SACCSIV – blog ortodox

Un pilot vaccinat a murit în timpul zborului. Aterizare de urgență și revoltă în industria aviatică

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 18, 2021

Global Research: Now it has Happened: Vaccinated Pilot Dies in Flight. Emergency Landing and Uproar in the Aviation Industry

Acum s-a întâmplat: Un pilot vaccinat a murit în timpul zborului. Aterizare de urgență și revoltă în industria aviatică

De Niki Vogt si Stew Peters, 14 Octombrie 2021, Global Research

Stew Peters, prezentator american de televiziune, face în prezent cercetări intense în legătură cu seria înfricoșătoare de decese în rândul piloților de avion. Împreună cu partenera sa de interviu, Dr. Jane Ruby, economist în domeniul sănătății, continuă să raporteze noi cazuri.

Acum s-a întâmplat ceea ce el prezicea de ceva vreme: Unul dintre decesele piloților s-a petrecut în toiul unui zbor. Un eveniment îngrozitor.

Moartea piloților de la British Airways

Încă din luna iunie au apărut informații conform cărora patru piloți de la British Airlines au murit într-un timp foarte scurt. Ca urmare a unui mesaj vocal de pe Facebook, potrivit căruia trei piloți BA au murit subit în decurs de șapte zile, a apărut zvonul că aceștia fuseseră vaccinați împotriva covid cu puțin timp înainte:

„Primii doi aveau vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani, iar acest bărbat avea vârsta de aproximativ 35 de ani, era foarte sănătos și nu avea nicio boală de fond. El a primit a doua injecție de vaccin anti covid și a murit în câteva zile, la fel ca și ceilalți doi”, se arată în mesajul de pe Facebook, precizând că „doar 10 la sută dintre piloți mai pot zbura – deoarece aproape 90 la sută dintre piloții British Airways se spune că ar fi fost vaccinați.”

British Airways și-a pus purtătorul său de cuvânt să răspundă la suspiciunile care circulă, că într-adevăr patru piloți au murit recent, iar fotografiile lor cu condoleanțe de pe Twitter sunt reale. Dar că asta nu are nimic de-a face cu vaccinarea lor.

„The Thing: Cred că au fost de fapt PATRU tineri piloți care au murit de la Maccin”

„Cred că de fapt au fost patru tineri piloți care au murit de la vaccin.” (Notă: unii scriu în postări ‘Maxine’ în loc de ‘Vaxine’ (Vaccin), deoarece sună foarte asemănător, lumea înțelege la ce se referă, dar roboții cenzurii nu îl recunosc și, prin urmare, nu șterg postările.)

Mulți cititori nu sunt tocmai convinși de răspunsurile British Airways.

‘Alexander’, pilot și consilier în domeniul aviației, a pus la îndoială probabilitatea ca să fie o pură coincidență moartea a patru piloți într-o succesiune rapidă – după ce BA a cerut ca echipajul de zbor să fie vaccinat. Piloții trebuie să se supună unui examen medical amănunțit în fiecare an, din motive de siguranță pentru pasageri și însoțitorii de bord. De la o anumită vârstă, piloții trebuie să fie examinați medical chiar la fiecare șase luni. Dacă nu ar fi fost perfect sănătoși, sau dacă ar fi avut boli grave care le-ar fi pus viața în pericol, acești piloți nu ar fi fost lăsați să zboare.

Moartea piloților de la Delta Airlines

Trei piloți ai companiei aeriene americane Delta Airlines au murit, de asemenea, în iunie 2021, în urma vaccinării, a relatat doctorul Jane Ruby, economist în domeniul sănătății, alături de Stew Peters la un post de televiziune american.

Nimeni nu a avut acces la dosarele medicale ale celor decedați. În plus, un alt pilot al unui avion cargo s-a prăbușit pe pistă la aterizare în Canada.

Paramedicii au fost nevoiți să îl ia pe targă, explică ea în acest video.

Ea continuă spunând că i s-a dat acces la un document care dovedește că firma aeriană i-a plătit cu 2.000 de dolari pe piloții de la United Airlines pentru a fi vaccinați, la fel și pe cei de la Delta Airlines.

Probabil că s-a folosit strategia ‘morcovului în băț’, pentru că refuzul vaccinării putea duce la concediere.

Moartea piloților de la JetBlue Airways

Un pilot al companiei aeriene americane ‘JetBlue Airways’ chiar a ieșit public, și a destăinuit că până la cinci piloți ai companiei au murit între februarie și mai anul acesta.

Nu se știe dacă aceștia au fost vaccinați. Compania păstrează secretul asupra incidentelor.

Anunțul necrologic al unui pilot în vârstă de 31 de ani, Benjamin C. Cumberland, spunea că acesta a murit de cancer.

Potrivit denunțătorului de la JetBlue, acest lucru este foarte puțin probabil, deoarece un pilot va trebui să rămână la sol timp de cel puțin doi ani după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Un pilot a murit în timpul zborului

Un pilot vaccinat al companiei aeriene americane Delta Air Lines a murit în timpul unui zbor. Pilotul a spus brusc lucruri ciudate și apoi a murit, a declarat copilotul.

Acest caz a fost confirmat de trei denunțători diferiți, a declarat Dr. Jane Ruby în cadrul emisiunii Stew Peters Show. Aeronava a trebuit apoi să aterizeze de urgență. Pilotul lucra la Aeroportul Internațional din Los Angeles. Cu câteva zile înainte de zbor, se știa că acesta primise a doua doză de vaccin.

„Lucrurile merg mult mai departe decât cred oamenii”, a spus Dr. Ruby. Zborurile sunt deviate pentru că piloții au dureri în piept. De asemenea, un zbor a fost redirecționat pentru că un pasager vaccinat a avut dureri în piept și nu a putut respira.

Un pilot din Seattle a fost găsit mort acasă. El a fost diagnosticat cu o embolie. Două însoțitoare de bord din Atlanta au fost găsite moarte la câteva zile după a doua vaccinare. Iar un steward din Salt Lake City a murit după o a doua vaccinare cu Johnson & Johnson.

La sfârșitul săptămânii trecute, Southwest Airlines a anulat peste 1.800 de zboruri, perturbând planurile de călătorie a mii de pasageri. Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei aeriene, asta din cauza ‘condițiilor meteorologice’.

FAA a declarat că anulările au fost cauzate de lipsa acută de personal a Southwest.

Piloții sunt sfătuiți să nu zboare timp de două-trei zile după ce au fost vaccinați împotriva covid. Ca să nu sufere efecte secundare la altitudini mari, potrivit Agenției Europene pentru Siguranța Aviației (EASA).

La controlorul de zbor, accident vascular cerebral și comă

Numărul de incidente este în creștere. Pe 27 august, pilotul Nawshad Quaiyum de la Biman Bangladesh Airlines s-a îmbolnăvit în timpul unui zbor de la Masqat din Oman la Dhaka.

Aeronava a fost nevoită să aterizeze de urgență. Acesta a suferit un atac cerebral, a intrat în comă și a murit la spital.

Nu este clar dacă fusese vaccinat, dar se pare că pilotul în vârstă de 45 de ani avea o stare de sănătate bună. Quaiyum s-a prăbușit în cabina de pilotaj, moment în care copilotul a inițiat o aterizare de urgență.

Totul începe să devină înfricoșător în contextul deceselor a patru piloți ai British Airways, a trei piloți de la Delta Airlines, a cinci piloți ai JetBlue Airways, a pilotului din Bangladesh și a unui pilot al Air India, despre care se știa, sau era foarte probabil, să fi fost vaccinați.

Moderatorul Stew Peters punctează în seria sa de interviuri despre moartea ciudată a piloților, că acești piloți pare să fi fost adevărate bombe cu ceas.

De asemenea, o femeie a scris pe rețelele de socializare că tatăl ei, pilot la Air Canada, a fost spitalizat după un zbor de la Montreal la Vancouver, din cauza spargerii unui vas de sânge în braț la trei zile după ce a primit vaccinul Pfizer. „Acum Air Canada refuză să-i plătească salariul. Și totul din cauza acelui nenorocit de vaccin”, a spus ea.

O revoltă izbucnește la Southwest Airlines

Acum, la sfârșitul săptămânii trecute, o revoltă a izbucnit din senin la Southwest Airlines.

Potrivit presei, numeroși piloți și alți angajați ai companiei aeriene americane Southwest Airlines au fost de acord să-și consume în același timp dreptul la toate ‘zilele de concediu medical’, pentru a forța conducerea Southwest Airlines să își retragă noua lor politică: fie își iau concediu medical, fie își pierd locul de muncă dacă nu se vaccinează. Peste 2.000 de zboruri au fost anulate în weekend, iar aeroporturile au fost într-un haos total.

Asociația piloților de la Southwest Airlines a dat în judecată compania aeriană din cauza vaccinării obligatorii. Evident, piloții furioși de la Southwest organizează un așa-numit ‘sick out’ (înseamnă: a nu fi prezent la serviciu că ești în concediu medical).

Interesant este faptul că mass-media din SUA încearcă să ascundă revolta, spunând ceva despre ‘vremea rea și lipsa controlorilor de trafic aerian’, motiv pentru care zborurile trebuie să fie anulate în masă. Fenomenul meteo apare în mod vizibil doar la Southwest Airlines. Nicio altă companie aeriană nu raportează întreruperi din cauza vremii nefavorabile – pe aceleași aeroporturi.

Călătoriile cu avionul nu prea sunt de recomandat acum.

 

Acest articol a fost tradus de Global Research din limba germană.

Click pe acest link pentru articolul original

Îi mulțumim lui Rudolf Haensel pentru că ne-a adus la cunoștință acest articol.

*

Notă pentru cititori: Vă rugăm să faceți clic pe butoanele de distribuire de mai sus sau de mai jos. Urmăriți-ne pe Instagram, @crg_globalresearch.

Transmiteți acest articol către listele dvs. de e-mail. Faceți o postare încrucișată pe site-ul dvs. de blog, forumuri de internet. etc.

Imaginea prezentată este de la Krisenfrei.

