SACCSIV – blog ortodox

Marius Pieleanu afirma ca nu-i va mai primi la firma pe angajatii ce refuza vaccinarea. Si probabil ca nu va fi singurul. CNCD-ul nu va avea nimic de zis?

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari by saccsiv on decembrie 29, 2020

A spus-o in direct, la Romania tv, in cadrul emisiunii Lilianei Ruse (una dintre cele mai infocate activiste ale restrictiilor din mass-media in limba romana).

Si probabil ca nu este singurul care se va manifesta astfel.

Ganditi-va cam cum ar fi fost ca o persoana publica sa afirme la tv ca nu mai primeste la munca homosexuali sau evrei sau tigani sau pe oricine altcineva. In secunda doi ar fi fost interupta de realizatorul emisiunii si in secunda trei incepea a striga intreaga mass-media. Iar daca personajul ar mai fi avut si oarece functie in stat, deja scandalul ar fi fost international, inclusiv prin implicarea a sumedenie de ambasade.

Oare CNCD-ul va zice totusi ceva pe chestia asta? Ca in rest sunt aplauze sau cel mult tacere…

Sa ne amintim si ca in primavara Marius Pieleanu considera ca batranii sunt mai bine protejati de coronavirus prin inchiderea bisericilor.

Sociologul si formatorul de opinie detine grupul Avangarde:

Grupul AVANGARDE, condus de Marius Pieleanu, acreditat să facă sondaje la alegerile parlamentare

De asemenea este si conferentiar universitar doctor la Facultatea de Stiinţe Politice, Catedra de Sociologie din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative şi Director al Departamentului de Învăţământ la Distanţă din cadrul aceleiaşi facultăţi:

http://www.politice.ro/ro/marius_pieleanu

Şcola Naţionala de Studii Politice şi Administrative, adica SNSPA despre care Vasile Astarastoae scria ca:

“SNSPA nu este un vlăstar al Academiei Ștefen Gheorghiu, este chiar Academia Ștefen Gheorghiu rebranduită. Să nu plângem: Academia Ștefan Gheorghiu nu e moartă, Academia Ștefan Gheorghiu se transformă – în SNSPA.”

Cititi va rog si:

Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. R said, on decembrie 29, 2020 at 11:36 pm

  Un simplu canadian îmbrăcat „decât” într-un maieu, explică în câteva cuvinte clare, pe înțelesul tuturor, și în mai puțin de 2 minute care este treaba cu plandemia și cu viitorul de sclaveți ai omenirii. Mare filosofie … Poate face cineva transcript-ul în limba română, să se mai trezească din somnul cataleptic vreo câțiva dați cu șmirghel pe creier de TEVE?

  https://www.bitchute.com/video/CslWGqjlIrum/

  Apreciat de 1 persoană

  • Mircea Vircon said, on decembrie 30, 2020 at 12:05 am

   Ciclu complet, te pacalesc cu vaccinul, vei purta iarasi masca, iarasi lockdown, psihoza in masa, pentru ca guvernul care ‘lucreaza’ pt tine sa iti poata ‘DICTA’ tot ceea ce doreste.

   Scopul final: CREAREA CLASEI SCLAVAGISTE

   Ceea ce zicea dl. Calin Georgescu despre globalizare: SCLAVAGIE MODERNA

   Apreciat de 2 persoane

  • stef said, on decembrie 30, 2020 at 12:29 am

   Cum am mai spus Plandemia are ca scop dependenta economica TOTALA de sistemul Venitului Universal de Baza in care se va intra doar prin inregistrare biometrica 666 ,vaccinare si inchinare la antihrist.
   Este clar ca in Romania se aplica CHIAR ACUM DISTRUGEREA INTENTIONATA a ECONOMIEI ! Peste cateva zile sunte pregatite deja scumpiri de 30% la energia electrica ! Vor veni valuri de taieri , blocari si terorism fiscal! Totul in jurul protejarii privilegiilor speciale si porcesti ale mafiei de stat !

   Apreciat de 2 persoane

 2. Tudor said, on decembrie 29, 2020 at 11:41 pm

  Și nenorocit și șantajabil. Profilul căutat pt funcții mari.
  “Mare amator de prostituate tinere, Pieleanu…”

  Apreciat de 1 persoană

 3. M. Uriel said, on decembrie 29, 2020 at 11:42 pm

  Trebuie ignorati acesti jegosi care se cred romani dar nu sunt. Le vine lor randul.

  Apreciat de 2 persoane

 4. ioansperling said, on decembrie 30, 2020 at 12:11 am

  E ceva „normal” si nu se va putea face nimic! Se putea cand s-a interzis prima data intrarea fara masca intr-un magazin, dar atunci am acceptat toti!

  Apreciat de 2 persoane

 5. Clement said, on decembrie 30, 2020 at 12:47 am

  Sufixul „anu” atasat substantivului comun piele in mod normal nu poate da un substantiv propriu si cu atat mai putin un patronim.
  Pielaru, Pielescu ne duc cu gandul la persoane ai caror strabuni au avut meserii legate de comertul sau prelucrarea pieilor de animale.
  Sensul cuvantului pieleanu nu il putem lega decat de practica jupuirii animalelor sacrificate.
  Cred ca in cazul domnului sociolog, expert in analiza delicventiei de grup ne aflam in fata ilustrarii complexului Dorian Gray.
  Natura profunda revalata contextual l-a determinat sa le transmita colaboratorilor un mesaj echivalent cu expresia „daca nu faceti sluj in fata mea, va jupoi de vii” adica, va arunc in strada.
  Pieleanu stie ca nu exista o lege care sa ii permita sa isi puna in aplicatie amenintarea ,dar jubileaza la gandul placerii cu care ar face-o, daca ar avea dreptul.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Mai aproape de Luna - Film integral said, on decembrie 30, 2020 at 2:16 am

  Apreciază

 7. sky said, on decembrie 30, 2020 at 10:08 am

  Romanul nu este reticent, in privinta vaccinarii, din motive patriotice, credinta sau constiinta, romanul are indoieli in privinta eficientei si a reactiilor adverse, doar atat. De asta cred ca daca vor vedea ca vecinul a luat jabu si nu are nimic, atunci cel putin 70% il vor accepta pina la finele 2021. Faptul ca vor fi si „convingatori” precum dl Pieleanu, mai adaug cel putin 15 %. Sper sa ma insel, nu ma voi simti jenat. Domnul cu mila.

  Apreciat de 1 persoană

 8. gloria said, on decembrie 30, 2020 at 11:26 am

  dragilor ! pieleanu poate vine si de la ocupatia de negustor de piei , inclusiv de cloșcă, si am aici alta imbecilitate a unora care se dau ca le stiu ,pe toate ,,despre vaccin ** ,inclusiv ce ingroapa pisica ! https://rapcea.ro/cercel-si-ghindrovel-balanel-si-miaunel/

  Apreciază

 9. Duhul Capitanuluii said, on decembrie 30, 2020 at 3:21 pm

  Dar, Dumnezeu îl va mai primi pe el, dacă refuză darul dat de El, libertatea omului?!

  Apreciat de 3 persoane

 10. gigimutu said, on decembrie 30, 2020 at 6:59 pm

  pentru toti angajatii domnului pielicica:

  primul pas : o greva cu toti angajatii
  al doilea pas : toti angajati sa-si ia avocati si sa conteste in justitie aceasta conditionare imbecila – iei vaccin vii la job, nu iei vaccin, nu vii la job, in care sa cereti si despagubiri de milioane de euro, poate da pielicica faliment si scapam de el si de imbecilitatile lui!!! huooooooooo

  Apreciat de 3 persoane

  • Tudor said, on decembrie 31, 2020 at 10:34 am

   Primul pas: fiecare angajat/slugă să-şi întrebe sufletul dacă munca lor, direct şi indirect, face rău semenilor.
   Pasul doi: să caute să nu mai facă rău semenilor.

   (De la profesori universitari la educatoare, de la doctori la asistente, de la polițist la ministru, de la ministru la funcționar samd)

   Apreciază

   • Un om said, on decembrie 31, 2020 at 2:44 pm

    Valabil inclusiv pentru cei care sunt considerați genii și ajung pe la NASA și alte asemenea mizerii!

    Apreciază

   • gigimutu said, on decembrie 31, 2020 at 6:16 pm

    Perfect de acord, Tudor!

    La multi ani si sanatate!

    Apreciază

 11. Român said, on ianuarie 4, 2021 at 10:02 am

  Pieleanule îți recomand ca toate vaccinurile salariaților, să le faci tu, nu îți este rușine să condițioinezi intrarea în instituție, instituția respectivă este moșia lui măta și tactu,
  uuuuuuuuuuuuuuuuuo, oamenii ăia au familie, jigodii ce sunteți plătiți din banii noștri / tuturor românilor, încă odată îți spun,
  uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuo !

  Apreciază

 12. […] bucurie, mare, la Romania tv, unde Marius Pieleanu (cel ce afirma ca nu-i va mai primi la firma pe angajatii ce refuza vaccinarea) si Bogdan Chiriac opinau ca astfel AUR va deveni un partid patriotic dar european si frecventabil. […]

  Apreciază

 13. […] Marius Pieleanu afirma ca nu-i va mai primi la firma pe angajatii ce refuza vaccinarea. Si probabil … […]

  Apreciază

 14. Ioana said, on martie 30, 2021 at 1:33 pm

  Un apel umanitar pentru o familie săracă din București sector 5

  Bunica Valeria și cei 7 nepoți care au 5,6,7,15,16,17 respectiv 18 ani locuiesc într-o casă părăsită. Părinții celor 6 minori au murit în urmă cu trei ani. Băiatul de 18 ani este vărul lor și își dorește să lucreze în construcții. Este foarte talentat la sport. Băiatul de 15 ani ar vrea și el să se angajeze ca ajutor de bucătar. Dacă are cineva timp, ar face o mare faptă bună dacă s-ar implica în viitorul acestor copii și i-ar sprijini să își continue școala și să se angajeze undeva. Cât se mai poate trăi în sistem, deocamdată în sistem suntem majoritatea…

  Deoarece nu pot încuia locuința, acum o lună de zile li s-a furat tableta și le este foarte greu să își continue cursurile online, nu mai au posibilitatea să intre pe internet.

  Copiii sunt inteligenți, cuminți, vorbesc frumos și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că bunica lor nu i-a lăsat la casa de copii, unde puteau fi abuzați și traumatizați.

  Cel mai mult se bucură de o mâncare caldă, cine poate să îi ajute cu alimente sau să facă milostenie și să le ducă ceva mâncare gătită i-ar ajuta mult. Au nevoie și de o oală mare de 15 litri ca bunica să le poată găti, un aragaz mic și ieftin sau lemne pentru aprins focul și gătit. Bunica e destul de slăbită din cauza frigului și umezelii pe care le-a îndurat. Copiii mereu se întreabă : cine va mai avea griă de noi când nu va mai fi bunica…
  Cine poate să ajute, să ia legătura cu bunica Valeria la numărul de telefon : 0786638346. Poate primi pachete și prin poștă.

  Singura nădejde a bunicii e la Maica Domnului, așa spune. Are foarte multe icoane acasă, pe pereții sărăcăcioși și cu tavanul care amenință să se prăbușească.

  Nici bunica și nici copiii nu sunt de acord cu regimul sataniștilor de la putere și sunt hotărâți să nu se vaccineze.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: