiterbakterien), care sunt pline de oxigen, iar ranile noastre se vindeca foarte repede. Cu cat o rana se vindeca mai greu, cu atat capacitatea de aparare a organismului este mai slabita (la anumiti oameni bolnavi de cancer s-a constatat ulterior ca inainte de diagnostic avusesera rani care pareau sa nu se mai vindece – organismul nu mai era capabil sa se regenereze). Cand este vorba de persoane subnutrite (fie in razboi, fie in tarile sarace), atunci corpul nu mai este capabil sa genereze decat bacterii anaerobe, care favorizeaza evident eliberarea toxinelor tetanice (care au rolul de a elimina tesuturile moarte). Chirurgii de pilda stiau dintotdeauna: cand o rana sangereaza, nu exista nici un pericol de tetanos. Cand organismul este insa atat de slabit din cauza subnutritiei si sangele circula extrem de prost, corpul incearca disperat prin intermediul tetanospasminei sa trimita sangele in regiunea cu rana, pentru a vindeca sau elimina tesuturile vatamate. De asemenea, se pare ca tetanosul poate aparea si la traume fara rani deschise. Se pune atunci intrebarea: de unde vin bacilii de tetanos in acest caz? Caci doar se sustine ca bacteriile Clostridium tetani provin din exterior, din pamant murdar, din fecale, din cuie ruginite etc. Mai exista si tetanos puerperalis (cel care apare dupa operatii) cu care sunt speriate cel mai efectiv gravidele sa-si faca vaccinul in sarcina. Nici in asemenea cazuri bacteriile nu pot veni din afara. Explicatia incercata de medicina alopata este ca acele clostridii, care in mod normal traiesc si in flora intestinala, ajung cumva pe rana de la operatie (cezariana etc.). Adica la o cezariana chirurgii desfac si intestinul, ca sa treaca bacteriile din fecale direct pe rana operatiei? Sa fim seriosi.”

  Dr. Loibner: „Dar sa revenim la rani si la bacteriile tetanice. Se afirma ca e suficient ca un singur bacil de tetanos sa ajunga intr-o rana si gata, vai, apare tetanosul. Acest bacil cica s-ar inmulti extrem de repede si apoi ar ataca intregul organism. A fost insa stabilit stiintific ca acesti „agenti patogeni” nu cauzeaza nici un fel de tetanos in tesuturi sanatoase. Vaillard si Rouget au experimentat injectand cobailor tone de bacili tetanici si nereusind sa provoace nici un fel de tetanos. Abia cand provocau o vatamare a tesuturilor aparea si tetanosul. Se mai cunosc dealtfel si alte boli in care joaca un rol acest tip de bacterii numite Clostridium. Toate aceste bacterii indeplinesc un rol biologic la bolile unde exista tesuturi moarte si lipsa de oxigen. Ma refer la C. perfringens (gangrena gazoasa sau miozita clostridiana), C. histolycum (la septicemii), C. botulinum (botulism), C. difficile (la catar intestinal grav cu necroze, aparut ca o consecinta a abuzului de antibiotice). Ca atare, este mai mult decat evident ca in toate aceste cazuri nu bacteriile sunt cauza bolilor, ele apar doar ca o consecinta a unor vatamari din cu totul alte cauze. Aceste bacterii indeplinesc un rol biologic in procesul eliminarii tesuturilor distruse si nu se raspandesc niciodata in tot corpul, ci se gasesc doar in zona ranita. Ulterior, cand tesuturile necrotice au fost eliminate, nu mai pot fi gasite nici acolo bacteriile tetanice. Ca atare, nu este vorba de agenti patogeni cauzali aici, ci mai degraba de agenti biologici metabolizanti in slujba vindecarii.”

  Dr. Loibner: „In tesuturile sarace in oxigen ale ranii se dezvolta in celule bacterii anaerobe (clostridiile). Bacilii tetanici elibereaza tetanospasmina sau tetanolysina, care la anumiti oameni produc niste contracturi musculare intense, adica tetanos. Aceste crampe musculare au unicul scop de a transporta sangele catre locul unde s-a produs rana/trauma. Este vorba de oameni al caror metabolism este grav vatamat din cauza subnutritiei sau a unei nutritii proaste cronice sau a diabetului etc. Daca organismul reuseste ca prin aceste contractii masive ale muschilor sa imbunatateasca cantitatea de oxigen din rana, atunci vindecarea acesteia poate continua. Cu cat ajunge mai mult sange oxigenat la rana, cu atat se modifica si situatia din punct de vedere biochimic. La fel ca la oamenii sanatosi, acum incep si bacteriile aerobe, bacteriile de puroi (Eiterbakterien) pline de energie sa-si faca treaba de a elimina tesuturile distruse si de a accelera vindecarea. In trecut, cand tetanosul era mai des intalnit si in tarile vestice, tratamentul zonelor ranite ale bolnavilor de tetanos se facea printre altele prin oxigenoterapie masiva, pentru imbunatatirea calitatii sangelui bolnavului. La oamenii sanatosi, cu o circulatie a sangelui normala, orice rana este alimentata cu suficient oxigen, de aceea acolo intotdeauna vom gasi la lucru doar bacterii aerobe si tetanosul este exclus.”

  Dr. Loibner: „Toxicologul german Louis Lewin a reusit dealtfel la 30 de ani dupa „descoperirea” de catre Emil von Behring a celebrei „antitoxine” tetanice sa darame ipoteza conform careia organismul uman ar fi capabil sa produca antitoxine. Citat Lewin: „Nu exista absolut nici o otrava cunoscuta chimic care sa poata fi introdusa animalelor si sa provoace in sange producerea unui antidot care a) sa contracareze efectul otravii sau b) sa previna efectul vreunei otravi. In experimentele mele am demonstrat printre altele pe exemplul ariciului, despre care se stie ca are o rezistenta innascuta impotriva unor otravuri, ca aceasta capacitate nu se afla in sange si ca un ser obtinut din sangele ariciului si injectat altor animale nu le protejeaza pe acestea de o otrava la care ariciul ar supravietui… Nu exista nici un alcaloid si nici un glicozid, nici o substanta otravitoare de oricare alta natura cunoscuta din categoria substantelor anorganice sau organic-sintetice care sa poata fi prevenite prin serologie.” (Louis Lewin, Otravuri si otraviri, a 6-a editie, 1992, Ed. Haug; Gifte und Vergiftungen, 6. Aufl. 1992, Haug-Verlag).”

  Despre nocivitatea si inutilitatea vaccinurilor pe baza exemplului tetanosului puteti citi si ce spune dl. dr. Friedrich Graf.

  Despre boli si bolnavi

  Dr. Loibner: „Ca un rezumat, sa stiti ca in realitate nu exista decat doua tipuri de boli. S-a impamantenit ideea ca daca exista jdemii de vaccinuri, atunci exista si jdemii de boli. Asta sustin doar inventatorii de boli. In calitate de medic cu o experienta de 40 de ani, va pot spune ca exista doar doua tipuri de boli: boli usoare si boli grave. In Germania, Austria, Elvetia, tarile europene civilizate, toate bolile impotriva carora se vaccineaza cu atata panica decurg la persoane sanatoase intr-un mod absolut inofensiv. Cateva zile febra, apoi tuse sau eruptie etc., dupa care se termina totul relativ repede. Bolile grele se manifesta grav doar acolo unde oamenii au un sistem imunitar precar si conditiile sunt asemanatoare cu cele din perioada „epidemiilor”. Cu cuvintele unuia dintre cei mai cunoscuti patologi din secolul trecut, Wilhelm Osler (1849-1919): „Nu ma intereseaza cum se numeste boala, ci cine este bolnavul!”.”

  Dr. Loibner: „Azi ar trebui sa ne preocupe alte „epidemii”: obezitatea la copii (nu stiu cum e in Elvetia sau Germania, dar la noi in Austria un copil din 4 este obez, vezi copii de 14 ani cu 80 de kilograme, acesti copii vor avea boli cronice grave peste 15-20 de ani!!), apoi depresii, sinucideri printre adolescenti, supramedicatii (vezi Ritalin, tranquilizers, calmante, antibiotice date ca tictac-urile), alergii si boli autoimune, diabet. Impotriva acestor „epidemii” nu auzim nici un fel de revolta medicala, nici un fel de grija exprimata inflamatoriu si propagandistic cum se intampla cu vaccinurile. Copiii se umfla de fast food si de cola, stau zile intregi in fata televizorului, asta nu ne deranjeaza, dar la rujeola trebuie sarit repede cu vaccinul, „trebuie recuperate golurile in schema de vaccinare”.

  Oponenti celebri ai vaccinarii

  „[…] De-a lungul istoriei au existat foarte multi oponenti ai vaccinarii. Immanuel Kant, de pilda, marele ganditor, a afirmat ca nu este normal sa se injecteze substante straine in organismul uman (cu atat mai putin proteine animale sau chiar embrioni de fetusi avortati prin care se creeaza terenul de fertilizare pentru virusi). Russell Wallace (pentru care vaccinarea era un atac la adresa drepturilor omului), George Bernard Shaw (care a vazut la prima mana minciunile si inselatoriile industriei vaccinarii), Gandhi a vazut si el ce ravagii facuse ocupatia engleza in India si a caracterizat vaccinarea scurt si la obiect: „o afacere murdara”. Lorenz Böhler, unul din cei mai mari chirurgi ai istoriei, dupa care a fost numit si un spital in Viena, a fost primul care a descoperit ca un os rupt se vindeca! Inainte de descoperirea lui, un picior rupt era pus un an de zile in ghips, caci oamenii nu aveau habar despre procesele de vindecare din organismul uman! Böhler a introdus noua procedura prin care osul rupt trebuia sa stea in ghips doar niste saptamani si – nota bene – el interzicea orice vaccin tetanic in aripa lui de spital! Stia el de ce.”

  Totul este dat deja de natura!

  Dr. Loibner: „Ne apropiem de sfarsitul prelegerii… Eu tin de multi ani aceste prelegeri, dar la una din ele m-a interpelat un spectator cu intrebarea: „Dle doctor, ati explicat totul foarte clar, dpdv istoric, dpdv al biologiei moleculare, dar pana la urma treaba asta cu vaccinarea nu este oare o intrebare legata de atitudinea fata de viata sau de viata insasi?” Si avea dreptate. Credeti ca viata este doar o intamplare? Este o intamplare faptul ca fiecare din noi este unic si diferit de celalalt? Sau o fi totul doar un nimic, un nimic sortit distrugerii? Oare virusii si bacteriile cu care tot suntem amenintati exista ca sa ne starpeasca, sa ne eradicheze pe noi? Dar atunci de ce ne-au lasat in pace pana acum? De ce nu ne-au mancat pe toti de la bun inceput? Sunt doi cercetatori americani (Essex si Kanki, 1988) care au afirmat ca virusii ne-au lasat in viata ca sa aiba si urmasii lor ceva de haleala 🙂 Anita Petek-Dimmer spunea mereu in prelegerile ei ca noi, oamenii, suntem atat de aroganti incat ne place sa credem ca putem noi imbunatati natura, creatia deja existenta. Nu exista asa ceva. Noi nu putem decat distruge. Daca exista Dumnezeu si el a avut un plan cu noi, lucrurile deja apar in alta lumina: bolile ne sunt date ca sa ne vindecam, ratiunea si discernamantul trebuie folosite individual, totul este deja dat de natura, noi trebuie doar sa ne folosim asa cum trebuie de tot ceea ce ne este dat!”

  Dr. Loibner: „Mai am o imagine, care exemplifica perfect de ce boala si sanatatea sunt o chestiune a terenului, a mediului (Milieu).”

  Dr. Loibner: „De ce anume are nevoie un astfel de bebe mic? In poza asta aveti de exemplu un bebe nascut prematur. CE anume ii trebuie lui? Nu-i trebuie decat MAMICA lui. Inca dinainte de a se naste ii cunoaste vocea, ii cunoaste bataile inimii, asta e tot ce-i trebuie unui bebelus! Iar ei vor sa desfiinteze mamele, rolul asta sa-l dam altcuiva! Repede la cresa cu copiii, de la cateva luni sa-i abandonam acolo… asa se practica autodistrugerea omenirii. Ce este o mama? O mama este o „inventie” incredibila, o mama este cel mai frumos si mai maret lucru din lumea asta! Si ce fac concernele farmaceutice? Se gandesc permanent la alte si alte metode prin care sa-i faca pe bebelusi ciur de vaccinuri, cum sa ii injecteze cu cat mai multe, la 2 luni, la 4 luni, la 6 luni, la 12 luni, la 18 luni si tot asa. E clar ca trebuie sa luam atitudine si sa ne opunem acestei politici de distrugere. Cand venim pe lume, toti suntem inzestrati cu toate mecanismele de vindecare de care avem nevoie pe parcursul vietii. Plantele, animalele, oamenii, toti avem rostul nostru pe lume si suntem destinati sa traim, sa ne dezvoltam, sa dam mai departe ceva din noi insine. Iar daca vom constientiza aceste aspecte, putem avea curajul de a iesi in lume fara sa ne temem de bacterii sau de virusi si fara sa ne lasam terorizati si manipulati de propaganda industriei farmaceutice. Va multumesc pentru atentie!”
  ___________________________

  Doamne ajuta!

  Apreciat de 2 persoane

 9. dd_2d said, on decembrie 9, 2021 at 2:06 pm

  In lumea noua doar initiati vor intra. Daca nu esti om nou nu o sa poti trai in societate. Adevarul ca nu o sa vrei oricum daca esti crestin cat de cat.
  Totul este o plasa de prins pesti din ape

  Apreciază

 10. dmaximilian said, on decembrie 9, 2021 at 2:24 pm

  Apreciat de 1 persoană

  • scortisoara said, on decembrie 10, 2021 at 5:06 pm

   Statul ar trebui dat in judecata pentru abuzurile savarsite asupra poporului , pentru traumele pe care le-a provocat .

   Apreciază

 11. Elena said, on decembrie 9, 2021 at 3:52 pm

  Certificatul COVID devine obligatoriu pentru toți angajații! Ce diferențe sunt față de certificatul verde
  09 Dec 2021 • 12:09
  https://www.antena3.ro/actualitate/nou-certificat-verde-emis-persoane-o-doza-vaccin-diferente-622276.html

  Apreciat de 1 persoană

 12. Bond said, on decembrie 9, 2021 at 4:17 pm

  Cine îl protejează pe Arafat ?!

  Apreciază

 13. Elena said, on decembrie 9, 2021 at 4:45 pm

  Legea certificatului verde la muncă, modificată complet sub alt nume. Ce prevede ”certificatul de boală”
  https://www.antena3.ro/actualitate/certificat-verde-schimbat-proiect-lege-depus-alexandru-rafila-psd-622249.html
  1 day ago

  Legea PSD o va anula pe cea care exista deja si care se referă doar la cadrele didactice si medicale, proiect depus deja la comisia de sănătate de la Camera Deputaților.
  Liberalii însă nu prea vor varianta PSD și sunt pregătiți sa vina cu amendamente

  Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţ despre obligativitatea certificatului verde: „Va ţine cont strict de numărul infectărilor”
  „O să fie tot un certificat electronic pentru că nu avem cum să-l validăm în alt mod

  https://www.antena3.ro/emisiuni/subiectiv/ministrul-sanatatii-alexandru-rafila-certificat-verde-622359.html

  Deci mai merge fără buletin sau card de sănătate electronic dar fără certificat Covid electronic nu mai poţi rămâne în câmpul muncii, nu-ţi mai poţi hrăni familia (nu poţi face atât de multe teste chiar şi plătite de salariat).
  Se tot spune că în biserică nu se va solicita dar fără să rămâi în câmpul muncii nu-ţi poţi întreţine familia.

  Apreciază

 14. Ioana said, on decembrie 9, 2021 at 11:16 pm

  INSTANȚA DECLARĂ ILEGAL COVIPASUL, ÎN BELGIA FRANCOFONĂ
  Tribunalul regional din Valonia (Belgia) a declarat ilegal certificatul verde în prima instanță. Autoritățile din Valonia vor face recurs.
  Link în primul comentariu.
  Guvernul valon a primit ordin să suspende aplicarea acestuia, sub sancțiunea unei amenzi de 5000 euro/zi de întârziere. Dar guvernul regional ignoră decizia instanței și zice că rămâne aplicabil certificatul vieții. Desigur, va plăti amenzile din banii contribuabililor.
  În ordonanța sa, instanța a reținut că restricțiile aplicate populației sunt disproporționate și restrâng libertatea cetățenilor în ceea ce privește obiectivele urmărite.
  „Instanța constată contradicția decretului valon cu dreptul european și dreptul la protecția datelor cu caracter personal, discriminarea cetățenilor fără justificare obiectivă și științifică, lipsa demonstrării unei măsuri proporționale precum și posibilitatea lăsată cetățenilor să decidă singuri impunerea certificatului verde”. Decizia adaugă că nu s-ar demonstra că documentul impus ar fi singura alternativă la o nouă carantină.
  O acțiune similară împotriva certificatului verde se judecă de ieri la Tribunalul de Primă Instanță din Bruxelles. (Cristian Niculescu – Facebook)

  https://www.rtbf.be/info/belgique/detail_illegalite-du-covid-safe-ticket-en-wallonie-le-gouvernement-wallon-fera-appel-de-la-decision?id=10888990&fbclid=IwAR0-RLMYG1r9y7IpjzeFvx5ng38HjTp8bYwUsIpo2ZTeonM13K4rxF1X7_E

  Apreciază

 15. Elena said, on decembrie 10, 2021 at 10:20 am

  Renate Weber, despre obligativitatea certificatului verde la job: „Suspendarea contractuală este o problemă”https://www.antena3.ro/emisiuni/subiectiv/renate-weber-despre-certificatul-verde-obligatoriu-la-job-622483.html
  de Gabriel Dano | 09 Dec 2021

  Avocatul Poporului, Renate Weber, a vorbit, joi, la Antena 3, despre obligativitatea certificatului verde la job, afirmând că suspendarea contractului de muncă este o prevedere problematică din punct de vedere al Constituției și Codului Muncii.
  00:00
  „Văd că o dată se impune ca acest certificat COVID să fie prezentat la toată lumea ca să acceadă la locul de muncă, deci îmi imaginez că activitatea de telemuncă s-ar putea desfășura fără nicio problemă. Văd, într-adevăr, că în acest certificat se prevede nu doar testul PCR, ci și testele antigen și acelea într-o proporție foarte mare sunt suportate de la bugetul public și pentru angajatorii privați și pentru cei din sectorul public, dar mai văd pe de altă parte o prevedere pe care eu personal nu înțeleg cum aș putea să o pun în concordanță cu prevederi constituționale și cu cele din Codul Muncii, respectiv suspendarea contractului de muncă pentru cineva care, de exemplu, nu ar dori să se încadreze în niciuna din aceste categorii, suspendare, evident, fără plata drepturilor bănești și o suspendare, cel puțin cum arată proiectul astăzi, pe termen nedefinit.
  Dacă pandemia mai durează cinci ani, zece ani, cum spunea OMS-ul la început ce înseamnă? Eu sunt convinsă că vor fi și modificări aduse în Parlament. Pe de altă parte, eu cred că lumea ar trebui să privească într-un mod senin ideea că orice lege, mai ales acestea dintr-o categorie atât de vizibilă, este firesc să treacă printr-un control de constituționalitate. Lucrul acesta s-a întâmplat în Franța și nu am văzut pe nimeni să fie revoltat, dimpotrivă, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să vadă decizia Consiliului Constituțional, care parțial a păstrat o parte din propuneri, pe altele le-a înlăturat. Să nu uităm că legislația franceză se referea de atunci doar la anumite categorii de personal, cele care erau în domeniul sănătății, cele care lucrau în domeniul îngrijirilor din centrele rezidențiale. Aici, proiectul nostru văd că se referă la absolut orice categorie de angajați”, a declarat Renate Weber în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

  Certificatul verde arată doar că posesorul s-a vaccinat, dar el poate fi infectat şi poate transmite boala, atrage atenţia medicul Tudor Ciuhodaru.
  https://www.antena3.ro/emisiuni/subiectiv/tudor-ciuhodaru-certificat-verde-pandemie-coronavirus-622482.html

  „Ne uităm ce se întâmplă la ora actuală în Uniunea Europeană(…). Suntem pe un teren minat şi eu am votat împotriva paşaportului verde digital la nivel european pentru că atât timp cât nu avem o certitudine că oprim acel lanţ de transmitere epidemiologic, restul măsurilor sunt practic o patalama inutilă care dă drepturi unora, limitează drepturile alora, dar de fapt nu rezolva problema pandemiei”, a mai spus el.
  Ciuhodaru cere retragerea urgentă a proiectelor de lege privind introducerea pașaportului verde digital
  „Am propus de la începutul acestei pandemii 4 măsuri concrete, o nouă strategie, planul B pentru ca toți românii să poată avea o viață normală și în pandemie:
  1. Testare extinsă regulată gratuită. Testezi, depistezi, izolezi și împiedici transmiterea. Creșterea numărului de cazuri nu va mai fi precum decolarea unei rachete și astfel se va putea asigura și asistența medicală pentru toți. În plus dacă depistezi la timp tratezi la timp și cel puțin o parte din acești pacienți nu vor mai ajunge la terapie intensivă.
  2. Vaccinare doar în baza unui consimțământ informat.
  ….

  Apreciază

 16. Elena said, on decembrie 10, 2021 at 10:40 am

  Turul lumii: Ce țări impun vaccinarea anti-COVID obligatorie pentru toată populația și ce state obligă doar anumite categorii profesionale
  de N.O. HotNews.ro
  Marţi, 7 decembrie 2021, 16:43 Actualitate | Coronavirus

  https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25227922-turul-lumii-materie-obligativitate-vaccinala-anti-covid-tari-impun-vaccinarea-obligatorie-pentru-toata-populatia-care-pentru-anumite-categorii-profesionale.htm
  FacebookTwitterEmailMai multe…

  Vaccinare coronavirus Italia
  Foto: Davide Pischettola/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
  În timp ce un certificat de vaccinare este necesar într-un număr tot mai mare de țări pentru anumite activități sau anumite categorii de populație, puține state impun vaccinarea tuturor, măsură care trebuie să rămână „absolut de ultimă instanță”, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, relatează AFP.

  AFP face o prezentare generală, dar nu exhaustivă, a obligativității vaccinale împotriva Covid-19 în lume.

  Vaccinarea obligatorie pentru adulți – doar în câteva țări

  Austria este prima țară din UE care dorește să impună vaccinarea tuturor adulților săi. Măsura, anunțată în noiembrie, va intra în vigoare la începutul lunii februarie. Acesta își propune să contracareze ratele de vaccinare care sunt prea scăzute (doar 67,6% din populația era vaccinată pe 6 decembrie) pentru a încetini valul epidemic. În plus, țara, care va ieși din lockdown luni, își va menține restricțiile de călătorie doar pentru cei nevaccinați.

  • Noul val COVID în Europa: Austria devine prima țară europeană care introduce vaccinarea obligatorie / Olanda amână unele operații pentru a face loc pacienților Covid în spitale / Record de infecții în Ungaria

  În Germania, Parlamentul va examina până la sfârșitul anului o lege care impune vaccinarea întregii populații, de asemenea pentru a opri creșterea numărului de cazuri. La 1 decembrie, 68,9% din populația germană era vaccinată.

  Înainte de aceasta, două state autoritare din Asia Centrală, Tadjikistan și Turkmenistan, au anunțat în iulie vaccinarea obligatorie pentru cei de peste 18 ani.

  În Indonezia, vaccinarea anti-Covid este obligatorie din februarie 2021, iar nevaccinarea se sancționează teoretic. De altfel, campania de vaccinare se străduiește să convingă: doar 35% dintre indonezieni erau vaccinați la 1 decembrie.

  În Pacific, statul federal Micronezia a anunțat, de asemenea, în iulie 2021, vaccinarea obligatorie pentru cei de peste 18 ani.

  Un teritoriu francez din Pacificul de Sud cu autonomie largă, Noua Caledonie face vaccinarea obligatorie pentru toți adulții de la sfârșitul lunii decembrie. Începând cu 26 noiembrie, 73% dintre locuitorii din Noua Caledonie cu vârste de peste 12 ani erau complet vaccinați.

  Vaccinare obligatorie pentru anumite categorii profesionale

  Obligativitatea vaccinală pentru anumite categorii profesionale s-a extins în lume.

  În Statele Unite, președintele Joe Biden a anunțat pe 9 septembrie vaccinarea obligatorie pentru 100 de milioane de muncitori, funcționari ai guvernului federal și angajați din sectorul privat. Dar măsura a fost suspendată în noiembrie de justiția federală în așteptarea unei hotărâri pe fond.

  La New York, toți angajații din sectorul privat vor fi supuși vaccinării obligatorii din 27 decembrie, a anunțat luni primarul.

  În Franța, obligativitatea vaccinării se aplică personalului din spitale, case de bătrâni, pompieri, de ambulanțe și îngrijitoarelor la domiciliu, începând cu 15 septembrie.

  În Polinezia Franceză, obligația de vaccinare va fi impusă din 23 decembrie tuturor persoanelor care lucrează în contact cu publicul.

  În Grecia, vaccinarea a devenit obligatorie pentru personalul azilelor de bătrâni pe 16 august și pentru îngrijitori pe 1 septembrie. Premierul Kyriakos Mitsotakis a anunțat la sfârșitul lunii noiembrie și obligativitatea vaccinală pentru toți cei de peste 60 de ani de la începutul anului 2022.

  În Italia, lucrătorii din domeniul sănătății au fost forțați să se vaccineze de la sfârșitul lunii mai, iar personalul azilelor de bătrâni din 10 octombrie.

  În Anglia, angajaților din casele de bătrâni li s-a cerut să fie complet imunizați până la jumătatea lunii noiembrie, iar îngrijitorilor din sistemul public de sănătate din aprilie 2022.

  În unele țări, obligația de vaccinare nu se limitează la îngrijitorii, funcționarii sau angajații aflați în contact cu publicul, ci la toate tipurile de angajați.

  Așa se întâmplă în Ungaria de la sfârșitul lunii octombrie, unde orice companie poate cere angajaților săi să fie vaccinați.

  Restricții dure pentru cei nevaccinați

  Într-un număr tot mai mare de țări vaccinarea nu este obligatorie, dar restricțiile pentru cei nevaccinați sunt dure.

  De la 1 august 2021, Arabia Saudită a interzis accesul persoanelor nevaccinate în „orice loc privat sau guvernamental”, precum și la transportul public. În plus, doar cei vaccinați pot călători în afara țării.

  În Italia, persoanele nevaccinate nu mai pot merge de luni la cinema, la teatru, la concerte sau chiar la evenimente sportive majore.

  În Germania, accesul la anumite activități culturale și de agrement și la o parte din magazine va fi rezervat doar persoanelor vaccinate, a anunțat Berlinul la începutul lunii decembrie.

  Apreciază

 17. Elena said, on decembrie 10, 2021 at 10:43 am

  ONU: Vaccinarea forțată nu poate fi niciodată acceptabilă

  https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25230359-onu-vaccinarea-fortata-nu-poate-niciodata-acceptabila.htm

  Apreciază

 18. Elena said, on decembrie 10, 2021 at 1:52 pm

  Certificate pentru toţi…

  Primul scandal în Coaliție. Alexandru Rafila, replică pentru Florin Cîțu: Ne atacă cel care a compromis campania de vaccinare

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/primul-scandal-in-coalitie-rafila-replica-pentru-citu-ne-ataca-cel-care-a-compromis-campania-de-vaccinare-1765763
  ….

  ” … certificat care să poată fi aplicat în sectorul public și privat, în condițiile în care proiectul de lege depus de PNL se referea strict la personalul medical.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: