SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Înțelesul sinistru al videoclipului piesei „Fortnight” interpretată de Taylor Swift

Posted in MK ULTRA, MUZICA, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on aprilie 28, 2024

Vigilant Citizen: The Sinister Meaning of Taylor Swift’s “Fortnight”

Înțelesul sinistru al videoclipului piesei ‘Fortnight’ interpretată de Taylor Swift

Foarte așteptatul videoclip al piesei ‘Fortnight’ interpretată de Taylor Swift se spune că ar fi despre o inimă frântă. Dar cum rămâne cu secvențele în care este legată de un pat, drogată cu pastile și electrocutată de oameni de știință nebuni? Iată care este sensul real și sinistru al acestui videoclip.

Publicat pe 25 Aprilie 2024, de Vigilant Citizen

Cel puțin se poate spune că Taylor Swift a caracterizat prima jumătate a anului 2024. Și asta e puțin spus. În ultimele luni, această cântăreață deja nespus de populară s-a transformat într-un fel de imagine de neatins, transcendându-și statutul de celebritate pentru a ajunge la statutul de sfântă a mass-mediei. Într-adevăr, Taylor pur și simplu n-ar putea face nimic greșit. Chiar dacă produce muzică care poate fi considerată mediocră, agențiile de știri merg ca pe coji de ouă atunci când încearcă să îi analizeze creațiile.

„Taylor Swift a strigat pe nume criticii pozitivi, după ce o recenzie negativă a determinat un post de televiziune să o ascundă pe a lor din cauza „amenințărilor cu violența

Știri de Heidi Venable publicat acum 22 ore

Este o puștoaică tare dură.”

Fie că este vorba de acțiuni în justiție sau de ‘amenințări cu violența’, există o aură bizară de represiune în jurul lui Taylor Swift. Criticile la adresa operei sau acțiunilor ei nu sunt bine primite și au consecințe.

Premiile Grammy 2024 nu au făcut nimic pentru a o supăra pe Taylor. Dimpotrivă, i-au asigurat câștigarea premiului pentru Albumul Anului, devenind primul artist care a câștigat acest ‘prestigios’ trofeu de patru ori. Și, după ce a desconsiderat-o în mod ciudat pe Celine Dion (pentru că nimeni nu are voie să o întreacă), Taylor Swift și-a folosit discursul de acceptare a premiului pentru a anunța apariția albumului său The Tortured Poets Department (Departamentul Poeților Torturați).

Acest titlu de album este destul de simbolic. Poeți Torturați este, într-adevăr, un mod potrivit pentru a descrie artiștii din industria muzicală – poate fi interpretat și la propriu. Deși Taylor Swift are o aură de „regină de neatins”, ea rămâne o sclavă a industriei.

Taylor și-a promovat albumul într-o imagine în care apare ostentativ semnul cu un singur ochi. Mesajul: Este proprietară în industrie.

În timp ce Taylor este foarte bogată și influentă, ea trebuie să se încline în fața celor mai sus-puși din industrie, care i-au construit faima și i-au acordat expunerea mediatică necesară pentru a o menține.

Mediatizarea Super Bowl 2024 a fost cel puțin 50% despre Taylor Swift. Întâmplător, ea și-a petrecut cea mai mare parte a timpului cu Ice Spice, un pionier al industriei care purta la gât o uriașă și foarte vizibilă cruce inversată. Ice Spice a fost plantată acolo pentru a ne reaminti că Taylor aparține elitei satanice.

Pe scurt, există un preț de plătit pentru a fi o mare vedetă în muzică. Titlul The Tortured Poets Department (Departamentul Poeților Torturați) exprimă acest fapt, deoarece artiștii din industrie sunt literalmente torturați de un sistem care folosește controlul minții Monarch (o ramură a MKULTRA) pentru a-i controla.

Unii ar putea spune:

„Te-am urmărit până când ai menționat MKULTRA, frate.”

Ei bine, frate, hai să ne uităm la primul videoclip de pe acel album. Nu putea fi mai flagrant despre MKULTRA. Pur și simplu nu putea.

Scoțând la lumină chestiile Swift de Control al Minții

Ca de obicei, albumul lui Taylor Swift constă în principal în plângeri despre foștii ei iubiți. Între timp, fanii ei au o plăcere deosebită în a găsi ouă de Paște și înțelesuri ascunse în videoclipurile ei… în timp ce ratează complet înțelesul ascuns SUPER EVIDENT. O privire simplă și semi-educată asupra videoclipului arată că este vorba despre mult mai mult decât despre o inimă frântă.

Prima scenă a videoclipului este plină de simbolism referitor la programarea Monarch.

Taylor Swift se află într-o cameră de tip psihiatrie și este legată cu lanțuri de un pat. Patul ei ‘plutește’ în aer, ceea ce face aluzie la starea ei disociativă de sclavă MK. Alte obiecte din cameră sunt strâmbate sau cu susul în jos, ceea ce transmite și mai mult percepția confuză a sclavului asupra realității datorită diferitelor tehnici și administrării de numeroase droguri. Apropo, o asistentă înfiorătoare (cu capul în jos) intră în cameră pentru a-i da lui Taylor doza.

Pe flaconul de pastile scrie ‘Forget Him’ (Uită-l) – un mod de tip Taylor Swift în a vorbi despre ‘Drogul Uitării’.

Provocarea amneziei prin droguri și alte metode este o parte vitală a programării MK. În scena de mai sus, Taylor se află într-o stare disociativă și i se administrează ‘medicamente’ pentru a se progresa cu programarea.

O Taylor Swift înlănțuită le arată fanilor săi ca ia o pastilă de spalat creierul. Ea nu face ceva inedit; este doar încă o vedetă care trebuie să își celebreze propria sclavie.

După ce a luat pastila, Taylor își șterge fața, scoțând la iveală tatuajele sale de pe față.

Tatuajele sunt o replică a tatuajelor de pe fața lui Post Malone. În timp ce majoritatea fanilor vor crede că Post Malone joacă rolul interesului amoros al lui Taylor Swift în videoclip, simbolistica implică un adevăr mult mai întunecat: el este manipulatorul ei MK. Tatuajele lui de pe fața ei reprezintă faptul că ea este imprimată cu programarea lui.

Următoarele scene vor clarifica foarte bine acest aspect.

Într-o altă cameră, Taylor și Post Malone scriu cuvinte în timp ce o nebulozitate colorată iese din hârtie.

Această scenă are loc în mintea lui Taylor, unde amintirile sunt stocate în compartimente închise. Post Malone – manipulatorul MK – se află în capul lui Taylor și scrie noi amintiri.

Următorul citat din cartea lui Fritz Springmeier despre programarea Monarch descrie exact acest proces folosind o analogie similară.

„Prin construirea unor ziduri de amnezie între amintirile Evenimentului (istoria personală) și prin producerea unor stări de conștiință alterată, amintirile unui sclav pot fi ‘nested’ (întrețesute), așa cum îi spun programatorii. ‘Nested’ înseamnă că sunt ascunse în spatele mai multor ‘uși blocate’ atunci când mintea arhivează memoria.” – Fritz Springmeier, formula illuminati pentru a crea un sclav al controlului minții.

Cei doi cântăreți se află literalmente în capul lui Taylor, care este format din ‘fișiere’, adică amintiri. Este vorba despre controlul/alterarea minții ei.

Programarea MK a lui Taylor este dusă la un alt nivel în scenele următoare.

Taylor este imobilizată, iar creierul ei este conectat la un aparat cu electroșocuri. Din anumite motive, Ethan Hawk este acolo.

Având în vedere că Ethan Hawk a fost actorul principal în teribilul film Leave the World Behind, elita pare să adore să-l folosească pentru proiectele sale de îndoctrinare.

Post Malone – principalul manipulator MK – examinează undele cerebrale ale lui Taylor.

Undele cerebrale silabisesc versurile cântecului, ceea ce înseamnă că au fost programate în ea.

Cuvintele ‘I love you it’s ruining my life’ (te iubesc îmi distruge viața) par să se refere la o poveste de dragoste tristă. Cu toate acestea, ele descriu, de asemenea, relația întortocheată dintre un supraveghetor și un sclav, în care programarea și disocierea provoacă sentimente amestecate de dragoste și suferință.

Taylor este electrocutată sub privirile vigilente ale celor care o supraveghează. Este încă acest videoclip despre o inimă frântă?

După electroșocuri, vedem ce se întâmplă în mintea lui Taylor: un vârtej de fișiere în flăcări reprezentând amintiri care sunt șterse și amestecate.

„Mintea originală a fiecărei persoane este ca un computer pornit. Mintea originală asemănătoare unui computer, pentru a continua să lucreze, atunci când se confruntă cu o traumă copleșitoare, separă o parte a minții și o îngrădește cu bariere de amnezie. De asemenea, electroșocul bruiază arhivarea de către creier a unei amintiri, astfel încât aceasta este arhivată în bucăți. Din cauza folosirii electroșocurilor, dacă amintirile încep să iasă la suprafață, acestea ies la suprafață în bucăți.” – Ibidem.

La fel ca în cazul mai multor videoclipuri descrise pe acest site, Fortnight este mai puțin despre ‘artă’, cât despre normalizarea controlului minții. Următoarea scenă este confirmarea supremă a narațiunii programării Monarch.

Taylor sparge oglinda din camera ei.

Toate narațiunile cu tema MK TREBUIE să conțină o scenă cu oglinzi/geamuri făcute țăndări. Acest lucru a fost valabil în filmul Labyrinth din 1986 și este valabil și în videoclipul muzical  V.A.N. din 2024. Deși, la prima vedere, scena pare să descrie o rebeliune, ea reprezintă, de fapt, fracturarea personalității sclavului în mai multe piese.

Videoclipul se încheie cu un Post Malone vorbind într-o cabină telefonică, în timp ce Taylor stă cocoțată pe aceasta.

Uau. Atât de artistic. Taylor Swift este un geniu vizual. Dar stați un pic. Ce înseamnă asta? Ce legătură are cu durerea de inimă? Nu are legătură. Reprezintă un manipulator MK care își programează sclavul disociat. De asemenea, este o coincidență că tonurile de telefon sunt folosite pentru a declanșa sclavii MK de la distanță?

Și ăsta e videoclipul. Există vreun singur ‘critic muzical’ care să fi menționat vreunul dintre aceste detalii flagrante în ‘recenziile’ lor? Bineînțeles că nu. Ei preferă să vorbească despre cât de fabulos arăta în rochie neagră.

În concluzie

Cu toate că Taylor Swift a ajuns la rang de regină în industria muzicală și a depășit sfera celebrității pentru a deveni o forță socială de luat în seamă, Fortnight scoate la iveală un adevăr important: ea nu este altceva decât încă o sclavă. Elita i-a acordat o faimă, o bogăție și o influență incredibile cu condiția să facă ceea ce i se spune. Dacă nu se mai conformează, îi pot fi luate extrem de ușor. Da, chiar și Taylor Swift poate deveni irelevantă în câteva luni dacă nu i se oferă atenția mediatică necesară pentru a-și menține statutul.

În Fortnight, Taylor nu este o regină împuternicită, ci o sclavă neputincioasă. Ea nu are niciun control asupra minții sale și nici măcar asupra cuvintelor care îi ies din gură. Sub masca unui cântec de dragoste, videoclipul descrie distrugerea personalității de bază a unui sclav MK pentru a crea un alter. Deși această poveste poate părea fictivă, este mult prea reală, mai ales în industria divertismentului.

În urmă cu câțiva ani, Kanye West – una dintre cele mai mari vedete din lume – a fost încătușat și internat cu forța în spital timp de câteva luni. Da, luni de zile. Persoane apropiate lui au declarat că acesta a suferit pierderi de memorie ca urmare a drogurilor și, posibil, a unor ‘tratamente’ precum electroșocurile. A ieșit din acest calvar ca o persoană complet diferită și chiar a afișat un aspect caracteristic de ‘sclav MK blond platinat’. Astăzi, este o carcasă înfiorătoare de om care acționează ca supraveghetor MK al Biancăi Censori (sclavii MK de profil înalt se transformă uneori în supraveghetori ei înșiși).

În timp ce Taylor poate că nu a fost supusă aceluiași tratament MK, ea a fost totuși folosită pentru a-l promova, pentru a-l normaliza și chiar pentru a-l face plin de farmec pentru milioanele de oameni care, inevitabil, vor urmări videoclipul – și pentru milioanele de copii care vor crede că acest videoclip este despre jocul lor video preferat (Fortnite). Nu este așa. Este vorba despre Taylor Swift care a fost electrocutată până la incoerență pentru că face parte din industria muzicală… adică din Departamentul Poeților Torturați.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

Vigilant Citizen: Simbolismul ascuns din filmul “Leave the World Behind” (Lasă lumea în urmă), produs de soții Obama

Vigilant Citizen: Videoclipul piesei ‘V.A.N’ interpretată de Poppy – unul dintre cele mai evidente videoclipuri MKULTRA realizate vreodată

Ce ne pregatesc papusarii cu Taylor Swift?

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 28, 2024 at 9:27 pm

    De la lume citate adunate înapoi la lume redate:

    „Esența tuturor grupărilor oculte este slujirea satanei, într-o formă sau alta. 

    Iar testul pentru cooptarea celor care urmează să fie primiți în cercurile interioare ale acestor grupări/organizații/(o)culte conține întotdeauna acest criteriu determinant: acceptarea practicării unei sexualități deviante. 

    Dacă nu primești, nu ești primit – este o practică din străvechime.

     Dacă nu primește omul un grad de pervertire, rămâne în cercurile exterioare, unde e considerat ca plebe de cea mai ieftină manevră (deși poartă numele de mason, păgân, scientolog, etc.).

    Cu alte cuvinte, acela nu are șansa de a fi inițiat în treburile intime ale slujirii demonului, nu i se dă rang, nu i se importanță și nu i se “descoperă învățături secrete, inițiatice”. 

    Ci face doar treaba care i se ordonă, fără vizibilitate, în schimbul unor facilitări mărunte, de obicei în legătură cu patimile sale, oricare ar fi acelea.

    În toată istoria aceasta a cultelor păgâne și eretice, homosexualitatea și celelalte deviații au fost cu precădere un produs al practicilor cultului, al ritualurilor inițiatice, nu invers.

     Și când descoperim câte praguri și ramuri intermediare au aceste ierarhii satanice și că la fiecare nouă treaptă pretendentului la accedere i se mai dă un test de trecut, de tot mai joasă speță diavolească……
    Să mai pomenim de numărul mare de culturi și zone și timpuri ale istoriei, fără întrerupere, în care oamenii și-au oferit și-i oferă pe proprii lor copii spre ucidere pentru a “îmbuna” idolul, zeul – dracul. 

    Cu atât mai mult și mai ușor îi supuneau pe copii abuzului sexual și sufletesc în practicile lor cultice de zi cu zi.

    Concluzia la care am ajuns este că mai degrabă se ajunge la sexualitate devianta din cauza ocultismului, decât la ocultism din cauza sexualității deși și aceasta se petrece; după cum se petrece și cu oameni neimplicați în astfel de (o) culte – conștient, cel puțin”

    Apreciază

  2. emil said, on aprilie 29, 2024 at 11:55 am

    Daca un sfert din ce spune dna asta e adevarat, atunci traga fiecare ce concluzie vrea…

    https://forbiddenknowledgetv.net/you-loosed-what-inside-of-human-bodies/

    Apreciază

  3. geo said, on aprilie 29, 2024 at 2:02 pm

    https://www.facebook.com/reactiunea/posts/pfbid0EAcobGkxEcvFg9aM4uuvF4tu3AxuGQCJixf4qqLHZno93hUSbZDzyWEnDWCiNdiZl

    …acum sa ii vedem pe cei care au terorizat milioane de romani, politicieni, influenceri, politisti, militari, doctori, paznici…

    https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/pfbid0NqK4e9oZXC3ZqLQDQ8VkDTqscsxbgWpo89MFSZ7XcV9WEjEWDpgCfiMeiLPJF3U8l?locale=ro_RO

    Apreciază

  4. Spaceman said, on aprilie 29, 2024 at 3:48 pm

    Unii consideră că programarea Monarh e așa, doar o joacă de copii.

    Alții consideră că e bine să-și crească pruncii distrându-i cu draci colorați… jocuri, jucării, clipuri video… Sau cu Gașca Zurli.

    Cu farmece, magie și… puterea coarnelor. Adică a ‘cornetelor’…

    Mâinile ridicate și semnul cu degetele simbolizează coarne… sau ‘cornete’.

    Dracii se înfățișează ca îngeri de lumină, adulților în nuanțe de alb-negru iar copiilor viu colorați.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.