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Bun venit in  Marea Resetare! said, on octombrie 18, 2021 at 10:34 pm

  Vaccinul în sine trebuie să contina o formă de marker (luciferase&oxid de graphen?!n.n.) care sa  rămâna permanent (la nivel celular) în corpul dumneavoastră, care poate fi apoi detectat printr-un analiza de sânge.
  Așa-numitul COVIDPass al Forumului Economic Mondial (WEF) va folosi markeri de testare a sângelui pentru a determina dacă o persoană a primit sau nu vaxxinul COVID.
  Propunerea de pașaport COVID WEF se bazează pe o probă de sânge – nu pe o documentație furnizată de un medic – legată de un cod QR pentru a dovedi că ați fost vaccinat (nota bene: acesta este pasul urmator spre pecetluire cu vaxxinul digital 666 n.n.)
  Utilizatorii vor avea sângele verificat la un laborator COVIDPass aprobat înainte de a li se elibera un cod de viză QR de sanatate securizat prin intermediul telefonului, pe care îl pot prezenta la check-in-urile companiilor aeriene, la frontiere sau la intrările în din societate la evenimente”, se arată în videoclipul promoțional WEF.
  Videoclipul continuă să insiste că COVIDPass-ul nu folosește „tehnologia de urmărire” ( chelul isi pune mana cap n.n.) și că utilizarea datelor testelor de sânge este „100% fiabilă” pentru a se asigura că „numai persoanele neinfectate” pot călători peste granițe. Dar de ce ar trebui, sa foloseasca markeri vaccinali în sângele unei persoane pentru a determina starea de vaccinare?
  Owen Shroyer ne explica in video Forumului Economic Mondial aratand că va trebui să dam probe de sânge pentru a călători. WEF nu a reușit să detalieze exact ce substanță din sângele unei persoane ar indica starea lor de vaccinare (luciferase&oxid de graphen?! n.n.)
  Propunerea WEF se bazează pe o probă de sânge sau pe un test de sânge pentru a dovedi că ați fost vaccinat. 
  Singura modalitate în care acest fapt poate fi posibil este dacă vaccinul în sine contine o formă de marker care rămâne permanent (la nivel celular) în corpul tău, care poate fi apoi detectată într-un test de sânge”, a raportat The Conservative Treehouse.
  Dacă vaccinul nu lasă un marker sau o amprentă identificabilă în sânge, atunci nu ar fi posibil un test de sânge pentru a verifica statutul de vaccinare.
  Promo-ul WEF nu menționează, de asemenea, că, dacă cineva refuză să obțină în cele din urmă un pașaport Covid, activitatea lor va fi efectiv exclusa din societate. În august, WEF a avut, de asemenea, o metodă de supraveghere biometrică care ar detecta semnătura unică a bătăilor inimii unei persoane pentru a stabili și urmări mișcările oamenilor în numele sănătății publice.

   Bun venit in  Marea Resetare!

  World Economic Forum Unveils COVID Passport That Uses Blood Test Markers To Determine Vaccination Status

  https://www.infowars.com/posts/world-economic-forum-unveils-covid-passport-that-uses-blood-test-markers-to-determine-vaccination-status/

  Apreciază

 2. X-Files "We control the disease by controlling the information" said, on octombrie 18, 2021 at 11:21 pm

  Apreciază

 3. sistemul click-to-pay al Mastercard.... said, on octombrie 18, 2021 at 11:52 pm

  Ni se explica in video Forumului Economic Mondial  că va trebui să dam probe de sânge (ca sa verifice daca am primit intr adevar vaxxinul) pentru a călători si apoi vom primi si un cod QR VISA sanitar… dar se va folosi si Blockhain….

  Video poate fi vizionat aici:
  World Economic Forum Unveils COVID Passport That Uses Blood Test Markers To Determine Vaccination Status

  https://www.infowars.com/posts/world-economic-forum-unveils-covid-passport-that-uses-blood-test-markers-to-determine-vaccination-status/

  Blockchain.com este un serviciu de explorator de blocuri Bitcoin, precum și un portofel digital de  monede digitale criptocurrency care poate face un schimb de criptocurrency, care acceptă Bitcoin, Bitcoin Cash și Ethereum etc. De asemenea, furnizează diagrame de date Bitcoin, statistici și informații de piață…
  Blockchain ul va face o legatura intre codul QR Visa  sanitar si  mRNA (proteinele magnetizabile)  primit in corpul nostru prin vaccin. Astfel se va putea limita sau permite accesul persoanelor nevaccinate/vaccinate in anumite spatii sociale….doar prin scanarea / citirea unui simplu ID biometric…

  Un parteneriat între alianța de vaccinuri GAVI susținută de Bill Gates și compania de identificare biometrică, Trust Stamp, a testat un sistem de identitate digitală biometrica care este legat de sistemul click-to-pay al Mastercard….
  Scopul final va fi eliminarea numerarului (cashul). Programul a fost introdus în Africa de Vest și este legat de primirea vaccinul COVID-19, care va deveni obligatoriu in toata lumea. Statusul  vaccinari dvs. va fi actualizat pe măsură ce veți primi mai multe doze de vaccin (opt doze de vaxxin n.n.).

  Fără dozele de  vaxxin primite = Fără credit. 

  Acesta este penultima faza a controlului total…  

  https://needtoknow.news/2020/07/vaccine-companies-partner-with-mastercard-to-merge-vaccines-with-cashless-money-system/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vaccine-companies-partner-with -mastercard-la-îmbinare-vaccinuri-cu-cashless-bani-sistem

  Apreciază

  • gheorghe said, on octombrie 20, 2021 at 3:17 pm

   Reteaua de comunicatii wireless nanometrica din propriul corp, introdusa prin injectare in sange.
   Va fi conectata la exterior pe baza IP-ului propriu, identificator UNIC.
   Te „citeste” oricine si orice cine ai „devenit” – ce IP „ESTI”, cu noul botez …. trans-humanist.

   IPv6 … = 3.4 x 10 la puterea 38 = este numarul de adrese unice de IP.
   3.4 x 100.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000

   Populatia calculata e (cica) de vreo 7 x 10 la puterea 9.
   peste 7 x 1.000.000.000

   Apreciază

 4. Cristian Daniel said, on octombrie 19, 2021 at 12:34 am

  off

  ia ascultati aici fratilor si ingroziti-va…distribuiti masiv

  https://www.incorectpolitic.com/dezvaluiri-teribile-despre-fortele-speciale-ale-lui-raed-arafat-si-metodele-folosite-de-medici-ca-sa-ucida-legal-in-spitale/

  Apreciat de 3 persoane

  • Doar Ortodoxia said, on octombrie 19, 2021 at 3:00 pm

   Da,are dreptate !Dar am înțeles că cel mai ușor și ieftin și cu „finalizare imediată” este sa provoace o embolie gazoasă cu ajutorul perfuziei.De exemplu, ți se pune o perfuzie cu glucoză, antiinflamatoare , antibiotice,etc dar în prealabil trebuie urmat un protocol: să se înfigă una in punga cu perfuzie și se lasă să curgă perfuzia până se elimina toate bulele de aer,apoi se introduce acul in vena pacientului.Daca nu sunt eliminate bulele de aer din perfuzie atunci apare embolia gazoasă, adică ” Odată ce aerul intră în sistemul venos, acesta este transportat către atriul drept și ventriculul drept, apoi ajunge în artera pulmonară, respectiv în sistemul arterial pulmonar, determinând dereglarea schimburilor gazoase de la nivelul membranelor arterio-alveolare. Mai departe, vor apărea aritmii cardiace, hipertensiune pulmonară, insuficiență cardiacă sau stop cardiac” sau moartea cauzată de „complicațiile Coronavirus- ului”.

   Apreciază

 5. airforce said, on octombrie 19, 2021 at 1:02 am

  Totuși acești piloți nu au trăit în pădure sau pe o insulă pustie. Au avut o meserie grea care cerea pe lângă calificare și multă inteligență. Ce i-a împiedicat să se informeze în legătură cu va$$inurile, când informația este pe toate gardurile internetului, numai să vrei să cauți? Chiar nu știau care sunt riscurile? Greu de înțeles. Dacă refuzau va$$inul, în cel mai rău caz ar fi rămas fără serviciu dar în viață. Ce se întâmplă cu lumea în care trăim? Oamenii sunt de acord să se sinucidă de bunăvoie?

  Apreciază

 6. Simion B said, on octombrie 19, 2021 at 1:23 am

  Nu stiu daca stiti ca Bill Gates a fost aseara in Londra sa dezbata cu puppetul de acolo Boris cea ce va urma in urmatoarele luni

  Downing Street: Arrest Bill Gates
  https://www.bitchute.com/video/MOzsqxMl1zkA/?list=subscriptions

  Apreciază

 7. Simion B said, on octombrie 19, 2021 at 1:37 am

  Vic to enact Aust’s first unvaxxed MP ban

  https://www.canberratimes.com.au/story/7469233/vic-to-enact-austs-first-unvaxxed-mp-ban/
  Victoria is set to become the first Australian state or territory to ban unvaccinated MPs from entering parliament.

  Apreciază

 8. Paul said, on octombrie 19, 2021 at 2:18 am

  Secretarul de stat al SUA, Colin Powel a murit din cauza complicațiilor virusului Covid, deși era complet vaccinat

  https://stirileprotv.ro/stiri/international/colin-powell-a-murit-la-84-de-ani-dupa-ce-s-a-infectat-cu-covid-19.html

  Apreciază

 9. scortisoara said, on octombrie 19, 2021 at 6:44 am

  Pr. Ioan Istrati: Ce-i cu negura asta care a cuprins pământul?
  Ehei, părinte… Pentru toate este un sfârșit. Prafu’ o să se-aleagă de toate regimurile!

  https://www.activenews.ro/opinii/Pr.-Ioan-Istrati-Ce-i-cu-negura-asta-care-a-cuprins-pamantul-Ehei-parinte…-Pentru-toate-este-un-sfarsit.-Prafu-o-sa-se-aleaga-de-toate-regimurile-170078

  Amin!!!

  Apreciază

 10. Felurimi said, on octombrie 19, 2021 at 8:34 am

  Tehnic vorbind, este posibil ca un vaccin să injecteze si ID-ul (adica adresa digitala a contului) direct in ADN care asa, e modificat „pe vecie” prin tehnologia CRISPR.
  Se poate injecta în ADN şi un ID matematic care să poată fi citit de un microchip, in base64

  Base64 – Wikipedia
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Base64

  care foloseste cifre si litere traduse in AGCT

  Simple DNA Writer
  https://earthsciweb.org/js/bio/dna-writer/

  Firma Carverr ofera asta, inclusiv modul de „citire”.
  Acest detaliu este esential căci prin el se poate modifica ADN-ul cu „semnul fiarei” adică un un hash criptografic de blockchian inserat în ADN.
  Și asta nu privește numai creștinii; orice persoană cu ADN modificat devine „Zombie”.
  Prin CRISPR se poate injecta un blokchain ID (un hash) in ADN, mai precis in partea de „non-coding” numita „junk”.
  Deci se poate injecta semnul fiarei prin vaccin.
  Alianta ID-2020, – cu vaccin+ID: Microsoft, Gavi (Alinata vaccinurilor) Fundatia Rockefeller (+câţiva din mass media, de umplutură).
  Combină vaccinul compulsoriu (obligator) cu un microchip injectat! (creat deja de IBM)
  Numele alianţei arată că planul e fix:
  ID anul 2020.
  Acum totul se limpezeste:
  pandemie controlată> vaccin obligatoriu.
  Dat fiind „starea de alerta/urgenta” (ca o dictatură) nu poţi refuza vaccinul (deci nanocipul) fiindcă „periclitezi sănătatea publică”!
  Ce treaba are sănătatea cu nanocipul?… Păi cum să mai atingi bani si acte de hârtie, fără să dai virusul si altora? Nuuu? E logic!
  De fapt, fără o pandemie era imposibil să justifice aşa ceva. Bine ticluit….
  Tehnologia de urmărire fără drept de apel prin nanocip este o capodoperă matematică numită Blockchain. Nu este doar un ban pur electronic, acesta a fost creat demult, în 1985 de Chaum. Dar acea versiune a fost refuzată, că nu era controlabilă „de la ţentru”, vorba lui Caragiale! Fiindcă moneda digitala rămânea la tine pe computer, ca în buzunar!
  Noua „monedă virtuală” nu e o monedă, ci o bază de date imutabilă şi imposibil de spart cu cunoştinţele noastre matematice actuale.
  Nu-i monedă fiindca e un cont, iar tu nu posezi nimic la tine, înafara de ID.
  (iar ID-ul poate fi injectat in ADN cu CRISPR)
  Este „centralizată” la băncile numite „mineri” care se spionează una pe alta electronic-automat, să nu falsifice datele… acolo stau banii de fapt.
  Lumea fără bani, visată de bolşevici.
  Gata, nu mai pui mâna pe bani sau acte, şi aşa nu mai iei viruşi! Ne-a „salvat”!
  E „salvatorul” …..
  Totodată e şi anti-salvatorul, că el a provocat toată treaba. Adică, ştiţi…Antihrist….

  ###

  Utilizatorii serviciului de stocare la rece a ADN-ului pot primi, de asemenea, suport pentru recuperarea datelor.
  „Recuperarea datelor durează aproximativ 48-72 de ore de la momentul solicitării. Poate dura mai mult dacă decideți să vă stocați singur datele. Preluam codul prin secvențierea ADN-ului și apoi prin de codificarea informațiilor pentru a vă recupera parola. Parola vă este apoi transmisă înapoi prin canalul nostru de comunicare securizat”, îndeamnă compania.
  „Spre deosebire de dispozitivele electronice, ADN-ul nu va deveni niciodată învechit. Citirea și scrierea ADN-ului vor fi întotdeauna relevante; prin urmare, nu este nevoie de patch-uri software, actualizări sau hardware nou.

  Bitcoin Cold Storage in DNA – Security Bitcoin News
  https://news.bitcoin.com/bitcoin-cold-storage-in-dna/

  Blockchain Address 101: What Are Addresses on Blockchains?
  https://blockgeeks.com/guides/blockchain-address-101/

  IBM Unveils the World’s Smallest Computer That Is Tinier Than a Salt Grain
  https://interestingengineering.com/ibm-unveils-the-worlds-smallest-computer-that-is-tinier-than-a-salt-grain

  ID2020 and partners launch program to provide digital ID with vaccines | Biometric Update
  https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines

  Why the Bar Code Will Always Be the Mark of the Beast | WIRED
  https://www.wired.com/2012/12/upc-mark-of-the-beast/

  Apreciat de 1 persoană

 11. dflorin78 said, on octombrie 19, 2021 at 9:20 am

  Geert Vanden Bossche, somitate în domeniul vaccinologiei: „Vaccinarea poate transforma COVID-19 într-o armă biologică de distrugere în masă”

  https://www.imuno-medica.ro/noutati/Geert-Vanden-Bossche-somitate-in-domeniul-vaccinologiei-Vaccinarea-poate-transforma-COVID-19-intr-o-arma-biologica-de-distrugere-in-masa-30

  Fost angajat de rang înalt al Fundației Bill & Melinda Gates avertizează asupra consecințelor dezastruoase ale vaccinării în masă și ale măsurilor restrictive

  Geert Vanden Bossche, o somitate în domeniul virusologiei și vaccinologiei, cu o carieră strălucită în diferite companii de vaccinuri, între altele ca fost Senior Program Officer al Fundației Bill & Melinda Gates și fost manager de proiecte pentru vaccinurile anti-Ebola al Alianței Globale pentru Vaccinuri și Imunizare (Global Alliance for Vaccines and Immunization – GAVI) din Geneva, trage un vehement semnal de alarmă asupra consecințelor dezastruoase asupra sănătății publice mondiale ale actualei campanii de vaccinare în masă și ale măsurilor restrictive de prevenire a infectării. El declară fără menajamente că situația este extrem de critică, arătând că un virus aproape inofensiv se poate transforma în scurt timp într-un „monstru” de nestăpânit, într-o adevărată armă biologică de distrugere în masă.

  Avem motive să-i acordăm încredere lui Geert Vanden Bossche[1]? Cariera sa este cea mai bună garanție a expertizei sale. Bossche este Doctor în Medicină Veterinară al Universității din Ghent (Belgia) și are un PhD în Virusologie al Universității din Hohenheim (Germania). După o carieră academică de succes, a colaborat cu diferite companii de vaccinuri (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals) în care a jucat diferite roluri în cercetarea și dezvoltarea vaccinurilor (Vaccine R&D). Ulterior, a lucrat pentru Fundația Bill & Melinda Gates ca Senior Program Officer, după care a colaborat cu Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare (Global Alliance for Vaccines and Immunization – GAVI) ca manager de programe senior pentru vaccinurile anti-Ebola. La GAVI a făcut eforturi susținute să dezvolte un vaccin eficient împotriva Ebolei. De asemenea, a reprezentat GAVI în diferite foruri, inclusiv în întâlniri cu Organizația Mondială a Sănătății (WHO), pentru a evalua progresul în lupta împotriva Ebolei și pentru a alcătui planuri pentru pregătirea împotriva unei pandemii globale. În 2015 a fost implicat în evaluarea siguranței vaccinului anti-Ebola folosit în studii clinice conduse de WHO în Guineea. Analiza datelor științifice pe care a realizat-o a fost publicată de WHO în The Lancet în 2015 și a fost trimisă tuturor autorităților internaționale de sănătate implicate în programul de vaccinare Ebola. După colaborarea cu GAVI, Geert a început o colaborare cu Centrul German pentru Cercetarea Infecțiilor din Köln, ca Șef al Departamentului de Dezvoltare a Vaccinurilor. A lucrat, de asemenea, ca director global de proiect pentru vaccinurile Influenza în cadrul companiei Solvay Biologicals, unde a fost responsabil cu dezvoltarea preclinică a vaccinurilor Influenza. A fost, de asemenea, director al programelor de cercetare la compania NOVARTIS VACCINES & DIAGNOSTICS. În prezent, este consultant independent în biotehnologie și vaccinuri, conducându-și propria cercetare în domeniul vaccinurilor bazate pe celule Natural Killer.

  Textul integral al apelului

  Redăm mai jos traducerea integrală a scrisorii deschise[2] către Organizația Mondială a Sănătății, a lui Geert Vanden Bossche, dată publicității pe 6 martie 2021.

  „Pot fi considerat orice, numai un antivaxxer, nu. Ca om de știință, nu recurg, de regulă, la platforme antivaxxer pentru a-mi exprima pozițiile asupra temelor legate de vaccinuri. Astfel, ca virusolog pasionat și expert în vaccinuri, iau poziție împotriva vaccinurilor numai atunci când sunt administrate într-un mod care pune în pericol sănătatea publică, mai exact, atunci când este ignorată evidența științifică. Situația extrem de critică cu care ne confruntăm în prezent mă obligă să dau publicității acest apel de maximă urgență, care oricum, în raport cu amploarea fără precedent pe care a luat-o intervenția omului în pandemia de COVID-19, amenințând să declanșeze o catastrofă globală fără precedent, nu este suficient de răsunător și de puternic.

  Așa cum am afirmat, nu sunt împotriva vaccinării. Dimpotrivă, vă pot asigura că oricare dintre vaccinurile curente au fost concepute, dezvoltate și fabricate de oameni de știință brilianți și competenți. Totuși, acest tip de vaccinuri profilactice anti-COVID sunt total inadecvate și chiar extrem de periculoase, atunci când sunt folosite în campanii de vaccinare în masă în timpul unei pandemii virale. Vaccinologii, cercetătorii și clinicienii sunt orbiți de efectele pozitive pe termen scurt ale vaccinurilor, dar nu par să-și facă griji asupra consecințelor dezastruoase pentru sănătatea globală pe termen lung. Ca om de știință – și vă rog să mă contraziceți cu argumente științifice, dacă greșesc cu ceva- îmi este greu să înțeleg cum vor putea actualele intervenții să împiedice circulația unor variante mai infecțioase ale virusului, care astfel se poate transforma într-un monstru de nestăpânit.

  În momentul de față lucrez contra cronometru la finalizarea unei lucrări științifice pe această temă, a cărei publicare, din păcate, se pare că va veni prea târziu, dată fiind amenințarea crescândă a răspândirii rapide a unor variante extrem de infecțioase ale virusului. De aceea, am decis să dau deja publicității un rezumat al descoperirilor mele, precum și ideile principale ale comunicării mele de la recentul Vaccine Summit[3], care avut loc pe 1-3 martie 2021, în Columbus (Ohio, SUA). Pe 1 martie 2021 am pus la dispoziția organizațiilor internaționale de sănătate, inclusiv Organizației Mondiale a Sănătății (WHO), analiza mea asupra actualei pandemii, bazată pe informații bine documentate de biologie imună a COVID-19. Dat fiind nivelul de urgență, i-am îndemnat să ia în considerare îngrijorările mele și să inițieze o dezbatere științifică asupra consecințelor dăunătoare ale unei viitoare „evaziuni imune virale”. Pentru cei care nu sunt experți în acest domeniu, atașez în continuare o versiune mai accesibilă a datelor științifice care se află în spatele acestui fenomen insidios.

  Cu toate nu mai avem timp de pierdut, nu am primit nici un răspuns din partea acestor organizații. Experții în domeniu și politicienii au ales să tacă, deși, pe de altă parte, sunt dispuși să vorbească despre relaxarea măsurilor de prevenire a infectării și despre „libertatea din primăvară”. Afirmațiile mele nu se bazează decât pe date științifice și nu pot fi contrazise decât cu date științifice. De regulă, în mediile științifice este greu să faci afirmații incorecte fără a fi criticat de colegii de breaslă. De data aceasta însă, se pare că acea elită a oamenilor de știință care îi consiliază pe liderii politici mondiali preferă să tacă. Pe masă au fost puse destule dovezi științifice, dar au rămas neatinse de cei care au putere de decizie și acțiune. Cât timp putem ignora problema, în condițiile în care, în prezent, există extrem de multe dovezi că evaziunea virală imună amenință umanitatea? Să nu spună cineva mai târziu că nu a știut sau că nu a fost avertizat!

  În această scrisoare plină de îngrijorare, mi-am pus la bătaie toată reputația și credibilitatea. Aștept din partea dumneavoastră, gardieni ai omenirii, cel puțin același lucru. Este de maximă urgență! Organizați dezbateri științifice! Prin toate mijloacele, răsturnați situația!

  De ce vaccinarea în masă în plină pandemie creează un monstru de nestăpânit

  Întrebarea-cheie este de ce nimeni nu-și face griji în fața eventualității unei evaziuni imune. Dați-mi voie să explic acest lucru prin intermediul unui fenomen mai ușor de înțeles, rezistența antimicrobiană, care poate fi extrapolat cu ușurință la „antibioticele antivirale” generate de organism. Într-adevăr, anticorpii produși de sistemul nostru imunitar pot fi considerați antibiotice antivirale autogenerate, indiferent dacă sunt parte a sistemului nostru imun înnăscut (așa numiții anticorpi „naturali”) sau provocate ca răspuns la patogeni specifici (așa-numiții anticorpi „dobândiți”). Anticorpii naturali nu sunt specifici germenilor, în timp ce anticorpii dobândiți sunt în mod specific direcționați către agentul patogen invadator. La naștere, sistemul nostru imun este „neexperimentat”, dar bine stabilit. Ne protejează de o mulțime de patogeni, prevenind astfel ca acești agenți patogeni să provoace îmbolnăviri. De vreme ce sistemul imunitar nu-și poate aminti agenții patogeni cu care s-a confruntat (imunitatea înnăscută neavând „memorie imunologică”), putem continua să ne bazăm pe el, cu condiția să îl menținem suficient de „antrenat”.

  Această „antrenare” a sistemului imunitar se dobândește printr-o expunere regulată la o multitudine de agenți de mediu, incluzând agenții patogeni. Pe de altă parte, pe măsură ce îmbătrânim, ne vom confrunta tot mai mult cu situații în care imunitatea noastră înnăscută (adesea numită „prima linie de apărare imună”) nu este suficient de puternică pentru a opri agentul patogen la intrare (mai ales prin barierele mucoase, cum sunt epiteliul respirator sau cel intestinal). În acest caz, sistemul imunitar trebuie să răspundă la efectori mai specializați ai sistemului nostru imunitar (de ex., anticorpi antigen specifici și celulele T) pentru a lupta cu agentul patogen. Astfel, pe măsură ce înaintăm în vârstă, crește tot mai mult imunitatea patogenică specifică agentului patogen, incluzând anticorpi extrem de specifici. Cu cât acești anticorpi au o mai mare afinitate cu agentul patogen (cum ar fi un virus) și pot atinge concentrații ridicate, vor depăși destul de ușor anticorpii noștri naturali pentru a se fixa pe agentul patogen/virus. Este exact tipul de anticorpi extrem de specifici, având o mare afinitate cu agentul patogen, indusă de actualele vaccinuri COVID-19. Desigur, scopul nobil al acestor anticorpi este de a ne proteja împotriva COVID-19. De ce ar trebui atunci să ne îngrijoreze folosirea acestor vaccinuri în combaterea COVID-19?

  Ei bine, la fel ca regulile care se aplică antibioticelor antimicrobiene clasice, este esențial ca „antibioticele antivirale” auto-generate să fie puse la dispoziție în concentrație suficientă și să fie croite după caracteristicile inamicului nostru. Acesta este motivul pentru care, în cazul unei boli bacteriene este esențial nu numai să alegi tipul corect de antibiotic (pe baza rezultatelor unei antibiograme), ci și să iei antibioticul suficient de mult timp (potrivit prescripțiilor). Eșecul în respectarea acestor exigențe conduce la riscul ca microbii să supraviețuiască și să provoace înrăutățirea bolii. Un mecanism foarte asemănător poate funcționa și în cazul virusurilor, mai ales al celor care pot suferi cu ușurință mutații într-un timp scurt (cum este cazul Coronavirusului). Când presiunea exercitată de apărarea imună începe să amenințe replicarea și transmisia virală, virusul va îmbrăca o nouă haină, ca să nu mai poată fi ușor recunoscut și, astfel, să nu mai fie atacat de sistemul imunitar al gazdei. Acum virusul este capabil să se sustragă imunității (acesta este așa-numitul fenomen al „evaziunii imune”), iar prin această strategie are încă suficiente posibilități de a se replica. Spre deosebire de majoritatea bacteriilor, virusurile trebuie să se bazeze pe celulele-gazdă vii pentru a se replica. Acesta este motivul pentru care ocurența „mutanților de evaziune” nu este prea îngrijorătoare, atât timp cât probabilitatea ca virușii ce întâmpină astfel de situații să găsească rapid o altă gazdă este foarte mică.

  Oricum ar fi, nu acesta este cazul în timpul unei pandemii virale, când virusul se împânzește pe tot globul prin numeroși subiecți care răspândesc și transmit virusul (printre care se numără „purtătorii” asimptomatici). Cu cât este mai mare încărcătura virală, cu atât este mai mare probabilitatea ca virusul să lovească subiecți care nu au fost încă infectați sau care s-au infectat, dar nu au dezvoltat simptome. Dacă nu sunt suficient de protejați de apărarea lor imună înnăscută (prin anticorpi naturali), vor face boala COVID-19, întrucât nu se pot baza pe alți anticorpi, cum ar fi anticorpii dobândiți. Există numeroase rapoarte de specialitate care sugerează că creșterea anticorpilor specifici proteinei Spike la persoanele infectate asimptomatic este mai degrabă limitată și doar de scurtă durată. Mai mult, acești anticorpi nu au dobândit o deplină maturitate. Astfel, infecția virală asociată cu o situație în care concentrația și maturitatea anticorpilor este sub nivelul optim permite virusului să selecteze mutații prin care să se sustragă presiunii imune. Selectarea acelor mutații se face de preferință prin proteina Spike, responsabilă cu infectarea virală. Pe măsură ce mutațiile selectate conferă virusului o capacitate infecțioasă crescută, devine mult mai ușor pentru virus să provoace o boală gravă în subiecții infectați. Cu cât sunt mai mulți cei care dezvoltă boala simptomatică, cu atât virusul își poate asigura mai bine propagarea și perpetuarea (persoanele care fac o formă severă a bolii vor transmite mai mult virus și pe o perioadă de timp mai lungă decât subiecții infectați asimptomatic). Din păcate, faptul că anticorpii specifici proteinei Spike au o creștere de scurtă durată face ca virusul să poată fenta anticorpii înnăscuți. Aceștia sunt scoși din joc, pentru că au o afinitate mai scăzută cu proteina Spike decât anticorpii dobândiți, ce prezintă afinitate specifică. Astfel, odată cu o rată crescândă a infectării în rândul populației, va crește constant numărul subiecților infectați care prezintă o creștere temporară a anticorpilor specifici proteinei Spike. În consecință, va crește numărul subiecților infectați care vor cunoaște o scădere temporară a imunității lor naturale. Ca rezultat, un număr tot mai mare de subiecți vor deveni mai susceptibili să facă forme grave, în loc să manifeste doar simptome ușoare (care să se limiteze la tractul respirator superior) sau chiar să nu prezinte simptome.

  Mai ales tinerii vor fi afectați de această evoluție, pentru că prin intervențiile menționate mai sus (măsurile restrictive de prevenire a infectării și vaccinarea în masă) pot fi supuși unei suprimări a imunității înnăscute, pe de altă având mai puțini anticorpi dobândiți. Anticorpii naturali și imunitatea naturală în general joacă un rol critic în protejarea noastră de agenți patogeni, de vreme ce acești anticorpi naturali constituie prima noastră linie de apărare imună. Spre deosebire de imunitatea dobândită, răspunsurile imune înnăscute ne protejează împotriva unui larg spectru de agenți patogeni, așa că nu vă compromiteți și nu vă sacrificați apărarea imună! Întrucât anticorpii naturali și celulele imune înnăscute recunosc un spectru diversificat de agenți străini (dintre care doar unii au potențial patogen), este într-adevăr important să ne păstrăm organismul suficient de expus la provocările de mediu. Păstrându-ne în formă sistemul imunitar înnăscut (care, din păcate, nu are memorie), putem mult mai ușor să rezistăm la germeni cu un real potențial patogen. De exemplu, s-a raportat și s-a dovedit științific că expunerea la alte Coronavirusuri, destul de inofensive, care se manifestă doar ca „o răceală comună”, poate oferi protecție imună, chiar dacă de scurtă durată, împotriva COVID-19 și împotriva „acoliților” săi loiali (variantele virale mai infecțioase).

  În consecință, suprimarea imunității înnăscute, mai ales la grupurile de vârstă mai tânără, poate să devină foarte periculoasă. Nu există nici o îndoială că lipsa expunerii la mediu datorată măsurilor stricte de izolare implementate încă de la începutul pandemiei nu a fost benefică pentru menținerea unui sistem imunitar înnăscut bine antrenat. Ca și cum acest lucru nu ar fi compromis deja serios apărarea imună înnăscută în acest segment al populației, intră în joc o altă forță care sporește dramatic rata de morbiditate și mortalitate în grupurile de vârstă tânără: vaccinarea în masă a vârstnicilor. Cu cât vârstnicii vor fi vaccinați la scară mai largă și prin urmare, protejați, cu atât virusul este forțat să continue să provoace boala în grupurile de vârstă tânără. Acest lucru se întâmplă atunci când virusul reușește să eludeze anticorpii specifici ai proteinei Spike, al căror nivel a crescut temporar în subiecții care anterior au fost infectați asimptomatic. Dacă virusul reușește acest lucru, poate beneficia de imunitatea suprimată (temporar), provocând astfel boala într-un număr tot mai mare al respectivilor subiecți și asigurându-și astfel propagarea. Selectarea mutațiilor vizate de proteina Spike este, prin urmare, calea pe care virusul o urmează pentru a-și crește infecțiozitatea la candidații predispuși la apariția bolii datorită unei slăbiciuni tranzitorii a apărării imune înnăscute.

  Dar în același timp, întâmpinăm o problemă uriașă la persoanele vaccinate, întrucât acestea se confruntă acum tot mai mult cu variante infecțioase care afișează un tip de proteină Spike tot mai diferit de ediția Spike cuprinsă în vaccin (ultima ediție provine din tulpina originară de la începutul pandemiei, mult mai puțin infecțioasă). Cu cât sunt mai multe variante care devin infecțioase (de ex., ca rezultat al blocării accesului virusului la segmentul vaccinat al populației), cu atât mai puțini anticorpi vaccinali vor oferi protecție. Deja lipsa protecției conduce la răspândirea virală și transmiterea la primitorii vaccinului, expuși la aceste tulpini mai infecțioase (care, între altele, devin predominante). În felul acesta, persoanele vaccinate devin purtătoare asimptomatice care răspândesc variante infecțioase.

  La un moment dat, probabil într-un viitor foarte apropiat, virusul nu va mai avea nevoie decât să adauge alte câteva mutații (una sau două) la variantele virale ale proteinei Spike, în demersul de a consolida mai mult legarea acestuia la receptorul (ACE-2) exprimat la suprafața celulelor epiteliale permisive. Acest lucru va permite acum noii variante să treacă de anticorpii vaccinali pentru a se lega de receptorul ACE. Astfel, în această etapă, va avea nevoie doar de alte câteva mutații pentru a rezista complet la anticorpii anti-COVID-19 specifici proteinei Spike, indiferent dacă aceștia sunt generați de vaccin sau de infectarea naturală.

  În felul acesta, virusul va reuși să dobândească acces la un rezervor uriaș de subiecți care acum au devenit extrem de vulnerabili la boală, întrucât anticorpii lor specifici proteinei Spike sunt inutili în a oferi protecție virală, dar care încă exercită suprimarea pe termen lung a imunității înnăscute, din cauza titrurilor ridicate de anticorpi specifici pe o durată relativ lungă. Rezervorul de subiecți vulnerabili îi cuprinde atât pe cei vaccinați, cât și pe cei care au rămas cu suficienți anticorpi specifici proteinei Spike în urma unei îmbolnăviri anterioare cu COVID-19). Astfel, COVID-19 și-a îndeplinit misiunea, creând însă o situație dezastruoasă pentru subiecții vaccinați și pentru persoanele seropozitive COVID-19, de vreme ce amândouă grupurile și-au pierdut apărarea imună dobândită și înnăscută împotriva COVID-19 (în timp ce sunt în circulație tulpini extrem de infecțioase!). Este „un pas mic pentru virus și o catastrofă uriașă pentru umanitate”, ceea ce înseamnă că virusul a ajuns periculos pentru populația mai tânără la un asemenea nivel, încât va fi nevoie doar de un mic efort pentru COVID-19 ca să se transforme într-un virus extrem de infecțios ce ignoră complet atât armele înnăscute ale sistemului nostru imunitar, cât și pe cele adaptive/dobândite (indiferent dacă anticorpii dobândiți au rezultat din vaccinare sau din infectarea naturală). Efortul pentru virus devine acum neglijabil, dat fiind că mulți primitori ai vaccinului sunt acum expuși la variante virale extrem de infecțioase, mai ales pentru cei care nu au primit rapelul. Și aceasta, pentru că sunt dotați cu anticorpi care nu au ajuns încă la funcționalitate optimă. Nu mai este nevoie să explicăm faptul că această situație va favoriza evaziunea imună. În esență, în foarte scurt timp ne vom confrunta cu un virus extrem de infecțios care va rezista total la cel mai prețios mecanism de apărare al nostru: sistemul imunitar.

  Din toate cele de mai sus, devine tot mai clar că intervențiile eronate la scară largă în această pandemie nu vor face decât să decimeze segmente largi ale populației umane. Nu putem să nu constatăm însă că există foarte puține alte strategii de a atinge același nivel de eficiență în transformarea unui virus relativ inofensiv într-o armă biologică de distrugere în masă.

  Este, de asemenea, cunoscut faptul că mutațiile din proteina Spike (proteina care efectuează selecția mutațiilor de evaziune imună) sunt în măsură să treacă barierele speciilor. Aceasta înseamnă că nu este deloc neglijabil riscul ca evaziunea imună intermediată de vaccin să permită virusului să treacă la alte specii de animale, mai ales la cele din industria alimentară (de ex., în fermele de porci și pui). Se știe deja că aceste specii găzduiesc câteva tipuri de Coronavirusuri diferite și apar de obicei în ferme cu densitate mare de stocare. La fel ca în situația virusului Influenza, aceste specii pot apoi servi ca rezervor adițional pentru virusul SARS-COVID-19.

  Întrucât agenții patogeni au evoluat împreună cu sistemul imun al gazdei, pandemiile naturale ale infecțiilor virale acute se autolimitează și se manifestă în așa fel, încât să secere un anume număr de vieți umane. Din pricina intervenției eronate a omului, cursul actualei pandemii a fost complet perturbat încă de la bun început. Măsurile stricte de prevenire a infectării, aplicate la scară largă și combinate cu campaniile de vaccinare în masă, folosind vaccinuri inadecvate, vor conduce fără îndoială la o situație în care pandemia va scăpa de sub control.

  În mod paradoxal, singura intervenție care poate oferi o perspectivă de sfârșit al pandemiei (altul decât să fie lăsată să-și urmeze cursul dezastruos) este… vaccinarea. Desigur, tipurile de vaccinuri care trebuie folosite ar trebuie să fie altele decât vaccinurile convenționale, în sensul că nu trebuie să inducă suspecții obișnuiți, cum ar fi celulele B și T, ci celulele Natural Killer. Există, într-adevăr, dovezi științifice convingătoare că aceste celule joacă un rol-cheie în facilitarea eliminării COVID-19 într-un stadiu timpuriu al infectării în subiecții asimptomatici. Celulele Natural Killer reprezintă o parte a „armamentului” celular al sistemului nostru imun înnăscut și, spre deosebire de anticorpii naturali, sunt capabile să recunoască și să atace un spectru larg și diversificat de agenți patogeni. Există o justificare științifică solidă pentru a afirma că este posibil să „amorsăm” celulele Natural Killer în moduri în care acestea pot recunoaște și ucide Coronavirusurile (inclusiv toate variantele lor) la un stadiu timpuriu al infectării. Celulele Natural Killer au fost tot mai mult descrise ca înzestrate cu capacitatea de a dobândi memorie imnologică. Educând aceste celule în moduri care le face capabile să recunoască pe termen lung și să aibă ca țintă celulele infectate de Coronavirus, sistemul nostru imunitar poate fi perfect înarmat pentru un atac țintit împotriva universului de Coronavirusuri, înainte de expunere. În măsura în care apărarea imună bazată pe celulele Natural Killer oferă imunitate sterilizatoare și permite un spectru larg de protecție rapidă, este cât se poate de îndreptățit să afirmăm că activarea celulelor noastre imune înnăscute trebuie să fie singurul mod de intervenție umană care ne-a mai rămas pentru a opri răspândirea periculoasă a variantelor extrem de infecțioase de COVID-19.

  Dacă noi, ființele umane, dorim să ne perpetuăm specia, nu ne mai rămâne decât să eradicăm aceste variante virale extrem de infecțioase. Acest lucru, într-adevăr, cere o largă campanie de vaccinare. În orice caz, vaccinurile bazate pe celule Natural Killer vor face ca imunitatea naturală să fie mai pregătită și să inducă imunitatea de turmă (care este exact opusul actualelor vaccinuri COVID-19, care transformă primitorii de vaccin în purtători asimptomatici ce răspândesc virusul). Deci, nu trebuie să pierdem nici o secundă în a folosi mecanismele administrative în așa fel, încât actualele vaccinuri ucigașe să fie înlocuite de vaccinuri salvatoare.

  Fac apel la Organizația Mondială a Sănătății (WHO) și la toate părțile interesate implicate, indiferent de convingerile lor, să declare imediat o astfel de acțiune ca fiind singura urgență de maximă importanță pentru sănătatea publică la nivel internațional.

  [1] https://37b32f5a-6ed9-4d6d-b3e1-5ec648ad9ed9.filesusr.com/ugd/28d8fe_9bb701b3fd734d7895bc9b502752684f.pdf

  [2] https://37b32f5a-6ed9-4d6d-b3e1-5ec648ad9ed9.filesusr.com/ugd/28d8fe_266039aeb27a4465988c37adec9cd1dc.pdf

  [3] https://www.rsc.org/events/detail/44889/vaccines-summit-ohio-2021

  Apreciază

 12. dd_2d said, on octombrie 19, 2021 at 11:26 am

  Le zic celor care au de gand sa-si vaccinieze copii anti-covid:
  Cand o sa ramana betegi, sa va uitati in ochi lor si sa le ziceti ca e pt binele comun si pt binele celor slabi si ca merita sa sufere pt astea.

  Vaccinul este o modalitatea de ascundere, pt politicieni,a furturilor si proasta organizare din spitale. La cel mai mic vant nu sunt in stare de nimic plus ca au creat artificial ne-ajunsurile.

  Si l-au adus pe seful lor OMS sa le zica ce sa faca. Ca nu ii mai crede nimeni. Si ce? O sa cred un strain?
  Bunicii mei au fost si ei calcati pe grumaz de straini si iata, unde sunt strainii? Si ce daca nu imi dai voie sa manc? Tata a facut foamea ani de zile si am invatat de la el ca poti trai si cu putina mancare.
  Putini stiu ca un colt de paine uscata de poate tine toata ziua. Frigidere pline? Asta e morcov pt magari !!!!

  Sanatatea nu ti-o da nimeni. Nici tratamente nu sunt in stare sa-ti de-a. Ei dau doar otrava ca cica asa e in statele ‘democratice’ si obediente.

  Apreciat de 1 persoană

 13. Apa trece, pietrele rămân said, on octombrie 19, 2021 at 11:28 am

  Jean-Jacques Crèvecœur este unul dintre liderii francofoni în materie de dezvoltare personală. Autor, formator și conferențiar de renume internațional din 1989, este autorul a zece cărți, printre care best-seller-urile „Relații și jocuri de putere” și „Ai grijă de tine, nu aștepta ca alții să o facă!”. Este fondatorul Academiei de Viață în Mișcare, o școală online care îi învață pe indivizi să aibă grijă de viața lor, la toate nivelurile…

  Traducerea rezumatului:

  Noua Ordine Mondială
  PENTRU CEI NEAVIZAȚI

  Sau cum să înțelegem
  ce se întâmplă chiar acum!
  Din cele 7 etape programate,
  3 au fost deja finalizate, iar al 4-lea este
  în curs de desfășurare…

  FAZA 1
  Simularea unei amenințării și crearea fricii.
  (decembrie 2019 – martie 2020)

  – Punerea în scenă a unei pandemii în China.
  – Uciderea a zeci de mii de
  bătrâni.
  – Umflarea numărului de cazuri și decese.
  – Poziționarea vaccinării încă de la început
  ca fiind singura soluție.
  – Concentrarea totală a atenției asupra lui Covid-19.
  – Rezultatul: panică (aproape) generală.

  FAZA 2
  – Semănarea discordiei și a dezbinării. (martie
  2020-decembrie 2020)

  – Impunerea de măsuri coercitive multiple
  și măsuri neconstituționale.
  – Paralizarea comerțului și a economiei.
  – Observarea supunerii unei majorități și a
  rezistenței unei minorități rebele.
  – Stigmatizarea rebelilor și crearea unei diviziuni orizontale.
  – Cenzurarea liderilor dizidenței.
  – Pedepsirea nesupunerii.
  – Generalizarea testelor PCR.
  – Crearea confuziei între cazuri, infectați,
  bolnavi, spitalizați și morți.
  Descalificarea tuturor tratamentelor eficiente.
  Menținerea speranței unui vaccin care să salveze vieți.
  – Rezultatul: Exasperare, nerăbdare, dezbinare.

  FAZA 3
  Aducerea unei soluții perfide și mortale.
  (decembrie 2020 – iunie 2021)

  – Oferirea unui vaccin gratuit pentru toți.
  – Promiterea protecției și a revenirii la normalitate.
  – Stabilirea unui obiectiv de imunizare a turmei.
  – Stimularea redresării parțiale a economiei.
  – Ascunderea statisticilor privind efectele secundare și decesele cauzate de injecții.
  – Prezentarea efectelor secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale” ale virusului și ale bolii.
  – Recuperarea noțiunii de variantă ca fiind o mutație naturală a virusului.
  – Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul de a atinge pragul de imunitate a turmei.
  – Sancționarea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru
  exercitarea ilegală a îngrijirii și a vindecării.
  Rezultatul: îndoieli și sentimente de trădare în rândul
  vaccinaților, descurajare în rândul opozanților.

  FAZA 4
  Instalarea codul Apartheid și codului QR. (iunie
  2021-octombrie 2021)

  – Organizarea voluntară a penuriei.
  – Impunerea pașaportului de vaccinare (cod QR), recompensând
  pe cei care sunt vaccinați, pedepsindu-i pe cei care se opun.
  Crearea unui apartheid al celor privilegiați împotriva celorlalți.
  – Îndepărtarea dreptului de a lucra sau de a studia celor care nu sunt vaccinați.
  – Îndepărtarea serviciilor de bază celor nevaccinați.
  – Impunerea de teste PCR plătite pentru cei care nu se vaccinează.
  Rezultat, primul pas către controlul digital, sărăcirea adversarilor.

  FAZA 5
  Stabilirea haosului și a legii marțiale. (noiembrie
  2021 – martie 2022)

  – Explodarea lipsurilor de bunuri și alimente.
  – Oprirea economiei reale și închiderea
  fabricilor și a întreprinderilor.
  – Lăsarea șomajului să explodeze.
  – Impunerea celei de a treia doză de vaccin (rapel).
  – Reluarea asasinării bătrânilor care sunt încă în viață.
  – Impunerea vaccinării obligatorii pentru toți.
  – Amplificarea mitului variantelor, al eficacității vaccinurilor și a
  imunității de grup.
  – Diabolizarea anti-vacciniștilor și stigmatizarea lor pentru decese.
  – Arestarea liderilor opoziției.
  – Impunerea identității digitale pentru toți (cod QR): certificat de naștere
  carte de identitate, pașaport, permis de conducere, card de asigurare de sănătate…
  – Implementarea legii marțiale pentru a supune opoziția.
  Rezultat, a doua etapă a controlului digital.
  Închisoarea sau eliminarea adversarilor.

  FAZA 6
  Anularea datoriilor și dematerializarea (eliminarea) banilor (martie
  2022-septembrie 2022)

  Declanșarea prăbușirii economice, financiare și bursiere,
  prăbușirea băncilor.
  Salvarea pierderilor băncilor folosind conturile clienților lor.
  – Declanșarea „Marii Resetări”.
  – Dematerializarea monedei (moneda digitală) .
  – Anularea datoriilor, împrumuturilor și a ipotecilor.
  – Impunerea portofelului digital. (Digital Wallet)
  – Confiscarea bunurilor imobiliare și a terenurilor.
  Interzicerea tuturor medicamentelor (remediilor) la nivel mondial.
  Confirmarea obligativității vaccinării semestriale sau anuale.
  – Impunerea raționalizării alimentelor și a unui mod de alimentație pe baza Codex Alimentarius.
  – Extinderea măsurilor la țările emergente.
  Rezultat, a treia etapă a controlului numeric.
  Extinderea N.O.M. la întreaga planetă.

  FAZA 7
  Generalizarea creditului social și a controlului integral.
  (din septembrie 2022)

  – Generalizarea unui sistem de credit social pe baza modelului chinezesc.
  – Implementarea sistemelor de control și monitorizare.
  – Militarizarea societății.
  – Eliminarea definitivă a adversarilor.
  – Activarea controlului bio-numeric al gândurilor,
  emoțiilor, fiziologiei și comportamentului.
  – Activarea genocidului cu ajutorul unor bio-nano-obiecte implantate.
  Rezultat, a patra etapă a controlului digital.
  Genocidul, sclavia, zombificarea, sfârșitul aproape a întregii umanități.

  PLANUL NOII ORDINI MONDIALE
  ORDINEA MONDIALĂ SIMPLIFICATĂ

  1. Pandemie.
  2. Variante.
  2. Vaccinarea obligatorie.
  3. Pașaportul de vaccinare.
  4. Penurie mondială.
  5. Atacuri cibernetice false.
  6. LEGEA MARȚIALĂ.
  7. Dispariția banilor fizici.
  8. Venitul universal.
  9. Credit social.
  10. Transumanism.
  11. SUPUNEREA COMPLETĂ.
  (Mesaj primit pe Telegram)

  Apreciază

  • AMDS said, on octombrie 19, 2021 at 1:31 pm

   pe hartie e usor, dar in practica WW3 va fi rezultatul.

   Apreciază

 14. bogdan said, on octombrie 19, 2021 at 2:33 pm


  Nu am putut urmari tot. Am dat doar la comparatia testelor:
  sotia nevaccinata, a avut covid in noiembrie 2020 rezultat anticorpi 89.8,
  Turcescu, vaccinat cu doza 2 in urma cu 6 luni, anticorpi 1968
  Il suna pe Cercel si il intreaba, trebuie sa fac doza a3a? Raspuns Da. Sa ai cati mai multi anticorpi.
  Deci la 6 luni iti iei doza de anticorpi.. Pana cand???

  Apreciază

  • AMDS said, on octombrie 19, 2021 at 3:58 pm

   Asculta-ma ce-ti zic.

   Singurile ramuri ADEVARATE si DE INCREDERE ale medicinei sunt: CHIRURGIA & STOMATOLOGIA.

   Virusologia este O SARLATANIE, O ARMA PENTRU CONTROLUL MASELOR.

   De exemplu: la explodarea reactorului de la Cernobal, multi au fost diagnosticati cu cancer de pancreas
   Acest lucru NU inseamna ca acel cancer de pancreas ar fi molipsitor. Acesta era rezultatul datorat contaminarii nucleare ale zonei si circumstantelor in care traiau (inca) acele persoane.

   Alt exemplu. In Londra fara canalizare, oamenii obisnuiau sa arunce dejectiile nocturne pe geam, strigand „LOOO”….
   De acolo si acest cuvant… Era un oras cu multe zone insalubre, etc. Normal ca foarte multe persoane sufereau de diverse boli care astazi sunt atribuite – FALS – unei ‘pandemii’

   Deci: Nu s-a demonstrat niciodata nici un postulat. Dar din contra, s-au gasit dovezi clare prin care ‘marii virusologi’ isi notau in propiul jurnal cum au PROSTITI CIREADA pentru a IMPUNE CONTROLUL dorit de catre ‘cei de mai sus (cazul Koch).

   Daca NU s-a demonstrat conditiile pe care o situatie trebuie sa le indeplineasca pentru ca sa se numeasca PANDEMIE, atunci cum de s-au numit acele din trecut ‘pandemii’?

   Daca tu traiesti intr-o zona foarte poluata/infecta/insalubra, si pe deasupra cu antene 5G mai multe decat mustele de pe strada, cum vrei sa nu se imbolnaveasca ‘misterios’ multe persoane pentru ca apoi, cineva sa declare ‘PLAN-DEMIE’?

   Intrebare: Exista oare MASCARADA asta fara MASS-MEDIA?

   Multumesc saccsiv daca publici.

   Apreciat de 1 persoană

   • Elza said, on octombrie 20, 2021 at 2:52 am

    Poti sa fii inteligent, poti sa ai si studii, dar daca nu ai discernamant, degeaba ! Cu stomatologia nu iti dau dreptate deoarece daca inca nu stiai sunt multi oameni handicapati de la continutul plombelor, coroanelor si implanturilor dentare care contin otravuri si metale grele, ca de ex. : mercur, plumb, arsenic, etc plus acele lipiciuri folosite in tehnica, etc. Cunosc oameni handicapati din cauza dintilor pusi si au trebuit sa renunte la ei pt o ameliorare a sanatatii. Vai si de inventiile din stomatologia ! Mai exista rarisime exceptii de stomatologi numiti holistici care folosesc mai putine otravuri, dar prea putini si prea scumpi. Poate ca doar chirurgia si medicina de urgenta mai merita, in rest trebuie folosite remedii naturale. Iar in vremurile de azi trebuie evitate spitalele.

    Apreciază

   • mascaradă said, on octombrie 20, 2021 at 11:57 am

    Răspuns complet: Există oare MASCARADA asta fară politicieni, mass-media, și corpul medical, cei trei vectori care au susținut întreaga afacere?

    Confom DEX:

    MASCARÁDĂ, mascarade, s. f. 1. Acțiune sau atitudine falsă, ipocrită; prefăcătorie, înșelătorie, farsă; înscenare. ◊ Expr. (Rar) Om de mascaradă = om de nimic; secătură. 2. (Înv.) Bal mascat; grup de oameni mascați. – Din fr. mascarade.

    Apreciază

 15. scortisoara said, on octombrie 19, 2021 at 2:46 pm

  Am făcut o burta de ras când am citit articolul de mai jos …. nu m-am putut abține . Măcar de s-ar speria OMS și s-ar duce învârtindu-se unde a intarcat mutu iapa . Da, mă , planeta o sa fie afectată din cauza romanilor care nu vor sa se înțepe . Mai mult, clocim un covid romanesc …. brand de țară . Noi suntem de vina ca virusul suferă mutații . Măcar de-ar fugi toți mafioții din țara din cauza asta : politicieni, securisti etc …. Sa plece ei și sa rămânem noi …Am ras cu taică-meu sa leșinam … :)))) Sa plece cui nu-i convine , sa se duca la Monaco, pe Riviera franceza … nu știu cât sunt de înțepați milionarii de acolo dar am văzut ca lumea e cam relaxata pe acolo… pe la italieni : lacul Como, insula Capri , Positano , Taormina, Sicilia… Ce caută ăștia în România unde bântuie virușii ? Sa ne lase , pe noi prostii , aici , în pace , cu viruși cu tot . Amuzant articolul …

  https://adevarul.ro/locale/galati/medic-oms-intrat-panica-vazand-cerbicia-dacilor-liberi-vladica-opinca-1_616e95495163ec42718ba31c/index.html

  Apreciază

 16. liniacontinua said, on octombrie 19, 2021 at 2:52 pm

  Doamne ajută!
  Am tot cautat pe site dar nu am gasit acele liste cu ce alimente ar trebui sa avem si care nu se strica pe termen lung. Așa in mare am si eu o idee dar doream sa mai vad odata lista. Oare ati putea sa ma ajutati ?

  Apreciat de 1 persoană

 17. liniacontinua said, on octombrie 19, 2021 at 2:53 pm

  Noua Ordine Mondială
  PENTRU CEI NEAVIZAȚI
  Sau cum să înțelegem
  ce se întâmplă chiar acum!
  Din cele 7 etape programate,
  3 au fost deja finalizate, iar al 4-lea este
  în curs de desfășurare…
  FAZA 1
  Simularea unei amenințării și crearea fricii.
  (decembrie 2019 – martie 2020)
  – Punerea în scenă a unei pandemii în China.
  – Uciderea a zeci de mii de
  bătrâni.
  – Umflarea numărului de cazuri și decese.
  – Poziționarea vaccinării încă de la început
  ca fiind singura soluție.
  – Concentrarea totală a atenției asupra lui Covid-19.
  – Rezultatul: panică (aproape) generală.
  FAZA 2
  – Semănarea discordiei și a dezbinării. (martie
  2020-decembrie 2020)
  – Impunerea de măsuri coercitive multiple
  și măsuri neconstituționale.
  – Paralizarea comerțului și a economiei.
  – Observarea supunerii unei majorități și a
  rezistenței unei minorități rebele.
  – Stigmatizarea rebelilor și crearea unei diviziuni orizontale.
  – Cenzurarea liderilor dizidenței.
  – Pedepsirea nesupunerii.
  – Generalizarea testelor PCR.
  – Crearea confuziei între cazuri, infectați,
  bolnavi, spitalizați și morți.
  Descalificarea tuturor tratamentelor eficiente.
  Menținerea speranței unui vaccin care să salveze vieți.
  – Rezultatul: Exasperare, nerăbdare, dezbinare.
  FAZA 3
  Aducerea unei soluții perfide și mortale.
  (decembrie 2020 – iunie 2021)
  – Oferirea unui vaccin gratuit pentru toți.
  – Promiterea protecției și a revenirii la normalitate.
  – Stabilirea unui obiectiv de imunizare a turmei.
  – Stimularea redresării parțiale a economiei.
  – Ascunderea statisticilor privind efectele secundare și decesele
  cauzate de injecții.
  – Prezentarea efectelor secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale”
  ale virusului și ale bolii.
  – Recuperarea noțiunii de variantă ca fiind o mutație naturală a
  virusului.
  – Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul de a atinge
  pragul de imunitate a turmei.
  – Sancționarea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru
  exercitarea ilegală a îngrijirii și a vindecării.
  Rezultatul: îndoieli și sentimente de trădare în rândul
  vaccinaților, descurajare în rândul opozanților.
  FAZA 4
  Instalarea codul Apartheid și codului QR. (iunie
  2021-octombrie 2021)
  – Organizarea voluntară a penuriei.
  – Impunerea pașaportului de vaccinare (cod QR), recompensând
  pe cei care sunt vaccinați, pedepsindu-i pe cei care se opun.
  Crearea unui apartheid al celor privilegiați împotriva celorlalți.
  – Îndepărtarea dreptului de a lucra sau de a studia celor care nu sunt
  vaccinați.
  – Îndepărtarea serviciilor de bază celor nevaccinați.
  – Impunerea de teste PCR plătite pentru cei care nu se vaccinează.
  Rezultat, primul pas către controlul digital,
  sărăcirea adversarilor.
  FAZA 5
  Stabilirea haosului și a legii marțiale. (noiembrie
  2021 – martie 2022)
  – Explodarea lipsurilor de bunuri și alimente.
  – Oprirea economiei reale și închiderea
  fabricilor și a întreprinderilor.
  – Lăsarea șomajului să explodeze.
  – Impunerea celei de a treia doză de vaccin (rapel).
  – Reluarea asasinării bătrânilor care sunt încă în viață.
  – Impunerea vaccinării obligatorii pentru toți.
  – Amplificarea mitului variantelor, al eficacității vaccinurilor și a
  imunității de grup.
  – Diabolizarea anti-vacciniștilor și stigmatizarea lor pentru decese.
  – Arestarea liderilor opoziției.
  – Impunerea identității digitale pentru toți (cod QR): certificat de naștere
  carte de identitate, pașaport, permis de conducere, card de asigurare de
  sănătate…
  – Implementarea legii marțiale pentru a supune opoziția.
  Rezultat, a doua etapă a controlului digital.
  Închisoarea sau eliminarea adversarilor.
  FAZA 6
  Anularea datoriilor și dematerializarea (eliminarea) banilor (martie
  2022-septembrie 2022)
  Declanșarea prăbușirii economice, financiare și bursiere,
  prăbușirea băncilor.
  Salvarea pierderilor băncilor folosind conturile clienților lor.
  – Declanșarea „Marii Resetări”.
  – Dematerializarea monedei (moneda digitală) .
  – Anularea datoriilor, împrumuturilor și a ipotecilor.
  – Impunerea portofelului digital. (Digital Wallet)
  – Confiscarea bunurilor imobiliare și a terenurilor.
  Interzicerea tuturor medicamentelor (remediilor) la nivel mondial.
  Confirmarea obligativității vaccinării semestriale sau anuale.
  Impunerea raționalizării alimentelor și a unui mod de alimentație pe baza
  Codex Alimentarius.
  – Extinderea măsurilor la țările emergente.
  Rezultat, a treia etapă a controlului numeric.
  Extinderea N.O.M. la întreaga planetă.
  FAZA 7
  Generalizarea creditului social și a controlului integral.
  (din septembrie 2022)
  – Generalizarea unui sistem de credit social pe baza modelului chinezesc.
  – Implementarea sistemelor de control și monitorizare.
  – Militarizarea societății.
  – Eliminarea definitivă a adversarilor.
  – Activarea controlului bio-numeric al gândurilor,
  emoțiilor, fiziologiei și comportamentului.
  – Activarea genocidului cu ajutorul unor bio-nano-obiecte implantate.
  Rezultat, a patra etapă a controlului digital.
  Genocidul, sclavia, zombificarea, sfârșitul aproape a întregii umanități.
  PLANUL NOII ORDINI MONDIALE
  ORDINEA MONDIALĂ SIMPLIFICATĂ
  1. Pandemie.
  2. Variante.
  2. Vaccinarea obligatorie.
  3. Pașaportul de vaccinare.
  4. Penurie mondială.
  5. Atacuri cibernetice false.
  6. LEGEA MARȚIALĂ.
  7. Dispariția banilor fizici.
  8. Venitul universal.
  9. Credit social.
  10. Transumanism.
  11. SUPUNEREA COMPLETĂ.

  Apreciat de 1 persoană

 18. scortisoara said, on octombrie 19, 2021 at 2:59 pm

  Exact percepția asta o am și eu : nu ne lasă nici să trăim, nici să murim.
  Au obsesie cu intepatul , nici nu-i interesează ca exista tratament pt virus nu-i interesează profilaxia . Musai vaxintepatura.

  https://www.activenews.ro/opinii/Anca-Radu-E-MOMENTUL-SA-NE-CEREM-DREPTUL-LA-MOARTE-170094

  Apreciază

 19. scortisoara said, on octombrie 19, 2021 at 3:05 pm

  Întrebare : Cu cât a crescut bugetul de când au murit pensionarii în ultimele doua luni ? Un vecin de-al meu a murit de covid , l-au îngropat acum 2 săptămâni ,avea peste 80 de ani și deținea o pensie de peste 3400 lei… e doar un exemplu…

  Apreciază

 20. Iuliana said, on octombrie 19, 2021 at 11:39 pm

  Dragi frati, oare aveti salvat filmuletul cu parintele grec care marturieste ca il vedea pe cel rau in fata lui la cativa cm, dupa vaccin?
  A fost link aici pe site, l-am vazut, am sharuit…dar nu am salvat/ descarcat filmuletul.
  Si intre timp youtube-ul desigur ca l-a scos…

  Aveam nevoie de el pentru cateva rude, cu buna credinta…dar influentate gresit care sunt la un pas de a face injectia desi constiinta inca le spune ca nu e bine.
  Rogu-va daca il stiti pus in alta parte sau il aveti salvat sa dati un semn.

  Ajutor de Domnul si putere de a ramane in Dreapta Credinta pana la capat!

  Apreciază

  • PG said, on octombrie 20, 2021 at 9:28 am

   Apreciază

  • Mihai T said, on octombrie 20, 2021 at 10:00 am

   Sunt destule materiale (şi pe acest blog şi pe alte site-uri) care arată nocivitatea ”vaccinurilor”. Arată-le pe astea. Uite un exemplu: dr. Robert Young şi echipa lui au examinat cele 4 ”vaccinuri” folosite în spaţiul european şi nord-american, şi au găsit mult lucruri nocive, elemente chimice care nu aveau cum să fie acolo decât dacă erau puse intenţionat, structuri dubioase, paraziţi care pot fi letali şi dau sida, structuri dubioase (nanometrice) asamblate intenţionat, microstructuri de oţel inoxidabil, substanţe chimice cancerigene şi genotoxice etc.

   https://activenews.ro/stiri/Oxid-de-grafen-in-vaccinurile-Covid-depistat-de-testele-de-microscopie-electronica-prin-scanare-si-transmisie.-Articol-studiu-de-dr-Robert-Young.-TRADUCEREA-CITITORULUI-168960

   Acolo pozele nu sunt la rezoluţie mare, dar poţi deschide pagina originală şi să vezi pozele cum le-a pus autorul.

   Un rezumat:

   Pe contul de Facebook al platformei ”RO Vaccinare” au pus o postare cu titlul ”Ce conţine vaccinul ARN mesager pe înţelesul tuturor!”, unde spun ”compoziţia” ”vaccinurilor” covid: ”apă, săruri, zahăr, grăsimi şi o substanţă activă, fără conservanţi”. Comentariul unui utilizator de pe blogul lui saccsiv: ”Frăţie, deci noi când punem toamna murături, de fapt facem o soluţie mARN :)”
   Postarea Ro vaccinare nu precizează nici măcar ingredientele care au fost recunoscute oficial (cele care apar în fişele tehnice emise de producători). Ce să mai spunem de ingredientele nedeclarate … Dr. Robert Young a investigat ”vaccinurile” folosind aparatură ştiinţifică, şi a publicat un studiu cu privire la descoperirile sale, acest studiu fiind disponibil şi în română la adresa: https://activenews.ro/stiri/Oxid-de-grafen-in-vaccinurile-Covid-depistat-de-testele-de-microscopie-electronica-prin-scanare-si-transmisie.-Articol-studiu-de-dr-Robert-Young.-TRADUCEREA-CITITORULUI-168960 Precizăm că rezultatele acestei investigaţii au fost trimise spre analiză altor specialişti (în sistem peer-review), au fost confirmate de ceilalţi savanţi, iar studiul va fi publicat în octombrie 2021 într-o prestigioasă publicaţie ştiinţifică (International Journal of Vaccines and Vaccinations)
   Folosind diverse tehnologii de investigare (microscop de mai multe feluri, spectroscop cu flourescenţă, rezonanţă magnetică nucleară, spectro-fotometru, difractometru, interferometru etc), dr. Young şi echipa lui ştiinţifică au observat în ”vacinurile” covid următoarele lucruri, care nu au fost declarate de producători:
   – oxid redus de grafen – rGO (o substanţă care poate să provoace cancer şi poate afecta adn-ul). Acest rGO este transportat printr-o capsulă lipozomică la ovare şi testicule, măduva spinării, inimă şi creier;
   – obiecte laminare transparente 2D (ce caută acolo ?);
   – straturi mari transparente, straturi mai mici cu forme poligonale (sunt proiectate intenţionat, astfel de structuri nu au origini naturale);
   – a fost observată o reţea meticuloasă de fâşii flexibile translucide împăturite, cu un amestec de aglomerări multistrat mai întunecate, şi cu monostraturi desfăcute (ce treabă au alea să se afle acolo ?);
   – formaţiuni neidentificate rotunde şi eliptice (ce rol au, de ce nu ni se spune nimic despre astea ?)
   – resturi ascuţite, cu lungimea de 20 micrometri, formate din atomi de carbon, oxigen, crom, sulf, aluminiu, clor, azot (Evident că dacă ai în organism asemenea microcuţite, nu pot fi ceva bun acolo);
   – a fost observat şi parazitul Trypanosoma Cruzi (în lungime de 50 microni), care are câteva variante letale, şi care este una din multele cauze care duc la dobândirea SIDA;
   – agregate de nano-particule;
   – agregate proiectate ce conţin fier, crom şi nichel (cunoscut şi ca oţel inoxidabil). Ce caută acolo aceste micro sau nano-cuţite din oţel inoxidabil, şi ce efect au când umblă prin organism ?
   – multe corpuri străine ce au o morfologie sferică şi cavităţi în formă de bule (ce sunt şi ce rol au ?)
   – agregate organice-anorganice compuse din oţel inoxidabil, şi legate între ele printr-un ”lipici pe bază de carbon” format din oxid de grafen redus. Acest agregat are un grad înalt de magnetism şi poate declanşţa coagularea patologică a sângelui, poate provoca ”Efectul corona” sau ”Efectul proteinei spike” (ce caută acolo ?)
   – agregate în lungime de 100 microni, formate din compozite de nanoparticule de rGO (de ce nu le-au declarat ?)
   – molecule de histidină, sucroză, glicol de polietilenă, alcool de etilenă. Glicolul de Polietilenă (PEG) pot să provoace cancer, afectează adn-ul. Astea de ce nu le-au declarat ?
   Alte elemente chimice prezente în ”vaccinuri”, dar nedeclarate de producători: bismut, cupru, sodiu, azot, titan, vanadiu, fier, siliciu, plumb, cadmiu, seleniu, fosfor şi altele. Multe din aceste nano-particule sunt foarte toxice. Selenida de cadmiu este citotoxică şi genotoxică.
   Concluzia dr. Robert Young: acestea nu sunt vaccinuri, ci nano-tehnologii livrate cu scopul de a modifica genetic oamenii. Sunt agregate complexe de nano-particule de oxid de grafen, în care diverse nano-elemente sunt atașate de acizii nucleici modificați genetic ai ARN-ului mesager – care provine de la celule prelevate de la animale sau celule vero, și de la celule prelevate de la fetuși umani avortați. Ingredientele din aceste așa-numite ”vaccinuri” au un grad înalt de magneto-toxicitate, cito-toxicitate și geno-toxicitate asupra plantelor, insectelor, păsărilor, animalelor și oamenilor, mai exact asupra membranelor celulare și asupra geneticii formelor de viață. Această toxicitate de nivel mare deja a dus la daune serioase (victimele fiind estimate la peste 500 de milioane în toată lumea), dar și la decese (estimate la peste 35 de milioane) (conform referinţelor [17][18] până la [55] din studiu). De precizat că aceste estimări sunt pentru data de 20 august 2021, când studiul a fost publicat pentru prima dată pe site-ul lui.
   Concluzia pe scurt: să nu se ”vaccineze” nimeni !

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: